Penktadienis, 29.03.2024, 12:53
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2012 » Balandis » 10 » B.V.Komolovos seminaro „Įėjimas į Naujojo pasaulio energijas“ mintys
20:04
B.V.Komolovos seminaro „Įėjimas į Naujojo pasaulio energijas“ mintys

Pastaruoju metu mes savo mokykloje dirbame su tokia nuostata – nesikoncentruojame į tai, ko nenorime turėti gyvenime, nesikoncentruojame į neigiamus dalykus. 

Būkite dėmesingi savo mintims. Mūsų gyvenimas toks, kokie mes esame viduje. Jeigu galvosite, kad gyvenimas pilnas išbandymų, sunkumų, jog reikia aukotis tam, kad būtume dvasingi – gyvenimas toks ir bus.

Dabartiniu metu Žemėje egzistuoja trys skirtingos vibracinės kategorijos. Yra trimatė Žemė, gyvenanti tose energijose, kuriose mes gyvenome tūkstančius metų. Šiame pasaulyje žmonės negalvoja apie dvasinį tobulėjimą, apie naujus procesus – tai įprastas senasis trimatis pasaulis. Nevertinkim, gerai tai ar blogai.  Pažiūrėkime išmintingiau – viskam savas laikas. Yra bendri evoliucijos procesai, yra individualūs kiekvienam žmogui, kiekvienas turi savo gyvenimo planą ir savo atsibudimo laiką. Trimatėje Žemėje daug žmonių, kurie galėtų gyventi kitaip, bet tai yra jų pasirinkimas. Galbūt atkreipėte dėmesį, kad apie energijas pasaulyje dabar kalbama daug, ir tie, kurie domisi, gali rasti moksliškai pagrįstų paaiškinimų, kas yra energijos, kaip su jomis elgtis, kaip jos keičia įvykius, kaip jos keičia mūsų sveikatą – tokios informacijos jau pakankamai daug.

Yra didelė energetinė zona Žemėje, kurią mes vadiname perėjimo zona, ten, kur žmonės jau sąmoningai dirba išlaisvindami savo erdves iš sunkių energijų, dvasiškai praktikuoja. Žmonės jau jaučia, kad ir sveikata pagerėjo, ir gyvenimas įdomesnis, bet dar kažkokių „likučių" yra.

Ir yra tas lygis, kur jau gyvenama Naujojo pasaulio energijose, kurią vadiname Aukštesniąja Žeme, kur vibracijos tokios, kad nėra nemalonių įvykių. Kur gyvenimas kaip įvykusi pasaka. Tai ne fantazija. Yra žmonės, gyvenantys tokiose realybėse, kur tai, ko norima ir ketinama, įvyksta labai greitai, susiformuoja įvykiai, ateina informacija. Tam, kad šios energijos Žemėje įsitvirtintų, nereikia 50 procentų žmonių, kaip buvome anksčiau įpratę galvoti, pakanka palyginti nedidelio žmonių skaičiaus.

————-

Kaip jūs manote, yra karma dabar ar jau ne? Yra įvairiai. Karma – tai subalansavimas įvykiais tų energijų, kurios yra nesubalansuotos. Nereikia turėti iliuzijų, kad tik pareiškus ketinimą išsivaduoti iš karmos, ji visa ir nukrenta. Karmos nebuvimas – tai sąmoningo darbo rezultatas. Karmos sluoksniai nuimami tada, kai mes pamatome savyje konkrečias būsenas, labai giliai suvokiame ir pajaučiame kokie mes buvome, be tragedijos, be smerkimo, su dėkingumu ir meile – o juk mes buvome visokie, visi buvome visokie. Bet mes suprantame, kad taip daryti negalima. Ir kai atsiranda gilus suvokimas, kad tikrai taip daugiau nedarysiu, štai tada karmos blokas  nuimamas visiškai. Suvokiame taip, kad prie tų savo poelgių daugiau nebegrįšime.

Karminių blokų šiuo metu nuimta labai daug, bet palikti dar tie dalykai, kuriuos iš tiesų dar reikia rimtai apgalvoti. Kai mes suvoksime – neišmeskime viso kas buvo kaip nereikalingo šlamšto, paleiskime su dėkingumu – kaip gi mes būtume sužinoję kas yra gerai, jei nebūtume sužinoję, kas yra blogai. Mes mokėmės iš kontrastų. Kokia patirtis bebūtų mūsų energetiniuose laukuose – tai vertingos pamokos. 

Šiuo metu sutrumpėjo laiko intervalas nuo poelgio ir „atlygio" už jį. Jei anksčiau išlyginimas įvykdavo dažnai jau kitame gyvenime, kai įvykio priežastis jau yra „užmiršta", dabar išlyginimas  ateina greitai.

Naujo mes gauname tiek, kiek išlaisviname savo „taurę" naujų žinių priėmimui.

————-

Ateitis nesuplanuota. Naują civilizaciją kuriame tokią, kokios patys norime. Dabar į Žemę eina naujos energijos. Būsenos dar nebuvusios Žemėje. O jas reikia interpretuoti ir suprasti kas gi vyksta. Ar gali smegenys duoti objektyvią informaciją, jei ieško atsakymo senos patirties „atminties albume"? Mums fiziologiškai nėra kuo teisingai identifikuoti. Todėl sugalvojome praktiką – išėjimą į ateities erdves. Gauname tarsi ateities energijų testerius. Turime puikų šaltinį, instrumentą – širdies erdvę. Ji savo giluminėse būsenose turi išėjimą į visus tyriausius Dieviškus pasaulius, į visas informacines erdves. Kai pasižiūrime širdies išmintimi – ateityje nieko baisaus nėra.

Naujos energijos prieinamos visiems. Tik ne visi apie tai žino. Kibirkštis yra kiekvieno širdyje. Energija, kurią neša nubudę žmonės, žadina rezonansus kituose žmonėse. Taip prasideda masiniai procesai.  

————-

Dabartiniu metu Žemėje kol kas nėra galutinio žmogaus energetinės struktūros modelio. Visi jau ilgą laiką yra pokyčių procese.  Mūsų Šviesos kūnai keičiasi kartu su mumis.

Mūsų energetiniuose laukuose – visų mūsų pragyventų gyvenimų informacija. Čia yra visko, mes buvome visokie. Ir dvasingi, ir agresyvūs. Mes bijojome, mūsų bijojo, mes kankinome, mus kankino, pavergė, naikino… Dabar, kai kalbama apie kokios nors konkrečios energijos paleidimą iš mūsų struktūrų, kartais sakoma: „Aš taip nemanau, manyje šito nėra." Šiandien nėra. O prieš tūkstantį metų, pavyzdžiui, buvo visko. Ir tai, kas buvo prieš tūkstantį metų, yra ir šiandien. Kol mes į tai užmerksime akis ir tvirtinsime, kad manyje to nėra, viskas ir toliau pasiliks kaip buvę. Prisimenate apie karmą – mums nuima tik tą, ką mes pripažįstame, kad tikrai turime, bet paleidžiame kaip nereikalingą. Tai, kad mums ne viskas pavyksta gyvenime kaip norime ir kaip galime, yra todėl, kad mūsų tūkstantmečių patirtis laiko mumyse šios dienos gyvenimo priežastis. Pavyzdžiui, sako: „Aš nevagiu, aš doras žmogus". O kas buvo prieš tūkstančius metų? Jeigu nenorėsite su tuo dirbti, paskui nesistebėkite, kad jus apvogs. Informacija yra jūsų laukuose, panašus traukia panašų.  Nesistebėkite, kad jums išlygina įvykiu. Todėl užduotis yra ištraukti viską ir paleisti su dėkingumu. Taip, tai mūsų patirtis. Mes dėl to tapome išmintingesni.

Todėl reikia stebėti save ir savo mintis. Ir dar stebėti, kas mums nepatinka kituose žmonėse. Tas savybes, kurios nepatinka išoriniame pasaulyje, paleiskite iš savęs. Jeigu savyje nenešiotumėte tos savybės, nematytumėte jos kituose. Neturėtumėte galimybės jos pamatyti. Pasaulis – tai veidrodis. Kas nepatinka, paleiskite iš savęs. Reikia atrasti savyje bet kurias patirtis ne tam, kas pripažintume save blogais, o kad taptume nuostabiais. Nevertinam, geros ar blogos patirtys, paleidžiam, jos nereikalingos. Peržiūrėkime ką turime, ir paleiskime netgi geras patirtis. Kai pasakoma, paleiskim geras, daugelis įsitempia. Džiaugsmas… Badas, maras 12-13 amžiuje, o jūs atradote apšalusią bulvę. Įsivaizduojate, kaip apsidžiaugėte? Ar jums reikalingas dabar šitoks džiaugsmas? Ar tokiomis emocijomis naują pasaulį kursime? Nesikabinkite už trimačio pasaulio emocijų. Paleisti senąjį pasaulį – tai paleisti senas energoinformacines būsenas: senas mintis, senus jausmus, priimti visiškai naują gyvenimo būdą. Permąstyti seną patirtį – tai reiškia nustoti ją vertinti kaip gerą ar blogą. Ar galime sakyti, kad patirtis buvo bloga, jei gavome gerą rezultatą?  Vien šitaip permąstę, jūs savo energetikoje jau keičiate minusus į pliusus.

Į savo patirtis žiūrėkite kaip į visumą. Visų įvykių, visų kūnų, kurie buvo. Kaip į vieningą struktūrą. Paleidus tai kas nereikalinga, išnyksta nemalonių įvykių priežastys.

————-

Pakilimas tai tik pirmas laiptelis mūsų kelyje. Tobulėjimui nėra ribų. Net negalvokite, ar galite. Jūs viską galite. Potencialai yra, o kiek pasinaudosite – priklauso nuo jūsų, kiek būsite drąsūs tą padaryti. Nepasiseka, paleiskite situaciją, bet veikite, nesėdėkite sudėję rankų. Dieviškasis planas sukurs reikalingas situacijas. Pasikeitimai vyksta, kai atliekate realius veiksmus. Mes esame Kūrėjai, bet būkime drąsūs.

Realiai mes priimame tuos išmatavimus, kuriems pribrendo sąmonė. Neribokime savęs.

Mūsų DNR yra visa informacija. Vienąkart aktyvuota, DNR yra nuolatinio pasikeitimo procese. Jeigu sąmoningai darysime, efektas kur kas ryškesnis.

Ką mes be pakeistume, atsiliepia visame kosmose. Yra toks humoras: „Nagus nusikirpome, visas kosmosas žino". Žinoma, tai humoras, bet taip iš tiesų yra, ką be pakeistume, jaučia visas kosmosas. Jeigu kažkur žūsta žmonės, jie mūsų energetiniuose laukuose žūsta. Kas pasaulyje nepatinka, pvz. agresijos kodus, paleiskime iš savęs. Tuomet tie rezonansai per mūsų kolektyvinius tinklus eina į visą pasaulį ir šitaip mes padedame pasauliui.

Mums duoda galimybę priimti maksimalius potencialus. Jeigu mes absoliučiai pasitikime Dieviškuoju planu, mes ir gauname tuos potencialus. O jeigu mes abejojame, ar pavyks, Dieviškasis planas nepažeis mūsų laisvos valios ir pasirinkimo. Jeigu mes svyruojame, jie lauks, kol pribręsime.

————-

Tai, kad linijinio laiko forma Žemėje yra dirbtina, jūs jau turbūt žinote. Anksčiau buvo naudojamas terminas – anapus laiko. Tokia laiko forma negalima ten, kur civilizacija vystosi tankioje materijoje, energijoje. Terminas visalaikis (всевремение) – laikas ne linijinis (praeitis, dabartis, ateitis), laikas – apvali sfera. Skaičiuojama ne valandomis minutėmis, o laiko apimtimis, kiek jums jo reikia. Be laiko Žemėje negali vystytis procesai. Šviesa, erdvė ir laikas tai struktūra, kosminė sąvoka, vienas be kito neegzistuoja. Laikas yra, bet linijinio laiko sąvoka yra sąlyginė.

Dar vienas, laužantis tradiciją  akcentas . Buvo sakoma, kad kiekvieną pradėtą darbą reikia užbaigti. Bet jeigu pradėjome ne tą, ką tai reikia? Be reikalo išeikvojami resursai. Jei supratome, kad tai nereikalinga, mes galime sustabdyti ir paprašyti Dieviškojo plano sugrąžinti resursus. Kaip tai įvyks –  jūs nesirūpinkime. Tai sugrąžinama įvairiais būdais.

Kiekvienai gyvenimo sferai – laiko sfera, laiko resursas. Laiko apimtys. Kiek reikia, taip ir sukomplektuojama. Iš širdies centro eina užsakymas kiek reikia resurso. Vyksta sinchronizacija pagal sferas.

Pasitikėkime Dieviškuoju planu, nes trimatis protas to nesupranta. Man patinka Krajono frazė – „Negalvok kaip žmogus".

————-

Širdies centras – daugiamatė erdvė, iš kurios valdomi visi mūsų gyvenimo procesai. Centras visko, kas yra. Sunkokai pas kai ką atsiveria, nes jo energetika užblokuota senomis sunkiomis energijomis, įvairūs nusivylimai, tragedijos, praradimai, įvairios traumos jį užblokavo. Dabar kamščius reikia išimti. Su širdies centru reikia elgtis labai atsargiai ir švelniai. Pajuskite, kad ten kažkas ima šilti, ima tirpti, ir ima atsiverti su Dieviškųjų globėjų pagalba. Su dėkingumu už patirtį paleiskite viską, kas ten susikaupė. 

Pasibaigus karmai, daugelis santykių gali pasibaigti. Bet tuo pačiu yra poros, kurios gyvena ilgai, nors ne visada viskas yra gerai. Galima išsiskirti. Tačiau labai gerai yra susėsti ir pasiūlyti: „Kodėl mes nuolatos ieškome priekabių vienas kitam? Imkime ir pradėkime viską tarsi nuo balto lapo. Nustokime vienas kitam priekaištauti." Kai nustosite priekaištauti, pasiūlysite kitą santykių stilių. Eikite per meilę, taiką ir savitarpio supratimą. Būna situacijų, kur nėra prasmės tęsti agoniją, bet labai daug galima pakeisti. Ir dar tai – gerovė visiems. Negalima sukurti laimės, kitiems atnešant skausmą.  Jeigu norite santykius nutraukti – prašykite Dieviškųjų jėgų pagalbos, kad viskas vyktų visiems geriausiu būdu.

————-

Pakalbėkime apie ego. Energetiškai ego tikriausiai pati sudėtingiausia struktūra. Nes į jo struktūrą įeina ir mūsų ląstelių atmintis bei mąstymas, ir mūsų smegenų fiziologija, vienu žodžiu, visa mūsų protinė veikla, ir protas, ir sąmonė, ir DNR ten įeina, ir bendrai išeina taip, kad ego sudaro viskas.  Trimačiame pasaulyje ego – visų materialių įsikūnijimų organizatorius, aprūpino, kad mes realizuotume save visuose gyvenimuose, kad įgytume visapusišką patirtį. Nereikia ego sulyginti su egoizmu ir egocentrizmu. Be jo mes čia nebūtume. Jis mus taip gražiai išvedė į šviesą. Trimatis pasaulis baigiasi, ir pagrindinį vaidmenį perima širdies erdvė. Išreikškime ego širdies šilumą ir dėkingumą.

————-

Ne pasaulis blogas ar mes blogi – tiesiog mūsų erdvėse yra tai, kas jau nebereikalinga. Tai visiškai kitas požiūris.

Sąmonė – tai suvoktas žinojimas. Pasąmonėje paslėpta informacija apie labai senus procesus, bei informacija, kuri mums nemaloni, ir kurią mes ten nustūmėme. Pasąmonėje yra dar viena sritis, labiau paslėpta, kurią psichologai vadina „šešėliais". Kai kuriose stresinėse situacijose „šešėliai" gali išeiti į paviršių, ir žmogus save pademonstruoja labai netikėtu būdu. Pastebėkite, kas jus siutina kituose žmonėse. Tai tos savybės, kurias jūs nustūmėte į „šešėlių" sritį.

Jeigu tą sulyginsime su namo vaizdiniu: sąmonė tai gyvenamasis aukštas, pasąmonė – rūsys. Sąmonė – tai, kuo gyvename. Mes turime tam tikrų žinių ir jomis operuojame. Ar yra nereikalingos informacijos? Čia, kaip name, jeigu atidarysime spintas, ten galime surasti įvairiausio šlamšto. Per vaizdinį mes galime su tuo dirbti – atidarome duris, spintas, visus stalčius, ir Dieviškasis planas padeda mums surūšiuoti. Ir tuomet mes jau matome, kad nebėra jokio šlamšto, o vietoj to grožybės ir briliantai. O toliau matome, kad nebėra ir spintų, ir namo sienos tirpsta, ir gyvenamoji patalpa susilieja su begalybe, kosmosu.

O palėpėje – Aukščiausioji sąmonė, brangenybės, senajame pasaulyje neprieinamos. Dabar atveriamos visos brangenybių skrynios, visa tai imama naudojimui. Tuomet pamatome, kad ir stogo nebėra, dangus, vientisa erdvė…

Sekantis etapas – pasąmonė, namo rūsys. Reikia nusileisti į rūsį, atverti langus ir duris, įleisti šviesos ir su Dieviškojo plano pagalba viską išvalyti. Kas naudinga – pereina į sąmonės sritį, kas nereikalinga – pašalinama. Surandami ir išleidžiami „šešėliai". Ir tuomet nebelieka ir rūsio – tik vientisa erdvė…

Tokią praktiką periodiškai naudinga atlikti.

————-

Kuo mes šiandien mąstome ir kuo jaučiame? Galvojame savo mentaliniais planais, ten mūsų pasaulėžiūra, ten stereotipai, elgesio šablonai: taip reikia, taip priimta. Kai paleidžiame senas energijas, įsileidžiame naujas, daug senų stereotipų išeina. Bet kažkas seno vis dar lieka. Taip pat ir su jausmų bei emocijų erdvėmis. Taip, mes suprantame, kad jausmai nauji nubunda, bet kažkas seno vis dėlto yra. Ir realioje situacijoje dažnai tai apsprendžia mūsų reakciją. Paniurnėti, įsižeisti ar pan.

O intuicija… Ar gali naujame pasaulyje intuicija duoti teisingą atsakymą, jei remiasi sena informacija?

Pereinama prie to, kad mentalinė erdvė valdoma iš širdies erdvės. Galvokime širdimi. Tai nėra nauja, tą dar Buda sakė. Faktiškai žmonija prie to jau priaugo. Perdavus valdymą širdžiai, trimačio pasaulio likučiai pamažu švelniai išeina.

Mūsų sugebėjimai realizuojasi tiek, kiek mes patys žinome, kad galime. Ne tikime, bet žinome. Prisimename, kad galime viską. Prisimename savo senovines programas, žinias, kurias žmonija kažkada prarado.

Širdies erdvė – tai Pirmapradis Kūrėjo Šaltinis. Meilės ir Dieviškos išminties Šaltinis. Širdies centras turi tiesioginį ryšį su Dieviškumu.

Negyvenkite kokių nors autoritetų rėmuose. Patys didžiausi autoritetai – patys sau esate.

Kai valdymas iš širdies centro – realioje situacijoje rasite geriausią sprendimą. Ir ramybės pojūtis, dingsta nerimas kaip gi bus, gili vidinė ramybė.

Būkite dėmesingi galimybėms, kurios visiems be išimties ateina. Aš vadinu tai žvaigždžių dovanomis. Gaila, 95 % tų galimybių žmonės atmeta ar tai iš baimių, ar tai iš nenorėjimo aktyviai veikti. Būkite dėmesingi, kai gaunate pasiūlymus. Galbūt tai galimybė stipriai pakeisti gyvenimą? Jei jūs neimate tos galimybės, paprastai ji atiduodama kitur. Galimybių pakeisti gyvenimą dabar yra visiems. Sudėtingumas tame, kad žmonės pasirodo esantys nepasiruošę ką nors keisti. Laikosi už senų dalykų. Nebijokite kardinaliai keisti gyvenimą. Jeigu pasitikite naujomis energijomis, tai, ką gausite mainais, bus šimtą kartų geriau.

————-

Kai Dvasia mus veda per gyvenimą, mums šitiek įvairios pagalbos mūsų pačių laukuose, ir eiti niekur nereikia. Aukščiausiasis Aš – tai mūsų išmintinga Dieviška dalis. Yra mūsų kylantieji Aš: Aukščiausiasis Aš,  Žvaigždinis (Saulės sistemos) Aš, Galaktinis Aš, Visatos Aš, Dieviškasis Aš, Amžinasis Aš. Tai mūsų kylanti struktūra. Visumos pojūtis. Mūsų aukščiausios dalys negali sukurti Dieviškos civilizacijos be fizinio kūno. Viskas labai paprasta. Sudėtingumas tik trimačiame prote. Mums reikia pajusti mūsų savi-identifikacijos vertikalę. Tai ne kažkokie kiti susėdę ant lentynėlių, ir mes klausiame „Padėsite man ar ne?", tai mūsų pačių išmintingiausios dalys. Kiekvienas lygis atneša mums išminties grūdą. Ryšys su visais lygiais – per mūsų širdies centrą. Kai reaguojame į situaciją – visi lygiai dalyvauja.

————-

Mūsų namai – vieta, kur mes praleidžiame daug laiko, kur reikalinga harmonija.  Čia ne tik žmonės, bet ir kambariniai augalai, naminiai gyvūnai, baldai, buities daiktai. Pastaruoju metu namuose atsirado  daugybė kambarinių augalų. Žmonės intuityviai jaučia, kad jie padeda palaikyti ryšį su gamta ir sukuria namuose harmoniją.

Ir gyvūnų įvairiausių dabar daug. Tai mūsų pagalbininkai. Kaip mes elgiamės? Pavyzdžiui, įskrido paukštelis, mes gaudome, ir eina energija „Aš tave pagausiu". Paukštelis bijo. Reikia eiti su mintimi „Aš tau padėsiu", tada visai kita energija. Gyvūnėliai tada visai kitaip elgiasi, jie jaučia, atsiliepia.

Tuo pačiu pakalbėkime apie vegetarizmą, nes dažnai skamba tokie klausimai. Yra tam skirtos gyvūnų rūšys, gyvūnai atiduoda savo kūną pamaitinti mus baltymais. Jei yra natūralus vidinis poreikis nevalgyti mėsos – nevalgykite, bet jeigu norite – nieko blogo tame nėra. Gyvūnai gyvi, tačiau augalai irgi gyvi. Jeigu sakote, kad nevalgau to kas gyva, tai nevalgykite nieko. Blogai, kai nesirūpinama gyvūnais, kai žiauriais būdais jie papjaunami. Reikia jais rūpintis. Jūs pjaunate medžius, kad apšildytumėte būstą. O medžiai gyvi… Net smiltelė gyva, o jūs ant jos užlipote. 

Iš savo patirties: kai teko ruoštis kirsti senus medžius, nuėjus pakalbėti su medžiais pasijuto medžių džiaugsmas, kad jie atneša naudą, o ne sutrūnija. Jiems svarbu atlikti savo misiją.

 Žemos vibracijos – tai mūsų būsena, mūsų mintys, o ne dėl gabalėlio suvalgytos mėsos. Reikia žiūrėti plačiau. Kai esame aukštesniame lygyje, turime rūpintis tomis karalystėmis, kurios yra žemiau, kurios savo energijomis mus maitina, šildo, jos nori atnešti mums naudą.

————-

Mūsų savijauta priklauso nuo magnetinių tinklų. Kiekvieną dieną situacija keičiasi. Nieko nėra pastovaus. Galimybių dabar labai daug, tik būkite drąsesni. Tapkite patys sau mokytojais.

Keičiasi technikos, keičiasi metodai. Taip kaip anksčiau tos pačios technikos neveikia, nes keičiasi energetinė žmogaus struktūra. Senas technikas, galbūt, dalinai galima pritaikyti.

Apie Reiki – kas šiandien su ja. Energijos srautas, kurį gaunam kanalu ir atiduodam išoriniam pasauliui – vienas iš metodų. Tačiau energija, eidama per apie Žemę esančias erdves, kurios nėra švarios, gali būti deformuota. Švaresnis energijos srautas, kai eina tiesiai iš širdies erdvės per ląsteles. Šiandien kiekvieno Žemės žmogaus ląstelėse yra potencialai, galimybės atverti Reiki iš vidaus. To reikia panorėti. Kiekvienas tą gali pats padaryti. Reikalingas glaudus ryšys ir susiliejimas su Dieviškosiomis jėgomis, nes tai Dieviškoji kūryba.

Simboliai jau nebe tie. Jie kiekvienam individualūs, ir jie daugiamačiai, nenupiešiami popieriuje. Galima ir aplamai be simbolių. Viskas individualu.

Per kolektyvinius tinklus prieinama didelė galimybių įvairovė. Naujos energijos iš prigimties kitokios. Stenkitės nesikabinti už senų žinių. Senos praktikos naujoms energijoms nepritaikytos ir todėl gali tempti atgal. Lengva paleisti sena, kai pasitikim Dieviškomis jėgomis.

Nauja evoliucija – kur mūsų vieta joje? Daugia-variantiškumas, keliai įvairūs. Nėra nieko blogo bet kuriame kelyje, nes žmonės įvairūs. Mūsų šaknys išeina iš įvairių žvaigždžių sistemų, todėl mūsų reakcijas tai veikia.

————-

Didelį kompleksą energijų galima priskirti „neišsipildymo" kategorijai. Tai užšaldyti didžiuliai resursai. Nėra srities, kur tokios energijos nebūtų. Norėjome kažko, bet nepavyko. Čia kalbame apie visus gyvenimus. Šiuos resursus reikia išlaisvinti, bet tokiu pavidalu, kaip buvo kažkada, mums nebereikalinga. Reikia pervesti į naujas energijas. Tai, kas sugrąžinama nauju pavidalu, pamaitins mūsų galimybes. Prašykime Dieviškųjų jėgų pagalbos ir pasitikėkime jomis.

Gilaus trišalio atleidimo praktika – atleidžiame kitiems, prašome kitų atleidimo ir sau atleidžiame. Nuimame visas pretenzijas. Nekaltinkite niekada savęs. Geriau sakyti išmintingai – buvo įvairiai,  priimti su meile visą pasaulį. Supratingai žiūrėkite į kitus žmones. Visi atliekame tą patį darbą.

Paleisti svetimus įsipareigojimus, kuriuos prisiėmėm. Atkreipiu tėvų dėmesį – neimkite sau savo vaikų užduočių. Tokiu atveju jie gaus sudėtingesnę savo gyvenimo užduotį. Svetimą naštą su dėkingumu grąžiname savininkui. Yra subtili riba tarp „padėti" ir „prisiimti svetimą naštą". Pavyzdžiui, jei žmogus sunkiai gyvena materialiai, geriau padėti jam surasti kaip užsidirbti, o ne duoti pinigų. Būkite dėmesingi kiekvienoje situacijoje, pažiūrėkite konkrečiai, kur jūs iš tiesų padedate, o kur skatinate parazitavimą.

————-

Ten, kur kažkas „neišsipildė" – daugybė įvairių baimių. Įsivaizduokite kaip sferą jūsų visuminę visų gyvenimų patirtį. Uždėkite ant šios sferos albumą ir į ji perkelkite iš sferos visas baimes. Albumas beribis – galima į jį dėti tiek, kiek reikia. Po to paprašyti Dieviškųjų jėgų jį paimti ir neutralizuoti.

Tada dedame naują albumą ir surenkame į jį visas ligų priežastis. Ir netgi atmintį apie ligas kaip tokias. Taip pat užterštumą, nereikalingas druskas, viską, kas nereikalinga. Atmintį apie būsenas, kurios mums nereikalingos, akcentuojant fizinį kūną. Iš kraujo sudėties, iš kaulų struktūros išeina nereikalinga informacija. Išeina nereikalingas vanduo ir nereikalingos energijos. Globalus išsivalymas. Užsipildo išlaisvintos sritys gyva kristalų biošviesa. Tai energija, iš kurios galima sukurti naujas struktūras. Atsistato viskas, kas reikalinga atstatyti. Atkuriamas mūsų natūralus biokompiuteris.

————-

Vidinis matymas – matome tai, kas mums reikalinga. Šiuos sugebėjimus turi visi, klausimas tas, kiek jūs tikite savo galimybėmis. Pasirūpinkite energetiniais resursais, kai vystysite vidinį regėjimą, kad nenusilptų regėjimas akimis. Nes tam procesui reikia energijos. 

Kažkada visi svajojo atverti trečią akį. Ir aš svajojau. Tuomet atradau patarimą „Jei atsiveria trečia akis, suraskite kas ją uždarytų". Gaunama per daug informacijos, ir sunku ją interpretuoti. Svarbu matyti ne viską, bet tą kas reikia. Girdėti ne visą kosminį skambėjimą, bet tą kas reikia. Galim prašyti Dieviškųjų jėgų, kad parodytų kas mums yra reikalinga.

 

Parengė Eugenija

Peržiūrų: 8282 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 4.4/25
Viso komentarų: 111 2 »
0  
1 Airijan   (10.04.2012 22:29) [medžiaga]
Labai patiko str. Ačiū happy

0  
2 ImPriNu   (10.04.2012 22:46) [medžiaga]
Aciu Virgi. Tikrai naudingas straipsnis happy

-2  
3 praeivis   (11.04.2012 00:51) [medžiaga]
kam tarnauji Virgi? iliuminatams ar masonams?

0  
4 Violeta   (11.04.2012 12:12) [medžiaga]
dekoju dekoju dekoju...
kaip tik Birutos Komalovos seminaro irasa klausems uzvkarar...

0  
5 alfairas   (11.04.2012 18:27) [medžiaga]
rutube.ru/tracks/3850842.html
Waking life - megakonceptualus filmas

0  
6 Ilona   (12.04.2012 04:58) [medžiaga]
labai įdomu ,ačių

0  
7 Minija   (12.04.2012 18:00) [medžiaga]
Man taip pat labai patiko staipsnis. Ačiū smile

0  
8 perkuns   (14.04.2012 19:47) [medžiaga]
krajono paisttalai nori is musu padaryti darrzoves nemastancias o paskui kai pamatysit tikra jo veida bus jau velu

0  
9 PlejadieteLina   (15.04.2012 00:14) [medžiaga]
Virgi, labai ACIU uz straipsni. Si info, VISISKAI SUTINKA, su mano gaunama info.

Visi mes praejome Blogio ir Gerio kelius. Juk ir lotosas prazysta tik tada, KAI JIS PRAEINA DUMBLA.

Nera to Blogio, kuris neiseitu i GERA !

0  
10 Aivanova :)   (18.04.2012 09:33) [medžiaga]
Ir mano gaunama info beveik VISISKAI SUTINKA su cia parasytu..:)

1-10 11-11
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Balandis 2012  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0