Ketvirtadienis, 28.03.2024, 20:51
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2011 » Gegužis » 12 » Chemtrails nuodijama mūsų tauta!!
18:09
Chemtrails nuodijama mūsų tauta!!
Ar Jūs pastebėjote, kaip Lietuvoje išpurškiamas specialus skystis iš lėktuvų virš Jūsų ir Jūsų vaikų?
Bet kurios šalies tautai įstojus į NATO bus taikoma proto kontrolė ir jos piliečių sveikata pablogės dėl intensyvių, svyruojančių elektromagnetinių laukų ir nuodingų chemtrails. Mūsų DNR iširs. Besiterliojant su šia kariuomenės technologija ir elektromagnetiniais laukais, rizikuojama išderinti žemės režimą. Galbūt, jis jau ir yra išderintas.

Gal prabudins smegenėles, kai pamatysit pakelę galvas ir pamatę, kad mėlynas dangus jau nebetoks mėlynas – pilnas nevandens garų kilmės debesų, o dangaus skliautą dengia metalų dalelių juostos ir "plunksniniai”, banguojančios tekstūros debesys. Dieną kai šviečia saulė, pasikelkite savo gyvenamoje vietoje į kalniuką ar lauką kur matosi kuo daugiau dangaus ir žvalgykitės, fiksuokite.

O čia medžiaga iš Lietuvos, grožėkites čia dar tik "gėlytės” (būna ir riebesnių dienų):

Žvalgomės čia: http://socalskywatch.wordpress.com/ ir http://geoengineeringwatch.org ,  kad būtų aiškiau atskirti grūdus nuo pelų.

Neabejingiems savo ir aplinkinių sveikatai siūlau nepatingėti kasdien užmesti akis į dangų ir užfiksuoti:yra/nėra chemijos danguj ir savaitės dieną, vietovę bei geografinę kryptį.

Fiksuojant ir palyginant tokius duomenis galima plius minus atsekti purškimo dažnį ir grafiką, labiau pasistengus aišku galima ir viską išdėlioti ant žemėlapio, matytųsi padengimas.

Šių purškiančių karinio standarto lėktuvų (KC-10 ir KC-135 Stratotanker) eismo grafikas ir skrydžio parametrai dažnai net nederinami su oro eismo reguliavimo tarnybomis, tokiu būdu kelia susidūrimo pavojų komerciniams lėktuvams

Mes turime reikalų su „žvaigždžių karais". Chemtrail sukuria atmosferą, kuri bus tinkama elektromagnetinėms bangoms, elektromagnetinių laukų generatoriams, vadinamiems girotronais (angl. gyrotrons), ir jonosferiniams šildytuvams. Ore esančios sveikatai žalingos dalelės privers geriau dirbti tiesioginius energijos ginklus. Tai sietina su „stabilumo" (angl. steady state) teorema ir su dalelės tankiu plazminio spindulio sklidimui.

Jie purškia bario miltelius, kurie dėka saulės skleidžiamų ultravioletinių spindulių atlieka foto-jonizaciją. Tuomet, „sutrenkdami" metalų katijonus, kurie yra purškale, sugeneruoja aliuminio-plazmos darinį su elektromagnetikais iš HAARP, žeminės(žemės) girotrono sistemos [GWEN], arba kosmoso lazeriais. Baris padidina aliuminio-plazmos junginio dalelių tankumą. Tai reiškia, kad jie gali sukurti didesnio tankio plazmą, negu jonizuodami atmosferą ar orą.

Didesnis tankumas (didesnis dalelių skaičius) reiškia, kad viena į kitą besidaužančios dalelės įgauna daugiau energijos, kadangi įvyksta daugiau susidūrimų. Jie bando sukurti įkrautų dalelių plazminio spindulio ginklus.
Chemtrails yra terpė – GWEN impulso radarai, įvairūs HAARP ir kosmoso lazeriai yra priemonės, arba paprasčiau:
Chemtrails yra terpė – - tiesioginė energija yra metodas.

Purškimas ir efektas

Tokia sistema yra Rusijoje, Kanadoje, JAV ir visoje Europoje. Egzotiniai ginklai gali būti mobilūs, stacionarūs, žeminiai, oro ar palydoviniai.

Tai yra puolimo ir gynybinė sistema prieš EM atakas ir raketas. Kaip apsaugos mechanizmą ji naudoja jonosferinių dalelių skydus. Išpurkštas purškalas vėliau elektromagnetikų dėka suaktyvinamas. Naudojant vibravimo, elektromagnetinę ir girotrono stotis, sukuriami skydai, kurie pakeičia foninį magnetinį lauką. Siekiant didesnės apsaugos, šie skydai gali būti rikiuojami vienas virš kito, pakopiniu stiliumi. Chemtrail cheminėje sudėtyje yra daugybė elementų, vienas iš jų anglis, kuri gali būti panaudojama mikrobangų sugėrimui. Kai kurie iš šių purškalų turi metalinius grūdelius kurių radaras nepastebi kartu su lėktuvu. Parodijų purškalas. Tokie purškalai gali būti panaudojami norint paslėpti reaktyvinius lėktuvus po jų sukuriamu spalvingu, įmagnetintu plazmos šydu.

paveikslėlis

Palydoviniai ginklai irgi yra susiję. Aktyvistai, besinaudodami matavimo įranga, aptiko mikrobangas, rentgeno spindulius ir kitokias spinduliavimo rūšis, kurios galėtų būti skleidžiamos žemo intensyvumo lazeriu.

Jie taip pat fotografuoja dujinės plazmos generavimą, kuris atsiranda elektromagnetikais kaitinant chemtrails darinį. Vertikalus plazmos stulpelis vadinamas stulpeliniu židinio sklaidytuvu, o horizontalus stulpelis – horizontaliojo dreifo plazmine antena. Įvairaus dydžio dujinės plazmos rutuliai yra susiję su šia technologija. Šie rutuliai dėl savo gerų, atsparumo ugniai ir optinių savybių gali būti naudojami kaip siųstuvai ar imtuvai. Jais taip pat galima perduoti skaitmeninį ar analoginį garsą. Baris yra didesne refrakcija už vandenį pasižyminti medžiaga.

Ką tai reiškia? Kažkas yra įsivėlęs į konstitucijoje nenumatytą šnipinėjimą ir elektromagnetiniai spinduliai, varomi plazmos sferomis, gali būti panaudotini proto kontrolei. Satelitus galima užprogramuoti taip, kad jie sektų ir stebėtų įvairias žmogaus organizmo vietas kaip ausis, akis, smilkinius ar intymias zonas elektromagnetinių bangų ryšio sietino su magnetiniu poliariškumu ir dažnių kartografija. Spindulys neša paveikslėlius, kurie yra kiekviename plazmos rutulyje. Visai kaip skirtingus filmo kadrus. Tai yra dalelių spindulys, taip pat – dažnio ginklas.

Oro pajėgos savo projekte „Oro pajėgos 2025" pareiškė, kad jų tikslas yra skurti virtualią ir papildytos realybės proto kontrolę. Priklausomai nuo kompiuterio užprogramavimo ar žmogaus, sąveikaujančio su technologija, nuotaikos bei ketinimų, Jūs galite būti ištirtas, sutrukdytas, apšvitintas dujomis, išgąsdintas, išprievartautas elektroniniu būdu, kankinamas ar jumis gali manipuliuoti. Technologija skanuoja Jūsų smegenų dažnius ir dešifruoja Jūsų mintis. Žymėdami jūsų bioenergetinį pėdsaką [kūno biometrinius duomenis], pastoviai skanuodami vietoves, palydovai seka ir ieško jūsų.

Mes esame šio eksperimento laboratorinės žiurkės, bet kažkas labai nedoro vyksta kariuomenėje ar žvalgyboje. Kadangi vyriausybės ir kariuomenės vykdomi projektai padalijami į tam tikras sekcijas, aš manau, kad kažkas galėjo slapta be jokio autorizuoto leidimo dirbti su šia technologija. Elgesio ir proto valdymo programų valdymo politika buvo autorizuota MKULTRA. Mūsų šalies istorijoje yra įrašų apie eksperimentavimus su tauta. Mes šnekame apie 24 valandas per parą žmogaus kūną atakuojančius satelitinius įkrautų dalelių dažnio ginklus. Jungtinės Tautos priskyrė psichotroninius ginklus prie masinio naikinimo ginklų.

HAARP gali sukelti žemės drebėjimus, taip pat rentgeno spindulių dėka surasti po žeme esančias karines bazes, auksą ar naftos atsargas. Šie jonosferiniai kaitintuvai gali atlikti komunikacijos sistemos funkciją naudodamiesi virš-horizonto arba po-vandenynu režimais. Ši sistema gali kontroliuoti orą ir sukurti katastrofas. Kartu su Auroros palydovine stebėjimo sistema (ang. Aurora keyhole through-your-roof sattellite surveillance system), Echelon elektroninių kompiuterių/telefonų naikinimais, plazmos šydu padengtais DOD Drug War kariniais sraigtasparniais, implantais ir kameromis gatvėje sukuriama pasaulinio ir kosmoso kontrolė.

Šie ginklai sietini su spinduliais. Du spinduliai, užeinantys vienas ant kito, susijungs į jonų dalelių spindulį, kuris atsispindėjęs nuo taikinio, sugrąžins į satelitą holografinį paveikslą. Skaliarinė energija gali būti sukuriama sukryžiavus du stiprios išnašos spindulius. Ši energija gali būti panaudota kaip nesusekamas ginklas ar tai branduolinio lygio sprogimams imituoti ar gynybai. Šios apjungtos energijos gali sukelti žmogaus fizinės elektrodinaminės sistemos nefunkcionalumą arba naudojant žemą dažnį – sukelti nuotolinį elektrošoką. Įsivaizduokite liečiant prie savo galvos skirtingo poliariškumo elektros kabelį. Skaliarinė energija gali būti naudojamas portatyviniuose kariuomenės ginkluose arba tankuose, išderinti elektroniką ar sukelti didžiulius elektros dingimus. Apsisaugoti nuo skaliarinės energijos praktiškai yra neįmanoma. Siekiant išvengti galimo poveikio, reikia švino, keramikos ir giliai po žeme esančios bazės arba tiesiog būti aukštai virš karo zonos.

paveikslėlis

Šias problemas nagrinėjantys žmonės girdi tonus ir trukdžius. Jeigu jūs girdite pastovius tonus ir statinius atmosferos trukdžius; jūsų kūnas vibruoja, yra maudžiamas, galvos srityje jaučiami „sprogimai", atsirado neurologiniai sutrikimai ar imuninės sistemos sutrikimai; girdite elektroninius balsus ar plazmos garsus; kenčiate nuo giluminių organų skausmų, pastovių galvos skausmų; ar susiduriate su kita anomalia veikla, tuomet į jus gali būti nukreipti proto kontrolės ginklai. Jie gali būti įmontuoti sraigtasparniuose, reaktyviniuose lėktuvuose, slaptuose naikintuvuose ar palydovuose. Tiesioginės energijos spinduliai ir elektromagnetinės bangos į jus gali patekti per nešiojamus prietaisus iš palydovinių bokštų.

Ar įmanoma, jog kažkas, persigandęs badmečio, dėka dabartinės ekologinės sistemos sutrikimų, ar riaušių, ir siekdami pasinaudoti plazminių dujų suteikiama proto kontrole, purškia žemę su chemtrail? Ar tai paskutinis griebimasis šiaudo? Ar tiesiog šie veikėjai yra kontrolės ir pinigų fanatai? Kažkas norėtų pasisavinti po Aliaskos ledynais glūdančią naftą. Mano manymu, trečiojo pasaulio šalys su tuo nėra susijusios, taip pat nemanau, kad išsivysčiusios valstybės leis vykti šiam procesui.

Bet kurios šalies tautai įstojus į NATO bus taikoma proto kontrolė ir jos piliečių sveikata pablogės dėl intensyvių, svyruojančių elektromagnetinių laukų ir nuodingų chemtrails. Mūsų DNR iširs. Besiterliojant su šia kariuomenės technologija ir elektromagnetiniais laukais, rizikuojama išderinti žemės režimą. Galbūt, jis jau ir yra išderintas.

NATO ir žmonių teisių erozija sukuria Jungtinių Valstijų pasaulinį dominavimą. Pasak Charlotte Iserbyt ir Al Martin, žmonės, ankščiau dirbę KBG ir slaptojoje rytų Vokietijos policijoje (STASI), konsultuoja Visos Informacijos Supratimo (angl. Total Information Awareness) įstaigą. Jie atsakingi už naujų ID kortelių sukūrimą. Kas iš ties pilotuoja šiuos plazminio šydo lėktuvus, kurie viso pasaulių žmonių, nežinančių apie šią technologiją, painiojami su NSO? Akivaizdu, kuriamas naujas projektas „Sąvaržėlė" (angl. Project Paperclip").

Jeigu PNAC grupė, Bush ir Cronie, manys, kad ar tai tankas užstoja jiems kelią, ar jiems nepatinka šis bei anas žmogus, elitinė korporacinė vyriausybė naudodamasi tiesioginės energijos ginklais, esančiais kosmose, ketina laikyti mus įkaitais. Šie ginklai gali sukurti klimato, oro, proto, kibernetinius, ligų, nelaimių ir neatsekamus karus. Apjungti kartu jie turi galimybę sukurti ekonominį karą.

Jei ši sistema nebus sustabdyta, pasekmės didžiulės – milijonai žmonių mirs dėl apsinuodijimo aliuminiu ir bariu. Milijonai mirs dėl prastų derlių ir pasaulinio bado. Padaugės širdies priepuolių, insultų ir sergamumai vėžiu. Tai sukels negyvų naujagimių, nevaisingumo padidėjimus, persileidimus. Chemtrail dažnai turi grybelį, bakterijų, virusų, sudžiuvusių raudonųjų kūnelių, kristalinių medžiagų, anglies, metalų katijonų, ličio, kitų cheminių medžiagų, sunkiųjų metalų ir kas žino, gal dar kokių protingųjų dulkių ar nano technologijos šlamšto. Metai biologinių bandymų su Amerikos piliečiais jau nėra didelė paslaptis. Danguje purškiami mikrobai, kurie ultravioletinių spindulių dėka mutuoja – tai puikus planas! Ar mes esame priimtini nuostoliai ar taip yra suplanuota?

Aš manau, kad šie žmonės žino šios sistemos keliamus pavojus, todėl patys tiek namie, tiek ofise, tiek mašinoje naudoja atitinkamas saugumo priemones. Spėju, jog jie vartoja kompleksonų (chelating) medžiagą, kuri pašalina bario ir aliuminio elementus iš organizmo. Jei klystu, tuomet jie visai nesupranta šios sistemos keliamų pavojų ir tolimesnių komplikacijų. Kongresas gal nesupranta kokį siaubingą ginklų sistemos projektą finansuoja.

Kaip aš suprantu, giliai prie žemės prijungti Tesla bokštai yra skirti 10-12 magnetinių polių sukūrimui, tokiu būdu GWEN sistema yra naikinama. O gal tai jau buvo atlikta? Tai turėtų suteikti galimybę kontroliuoti visą žemę. Šios natūralios energijos egzistavimas neturėjo būti naudojamas aprūpinti energija žmogaus sukurtus ginklus ar aparatus.

Tesla įrenginiai, tai dar neištirta ir greičiausiai iki galo nesuprasta žmogaus sukurta energija. Šnekėdami apie nemokamą energiją mes turėtume būti santūrūs ir atsargiai elgtis su ja. Nesunkiai galime pamatyti, kad seniau žmogaus sukurta energija labai pakenkė planetai. Galbūt jau pats laikas apmąstyti galimus variantus auginant derlių, gaminant kurą ar kaupti vėjo, saulės bei vandens suteikiamą energiją? Mums reikia pasaulinio masto, kitokios nei dabar, labiau pasižyminčios vientisumu ir žinoma atsinaujinančios energijos.

Bet ar mes turime kokių tikrų žinių sietinų su šiuo dalyku? Atsakymas – turime! Per 8 metus Amerikoje, Europoje, Skandinavijoje, rytinėje Europos dalyje ir mano žiniomis Rusijoje purškimo metu buvo išmestos tonos kietųjų dalelių. Taigi, greičiausiai šios medžiagos kiekis yra pasaulinio masto. Tuomet atsiranda tikslas 24 NATO valstybėse purkšti nuodingus elementus ir leisti medžiagoms plisti per visą pasaulį taip apnuodijant save, priešus ir neutralias bei nekovojančias šalis. Būdas susirasti daugiau priešų.

Vanduo, oras ir dirvožemis yra taip prisotinti metalų katijonų, kad šių naujų ginklų maniakams neturėtų kilti problemų sunaikinti ar kontroliuoti to, ar kito protus tiek kartų, kiek jie nori. Po kelerių, organizmo žalojimo ir žemės naikinimo metų, jie galbūt suvoks, kad tokios strategijos pasekmė bus tik defektyvios žmonių rasės ir niekingos ekonomikos.

Ar jūs manote, jog tokie veiksmai įduos žmonėms tiek proto, kad jie nuspręstų nutraukti savo veiksmus ir imtųsi humaniškesnių pasaulio problemų sprendimo? Aš abejoju, nes tik idiotai kurtų tokius grėsmę keliančius ginklus.




Pasirašyti peticiją galima čia:
http://www.peticijos.lt/visos/6048/pasirasyti


Vilniaus Dangus






Lėktuvai atliekantys tą procesą:













Peržiūrų: 9050 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 5.0/3
Viso komentarų: 511 2 3 4 5 »
0  
1 Set   (12.05.2011 18:57) [medžiaga]
Kai paminėjai HAARP viskas jau man išaiškėjo... Milžiniško masto eksperimentas, kurio aukos būsime mes.

0  
2 LYNXX   (12.05.2011 19:09) [medžiaga]
KODĖLJIETAIDARO??

+1  
3 Set   (12.05.2011 19:32) [medžiaga]
Čia susiję ir su N. Tesla. Kaip viskas, ką mokinausi ir domiuosi siejasi surprised
Daug versijų gali būti:
1. N. Tesla yra pasakęs kad mūsų atmosferoja yra milžiniškas kiekis energijos, ją tik reikia pasiimti.
2. Metalu "padengus" dangų, galima sukurti bet kurioje žemės vietoje veikiantį ginklą, valdomą iš palydovo.
3. Pagal HAARP specifikacijas, tai gali būti naudojama kontroliuoti orui.
4. Išnaikinti grūdus, kad būtų naudojami tik GMO grūdai, kurie yra atsparūs šiems chemtrail'ams.

Galima daug teorijų prigalvoti. Nejaugi žydeliai jau genocidą pradės?


0  
4 LYNXX   (12.05.2011 19:49) [medžiaga]
TURBŪT NEŽYDELIUOSE ESMĖ...

0  
5 virgis   (12.05.2011 20:02) [medžiaga]
LYNXX PERSKAITYK tekstą iki galo, bus aiškiau

0  
6 LYNXX   (12.05.2011 20:12) [medžiaga]
GAL VIRGIS IKI GALO NEPERSKAITĖ tongue

0  
7 Set   (12.05.2011 20:23) [medžiaga]
Visu pirma išsijunk caps, o jeigu rašai ką nors, tai bent jau rašyk su priežastim ir nespam'indamas(-a).

Ačiū.


-3  
8 LYNXX   (12.05.2011 20:31) [medžiaga]
ČIATURBŪTVAIKŲDARŽELISJAUATSIDARĖ.

0  
9 RmXas   (12.05.2011 23:03) [medžiaga]
Maciau savom akim kaip purske ir vis kilo o tie chemikalai issisklaide tik po 20 min mazdaug sausame ora kai kitu lektuvu ismetamos atliekos labai staigei isgaruodavo ir nepalikdavo jokio petsako .
Zmones kurie sako kad tai ne musu reikalas mes nezinom gal ten koks kitoks kuras . Jie jau vienaip ar kitaip nenori galvoti apie tai kas vyksta uz ju nugaru tiesiog gyvena ir kaip bus taip bus . Man del to liudna kad dauguma plaukia pasroviui .

+1  
10 Laisvas zvilgsnis   (13.05.2011 00:15) [medžiaga]
Gal kas turi minčių kaip su tuo purškimu būtų galima kovoti? Nes is esmes, kalbos mazai ka keicia.

1-10 11-20 21-30 31-40 41-49
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Gegužis 2011  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 3
Svečių: 3
Vartotojų: 0