Trečiadienis, 24.04.2024, 21:40
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2014 » Rugsėjis » 20 » Biologija Žmonijos evoliucija
06:37
Biologija Žmonijos evoliucija

Kiekvieną mėnesį aš sėduosi rašyti šių žodžių. Kai kada rašau būdamas namuose, savo kabinete, kai kada išvykos metu mašinoje ar lėktuve. Kada tai bevyktų, aš labai vertinu taip praleistą laiką. Tai suteikia daug jėgų ir žinau, kad būnant toje būsenoje mano kūnas nustoja senti. Būna momentų, kai sunku užmigti po informacijos priėmimo. Ir taip pat žinau, kad mane dažnai gydo tuo laiku.

Tie pranešimai ne apie Grupę ar mane, o apie tai, kaip atgauti savo jėgą. Aš? Aš tik paprastas rangovas, kurį patapšnojo per petį ir paprašė perduoti informaciją. Nesudėtingą pranešimą, bet didį pagal poveikio apimtis. Grupė man pranešė, kad mūsų kontraktas sudarytas labai seniai. Jie taip pat sakė, kad dauguma dalykų, kuriuos aš įveikiau savo gyvenime iki šio momento turėjo sukurti pamatus tam, ką dabar darau. Kai jie taip pasakė, su palengvėjimu atsidusau. Kartais man atrodydavo, kad aš su visu tuo nesusitvarkysiu. Žinau, kad mano motina galvojo panašiai. Juokingiausia yra tai, kad jei prieš kelis metus man būtumėte pasakę, kad važinėsiu po pasaulį perduodamas informaciją nuo būtybių, esančių kitoje Uždangos pusėje, būčiau nusijuokęs jums tiesiai į akis. Ir štai dabar aš sėdžiu lėktuve pakeliui į Vieną, kad perduočiau informaciją Jungtinių Tautų susirinkime. Įdomu tai, kad pradėjus perdavinėti informaciją patyriau, jog šito laukiau visą gyvenimą. Perduodant šį pranešimą Grupė pabrėžė kaip svarbu susijungti šeimai. Tam ir sukurta mūsų internetinė svetainė, tam ir vedami seminarai. Tai būdai šeimai surinkti. Kai mes laikomės už rankų ir susijungiame, pradedame matyti, kas tokie esame iš tikrųjų. Tai ypač svarbu, kai ima vykti daug pasikeitimų, kurių prašėme. Vienas dalykas yra prašyti pasikeitimų, vedančių į Pakilimą ir visai kitas – pereiti tuos pasikeitimus, kai jie ima vykti. Tokiais sunkiais laikais naudinga susijungti ir palaikyti vienas kitą. Fiziniai mūsų biologinės sandaros pasikeitimai visiems yra vienodi.

Grupė:

Linkėjmai iš Namų!

Nuo šiol kiekvieną kontaktą pradėsime panašiai, nes tai atspindi mūsų tikrąjį ryšį su kiekvienu iš jūsų. Uždangai plonėjant jūs artėjate į savo tikrosios prigimties suvokimą. Toks pasisveikinimas lyg kosminis mirktelėjimas, padedantis jums prisiminti Namus. Meilė ir pagarba, kuriuos mes jaučiame jums, neįvardinami žodžiais, kuriuos sukūrėte. Mums garbė kiekvieną jūsų sujungti su švariomis Namų vibracijomis ir padėti jums prisiminti savo pačių palikimą. Mes nuoširdžiai tikimės, kad kai užtikrinsime šį ryšį, jūs prisiminsite savo jėgą ir ja naudositės kasdieniniame savo gyvenime. Pagarba žmonijos evoliucijai Laisvo Pasirinkimo Žaidimų Lentoje yra atiduodama didesnė nei jūs galėtumėte įsivaizduoti... Veiksmų, kuriuos kiekvienas dabar atliekate, rezultatai ras atgarsį Visatoje. Jūs jau suteikėte didelę garbę šiai šviesos šeimai. Jūs esate šviesos architektai. Mes dėkojame jums už galimybę palaikyti veidrodį ir padėti prisiminti jūsų didybę ir tikrąją prigimtį.

Žaidimas, kurio scenarijų iš pat pradžių parašėte, pakeitė lygį ir dabar prasidėjo naujas Žaidimas. Daugelis šiuo metu planetoje jaučiate sunkumą. Daugelis pradėjote evoliucijos procesą per DNR, ko pasekoje didėja jūsų jautrumas tokiems energetiniams šuoliams priklausomai nuo to, kaip keičiasi kiekvieno jūsų vibracijos. Planetos vibracijos kyla kolektyvinėje harmonijoje. Tai pasiekiama judant mažais žingsneliais. Prieš kiekvieną naują lygį ar peraugimą egzistuoja energijos sutankėjimas, kuriantis sunkumą, kurį jūs ir jaučiate. Keičiantis jūsų DNR tampate labai jautriais planetos emociniai energijai ir būtent tai jūs jaučiate.

Liūdesio jausmas Žemėje

Žemė yra jūsų sudedamoji dalis ir ryšys su ja yra daug stipresnis, nei gali atpažinti jūsų jausmai. Žemė taip pat juda link kitos savo evoliucijos pakopos. Neišvengiamai prieš pasiekiant naują vibracijų lygį užeina trumpalaikis liūdesys. Tai galima palyginti su persikraustymu į naują namą. Jūsų koncentracija ir džiaugsmingas susijaudinimas dėl naujo namo dažniausiai sugeria didžiąją dalį jūsų dėmesio iki to momento, kada jūs faktiškai paliekate savo seną namą. Tą paskutinę akimirką jūs turite atsisveikinti ir karčiai saldus liūdesys pasilieka net ir tada, kai įeinate į savo naują namą. Ši iliustracija labai tinka dabartinei situacijai ir mes pašome jūsų pajausti liūdesį ir po to žengti į savo naują aplinką. Jei kartais tas barjeras atrodo neįveikiamas, paimkite už rankos šalia stovintį, nes dabar daug kas persikrausto į savo naujus namus. Prieš visišką naujos šviesos supratimą turi būti tamsos periodas. Laikydamiesi tamsoje už rankų, jūs galėsite harmoningai leisti per save naują šviesą.

Daugelis sunkiai perpranta naujo Žaidimo taisykles ir mechanizmus. Kiekvienas jūsų pasirinkote pasikeitimų kelią ir tai matydami mes esame šalia jūsų, kad tik jums paprašius galėtume padėti įveikti pasikeitimus. Būtent patį energijos šuolį jūs matote kaip kovą savo gyvenime. Tai tas pats Darbas, kurį matome ir vadiname Šviesos Darbu. Šis darbas leis kiekvienam įveikti kiekvieną žingsnį santarvėje su tikra jūsų Aukščiausiojo „Aš“ jėga. Kiekvieną akimirką kai sąmoningai kuriate savo realybę, jūs atiduodate duoklę jumyse esančiai Kūrėjo dalelei.

Kuo daugiau bus tokių nedidelių peraugimų, tuo lengviau bus jums įveikti šiuos permainų laikus. Galų gale tie tamsos periodai daugumai suteiks galimybę įgauti savo pačių šviesos išraiškingumą. Jei pastebėsite, kad negalite savęs atskirti nuo tų liūdesio emocijų, susibalansuokite paimdami už rankos esantį šalia. Ištiesdami ranką kitiems ir padėdami jiems rasti pusiausvyrą, jūs taip pat susibalansuojate. Ištiesti ranką kitam yra reikšmingas žestas šiais laikais. Būtent tuo momentu, kai jaučiate savyje tuštumą ir viskas praranda savo vertę, prašome jūsų ištiesti ranką kitam žmogui ir pasiūlyti pagalbą. Ryšio su visais kitais dalykais gerbimas leis jums aiškiau pamatyti savo sugebėjimus šioje naujoje šviesoje.

Aklavietės pojūtis

Daugelis jaučiasi palikti be palaikymo naujų paradigmų įsitvirtinimo periodu. Prašome tų žmonių suvokti perspektyvą, iš kurios jie nusprendė stebėti šį slėpinį. Jūs ilgą laiką stovėjote ir žiūrėjote į veidrodyje matomą savo atvaizdą. Vibracinių pasikeitimų rezultate veidrodis pakeitė savo buvimo vietą. Dabar, kai žiūrite į jį, daugiau įprasto atvaizdo nebematote. Paprašykite kitų žmonių, esančių jūsų lauke, kad jie padėtų jums rasti tinkamą suvokimo tašką, iš kurio žiūrėtumėte į veidrodį. Bet to, atėjo laikas prisiminti savo pirmapradę dvasinę šeimą.

Pagarba, kurią mes jums jaučiame, nenusakoma jūsų kalbomis. Jūs žiūrite į save ir galvojate, kad tai liečia tik jus. Jūsų ego verčia jus manyti, kad visa kas vyksta apsiriboja jūsų patirtimi. Ši iliuzija kyla dėl Žaidimų Lentos poliariškumo. Jūs žiūrite į veidrodį per kritišką savo ego protą ir Visata į visas jūsų mintis atsako: „Tebūnie taip“. Mes žiūrėdami į tą patį veidrodį matome jūsų atspindį kaip unikalią kūrėjo dalelę, kuri esti jūsų viduje. Mes žiūrėdami į tą patį atspindį matome pačias geriausias savęs daleles. Mes žinome, kad tai sunku ir išmuša jus iš pusiausvyros. Mes matome dichotomijas, tarp kurių jums tenka rinktis. Mes matome konfliktus ir poliariškumo iliuzijas, su kuriomis susiduriate kiekvieną dieną. Mes matome vienatvę, kurią patiriate net ir priartėję prie Namų. Mes matome jūsų kovą ir už tai labai jus mylime. Būtent dėl jūsų tokio požiūrio į sunkumus ir vyksta judėjimas pirmyn, siekiantis toli už jūsų išmatavimų.

Žmogaus judėjimo pirmyn švytuoklė

Pasikeitimai, kuriuos jūs dabar vykdote, ruošia sceną žmonijos evoliucijai. Iliustruodami tai mes dažnai naudojamės švytuoklės su paslankia ašimi metafora. Švytuoklė atsitraukia į vieną pusę taip išjudindama įvykius. Kiekvienas jūsų prisideda prie kiekvieno postūmio sustiprindamas impulsą tol, kol pasiekiamas kritinis taškas. Tame taške švytuoklės ašis peršoka į kitą duobutę. Tas poslinkis į kitą duobutę ir yra tai, ką jūs vadinate evoliucija. Tokiu būdu judėdama švytuoklė liaujasi judėjusi ir taip atsiranda naujas atskaitos taškas. Iš istorinės perspektyvos tokie evoliuciniai šuoliai vyko akimirksniu. Dažnai pamirštama, kad Švytuoklei reikia atlikti daug dramatiškų judesių, kad peršoktų į kitą duobutę. Tokia tai tiesa apie bet kokią evoliuciją ir ji neapsiriboja vien jūsų planeta. Dabar jūs savo Laisvo Pasirinkimo Žaidimų Lentoje vėl esate toje stadijoje, kai ašis pasiruošusi peršokti į sekančią poziciją. Šiame susirinkime mes susikoncentruosime į kai kuriuos vykstančius biologinius pasikeitimus, su kuriais jūs susiduriate pereidami į sekantį lygį.

Ryšys su Žeme

Keičiasi žaidimo lygis. Pakalbėsime apie jus ištikusius pasikeitimus, tačiau naudinga suprasti, kad tam tikrame lygyje juos pereis visa žmonija. Pasikeitimai liečia tą jūsų dalį, kurią vadinate Gaja arba Motina Žeme. Ryšys, jungiantis jus su Motina, yra už jūsų suvokimo ribų. Tai visai nereiškia, kad jūs amžiams pasmerkti būti Žemės planetoje. Greitai jūs keliausite toli už fizinių planetos ribų. Tačiau energetinis ryšys liks nuolat. Būtent šis energetinis ryšys verčia jus tobulėti kartu su Žeme kaip vienam. Jūsų pasiekimai keliant savo pačių vibracijas sustabdė daug pirminio scenarijaus permainų Žemėje. Šis progresas taip pat sumažino sunkumus, susijusius su jūsų pačių fiziniais pasikeitimais.Tačiau kol esate fizinėje formoje, jūsų dar laukia daug pasikeitimų, kad galėtumėte nešti aukštesnes Šviesos vibracijas.

Kai žaidimas suvokiamas visumos atskiromis dalimis, jo evoliucija atrodo kitaip. Energetiniu požiūriu jūs judate iš poliariškumo į vienį. Išmatavimo, kuris priklauso, kaip jūs vadinate, laikui, lygyje, jūsų pirmas judesys bus iš trečio lygio į penktą. Iš žemiškos perspektyvos – jūs paruošite Žaidimų Lentą naujam Žaidimui. Tai atves prie pasikeitusių Žemės vibracijų ir pasikeitusių pačių išmatavimų vibracijų. Leiskite apibendrinti ir pasakyti, kad šuoliai vyksta daugelyje lygių vienu ir tuo pačiu metu. Žemės planetos Žaidimų Lenta labai greitai pajudės į naują vibracinį lygį, kur pabaigs perėjimą į sekantį išmatavimą. Žemės pasikeitimų per kataklizmus būtinybė atkrito, tačiau ji ir toliau kels savo vibracijų greitį. Tiesiog ji baigs pokyčius ne taip ir dramatiškai. Šiuo momentu Žemei būtina sumažinti stresą. Žemės pasikeitimai pasireikš ugnikalnių išsiveržimais. Jūs nustatinėsite šių pokyčių sunkumą ir jie kol kas bus būtini, kol Žemė pereidinės iš tankios būsenos į lengvesnę. Tiksliau bus jei pasakysime, kad Žemė juda iš fizinio tankaus kūno į eterinį Šviesos kūną. Jums perėjus į aukštesnių vibracijų lygį bus fiziškai matyti reikšmingi žmogiškos formos pasikeitimai. Šioje aukštesnių vibracijų būsenoje atsivėrusios galimybės viršys jūsų svajonių ribas. Tai Šviesos Pasireiškimai, užvaldę jūsų dėmesį Žaidimų Lentoje. Žodžio „Šviesa“ trauka paruošė jums sceną fizinių pasikeitimų patyrimui.

Išplėtimas, suspaudimas ir Didysis Sprogimas

Kaip žinote, Visatos pradžia buvo tai, ką jūs vadinate Didžiuoju sprogimu. Iki to įvykio viskas judėjo tankumo link. Šis įvykis sukėlė atvirkščią judėjimą ir pradėjo plėtimosi procesą, besitęsiantį iki šiol. Tai natūralus energijos judėjimas Visatoje iš tankios formos į lengvesnę. Šis procesas Žemės gamtos evoliucijoje taps aiškiai matomas artimiausiu metu. Tai pusiausvyros ieškančios Visatos energijos veikla. Švytuoklės pavyzdyje: ji buvo atitraukta toli į tankumo pusę tam, kad galėtų pradėti judėti link plėtimosi. Švytuoklei vis dar tebejudant į plėtimosi pusę, greit bus pasiektas momentas, kada ašis peršoks į sekantį lygį ir švytuoklė ras naują pusiausvyros tašką. Čia riekia pabrėžti, kad Visatos judėjimas visada buvo abiejomis kryptimis. Pradžioje judėjimas buvo į tankumą, o po to - į išsiplėtimą. Neatsitiktinai jūsų mokslininkams žinomos tankiausios formos yra juodosios skylės ir jas charakterizuoja tamsa, todėl jūsų neturėtų stebinti tai, kad judėjimas į plėtimosi pusę prilyginamas žodžiui „Šviesa“.

Fiziniame lygyje jūsų biologinė sudėtis yra persistatymo procese. Sekančiame lūžio taške jūsų kūnai praras kai kurias dalis, iš kurių jūs išaugote vystantis naujoms charakteristikoms. Dauguma pastebėjote, kad kylant jūsų vibracijoms tampate jautresni energijai. Perėjimo laikotarpiu tai gali sukelti sunkumų. Po to, kai žmonija sužinos kaip naudotis šia informacija, šis padidintas jautrumas taps vienu iš svarbiausių jūsų privalumų. Jūs turite pojūčių organus, kuriais naudojatės kiekvieną dieną, tačiau apie kuriuos nieko nežinote. Absorbcijos pojūtis yra tas, kuriuo naudojatės kūnais absorbuodami energiją. Artimiausias pojūčiui pagal paskirtį yra jūsų liežuvis, nes jis sugeria energiją panašiu būdu.

Ryšio su Žeme istorija

Kai pirmą kartą pradėjote žaisti Laisvo Pasirinkimo Žaidimą, jūs priėmėte eterinių būtybių formą. Tokia Šviesos kūno forma leido laisvai judėti plačiame vibracijų diapazone. Vėsdama Žemė darėsi tankesnė. Žmonėms eterinėje formoje darėsi vis sunkiau išlikti įsižeminusiems. Motina Žemė į situaciją atsakė pasiūlydama jūsų biologinei sudėčiai prisitaikyti tokiu būdu užtikrinant energetinį ryšį su Žeme. Tai įvyko asimiliuojant Žemės energiją per maistą. Tą procesą jūs pradėjote nuo lapų ir vaisių valgymo, po to - riešutų ir daržovių. Jūsų kūnams darantis tankesniems, energetinis ryšys tarp jūsų biologijos ir dvasingumo tapo apsunkintu. Dabar, kai jūs grįžtate prie aikštesnių vibracijų, šis ryšys atsistato.

Dabar, šioje Žaidimo dalyje, jūsų dabartinė biologija greit pradės keisti energetinį ryšį su planeta – jūsų biologijos Motina. Šį kartą Motina kelia savo vibracijas proceso, kurį jūs vadinate globaliniu atšilimu, pagalba. Žemei to reikia tam, kad galėtų pradėti savo perėjimą į aukštesnes vibracijas. Vystantis šiam procesui jūsų biologijai bus sunkiau palaikyti ryšį su Žeme įprastais būdais. Jūsų ryšys su Motina per biologinį kūną irgi evoliucionuoja. Žemei keliant savo vibracijas keičiant savo tankį į lengvesnį, jūsų energetinis ryšys patiria sunkumų, ko pasekoje jūs patiriate daug stresų.

Renkantis Šviesos kūną

Visa biologija yra Žemės Motinos produktas. Žemė yra gyva, jaučianti būtybė, ryšys su kuria yra toks stiprus, kad kartais jūs to net nepastebite. Motina šiuo metu siūlo tolimesnius biologinės sudėties pokyčius, kurie leis žmonėms perleisti Šviesos daugiau nei kada nors iki šiol. Tai grįžimas prie jūsų pradinės žmogiškos formos, kurią jūs pavadinote Šviesos kūnu.

Jums rinktis ir nėra jokio pasirinkimų vertinimo. Daugelis, kuriuose rezonuoja ši informacija, jau tvirtai pasirinko planą B. Šiuo metu planetoje daug tokių kurie nusprendė pasirinkti planą B, taip pat ir tų, kurie išeis iš čia. Plane B yra daug dalykų, kurie gali būti atlikti iš kitos Uždangos pusės. Kristalinių vibracijų vaikai ateis reinkarnuodami ir pirmieji jų dabar tam ruošiasi. Kristaliniai vaikai atneš į Žaidimų Lentą naujojo žmogaus sėklas. Ateinantiems su šiomis pažangios biologijos sėklomis bus lengva pereiti į Šviesos kūnus. Galų gale visi žmonės gims tik Šviesos kūnuose. Tie, kurie panorės pasilikti, taip pat turės galimybę pereiti į skirtingas Šviesos kūno formas, tačiau šis kelias gali pareikalauti koncentruotų pastangų, nes jis nelengvas. Perėjimas pareikalaus apvalymo ne tik emocinio, bet ir fizinio kūno. Apsivaliusi Žemė įgalins keistis DNR ir taip išjudins perėjimą į Šviesos kūnus. Daugeliui jūsų šis procesas jau prasidėjo. Tam, kad tai imtų vykti, būtina išreikšti ketinimą pereiti į planą B ir parašyti savo sekantį scenarijų.

Mažinant apkrovas

Jūsų dvasinis progresas sustabdė Žemėje daug katastrofiškų permainų, kurios turėjo įvykti. Dabar mes jums sakome, kad tas pats įmanoma su jūsų pačių biologija. Jūs išjudinote evoliuciją, kuri atves jus į aukštesnę būtį. Pirmieji, kurie tai daro, patiria didelį skausmą. Jūsų troškimas būti pirmais šiame judėjime ir žengti pirmuosius žingsnius jus stato į gydovų elitą. Pats šis faktas savaime jau suteikia jums garbę, kurios kol kas neįmanoma pilnai išreikšti. Svarbiausias dalykas, kurį šioje stadijoje jums galime suteikti – tai patarimas laikytis arčiau tų, kurie aplink jus. Šis evoliucijos žingsnis negali būti žengtas vienumoje. Svarbi šio žingsnio dalis yra ryšio su supančiu pasauliu stiprinimas. Atskirkite save ir srautas bus užblokuotas. Leiskite sau būti pažeidžiamais ir susijunkite su tais, kurie žengia tuos pačius žingsnius. Pasiūlykite savo patirtį tiems, kurie ruošiasi žengti žingsnį, kurį jūs jau atlikote. Padarykite save prieinamu kaip žmogus, kaupiantis Didžiojo Žaidimo patirtį. Leiskite sau ir kitiems daryti klaidas. Jūs sulyginote savo patirtį su buvimu tamsiame kambaryje, kuriame visi iš naujo ieško kelio Namo. Supraskite, kad šiais evoliucijos laikais kai kas gali išsigąsti, pulti į vertinimus ir ego ar baimę. Kiti, kurie įpratę būti vedančiaisiais, gali pasijausti atsiliekančiais ir ieškančiais naujo aiškumo. Ego gali į tai sureaguoti kaip į pavojų ir sureaguoti sukeldamas nerimo jausmą. Neleiskite tam jūsų išblaškyti. Jūsų darbas dar nebaigtas, jis paprasčiausiai vystosi ir ieško naujų išraiškų.

Kaip jau esame sakę anksčiau, daugelis pajaus Namų trauką ir pasirinks tą kelią. Mes gerbiame jūsų sprendimą, tačiau prašome neskubėti veikti dabar. Leiskite savo Aukščiausiajam „Aš“ viską suharmonizuoti ir pamatysite, kaip gimsta nauji kontraktai pačiose neįtikėčiausiose vietose.

Kas vyksta su mano nosimi?

Jūs žinote, kad jūsų biologija vyksta elektrochemijos pagrindu. Mes jums sakome, kad jūsų nosis yra elektros šaltinis, leidžiantis šiai sistemai veikti. Jūsų biologinė sudėtis natūraliu būdu subalansuoja elektros energiją. Nosis nuolat keičia šnervę dominantę ir tai yra elektrinės biologinės pusiausvyros pagrindas. Kai įkvepiate per nosį, oras praeina pro plaukelius ir kūno gumbelius taip generuodamas elektros srovę ir energija kaupiasi priešingoje stuburo pusėje. Įkvėpus per dešinę šnervę krūvis pasitalpina kairėje stuburo pusėje ir atvirkščiai. Šis elektrinis resursas maitina smegenis toje pusėje, kurioje sukauptas krūvis. Taigi, energija galima pamaitinti tą smegenų pusę, kuria ruošiatės naudotis. Ši informacija jau kuris laikas egzistuoja Žaidimų Lentoje, tačiau mažai kas ja naudojasi savo naudai. Ši informacija bus dar naudingesnė prie aukštesnių vibracijų dėl padidinto jautrumo visose srityse.

Kaip ir liežuvis, nosis yra dalelių receptorius. Dabar, kai žmonija juda į dar aukštesnes vibracijas, jūs pastebėsite, kad to receptoriaus panaudojimo galimybės plečiasi. Aukštesnės vibracijos suteikė jums naują jautrumą energijai, kuris anksčiau buvo nepastebimas. Gyvybinės jėgos energija, egzistuojanti visuose dalykuose, ankstesniame jūsų Žaidime buvo beveik nevertinama. Dabar tai energijos formai jūs esate labai jautrūs. Savo charakteristikomis ši energijos forma panaši į emocinę energiją, todėl jūs ir esate tokie jautrūs kitų emocijoms. Jūsų nosyje esantys receptoriai darosi efektyvesni ir dabar jau gali sugerti daug smulkesnes daleles. Daugelis pastebėjote pasikeitimus nosyje ir padidintą jautrumą kvapams. Uoslės sustiprėjimas ar nuolatinė sloga dabartiniu metu rodo kylančias vibracijas.

Nosies jautrumas auga virš jūsų suvokimo galimybių, nes dabar ji sugeria ir Pranos energiją. Daug sužinosite, kai žmonija pasistūmės pirmyn į sekančią evoliucijos stadiją. Nosies jautrumas reguliuoja naujos čakrų sistemos pusiausvyrą, besivystančią žmogiškoje formoje. Per absorbcijos jausmą per nosį pasireiškia čakrų pusiausvyra, kuri formuojasi kaukolės pamato užpakalyje. Dabar jūsų burna ir nosis reikalingos deguonies absorbcijai, jos labai panašios ir apsijungia bendrai naudojamais kanalais. Tas pats vyksta ir su naujais energetiniais receptoriais. Šių receptorių dėka galėsite išsaugoti daug daugiau gyvybinės energijos atsargų biologiniame apvalkale. Tie, kurie tiesia vibracinį kelią, naudosis nosimi atpažindami energijos tipus. Iki šiol tai buvo pastebima tik atpažįstant akivaizdžių emocinių tipų energijas. Jūsų dabartinėje situacijoje galima užuosti baimę. Jūsų Žaidimų Lentoje gyvena žvėrys, kurie naudojosi šiuo išvystytu energijų atpažinimo pojūčiu. Žiūrint iš jūsų perspektyvos atrodė, kad jie tikrai jaučia pavojų. Tai ir yra būtent ta energijos absorbcijos forma, kuri greit jumyse išsivystys. Iš mūsų perspektyvos tai žinoma kaip Dieviškas Kvėpavimas. Gebėjimas išlaikyti didelį kiekį Universalios gyvybinės energijos paruoš dirvą komfortiškam daug aukštesnių vibracijų sulaikymui jūsų biologinio apvalkalo viduje. Tai sekantys žmonijos evoliucijos žingsniai ir jie jau žengiami.

Emocinis jautrumas

Jautrumas vibracijoms pasireikš ir daugelyje kitų sričių. Emocinė energija yra viena iš galingesnių vos besiskiriančios energijos formų ir aiškiai reiškiasi jūsų jautrume emocinei energijai. Tai viena iš grubesnių energijos formų, taigi, ir geriau atpažįstama žemesnių vibracijų žmonėms. Jūsų jautrumas tai energijai bus viena iš vertingiausių jūsų savybių ir bus priemone, kuria jūs dažnai naudositės kaip gydovai. Bus prisitaikymo prie padidėjusio jautrumo laikas, kuris kai kam gali pasirodyti sunkus. Energija, patekanti į ką tik susiformavusius jūsų receptorius, yra švaresnėje formoje nei ta prie kurios esate pripratę ir to rezultate ne visada galite atpažinti, kam kokia energija priklauso. Šis reiškinys laikinas ir kaip greit praeis priklausys nuo žmogaus sugebėjimo įsisavinti tą informaciją. Teisingas biologijos įžeminimas yra vienas iš efektyviausių būdų suharmonizuoti šiai būsenai.

Padėkite! Kodėl aš storėju?

Perėjimo į aukštesnes vibracijas sukelti sunkumai, kuriuos patiria jūsų biologinis kūnas, šiuo metu yra ne vieninteliai. Šio perėjimo dėka jūsų ryšys su Žeme stiprėja. Žemė ir pati pereina į naują vibracinį lygį ir tas pasikeitimas tiesiogiai veikia jūsų organizmą. Gajos judėjimas pirmyn tiesiogiai susijęs su kolektyvinių vibracijų kilimu. Poslinkis vyksta mažais žingsneliais arba kilstelėjimais. Būtent tai iššaukia tam tikrą žmogus organizmo reakciją. Vykstant tiems mažiems poslinkiams, būtybės, esančios aukštesnėse vibracijose, dažnai patiria energijos bangas savo besikeičiančiame biologiniame apvalkale. Jos jautrios energijai dėl savo aukštesnių vibracijų. Kūnas jaučia vos pastebimų energijų poveikį ir skirtingai reaguoja, kad apsigintų.Vienas iš organizmo apsigynimo būdų yra riebalinių ląstelių auginimas. Jūsų priaugtas apsauginis sluoksnis pilnai nedings vykstant perėjimams. Tokia situacija yra laikina ir ji keisis augant kolektyvinėms planetos vibracijoms. Subalansuota dieta ir fizinis krūvis gali iki minimumo sumažinti sunkumus. Svarbu išlaikyti visame kame pusiausvyrą ir įspėjame, kad jūsų jėga slypi jūsų pačių vidinio mąstymo procese. Jei bijosite pasikeitimų, jie taps dar sunkesni!Jei nusiminsite dėl pasikeitusio kūno, sukursite dar sunkesnius scenarijus. Uždanga plonėja iki šiol Žaidimų Lentoje neregėtu greičiu. Dabar pats laikas skirti daugiau dėmesio mintims, kurioms leidžiate savyje pasilikti. Dabartinis Šviesos Darbuotojų šūkis toks pats, koks buvo per amžius. Paprasčiausiai: NEBIJOKITE! Užduokite toną ir tada kryptingai eikite į savo ateitį.

Pasikeitimai jūsų biologiniame kūne

Prisitaikydamas prie sąlygų aukštesnėse vibracijose kūnas ima keistis, kad atitiktų naujai aplinkai. Kai kurie tokie pasikeitimai gali sukelti nerimą, jei žmogus nieko apie juos nežino iš anksto. Dažniausiai pasireiškia pokyčiai, susiję su miegu: atsibudimai naktį, širdies plakimas, drebulys ar trumpalaikė vibracija, trumpalaikis nereguliarus širdies plakimas, karštis, nesusijęs su menopauze, oro trūkumas įkvepiant, trumpalaikės atminties praradimas ir ankstyva menopauzė. Tam tikrose geografinėse vietose kai kurie simptomai bus labiau ryškūs. Tai susiję su magnetinių jėgos linijų persipynimu vykstant Žemės evoliucinei raidai. Šis Motinos judėjimas yra būtinas aukštesnės biologijos palaikymui, kurios link jūs ir judate. Jūsų stiprus ryšys su Žeme pasieks naują lygį, nes jūs kartu judate į aukštesnių vibracijų būseną. Dabar planetoje yra gydovų, kurie galės nurodyti jums teisingą kryptį tų modalumų atradimui ir pasirinkimui, kurie jus atitinka geriausiai. Ieškokite jų ir sekite savo širdimi. Būkite atsakingi už savo išgyjimą ir imkite tik tai, kas rezonuoja su jūsų vidumi.

Vibracinis išgyjimas

Nurodyti simptomai, atsiradę kylant vibracijoms, atvers duris vibraciniam gydymui daugelyje sričių ir padės stiprinti savęs suvokimą Žaidimų Lentoje. Gimstantis vibracinis gydymas padės subalansuoti tuos, kuriems tie simptomai išreikšti. Leiskite mums jus palaikyti beieškant sių modalumų ir naudojant juos pusiausvyrai atstatyti. Nauja biologija atsineš daug daugiau modalumų ir vibracinio gydymo rūšių. Dabar tie modalumai reiškiasi spalvų, kvapų, garsų, absorbcijos ir magnetinėje terapijose. Sakydami „absorbcija“, mes turime mintyje Pranos energijos gavimą. Artimiausioje ateityje bus atskleista daug daugiau informacijos apie kitus gydymo vibracijomis būdus.

Leiskite mums patvirtinti, kad kiekvienam negalavimui ar ligai egzistuoja vibracinis raktas, kurį galima parinkti jūsų biologijos viduje. Harmoninga vibracija gali išrauti ligą su šaknimis, nes vienoje vietoje ir vienu metu galima tik viena vibracija. Dauguma tam pritarė, tačiau niekas neatsižvelgė į viso kūno raktą. Kiekvienas kūnas turi savo pilną vibracinį raktą, harmoningą su visomis individualiomis dalimis. Išmokęs tą raktą nuskaityti ir tada jį keisti, žmogus galės saugiai ir paprastai keisti biologinę sandarą. Šioje srityje artimiausioje ateityje jūs stebėsite stiprų progresą, todėl kad tai natūralus būdas padėti esant biologiniams sunkumams.

Ateities gydovų darbo pagrindas visai kitas, nei dabar. Pirmas ir pats svarbiausias skirtumas bus tas, kad atsakomybė už išgyjimą teks pačiam pacientui, antras – atsiras galimybė pasiūlyti priemones, neturinčias šalutinio poveikio. Vibracinės priemonės veiks tik teigiamai ir niekaip kitaip. Šios taisyklės išimtis bus tik tos priemonės, kurios bus naudojamos ilgą laiką. Netgi vibraciniai metodai gali išsekinti pacientą, jei jais bus piktnaudžiaujama. Svarbu tai priimti kaip priemonę išgyjimui, o ne gyvenimui. Dabar į jūsų sąmonės lauką patenka daug vibracinių priemonių. Įsivaizduokite laiką, kai negalavimo atsikratysite paklausę muzikos ar pakvėpavę kokiu tai aromatu. Toks bus gydymas ateityje ir tai jau prasideda. Tokio vibracinio gydymo efektas sustiprės, kai jūsų biologinio kūno vibracijos pakils. Vibracinis gydymas yra ateities modalumas. Darbas su besivystančiu organizmu gerokai palengvins šį globalų perėjimą.

Naujas biologinis kūnas

Jūsų biologinis kūnas keisis daugelyje lygių.

Mes paminėjome kelis simptomus, kurie gali būti nemalonūs šio judėjimo metu. Dabar leiskite papasakoti apie kai kuriuos jūsų laukiančius stebuklus. Jūsų biologinis kūnas sukurtas taip, kad galėtų egzistuoti šimtus metų. Susijungus DNR /RNR senėjimo procesas, toks, kokį jūs žinote dabar, nustos egzistavęs. Jums taps normalu gyventi nuo 300 iki 400 metų. Žmogaus organizmas net ir dabar gali visiškai atsijauninti. Tai bus suprasta, kai žmonija pereis į kitą evoliucijos etapą. Su modalumų, kurie kol kas dar neranda palaikymo Žaidimų Lentoje, pagalba jūs greit atrasite būdus, kurie sulėtins žmogaus senėjimą. Šis lėtėjimas jau prasidėjo ir taps sekančia proveržio sritimi. Dabartiniame etape šios srities progresas prasidės beieškant gydymo priemonių daugeliui Žaidimų Lentoje egzistuojančių ligų. Po to, kai senėjimo procesas bus suprastas ir priimtas, atsiras galimybė atjaunėjimo procesui. Kol kas dar ne laikas pilnam šio klausimo aptarimui, nes yra daug kitų klausimų, kuriuos reikia apžvelgti. O dabar tiesiog žinokite, kad judate kaip tik į tai.

Judėdami pirmyn pastebėsite, kad jums daug lengviau rasti ryšy su savo Aukščiausiuoju „Aš“. Tai ką vadinate ekstrasensorika, daugiau nebebus interpretuojama kaip mistika ir taps visuotinai priimtina. Atsiras nauji žodžiai šiam natūralaus ryšio procesui apibūdinti. Tie žodžiai jus gali nustebinti. Kai tai įvyks, jūs galėsite tiksliai ir aiškiai tarp savęs bendrauti. Iki šiol žmonija negalėjo tarp savęs pilnai kontaktuoti, nes ego veikia tik atskirai. Tai buvo būtina poliariškumo sukurta iliuzija Žaidimų Lentoje. Jei ego, būdamas išgyvenimo režime, būtų patyręs tokį tiesioginį ryšį, jis paprasčiausiai būtų užmiršęs tą patirtį. Šis pažangus bendravimas sustiprins jūsų sąmoningą ryšį su visa kuo esančiu. Mes daug kartų kalbėjome apie jūsų pačių energijos koncentracijos svarbą. Tiek daug dėmesio tam buvo skirta todėl, kad jus paruoštume šiam ryšiui. Koncentruodami savo pačių energiją jūs galėsite patirti visišką susiliejimą su visa kuo esančiu neprarasdami savęs.

Daug pasikeitimų vyksta ir miego srityje, kuriuos patiria daugelis, kurių vibracijos jau pakilo. Tie pasikeitimai vyks jums judant pirmyn ir jie yra natūrali pažangos dalis. Jų nereikia baimintis ir galų gale, jums tereiks trumpų poilsio periodų savo energijos atnaujinimui. Tai vyks ne tik pažangesnio biologinio kūno, bet ir mokėjimo perleisti energiją dėka, o ne paversti ją į šilumą. Šia tema taip pat atsiras daugiau informacijos. Žemei ir toliau keliant savo vibracijas, slėgis planetoje bus juntamas kaip banga, judanti aplink ją. Bangavimas reikšis miego sutrikimais. Visi Žaidimų Lentoje tam tikru laipsniu tai jaus, tačiau tie, kurie vibracijomis tiesia kelią, tam bus jautresni.

Apmokymas žaisti naują Žaidimą

Pradėję suprasti žmogaus organizmo senėjimo procesą, jūs imate suprasti ir koncepcijos, kurią vadinate reinkarnacija, paprastumą. Tai atveria duris Kristalinių Vibracijų žmonėms ir jie greit imsis savo darbo. Kai šis procesas bus suprastas, daugelis nuspręs išeiti sulaukę apytikriai šimto metų, nors galimybė likti ilgesniam laikui jau bus atsirdursi.

Netgi dabar organizmas keičiasi neįsivaizduojamai greitai. DNR/RNR kodas keičiasi ir susijungimas slypi to proceso pamatuose. Šiuo metu planetoje egzistuoja daug modalumų, kurie išjudins šį judėjimą. Mes jums sakome, kad viskas klostosi taip kaip reikia. Mes prašome susirasti tą modalumą, kuris jums labiausiai tinka. Ketinimas – yra tai, kas provokuoja pasikeitimus. Tie modalumai užtikrina stimulą, išjudinantį jūsų ketinimą. Sprendimas pradėti planą B išjudino jūsų pasikeitimus.

Atsitiktinumai neegzistuoja

Mes stebime jūsų darbą su tais pasikeitimais. Mes stebime, kaip jūs patiriate beprasmybės pojūtį ir prarandate viltį. Jei tik jūs galėtumėte save matyti taip, kaip matome mes. Šios šviesos šeimos spalvos yra įvairios ir užburiančios. Jūs meistrai, užsitarnavę teisę būti čia ir dabar. Jūs čia neatsitiktinai. Neatsitiktinai jūs visa tai skaitote. Jūs išjudinote pasikeitimus, kurie sieks daug toliau už jūsų Žaidimo Lentos ribų. Mes siūlome jums šitą informaciją kaip priminimą apie Namus ir jūsų tikrąjį palikimą. Spalvos, kurias jūs jau užsitarnavote, leis visiems matyti jūsų pasiekimus. Tačiau jūs nusprendėte judėti toliau. Jūsų linijos ateities kartos su pasididžiavimu priims tai, ką dabar jūs išjudinate veikti. Jei pastebėsite, kad pasiklydote ir nebegalite prisiminti kas tokie esate, stabtelkite ir susijunkite su kitais iš šios šeimos. Mes taip pat esame jūsų paslaugoms. Jei tik jūs paprašysite, mes su džiaugsmu perduosime Sveikinimus iš Namų. Mes dėkojame jums už tai, kad paprašėte.

Su pagarba ir džiaugsmu primename jums: gerbkite vienas kitą, rūpinkitės vienas kitu ir gražiai kartu žaiskite...

Grupė

Įvyks daug nuostabių dalykų pradėjus planą B. Įsivaizduokite save visiškame kontakte su savo Aukščiausiuoju „Aš“. Įsivaizduokite, kad nebėra būtinybės pramiegoti trečią savo gyvenimo dalį. Įsivaizduokite, kad gyvenimas vidutiniškai trunka 900 metų. Visa tai pradėjo judėti jūsų jau atlikto darbo dėka. Daugelis jūsų esate atsakingi už to darbo pamatų sukūrimą. Mes prisimename tai tam, kad padėkotume už gerai atliktą darbą. Pasinaudosime galimybe ir pasakysime: „Puikiai atliktas darbas!“

O dabar ar jūs pasiruošę sekančiai užduočiai?

Išvertė: Inga

Peržiūrų: 2155 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 3.5/8
Viso komentarų: 3
0  
1 amigo   (20.09.2014 15:40) [medžiaga]
Skaitant tokius straipsnius sustiprėja Viltis,kad viskas bus gerai.

0  
2 kreivenas2969   (21.09.2014 03:52) [medžiaga]
viskas jau yra gerai, priklauso tik nuo to kaip mes tai priimam.

0  
3 Gėlė   (21.09.2014 18:24) [medžiaga]
http://www.delfi.lt/mokslas/mokslas/vikingai-ziaurus-galvazudziai-ar-europos-gelbetojai.d?id=65900408

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Rugsėjis 2014  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0