Ketvirtadienis, 28.03.2024, 12:57
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2011 » Gegužis » 18 » Dar karta apie Chemtrail ir kritinį mastymą
10:50
Dar karta apie Chemtrail ir kritinį mastymą
Žmonės nuo mažens mokyklose ir universitetuose yra indoktrinuojami tikėti tai kad yra daugelio priimtina, nesvarbu jeigu tai prieštarautu pačio individo mąstymui ir nuojautai.  Kaip ir keistai skambėtu kas yra kalbama per televizija, jeigu žmonės buvo pripratinti skaityti tai kaip pagrindinį informacijos šaltinį, jiems tai bus šventa, o žmonės prieštaraujantys daugumos nuomonei, bus išvadinti eretikais. Tokia jau šiandieninė tikrovė. Nors televizija padarė informaciją pasiekiamą pasauliniu mastu,  informacijos kokybė nepagerėjo.

Todėl matoma tendenciją, kuri indikuoja, kad žmonės vis labiau linkę pasikliauti viešais informacijos šaltiniais ir įsitvirtinusiomis institucijomis. Valstybės darbuotojai, nacionalinės žinios ir didžiausi šalies laikraščiai yra vertinami kaip nepriekaištingi ir patikimi. Kas nepastebima- šiais šaltiniais yra lengvai manipuliuojama visuomenės pasaulio pasaulėžiūra. Kaip žmogaus pramonė sukūrė priklausomybę nuo parduotuvėse atsirandančių maisto produktų, taip ta maža dėžutė mūsų namuose tapo daugelio  protų maistu.  Kam vargti ieškant maisto ar informacijos jeigu tai tau yra patiekiama vietoj ir gatava. Žmonės tampa tinginiais, prijaukintais gyvūnais, neprieštaraujančiais darbininkais. Gaila, žinant žmogaus potencialą.

Kritinis mąstymas tampa prabangą, randama tik keliuose. Tai kas suteikia mums galią perdirbti informaciją ir kas daro mus žmonėmis, dingsta mąstymo saulėlydi.

Tačiau yra viltis. Internetas, kuris revoliucionizavo informacijos pateikimą, suteikia mums daugiau negu vieną žinių dubenį iš kurio valgyti.  Suteikia mums galimybę palyginti, išgirsti kelias puses ir konstatuoti  galutinį rezultatą. Taip išplečiant mūsų akiratį ir praturtinant  pasaulėžiūrą. Galu gale jeigu daugiau avių šaukia, kad dangus yra rožinis- nereiškia, kad tai tiesa.

Joseph Goebbels pasakė: Jeigu sugalvosi pakankamai didelį melą ir jį nuolat kartosi, žmonės galu gale juo patikėsKiek kartų mes žvelgiame į dangų ir matome šlamštą, kuris vadinamas chemtrails? Kiek kartų mes raginame, kad ir kiti pažvelgtu į dangų? Mažai kas domisi dangaus veikla, mažai kam išvis įdomu. Negalima kiekvieno kaltinti, visi turime savo tikslų ir pomėgių, tačiau čia ne tai ką gali lengvai ignoruoti.

Kalbant apie chemtrails, eilinis skeptikas pasakys tai esant nieko neįprasto, kad tai natūralūs lėktuvų pėdsakai ir jie skiriasi tik nuo oro sąlygų. Nesvarbu, kad šimtus kartų užfiksuoti natūralūs pėdsakai kartu su vadinamais chemtrails, kurie vyksta tuo pačiu laiku bei tomis pačiomis oro sąlygomis.

Ne….tai nieko naujo,- jie sako.

Tai štai aš jums turiu žinią, kad šie chemtrail nėra jūsų tik žinomas vandens ledo kristalų išmetimas. Oro modifikacijos ir atmosferos purškimas yra labai seni reiškiniai, žmonės juos neišgalvojo per praeitus metus. Jau nuo 60 vyksta cheminiai purškimai, kurie naudojami išmėginti biologinį ginklą ar šeip "poveikį populiacijai”. Dar Vietnamo laikais JAV armija vietnamiečius išpurškė biologiniu ginklu ‘Agent Orange’, kuris dar iki šiol sukelia genetinių sutrikimų ("Agent Orange”-Monsanto produktas). Jau nuo 90 yra vykdomos oro modifikacijos, kurios į viešumą išlindo visai neseniai, o viskas, kad kovoti su "žmogaus sukelta klimato kaita”. Oras gali būti geras draugas ir grėsmingas ginklas, o nuo jo mes priklausome ir jis mus veikia. Ne veltui buvo pasirašyta tarptautinė sutartis, kuri uždraudžia naudoti oro modifikacijos ginkluotę prieš kitas šalis. Visa tai nėra naujovė.

Bet čia tik istorijos senienos,- jie pasakė.

Ne, tai niekur nedingo. Šiais laikai tai tik vadinama geoinžinerija, o ji labai populiari. Priklauso jos naudojimo paskirtis ir tikslas. Paprastai tai būna kova su "klimato kaita” (pasikeitė oras?…). Yra siūlymų kovoti su saulės spinduliais, juos tinkamai atspindint aerolozoniais purškalais. Yra siūlymų ištraukti CO2 iš atmosferos, kas būtu pavojingas smūgis pasaulio ekosistemai, o dar kur jį laidosi? Dar kiekvieno žaliojo mėgstamas CO2 mokestis, kurį jūs mokėtumėte. Netiesiogiai, bet kiekvieno daikto kainos augtu proporcingai vartojimui, o kur dar ekonomikos sunaikinimas? Viskas bankams būtu mokama, ne kokiai”Žalių sąjungai”. Pasaulyje manoma, kad oro modifikacijos pateisinamos dėl "klimato kaitos”.

Chemtrail galimai naudojami, kad išmėginti biologinio organizmo poveikį ant žmonių populiacijos. Tai gali būti nepavojingas organizmas, kurio tik išbandomas poveikis yra skirtas biosferai. Gali būti biologinis ginklas, kuris planuojamai gali sukelti epidemiją lokalizuotoje teritorijoje. Tai nėra absurdiška, nes JAV ir Anglija jau naudojo tokius procesus ant savo pačios populiacijos. Amerikos kariuomenė, populiacijai aišku nežinant, dažnai atliko biologinio ginklo testavimus ar tam tikros ligos proveržio stebėjimus. Anglijos vyriausybė taip pat mėgsta paeksperimentuoti su savo piliečiais Esmė- kiekviena pasaulio valstybė, vienu ar kitu būdu, yra vykdžiusi ar vykdo eksperimentus su savo pačios piliečiais. Šiais laikais, kur egzistuoja didžiuliai tarptautiniai organai, vykdyti eksperimentus pasauliniu mastu dar nebuvo taip lengva.

Geoinžinerija pasaulyje yra labai populiari tema. Daugelis mokslininkų susirenka tarptautinėse konferencijoje, kad aptarti galimus klimato manipuliavimo metodus. Siūlomi CO2 siurbliai, orbitiniai veidrodžiai, aeroloziniai debesys. Niekas negali nustebinti, kai yra tiek daug idėjų, kurios dažnai būna absurdiškos.


Aerozoliniai debesys, kurie yra sudaromi purškiant chemikalus atmosferoje, stipriausiai susiję su chemtrail reiškiniu, nors jie iš esmės tas pats. Carnegie Mellon Universiteto parengtame CFR pristatyme "Unilateral Geoengineering” yra siūloma purkšti atmosferą aerozolio formos dalelytėmis, kurios atspindėtu didžiąją dalį Saulės spindulių, taip atvėsinant klimatą. Paieškoję galite surasti labai daug parengtų geoinžinerijos projektų, kur yra siūloma purkšti atmosferą. Jums neturėtu būti naujos tokios idėjos. Anglijos žemesnieji parlamento rūmai ne veltui parengė projektą "The Regulation of Geoengineering”, kad nustatyti klimato įtakojimo metodus ir geoinžinerijos reguliavimą. Šis raportas yra įdomus ne dėl geoinžinerijos reguliavimo metodų, o dėl jame užsimenamų klimato įtakojimo būdų: "…mažinti į Žemę patenkančių Saulės spindulių kiekį galima didinat debesuotumo lygį, baltinant pačius debesis, naudojant stratosferoje išpurkštas atspindinčias dalelytes ar balionus.” Visi apie tai šneka, o skeptikai įsivaizduoja, kad niekas nevyksta. Chemtrails tiesiai šviesiai yra atmosferoje purškiamos dalelytės, kurios atspindi Saulės spindulius ar yra naudojamos kitam tikslui.

Viskas priklauso, kaip į tai pažiūrėsi? Lietuvos chemtrails tikrai turi pastebimas pasekmes, kurios tampa matomos oro užterštumo lygyje. Daugelis sakytu, kad Chemtrails neturi nieko bendro su miesto tarša, bet remiantis mokslo darbais ir geoinžinierių siūlymais, šios aerololinės dangaus linijos susidaro iš kietųjų dalelyčių. Kietosios dalelytės, kurios atspindi Saulę, laikui bėgant nusėda. Taršos ryšys aiškiai tampa matomas sunkaus purškimo dienomis, kada dangus būna pilnas chemtrail linijų.
Balandžio 20 diena.

Balandžio 21 diena nusėdusių dalelių rodmenys

Gegužės 9-10 dienos.

Gegužės 10-11 dienos nusėdusių dalelių rodmenys


Balandžio 19-20 ir gegužės 10-11 dienos buvo vykdomi stambiausi purškimai Lietuvoje, nes chemtrails buvo užfiksuoti pagrindiniuose Lietuvos miestuose bei linijų skaičius viršijo 10+ matomų. Jei tai jūsų neprivertė pagalvoti, pažiūrėkite į video klipą straipsnio pradžioje ir atsakykite man, ką jie ten jūsų manymu daro?

1:20:39


1:38:43


Peržiūrų: 3763 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 4.1/10
Viso komentarų: 2
0  
1 Pilotas   (13.06.2011 23:31) [medžiaga]
http://www.logoslovo.ru/forum/all_1/section_22_1/topic_156/
http://iskateli.info/showthread.php?t=222

0  
2 Valkyria   (18.07.2011 14:05) [medžiaga]
Ar pastebėjote, kad pakeitė šiek tiek chemikalų sudėtį? Dabar iš tų chemikalų daug greičiau susidaro debesiukai, o anksčiau dar ilgai matydavosi it lėktuvo žymės, dabar minutė ir atrodo kaip debesėlis lengvas. Išsigando, kad vis daugiau žmonių pastebi. Kai tik graži diena taip matosi pro langa kaip tose pačiose vietose leidžia trys lėktuvai Šiauliuose, paišo kvadratus ir piramides skraidydami iš tų chemikalų. Kaip kažin tų chemikalų mėginuką reiktų paimt? Kažkaip ištirt kas ten...

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Gegužis 2011  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0