Penktadienis, 19.04.2024, 19:23
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2012 » Vasaris » 8 » G. Kavassilas Dialogas su žmonėmis
11:02
G. Kavassilas Dialogas su žmonėmis
Pokyčiai vyksta visame pasaulyje. Mes visi jaučiame, kad mūsų laukia kažkas naujo ir dar niekada neregėto, nes niekas nevyksta antrą kartą. Jau beveik daugeliui žinomas George Kavassilas padeda žmonėms atrasti ir prisiminti savo ryšį su savuoju aukščiausiuoju Aš ir suvokti ateinančių įvykių svarbą. Jis atsako į laiškus iš viso pasaulio ir visų tautybių žmonių pasidalindamas savo patirtimi ir suteikdamas pagalbą ir padrąsindamas kiekvieną. Štai keletas dialogų.

Q
Ačiū, Džordžai. Tavo pokalbiai su žmonėmis rezonuoja su manimi. Tikiuosi, tu dar netolimoje ateiti galėsi paruošti nauja paskaitą, kurioje bus padarytos išvados to, ką tu skelbei ankščiau ir taip pat pasidalinsi nauja informacija.
Norėčiau tavęs paklausti kas buvo pranašas Mahometas? Kokios buvo jo ankstesnės reinkarnacijos šioje Žemėje? Savo paskaitose tu dažniausiai mini Jėzų Kristų, bet neužsiminei, kas buvo Mahometas. Kartą tu pasakei  citatą, kurią sakė Mahometas: ‘‘Jei pasaulis ateina į pabaigą, pasodink medelį‘‘. Tai įrodo, kad tu turi žinių šia nepaminėta tema.
Šviesa yra Tiesa ar Melas?
A
Sveikinimai.
Egzistuoja Tiesos Šviesa, kurią Dievas panaudojo, kad sukurtų visą Visatą, ir atininkamai tenai yra melaginga Šviesa, kuri yra kilusi iš dirbtinės, sintetinės gamtos. Tai yra sluoksnis, kuris buvo sukurtas neorganinių struktūrų, ir egzistuoja čia, žemuosiuose įsikūnijimo lygiuose.  Žemiau penktos dimensijos.
Tikiuosi, tai padės suprasti labiau ir rasti atsakymą savo viduje.
Aš turiu tiktai nedidelę patirtį liečiančią Mahometą. Jis buvo realus vyras ir žmogus, turėjęs nuostabią žinutę iš Dievo visai taip pat, kaip Buda, Jėzus, Krišna ir daug kitų šviesiųjų. Kiekviena iš šių būtybių kilo iš vienos Tiesos Šviesos, kuri išreiškė save skirtingose kultūrose, skirtingais laikais, bet visada buvo viena. Skirtingo laiko, kitos kultūros interpretacija. Sakydami, kad kažkuris yra geresnis, o kažkuris yra blogesnis, būdinga žemiesiems įsikūnijimo lygiams, kur verda žaidimo pavidalo dramos ir egzistuoja dualybė.  Ką atliko kunigai ir religijų vadovai su žinutėmis iš Tiesos Šviesos nuo tada, kuomet jos buvo duotos, yra kita kalba.
Taikos jūsų šeimai, su meile, Džordžas.
 

Q
Sveiki. Kokį efektą daro Montauk Project žmonijai?
A
Sveiki.
Ačiū, kad paklausėte šito klausimo, tai puikus laikas tam. Atsakymai į šį klausimą yra nauja medžiaga, kuria norėčiau pasidalinti ateityje su didesne žmonių grupe artimoje ateityje.
Montauk Project turi savo atskirą pasaulį. Tai įeina į politines šios galaktikos grupuotės tikslus, ir tęsiasi tolyn į tarpgalaktinių politinių grupuočių sąmonę.
Montauk Project, kuris prasidėjo šeštajame ir septintajame dešimtmečiuose ir pasėjo derlių, rezultatus, manipuliavime žmonių sąmone, kadangi mes artinamės prie ciklo užbaigimo. Naujosios technologijos, kurios kilo iš būtent šių tyrimų, dabar yra naudojamos globaliniu užmoju. Mes visi esame pabaigos stadijoje, kalbant apie šias klastingas technologijas. Greitai jos nustos mus kontroliavusios.
Kai speciali technika yra naudojama, jie kontroliuoja ir skanuoja individą, kuris net nesuvokia, kad yra stebimas ir programuojamas. Darydami tai, jie prieina prie daug platesnės informacijos apie žmogaus istoriją, įskaitant ankstesnes reinkarnacijas, galaktinę istoriją ir karmą, kurią žmonės turi savo dabartiniuose gyvenimuose. Tos energijos siekia kontroliuoti ir manipuliuoti visose srityse, kad priversti ir vesti žemyn neabejotinu ‘‘gėrio keliu‘‘.
Klastinga, argi ne? Tai yra su kuo aš dirbu ir kas tapo daug stipresnis, nei kada anksčiau . Tai yra dabartinis mano suvokimas ir apie tai, ir ką aš jaučiu - aš kalbu. Kaip minėjau anksčiau, daugelyje pokalbių, aš visada dalinausi savo asmeninėmis žiniomis, tiesos žinojimu, nes aš tai išgyvenau.
Aš minėjau, kad buvo ir iki šiol yra, nemažai komentarų man,  iš tų, kurie buvo ir yra įtakojami  tų sąmonių kontrolės programų. Aš galiu nuoširdžiai ir sąžiningai atvirai pasakyti, kad tie komentarai buvo padaryti tų, kas yra valdomi globalinės atakos žmonių sąmone. Jie jaučiasi esantys priešakyje kitų ir visuomet žinioje, bet, deja, jie nesupranta mąsto, kurį aš taip pat buvau patyręs. Tačiau aš visada sakiau ir visada sakysiu, kad aš vertinu ir gerbiu kiekvieno nuomonę ir myliu juos visus vienodai. Jie suteikia nuostabią galimybę man pasidalinti savo įžvalgumu daug plačiau ir perspektyviau ir todėl aš galiu padėti kitiems, kuriems mano pagalbos reikia.
Esu už tai be galo dėkingas. Meilė ir palaiminimas, Džordžas.

Q
Kaip jūs keliaujate pro žvaigždžių vartus?
A
Sveiki.
Aš minėjau juos kaip organines, natūralias duris, o ne technologinius žvaigždžių vartus.
Kai ateis laikas, mes visi automatiškai patirsime jausmą, gilų emocinį jausmą, kad mes keliaujame namo. Šis jausmas išaugs jūsų viduje ir nurodymai ką daryti ir kur eiti lydės šiuos jausmus. Tai bus nesąlygiškas galutinis jausmas, kuris sklis iš jūsų būties šerdies.
Mes neturime prie to dirbti, todėl, kad tai gali iššaukti problemų jums patiems. Organiškas kelias į Tiesos Šviesą vyksta per natūralią tėkmę, natūralus paliepimas, pamatas to, ką mes vadiname grakštumu. Kaip aš minėjau paskaitoje Our Journey ir Grand Deception:‘‘ Joe Blow, dirbantis paprastame fabrike, lygiai taip pat praeis vartus kaip ir visi, nesvarbu, ką jis veikė savo gyvenime‘‘. Yra pilna žmonių visame pasaulyje, kurie tariamai nėra tame Dvasiniame kelyje, kokiame esame mes, ir kurie atsibus, kai ateis laikas. Tai iš tiesų yra taip paprasta. Tikėjimas savimi ir pasitikėjimas savimi yra tai, ko aš visuomet prašiau jūsų dėl jūsų pačių gerovės, nes jus veda jūsų didžioji Esybė, kuri yra autorius, kompozitorius ir vairuotojas viso jūsų gyvenimo, kuri jūs dabar patiriate.
Šie supratimai žlugdo ir liūdina kai kuriuos žmones, ypatingai tuos, kurie dirba,  „dirba" sunkiai ir  „stropiai" , su didele disciplina ir dėl to galvoja, kad jie užsitarnavo būti aukščiau visų kitų, kelio priekyje. Taip pat labai svarbu prisiminti, kad Kūrėjas, mūsų Sielas, niekada neteisia, o  žmonės  nesuvokia, kad tie individai, kurie automatiškai praeis be jokių pastangų, praleido ankstesnius savo gyvenimus „reguliuodami" savo Esybes ir tikslindami savo vibracijas.
Tikiuosi, kad ši informacija padėjo jums įgyti platesnę ir didingesnę perspektyvą.
Meilė ir palaiminimas, Džordžas.
 

Q
Aš turiu kai kuo su jumis pasidalinti... Manau, kad praeitą naktį aš buvau atakuotas.. Aš buvau duše, mano protas buvo nutolęs nuo realybės, ir staiga iš niekur aš pajutau šaltą vėsą ateinančią nuo mano dešinės rankos ir kojų ir tuomet kažkas man įdūrė į kairiąją šlaunį. Aš pradėjau matyti įvairių formų blykčiojimus ateinančius iš išorės. Aš sau tariau, kad tai nėra tikra ir jie negali manęs sužeisti, bet pajutau keistą jausmą, kad kažkas iš manęs juokiasi. Staiga, pajutau sunkų spaudimą mano galvoje link mano pečių ir nugaros, ir žemyn lyg kažkas leido savo esybę į mane iš nugaros. Aš kovojau su tuo, aš stovėjau ir kovojau su jausmu ir noru kviestis pagalbos. Aš tai esybei tariau, kad neleisiu savęs skriausti ir tuomet spaudimas išnyko, bet aš vis dar jaučiau šaltą vėsumą ir juoką.. Aš negirdėjau juoko naudojant sąvoką „girdėti". Tai labiau ji jutau ir mačiau kažką besijuokiant per miglą mano sąmonėje, nors mano akys buvo pramerktos. Nežinau kaip kitaip tai paaiškinti. Aš pradėjau raminti save, kol aš nepajutau tą šaltą vėsumą nušliaužiant per mano kojas ir tuomet aš pajutau kažką griebiant už mano kairės rankos. Nejaučiau, kad tai buvo kūniškas pagriebimas, bet lyg stiprus suspaudimas rankų su pirštais, kurie visiškai nebuvo šilti ir stengėsi išlaikyti mano kairiąją ranką savo gniaužtuose. Aš sušukau ir pakviečiau savo kambario draugą, kad pasiliktų su manimi vonios kambaryje, kol aš iš jos išlipsiu.. Ar yra koks būdas, kuriuo aš galėčiau apginti save nuo būsimų atakų, kaip ši?
A
Ar neįdomu tai, kad kai tik jūs mėginote išplėsti savo sąmonę ir pakelti save į aukštesnes vibracijas, tie baigštieji išsirinko būtent jus tokiu būdu?  Mes taip pat turėjome tokius pačius išgyvenimus ir jei jus norite pakilti virš ir tarp jų, jus turite nusiųsti jiems žinutę, kurioje būtų tik meilė ir eiti toliau savo keliu parodant jiems universalų faktą, kad jus esate procese į Dievą Kūrėją ir, kad jie yra niekas, o tik išsigandę ir pavydūs šiuo faktu. Jus galite su jais kalbėtis bet kuriuo laiku, netgi dabar. Tiesiog įsijunkite į jų energijas ir nusiųskite jiems besąlyginę meilę ir supratimą, kad jus esate galingesni, nei jie, o jie yra bailiai. Jau Įrodymas yra tai, kad jus jau turėjote drąsos paleisti visas savo galias ir pasileisti kelionėn į ekstremalų atsiskyrimą įsireinkarnuoti čia, Žemėje, o jie šios galimybės neturėjo.
Besąlyginė Meilė yra jėga ir nesvarbu, ką jie daro su mumis, mes visuomet juos mylėsime.
Tikiuosi, kad tai padės jums išlikti ramiu ir pasitikėti savo jėgomis.
Meilės apkabinimas ir palaiminimas. Džordžas ir Sintija.


Q
Sveikas, Džordžai.
Labai ačiū už tavo atsakymus.
Aš turiu tau kai ką papasakoti.  Aš žinau pasaulio sistemą ir tai, kad gyvenimas yra tiesiog iliuzija, vyriausybė yra pilna BS, taip pat žinau kodėl indėnai ir aborigenai vartojo tai, ką daugelis vadina narkotinėmis medžiagomis ir kodėl jie yra nelegalūs, nors tabakas ir alkoholis tokie nėra
Aš bandžiau juos asmeniškai:  marihuaną, grybus ir daugybę kitų narkotropinių medžiagų.  Anksčiau, aš, kaip ir daugelis mūsų, ieškojau to, ko žinojau, kad aplink save niekada realiai neturėsiu ir vartojau narkotikus be jokios priežasties, bet dabar viskas pasikeitė ir nuo šiol aš juos vartoju meditacijai. Ir taip elgiuosi po pirmo karto, kai aš susidūriau su dvasiniais dalykais su vienu iš jų(būtybių).
Žinau, kad atsakymas gludi mano širdyje, bet aš negaliu atrasti tinkamo rakto ją atrakinti.  Ką tu, Džordžai, darei, kad gauti visas šias žinias, kuriomis daliniesi, kurias jauti, girdi, matai ar lytėjai?

A
Sveikas.
Aš turiu daug draugų, kurie yra labai dvasingi, bet nepatiria tokių dalykų, kokius patiriu aš. Jie metai iš metų man sako,  kad jie nori susitikti su ET kaip aš tai darau. Jie dažnokai jausdavosi sužlugę ir labai nusiminę, ir visi galop suprato, kad mes kiekvienas esame savo individualios kelionės kelyje. Jie priėmė tą faktą, kad jiems taip nenutiks, kaip nutiko man.
Jeigu tu toliau tesi tai daryti jėga naudodamasis išorinėmis medžiagomis, kaip narkotikai ir kt., tai tu toliau tik tesi kelionę smengant žemyn į savo gyvenimo verpetą, į savo negatyvias esybės energijas. Mano patarimas būtų priimti save tokį, koks tu esi ir priimti esamą situaciją tokią, kokia ji yra, būti dėkingam už tokį savo gyvenimą, kokį tu turi dabar ir tuomet atsipalaiduoti.  Tai padės pakeisti tavo susidarytas blokadas, kurias tu turi savo energijoje ir tai tau su laiku padės prisileisti Šviesos būtybėms prie savęs tam, kad jos tau padėtų ir su tavimi susisiekinėtų.
Aš esu susirūpinęs tuo, kad tu vartoji išorines medžiagas, kaip narkotikai, todėl aš tau priminsiu, ką kartą Jėzus yra pasakęs:" Dangaus Karalystė yra viduje". Tu tai jau turi ir visada turėjai savo viduje.
Namaste, Džordžas.

Q
Sveikas, Džordžai. Kaip tu laikaisi? Visų pirma, aš noriu tau padėkoti už tai, kad tu daliniesi visomis savo žiniomis, kurias tu įgyji. Viskas, ką tu pasakoji, yra neįtikėtina. Šiuo metu aš gyvenu Bogotoje, Kolumbijoje. Aš rašau tau norėdama paklausti tavęs dviejų klausimų:
1.Prieš kelis mėnesius aš perskaičiau knygą „The Thiaoouba Prophecy" (Michael Desmarquet).  Jis pasakojo apie thiaouubansus (rytų rasę (ET)) ir tai pasirodė man labai įdomu ir informacija man pasirodė taiki.  Jie kalbėjo apie didžiąsias Žemės paslaptis ir Visatos tikslus ir mūsų rolę visame tame. Norėčiau pasiteirauti, ar tu žinai ką nors apie tai ir jei taip, kokia tavo nuomonė šia tema?
2. Ar galėtum mane išmokinti, kaip bendrauti su savo Aukščiausiuoju Aš? Negaliu prisiminti kur aš tai skaičiau, bet aš suprantu, kad mes galime pasiekti tą bendravimą astralinių kelionių metu, bet aš nežinau kaip tai padaryti. Ar galėtum man padėti? Aš labai domiuosi tokiomis temomis, kaip ši.
Taigi, tai viskas. Ačiū už pagalbą dar sykį. Lauksiu tavo atsakymo ir tikiuosi greit pamatyti naujų video su naujomis prezentacijomis.

A
Sveiki.
Ačiū už padrąsinimo ir paskatinimo žodžius, aš tai labai vertinu.
Mačiau šią knygą savo draugų namuose, bet nesu jos skaitęs, tad deja, negaliu nieko pakomentuoti. Mano supratimas apie tai, kas yra ši planeta ir jos vaidmuo Visatoje buvo diskutuojami mano DvD.
Tai kuo aš dalinuosi su kiekvienu tokiais dvasiniais dalykais yra paprasčiausiai tai, ką darau aš pats. Aš tiesiog atsipalaiduoju, man nereikia įvairių gilių meditacijų ir tiesiog įsijaučiu ir įsiklausau savęs. Tai iš tiesų yra taip paprasta, kaip atrodo. Nenustok taip daryti reguliariai, bet kada, kuomet jauti, kad nori užmegsti ryšį su savo Aukščiausiuoju Aš.  Aš tai darau netgi tuomet, kai pjaunu veją, užsiimu įvairiais buitiniais reikalais ar  kai gaminu valgyti. Žinoma, galima tai daryti sėdint ramiai tyloje su keliomis žvakėmis. Taip darau kartais ir aš. Taigi, atsipalaiduok ir daryk bet ką, kas tau atrodo, tau padės pasiekti šį tikslą.
Aš naudojuosi šiais veiksmais, kai aš noriu užmegzti ryšį su Motina Žeme. Aš kreipiuosi į ją kaip į mielą draugę ir motiną ir tiesiogiai bendrauju su ja.  Vėlgi, nebūtina jokių įmantrių ritualų ar meditacijų. Kai aš tuo dalinuosi su žmonėmis, daugelis mano, kad tai yra kvaila, bet jie negali palikti savo protų, ir iš karto tikisi, kad jiems nutiks kažkas ypatingo, o kai tai nenutinka, nes jie nepaleidžia savo protų, peikia mano pagalbą.
Būkite malonėje ir padėkoje. Tai yra būtent ta būsena, kurioje jus turėtumėte būti ir nesivaikykite įvairių internetinių nuorodų, kaip ir ką reikia daryti, kad pasiekti tą ir tą. Tai jums tik trukdys. Pirk CD, medituok čia ir čia, nešiok tokius ir tokius rūbus, elkis taip ir taip ir t.t. Tai Jums jau nebereikalinga, ieškokite šviesos savyje ir nešvaistykite pinigų.
Nesunkinkit sau savo kelionės, tikėkite savimi ir savo ryšiu su Kūrėju, kuris visada yra jūsų viduje.
Meilė ir palaiminimas, Džordžas.


Vertė: Kristina. Ačiu jai ir lausime daugiau...
Peržiūrų: 6640 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 4.0/2
Viso komentarų: 291 2 3 »
+1  
1 Almiasas   (08.02.2012 14:31) [medžiaga]
Na ką gi - pagyvensim pamatysim, kas čia bus ir kada...
Kažkodėl jaučiu, kad beveik niekas neišsipildys, viskas čia tik nuoširdūs, bet tuo pačiu ir naivūs troškimai geresnio gyvenimo, "šviesesnio rytojaus"...

0  
2 qaz   (08.02.2012 18:21) [medžiaga]
Nu ka galiu pasakyt visi kurie stato y viena eilia Buda, Jėzu, Krišna Mahomedas ir kitus arba neskaite nu greiciause neysigilino nei y viena, tai tokie yra labai pavirsutiniski, nu jis pvz... tampa panasus y lapa supama ant bangu, aisku yra ir kitu kurie, tai darydami turi kitu tikslu, bet G. Kavassilas tai nesa y ta lapa.

0  
3 Violeta   (09.02.2012 11:26) [medžiaga]
Labai idomi medziaga...tikrai aukso vertes....aciu labai Kristinai ir Virgiui....Ypac idomu buvo apie NIBIRU ,apie SATURNA ,jo valdova Jehova.Kaip tik vakar buvo idetas naujas filmukas apie Nibiru,,ja neseniai uzfiksavo palydovai.
as ir turiu dovana...nuostabus filmukai ...apie du unikalius senukus,kurie gydo gamtos pagalba,eilemis,varpu garsais,piramide,saules spinduliais ir tt.Repinas net 40 metu isdirbo prie atominiu galvuciu gamybos,jo visi draugai mire,o jis issigyde kurdamas nuostabias eiles apie Zeme Motina ir tt....sulauke 80 metu.Labai idomios istraukos is knygeliu apIE DOLMENUS,pacius svarbiausius ir galingiausius dolmenus ,ypatingos reiksmes zmonijai,sunaikino ir susprogdino vokieciai,po to raudonarmieciai....
http://www.youtube.com/watch?v=cHDQXNhmIsc&feB

*
o

nuostabus filmukas istrauka is knygeles apie Dolmeno ZYNI ARTAZAKA....'ALEKSANDRO SAVROSOVO KNYGELE 'dolmenu saugomos zinios '
Kokie fainuoliai ,sukure savo gamtos meiles edve ,pastate piramide....gydo zmones....nuostabu

o
http://www.youtube.com/watch?v=3tpFgk_SmX4&feature=related

0  
4 Violeta   (09.02.2012 11:31) [medžiaga]
http://lubima-ya.ru/load/6-1-0-86
"Знания, хранимые дольменами", Александр Саврасов - Тайная сила Мысли - Библиотека - Библиотека -
CIA GALIMA ATSISIUSTI SIA KNYGELE APIE DOLMENU PERDUOTA ZINIA ZMONIJAI,KAIP ISGYVENTI ,ISSIGYDYTI 2012 AIS IR 2013 METAIS

0  
5 Violeta   (09.02.2012 17:07) [medžiaga]
http://pervoistoki.info/index.php?%2Fforum%2F3-%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D1%85%D1%80%D0%B0%D0 %BD%D0%B8%D0%BC%D1%8B%D0%B5-%D0%B4%D0%BE%D0%BB%D1%8C%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D0%B0%D0%B C%D0%B8%2F
ISTRAUKA IS KNYGOS APIE DOLMENUS

0  
6 Violeta   (09.02.2012 17:48) [medžiaga]
http://www.youtube.com/watch?v=kpXRtGbDaTM
LOPAICIU PASLAPTYS

0  
7 alfairas   (09.02.2012 22:48) [medžiaga]
Smagus video, Violeta, ačiū Tau labai. Panašiai įsivaizduoju save po 13 metų su žvakėmis, prisiminimais ir viltimis, jei labai pasisektų.
Padalijo mus rasėmis, tautomis, kalbomis, tikėjimais...., ....nesibaigianti genetinė inžinerija, begaliniai eksperimentai, gyvename jau tarp biorobotų, gal greit ir sudedamosios dalys bus ne anglis ir vanduo, o silicio dioksidas..., ...užblokavo, užkodavo, čipizavo, nesuvokiam kur, kam ir kas esam.
Komentaras patiko dėl..., kad G.Kavassilas ir kurie stato į vieną eilę Jėzų, Krišną, Budą, Mahomedą..., aš irgi juos statau į vieną eilę, nes tai ir yra n o r m a l ū s žmonės, gyvenantys tūkstantis gal ir daugiau metų(žr.DNR), laisvai sąveikaujantys su kosmosu (išmatavimais), tokie mes ir turime būti. Adomas, remiantis Biblija, pragyveno 840 metų.

0  
8 qaz   (10.02.2012 10:36) [medžiaga]
to-alfairas nu supratau tu juos irgi statai y viena eilia, bet toliau nelabai tipo gyvena tukstanty metu normalus zmones taip ? gal parodysi koky pvz... ? ten is ju tik vienas prisikele o ir ka mokino tai skiresi visu nu Mohomeda panasiai pasakojo kaip Jezus, kiek suprantu kol jo rastu neiskraipe o tie kiti kiek zinau jau kitaip.
va G. Kavassilas paske... nu ka saku man jis tik ydomus, nes kai sneka, tai apie jy velniai zuja, kaip jis mosikuoja kaip juos vaiko tai vis ydomu kas bus toliau :) sakau jai jy kankina o jis dar gyvas nu tai gal kas ir gausis is jo.

0  
9 alfairas   (10.02.2012 13:52) [medžiaga]
rutube.ru/tracks/3965037.html
kazka panašaus radau Tau kaip atsakyma.
Dėl žmogaus amžiaus rasiau...žmogus turėtu gyventi tiek metu, o negyvena...

0  
10 Violeta   (10.02.2012 15:03) [medžiaga]
http://www.kvantinemagija.lt/10-dvasinio-pabudimo-zenklu.html
10 PRABUDIMO ZENKLU
ACIU Gintarui uz vertima....
mes jau seniai tai zinojom is cenelingu....,tai visus buvom perspeje....apie tuos pokycius organizme,tai neteko eit as gydytojus tirtis,o siaip aplinkui masiskai zmones daresi tuos tyrimus ir nieko nerasdavo.

0  
11 qaz   (10.02.2012 17:49) [medžiaga]
paskaiciau nu ir ka sapaliones eilines o to filmuko net nezejau :) as vieno nesuprantu zmones tiki visokiom sapalionem bet netiki pvz.. ka mokino Jezus, nesuprantu taip paemus bendrai o siaip tai puikiai zinau kamine reikalas tai akivaizdu ant tiek kad kaip zole kad linksata y ta puse kur pucia vejas :)

1-10 11-20 21-28
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Vasaris 2012  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0