Antradienis, 19.03.2024, 10:12
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2014 » Gegužis » 26 » Čenelingas Elspite (Olandija)
17:55
Čenelingas Elspite (Olandija)

Kristalinė gardelė

Olandijoje mus priėmė Ingrid Kramer. Barbara ir aš susipažinome su ja telefonu ir pajutome stiprų šeimos ryšį, o kai susitikome, tas ryšys dar labiau sustiprėjo. Olandijoje įvyko tikras apsijungimas su šeima ir ten mes artimai susipažinome su kai kuriais žmonėmis. Ingrid mus lydėjo į visus renginius pirmos mūsų kelionės po Europą metu.

Energetinis pratimas Dvasingai

(Šviesos darbuotojų apsijungimas Elspite)

 Šviesos Darbuotojų apsijungimas Elspite buvo įsimintinas. Buvo daug džiaugsmo, ašarų, juoko ir muzikos, daug gyvenimų pasikeitė per tas dvi dienas. Barbarai ir man tai buvo kaip eilinis sugrįžimas namo. Tai informacijos priėmis, vykstantis mūsų "Namuose toli nuo Namų“.

Grupė:

 Sveikiname jus iš Namų.

Jūs įveikėte ilgą kelią savo gyvenime, kad ir vėl susitiktumėte vienas kitą šioje vietoje. Daugelis buvote čia ir anksčiau. Mums labai smagu matyti šį susijungimą ir matyti jus, žiūrinčius vienas kitam į akis. Pradžioje manote, kad matote nepažįstamuosius. Sakome jums, kad kuo geriau įsižiūrėję vinas kitam į akis, jūs labai aiškiai matote savo atspindį.

Mes dėkojame už pasitikėjimą ir švelnių stumtelėjimų, atvedusių jus čia, pripažinimą. Dauguma jūsų jau pažengę kelyje į suvokimą ir savo jėgos realizaciją. Mes labai jus užtai gerbiame. Didysis žmonijos poslinkis turi vykti žmogiškoje formoje, nes tokia Žaidimo esmė.

Mes dėkojame jums, kad tai padarėte, nes žinome apie poliariškumo dichotomiją ir ją lydinčius neaiškumus. Mes žinome, jūs gaunate daug įvairiausių signalų ir painių gyvenimo iliustracijų. Prašome jūsų tiesiog surasti savo pačių širdį, nes ją suradę, surasite mus ir grįšite Namo. Namų sukūrimas jūsų Uždangos pusėje ir yra Žaidimo esmė ir jūs tą procesą paleidote. Daugelis praėjo labai sunkų kelią, kad pasiektų šį savo gyvenimo tašką. Daugelis prašėte ir maldavote, kad galėtumėte atsidurti čia šiuo momentu vien tam, kad turėtumėte galimybę paklausti savęs, kodėl jūs čia. Mes žinome apie jūsų patirtus sunkumus, suteikusius galimybę būti čia. Ir dėkojame už tai, kad sekėte savo širdimi, dėkojame jums už įveiktą kelią šalia baimių ir tuštumos užpildymą informacija. Taip pat dėkojame jūsų šeimai už tokį stiprų energijos praleidimą į Žaidimų Lentą. ( Tuo laiku nevaldomai tekėjusios ašaros pradėjo mane slopinti). Mes stabtelime, kad Saugotojas sugrįžtų į pusiausvyrą. (Pauzė) Kartais energija, kurią jums perduodame, perpildo Saugotoją. Mes linkime jums gauti pranešimą ir pajausti jausmus iš Namų. Darydami tai galime per stipriai apkabinti. (Tuo metu ašaros spindėjo visų akyse.)

Ašaras, kurias liejate, mes pavadinome sutepančiomis gyvenimą, nes jos leidžia lengviau tekėti jausmams. Apribojimai, nuo kurių išsivadavote, iškvietė pasikeitimus planetoje, kokių mes nematėme tūkstantmečius. Buvo daug akimirkų su atsiveriančiomis galimybėmis vien tam, kad įsitikintume mes, jog žmonija joms dar nepasiruošusi. Ir Didysis Laiko Meistras tvirtai laikė iškėlęs pirštą iki informacijos atsiradimui bus tinkamas laikas. Mes sakome, kad jūs esate tie, kurie tai padarė įmanomu. Išsivalydami save, išvalydami planetą ir sėdami sėklas, jūs išjudinote kažką didesnio, nei galite suvokti. Jūsų įsitikinimai už Uždangos privertė jus manyti, kad pilnas daiktų kambarys ir yra realybė. Daugumos jūsų suvokimas yra žymiai aukščiau už jūsų realybės ribų. Nes jūs žinote, kad nematoma kai kada būna daug realiau už akivaizdų. Keičiantis jūsų pačių vibracijoms ir toliau vykstant žmogaus organizmo evoliucijai, jūs galite aiškiai pamatyti dalykus, kurie visada ten ir buvo. Racionalus protas visada buvo svarbia jūsų organizmo dalimi, užtikrinančia išgyvenimą. Ir vis tik jūs išaugote iš tikslo išgyventi. Jūs užaugote ir pakėlėte savo vibracijas aukščiau išgyvenimo kaip pirminės motyvacijos. Dabar motyvuoja Šviesos nešimas ir vienybės ieškojimas.

Daugelis žiūrite vienas į kitą ir matote save jų akimis. Mes žinome, kad jūsų protui sunku suprasti, tačiau vis tiek prašome jūsų pažiūrėti ir pamatyti skirtumą tarp savo jausmų, nes tai yra aiškesnė pažangos iliustracija, nei jūsų mintys. Jūsų minčių ir jausmų susitapatinimas taps pačia jūsų meistriškumo pradžia. Mes esame dėkingi už tai, kad leidžiate mums padėti jums prisiminti. Kai imsite apjungti anksčiau išskirtas savo dalis – moterį ir vyrą, sąlyginę ir besąlyginę meilę, jūs pajudėsite toliau į vienybės sąmonę. Po to suvoksite, kad niekada ir nebuvote atskiri, o visada visumoje. Ir tuo momentu pagaliau suvoksite, kad esate visumoje ir su mumis. Michailo šeimą Žaidimų Lentoje pristatėte nuostabiai, nes labai gerai išvystėte meilę šeimoje. Šis energijos srautas savo prigimtimi yra ypatinga priemonė pusiausvyros išlaikymui judant nuo išgyvenimo modalumo į Šviesos nešimo modalumą. Jūs tai padarėte, mes suprantame, kad dabar labai įdėmiai klausotės kiekvieno mūsų tariamo žodžio, tačiau mes prašome suprasti: mes esame tie, kurie jus jaučiame. Laisvo Pasirinkimo Žaidimų Lenta yra jūsų. Ir nors jūs galite pasirinkti bet ką, jūs pasirinkote Šviesą. Ir mes jums dėkojame.

Mes norime pakalbėti apie ryšius ne jūsų fizinės realybės ribose, nes jie eina daugelyje lygių. Mes pateikėme informaciją ir Saugotojas iliustravo daugelį kitų alternatyvių išmatavimų ir alternatyvių realybių, egzistuojančių koja kojon vienu metu. Dar norime pranešti, kad tie išmatavimai ir realybės neapsiriboja vien jūsų planeta. Suprantama yra žinoma, kad gyvybė irvisa, kas yra, pasireiškia ne tik Laisvo Pasirinkimo Planetoje. Egzistuoja daug Žaidimų Lentų ir vyksta daug Žaidimų. Tačiau jūsų Žaidimas yra ypatingas, nes jis suteikia didingą galimybę Dvasiai pamatyti Save. Jūsų Žaidimas - kaip veidrodis ir jūsų Laisvo Pasirinkimo Planeta yra vienintelė tokia. 

Visatos karmos atidirbimas

 Pačioje Žaidimo pradžioje atrodė, kad šis eksperimentas neturės pratęsimo. Pačioje pradžioje iš jūsų atėmė planetą, tačiau Laisvas Pasirinkimas galioja visiems, tad tai buvo leista kaip Žaidimo dalis. Tie, kurie bandė sau užgrobti Laisvo Pasirinkimo Planetą, manė, kad tai daro vardan savo aukščiausiojo gėrio. Sakome jums, kad jie baigė tuo, kad suvaidino svarbią rolę daug stambesniam plane, nes tai buvo apribojimas, kurį jie turėjo pereiti, kad galėtų tęsti savo augimą. Mes sakome, kad daugelis iš jų dabar sugrįžo su nuoširdžiu ketinimu padėti, nes jie iš tikrųjų dalinai yra jūsų tėvų rasė. Dabar savo ketinimu nuoširdžiai jums padėti sklandžiai pereiti iš vieno lygio į kitą, jie atidirba savo skolą. Tai, kas jums žinoma apie karmą, vyrauja tik Laisvo Pasirinkimo Žaidimų Lentoje, nors panaši sistema egzistuoja visoje Visatoje. Mes pranešame jums, kad artimiausioje ateityje kaimynai pasiūlys pagalbą. Daug kas Laisvo Pasirinkimo Žaidimų Lentoje atsiranda pradėjus kaisti energijai.

 Motina taip pat keičiasi 

Žemė ir kiekvienas jūsų esate pilnai sujungti. Žemės viduje pasikeitimai vyksta tada, kada jūs keičiatės savo viduje. Kada jūsų emocinė energija randa apribojimus ir kliūtis, apie kurių egzistavimą nežinojote, jūs imate skleisti Šviesą tamsiose srityse. Kada tuos apribojimus sunaikinate savyje, sakome jums, kad juos taip pat sunaikinate būtybės, kurią žinote kaip Motiną Žemę, viduje. Egzistuoja tiesioginis energetinis ryšys ir didžiąjadalimi Žemės energija tik atspindi kolektyvinę žmonijos sąmonę . Būtent ši priežastis lėmė, kad neįvyko daugelis katastrofų, kurias buvote suplanavę plano „A“ pabaigoje.

Šis energetinis ryšys veikia abejomis kryptimis. Žinokite, kad jei žmonija būtų pasukusi į tamsos pusę, nebūtų tekę ilgai laukti, kad Žemė pagautų tą pačią vibraciją ir vėl prasidėtų katastrofiškos permainos.

Lankytojai – jūsų tėvų rasės

 Jus ir vėl greit aplankys ir sužinosite, kad ateiviai yra viena iš jūsų tėvų rasių. Juos aiškiau prisiminsite pasinaudoję atpažinimu, kurį turite dėka savo jėgos suvokimo. Dalis šios jėgos įgauta per emocinį ryšį su Žeme. Išmokite rasti pusiausvyrą, dirbkite su Gajos energija ir būsite susibalansavęs tam laikui, kada tai labai pravers.

Kada lankytojai atkeliaus, prašome juos matyti tokiais, kokie jie yra, nes daugelyje dalykų galite pajausti, kad jie pranašesni už Jus. Tam tikrais aspektais jie gali save taip ir pristatyti. Sakome, kad jie jums daugiau broliai, nei tėvai. Įdomu tai, kad jie čia tam, kad išmoktų pamokas, kurių jūs mokysite juos. Laikykite savo jėgą ir viską filtruokite per savo atpažinimą. Gerai suvokite apdovanojimo jėga faktoriaus reikšmę ir, visų pirma, laikykite savo jėgą. Šie laikai gali būti kupini didelio džiaugsmo, nes jie paaiškins daugelį jūsų istorijos vingių.

 Didžioji biblioteka

Po to kai Žemė pasikeis ir pilnai atspindės Namus, praeis šiek tiek laiko. Energija sugrįš į komfortišką lygį ir žmonės pradės toliau judėti link savo jėgos atgavimo. Žaidimų Lenta, kaip ir tikėtasi, taps didžiąja biblioteka. Visų tipų būtybės iš visos Visatos atvyks į Laisvo Pasirinkimo Planetą pažiūrėti, kaip visa tai vyko, nes didysis eksperimentas, kurį jūs taip sėkmingai pakeitėte ir Didysis Žaidimas, kuriame esate ant perėjimo į kitą lygį slenksčio, nustatys paradigmas visai Visatai ir viskam, kas ateis po to. Niekada anksčiau mes nepatyrėme tokio grandiozinio kolektyvinio Dvasios matymo. Kai žiūrite vienas kitam į akis, prašome, ieškokite Dvasios viduje. Kai matote tą mažą kibirkštėlę kituose, jūs uždegate ją savyje. Išmokite gyventi nieko nevertindami, o tai yra sunku, nes vertinimai jums gerai tarnavo. Suprantame, kad savo kelyje įveikėte daug sunkumų. Sakome, kad jums atiduodama pagarba už tų sunkumų įveikimą, nes pažeidžiamumas yra jūsų jėgos ištakose. Ir mes dėkojame už drąsą, kuri jums buvo reikalinga, kad tokiu būdu įžengtumėte į savo jėgą.

 Kristalinės gardelės aktyvavimas

Olandijos geografinė padėtis yra labai svarbi, nes ji yra vienas iš centrinių naujos magnetinės gardelės taškų. Planetoje patirti sunkumai per paskutinius mėnesius turėjo įtakos ne tik jūsų vibracijų pokyčiams, bet ir Žemei. Žemės sąmonė yra bendra Vienio sąmonė. Ir kai kyla individualios vibracijos, tai daro įtaką kolektyvinei sąmonei, kuri auga taip pat, kad atitiktų bendras vibracijas. Viską apsunkina dar ir tai, kad esame etape, kuriame perstatoma magnetinė planetos gardelė ir vyksta tai, kas vadinama Kristalinės Gardelės aktyvacija. Kol kas mes dar nekalbėjome apie tai. Atėjo laikas patvirtinti, kad egzistuoja ryšys tarp to, ką jūs vadinate kristaliniu, ir to, ką vadinate Kristumi. Dar daugiau, toje vietoje, kur dabar sėdite, egzistuoja tiesioginis energijos įžeminimas. Keičiantis planetai ir vykstant magnetinių polių poslinkiui ir magnetiniam reguliavimui, Kristalinė Gardelė vėl tampa aktyvi. Tai jūsų Namų šioje Uždangos pusėje Su-Kūrimo pasireiškimas. Daugelis tai numatėte ir sėjote sėklas. Sakome jums, kad tos sėjos rezultatai siekia daug toliau, nei jūs galite matyti.

Jei nors akimirkai save pamatytumėte mūsų akimis, daugiau savimi nebeabejotumėte, nebe užduotumėte klausimo: „Ar aš vertas?“, nes žinotumėte, kad savyje nešate Michailo vibracijas. Ir mes prašome jūsų nešti Michailo vibracijas ir kalaviją, nes tai padės jums įvaldyti savo jėgą. Apie Kristlinės Gardelės aktyvaciją atsiras ir daugiau informacijos. Prašome tai informacijai skirti ypatingą dėmesį, todėl, kad joje yra labai gili prasmė. Gausite daug kosminių patvirtinimų, jei įsiklausysite ir sufokusuosite savo dėmesį į gyvenimo sinchroniškumus Žaidimų Lentoje. Po to pamatysite, kad žodis "kristalinis“ įgavo naują reikšmę. Mūsų švelnių stumtelėjimų dėka pagaliau jūs atsidūrėte šiame kambaryje kad susijungtumėte vienas su kitu dideliame glėbyje. Mes žinome, kad daugeliui tai kėlė įtampą. Mes žinome, kokius sunkumus jums teko įveikti, kad pasiektumėte šią ribą. Daugeliui teko patirti daug ne apibrėžtumo savo gyvenime ir daugelis pasirinko sunkiai įvykdomus kontraktus. Daugelis pasirinkote naštą, tam kad neštumėte ją visą gyvenimą, ir sakome jums, kad tai buvo įmanoma tik todėl, kad jūs norėjote ją nešti. Tai buvo įmanoma tik todėl, kad pasirinkote nešti Šviesą. Yra priežastis, dėl kurios jūs čia esate ir tai mums garbė būti šiame kambaryje kartu su jumis. Ir mes dėkojame jums už tai.

 Pasirinkti vaidmenys

 Dauguma čia esančių yra pasirinkę labai specifines roles Šviesai nešti. Dauguma jūsų nusprendėte patirti dar daugiau ne apibrėžtumo. Primename jums, kad esate ne vieni, kad mes čia dėl jūsų, mes esame jūsų dalimi. Dauguma turite su mumis tiesioginį ryšį ir dėkojame jums už tokią išraiškos galimybę. Mes siūlome informaciją jūsų širdžiai, siūlome tam, kad padėtume surasti jūsų pačių ryšius, ir dėkojame, kad jūs mūsų paprašėte.

Šiuo momentu iškilo daug klausimų, prašome užduoti juos dabar.

Klausimai Grupei

Per visus seminarus po informacijos priėmimo, Grupė mėgsta atsakinėti į tiesioginius klausimus. Štai keli atsakymai iš šio seminaro.

 Energijos apsijungimas Kosove

Klausimas: Ką mes galime padaryti dėl Kosovo? Ką galime padaryti, kad kuo efektyviau ten susijungtų energija?

 Atsakymas: egzistuoja tik vienas sprendimas, susijęs su išsklaidyta energija – tai jos apjungimas. Dauguma žmonių atsidūrė neišsprendžiamose situacijose ir, kaip patys jaučia, savarankiškai iš jų nebe išeis. Sukurkite jiems galimybę atrasti savo vidinę pusiausvyrą meilės ir supratimo pagalba – ir situacija pati savaime išsispręs. Suteikite jiems galimybę ir laimės visi. Prašome jūsų suprasti, kad ir kokia dramatiška būtų situacija, ji tarnauja nuostabiam tikslui. Tai paskutinis pasipriešinimo natūraliam Visatos srautui požymis. Visatos Energija nuolat ieško pusiausvyros ir Visata palaiko visų rasių susiliejimą, visų energijų susiliejimą ir būtent tame jūs galėsite pamatyti tikrąjį Dvasios veidą. Jūs save matote kaip individualias visumos daleles, ir todėl manote, kad tai ir yra atsakymas. Sakome jums, kad būtent susiliejimo procesas sujungia jus su jūsų jėga. Tačiau yra tokių, kurie jaučia pasipriešinimą. Yra ir tokių, kurie bijo. Jie pripažįsta tik žinoma ir pažįstama ir naudojasi tais pačiais metodais, kuriais visada naudojosi. Tai jiems gerai tarnavo prie žemesnių planetos vibracijų, tačiau taps nebeįmanoma prie aukštesnių, nes visi tarp savęs esate susiję ir bet koks netinkamas elgesys su žmonėmis yra negalimas.

Jei savo kaimynus matytumėte kaip Dvasios daleles, kokiomis jie ir yra, jūs niekada daugiau su kitais blogai nesielgtumėte, nes maitindami vienas kitą, rūpindamiesi vienas kitu - iš tiesų rūpinatės savimi. Tie, kurie suvaidino aukos vaidmenį, atliko įstabų darbą. Tai tie, apie kuriuos sakome „Romūs paveldės Žemę“, nes jų vaidmuo yra per pažeidžiamumą ir kančias rasti Šviesą ir skleisti ją visoje Visatoje. Švytuoklė į vieną pusę buvo tiek toli atitraukta, kad ten daugiau niekada nebesugrįš. Mes prašome sukurti tiems žmonėms vietą. Siųskite jiems meilę ir energiją. Leiskite vyriausybei išsaugoti savo veidą, kai ji daro pataisymus. Juk baigti karą karu reiškia tik išplatinti karą dar plačiau. Tačiau tuo pačiu metu svarbu tvirtai laikytis tiesos ir to, ką jūs apibrėžėte kaip žmogaus teises, nes tam atiduota garbė. Iš mūsų Uždangos pusės atrodo, kad Dvasia gina Dvasią. Gerbti vienas kitą taip, kaip jūs gerbiate save, reiškia gerbti Dvasią savyje. Jums yra tęsinys. Jūs nieko nežinote apie tai, kiek gyvenimų palietėte. Jūs absoliučiai nieko nežinote apie sėklas, kurias asmeniškai pasodinote per šį gyvenimą. Mums norėtųsi jums parodyti, panašiai kaip voratinklį, jūsų paliečiamus gyvenimus, kurie, savo ruožtu, paliečia daug kitų gyvenimų. Ir už tai norėtume jums padėkoti. Jūs gerai padirbėjote ir mums didelė garbė būti su jumis.

 Projekto HAARP pavojaus supratimas

 (angliškai High Frequency Active Auroral Research Program – aukšto dažnio jonosferos poveikis)

Klausimas: ar galėtumėte papaskoti apie projektą HAARP?

 Atsakymas: mes matome kaip jūs žaidžiate su savimi tokiu būdu. Jūs bandote paimti mokslinį faktą ir pakeisti jį taip, kad galėtumėte tapti galingesniais. Šios situacijos dichotomija ir jumoras slypi tame, kad tai ką darote tik luošina jus. Jūsų bangos rikošetu atšoka nuo jonosferos, sukurdamos virpesius, kurie tęsis dar labai ilgai. Didžioji atlikto darbo dalis ir didžioji proceso, su kuriuo dabar dirbate, dalis susijusi su jonosferos kaip parabolinio veidrodžio panaudojimu atspindint tas bangas atgal į Žemę. Tai, ką jūs apibūdinote kaip skaliarines bangas, į jūsų planetą atnešė daug teisingos informacijos. Tai daugybė bangų, kurios susilieja tarp savęs ir taip praeina per medžiagas, per kurias įprastos bangos įprastoje formoje negali praeiti. Prašome, būkite kantrūs, nes mes sodiname sėklas. Šiame kambaryje yra du žmonės, klausantys šios informacijas ir yra dar trečias, kuris ją turi išgirsti ir jiems tai bus labai svarbu. Jūsų jonosfera turi tam tikrą išlinkimą, primenantį parabolinį veidrodį. Kai tos bangos atsispindi nuo jonosferos, jos intensyviai fokusuojasi į tam tikrą tašką giliai žemėje. Tai keičia Žemės vibracijas išmatuojamais būdais. Šis veiksmas panašus į tą, kuriuo gydančios vibracijos įtakoja jūsų kūną. Atnešdami ypatingos prigimties vibracijas į savo kūną ir jomis pakeisdami nesveikas, jūs galite išgyti. Vienintelis skirtumas tarp projekto HAARP poveikio ir gydymo vibracijomis yra tas, kad Žemė neprašė tokio gydymo. Ir dar daugiau, projekto HAARP ketinimai nesveiki. Dabar save įsivaizduokite besisukantį vietoje ir po kurio laiko sustojusį ir bandantį eiti tiesiai. Jūsų pusiausvyra bus paveikta, taigi, tokiu pat būdu šis projektas veikia Motinos Gamtos ir Gajos pusiausvyrą, kurių dalimi esate ir jūs. Jūsų valdžia matė šio projekto temdantį žmogaus protą poveikį. Jie nekreipia dėmesio į tai, kad tai ardo Žemės Motinos tvarką. Tai sukelia žemės drebėjimus ir ugnikalnių išsiveržimus. Dėka savo augimo jūs galėjote sustabdyti daugelį žalingų pasekmių. Neutralizuoti tas energijas savo emocine ir dvasine pažanga, o po to apsisukus 180 laipsnių pabloginti situaciją, būtų aiškiai neteisingas energijos nukreipimas. Neįmanoma, kad žmonija pamirštų tai, ką jau išmoko ir šito mes jūsų neprašome. Mes neprašome jūsų nustoti dirbti su šia technologija, tiesiog prašome sumažinti tempą ir pakeisti kryptį bei ketinimą, nes ieškojimai šio ginklo kūrime jums davė naudingų žinių, kurias galėtumėte panaudoti didžiai gerovei. Šios žinios jums padės atrasti tiesą apie save ir savo planetą. Dar kartą pasinaudosime analogija apie HAARP technologiją ir gydymą vibracijomis, nes ateityje šią technologiją galėsite naudoti gydydami Žemę. Nukreipkite šią technologiją energijos perdavimui, o ne kaip ginklo naudojimui. Mes prašome jūsų šiems eksperimentams įkvėpti gyvybę ir meilę. Ar tai atsakymas į jūsų klausimą?

 Jūsų jėgos panaudojamas daiktams keisti

Klausimas: ar tai reiškia, kad mes galime keisti procesą, įkvėpę jam gyvybę ir meilę?

 Atsakymas: pradžioje gaukite informaciją. Pradžioje ir visų pirma iškelkite problemos suvokimą į savo sąmonės bei kitų šalia esančių žmonių sąmonės pirmąjį planą. Kalbėkite apie savo tiesą, dalinkitės su kitais savo mintimis. Kai žmonija apjungs šias technologijas, jūs atrasite jų naudingumą. Žmonija neša daugiau Šviesos energijos, nei karo griaunančios. Natūralaus proceso esmė yra pusiausvyros suradimas. Žmonija šią technologiją tam ir naudos. Todėl pradžioje ir visų pirma paklauskite savo lyderių: "Koks tikslas?“. Įneškite Šviesą ir supratimą į šią situaciją ir klausimus. Viešai šiuos klausimus aptarinėkite. Pasidalinkite informacija vieni su kitais ir tada priimkite sprendimus. Daug to, kas buvo nustatyta kaip žalinga planetai, jau įvyko, nes tie eksperimentai tęsėsi ilgą laiką. Tam tikra prasme Žemė netgi išmoko priešintis tam. Tačiau tai apsunkino bendrą Žemės vibraciją greitėjimą. Ir mes paprasčiausiai prašome jūsų to nedaryti. Siekite šią technologiją ir su ja susijusią informaciją panaudoti kita kryptimi, nes tai jums gerai pasitarnaus.

 Lemiantis vaikų vaidmuo naujoje energijoje

 Klausimas: ką mes galime padaryti dėl tolesnės mūsų pažangos kuriant Namus šioje Uždangos pusėje?

 Atsakymas: ši tema labai brangi mūsų širdims. Jūs patys nusprendėte būti priekinėse linijose ir įveikti sunkumus, susijusius su energijos pasikeitimu. Ir jau tas faktas, kad uždavėte šį klausimą rodo jūsų progresą. Mes dėkojame jums už savo vaidmens atlikimą ir jūs rasite daug daugiau. Asmeniškai jums ir kitiems, panašių vibracijų žmonėms, atsivers durys į daugelį sričių. Sistema, kurias žinote kaip mokyklą, ims keistis. Mes prašome jūsų būti kantriais, nes tie, kurie atėjo vykdyti permainų, dabar dar ne visai tam pasiruošę. Daug vaikų, kurie dabar yra planetoje, taip pat negali užimti savo vietų. Jie jaučiasi čia kaip svečiai ir laukia, kol visa žmonija pakils iki jų lygio ir tai sunku. Kai kurie iš jų yra jūsų vadinami Indigo vaikais. Jie atėjo GRIAUTI SISTEMŲ, ir jie atėjo tam, kad perorganizuotų jūsų paradigmas. Tai sunkus procesas. Užtikrinti jiems saugumą, leisti suprasti, kas jiems normalu, suvokti, kas jie tokie – tai viena iš didžiausių dovanų, kurią jūs galite duoti žmonijai. Šios būtybės daug nuveiks jūsų planetoje. Tie, kuriuos mes apibūdinome kaip Kristalinius Vaikus, parodys save tik po pertvarkymų, kuriuos atliks Indigo vaikai, dabar esantys planetoje. Tradiciniai vaikų auklėjimo metodai netinka Indigo vaikams. Jie nereaguoja į kaltės jausmą. Daug kartų mes kalbėjome apie gijas, jungiančias jus vieną su kitu ir nešančias besąlyginę meilę. Dauguma išmokote stipriai paliesti vienas kito stygas. Tačiau Indigo vaikų stygų lietimas neduos jokio rezultato. Jie keičia ne tik mokyklų, bet ir jūsų biznio bei vyriausybių paradigmas. Jų pažanga vadovaujančiuose vaidmenyse leis sukurti daug saugesnes sąlygas tiems, kurie ateis su Kristaline vibracija.Tai ir bus pilna Kristalinės gardelės aktyvacija, apie kurią mes ir kalbėjome. Ir tai jau vyksta. Tuo tarpu, mes prašome jūsų nuolat tikrinti savo priimamus sprendimus, savo įsitikinimus, apribojančius jus auklėjant vaikus ir jų mokymą mokyklose. Tikrinkite viską, kas susiję su šiais naujos kartos vaikais, nes jie kloja naują kelią. Jie padeda perdaryti jūsų pasaulį, o šito jūs paprašėte. Jie yra jūsų išraiška ir jie yra čia su didele meile. Jie ypatingi vaikai.

 Kaip man žinoti, ar aš teisingame kelyje?

Klausimas: kaip man žinoti, ar aš teisingame kelyje?

 Atsakymas: čia, šioje salėje yra dar vienas patvirtinimas to, kad esate teisingame kelyje. Jūs tai radote žodžiuose iš žurnalo: iš tiesų tai veidrodinis atspindys ir kosminis mirktelėjimas, paprastai leidžiantis jums žinoti, kad jus stebi Dvasia, esanti jūsų viduje. (Jie turėjo mintyje žurnalą, kuriame publikuojami Šviesos Švyturiai olandų kalba. Tai žurnalas „Spiegel Beeld“, kas išvertus reiškia Veidrodinis atspindys“.) Tai didingas veidrodis, tik į jį pažiūrėję suprasite, ar savame kelyje esate. Kai pradėsite daugiau suvokti, pastebėsite daugiau tokių kosminių mirktelėjimų, kurie pasakys jums, ar savame kelyje esate. Tie mirktelėjimai leis jums žinoti, kad mes matome, žinome ir mylime jus. Kristalai, kuriuos palikote savam kelyje, taip pat yra jūsų vedliai. Jie atneša į jūsų gyvenimą džiaugsmo pojūtį. Turėkite drąsos sekti tuo džiaugsmu ir priimti jį, stebėkite mirktelėjimus, jie bus geri vedliai jums. Ačiū už klausimą.

 Jautrumas

Klausimas: norėčiau žinoti, kodėl esu jautrus saulės šviesai? Kai saulės nedengia debesys, prarandu savo fizinę jėgą.

 Atsakymas: Biologiniame kūne fotosintezė yra šviesos nešimo pagrindas. Tai, ką jūs apibūdinate kaip Šviesą, skiriasi nuo saulės šviesos, nors ir sąveikauja tarpusavyje. Šviesos energija, kurią mes matome kaip šviesą, yra aukščiausia Meilės energijos išraiška švariausioje formoje. Ir vis tik, abiejose Uždangos pusėse, ta energija yra ir apšvietimo formoje. Neatsitiktinis ir reikšmių sutapimas: nušvitęs jūs skleidžiate daugiau šviesos.

Žodžių žaismas neatsitiktinis. Judant vibracijų laipteliais, kuriais dabar jūs ir einate, keičiasi jūsų biologinė sudėtis ir tankis, taip pat egzistuoja ir išlyginimai, kurie daro jus ypač jautriais skirtingoms energijos formoms. Dabar dauguma planetos žmonių ypač jautrūs emocinei energijai. Tai laikinas poslinkis ir tai reiškia, kad esate kitame lygyje nei kiti aplink jus. Biologiniai pasikeitimai, kaip jau leidome žmonijai suprasti anksčiau, tęsis artimiausius mėnesius ir metus jūsų laiku ir jūsų pačių savęs suvokime Žaidimų Lentoje. Kai kurie jaus kitaip, nei visi kiti žmonės. Taip ir turi būti. Jūsų jautrumas šviesai yra pasikeitimų DNR lygmenyje rezultatas. Fotosintezės procesas kūno viduje greit ims plisti į kitus lygmenis, o jūs tiesiog einate pirma savo laiko. Kada pereisite į savo šviesos kūnus, daugiau nebe patirsite sąveikos su šviesa biologiniame apvalkale, nes jūs būsite šviesa ir turėsite ryšį su biologija šviesos viduje. Transformacija iš vienos būsenos į kitą – yra tai, ką dabar patiriate. Būkite kantrūs, gerai su savimi elkitės. Sekite širdimi. Sekite vidiniu žinojimu, nes jums gerai vadovauja. Kai įveiskite savo sunkumus, pasidalinkite savo žiniomis su kitais. Žingsnis, kurį dabar galite žengti – tai leisti sau susibalansuoti miego pagalba. Asmeniškai jūsų miegas dabar keičiasi ir jums sunku atrasti visišką pusiausvyrą. Raskite laiko ir galimybių netgi dienos viduryje susibalansuoti miego pagalba. Gerai su savimi elkitės.

Mes atsakysime dar į du klausimus, kurie nebuvo užduoti.

 Kaip man atrasti savo, kaip gydovo, sugebėjimus?

Atsakymas: jūsų sugebėjimas gydyti yra tai, kas išreiškia jus - yra jūsų viduje, o ne kokioje kitoje vietoje. Jūs ilgą laiką jautėte stumtelėjimus, ir, vis tik, kritinis mąstymas trukdė sekti pojūčius. Sakome jums, kad ateis laikas, kada būtinai turėsite jais sekti, nes jei liksite vibracijose, kurios jūsų daugiau nebe palaikys, biologinis kūnas ims reaguoti ir sukurs problemas, kad parodytų, jog atėjo laikas judėti pirmyn. Pajauskite rezonansą savo širdyje ir atitinkamai rinkitės gyvenimą, nes jūs ne tas, kuris atlieka darbą, o tas, kuris atlieka savo gyvenimą. Jūsų Žaidimo tikslas visada buvo atspindėti Dvasią savo viduje. Raskite patogiausią tam vietą, o jūsų aistra ten pasireikš, gausa atras jus ir atsiras visi reikalingi resursai. Ar atsakėme į jūsų klausimą? Yra dar vienas?

 Kelio palengvinimas naujiems vaikams

Klausimas: kaip man padėti savo vaikams lengviau įgauti gyvenimiškos patirties, nei teko man?

 Atsakymas: ryšys su jumis labai gilus. Mes girdime jūsų klausime nuoširdų ketinimą padaryti gyvenimą patogų aplink jus esantiems. Mylime jus už tai. Tačiau sakome, kad yra tik vienas būdas gyvenimo jūsų vaikams palengvinimui. Jums reikia užsiimti tuo, kas yra jūsų aistra. Kai tik jūs tai padarysite, tuo pačiu leisite ir jiems užsiimti savo aistra. Jūs esate esminis modelis savo vaikams, jūs tas žmogus, kurį jie stebi. Suteikite jiems galimybę būti laisvais ir padėkite kai būtina. Leiskite jiems pajausti, kad yra palaikomi. Žinokite, kad jie gali būti patys sau, bet jauskite, kada jiems reikia paramos. Kai jie ims vis labiau pasitikėti savimi, sumažinkite palaikymą ir judėkite toliau savo keliais. Sakome jums, kad kai koncentruojate savo energiją savo viduje, būtent tada suteikiate didžiausią dovaną savo vaikams. Taip pat suteikiate didžiausią dovaną ir aplink jus esantiems, nes neįmanoma duoti iš tuščios taurės. Pirma pripildykite savo taurę. Sukurkite tokį gyvenimą, kokio trokštate jūs. Tai duos VISKĄ jūsų vaikams. Ar atsakėme į jūsų klausimą?

Taip, labai dėkojame.

Dabar šiame kambaryje yra du žmonės, kurie prašė išgijimo ir išgijo. Čia, šiame kambaryje dauguma esančiųjų atidarėte duris ir pradėjote savo išgijimą paimdami vadeles į savo rankas. Jūs tikslingai pakeitėte savo pačių egzistavimo REZULTATĄ ir tokiu būdu atspindėjote Dvasią savyje. Mes suprantame, kad kartais būna laikas, kai jaučiatės pasimetę. Mes suprantame, kad kartais būna laikas, kai jaučiatės vienas nuo kito atskirai. Mes sakome jums, kad ir būdami tokiose būsenose, jūs darote Visatai geriausią darbą, nes tokios realizacijos jūs prašėte. Tai būdas, kuriuo galite pakeisti pasaulį, viena širdimi vienu metu pirmiausia pradėjus nuo savosios. Būti šio jūsų proceso dalimi yra mums didelė garbė ir to neįmanoma aprašyti žodžiais. Tad prašome jūsų pajausti mūsų apkabinimą ir priimti prisiminimą apie Namus. Kai mes liečiame jūsų širdis, jūs liečiate mūsiškes ir taip prisimename vieni kitus. Paliekame jus su tuo jausmu ir jūs galite su juo būti visą laiką, nes jūs esate tokia pat mūsų dalis, kaip ir mes jūsų. Namų prisiminimai yra mūsų didžiausia realizacija. Mes padėsime jums sukurti Namus toje vietoje, kur esate. Jausdami didelę pagarbą, mes prašome jūsų gražiai vienam su kitu elgtis, vienas kitą gerbti, rūpintis vienas kitu ir gražiai kartu žaisti. Mes baigėme...

 Grupė

Išvertė Inga

Peržiūrų: 2134 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 3.7/3
Viso komentarų: 4
0  
1 Akmenukas   (26.05.2014 23:56) [medžiaga]
Virgi, klausimėlis toks iškilo, kokio senumo šie čenelingai iš serijos REMEMBER?

0  
2 virgis   (27.05.2014 16:53) [medžiaga]
Nesidomėjau, klausk Ingos

0  
3 Akmenukas   (27.05.2014 18:44) [medžiaga]
O kaip aš galėčiau su ja susisiekti?

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Gegužis 2014  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0