Ketvirtadienis, 25.04.2024, 16:03
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2014 » Kovas » 31 » Baimės ir blogio iliuzija... Arba žiūrėk kur taikaisi!
17:14
Baimės ir blogio iliuzija... Arba žiūrėk kur taikaisi!

 

Kelionė į „Šviesos taverną“

Pradžioje, kai tik atsibudau ir pradėjau priimti informaciją iš Grupės, su manimi kai kas nutiko ir noriu tuo pasidalinti. Meditacijos metu Grupė vieną kartą mane pasiėmė į ypatingą vietą. Ta vieta primena taverną. Iš tikrųjų juokinga, nes net ir tada, kai aš vartojau alkoholį, nebuvau nuolatinis barų ar tavernų lankytojas. Tačiau ta vieta tikrai ypatinga. Joje stovi mediniai suolai ir stalai ir jautiesi tenai labai jaukiai. Grupė dažnai mane tenai„nusiveda“. Tai -“Šviesos baras“ ir gėrimas, kurį ten duoda – Šviesa. Jie juokiasi, kai aiškina priežastis, kodėl mums, žmonėms, taip patinka žodis „šviesa“ mūsų trimačiame pasaulyje. Jie sako, kad mūsų Aukščiausiasis„Aš“ sodina mumyse sėklas žodžių „šviesus alus“, „šviesios traškios bulvytės“, šviesus tas, šviesus anas, pagalba. Mes pakėlėme planetos vibracijas tikslingai sėdami sėklas šių žodžių padedami. Viską užbaigia tai, kad mūsų vaikai dėvi šviečiančius sportbačius. Tuo metu, kai tapo madinga naudoti žodį „šviesa“, iš tikrųjų mes sėjome sėklas ruošdamiesi svarbiems pranešimams, kurie turėjo ateiti. Dabar vyksta masinis pabudimas ir jau įprasta tapo skaityti ir girdėti žodžius „šviesos kūnas“. Tai tiesioginis mūsų Aukščiausiojo „Aš“ atvedimas į Veiklą. Nesistebiu tad, kad jie pasikvietė mane į vietą, vadinamą „Šviesos taverna“.

Kiekvieno tokio vizito metu jie mane vaišina: pasakoja Visatos paslaptis.

Vieną kartą jie daug man papasakojo ir tai padėjo paaiškinti situacijas, su kuriomis tuo metu susidūriau.

Net atsimenu, kai sau pagalvojau mintyse: „Kaip tai paprasta“. Mintyse pasižymėjau svarbią vietą apie Visatos paprastumą. Jei ji ima atrodyti sudėtinga, reiškia mes prarandame siūlą. Tai tapo svarbia taisykle, kuria naudojuosi tolimesniame savo gyvenime.

Grupė dažnai mane ten vedasi ir dabar kviečia papasakoti smulkiau apie vieną iš tokių apsilankymų. Keista tuose apsilankymuose yra tai, kad jie man neleidžia sugrįžti su aiškiais prisiminimasi apie tai, ką pasakojo. Dažniausiai aš suvokiu, kad mano atmintis ištrinta. Atrodo, kad grįžtu su pojūčiais, kurie asocijuojasi su įvykiais ir pačiomis sėklomis. Tai manęs nejaudina. Žinau, kad jie sėja sėklas ir kai dirva bus paruošta jos būtinai sudygs. Jie man kelia uždavinį, kurio tikslas yra kituose surasti paruoštą dirvą ir pasėti sėklas. Tokia mano sutartis ir džiaugsmas – tokiu būdu įžeminti energiją.

Viena iš tų kelionių buvo ypač žymi.Tada aš pirmą kartą suvokiau, kad galiu bendrauti. Iki to laiko save daugiau suvokiau kaip žiūrovą. Grupė paėmė mane į tą stebuklingą kelionę, ir nors mes apžiūrėjome daugybę kontinentų, iš tavernos nebuvome išėję. Jie pasidalino su manimi nuostabiomis gyvenimo paslaptimis. Aš prisiekiau sugrįžti į Žemę išsaugodamas jausmą, kad viskas labai paprasta. Po to supratau, kad laikas sugrįžti. Atsisveikinant gatvėje prieš taverą man nušvito viena mintis. Jau nueidamas atsisukau į Grupę ir pasakiau:Žinau, kad neleisite man nors ką iš viso to atsiminti, bet gal duotumėte ko nors, kuo galėčiau pasidalinti su kitais?“ Tą pačią akimirką jie įteikė man tai, ką galėčiau pavadinti lentele su išpjaustytais žodžiais:

 „Meilės priešingybė yra baimė, o ne neapykanta“

 Tą akimirką išgirdau daug balsų, sakančių vieną ir tą pačią tiesą tik skirtingais žodžiais. Bet aiškiai atsimenu vieną pažįstamą balsą. Tai buvo Ruzveltas, sakantis: „Viena ko reikia baimintis, tai pačios baimės“. Pamačiau, kad viena ir ta pati žinia buvo perduota daugeliui žmonių. Dabar ji buvo perduota ir man. Skyrėsi šį kartą tik šios tiesos įpakavimas“.

Pirma manyje kilo klausimas dėl užraše pavartotų sunkių žodžių. Pagaliau žodžiai, perduoti Ruzveltui buvo daug elegantiškesni. Grupė tuoj prapliupo juoktis, nes juk girdėjo tai, ką pagalvojau. Juokinga buvo tai, kad jie pasakė, jog aš esu Grupės narys, atsakingas už anglų kalbos taisyklingumą. Užrašas buvo mano darbas. Ir jiems būtų didelė pagalba, jei aš dirbčiau taip, kad tokios problemos jiems neiškiltų. Aiškiai girdėjau jų žodžius ir kartu ėmiau juoktis.

Tai buvo mano pirma "derybų“ su Grupe patirtis. Pamaniau, kad tikrai šaunu, jog aš galiu taip su jais susitarti. Iš tikrųjų dabar jie palaiko mano prašymus, nes mūsų bendravimas peraugo į aukštesnį lygį – daug artimesnį. Manau, jūs suprantate, kuris iš mūsų perėjo.

Dėka priemonių, kurias jie man davė ir palaikymo, pagaliau užėmiau savo vietą šioje ypatingoje, nors ir anoniminėje Grupėje. Aprašiau šią patirtį ir kituose tekstuose panaudodamas ją kaip iliustraciją tam, ką jie vadina Tamsiąja Puse. Nuo to laiko grupė pasėjo daug sėklų. Ir dabar jie nori dar kartą pakalbėti apie tai, ką mes vadiname "blogiu“ ir tai neteisingai suprantame.

 1945 m. Plano B pradžia

Iki tol, kol perduosiu žodį Grupei, jie nori, kad akcentuočiau vieną momentą. Viename Grupės pranešimenežymiai buvo paminėta, kad didelis šuolis žmonijos istorijoje įvyko prieš 53 metus. Nesupratau ką jie turėjo mintyje ir tai užrašiau taip, kaip buvo perduota. Redaguodamas tekstą norėjau pakeisti skaičiu 53 į „apie 50“, tačiau Grupė, o ji visada su manimi, liepė palikti taip kaip yra. Kai taip nutikdavo, jie man paaiškindavo, kad tokiu būdu jie naudoja kodus ir ypatingas vibracijas, kad pasiųstų žinią daugelyje lygių, o šito man nesuprasti. Pagalvojau, kad tai būtent toks atvejis ir pamiršau.

Po savaitės gavau pranešimus iš trijų žmonių, gyvenančių skirtinguose pasaulio kontinentuose. Vienas buvo iš Austrijos, kitas iš Afrikos ir trečias iš Vašingtono, Ajovos valstijos JAV. Jie visi patvirtino, kad 53 tikrai jiems labai svarbus skaičius ir padėkojo man. Visi pasakė vieną ir tą patį. Jie pasakė, kad būtent tuo laiku, kai aš tai rašiau, prieš 53 metus Adolfas Hitleris paliko planetą. Pagalvojau, kad tai labai įdomu, bet nesupratau informacijos svarbos tol, kol nepaklausiau Grupės. Mano nustebimui, jie pasakė, kad Adolfo Hitlerio išėjimas – ypatingai svarbus žmonijai. Šitas įvykis niekada nepasimirš, nes pažymi paskutinį tokį momentą, kada žmonija atsisakė savo jėgos tokiu plačiu mastu. Ši data yra labai svarbi, nes pažymi mūsų atsibudimo proceso pradžią. Dabar, kai atsiranda nauji lyderiai ir siekia aukščiausios valdžios, ši sena, skatinanti atsisakyti savo jėgos, vibracija jaunebe palaikoma šioje planetoje. Nors tie žmonės ir išsiveržia į priekį, tačiau išsilaiko neilgai, nes mes jau nenorime išsiskirti su savo jėga tokiu būdu. Pagaliau atėjo laikas, kai kiekvienas žmogus pats vadovauja savo aplinkai vietoj to, kad žiūrėtų, kaip tai už jį daro kiti. Tie, kurie stebėjo tuo metu Žaidimą, jautė didelį džiaugsmą. Iš aukštesnės perspektyvos matyti, kad 1945 metų įvykiai pažymi momentą, kada mes, žmonės, pirmą kartą sąmoningai nusprendėme turėti savo pačių jėgą su savimi. Tai atvėrė mums galimybę pakeisti planą A į planą B.

Hitleris vaidino pagrindinę rolę, atitraukdamas švytuoklę tiek toli į vieną pusę, kad žmonijai, gal būt, iš naujo nebereiks judėti ta kryptimi. Dar daugiau, tie šeši milijonai žydų, žuvusių per genocidą, suteikė žmonijai didelę dovaną. Jie pagal susitarimą paaukojo save tam, kad žmonija pabustų ir pakeistų savo kursą. Visada tai prisiminkime ir prisiminkime juos.

Grupė sako, kad visada gerbia mūsų priimamus sprendimus, kurie apsprendžia mūsų pačių pasaulį. Jie sako, kad tai didingiausia esančios mumyse Dvasios išraiška. Kada mes pareiškiame apie savo jėgą, taip kaip padarėme 1945 metais, mes pradedame kurti Namus šioje Uždangos pusėje. Ką grupė sako apie tai? Visada tris žodžius Sveiki sugrįžę Namo“.

 Grupė:

 

 Kiekvienas iš mūsų patiria gilią pagarbą kiekvieną kartą, kai kreipiasi į susirinkusius Šviesos Darbuotojus. Jūsų ketinimas judėti į kitą egzistavimo lygį suteikė mums galimybę perduoti šią informaciją. Perėjote į naują vibraciją ir jums ploja visa Visata, nes atvėrėte sau duris į naujas paradigmas. Kiekvienas, iš naujo pasirinkdamas savo rolę, artėja link susijungimo su tuo, ką jūs vadinate Dievišku. Kai tai prasidės, jūs pajusite tikrąją Namų Vibraciją Žemėje. Kai tik žmonės prisitaikys savo širdžių tonus, jie ras tikrąją harmoniją ir tada iš tikrųjų sukurs Rojų Žemėje. Viena širdis vienu metu.

 Palaimingos ateities istorija

 

 Tai, ką dabar aptarsime – yra antra pranešimo dalis. Pirma dalis buvo pateikta anksčiau. Tada buvo svarbu, kad sėklos sudygtų iki to laiko, kol gausite visą informaciją. Dabar tai padaryta. Būtent savo jėgos pareikalavimas ir lėmė plano B sankcionavimą. Tai buvo lemiamas faktorius. Nežiūrint į tai, kad šio fakto įvertinimas Žaidimų Lentoje įvyks dar ne greitai, tai svarbiausias jūsų istorijos momentas. Tarp jūsų yra daug Istorijos Saugotojų. Jūs esate bibliotekininkais šios milžiniškos bibliotekos, vadinamos “Žemės Planeta“. Tai garbingas darbas ir jums dar daug ką reiks nuveikti artimiausiu metu. Dabar pakanka pasakyti, kad 1945 metais prasidėję įvykiai bus geriausia visų laikų istorija.

Dabar žmonių tarpe egzistuoja neigiama energija, kuri verčia jus tuos įvykius matyti kitaip. Yra net tokių, kurie sako, jog visi tie įvykiai išgalvoti vardan saujelės žmonių naudos. Mes prašome jūsų nebesiįjaudinti, nes tie laikai amžiams įtraukti į Žaidimų Lentos archyvą ir niekada neprapuls. Taip pat sakome, kad greitai ateis diena, kai žmonės galės peržiūrėti tuos užrašus ir atsekti pabudimo istoriją. Daugelis galės Laisvo Pasirinkimo Žaidimų Lentos istoriją panaudoti kaip jėgos atgavimo pavyzdį.

Būtent dėl šios priežasties, mes, šeima iš devynių, ir esame čia šiuo laiku. Mes čia tam, kad primintume jums apie jūsų pačių jėgą. Mes čia tam, kad padėtume nubusti meistriškumui, kuris yra kiekviename iš jūsų ir tokiu būdu padėtume žengti sekantį jūsų evoliucijos žingsnį. Planetoje tai įvyks pirmą kartą: jūs išliksite savo biologiniame kūne būdami pilnoje harmonijoje su savo vidine būtybe, taip pat ir su ta savo dalimi, kurią vadinate Aukščiausiuoju Aš“. Pasikeitimai, vykstantys kūne dabar, jus tam ruošia. Atėjo laikas pareikalauti savo jėgos ir priimti ją kaip savo pačių, o ne ieškoti kažko kitur. Suvokite savo vientisumą.

 Sušvelninant permainas Žemėje

 Žemė taip pat atliko vibracinius šuolius besiruošdama šiam laikui. Tie šuoliai patenka į jūsų lauką tada, kai keičiasi Žemė. Šios korekcijos vyks vis greičiau ir greičiau, tačiau po to sekantis žmonijos patiriamas diskomfortas švelnėja dėl dviejų vedančių jėgų. Pirmą iš jų apibūdina jūsų savo jėgos pareikalavimas ir jos panaudojimas savo pačių pasaulio apibrėžimui. Mes ne kartą jums sakėme, kad su kiekviena mintimi jūs kuriate. Jūs tampate savo minčių šeimininkais ir pradedate iš esmės naudotis tais instrumentais ir taip švelninti permainas. Visa jūsų realybė yra iš tų minčių, kurioms leidote būti savyje. Kai sąmoningai pradedate rinktis, kuriems jausmams leidžiate patekti į vidų, jūs priimate sprendimus kurie aiškiai apibrėžia jūsų sekančią realybę. Dabar jūs žinote apie šį procesą daugiau ir apie tai, kaip jo pagalba valdyti savo pasaulį.

Mes pateikėme jums rytinį pratimą, kurį daugelis atliekate, kad užduotumėte norimą toną visai savo dienai. Tai pratimas, kai suglaudžiate abiejų rankų nykščius su didžiaisiais ir bevardžiais pirštais galvodami apie harmoningą dieną. Darote tai 26 sekundes ir tai be vargo visą jūsų dieną pakreipia reikiama linkme. Kaip dabar jau žinote, tai tikrai padeda, nes leidžia pajausti savo pačių kūrybinę jėgą. Jums tereikia atsiminti tuo naudotis. Kai naudojatės savo jėga, jūs sąmoningai kuriate savo realybę ir nuimate įtampą, kuri susidaro Žemės viduje. Dėl šios priežasties mes prašome jūsų eiti į save ir Atlikti tikrą Šviesos Darbuotojų darbą. Būtent jūsų lauko išvalymas skatina teigiamas permainas Žemėje. Ryšys su Žeme yra daug gilesnis, nei galvojate. Savo vidinių energetinių blokų išvalymas tiesiogiai neša naudą visai planetai bendrai. Toks darbas įmanomas tik būnant biologiniame kūne ir yra Žaidimo prigimtimi. Antroji pagrindinė veikianti jėga apibūdinama tuo, kad žmonija bendrai paėmus Permainų Sąlygomis jaučiasi komfortiškiau. Permainos sunkios. Dėl Žaidimų Lentospoliariškumo atsiranda natūralus pasipriešinimo joms jausmas. Ir vis tik, kai mokotės priimti sunkumus, susijusius su permainomis, jūs suvokiate, kad galite daug daugiau nei įsivaizdavote. Jūs, nuostabūs žmonės, esate daug lankstesni, nei galvojate. Mes sakome jums, kad visos permainos pagaliau duos teigiamus rezultatus.

Kaip jau esame minėję, Visatos pamatas yra pusiausvyros siekis. Kai Visatos audinyje atsiranda skylė, ji reaguoja natūraliai ir užpildo vakuumą. Kada įvyksta sutankėjimas, Visata sukuria jam vakuumą. Tai atsispindi jūsų gyvenime daugeliu būdų. Jei pažvelgsite kelis metus atgal, tai pamatysite, kad žmonių rasės smarkiai susimaišė. Šis susimaišymas, trinantis ribas tarp rasių, idealų ir taip vadinamos kilmės, paklojo kelią į sekantį žmonijos evoliucijos etapą. Tai buvo lemiamas faktorius, įveikiant tai, ką jūs vadinote Hitleriu, nes jo idėjos prieštaravo natūraliam Visatos srautui. Žmonija atsibudo tai tiesai ir susigrąžino savo pačios jėgą. Tačiau ir dabar vis dar yra valstybių, kurios stengiasi išsaugoti tam tikrų žmonių grupių gryną kraują. Jie visi pasmerkti nesėkmei, nes bando prieštarauti Visatos energijos balansui. Visatos energijos srautas visada siekia pusiausvyros ir bet koks segregacijos bandymas atsiduria šio natūralaus srauto opozicijoje.

 Kolektyvinis pasirinkimas

Hitlerio laikais jūs pasirinkote tai, kas atitiko Visatos energijos srautą. Jei koletyviai būtumėte pasirinkę kitaip, nebūtų atsiradusi galimybė kontaktui ir tiesai, kuriuos greitai gausite. Būsimas ryšys padės taip, kaip jūs dabar net neįsivaizduojate. Jūs tai užsitarnavote. Jei jūsų idealai iki šiol būtų gadinę Visatos materiją, būtų pasikeitęs būsimas kontaktas su nušvitusiaisiais. Nušvitusieji greitai ateis į jūsų Žaidimą. Jūs sukūrėte šį didį laikmetį savo veiksmais daugelyje lygių.

Dabar atėjo laikas ir mes prašome jūsų eiti pirmyn ir pilnai priimti savo jėgą. Supraskite, kad tik jūs esate atsakingi už kiekvieną savo gyvenimo momentą ir už tai, kad aplink jus atsispindėtų tik tai, ką įsileidžiate į savo mintis. Valdykite savo mintis taip, kaip valdytumėte figūrėles ant žaidimų lentos. Mes prašome jūsų pradėti išlaikyti savo jėgą bet kuriame lygyje. Būtent dėl šios priežasties mes ir prašome jūsų pasinaudoti savo atpažinimu visose gyvenimo sferose ir gerai pasimokyti atsakymų iš vidaus klausymo meno. Net mūsų pranešimus prašome perleisti per savo širdį ir pasiimti tik tai, kas randa atgarsį viduje, nes tai ir yra ta klausymo forma, sujungianti jus su jūsų jėga.

Kaip gydovų ir mokytojų mes jūsų prašome veikti deramai, nes dabar jau paimti jėgą iš kito, net jei žmogus ją atiduoda pats, yra netinkama. Padėkite atėjusiems pas jus atrasti jų pačių jėgą ir globokite, kol jie tvirtai pasijus. Naudokitės savo gydovų ir mokytojų pagalba patvirtinimui ir pagalbai prisimenant tai, ką jūs jau žinote. Ieškokite vadovavimo ir patvirtinimo, o ne atsakymų. Kitiems patekus į jūsų lauką rinkitės tik tuos, kurie suteikia jums savo atspindžiu didesnę jėgą. Tai meistriškumo požymis. Tie, kurie iš tikrųjų supranta ryšį su savo gyvenimu, žino, kad suteikti jėgą kitam, reiškia suteikti jėgą visumai. Visumą, pilnai užpildytą jėga, jūs pavadintumėte Rojumi Žemėje, arba Namais savo Uždangos pusėje.

 Kita šviesos pusė

 Dažnai jūs savo jėgą nukreipiate neteisingai. Dėsniai, įtakojantys šią jėgą, nenurodo krypties, į kurią sufokusuota energija. Čia yra Laisvo Pasirinkimo Žaidimų Lenta, todėl jūs galite laisvai rinktis kur ir kaip panaudoti savo jėgą. Mes jau anksčiau esame apie tai kalbėję. Žaidimų Lentoje daugelis matote šviesos trūkumą ir pavadinę tai tamsa suteikiate jai gyvenimą ir jėgą. Ši tamsa neverta netgi žodžio, nes yra tai, kam nėra apibūdinimo. Tai kažko nebuvimas. Tai Žaidimų Lentos poliariškumo sukurta iliuzija, tačiau ji yra būtina Žaidimo sudedamoji dalis. Be kontrasto būtų sunku atpažinti tai, ką vadinate šviesa. Mums įdomu tai, kad jūs esate tokios galingosbūtybės ir taip lengvai kuriate tai, ką vadinate blogiu. Mes sakome jums, kad tik jūsų pačių baimės atspindys kuria jį. Tai iš tiesų kviečia atkreipti dėmesį į jūsų pojūčių jėgą.

Stebėkite, su kokia jėga jūra veržiasi į krantą. Kai bangos praranda savo jėgą, jos grįžta atgal į gelmę atgauti natūralaus balanso, nes tokia yra Visatos taisyklė. Jūs juk nežiūrėsite į potvynį ir atoslūgį, kaip į gėrį ir blogį. Tačiau kaip tik taip daugelis ir daro. Tai natūralus ir būtinas jūsų trimačio pasaulio procesas. Tai, paprasčiausiai, visumos dalis. Sekite energijos ir Visatos srautus ir sužinokite savo pačių tiesą apie tai, ką vadinate tamsa. Tamsa nėra Šviesos priešingybė, tai tik Šviesos nebuvimas.

Dažnai pastebime, kad jūsų pačių įsitikinimai trukdo progresui, kurio taip atkakliai siekiate. Mes jums pasiūlėme atpažinimo būdą, kad lengviau matytumėte kaip priimti sprendimus be vertinimo. Jei į kažką atkreipėte dėmesį ir pasakėte, kad tai blogai, jūs suteikėte tam gyvybinę energiją. Ir nors vėliau stengsitės nueiti šalini ar atsiriboti, tai jus persekios, nes egzistuoja ryšys su jūsų asmenine energija, suteikusia tam gyvenimą. Tos energijos be jokios abejonės tampa visiškai realios, nes jėga, kurią jos įgauna, visais atžvilgiais atitinka jūsiškę. Realiai jos yra jūsų minčių rezultatas. Jūs visada kuriate savo baimes. Tokia yra baimės manifestacija.

Pastebite, kad jūsų biologinio kūno akys nukreiptos viena kryptimi ir priima vibracinius signalus tik viena kryptimi. Lygiai taip pat ir jūsų ausys nukreipts ta pačia kryptimi kaip ir akys, kaip ir nosis, bei burna. Visa tai yra labai galingi vibracinių pojūčių priėmimo elementai. Mes prašome jūsų prisiminti, kad taip jūs bendraujate su trimačiu pasauliu, kurį mes vadiname Laisvo Pasirinkimo Žaidimų Lenta. Per šiuos jautrius elementus jūs ne tik gaunate informaciją, bet ir siunčiate vibracijas į Visatą, kaip Su-Kūrimo proceso dalis. Mes prašome jūsų atidžiai pasirinkti informaciją, kurią priimate, nes kokia informacija, tokia bus ir sekanti jūsų realybė.

Primename, kad aiškindami apie Su-Kūrimo instrumentus mes išaiškinome, kodėl emocijų lydimi sukūrimai įveikia atsilikimą laike greičiau, nei kiti. Kurkite su aistra širdyje ir visada būsite išgirsti. Viena iš stiprių emocijų, vedančių į greitą išsipildymą yra baimė. Dažnai neteisingai suvokiama emocija būna labai stipri. Daugeliui planetoje tai ir yra kasdieninio gyvenimo kryptis. Mes nesmerkiame to, o tik dalinamės pastebėjmais: tai nesuteikia jums to, ko siekiate. Būtų natūraliau, jei baimės emociją matytumėte kaip natūralų bangų sugrįžimą į vandenyną – tai tiesiog visumos dalis. Daugeliu atveju baimės emocija buvo naudinga ir reikalinga priemonė. Panašiai kaip tamsa yra Šviesos nebuvimas, taip ir baimė yra informacijos stoka.

Jūsų nuostabi žmogiška natūra verčia jus ištyrinėti kiekvieną savo būties kampelį ieškant atsakymų į klausimus. Paveldėti įsitikinimai sako, kad jei jūs žinosite atsakymus į visus klausimus, tada viską turėsite. Mes sakome jums, kad kiekvienam tereikia atnešti po mažą galvosūkio dalelę ir mes visi kartu sukursime pilną kūrinį. Ir tuo pačiu metu viduje kiekvienas esate absoliučiai išbaigtas ir turite priėjimą prie visų galvosūkio dalių per ryšį vienas su kitu. Todėl mes ir esame Grupė iš devynių ir kiekvienas atsovaujame savo sritį, kurioje esame ekspertais. Jūsų individualiam atpažinimui mes siūlome apjungtą ir subalansuotą informaciją. Tai rezonuoja su jūsų širdimi, nes tai Tiesa iš Namų, kurios skonis ir magnetizmas yra jūsų pirminės dvasinės šeimos. Atsiremkite į tuos, kurie yra aplinkui, kad užpildytumėte informacijos spragas ir stebėkite, kaip išsisklaido baimė.

 Baimė – tai tik informacijos stoka

Mes pastebime, kad žmonės, giliai suvokiantys ir turintys visapuses žinias, yra labai dvasingos prigimties. Jie turi vidinį žinojimą, kuris leidžia palaikyti ryšį su visa kuo esančiu ir veda link didesnio žinojimo. Būtent šis žinojimas palaiko dvasinį ryšį. Neįmanoma atskirti tų dviejų dalykų. Jei tikras žinojimas galų gale atveda į dvasingumą, gal gi galima tada sakyti, kad suvokimas veda į meilę? Būtent šioje vietoje mes ir nustatome ryšį, kad parodytume, jog Baimė yra Meilės priešingybė, nes Baimė yra informacijos stoka, o Meilė – jos gausa.

Mokantis panaudoti baimę kaip priemonę, mes prašome ją matyti kaip signalą, parodantį informacijos stoką. Iš pradžių, kai tik pajusite baimę, išmokite joje pamatyti poslinkio galimybę. Po to tyliai ir ryžtingai šią galimybę priimkite. Kai tik pajutę baimę pajudėsite pirmyn, baimė daugiau nebeturės jėgos trukdyti jūsų džiaugsmui. Darykite tai dažnai ir greitai ir vietoje įprastos baimės jūs pajusite džiaugsmingą pakilimą prieš atsiveriančias galimybes. Priešpastatykite baimei meilės jausmą. Kaip jau parodėme Saugotojui, baimė yra priešinga meilės vibracijai. Kai esate Meilės būsenoje, jums viskas pasiekiama ir yra suvokimas. Matykite tai kaip potvynį ir atoslūgį, kur abi fazės turi savo vietą ir vaidmenį.

Mes iš tiesų mylime ir gerbiame jus. Ši meilė daugiau nei paprastas šeimyninis ryšys, nors jis ir pats savaime yra stiprus. Dabartinėje būsenoje jūs negalite suvokti, kaip esate gerbiami už šį pasirinktą kelią, kuriuo dabar einate. Uždanga labai tanki ir kartais net blokuoja jūsų tikrą jėgą. Mes suteikiame jums instrukcijas ir mes nukreipiame jūsų žingsnius kai tik to paprašote. Tačiau galų gale jūs patys sprendžiate kuriuo keliu eiti ir kokiasisntrukcijas naudoti.

Jūs patys turite įveikti savo baimes. Mes matome, kad jūs gaunate daug visokių signalų, kurių kiekvienas pretenduoja tapti teisingu ir vieninteliu atsakymu. Mes jus labai užjaučiame. Jūs nematote, kad šis laikas labai svarbus Visatai, nes jūsų Žaidimų Lenta kaip tokia yra vienintelė. Tai grandiozinių apimčių eksperimentas. Šis linksmas Dvasios Žaidimas, kai Ji Pati nuo Savęs slepiasi ir Pati Savęs ieško, atvedė jus prie gilių būties tiesų. Gali būti, kad jums bus naudinga žinoti, jog netgi tie laikai, kuriuos laikote pačiais juodžiausiais savo gyvenime, suteikia atsakymus, kurie jokiais kitais būdais negalėjo būti suteikti. Atsiminkite, kad jūs niekada nebūnate vieni. Pajuskite mus ir jei norite mūsų vadovavimo, mes visada šalia. Atsiremkite į mus ir mes visada jus palaikysime. Viskas, ką reikia jums padaryti – tai paprašyti ir prisiminti. Jei jaučiate informacijos trūkumą, paprašykite ir mes duosime jums atsakymus, kurie užpildys baimės tuštumą. Jūs mylimi toli už jūsų suvokimo ribų. Jūs esate nuostabiosios Visatos šeimos dalimis. Mes labai jumis didžiuojamės. Šviesa, kurią dabar nešate, bus matoma amžinai.

Mes prašome jūsų gerbti vienas kitą, rūpintis vienas kitu ir gražiai kartu žaisti...

 Grupė

 Šį pranešimą parašiau skrisdamas į vakarų Virdžiniją. Barbara tuo metu gerai mane saugo nuo blaškančiųdalykų. Ji instinktyviai jaučia, kuo aš užsiimu ir nenorėdama pertraukti, ėmėsi skaityti knygą. Tačiau kol rašiau, jaučiau kad joje kažkas kaupiasi ir pagaliau ji daugiau nebegalėjo laukti ir pertraukė mane rodydama į savo knygą. Toje knygoje apie klestėjimą buvo dalis, skirta tam, ką mes vadiname blogiu. Mes abu buvome pakerėti sinchroniškumo: tai ką ji skaitė ir tai ką rašiau aš, buvo apie vieną ir tą patį, tik su kitais atspalviais.

Ir vėl girdėti tas nuostabus juokas.

Išvertė Inga

Peržiūrų: 3080 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 5.0/3
Viso komentarų: 161 2 »
+1  
1 Gėlė   (01.04.2014 10:43) [medžiaga]
Šio mėnesio numerologinis skaičius yra 11. Tai vienas iš skaičių mokytojų – šviesos nešėjo, įkvėpimo, kilnumo ir svarbios misijos skaičius. Šį mėnesį labiau jausime dvasinį gyvenimo aspektą, suvoksime save ne kaip kūnus, turinčius sielas, o kaip sielas, turinčias kūnus. Lengviau bus pajusti ir sąmoningai suprasti Visatos dvasinius dėsnius ir norėsis pasidalinti su kitais savo supratimu apie pasaulį, dvasingumą ir gyvenimo prasmę.
Balandžio mėnuo pateiks išbandymų, kad patikrintų mūsų nuoširdumą ir sąžiningumą. Galite tikėtis ypatingo įkvėpimo ir aukštesnių jėgų paramos jei laikysitės aukštesnių idealų, stengsitės pasitarnauti kitiems. Santykiai šiuo metu itin svarbūs, visur reikalingas bendradarbiavimas.
iš: http://www.taroskopai.lt/balandzio-menesio-taroskopas-2014/

+1  
2 virgis   (01.04.2014 17:48) [medžiaga]
Kai kurie žmonės save stipriai apriboja dėl dangaus malonės – tai klaida, klystkelis, nes yra egoistinis sandėris: daromas veiksmas, už kurį tikimasi atpildo. Dvasingumas negali daryti sandėrių tarp gėrio ir blogio, bet kokiomis aplinkybėmis reikia daryti tik gera. Ir tingėti nevalia: reikia nuolat daryti gerus darbus

0  
3 aha   (01.04.2014 21:02) [medžiaga]
Virgi, man seniai norisi paklausti - kaip sugebate suderinti tokius prieštaringus mokymus:
Grupė sako, jog nėra gėrio nei blogio tai tiesiog tarsi jūros bangos, besiritančios į krantą ir vėl atslūgstančios.
Angelas aiškiai įvardija, kad blogis yra - gyvuliškasis pradas žmoguje, kurį turime perprasti ir suvaldyti.
Mano supratimu, šie du šaltiniai prieštarauja vienas kitam.

+1  
4 virgis   (01.04.2014 23:12) [medžiaga]
O aš nieko nederinu, nes  nėra ką derinti. Informacija pateikta nereiškia, kad tai yra kieno nors pozicija. Tai tik informacija, o jau atsirinks kiekvienas pagal savo esamą dabartinį lygi  kas jam patinka. Netgi sakyčiau savotiškas testas kiekvienam prisimatuot...Su kiekviena nauja patirtimi, naujai gauta informacija, naujai atėjusiu suvokimu, mūsų pasaulio ribos plečiasi. Ir tie atsakymai, kurie tave tenkino vakar, galbūt nebetenkins ryt. Nebent tu tiek atkakliai laikysiesi įsikibęs į savo tiesas, kad atmesi bet kokią informaciją, prieštaraujančią tavo įsitikinimams, arba iškreipsi ją savaip.
Kartais naujų patirčių ir naujos informacijos lavina tiesiog šluote nušluoja mūsų pastolius ir pasaulėvaizdį tenka pradėti dėliotis nuo pat pradžių. Tik kaskart atstačius jie tampa vis tvirtesni ir daug mažiau pasiduodantys stichijoms. Bet tam yra būtina išmokti juos nugriauti ir vėl atstatyti.
Ir antra, kokioje vietoje tas angelas įvardijo, jog Gyvuliškas pradas yra blogis? Ko tai nepamenu to.  Juk tai mūsų sudedamoji dalis ir nieko nėra duota šiaip sau, viskas reikalinga. Yra tik savotiška pasiūla, alternatyva, na o kas bus pasirinkta ir kas sukurta priklauso tik nuo pačių žmonių. Tik mes patys kuriame ir blogį ir gėrį, priklausomai koks  pasirinkimas tuo ar kitu atveju, kas dominuoja, o tiksliau kieno pasiūla, bet jau veiksmas priklauso žmogui, koks jis bebūtų. Žinoma, visada lengviau apkaltinti ką nors išorėje, sudalinti, suskirstyti, taip jau mes įpratinti, kad tik neužsiimtume patys savimi.Kelionės pradžia visada yra bauginanti. Mes turime išlipti iš komforto zonos ir žengti į nežinią. Būtent dėl tų baimių dauguma žmonių taip niekada ir nesiryžta žengti to pirmojo žingsnio. Tačiau kartą nugalėjus baimę, kitą kartą ji sugrįš tik su perpus silpnesne jėga. Todėl tereikia tik išdrįsti pradėti šią kovą - metus iššūkį baimei, ji yra pasmerkta pralaimėti.
Kaip be tamsos (kai nėra šviesos ar jos labai mažai) nežinotume, kas tai yra šviesa, taip ir be taip vadinamo "blogio" supratimo neskirtume ir kai ko... gal būt.  Tačiau, kaip sako jūsų įvardytas angelas, "geru jūreiviu netapsi plaukdamas tik ramia jūra"bangavimas tik grūdina, svarbu teisinga kryptis ir ryškus švyturys, kurio dėja daugumas dar nemato, arba jis užgožtas materialios iliuzijos rūku. Tačiau rūkas visada išnyksta ir išsisklaido su pirmais saulės spinduliais. Ir dabar tas laikas kai tokių spindulių vis daugiau.
Ėjimas savo keliu nereiškia, kad viskas klostysis kaip sviestu patepta. Turbūt netgi priešingai - saugiajame krante kelionė kaip tik lengvesnė ir paprastesnė. Čia iššūkių ir sunkumų kaip tik daugiau. Tačiau laimėtojas yra ne tas, kuris eina neparkrisdamas, o tas, kuris kiekvieną kartą parkritęs geba atsistoti...
Tada jausitės, kad gyvenate savo gyvenimą. Jausitės, kad esate iš tiesų savimi ir nemeluojate sau. Abejonių iškils tik dėl vieno ar kito sekančio žingsnio, bet ne dėl krypties. O ir pati kryptis nebebus kaip tolumoje šviečianti žvaigždė, pagal kurią jūs bandote koreguoti savo kursą. Ji bus jumyse. Jūsų viduje. Ir švies ne tik jums, bet ir visiems kitiems, esantiems aplink.
Taigi, žmogau viskas pataisoma ir viskas tavo rankose, tavo kasdieniniame, kas sekundiniame pasirinkime,žinokite, jog tai yra sprendimas, kurį turi padaryti tik kiekvienas pats.....

0  
5 aha   (02.04.2014 00:25) [medžiaga]
Atleiskite, bet komentaras šiek tiek sudirgino.
Virgi, negi Jūs manote, kad aš gyvenu ne savo gyvenimą? Jūs manote, kad aš nesu savimi? Aš meluoju sau?
O gal neturiu gyvenimo krypties ?
Nejaugi sudarau tokio žmogaus įspūdį?
...ir...aš pakankamai pragyvenau, jog suprasčiau, kad ne kiekviena patirtis praturtina. Yra patirčių, kurios nuskurdina, sunaikina gebėjimą mylėti, atima norą gyventi, sumaišo protą :)
Virgi, mes juk nebe maži vaikai - mums nebereikia kišti rankų į ugnį, kad suprastume, jog ji degina, mes nebešokame iš valties viduryje upės, jei nemokame plaukti, mes nebenorime būti vėjo blaškomais lapais. Mes darome tokius pasirinkimus, kurių pasekmes galėtume patys ir išsrėbti. Ar ne taip?

0  
7 virgis   (02.04.2014 06:08) [medžiaga]
Jei sudirgino tai gerai, vadinasi dar gyvi. O antra, jūs klausėte, aš atsakiau, tai tik mano nuomonė, pozicija, bendra be individualumų ir net negalvojau kam nors tą rūbą vilkti. Kiekvienas prisimatuoja pats jei nori...tai vėl jūsų pasirinkimas. Jei tai nervina tai gal pabandykit surast priežastis savyje, kas tai daro ir ką tai nervina...
Taip mes ne maži vaikai, bet iš jų galime daug ko išmokti kas liečia dvasingumo ir tyrumo...Ginčytis jau nebereikia, bent aš išaugau jau iš tų kelnių, todėl noriu tik palinkėti sėkmės savo kelyje jums asmeniškai. Tai tik jūsų kelias ir niekas jo nenueis už jus nei aš nei dar kas nors, koks jis bebūtų jis tik jūsų ir niekieno kito, dėl to neverta ginčytis....
Jūs visiškai teisi ir aš teisus sau, kiekvienas mes turime savo tiesas, bet yra ta Tiesa, kurią neįmanoma išreikšti tik žodžiais, kokie jie gražūs bebūtų. Juk svarbu ne tik tai kaip mes, mūsų smegenys suprantame, bet ir ką tuo metu jaučiame. Dabar aš jaučiuosi puikiai ir kaip sakote, manyje dabar daugiau dominuoja gėris. Na gerai reikia ir į tarnybą... sėkmės

0  
6 aha   (02.04.2014 00:52) [medžiaga]
Klausėte, kokioje vietoje tas angelas įvardijo, jog gyvuliškas pradas yra blogis?
"Reikia atsiminti, jog Gyvuliškas protas yra labai stiprus, o žmogus, pagal savo dualumo esmę, dėl savo svyravimų, tarp dviejų pradų, yra silpnas. Netgi tvirtai einantys dvasiniu keliu, būna kad puola į Gyvuliško prado pinkles. Tam pakanka žmogui tik atsipalaiduoti, nukreipti dėmesį, lengvai susigundyti materialumu, kai Gyvuliškas protas tuojau pat užvaldys jo sąmonę ir laimi tais gyvenimiškais momentais, kurie yra ypatingai svarbūs Asmenybės pasirinkimuose. Todėl ir rekomenduojama pastoviai būti budriam, pastoviai dirbti su savimi, savo Gyvuliškam pradui neduoti laisvės."

Ar čia kalbama apie GP, kaip apie gėrį? Jei taip, tai kodėl jam reikia neduoti laisvės?

0  
8 virgis   (02.04.2014 06:20) [medžiaga]
Čia kalbama apie pasirinkimo galimybę ir daugiau nieko, neskirstoma ir nesudedama į dėžutes. Kaip jau sakiau ir taip vadinamas gėris ir blogis gimsta mūsų galvose, priklausomai nuo pasirinkimo, tik tiek....Kitokiu atveju, jei nebūtų pasirinkimo alternatyvos, nebūtų prasmės ir laisvos valios principui, nevyktų Sielų brendimas, būtų tik nuobodus štilius, niekada nesubręstų tai, kas turi subręsti - "stiprus jūrininkas"  nieko nėra šiaip sau. Anksčiau ar vėliau lotosas prasiskverbs per drumzlinus vandenis ir bus pastebėtas, mums duotas šansas tad nepraleiskime jo, nelaukime kol mums atneš tą "laimę ar gėrį" ant lėkštutės".Ir vėl gi tai tik mano mintys ir aš jų niekam neprimatuoju ir nieko nevertinu....
Ir dar ačiu jums, nes man tie jūsų klausimai kartais pavirsta ištisais straipsniai, kaip ir šį kart, galvojau gal atsakyti straipsniu, nes trumpai tai neatsakysi...

0  
9 Gėlė   (02.04.2014 09:32) [medžiaga]
"ne kiekviena patirtis praturtina" - praturtina, tik ne visada džiugiai, bet gaunam-vadinasi reikia
nesivelsiu į ne savo diskusiją, bet pasakysiu kad tyliai skaitau ir kažkaip gera, kai šitaip tiesiog apsikeičiama nuomonėmis

http://kelionesirpramogos.lt.gekonas.serveriai.lt/wp-content/uploads/2012/02/apsikabinkime-vieni-su-kitu.jpg

0  
10 aha   (02.04.2014 11:23) [medžiaga]
...na taip, man irgi kartais sunkoka "susisiaurinti" į komentaro rėmus :)

0  
11 aha   (02.04.2014 11:55) [medžiaga]
Kai dvasiniame mokyme kalbama apie pasirinkimo galimybę, visuomet mūsų pasirinkimas liečia prieštaras (priešybes)
Tamsa-šviesa, ugnis-vanduo, materija-dvasia,protas-jausmas, velnias-Dievas.
Mūsų pasirinkimas visada veda gėrio ar blogio (Dievo ar velnio) link .
Kenčiame nuo to, kad ne visada atskiriame, kas yra Gėris ir kas yra Blogis konkrečioje situacijoje (nes šios sąvokos visada sąlyginės)
Žemėn patekome, nuskynę vaisių nuo Gėrio ir Blogio pažinimo medžio. Vadinasi, esame čia, kad pažintume, kas yra Gėris ir kas yra Blogis ir išmoktume pasirinkti vieną ar kitą. Be šio pažinimo jokia amžina laimė neįmanoma.
Tie dvasiniai mokymai, kurie kviečia amžinai laimei ir džiaugsmui, apeinant šį pažinimą, - beverčiai .
Nebruku :) Tik išsakau savo sampratą.

P.S. Galią suteikia tiek gėris, tiek blogis (Dievas ar velnias) Pvz.; įsiutinkite silpną moterį, ir jūs pajusite, ką ji gali, pasidavusi įsiūčiui:)

1-10 11-15
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Kovas 2014  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0