Penktadienis, 29.03.2024, 13:25
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2012 » Gegužis » 18 » Emocinis apsivalymas Joan Ocean
19:37
Emocinis apsivalymas Joan Ocean

Dauguma žmonių šito nežino, nes tai yra mentalinėje plokštumoje, kuri yra virš įprasto žinojimo. Kas sąmoningai žino apie ją, regi procesą savo išorėje panašiai kaip sustikdami ir bendraudami su savo vidiniais vadovais ir draugais. Sąmonės trimatėje realybėje prigimtis leidžia matyti kitką, arba vidinėje arba išorinėse realybėse, tarsi atskiras nuo jūsų. Iš tikro tai yra visos kitos jūsų savastys ir aukštesniosios SaviSielos dalys.

Aukštesniuose dvasiniuose lygmenyse šių energijų susijungimas vyksta visai natūraliai. Dvasinis kūnas sukurtas kaip energetinis kūnas, kuris leidžia integruotis visoms formoms ir savastims. Tai natūraliai suteikia visumos patirtį. Dvasinis kūnas veikia dimensijoje, kuri yra virš dualumo karalystės ir tokiu būdu lengva integruoti kitus savasties aspektus. Šio kūno mąstymas skirtas tam, kad suprastų proceso filosofinę ir paradoksaliąją prigimtį.

Emocinis kūnas yra pirmoji dualumo ir abejonės vieta. Tai kūnas, kuris tiki, kad viskas egzistuoja atskirai. Šiame lygyje integracijos procesas gali sukelti kai kurias problemas. Emocinis kūnas veikia gėrio ir blogio, tai, kas teisinga ir klaidinga, šviesos ir tamsos koncepcijomis. Todėl emocinis kūnas bando spręsti ir savo realybės prigimtį suvokia per fizinių jutimų atsakymus. Jo pažinime geri pojūčiai rodo gerą patirtį, o blogi – blogą.

Nelaimei, emociniam kūnui trukdo racionalaus mąstymo ir jo kontrolieriaus, Tinklo, sprendimai. Tinklas planetos emocinį kūną laiko apokaliptinėje fundamentalaus tikėjimo sistemoje. Ši tikėjimo sistema kūne glūdi kaip miazmos, kurios randasi fizinį kūną supančioje eterinėje masėje. Jos saugo nesveikų modelių atmintį, kurie gali būti aktyvuoti jausmų bei emocijų. Kad integracija įvyktų emociniame lygmenyje, reikia išvalyti tas miazmas.

Žuvų amžius buvo neigiamų karminių modelių pašalinimo iš emocinio kūno amžiumi. Miazmos saugojo genetinę informaciją, praeito gyvenimo prisiminimus ir neigiamus karminius modelius. Jos ne tik pasireiškė kaip fizinės ligos, bet ir kaip elgsenos modelių neigiami susirgimai. Atsiminimus iškeldavo vaizdai, garsai, kvapai ir jutimai. Tie, kurie neprisimena ankstesniojo gyvenimo sąryšių ar karminių modelių, gali priversti juos pasireikšti dabartiniame gyvenime. Tai suteikia galimybę išgydyti neigiamybę. Tie, kurie gali sąmoningai pažinti savo karmą, gali ją ištirti per vizualizacijos technikas, hipnoterapiją ir emocinę iškrovą. Galite taip pat paprašyti hilerio pagalbos, kuris pašalins miazmas iš eterinio kūno.

Emocinis kūnas labai gerai sąveikauja su fizinio kūno jutimais. Neigiamos prigimties vaizdai iškels neigiamus modelius. Teigiami vaizdai iškels praeito gyvenimo teigiamų situacijų prisiminimus. Kai SaviSiela užpildo kūną šviesa, emocinis kūnas atsikrato savo modelių. Tai leidžia išgydyti karmą ir atsukti tą kūną šviesai. Šio proceso metu geriau ir daugiau sužinote apie save turėtų miriadų gyvenimų ir patirčių dėka

Sveiki, aš esu Demina.

 Esu delfinė, kuri plauko ir nardo po jūsų emocinį kūną. Aš jus perkelsiu į emociškai įkrautų vandenų karalystę. Aš pasiimsiu skausmą ir nerimą ne tik iš šio, bet ir ankstesnių gyvenimų. Esu čia, dabar, jūsų sąmonėje, kad išlaisvinčiau iš skausmo ir kančių.

Aš tai padarau pasiekdama tamsaus emocinio vandens telkinius. Aš plaukioju sąmonėje kūno vandens keliais, meridianų kanalais. Tuos meridianus gali užkimšti sustingę emocijos.

Kai kas mane gali pavadinti vidinio kūno sąmone. Aš esu jūsų vidiniai troškimai, jūsų viltys ir svajos. Grynu pavidalu, aš esu jūsų nekaltybės ir tyriausios meilės šulinys. Iki šiol jūs ribojote mano pasireiškimą ir skyrėte man vaidmenis, kurie tegali būti apibūdinti tik kaip sąlyginiai ar represyvūs. Dabar, tapdama laisva, grįžtu į savo tyrą nekaltybę, bet ne naivumą. Taigi, savo išmintimi, grįžtu į save.

Kai ateina laikas man pasireikšti gryna forma, užpildau kūną išskirtinėmis neapsakomomis emocijomis. Šis naujas plaukiantis emocinio kūno šokis apvala jūsų ir planetos vandenis. Tą apvalymą visi turite leisti ir priimti. Leisti nevaržomai lietis emocijoms. Būti spontaniškais ir rasti naujus, puikius būdus jas išreikšti. Aš esu jautri siela, tad nežeiskime mano apraiškų. Nėra blogai jausti giliai. Leiskite sau įkvėpti per mane.

Emocinių Žemės vandenų transformacija paims visą jūsų dėmesį ir ketinimus. Tie, kurie nenori ar nėra tikri, kaip reikia gydyti emocinį kūną, susidurs su gydančiuoju scenarijumi. Bus paspausti jūsų mygtukai ir leista bus pamatyti, kur laikosi jūsų skausmas. Leiskite įvykti jūsų gydymui ir neribokite savo apsireiškimų.

Šio proceso metu, jūsų streso lygis gali būti labai aukštas ir jums gali prireikti daugiau ramybės ir tylos nei paprastai. Būkite dėmesingi sau ir prašykite, kad planetos energijos padėtų jums. Pasivaikščiojimas palei jūrą gali turėti labai stiprų poveikį emociniam kūnui. Spalvos gali raminti, ypač jūros, mėlynų ir žalių atspalvių. Jei save apgaubsite tomis spalvomis, galėsite pasiekti gilesnius užslėptų emocijų lygius, net tuos, kurie buvo jau labai senai jūsų Sielos praeityje. Tos spalvos apsaugos subtiliąsias emocinio kūno energijas jo gydymo metu. Šios spalvos leis išsivaduoti iš kūno modelių, kurie šiaip pasiekiami skausmingai.

Fizinis kūnas turi apsisaugojimo priemones, kurios aktyvuojamos, kai susiduriama su realijomis, kurios yra pernelyg emociškai skausmingos. Jūs galite aplenkti tuos mechanizmus ir pasiekti giliai glūdintį skausmą paprašydami pagalbos manojo sąmonės lygio. Prašykite augalų, nes jų energija gal padėti šalinant neigiamus sustingusių neigiamų emocijų prūdus. Maudykitės vandenyje įberdami natūralių gamtos kvapų ir esencijų. Įkvėpkite augalų karalijos esencijas, nes jie tenori tik padėti jums.

Jūsų emociniame kūne randasi daug būtybių, tokių kaip aš. Mes iškilome iš gelmės, kad išvalytume daugelio šimtmečių patirties skausmus. Aš mokau jus mylėti be jokių išlygų. Galite išmokti taip mylėti, kaip myli delfinai. Jums tereikia tik priimti ir pasitikėti. Šaukitės delfinų, esančių jūsų Žemės vandenyse, energijos. Jie aktyvuos delfiną jumyse ir išmokys, kaip emociškai gyventi su tikra meile. Kai jūsų kūnai išsilaisvins iš šio skausmo ir kentėjimų. Jūs atversite savo energijos kanalus meilės, džiaugsmo ir juoko apraiškoms.

Myliu jus visus ir be išlygų,   Su meile, Demina

Banginių pranešimas žmonijai

Jūs sužinojote apie meilės dalelytes, meilės atomus, o kartais ir meilės molekules.

 Kai suprasite, kad Meilė yra vandenynas ir rasite būdus, kaip su ja bendradarbiauti, niekada nesipriešinsite jai, tada tapsite fotomorfinėmis amžinosiomis būtybėmis.

 Imsite skleisti šviesą. Tapsite spindinčiais. Pasikeisite. Tas jūsų laukia ateityje.

 Esame, kad pagreitintume šį procesą, jums ir sau.

 Mes esame fotomorfiniai, tačiau nusprendėme gyventi įvairiose šventyklose ar buveinėse skirtingais laiko periodais.

 Tačiau mes, banginiai, jau neturime išorinių šventyklų, nes visas pasaulis yra mūsų šventykla.

 Kaip ir išorinių knygų ar rankraščių, nes daugiau mums jų nereikia.

 Nelaikome jų šventais, nes raštai yra mūsų širdyse ir galvose.

 Kaip ir pranašai, šventieji bei išminčiai, mes stengiamės tokiais būti.

Peržiūrų: 2873 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 4.0/4
Viso komentarų: 1
0  
1 Vytautas   (20.05.2012 08:27) [medžiaga]
Vertėtų pažiūrėti Lietuvos ezoterikų konferencijos medžiagą. http://www.kvantinemagija.lt/rek-konferencija-2012.html Man pats įdomumas prasideda nuo Egidija Laumenskaitė ir visi sekantys žemiau. Iš vienos pusės esam keista tauta, iš kitos pusės mūsų tautietis Jonas Gervė tikriausiai toliausiai pažengęs visatos pažinime pasaulyje. Kaip įprasta ieškom pranašų svetur, o jis šalia. Tiesiog reik imti ir naudotis jo visiems atviru mokymu.

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Gegužis 2012  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0