Antradienis, 23.04.2024, 13:49
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2011 » Vasaris » 17 » Drunvalo Melchizedekas "Naujosios Žmonijos gimimas" - 1 dalis
22:17
Drunvalo Melchizedekas "Naujosios Žmonijos gimimas" - 1 dalis
Šios transliacijos metu mes įžengsime į seną Atlantidos kontinentą, nes būtent ten prasideda mūsų istorija. Visos mūsų dabartinės problemos prasidėjo ten. Tolimoje praeityje, daugiau kaip prieš 13000 metų, žmonijos sąmonės tinklas ėmė griūti, ir žmonės ėmė prarasti savo aukštą sąmonę. Būtent tą Biblija vadina „Nuopuoliu". Buvo būtina kažko imtis, kitaip žmonija būtų nusileidusi iki gyvūnų lygio. Kai Žemės ašis pasislinko ir Atlantida nugrimzdo į okeaną, majai, chopiai, kogiai ir archuakai patraukė su savo laivais ieškoti naujų žemių.

Žmonių sąmonė nusileido į žemesnį lygį, negu kad buvo pasiektas iki tol. Tie, kurie buvo labiau išsivystę negu mes dabar, gretai tapo laukiniais, net nežinančiais, kaip įžiebti ugnį. Jų šviesos kūnai, jų Merkabos laukai susisklendė, palikę juos beginkliais, kai išnyko Žemės magnetinis laukas. Žmonijos atmintis buvo ištrinta.

Būtent tada toli nuo čia buvo priimtas sprendimas, o čia, Žemėje, buvo pradėtas globalus projektas, kad grąžinti žmoniją į sąmonės lygį, kuris buvo iki nuopuolio. Šio projekto įgyvendinimas užtruko 13000 metų, iki pat šių dienų. Žinoma, kad ne visada įmanoma išsaugoti rūšį tokiu būdu, bet šį kartą jis pasirodė efektyvus.
Tai gyvenimiška istorija apie tai, kaip tam tikri žmonės, kurių nepaveikė nuopuolis, ėmėsi nelengvo darbo sukurti geomantines struktūras, galinčias savo jėga atkurti žmonijos sąmonės tinklą, kuris kažkada egzistavo aplink Žemę, kas leistų žmonijai sugrįžti į anksčiau pasiektą sąmonės lygį.

Kiekvienai gyvybės formai Žemėje yra būtinas sąmonės tinklas, kuris supa visą Žemę. Nebūtų šių tinklų, nebūtų ir sąmonės.

Kai jūs susipažinsite su moksliniais faktais, kuriais grindžiama ši istorija, jūs būsite priblokšti. O kai jūs sužinosite šio eksperimento, užtrukusio 13000 metų, rezultatus, jūsų širdys prisipildys džiaugsmu. Nes įvyko ne kas kita, o Naujos Žmonijos gimimas. Jūs pamatysite tai savo akimis, nes turėsite tokią galimybę.

Iš tikrųjų, į 2012 metus ir toliau! Mes, žmonija, pradedame viską iš pradžių. Dar kartą.

Sveiki, aš esu Drunvalo Melchizedekas, ir aš ketinu papasakoti jums istoriją – ilgą ir gražią istoriją apie tai, ko beveik niekas Žemėje dabar nežino. Mes išrinkome šią vietą – Sedoną Arizonos valstijose JAV, – nes čia ši istorija baigiasi. Būtent čia. Bet praeis daug laiko, kol mes baigsime ir suprasime, apie ką eina kalba.

Praeitais metais mes vedėme kitą transliaciją, kuri vadinosi „Majai. Amžinybės laikas – 2012". Ji buvo skirta majų pranašystei apie fizinį Žemės magnetinių polių pasikeitimą – kolosalius pasikeitimus planetoje, Žemės atsimainymą. Tuo pačiu majai pranašavo, kad tokie pat kolosalūs pasikeitimai įvyks žmonių sąmonėje. Kad mes pasikeisime, labai greitai, beveik staiga arba prieš, arba laike, arba tuoj pat po polių pasikeitimo. Taip kad istorija, kurią dabar papasakosime, susijusi su tuo pačiu laikmečiu, apie kurį kalba majai, ir su lygiadienio precesija, ir su pastaraisiais 26000 metais. Laikmetis tas pats, tik šiandieninė istorija bus apie būsimą žmonių ir jų sąmonės pasikeitimą. Mes apie tai kalbėsime ne pagal majų – pasaulio laiko saugotojų – požiūrį, bet iš Senovės Egipto perspektyvos. Nes, jei įsigilinti į praeitį, būtent jie pradėjo tą darbą, apie kurį mes kalbėsime. Taip kad tai egiptietiškas požiūris. Mes susipažinsime su jų požiūriu į istoriją, kurią jums papasakosime.

Ši istorija, kaip aš jau bandžiau pasakyti, žinoma labai nedaugeliui Žemėje. Egzistuoja slaptos grupės, tokios kaip masonai, pakylėtieji mokytojai, sufijai (tam tikros sufijų grupės), tibetiečių budistai, kuriems taip pat žinoma tai, apie ką mes kalbėsime; keletas induistų grupių taip pat šitai žino, bet dauguma religinių grupių neturi supratimo apie mūsų pasakojimo objektą. Vis tiktai mokslas pradeda atrasti šias žinias. Tokiu būdu, gali būti, kad jūs šito ir nežinote, ir jums reikės dėmesingai sekti mano pasakojimą, nes tema bus neįprasta.

Jūs nesužinosite nieko naujo, ši informacija jums jau žinoma: ji jūsų širdyse ir jūs ją puikiai žinote. Jūs paprasčiausiai ją pamiršote. Viskas, ką mes šiandien darysime, nenukreipta į tai, kad jus mokyti. Tikslas – pažadinti jūsų atmintų, kad jūs prisimintumėte tai, apie ką kalbėsime, nes jūs tą pergyvenote tolimoje praeityje ir apie tai žinote. Taip kad, prašau, prisiminkite, ir leiskite įvykti pokyčiams jūsų viduje, tuo metu kai žiūrėsite šį filmą, kitaip jūs iš tiesų prarasite gilesnį, paslėptą šios istorijos esmės aspektą.

Pamiršta istorija


Ši istorija prasidėjo vietovėje, vadinamoje Atlantida. Taip, aš žinau, mokslas nepatvirtina, kad Atlantida aplamai egzistavo, nors istorijoje buvo tokie žmonės, kaip Platonas, kurie kalbėjo, kad tai tiesa. Įrodymai, kad ji paskendo, taip ir nebuvo surasti. Tačiau ir mūsų laikais gyvena žmonės, kurių atmintyje tai yra. Pavyzdžiui, chopiai. Jie prisimena, ir jie asmeniškai man kalbėjo, kad gyveno Atlantidoje. Be to, aš buvau Pietų Amerikoje, Kolumbijoje pas kogių gentis, archuakus, uvius, guamo. Jie taip pat prisimena, jog gyveno Atlantidoje, ir jie sakė man apie tai. Neseniai aš netgi susipažinau su mongolų šamanu, kuris pasakė, kad jie prisimena, jog buvo Atlantidoje. Taip kad dabar gyvena žmonės, kurie prisimena, ir jų atmintis pasiekia tolimą praeitį. Dabartinai majai irgi man kalbėjo, jog kažkada gyveno Atlantidoje.

Egzistuoja senoviniai dokumentiniai patvirtinimai, kad taip ir buvo. Turiu galvoje Toronto dokumentus – akmenis, ant kurių pavaizduotas senovės Atlantidos miestas, kaip pradėjo grimzti po vandeniu, kaip pradėjo išsiveržti vulkanai, o žmonės sėdo į laivus ir perplaukė iš tos vietos, kur jie gyveno, į Jukataną. Tai buvo seniai, bet jie iki šiol primena, kad jie iš ten. Taip kad tikrai yra žmonės, kurie tai prisimena. Ir būtent iš šių žmonių mes gavome didžiąją dalį informacijos, o taip pat iš senovės egiptiečių, kurie iš tiesų yra buvę šioje vietovėje. Aš žinau, tai neturi ryšio su mūsų istorija, bet tai dar vienas pasakojimas kitam kartui. Bet jie čia buvo, jie buvo iš tikrųjų, jie buvo Bointono kanjone ir Didžiąjame Kanjone.

Ir taip, viskas prasidėjo Atlantidoje. Tai buvo laikas mūsų istorijoje, kai mes sąmoningai pakilome į labai aukštą sąmonės lygį. Dabar mums net sunku įtarti, kad žmonija galėjo pasiekti tokį lygį. Bet mes jame gyvenome. Mes įveikėme gravitacijos ribojimus ir galėjome levituoti ir persikelti iš vienos vietos į kitą tokiais būdais, kad, kaip aš kalbėjau, tuo sunku patikėti. Tačiau tik nedidelė grupė atlantų pasiekė tokį sąmonės lygį – mažiau tūkstančio žmonių, likusieji žmonės buvo panašiame sąmonės lygyje, kuriame esame dabar.

O tarpe paprastų Atlantidos žmonių ir šių labai aukšto sąmonės lygio būtybių buvo majai. Jie buvo vadinami taip pat, ir jie prisimena, kuo jie užsiimdavo. Jie buvo tarpininkais bendraujant labai aukšto sąmonės lygio žmonėms ir paprastiems žmonėms. Jie buvo žyniais, kurie per ceremonijas išversdavo tai, ką kalbėjo žmonės iš labai aukšto sąmonės lygio grupės.

Labai labai ilgą laiką viskas buvo gerai, kol maždaug prieš 4000 metų iki paskendimo neatskrido kometa, ir tiesiog į vakarinę Atlantidos pakrantę (tai yra prie rytinės dabartinių Jungtinių Valstijų pakrantės) nukrito meteoritas. Jis suskilo į tris dalis ir įkrito į okeaną, padarydamas tris didžiules duobes Atlantidos pakraštyje. Meteorito skeveldros išsibarstė po rytinę JAV pakrantę ir okeaną šalia jos. Tai destabilizavo visą kontinentą, nes gyventojai atsidūrė ant didžiulės bedugnės krašto.

Ir per 4000 metų – arba prieš 13000 metų prieš mūsų laikus – įvyko eilinis polių pasikeitimas. Kontinentas negalėjo atsilaikyti ir nuskendo okeane. Tai pats tiksliausias šiandien žinomas šio įvykio aprašymas.

Bet šios labai aukšto išsivystymo lygio būtybės žinojo, kas turi įvykti. Žinojo maždaug 200 metų iki to. Joms buvo žinoma, kad kontinentas nuskęs, ir jos tam ruošėsi. Pasiruošimo procese viena iš grupių, labai maža grupė, kurią, matyt, suklaidino, pastatė labai didelę akmeninę piramidę. Ši piramidė dabar yra prie Bimini krantų giliai okeane.

Ir taip, jie pastatė šią piramidę, kuri yra tai, kas mums yra nauja technologija. Ji vadinasi Mer-Ka-Ba. Šis laukas yra aplink žmones, bet jį galima patalpinti į akmenį, elektroninį prietaisą arba bet kur. Tai štai jie sukūrė šią technologiją piramidės viduje. Jie turėjo nelabai gerą tikslą: jie norėjo kontroliuoti Atlantidos kontinentą ir galutiniame variante – valdyti visą pasaulį.

Bet jie seniai bebuvo kūrę panašią struktūrą ir tiksliai nežinojo, kaip tą padaryti, dėl to jie prarado piramidės valdymą. Įvyko baisus dalykas. Buvo atverti lygiai tarp trečio ir ketvirto išmatavimo, ir žmones ėmė veikti tie sąmonės lygiai, kuriems jie nebuvo pasiruošę. Tai leido būtybėms iš kitų lygių ateiti ir įeiti į to laiko žmones. Tai buvo skausminga ir baigėsi katastrofa aukščiausiame lygyje, kokią tik galima įsivaizduoti. Taip kad paskutinius porą šimtų metų Atlantida gyveno skausme. Tai buvo siaubinga, visi buvo ligoniai ir dauguma mirdavo.

Grupė labai aukšto lygio būtybių nusprendė, kad būtina kažką daryti. Jie susisiekė su mūsų galaktika ir gavo tam leidimą. Tai labai retas atvejis. Kadangi žmonija jau pasiekė labai aukštą sąmonės lygį, ir tai įvyko natūraliu būdu, jie gavo leidimą padaryti tai, kas padėtų mums grįžti į šį sąmonės lygį. Paprastai tai nerekomenduojama. Visoje Visatoje negalima kištis į kitų formų sąmonės vystymąsi. Jas reikia palikti ramybėje ir leisti joms natūraliu būdu eiti savo keliu. Bet kadangi mes pasiekėme šį lygį, mums buvo leista padaryti kažką labai neįprasta. Man reikia šiek tiek laiko, kad paaiškinti jums, ką būtent, nes tai išeina iš įprastų suvokimų ribų.

Iki Nuopuolio



Buvo trys žmonės, kurie suvaidino šioje istorijoje pagrindinį vaidmenį. Jie priklausė aukšto sąmonės lygio grupei ir žinojo, kad mūsų laukia nuopuolis, kad mūsų sąmonės lygis smarkiai nukris, ir būtent jie sugalvojo ir sukūrė planą, idėją, kaip grąžinti mus į buvusį lygį. Vieną iš jų vadino Čikitet Arlik Vomalites, kitą – Ra, o trečiąjį – Araragat. Visi trys buvo pakylėtieji mokytojai ir nemirtingos būtybės, labai seniai supratę, kaip tą pasiekti. Taip pat jie priklausė pakylėtųjų mokytojų grupei – tai pačiai grupei, apie kurią žmonės kalba mūsų dienomis, tačiau iš dar senesnių būtybių, kurios čia išbuvo labai ilgai. Bandymai padaryti tai, ką jie nusprendė padaryti, laikas nuo laiko kartojasi visoje Visatoje. Ir kai tokie bandymai pasirodo neefektyvūs, planetos būtybių rasei paprasčiausiai tenka pradėti viską iš pradžių, evoliucionuoti iš naujo – paprastai tai užtrunka šimtus tūkstančių metų.

Ir taip, jie ėmėsi grąžinti mums sąmonę, pastatę įrenginį. Jis buvo pastatytas regione, kuris Atlantidoje tuo metu buvo laikomas visiškai negyvenamu. Daugumos žmonių įsivaizdavimu, tai buvo pasaulio pakraštyje. Vieta buvo parinkta dėl visiškai aiškių priežasčių, apie kurias aš papasakosiu šiek tiek vėliau. Dabar šis regionas vadinamas Egiptu. O įrenginys, apie kurį aš kalbu, – tai Didžioji Piramidė Egipte. Jie pastatė ją anksčiau, nei Atlantida nuskendo. Jiems reikėjo ją pastatyti iki to laiko, nes piramidė buvo daugiau nei paprastas statinys – ji buvo orientyras visai sistemai, apie kurią bus kalbama. Bet, jų žodžiais, ji buvo pastatyta sąmonės pagalba labai greitai, per keletą valandų. Dar labiau neįtikėtina tai, kad piramidė buvo pastatyta iš viršaus į apačią: pradedant nuo viršutinių akmenų ir baigiant apatiniais. Kai aš perdaviau šią informaciją Egipto valdžiai 1990 metais, jie nusprendė, kad aš pamišėlis. Ir vis tiktai jie nusprendė patikrinti. Tikrino jie pagal statybinį skiedinį tarp akmenų nuo viršaus iki apačios ir aptiko, kad viršuje yra senesni akmenys, o akmenys prie pagrindo naujesni. Jie nežinojo, ką apie tai pasakyti. Paaiškinti šio fakto jie negalėjo, ir jie negalėjo paneigti to ką aš jiems pasakiau.

Pažiūrėkime dabar giliau. Šie žmonės ruošėsi grąžinti mus į kažkada pasiektą sąmonės lygį ne tiktai Didžiosios Piramidės pagalba. Iš teisų kalba ėjo apie piramidžių, šventyklų, šventų vietų, bažnyčių, cerkvių ir netgi mečečių tinklą – pačių įvairiausių statinių. Ir ne tik statinių, bet ir tam tikrų kalnų, ežerų ir upių, kurie buvo su juo suderinti ir įėjo į šią sistemą. Laikui bėgant reikėjo pastatyti šių struktūrų tinklą – 83 tūkstančius. Tuo pačiu būtų pakeistas Žemės funkcionavimo būdas. Įdomu, kad šie pastatai buvo pastatyti 13000 metų bėgyje, nors visa struktūra buvo sukurta per keletą valandų – ne šiame, o ketvirtame išmatavime, aukštesniuose sąmonės dažniuose. Jie pastatė visą struktūrą sąmonės pagalba – lygiai taip, kaip buvo pastatytas pirmasis pastatas, iš viršaus į apačią. Ir kai visi šie statiniai buvo sukurti tokiame lygyje, palaipsniui juos ėmė pervesti iš ketvirto išmatavimo į trečią, ir jie buvo pastatyti įprastomis priemonėmis. Juos statė įvairios gentys, tokie kaip majai Jukatane, arba Japonijos, arba Kinijos gyventojai. Japonijos salose daugiau kaip šimtas piramidžių. Ir taip visame pasaulyje: Tibete, Mongolijoje… Mongolijoje yra viena iš pačių įspūdingiausių piramidžių Žemėje. Apie tai nedaug kas žino, bet piramidės yra visur. Tokia buvo senovės mokslo, apie kurį mes nedaug žinome, pradžia. Šis mokslas vadinamas geomantija.

Geomantija

Ką gi jie darė, kurdami šiuos statinius visame pasaulyje? Ką jie tuo norėjo pasiekti? Tai buvo labai gilus lygis mokslo, kuris mūsų dienomis vadinamas geomantija. Kas tai yra geomantija? Šis terminas daugmaž šiuolaikinis. Aš įsitikinęs, kad tada šis mokslas turėjo kitą pavadinimą. Kokia gi jo reikšmė? Tai akmenų, uolienų, kristalų naudojimas – šiuo laiku naudoja ir varinę vielą – įvairių fizinių objektų, kad pakeisti Žemės energetinius srautus. Kai pastatai statomi visiškai konkrečiose, tiksliai apskaičiuotose planetos vietose, jie keičia energetinį srautą Žemės gelmėse, o taip pat jos paviršiuje. Tai energijos, kuriamos vulkanų, tektoninių plokščių slėgio, geopatogeninių linijų ir įvairių rūšių vidinių struktūrų. Perkeliant masyvius akmenis į kitą vietą, kaip Didžiojoje piramidėje, kuriant tam tikras konstrukcijas įvairiose nustatytose vietose, galima pakeisti energijos tėkmę. Be to, keičiasi energijos srautas Žemės paviršiuje. Tokiu būdu jie ruošėsi sukurti naują sąmonės tinklą, tinklą, kurį mes praradome Atlantidos laikais dėl jos nuopuolio – ir būtent apie šį Nuopuolį kalbama Biblijoje, – kai mes nusileidome iš aukštesnio sąmonės lygio į dabartinį. Jie ėmė keisti šią situaciją, ją įtakoti, kurdami naują sąmonės tinklą, kad mes galėtume grįžti į ankstesnį lygį. Mes dar nepaaiškinome to, kad be sąmonės tinklo, kuris supa visą Žemę, mes negalime grįžti į šį naują, ir tuo pačiu metu seną sąmonės lygį, ten, kur kažkada buvome. Tai būtų neįmanoma: sąmonės tinklas būtinas. Tie milijonai žmonių, kurie kapojo akmenis ir vežė juos į atitinkamas vietas, o taip pat tie 13000 metų buvo būtini sukurti globalaus lygio geomantinę struktūrą. Be to, tai leido sukurti visiškai naują tinklą aplink Žemę, kad mes galėtume dabartiniu laiku transformuoti sąmonę. Tiesiog dabar. Šiandien.

Išnykimas

Jeigu grįžti šimtą dešimt metų į praeitį, į dvidešimto amžiaus pradžią, manoma, kad tuo metu Žemėje buvo apie trisdešimt milijonų gyvybės rūšių. Tokio kiekio rūšių atsiradimui prireikė, pagal įvairius šaltinius, nuo 4,6 iki 5 milijardų metų. Bet per šiuos šimtą dešimt metų dėl mūsų sąmonės lygio, kuriame mes dabar esame, mes sunaikinome daugybę rūšių, ir dabar jų skaičius Žemėje sumažėjo iki maždaug penkiolikos milijonų. Vardijami įvairūs skaičiai, bet padėtis maždaug tokia, kad beveik pusė gyvybės rūšių, buvusių Žemėje, dabar išnykusios. Ir gali būti, kad mes daugiau niekada šių rūšių nepamatysime. Jeigu mums pavyks pereiti į naują būties lygį, situacija pasikeis. Mes galėsime ištaisyti tai, kas įvyko per pastaruosius šimtą dešimt metų. Jeigu mes nesugrįšime į anksčiau buvusį sąmonės lygį, įvyks vienas iš dviejų variantų. Beveik visų indėnų genčių, visame pasaulyje, su kuriomis aš bendravau, nuomonės sutampa, kad jeigu mes patirsime nesėkmę ir nesugrįšime į tą sąmonės lygį, kuriame kažkada buvome, galų gale sunaikinsime šią planetą ir visą gyvybę joje. Mes paprasčiausiai sunaikinsime Žemę. Taip kad dabar viskas mūsų rankose, visų mūsų rankose – prisiminti visą esmę ir pasikeisti iš vidaus, kad mes visi neišnyktume. Nes jeigu mes visi išnyksime, tai bus pabaiga visko, kas buvo pradėta šioje planetoje, viskas sužlugs.

Žmonijos sąmonės tinklai



Būtina suprasti, kad kiekviena iš gyvybės rūšių turi elektromagnetinį geometrinį lauką, kuris supa visą Žemę. Absoliučiai kiekviena rūšis. Ir visi šie tinklai unikalūs, nei vienas nepanašus į visus kitus. Jeigu Žemėje būtų du vabzdžiai, viso tik du vabzdžiai visoje planetoje, jie negalėtų egzistuoti, jeigu aplink planetą nebūtų sąmonės tinklo vien tik šiems dviems vabzdžiams. Šių sąmonės tinklų geometrinė forma tiksliai atspindėtų jų kūnų geometrinę formą. Ir būtų galima labai greitai nustatyti, ar tikrai šie vabzdžiai susiję su šia konkrečia geometrine forma. Ir štai iš penkiolikos milijonų gyvybės formų, kurios šiandien likusios Žemėje, trys formos – žmogiškosios. Iš tiesų, Žemėje dabar yra trys žmonių tipai. Jie suvokia vieną realybę skirtingais būdais.

Pirmasis tipas – aborigenų tautos, pirmykščiai Žemės gyventojai, – sakykim, Australijos aborigenai – visame pasaulyje yra nedidelės jų gyvenamosios teritorijos. Jie kaip ir anksčiau gyvena dėka to originalaus sąmonės tinklo, kuris išsiskyrė iš viso žmonijos tinklo labai tolimoje praeityje.

Yra dar vienas tinklas. Apie jį žinoma ne tiek daug: kaip jis atrodo ir kokia jo forma. Jo beveik niekas netyrinėjo, bet mūsų lygyje – pramoninio pasaulio sąmonės lygyje – mes kai ką žinome. Laikoma, kad jo forma yra rombinis trisdešimtkampis, kuris reiškia ikosaedrą ir dodekaedrą, sujungtus tam tikru kampu. Mano nuomone, pirmieji šio tinklo egzistavimą aplink Žemę atrado Jungtinių Valstijų mokslininkai, nors Rusija nemaža dalimi tame dalyvavo. Tokia mano nuomonė, nors nesu užtikrintas, nes labai daug informacijos laikoma paslaptyje. Mums žinoma, kad yra vietos, kur šio Žemę supančio tinklo linijos susikerta. Įdomu, kad dauguma karinių bazių visame pasaulyje, Rusijoje ir Jungtinėse Valstijose, išdėstytos šiuose susikirtimo taškuose. Kodėl kariškiai taip padarė? Todėl, kad jie žinojo, kad tai visos Žemės sąmonės tinklas, o tai reiškia, kad kontroliuodami šį tinklą, jie gali kontroliuoti visus pasaulio žmones. Tai visiškai akivaizdus kariškių žingsnis, ir šią informaciją jie žinojo labai ilgą laiko tarpą. Aš manau, kad jie aptiko šį tinklą šešiasdešimtaisiais metais.

Egzistuoja trečias tinklas. Tai jį kūrė Čikitet Arlik Vomalites, Ra ir Araragat, visame pasaulyje kurdami šventas vietas ir tuo pačiu geomantinę struktūrą. Jis lėtai buvo kuriamas aplink Žemę. Kiekvieną kartą, kai tik atsiranda nauja šventa vieta, tinklas keičia formą – tokiu būdu tinklas vis labiau įgauna ikosaedro ir dodekaedro junginio tiksliai nustatytu kampu, formą. Šis tinklas panašus į aną, bet jis visai netoks. Jis buvo atrastas Rusijoje, mes tai žinome. Ten jį atrado, ir aš esu tikras, giliai tyrinėjo, kokiu būdu jis surištas su tuo sąmonės lygiu, į kurį mes einame.

Be šių tinklų, be naujojo tinklo, kuris statomas ir dabar, sąmonės pakilimo nebūtų. Niekas negalėtų pakilti iš to lygio, kuriame mes esame dabartiniu metu, į aukštesnį sąmonės lygį, kol šis tinklas nebus baigtas statyti. Tai yra anksčiau galima buvo tapti Pakylėtuoju Mokytoju, bet visos žmonijos, visos planetos sąmonė negalėtų pereiti į aukštesnį lygį, kol šio tinklo statyba nebaigta.

Skirtumas tarp šių trijų sąmonės lygių, trijų realybės suvokimo būdų, susijęs su Aukso Pjūvio sąvoka. Aukso pjūvis gyvenime sutinkamas visur, nors ir ne tiesiogiai, o per Fibonačio seką. Kad tai suprasti, būtina šiek tiek į tai įsigilinti. Aukso Pjūvis reiškia proporciją. Jeigu perpjausime lazdą tam tikroje vietoje, tai viena dalis bus lygi vienetui, o kita – 1,6180339 ir t.t. iki begalybės, nes šis skaičius begalinis. Gyvenime visada siekiama šito skaičiaus.

Lygiai taip, kaip ir sąmonėje. Sąmonė atspindi ryšį tarp kvadrato ir apskritimo. Kai kvadrato perimetras lygus apskritimo ilgiui, tai Aukso pjūvis. Bet tai pasiekiama palaipsniui. Tai štai, aborigenų sąmonė labai artima Aukso Pjūviui. Nėra jam lygi, truputį skiriasi, bet labai artima.

Tinklas su kuriuo mes surišti, vidurinysis, jokiu būdu nėra artimas Aukso Pjūviui. Jis toks tolimas, kad nėra ko ir kalbėti. Mes nesusiderinę su gamta, tai visiškai akivaizdu, todėl mes ir žudome šią planetą. Buvo manoma, kad šis tinklas bus pereinamoji stadija tarp aborigenų lygio, ir sekančio, aukštesnio sąmonės lygio. Mes privalėjome čia ateiti, pabūti čia keletą akimirkų ir eiti toliau, į sekantį lygį. Mes negalime čia pasilikti, nes kiekvienas, kuris pasilieka šioje sąmonės būsenoje, naikina planetą, kurioje gyvena, nes jis neturi ryšio su gamta.

Sekantis lygis, į kurį mes einame, harmoningesnis, negu aborigenų būsena, ši sąmonė žymiai artimesnė Aukso pjūvio koeficientui. Mes galime pereiti į šį lygį ir išspręsti visas savo problemas. Tai įvyks beveik automatiškai.

Ir taip, šis antrasis tinklas remiasi taip vadinamu sąmonės dualumu. Visame pasaulyje tai vadina skirtingai, bet esmė ta, kad mes viską matome arba juodai, arba baltai. Mes pastoviai vertinam kiekvieną situaciją. Mes vertinam kiekvieną žmogų, kurį sutinkam, kaip gerą ar blogą. Tokia sąmonės dualumo prigimtis. Tam tikrame lygyje tai yra problema, nes prote sukuriamas ego, kuris galvoja tik apie save. Apie kitus jis negalvoja, neskaitant žmonių, kuriuos myli, arba kurie artimi. O tie žmonės, kurie yra tolimi, mums nieko nereiškia. Ego jaudina tik jis pats. Dabar mes ir esame šiame sąmonės lygyje.

Paprastai sąmonės tinklai sukuriami natūraliu būdu. Žmonės gyvena ir evoliucionuoja šimtų tūkstančių metų bėgyje. Vystydamiesi, jie iš savo sąmonės tinklo automatiškai, natūraliu būdu sukuria sekančio lygio sąmonės tinklą. Bet kadangi mes čia jau buvome, mums leista pasiekti sekantį lygį dirbtiniu būdu, sukuriant piramides, šventyklas ir kitas struktūras visame pasaulyje. Tai dirbtinis būdas. Būtina suprasti, kad tai padaroma dirbtinai.

Mums duodama antra galimybė. Ir visa tai buvo dirbtina nuo pat pradžių. Jeigu grįžti į senovės Egiptą, ten naudojo piramides, tam, kad pakelti sąmonės lygį. Naudojo nendres, lazdas, kablius ir įvairius kitus instrumentus, kuriuos dėjo prie stuburo, kad suderinti žmones su aukštesniu sąmonės lygiu. Tai buvo dirbtina, kaip ir viskas, kas vyko pastarųjų 13000 metų bėgyje. Tikslas buvo atvesti mus ten, kur esame dabar. O kai mes atsidursime naujame lygyje, tai taps visiškai nenaudinga, nes sugrįžę į šį sąmonės lygį, mes galėsime vystytis be kokios nors pagalbos. Iš čia mes galėsime judėti toliau.

Manau, yra dar vienas momentas, kurį būtina paaiškinti. Aš kalbėjau apie šiuos tris žmones: Čikitetą Arliką Vomalites, Ra ir Araragatą. Tai štai, pirmasis, Čikitet Arlik Vomalites, labai ilgą laiką buvo Atlantidos valdovu. Smaragdo Lentelėje, parašytoje prieš du tūkstančius metų, kalbama, kad jis buvo pakylėtuoju mokytoju. Norite tikėkite, norite ne, bet jis čia gyveno 52 tūkstančius metų. Kai atėjo Egipto laikai, jis pakeitė vardą į Tot, T-O-T. Tot gyveno Egipte ir buvo raštininku, t.y. žmogumi, kuris užrašinėjo istoriją. Kadangi jis gyveno taip ilgai, jis paprasčiausiai tęsė jos užrašinėjimą. Viskas, ką aš apie tai žinau, pirmiausiai atėjo iš Tot. O jo žmona buvo Šesat. Ji taip pat buvo raštininkė ir lygiai taip pat užrašinėjo istoriją.

Štai šitą, man rodos, žmonėms būtina suprasti. Beveik visa dabartinė istorija užrašyta vyrų. O moterys ir jų požiūris į įvykius buvo atmestas. Bet Egipte taip niekada nesielgė. Tot užrašinėjo savo pastebėjimus ir tą, ką jis matė, o jo žmona užrašinėjo savo pastebėjimus. Kartais jie visiškai nesutapdavo. Jie pasakojo skirtingai. Jie buvo kaip moneta su ereliu ir herbu, viena pusė buvo vyriška, kita moteriška. Tai štai, kad tikrai žinoti ir suprasti istoriją, būtina žinoti ir vyrišką, ir moterišką požiūrį, kitaip vaizdas to, kas iš tikrųjų vyko, bus nepilnas.

Karlas P.Mankas




Dabar mums būtina pridėti dar vieną fragmentą, kad viskas taptų aiškiau, ir jūs pradėtumėte matyti, kad tai ne paprasta fantazija, o mokslas ir matematika. Žmogus vardu Karlas Mankas padarė neįtikėtiną atradimą. Tai buvo praeito šimtmečio pabaigoje, maždaug apie 1980 metus. Jis aptiko, kad bet kurios iš šių piramidžių, bažnyčių ir šventyklų visame pasaulyje, išorinėje pastato pusėje užrašytas kodas. Netgi nereikia įeiti į vidų. Kodas susijęs su forma, laiptelių skaičiumi ir daugeliu įvairių formų pastato išorėje – galima surasti internete jo saitą, kad suprasti detaliau, apie ką jis kalba. O aš duodu tik jo darbo apžvalgą, nesileisdamas į smulkmenas.

Tai štai, kiekviena piramidė, kiekvienas iš šių pastatų, pažiūrėjus į juos iš išorės ir žinant, kaip skaityti kodą, leis sužinoti trijų skaičių seką, ir šie trys skaičiai parodys jums tikslią tinklo platumą ir ilgumą. Ne to tinklo, kuriuo mes dabar naudojamės, o senovės. Kad gauti tokį tikslumą ir nustatyti, kur Žemėje yra kiekvienas iš aštuoniasdešimt trijų tūkstančių statinių, mūsų įsivaizdavimu, reikia būti kosmose, turėti palydovus, globalią vietos nustatymo sistemą, kaip šiandien turime.

Kaipgi jie tai padarė? Manko darbas parodė, kad jie tai padarė. Kodai, kurie sužinomi iš šių piramidžių, realūs ir iš tikrųjų nurodo buvimo vietą. Bet kad suvokti sistemą, reikia pasižiūrėti į kai ką labai įdomaus. Ra, Araragat ir Čikitet Arlik Vomalites žinojo, kur bus nauji poliai, kur bus dabartinis ekvatorius. Jie žinojo tai iš anksto, maždaug du šimtus metų iki to laiko, kai tai įvyko. Jie tai išskaičiavo.

Šiuo metu mūsų naudojamo nulinio meridiano Tot nenaudojo. Tam reikalui Tot naudojo Didžiąją piramidę. Jeigu pravesti liniją iš šiaurinio iki pietinio poliaus tiksliai per Didžiosios Piramidės viršūnę, tai ir bus jo sistemos nulinis meridianas. Ir tai suprantama: juk piramidė buvo pirmuoju pastatytu objektu. Be to, pirmasis statinys buvo pastatytas ne kokioje nors laisvai pasirinktoje Žemės vietoje – jis yra tiksliai visos sausumos centre. Jie žinojo, kad jeigu dėl kokios nors priežasties negalima bus rasti paties statinio, per 13000 metų šis taškas nepasikeis daugiau nei keletu centimetrų.

Apie Karlo darbą žinoma dar kai kas įdomaus. Jis buvo pristatytas JTO. Jis davė visą sistemą, tikslų aprašymą, kaip ji veikia ir jie išsiaiškino, kaip visame pasaulyje susijusios visos šios piramidės. Bet jie nežinojo, ką su tuo daryti. Juk tai prieštarauja visoms šiuolaikinių žmonių žinioms apie senovę. Tai senovės žmones beveik sulygina su mumis – bet kaipgi tai galima? Bet JTO negalėjo ir to paneigti, nes štai įrodymai, štai matematiniai faktai. Todėl šis darbas buvo paprasčiausiai palaidotas JTO gelmėse ir pamirštas, nes jis netelpa į bet kokias mūsų suvokimo ribas.

O dabar aš noriu jums perskaityti ištrauką iš Karlo darbo, kas, pagal jo tyrimą, buvo tikra, ir tada jūs pradėsite suprasti.

„Aš bandžiau sudaryti kodų sistemą, kuri buvo pagrįsta platumos ir ilgumos sąvokomis (laipsniais, minutėmis ir sekundėmis); idėja buvo tame, kad sudauginti kiekvieną kartą visus tris skaičius ir gauti vieną, t. y. 15 laipsnių padauginus iš 15 minučių ir 01,6000 sekundžių gauname 360 (bet kurio apskritimo laipsnius).

Pavyzdžiui, padalinęs konstantą 360 laipsnių į 19 laipsnių, 18 minučių ir 01,05263157894 sekundžių, aš atsidūriau paralelėje, kuri eina per meksikiečių apvalią piramidę Kikilko paties Mechiko pietuose.

Bet vėliau, pabandęs 21.600 (Žemės poliarinio rato jūrmylių skaičius) padalinti iš 51 laipsnio, 10 minučių ir 42,3529411 sekundžių, aš aptikau, kad patenki tiesiai į Stounhendžo centrą, prie dar vieno apvalaus (360 laipsnių) monumento, kuriame perimetre sudėta 60 akmenų. O 60 akmenų, padauginus iš 360 laipsnių, duoda lygiai 21.600.

Reikalas tas, kad ši schema su piramide ir tinklu vis kartojosi! Egipto piramidė El Kula (36), piramidė Seneferu ten pat (180), druidų pilkapis Masačiusetse (180), žemės ideograma („Fort") Niuarke, Ogajo valstijoje (2160), atlantų šventykla Tuloje, Meksikoje (2880), sfinksas Gizos plynaukštėje (5400), Kolomoki ir Džordžijos pilkapiai (7200), pilkapis Seipe, Ogajo valstijoje (8640), Smaragdo pilkapis Misisipėje ir raudonoji piramidė Seneferu Dahšure (10.800), ideograma prie Franklino, Ogajo valstija (16.200), didysis trikampis Naskos plynaukštėje Peru (17.280), žemės ratas prie Bonos Vokietijoje (27.000), „Akis" „Veide" pusantro kilometro ilgio Poverti Pointe, Luizianos valstijoje (32.400), Oregono sūkūrys (948.600), Manos – dar vienas piešinys Naskos plynaukštėje (64.800), ryklių pilkapis Šiaurės Bimini ir Burtininko Piramidė Ušmale (129.600) – visi jie yra 360 kartotiniai!"

Dabar, išgirdę Manko žodžius, jūs pradedate suprasti, kad yra tikslus tinklas iš 83000 objektų visame pasaulyje, kurie subtiliausiu būdu išdėstyti visiškai konkrečiose Žemės paviršiaus vietose. Neįmanoma, kad tą padarė aborigenų tautos, tokios kaip majai, egiptiečiai, kiniečiai – turėjo būti vienas protas, viena mintis, vienas planas, kad tai įgyvendinti. Kitaip negali būti. Ir tai visiškai keičia mūsų supratimą apie istoriją, kuo mes buvome anksčiau ir kas mes esame dabar.

Dabar mums tampa aiškiau, ką darė Čikitet Arlik Vomalites, Ra ir Araragat. Jie kūrė visas šias struktūras visame pasaulyje, kad pakeisti vidinių Žemės energijų tėkmę – ir tai vadinama geomantija – kad pakeisti srautą paviršiuje ir, tuo pačiu lėtai kūrė geometrinį elektrinį lauką aplink Žemę. Tokiu būdu, jie atstatinėjo mūsų sąmonės tinklą, kad mes galėtume pakilti. Tai meilės dovana. Tai parodo, kad mes ne vieni, kad mūsų sąmonė, o taip pat tai kas vyksta su mumis šiame pasaulyje ir mes patys nebuvome užmiršti. Jie prisimena ir rūpinasi mumis. Tai mūsų protėviai, senovės žmonės, kurie susiekia su mumis ir šiandien. Jie dalyvauja visose kultūrose ir visuose gyvenimo lygiuose. Vokietijos, Amerikos, Pietų Afrikos šeimose ir visur kitur tie mūsų protėviai, kurie daro mums tai, kad mums būtų galima įvykdyti pasikeitimus, ir įvykdydami šias permainas, mes padarysime kažką ir jiems. Mes atvesime juos atgal. Aš tą paaiškinsiu vėliau.

Peržiūrų: 4683 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 2.8/11
Viso komentarų: 2
0  
1 Kazys   (29.08.2014 09:47) [medžiaga]
Įdomus teiginys-Egipte didžioji piramidė pastatyta per kelias valandasnuo viršaus į apačią. Mokslininkai patikrino skiedinį ir akmenis ir pasirodė,kad akmenys viršuje senesni,nei apačioje. Klausimas-keliomis valandomis senesnis viršutinis akmuo nuo pagrindo akmenų? Kas gali nustatyti akmens amžių valandų ir minučių tikslumu,kai jų amžius-tūkstantmečiai. Na ir sukčius šis autorius.

0  
2 virgis   (29.08.2014 17:59) [medžiaga]
Kad kritikuoti kitą, pirmiausia užsidėk jo batus, sunešiok jo kelnes ir tik tada gal suprasi ką tas žmogus praėjo ir kiek žino.....
O tamsta žmogeli vertini viską per savo siaurą niekingą prizmę, kurią kažkas kažkada įbruko, galvodamas kad esi pasaulio bamba, manydamas kad turi teise vertinti kitus, kurių net nepažįsti ir nesusipažinę su jų veikla, nekalbant apie kitus dalykus. Žinių trūkumas visada iššaukia nepasitikėjimą ir įsivaizdavimus, kartais netgi baimę. Juk tai nežinoma, vadinasi tai neteisinga, nes netelpa į mano protelio rėmus, tokia "geležinė logika". Kam domėtis ir gilintis, kai lengviau apšaukti paprasčiausiai sukčiumi. Juokingi jūs žmogeliai, patys save statote į kvailio padėtį ir patys iš savęs juokiatės. Kol išdidumas ir egocentrizmo ambicijos ims viršų, tol ir murdysitės tuos drumstuose nežinojimo vandenyse, kaip sliekai po mėšlą...
Kiekvienam žmogui yra duodamas Šansas – prasiveržti iki Tiesos ir žinių Vartų. Bet tam, kad išeiti į tokį lygį, pirmiausia būtina nugalėti savojo egoizmo imperiją... Tai yra, įveikti visą kompleksą Negatyvumo, esančio kiekvieno galvoje, įveiki tą akylą savo Gyvuliško prado Sargą, kas deja daugeliui ir tampa neįveikiama kliūtimi.

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Vasaris 2011  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0