Trečiadienis, 24.04.2024, 01:28
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2012 » Vasaris » 14 » Galia Jėga Energija
18:13
Galia Jėga Energija

... žinai kodėl ne visada būna taip kaip nori? Vien raumenų nepakanka, kad gyventi Žemėje. Reikia asmeninės dvasios galios. Augink savo dvasios jėgą, nes jai paklūsta visa materija. Neleisk, kad Tave valdytų butelis ar maisto gabaliukas. Nešvaistyk savęs nežinojime ir baimėje, rinkis kelią ir tvirtai eik juo. Norint suprasti kas yra jėga, reikia jos turėti.

 

 Tikslas yra jau jėga, kuri laukia jos įjungimo. Siekiant tikslo - reikia veikti. Tam reikalingas savęs pažinimas surikiuojant savo vidinį pasaulį. Kad jį susitvarkyti, venkite savo psichikos nestabilumo, įvairių priklausomybių turinčių žmonių draugijos, užsiimkite ramybės meditacija, koreguokite maistą. Vartojant nužudytų gyvūnų kūnus savo gyvo kūno mitybai - dvasios, proto ramybės pasiekti neįmanoma, nes šio maisto energetika yra mirusi, griaunamoji struktūra. Mėsos virškinimui organizmas atiduoda didžiulę savo gyvybės energiją ir gauna didžiulę agresijos, baimės, nerimo energiją.

 

 Entuziastų, harmonizavusių savo jausmus ir gyvenimą, žmonių draugija kartais daro stebuklus tobulėjimo kelyje ... apsupkite save tokiais šviesuoliais. Venkite kritikų, neturinčių tikėjimo nei Dievu, nei savimi, mėgstančių meluoti, apkalbinėti tuos, kurių nėra šalia. Tai būtina sąlyga vystant asmeninę dvasios jėgą. Kartais kyla klausimas, o kur gi rasti tokią draugiją? Vien tai, kad jūs skaitote šias eilutes, rodo, kad jūsų asmenybėje vyksta pasikeitimai ir gyveniman ateina nauji, pagal jūsų poreikius, žmonės. Svarbu įžvelgti juose tai, kas jums reikalinga. Kai žengsite į priekį savo tobulėjime, tada už jus kalbės jūsų gyvenimo būdas, laikysena, išraiška, kas ir bus jūsų apsauga savaime atbaidanti nuo jūsų griaunančias energijas, negatyvias asmenybes. Apsižvalgykite. Galbūt jūsų bendradarbių tarpe yra tokių žmonių, turinčių puikią savitvardą, harmoningą kūną, stabilias lengvas emocijas? Paklauskite savęs, kodėl jie yra ne jūsų draugai?

 

Tik tvirtai stovint savo pasirinktoje gyvenimo filosofijoje, galima leisti įeiti į jūsų gyvenimą destruktyviems, aistrų kankinamiems žmonėms, palaipsniui didinant jų kiekį ir tik tada, kai tie žmonės prašo jūsų pagalbos ir nori patys keistis.

 

 Reikia žinoti ir tai, kad aistrų, troškimų gyvenime yra daugybė pakopų. Vieni tik drįsta pradėti ko tai norėti, diktuoti gyvenimui savo sąlygas, trokšti geros mašinos, puikaus darbo, kiti, gali būti jau viską išbandę, turėję, ragavę, ir dairosi naujo pojūčio, kas ir yra išėjimo iš šios prigimties stadija... realizavę ir jau prisisotinę, trokšta pasinerti į gamtos pažinimą, į nežinomybę, atsitiktinumų šokį. Planetoje vyrauja aistrų - norų prigimtys, jose ir tobulėjama. Laisvė nieko neįpareigoja, bet žmogus, suvokęs savą laisvę, ir jos pasekmes, renkasi kokybę ir darosi įdomus dėmesio centras aplinkiniams. Jausdami laisvės alsavimą, žmonės intuityviai siekia bendrauti, pažinti. Belaisvius laisvė siutina, kelia agresija. Venkite jų. ... priklausomi nuo gobšumo, alkoholio, fanatiškumo ir t.t. - kritikuos, o gal net bandys riboti jūsų laisvę. Todėl, jeigu taip atsitiktų, kad gyvenimo sunkumai užgrius jus greičiau, nei jūs spėsite susivokti ir įgauti asmeninės dvasios galias, stenkitės bendrauti su neturinčių griaunamų priklausomybių žmogumi. Eikite pas ramius, šviesius žmones, kur iš karto nurimsite, eikite pas tuos, kurie laukia jūsų ramybėje, kuklume, geranoriškume. Pakanka su jais bendrauti, palaikyti ryšį ir energija darys tai, kas reikalinga jūsų atžvilgiu, kad išvengti isteriškos, agresijos, griaunančios būsenos. Laisvas sąmonėje (valdomos mintys, emocijos, elgesys, maistas) žmogus visada padės gerai išaiškindamas situaciją. Jis tai padarys su meile ir ramybe - pasidalins savimi. Svarbiausia - nepakliūti į griaunančių būsenų kulminaciją, nes tada jūsų energetinė – filosofinė tvirtovė griūna, įnešdama žąlos kūnui ir ... kasdienybės įvykiams: nemalonumai, barniai, nuostoliai, netektys. Yra didžiulė laimė būti sau pačiam atramos tašku, bet dar didesnė laimė yra susvyravus atsiremti į tvirtą draugą, ištikimą energiją, įgyji stabilumą ir tampi atrama kitiems...

 

Kas išskaido žmogaus šviesos jėgą:

Betikslis kalbėjimas; jūsų žodžiai turi turėti vertę ir tikslą. Bet koks smalsumo tenkinimas, kuris nesuteikia laisvės, gėrio ar grožio.

Alkoholis ir kiti kvaišalai. Mėsa ir kitokia užmušta gyvybė, nes ką valgai, tokia ir energijos kokybė.

Nejudrumas. Pasyvus gyvenimo būdas: kūno, jausmų, proto sąmoningas nenaudojimas, tingumas, nežinojimas.

Melas, apkalbos, ginšai, kritika, agresija veikia chaoso principu ir grįžta įvykių bumerangu. Neigiamos emocijos. Kasdieniai barniai neleis atsiskleisti jūsų sielos poreikiams ir galimybėms.

Negatyvi aplinka, nešvara, tamsūs spalvų tonai, drabužiai iš užmuštų gyvulių kūnų, triukšmas, pakeltas tonas, nuovargis, bemiegės naktys, neužimtumas, neturėjimas patinkančios veiklos.

Vienišumas, atsiskyrimas, nenoras bendrauti, agresija nors vienam žmogui planetoje atima didžiulius galios kiekius būtent tada, kai reikia pastangų išgyventi ar įveikti sunkumus. Todėl išmintingi žmonės - visada kartu. Nenuoširdumas: bijojimas kreiptis, bijojimas trukdyti, ar dar koks kompleksas alina asmeninę galią.

Nesugebėjimas atsispirti besaikiui daiktų, malonumų pasauliui. Nereikalingi (kasdien nenaudojami) daiktai riša žmogaus esmę ir neleidžia patirti laisvės.

 

Kas padeda jėgai augti:

Džiaugsmo ir ramybės sinchroninė būsena. Šypsena, kuri gamina pozityvią energiją, net jeigu ji ir nenuoširdi.{ Jumoras, teminis bendravimas, aukštų dažnių dainavimas, pozityvios poezijos deklamavimas ir kiti pažintiniai kalbos procesai}

Pastovus pažinimas, dvasinėje, kosminėje, psichologinėje, archeologinėje ir t.t.plotmėse. Pažinimas to, kas išvaduoja ir suteikia laisvę, o ne to, kas galima, o ko negalima, ne to, kas koduoja negatyviai ateičiai. Laisvėje šių sąvokų nėra. Laisvėje - kūryba.

Pastovios nors ir mažos pergalės savo viduje: charakterio keitimas, baimių, kompleksų nugalėjimas, negatyvių emocijų transformacija, ligos įveikimas, naujų savybių ugdymas.

Žinių perdavimas paruoštom asmenybėm {tiems, kurie nori žinoti}, kitų žmonių pakylėjimas {išvedant juos iš mąstymo sąstingio, pesimizmo}., naujo veiklos lauko atradimas {subtilių energijų praktika, malonus satviškas fizinis krūvis, kasdienybės tyrumas, tačiau daroma lengvai, džiugiai} taip pat vysto energijos jėgą. Geri darbai, nešantys žmonėms gėrio, išsivadavimo energijas.

Ritmiškas režimas kažkurioje tai sferoje. Tarkim yra dienos režimas, vėliau jis nutraukiamas, kad neįsivyrautų priklausomybė. Vėliau sukuriamas kitas režimas ir vėl laisvas stilius. Pasėkoje kaupiasi visos energijos. Asketiškas gyvenimo būdas ypatingai didina visas energijas.

Švara, gamta, gyvūnai laisvėje.

Muzika turi didžiulę galią tiek pakelti ir nužeminti žmogų jam nė nepastebint. Kol muzika yra tik pramogos ir malonumo dalykas tol žmogus neturi galimybių išgirsti ir gauti išsivadavimo jėgą per klausą. Klausant tą pačią muziką vienas užmigs, kitas pakeis visą savo gyvenimą, nes su muzikos garsais į pasiruošusią sąmonę įeina išvaduojantis suvokimas. Muzika, kurią žmogus mėgsta, parodo jo vietą pasaulyje. Klausantysis muziką turi turėti tikslą. Muzika visada duoda rezultatą į žmogaus elgesių pobūdį. Žmogus yra lyg instrumentas, kuriame kiekvienas garsas sukelia kūno, mąstymo ir galimybių rezonansą. Yra svarbu kas kurinius atlieka. Dažniausiai koks - atlikėjas toks ir kūrinys žiūrint į energijos rūšį. Ta pačia muzika skirtingi atlikėjai skirtingai paveiks klausytojus.

 

Visus procesus reguliuoja smegenys ir žmogaus nusistatymo jėgą, todėl žmogaus galimybių ribos yra jo sugebėjimas save reguliuoti. Pasiduodant neišmanymui, silpnumui, dingsta ir jėgos. Siekimas, noras, ketinimas, tikėjimas, meilė, daro stebuklus. Todėl visada reikia prisiminti, kad yra galia tam ar kitam savo tikslui įgyvendinti.

 

... žinai kodėl ne visada būna taip kaip nori? Vien raumenų nepakanka, kad gyventi Žemėje. Reikia asmeninės dvasios galios. Augink savo dvasios jėgą, nes jai paklūsta visa materija. Neleisk, kad Tave valdytų butelis ar maisto gabaliukas. Nešvaistyk savęs nežinojime ir baimėje, rinkis kelią ir tvirtai eik juo. Norint suprasti kas yra jėga, reikia jos turėti.

 

DAILANAGU

Peržiūrų: 5825 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 4.7/6
Viso komentarų: 511 2 3 4 5 6 »
0  
1 Almiasas   (14.02.2012 19:36) [medžiaga]
Quote
Kas išskaido žmogaus šviesos jėgą:
... Negatyvi aplinka, nešvara, tamsūs spalvų tonai,...


Šiaip tai šios svetainės spalvų tonai tikrai tamsūs smile

Quote
... Mėsa ir kitokia užmušta gyvybė, nes ką valgai, tokia ir energijos kokybė. ...


Šiaip tai absoliučiau viskas, ką mes valgome, būna anksčiau ar vėliau užmušama - ir augalai, ir gyvūnai... Gi esame 3D būtybės, "prana" nepavyks pasimaitinti, net Jasmuheen, ir ta maitinasi ir geria kai kiti nemato - ot kokia melagė smile

Kas dėl mėsos - pažįstu asmeniškai žmonių, kurie liovęsi ją valgyti smarkiai sublogo fiziškai ir protiškai, turėjo gerti krūvas maisto papildų ir vitaminų, geležies preparatų... Ne visiems veganizmas ar vegetrizmas tinka - čia manyčiau kiekvienam asmeniškai reikia žiūrėti. Aš vegetaru (o tuo labiau veganu) būti negaliu, per savaitę turiu suvalgyti keletą šimtų gramų mėsos ir lašinių.

0  
2 qaz   (14.02.2012 20:13) [medžiaga]
o kodel sios svetaines spalvu tonai tamsus ? jo jo ydomu !. gletu but bent jau atvirksciai, taiyra raides melynos. siaip tai turiu kaikokias isvadas kodel taip, bet negi cia sapaliosiu :)

0  
3 virgis   (14.02.2012 21:36) [medžiaga]
O todėl, kad be tamsos, nebus ir šviesos. Mintys yra svarbiausios čia, jos užrašytos šviesiai...Iš tamsos į šviesą, Šviesos keliu. Tokia mano vizija, patinka kam ar ne, tai nesvarbu...nes tai tik ego žaidimai

0  
4 gearai   (14.02.2012 23:35) [medžiaga]
Veganizmas geras dalykas. Jau penkti metai kaip esu vegane. Kai buna gripo epidemijos, visuomet bunu sveika, visi negalavimai pasitrauke. Nevartoju jokiu papildu ir vitaminu. Vitaminus musu organizmas pasigamina pats. Gyvuliniu produktu valgymas tikrai tempia zemyn. Aciu Virgiui - puikus straipsnis.
Kiek maciau veganu, zaliavalgiu - puikus nuostabus zmones, lengvi, mieli, besidziaugiantys gyvenimu. Tikrai ne kokie sulyse vargsai, o spinduliuojantys sveikata.

0  
5 RmXas   (14.02.2012 23:40) [medžiaga]
Seip kiek zinau musu organizmas pats vitaminu nepasigamina , tik naudoja ivairiems organizmo procesam smile ir aisku geriau vegetariskas maistas negu mesa smile zymei nors abudu suteikia energijos bet mesa tik fizinem kunui o vegetaru maistas ir sielai .

+1  
6 Barnis   (15.02.2012 00:46) [medžiaga]
Aciu Virgi uz gera straipsni. Su vegetarizmu sutinku, o su veganais nelabai, nes vistos deda kiausinius kasdien, nesvarbu ar yra gaidys, tai dievo duota mum, karves taip pat duoda piena nors neturi versiuku, o kiek as zinau veganai nevalgo nei kiausiniu nei pieno.. as pries mesos valgyma, bet pienas ir kiausiniai nera blogai.

0  
7 PlejadieteLina   (15.02.2012 02:54) [medžiaga]
Geros mintys.

Visada zmogus turi tureti tiksla. Nes siekimas tikslo, zmogui duoda galia! TAIP, Dvasios jegai paklusta visa Materija.
Vegetarizmas. Vegetare buvau keturis metus. Kol man buvo pasakyta, kad reikia kazkiek valgyti mesos, nes pakolkas dar toks yra sis Pasaulis. Su veganais nesutinku, karves piena gere, kiausinius valge net Avataras SAI BABA.
Sakot, - sios svetaines spalvu tonai tamsus, - istikruju sios spalvos cia labai tinka, nes yra PUSIAUSVYRA. Siuo metu yra patartina nesioti juodos ir baltos spalvu derinius, kad zmoguje butu pusiausvyra. VISA KURINIJA YRA VIENA, VISKAS YRA TA PATI KUREJO MEILES ENERGIJA !
Teisingi patarimai sioje info. Labjausiai zmogus turi KEISTI save, savo charakteri, valdyti mintis, zodzius, elgesi, emocijas. O!, - KOKIA palaima ir ramybe uzplusta zmogu, - kai dingsta emocijos, kai ju jau nebebuna!

Tad linkiu VISIEMS - Meiles ir Gerio !

0  
8 qaz   (15.02.2012 10:39) [medžiaga]
man atrodo kaska mali, sakai sios spalvos labai tinka nu tipo aplinka tamsi o jau ka rasom tai tiesiog sviesa, taip:) o su rubais, tai jau sakai, kad mum tinka tamsus rubai tipo kad isryskytu smogaus sviesuma :) o balti tai jau tada kam tas zmogaus sviesumas, jaigu yra balti rubai nu ka sakau arba nesuprantu o Virgis nu tai ka, pasake ,kad tai ego zaidimai nesikabinesiu tada :)

0  
9 Violeta   (15.02.2012 11:53) [medžiaga]
ACIU labai grazus laiskas ir svarbus...
http://www.youtube.com/watch?v=WMA6dT1Z80k
labai grazi daina,simpatiskas vaikinukas....grazus Aukso miesto vaizdai....nuostabu ,kad jaunimas tobuleja..
Noriu pasidalinti dziugia zinia.....siuo metu Aukso mieste yra mano penki mylimi draugai....Jie paprase SRI Bhagavano palaiminti musu brangia Letuva, ir JIS JA PALAIMINO.... Nuostabu....
Del maisto Lina teisi....Taip Sai Baba leido gerti piena...bet tik liesa,liepe ji atskiesti...Bhagavanas irgi panasiai sako,nes mes esam siaurieciai...nera pas mus tikru sveiku vaisiu...kaip pietuose...jis leido valgyt ka norime,bet gal geriau tik ne kiauliena,jautiena,bet vistiena,kalakutiena,,nes sie gyvunai neturi samones.kaip kiaulytes...jos musu broliai seses is Atlantidos laiku....juk ir vidaus organai identiski zmogaus...
Samanai buve pas Bhagavana,valgo mesa...bet jie atlieka specialius ritualus ir atsipraso nuzudytu gyvunu...
Del rubu spalvos...suabejociau...ka parase Lina...Violeta Messina paskaitoje sake,kad juodi rubai labai pritraukia negatyvus....Ta pati pataria ir JOHNAS IS BRAZILIJOS,jo vienintele salyga ...toje sventoje gydymo vietoje...kad zmones devetu baltus rubus...Sai Babos,Bhagavano sventyklose tik balti rubai...

0  
10 Arijus   (15.02.2012 12:47) [medžiaga]
Kadangi pries daugiau nei pusmeti atsisakiau absoluciai bet kokios mesos gal kam bus idomu isgirsti kaip jauciuosi :) Aisku pries tai suvokimo samoningumas neturi abejoti del tavo pasirinkimo taip ,kaip PlejadieteLina kazkieno paklausius ir nustojus tiketi savo pradiniu pasirinkimu...kaip ir Violeta isitikinus ,kad jos ego puse pritaria pasirinkimuj ,kad jos "guru" leidzia tai ,o kita draudzia ir paukscius priskiria be samonemis butybemis... :) O ,ar neatrodo mano melieji ,kad mes patys savo minciu deka susikurem pavoju karusele ir leistino mum sablono ribas..klausyti reikia savo vidinio "AS" ,kaip bebutu zmogus priklausomas "AS" karts nuo karto poramusa apsaugos sienas ir uzveda jus ant teisingo saltinio kelio :) Neabeokit tuo ,o eikite pro sistemos sienas pakelta galva..Griztant po mano pasirinkimo atsisakyt gyvunu lavonienos rezultatai nerealus ..tiksliau ir dar kokie realus :) Kunas pradejo valytis visapusiskai ,palengvejimas ir jegos ,valios ikvepimo banga verziasi nesustabdomai ,prakaitavimas sumazejo ,taipogi kvapas..lyg skraidyciau eidamas gatve..taipogi siuo metu i zeme verziasi neapsakomas energijos pokyciu bangos ir tai kas mum tiko pries ,ad ir 15 metu dabar verciasi aukstyn kojom..tikiu ,kad ispletes samone zmogus lengvai galetu apseiti be materialaus maisto ,nes tai vis dar ego priklausomybe..(negeriu taipogi pieno ir kiausiniu ,pajutau ,kad to nereikia) ,nupjoviau taipogi alkoholio vartojima ,kofejino "injekcijas stresuj palaikyt" ir cukru..ech tai nuostabu ,nors dar pries metus alu gerdavau kas antra diena ,dabar gryzt prie to pacio atrodytu lyg beprotyste nusileidziat is 12 klases i pirma..tokie stai reikalai..cia tik mano kelio ruozas ,o jus judat savu..ka gali zinoti gal susitiksim jame kada :)

1-10 11-20 21-30 31-40 41-50 51-51
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Vasaris 2012  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0