Sekmadienis, 28.04.2024, 00:53
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2023 » Rugsėjis » 16 » Chimera buvo visiškai nugalėta
19:58
Chimera buvo visiškai nugalėta

Vakar Pasipriešinimo judėjimas pranešė, kad Šviesos jėgos neseniai iškovojo didžiulę pergalę:
 
Paskutinė DARPA valdoma chimeros archono duobė buvo išvalyta ir visi chimeros egzemplioriai buvo pašalinti iš planetos paviršiaus. Taigi Chimera buvo visiškai nugalėta ir nebeegzistuoja. Dabar kosminei evoliucijai į Šviesą pavojus nebėra, o teigiama laiko juosta buvo visiškai stabilizuota. Dabar galutinė Šviesos pergalė ir šios planetos išlaisvinimas yra visiškai garantuoti, nes nebeliko laiko tarpo su neigiama baigtimi. Pašalinus paskutinę duobę ir jos pagrindinį kompiuterį, biolustai nebegali niekur perduoti garso ir vaizdo signalų, o pagrindinis valdymo tinklas sugriuvo. Bioschemos dabar yra ne kas kita, kaip tamsūs elektromagnetiniai portalai, kurių galia sparčiai mažėja ir labai greitai jos bus pašalintos. Pagrindinis valdymo tinklas planetos paviršiuje dabar yra skaliarinis stebėjimo tinklas per 4G ir 5G mobiliųjų telefonų tinklus, taip pat per Wi-Fi tinklus. Šie tinklai yra daug mažiau patikimi, nes gali nuskaityti žmogaus veiklą 6–15 cm raiška. Tai yra pagrindinis valdymo ir stebėjimo įrankis, kurį „Cabal“ vis dar turi savo rankose.

Chimeros buvo pagrindinė Archontų grupė. Tuo tarpu planetoje lieka antroji Archontų grupė - „Juodoji aristokratija“. Pasipriešinimo judėjimas paaiškino, kad dabar ji yra tamsiųjų jėgų „maisto grandinės“ viršūnėje šioje planetoje: „Juodajai aristokratijai prieš 26 000 metų chimera pavedė valdyti ir kontroliuoti paviršiaus gyventojus. Pagrindinės juodųjų bajorų šeimos, tokios kaip Orsini, Colonna, Torlonia, Teodoli ir Massimo, teigia kilusios iš Romos imperijos. Juodosios aristokratijos, įsikūnijusios į fizinius kūnus, archontų lyderis šiuo metu yra Pepe [Domenico Napoleone] Orsini, dar vadinamas „pilkuoju popiežiumi“. Jis valdo Vatikaną, jėzuitus, Rotšildus, Rokfelerius.

„Pasipriešinimo judėjime“ tamsiųjų jėgų, likusių planetos paviršiuje, struktūra buvo aprašyta taip: „Juodosios aristokratijos narių skaičius kartu su jų agentais jėzuitais yra apie 2000 žmonių. Po jais yra apie 50 000 drakonų klonuotuose humanoidiniuose kūnuose, dirbančių politikais, verslininkais, teisininkais, gydytojais. Be to, yra apie 400 000 Illuminati tinklo narių, kurie ten yra savanoriškai, ir apie 2 milijonai narių, kurie ten yra netyčia. Šis tinklas dar vadinamas mirties brolija, nes norint būti į jį įtrauktam, reikia nužudyti žmogų. Be to, turime apie 100 milijonų psichopatų.                                                               Kalbėdamas apie žmonių visuomenę, Pasipriešinimo judėjimas apgailestavo, kad 3 milijardai žmonių nesugeba kritiškai mąstyti ir tiesiog seka visuomenės tendencijas, tačiau turime apie 4 milijardus žmonių, kurie sugeba bent kiek aiškiai mąstyti ir jie yra žmonijos viltis.

Pagrindinis veiksnys, kuris dabar atitolina planetos išlaisvinimą, yra Lurkeris su subkvantine anomalija. Kadangi Chimeros Archontų nebėra, Juodosios Aristokratijos Archontai dabar susisiekia su Lurkeriu savo juodosios magijos ritualuose, gaudami iš jo nurodymus: „Lurkeris tiesiogiai veikia žmogaus pasąmonę, apreikšdamas subkvantines anomalijas kvantiniais svyravimais. silpniausios žmogaus energijos sistemos vietos. Šios dėmės yra biolustai fizinėje plotmėje ir implantuoja anomalijų likučius eterinėje, astralinėje ir mentalinėje plotmėje. Šie kvantiniai svyravimai prisideda prie Merfio dėsnio fizinėje plotmėje, depresijos astralinėje plotmėje ir sumaišties mentalinėje plotmėje. Šviesos pajėgos dabar pašalina didžiąją dalį šios anomalijos, kad galėtų saugiai suaktyvinti Įvykį. Jie taip pat išleidžia informaciją palaipsniui, nes išleidus per daug vienu metu, bus suaktyvinta per daug anomalijos valymo proceso. Tai yra pagrindinė priežastis, kodėl informacija skelbiama palaipsniui“.

Jūs esate planas! Skleisdami tiesą, mes dalyvaujame žmonijos pabudime ir pasirenkame laisvės ir teisingumo naudai.
Taikos ir ramybės

Peržiūrų: 361 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 4.0/6
Viso komentarų: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Rugsėjis 2023  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0