Šeštadienis, 20.04.2024, 14:43
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2013 » Sausis » 7 » B. V. Komolova Įeinant į 2013 metų erdves
23:12
B. V. Komolova Įeinant į 2013 metų erdves

Tradiciškai mes visi laukiame iš Naujųjų metų mūsų vilčių išsipildymo, gyvenimo aplinkybių atsinaujinimo, mūsų asmenybės pasikeitimo, bet Naujieji metai ateidavo ir pasibaigdavo, o gyvenimas daugeliui beveik nesikeitė…

O kaip dabar?! O dabar viskas jūsų rankose!

Suprantama, kad visiems mums teks dar daug ką savyje pakeisti. Suprantama ir tai, kad datų pasikeitimas kalendoriuje, ar tai būtų 2012 metų gruodžio 21-oji, ar 2013 metų sausio 1-oji, nieko mums nepakeis, jeigu mes patys nesiimsime aktyvių veiksmų. Šie pasikeitimai negali įvykti per minutę kaip blyksnis.

Mes pergyvename ne tik epochų ir civilizacijų kaitos procesą, mes pergyvename savojo atgimimo procesą. Tai būtent procesas, o ne momentinės transformacijos akimirka, kaip daugelis laukė. Todėl neverta jaudintis tiems, kurie dabar yra nubudimo proceso pradžioje, neverta jaudintis, kad jūsų artimieji dar nesupranta jūsų dvasinio augimo siekių… Jau būdami šalia jų, skleisdami savo mylinčios širdies energiją, jūs darote jiems labai daug. Jūs žadinate juos jų pačių pasikeitimams!

Jūs išsiskiriate su sunkiomis savo asmenybės savybėmis, keičiatės jus supančių žmonių atžvilgiu, išreiškiate dvasinę brandą ir kantrybę dėl įvairių jus supančių žmonių poelgių! Jūsų artimieji būtinai pastebės, kad jūs tapote kitoks, ir tai bus stimulas jiems keistis.

Galbūt dalis santykių su konkrečiais žmonėmis pasirodys išsisėmę, ir jie išeis iš jūsų bendravimo erdvės, nes bendri uždaviniai jau įvykdyti. Paleiskite juos su meile ir dėkingumu.

Naujos erdvės nebūna tuščios, ten būtinai atsiranda nauji žmonės, artimi jums dvasia…

Man labai norisi palinkėti ramybės ir susitaikymo, išminties ir jautrumo, tarpusavio pagalbos tolimesniems laikams. Visa tai reikalinga, kad neištemptume įėjimo į naujos civilizacijos energijas ir aplinkybes ilgam laikui. Viskas gali įvykti pakankamai greitai arba išsitempti. Kaip tai įvyks, priklauso nuo jūsų. Kiek kiekvienas pasiruošęs pamatyti savyje nebereikalingus dalykus, ramiai ir išmintingai suvokti savyje atgyvenusias savybes ir būsenas, sugebės su Meile ir dėkingumu paleisti šias energijas.

Faktiškai naujas ciklas arba Naujieji metai prasidėjo nuo žiemos Saulėgrįžos. Sausio pirmajai naujieji Saulės kodai įgijo stabilumą. Kiekvienas norintis gali, susiderindamas su naujais jėgos srautais, ateinančiais į Žemę, formuoti savo naujo gyvenimo vizijas, rasti savyje pasitikėjimą veiksmams, pakeičiantiems įvykių tėkmę.

2012 metai energetiškai buvo labai stiprūs. Daugelis jau pajuto naujų energetinių galimybių jėgą asmeniniame ir planetariniame darbe. Atėjusiais metais procesai nesilpnėja. Atvirkščiai, viskas įgauna jėgą.

2013 metai takiai išsiskleidžia viso, kas įvyko su mumis 2012 metais, bazėje. Daugelio turimi senų energijų likučiai gali jus nustebinti, įsiverždami į gyvenimo įvykius bei santykius netikėtais įvykių ar santykių posūkiais. Juk naujų energetinių vibracijų erdvėse senoms energijoms sunku išsilaikyti blokuojamoms ir maskuojamoms tų, kurie neigia savyje turimas senas būsenas ar tikisi, kad viskas išnyks tiesiog savaime.

Žemė kartu su Saulės sistema bei Kosmoso ir Visatos begalybe juda spiralinėse besikeičiančių energijų erdvėse. Tai įtakoja kiekvieno žmogaus ir visos esaties Žemėje gyvenimą. Tačiau visa tai vyksta ir „Amžinajame Visada", kur nėra linijinio laiko skalės, konkrečių datų įtakos, todėl jūsų gyvenimo detalės formuojasi atitinkamai pagal jūsų energetiką, jūsų sąmonės būseną ir Šviesos buvimą jūsų energetikoje, žodžiu, pagal jūsų pačių bendrą energetiką.

Dabar daugelis tų, kurie įtikėjo, jog gruodžio 21-ąją įvyks pakilimas ar jūsų naujas gimimas, jaučiasi nusivylę ar apgauti. Kieno apgauti?! Eilė autorių ir mokytojų žadėjo kaip savaime suprantamą realaus gyvenimo pasikeitimą po gruodžio 21-osios, tikino, kad ateis naujojo pasaulio aukso amžius būtent tą dieną. Daugelis pasidavė šiai iliuzijai, ir dabar, pamatę, kad rojus neatėjo, linkę mestis į kitą kraštutinumą – daryti išvadą, kad naujos civilizacijos nėra ir nebus, kad tai buvo apgaulė.

Kas ką apgavo? Ar jums neatrodo, kad daugelis apgavo patys save?

Apsigavo tie, kuriuos sužavėjo nieko nedarymo savo gyvenimo pakeitimui variantas. Bet tai ne pretekstas dabar save smerkti. Tegul tai taps paskutinė nueinančio pasaulio pamoka, kuri suvokta ir su dėkingumu paleista.

Manau, kad dalis tokių iliuzijų buvo sufabrikuota valdžios struktūrų, trimačio pasaulio žemiškų valdytojų, kad suniekintų naujos pasaulio tvarkos ir Dieviškos civilizacijos Žemėje idėją. Nueinanti valdžios struktūra išradinga ir turi didžiules mokslines bazes, kurios kuria ir pritaiko vis naujus žmonių sąmonės bei valios valdymo būdus.

Todėl dalis lengvatikių jiems buvo ta mase, kurią galima panaudoti, kad pasėtų abejones žmonių protuose. Šios programos paveiks tuos, kurie turi savyje atitinkamus senus kodus, kurie nori gauti visa reikalinga be kokių nors savo aktyvių veiksmų, laukia, kada reikiamą sprendimą paskelbs iš viršaus žemiškos valdžios ir valdytojai.

Pasižiūrėkite, gal ir jus užkabino ši šešėlinių ir visiems matomų valdžių taktika sumenkinti dvasinį kilimą, įteigus, kad gruodžio 21-ąją viskas įvyks savaime. Kad po gruodžio 21-osios, pamatę, jog nieko gyvenime nepasikeitė, žmonės įsižeistų ir kaltintų, jog Dieviškasis planas ir naujų procesų bei dvasinių mokyklų lyderiai juos apgavo!

Niekas nevyksta šiaip sau. Kad Žemėje atsirastų realios galimybės naujų vibracijų įtvirtinimui materialioje realybėje, labai daug Šviesos nešėjų atkakliai dirbo keisdami save, kad galėtų įtvirtinti aukštų dažnių šviesos vibracijas tankiose materialaus pasaulio vibracijose. Jie paklojo bazinį pamatą. Jie sukūrė erdves ir įtvirtino potencialus visiems. Bet tai nereiškia, kad jie ir toliau formuos konkrečias realybes kiekvienam iš jūsų. Jie negali pažeisti jūsų pasirinkimo laisvės atlikti konkrečius veiksmus. Todėl susitvarkyti su savo būsenomis ir asmenybės savybėmis, energijomis, sukauptomis evoliucijos Žemėje eigoje, reikia kiekvienam savarankiškai.

Juk mes visi tokie skirtingi, mūsų skirtingi pasaulio matymas, troškimai ir svajonės!

Atsipeikėkite! Pastaruosius keletą metų į Žemę eina naujų energijų srautai, kurie yra jūsų asmeninės energetikos, asmenybės savybių, tarpusavio santykių transformacijos instrumentai. Dieviškasis planas neskirsto žmonių į išrinktuosius, apdovanotus ypatingomis žiniomis ir energijomis ir ne tokius. Kiekvienas žmogus turi tą galimybę – pamatyti savyje nereikalingą ir neatitinkantį Dieviškajam statusui, su meile ir dėkingumu paleisti bet kokią patirtį, kad išlaisvintose erdvėse įsitvirtintų naujos energoinformacinės būsenos ir asmeninės transformacijos metodai.

Niekada nebūna vėlu pradėti gilų darbą su savimi!

Pradėkite tiesiog dabar! Svetainėje (http://www.pervoistok.lv/p0476.htm – vert. past.) yra įvairių energijų aktyvacijoms įgarsintos praktikos, kurios gali padėti transformuoti jūsų energoinformacinę bazę. Nekaltinkite savęs, kad uždelsėte, neužsiimkite savęs žeminimu ir kaltinimu. Tai griaunančios energijos, iš kurių nebus jokios naudos, o abejonės savo sugebėjimais tik sustiprės.

Nusiraminkite ir įdėmiai įsižiūrėkite į save, paprašykite savo draugų ar artimųjų jums pasufleruoti, kokios savybės jums jau nereikalingos, nes sunkina gyvenimą. Ramiai visa tai priimkite be įsižeidimo ir atsakomojo puolimo. <…>

Mes dažnai priprantame prie savo reakcijų, energijų, o įprastų dalykų galime savyje ir nepastebėti, bet aplinkiniai gali tą pasakyti. Išnaudokite augančią energijos jėgą tam, kad visam laikui išsiskirtumėte su įsitikinimais, pozicijomis, pasaulėžiūra ir reakcija į situacijas, įprastais evoliucijai dualume ir trimačiame pasaulyje.

Keisdami save, jūs keičiate savo gyvenimo įvykius. Palaipsniui įvykių ratas pasisuka kita kryptimi, jūsų gyvenimas prisipildo nuostabių įvykių. Energetinių procesų jėga dabar viską transformuoja žymiai greičiau, nei prieš dešimtmečius. 

Yra daugybė dvasinių mokyklų ir mokymų, kurie suteikia sistemingas palaipsniui gilėjančias žinias ir praktinio darbo metodus savo energijų transformacijai.

Bendraujant seminaruose su įvairiais žmonėmis, aš priėjau prie išvados, kad kai kurie žmonės per daugybę įvairių mokyklų seminarų stengiasi prisirinkti kaip galima daugiau įvairių metodikų. Tai nuostabus siekis aprėpti viską. Bet dėl to gali atsirasti tam tikra metodų ir metodikų painiava. Jeigu jūs iš mokymų išsirenkate tik atskiras temas, gali atsitikti, kad svarbius dalykus iš bendro mokymo jūs praleidote. Jums atrodo, kad jūs tiek visur mokėtės, ir stebitės, jog gyvenime gilių pasikeitimų ir rezultatų nėra…

Susimąstykite – jeigu jūs staiga nuspręstumėte tapti visų mokslų daktarais, ar jums tai pavyktų? Kažkas panašaus vyksta ir su energetinėmis praktikomis.

Pasirinkite sistemingą mokymąsi, kuris būtent jums rezonuoja. Mes visi skirtingi, todėl kelių į tobulumą yra daug. Kiekvienas pasirenka tai, kas yra artima jam, jo požiūriui į gyvenimą, tikslams ir svajonėms… Sistemingos žinios ir energetinės transformacijos duoda stabilų rezultatą. 

Aš nemačiau stabilių ir gilių realių pasiekimų ir gyvenimo sąlygų pasikeitimų pas tuos, kurie ima į save absoliučiai viską, ką perskaito ne ypač įsigilindami, išgirsta daugelyje seminarų. Chaotiškas pažinimas atneša ribotus rezultatus.

Bet gyvenimas, visos energetinės būsenos ir struktūros glaudžiai susiję ir persipynę. Todėl darbas su atskiromis sferomis, ištrauktomis iš bendros energoinformacinės struktūros, asmeninėmis reakcijomis, pasaulėžiūra ir prioritetais, mažai keičia bendrą energetiką. Rezultate gyvenimas ir realybė beveik nesikeičia. Nereikia skubėti su išvadomis, kad dvasinės praktikos mažai efektyvios ar aplamai neveikia. Galbūt, reikia į šį klausimą pažiūrėti kitaip. 

Ramiai viską apgalvokite ir imkite sistemingai dirbti su visomis be galo tarpusavyje susijusiomis energijomis ir būsenomis. Tuomet pasaulis aplink jus ims keistis, ir jūs pamatysite savo darbo rezultatus. Tai, ką pasieksite, taps jums pačiu įtikinamiausiu argumentu, kad jūs galite savarankiškai pakeisti savo gyvenimą, lengvai įeiti į naujosios civilizacijos erdves ir sąmoningai kurti savo gyvenimo įvykius.

 Išvertė Eugenija

Peržiūrų: 6964 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 3.5/6
Viso komentarų: 1461 2 3 ... 10 11 »
+1  
1 Gėlė   (07.01.2013 00:23) [medžiaga]
...mes pergyvename savojo atgimimo procesą.
būtinai atsiranda nauji žmonės, artimi jums dvasia…
viskas įgauna jėgą.
jūsų gyvenimas prisipildo nuostabių įvykių. energetinių procesų jėga dabar viską transformuoja žymiai greičiau, nei prieš dešimtmečius...

Ačiū už vidinių pajautų patvirtinimą, ne tik pajautų, - taip yra :) tai nuostabu

0  
2 monnto   (07.01.2013 04:51) [medžiaga]
pasiziurejau saite.Kursas 400euru. Nevisiem turbut pagal kisene.

0  
3 aha   (07.01.2013 12:41) [medžiaga]
Tikrai... bet kodėl tada kalbame, kad Dieviškumo nenusipirksi? Ir kuo skiriamės nuo indulgencijų pardavėjų viduramžiuose?

+1  
4 Vytautas   (07.01.2013 13:13) [medžiaga]
Pagal mane tai nereikalingos jokios specialios praktikos įsisavinti naujoms energijoms. Tiesiog paprastas kasdienis gyvenimas ir nieko daugiau. Nebent būti atidesniems nuojautai ir pastabesniems besikuriantiems įvykiams apie mus. Tiesiog gali būti "gerų pasiūlymų". Bent paskutiniu laiku tai veikia mano atžvilgiu. O visokiems mokytojams reik save išlaikyti ir kažko mokyti. Bet realiai jie visiškai nereikalingi.

0  
5 PlejadieteLina   (07.01.2013 14:03) [medžiaga]
Labukas visiems,

Nors ir retai, bet negaliu neateiti cia. Cia - mano atrastos Tiesos Virgio tinklarastyje, cia mano bendraminciai - Broliai ir Seses.

Na buvo labai labai idomu paskaityti Jusu komentarus ir aisku mintis, kurios skirtos man... ..... Taip GERA pasidare Sirdyje, kad esu Jusu nepamirsta!

DOREMI,

Sakai, kad as nupusus. Nu jeigu as nupusus, tai ir Tu tada nupusus. Nes mudvi juk Vienis esame! O visa as nupusus, DOREMI? Jei tik kokia viena veido puse nupusus, tai as tau ir kita puse atsuku, sakyk, kad irgi nupusus.

Sakot, as esu - gaudykle - ? Ne, as ja nesu. As esu Pirmaprade Kureja, kuri zaide ir ZAIDZIA ZAIDIMA. Zaidimas - mano INSTRUMENTAS.

...Ir as neparkritau. As esu savo Sirdyje ir Pasitikiu savimi!!!

Astaro Komandos Flotile. Ji niekur nedingo. Ji dar tik iskriejo i Zemes orbita.

Myliu Jus visus. Linkiu visiems ieiti i savo Sirdis ir Pasitiketi tik savimi. Eiti savuoju Keliu IR BUTI KUREJAIS.

0  
6 laume   (07.01.2013 15:26) [medžiaga]
Labas, visiems, cha cha cha,

- pratęsiu .... Gaudyklėje yra herarchija--- jeigu Lina buvo pakelta iki Pirmaradžių kūrėjų------,
tai mano herarchija buvo kita cha cha cha--- ,, aš esu pripažinta Aštaro žmona cha cha cha, kitaip sakant flotilės antroji vadė. CHA CHA CHA ištįsus romanus galėčiau prirašyt, į kokias garbės aukštumas buvau iškelta, ...

0  
7 spurgelis   (07.01.2013 16:53) [medžiaga]
Keista,kad kai kurie tarpusavio bendravime dar pasitelkia sarkazmą... Tikriausiai tai daroma iš inercijos likučių nuo praeityje likusių šablonų ir modelių dulkių. smile

0  
8 laume   (07.01.2013 17:17) [medžiaga]
Oi ne, spurgeli, čia ne sarkazmas, tai tiesos iškėlimas į šviesą, nes mano turimomis žiniomis, į tą gaudyklę- tinklą yra pakliuvę daug žmonių,
Tai vieša išpažintis, kokios nesąmonės buvo skleidžiamos, naudojant aukštas technologijas.

0  
9 aha   (07.01.2013 17:27) [medžiaga]
Laume, bet tu neatrodei pakrikusi, o Lina po šiai dienai - tarsi užhipnotizuota.

0  
10 Vytautas   (07.01.2013 17:40) [medžiaga]
Malonu kad Lina gyva. Lina patariu nusiraminti ir labai žemiškai pasirūpinti savimi. Kas buvo tas praėjo. Kaip ne kartą sakiau viskas pasikeitė. Jei nori gali dar kartą pasižiūrėti George Kavasilą kur jis kalba apie baltą sieną. Už tos sienos visi ateiviai ir sėdi dabar. Neturi jokių šansų susisiekti su tavimi. Laumės puikus pabėgimo pvz. iš jų kontrolės. Nors ir skausmingas. tau tai padaryti dėl objektyvių priežasčių žymiai sunkiau. Gyvenimas ramutėliai teka toliau ir tai puiku. Tikrai galėjo būti ir blogiau. Mums visiems pasisekė.

0  
17 spurgelis   (07.01.2013 19:45) [medžiaga]
Čia ne sėkmės reikalas,Vytautai. Tiesiog ką patys kiekvienas sėjo,tą ir pjovė. Kas vaikystėj žaisdamas spiritizmo žaidimukus,kas per sapnus smalsaudamas,kas su švytuoklėm visokiom ir kt priemonėm prisišaukė anapusines būtybes. Juk tai ne žaidimai,tad reikėjo tada susiprast,kur nosį kišate. Jei išsikvietėt tik dėl naivaus smalsumo,su jumis taip pat bus daroma tas pats. reikia prisiimt atsakomybę už kiekvieną savo tokį "prievartinį" kontaktą. Pas beleką jie nevaikšto ir belekam galvoje neskamba. Kodėl prie manęs jie "neprisikniso"? Nes aš gerbiau jų erdvę,nepažeidinėjau jų valios ir žinojau savo vertę taip pat. Su jais niekada nekontaktavau,tik iš šalies mačiau jų egzistenciją. ir rugsėjį taip pat tris naktis mačiau svetimų civilizacijų karus prie mūsų planetos ir kaip jie žmonėmis naudojosi-jų gyvybine energija pasipildyt savo aparatų variklių atsargas,žmonės jiems tik kuras buvo. Galėjo išsiurbt ir mane,bet atsitraukė,nes aš žinojau,kad jie neturi tam teisės ir tai pareiškiau. Tad neužmirškime,kas esame ir pagal kokius principus viskas visatoje vyksta. Ir niekas nepasikeitė dabar,nes taip buvo visada. smile

0  
52 Vytautas   (08.01.2013 10:56) [medžiaga]
Mes eksperimentams laboratorines peles renkamės pakankamai atsitiktinai. Lygiai taip pat pasirinkdavo ir mus pakankamai atsitiktinai, nebent mūsų sielos sugebėdavo "išsukti". Turiu patirtį anuomet ir dabar. Anuomet per galvą gausi nepriklausomai ar nepažeidinėji kieno nors laisvos valios. Ten buvo esmė - tarnavimas sistemai. Jei bandai būti laisvas būsi uždusintas. (čia mintyje ne sovietų sąjunga)
Kad niekas nepasikeitė nesutikčiau. Tiesiog prisirankiojau praktinių žemiškų įrodymų sau kad vis dėl to viskas pasikeitė iš esmės.

1-10 11-20 21-30 ... 91-100 101-107
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Sausis 2013  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0