Sekmadienis, 28.04.2024, 05:34
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2023 » Spalis » 1 » Gyvenimo dėsniai
21:49
Gyvenimo dėsniai

Gimimo metu jūs negavote nurodymų gyvenimui. O jei gautum, atrodytų taip:

1. Jūs gausite kūną. Jums tai gali patikti arba nepatikti, bet tai yra vienintelis dalykas, kuris tikrai bus jūsų žinioje visą likusį dabartinį gyvenimą.

2. Turėsite mokytis mokykloje „Gyvenimas planetoje Žemėje“. Kiekvienas asmuo ir kiekvienas įvykis yra jūsų Visuotinis Mokytojas.

3. Klaidų nėra, tik pamokos. Nesėkmės yra neatsiejama sėkmės dalis. Aukų nėra – yra tik studentai.

4. Pamoka bus kartojama įvairiomis formomis, kol bus iki galo suprasta. Jei neišmoksite paprastų pamokų, jos taps dar sunkesnės. Kai išmoksite pamoką, pereisite prie kitos.

5. Išorinės problemos yra tikslus jūsų vidinės būsenos atspindys. Jei pakeisite savo vidinį pasaulį, pasikeis ir išorinis pasaulis. Skausmas, melancholija, tuštumos jausmas viduje – tai gamtos būdas atkreipti jūsų dėmesį.

6. Sužinosite, kad pamoka buvo išmokta, kai pasikeis jūsų elgesys. Išmintis pasiekiama praktikuojant.

7. Nėra geresnės vietos už „čia“. „Ten“ nėra geriau nei „čia“. Kai jūsų „ten“ taps „čia“, jūs gausite kitą „ten“, kuris jums vėl gali atrodyti geriau nei „čia“.

8. Kiti – tik jūsų atspindys. Negalite mylėti ar nekęsti to, kas yra kituose, nebent tai atspindi jūsų savybes.

9. Gyvenimas kuria rėmą, bet tu pieši paveikslą. Ir jūs negalite to palikti nebaigto.

10. Gausite viską, ko norite. Jums tereikia pasirinkti aplinką, kuri suteiktų jėgų ir energijos pasiekti savo tikslą.

11. Pakeiskite tai, ką galite pakeisti savo gyvenime. Raskite jėgų priimti dalykus, kurių negalite pakeisti, ir paprašykite išminties, kad galėtumėte atskirti.

12. Visa tai pamiršite tada, kai norėsite pasipuikuoti prieš save ar kitus, bet prisiminsite, kai širdis to panorės.

30 GYVENIMO DĖSNIŲ
1. TUŠTUMO DĖSNIS
Viskas prasideda nuo tuštumos. Tuštuma visada turi būti užpildyta.
2. KLIŪČIŲ TEISĖ
Galimybės iš anksto nesuteikiamos. Būtina apsispręsti dėl kliūties kirtimo kaip sąlyginės kliūties. Galimybės suteikiamos po vidinio sprendimo. Mūsų puoselėjami troškimai mums duoti kartu su jėgomis juos įgyvendinti.
3. NEUTRALIOS POZICIJOS DĖSNIS
Norėdami pasikeisti, turite sustoti ir tada pakeisti kryptį.
4. MOKĖJIMO TEISĖ
Mokėti reikia už viską: už veiksmą ir neveikimą. Kas bus brangiau? Kartais atsakymas akivaizdus tik gyvenimo pabaigoje, mirties patale – kaina už neveikimą didesnė. Nesėkmės vengimas nepadaro žmogaus laimingo. „Mano gyvenime buvo daug nesėkmių, kurių dauguma niekada neįvyko“, – tai tėvo žodžiai, skirti sūnums prieš mirtį.
5. PANAŠUMO DĖSNIS
Panašus pritraukia panašų. Mūsų gyvenime nėra atsitiktinių žmonių. Mes pritraukiame ne tuos, kuriuos norime pritraukti, o tuos, kurie yra panašūs į mus.
6. MĄSTYMO DĖSNIS
Vidinis žmogaus minčių pasaulis yra įkūnytas išoriniame daiktų pasaulyje. Žmogus turi ieškoti nelaimingumo priežasčių ne išoriniame pasaulyje, o nukreipti žvilgsnį į vidų. Mūsų išorinis pasaulis yra mūsų vidinių minčių realizuotas pasaulis.
7. RANKOS DĖSNIS
Kai žmogus kažko nori, bet nepasiekiama, jis turi sugalvoti kitą interesą, prilygstantį pirmajam.
8. TRAUKOS TEISĖ
Žmogus traukia prie savęs tai, ką myli, bijo ar nuolat tikisi, tai yra viską, kas yra jo centrinėje, sutelktoje sąmonėje. Gyvenimas suteikia mums tai, ko tikimės iš jo gauti, o ne tai, ko norime. <Ko tikiesi, tą ir gausi>.
9. PRAŠYMO TEISĖ
Jei nieko neprašai iš gyvenimo, nieko ir negausi. Jei klausiame likimo kažko nežinomo, gauname kažką nežinomo. Mūsų prašymas pritraukia atitinkamą tikrovę.
10. APSIRIBOJIMO TEISĖ Nr.1
Neįmanoma visko numatyti. Kiekvienas mato ir girdi tik tai, ką supranta, todėl negali atsižvelgti į visas aplinkybes. Viskas priklauso nuo mūsų vidinių barjerų, mūsų pačių ribotumo. Būna įvykių, kurie nutinka prieš mūsų valią, jų negalima numatyti ir mes už juos neatsakome. Su visu savo troškimu žmogus negali kontroliuoti visų savo gyvenimo įvykių.
11. REGULIARUMO TEISĖ
Gyvenime įvykiai dažnai nutinka už mūsų valios ribų. Įvykis, kuris įvyksta vieną kartą, gali būti laikomas nelaimingu atsitikimu, įvykis, kuris įvyksta du kartus, gali būti laikomas sutapimu, o įvykis, kuris įvyksta tris kartus, gali būti laikomas modeliu.                            12.APSIRIBOJIMO TEISĖ Nr.2
Žmogus negali turėti visko. Jam dažnai gyvenime kažko trūksta. Laimės paslaptis slypi ne tenkinant savo užgaidas ir troškimus, o gebėjime pasitenkinti tuo, ką turi. Nėra lengva pasitenkinti mažu, bet sunkiausia yra tenkintis gausa. Ieškodami turtų, galite prarasti laimę, vadinasi, prarasti viską. Galite įgyti visą pasaulį ir prarasti savo sielą.
13. POKYČIŲ DĖSNIS
Jei norite pokyčių savo gyvenime, perimkite valdžią savo aplinkybėms į savo rankas. Jūs negalite pakeisti savo gyvenimo nieko jame nepakeisdami ir nepakeisdami savęs. Dėl savo pasyvumo žmogus dažnai praleidžia realų likimo suteiktą šansą. Kas nustato prioritetus tavo gyvenime – tu ar kas nors kitas? Galbūt pats gyvenimas juos sutvarko, o tu eini  pasroviui? Tapk savo likimo šeimininku. Jei niekur neisi, tai nieko ir nepasieksi.
14. VYSTYMOSI TEISĖ
Gyvenimas verčia žmogų spręsti būtent tas problemas, kurias jis atsisako spręsti, kurias spręsti bijo ir kurių vengia. Tačiau šias užduotis vis tiek teks spręsti kitame, jau naujame gyvenimo etape. O emocijų ir išgyvenimų intensyvumas bus galingesnis, o sprendimo kaina – didesnė. Nuo ko bėgame, į tą ir ateisime.
15. TAKSI TEISĖ
Jeigu tu ne vairuotojas, jei tave veža, tai kuo toliau, tuo tau brangiau. Maršruto neužsakei, galėjai atsidurti bet kur. Kuo toliau eisite klaidingu keliu, tuo jums bus sunkiau grįžti.      16. PASIRINKIMO DĖSNIS

Mūsų gyvenimas susideda iš daugybės pasirinkimų. Jūs visada turite pasirinkimą. Mūsų pasirinkimas gali būti toks, kad nesirenkame. Pasaulis pilnas galimybių. Tačiau nėra įsigijimų be nuostolių. Priimdami vieną dalyką, mes atsisakome kažko kito. Kai įeiname į vienas duris, praeiname kitas. Kiekvienas turi pats nuspręsti, kas jam svarbiau. Pelno galima gauti ir iš nuostolių.
17. PUSĖS KELIŲ ĮSTATYMAS
Santykiuose su kitu žmogumi jūsų zona yra pusiaukelė. Jūs negalite visiškai kontroliuoti kito žmogaus elgesio. Kitas žmogus gali nejudėti, tu negali eiti jam skirtu keliu ir priversti kito žmogaus keistis.
18. NAUJOS STATYBOS TEISĖ
Norint pastatyti ką nors naujo, reikia: a) sugriauti seną, prireikus išvalyti vietą, skirti laiko, sutelkti jėgas naujam statyti; b) žinokite, ką tiksliai norite pastatyti. Jūs negalite sunaikinti, nežinodami, kaip kurti. Turite žinoti, kur eini. Jei nežinai, kur eini, atsidursi netinkamoje vietoje. <Tiems, kurie niekur neplaukia, nėra užpakalinio vėjo> /M. Montel/                                                                          19. PUSIAUSVYROS DĖSNIS
Kad ir kaip žmogus norėtų keisti savo gyvenimą, mąstymą, elgesio modelius, jis stengsis išlikti sename, jam pažįstamame gyvenime. Bet jei žmogui pavyksta ką nors pakeisti savo gyvenime, tai naujas, pasikeitęs gyvenimas paklus Pusiausvyros dėsniui. Pokyčiai dažniausiai vyksta lėtai ir skausmingai dėl minčių ir elgesio inercijos, savo vidinio pasipriešinimo ir aplinkinių reakcijų.
20. PRIEŠYBIŲ DĖSNIS
Mūsų gyvenimas neįsivaizduojamas be priešybių; Jame yra gimimas ir mirtis, meilė ir neapykanta, draugystė ir konkurencija, susitikimai ir išsiskyrimai, džiaugsmas ir kančia, praradimai ir laimėjimai. Žmogus taip pat yra prieštaringas: viena vertus, jis siekia, kad jo gyvenimas būtų stabilus, bet kartu tam tikras nepasitenkinimas stumia jį į priekį. Priešybių pasaulyje žmogus stengiasi rasti prarastą vienybę su savimi, su kitais žmonėmis ir pačiu gyvenimu. Viskas turi pradžią ir pabaigą, toks yra žemės ciklas ir gyvybės ratas. Daiktai, pasiekę savo ribą, virsta savo priešingybe. Priešybių pora išlaiko pusiausvyrą, o perėjimas iš vieno kraštutinumo į kitą sukuria gyvenimo įvairovę. Kartais, norint ką nors suprasti, reikia pamatyti ir atpažinti priešingybę.
21. HARMONIJOS DĖSNIS
Žmogus visame kame siekia harmonijos: savyje, pasaulyje. Darną su pasauliu galite pasiekti tik būdami harmonijoje su savimi. Geras požiūris į save, savęs priėmimas yra raktas į harmoniją su pasauliu, žmonėmis ir savo siela. Harmonija nereiškia sunkumų ir konfliktų nebuvimo, o tai gali būti asmeninio augimo stimulas. Harmonija tarp proto, jausmų ir veiksmų – gal tai laimė?
22. GĖRIO IR BLOGIO ĮSTATYMAS
Pasaulis sukurtas ne tik malonumui. Tai ne visada atitinka mūsų idėjas apie tai ir mūsų norus. Tas, kuris pats nesugeba padaryti gero darbo, neįvertins kitų gėrio. Tiems, kurie negali įžvelgti blogio, blogis neegzistuoja.
23. VEIDROŽIO DĖSNIS
Tai, kas erzina žmogų kituose, yra jis pats. Tai, ko žmogus nenori girdėti iš kitų žmonių, šiuo gyvenimo tarpsniu jam svarbiausia išgirsti. Kitas žmogus gali mums pasitarnauti kaip veidrodis, padedantis atrasti tai, ko nematome ar nežinome apie save. Jei žmogus ištaisys savyje tai, kas jį erzina kituose, likimui nereikės siųsti jam tokio veidrodžio. Vengdami visko, kas mums nemalonu, vengdami žmonių, kurie mumyse kelia neigiamus jausmus, atimame iš savęs galimybę keisti savo gyvenimą, atimame galimybę vidiniam augimui.    24. APSIRIBOJIMO TEISĖ
Mums reikia žmonių, įvykių, žinių šaltinių, kurie galėtų mums duoti tai, ką norime turėti, bet turėti tik nedidelius kiekius. Stengiamės išnaudoti kitų žmonių potencialą. Mes kuriame save išoriškai. Mūsų noras ką nors ar ką nors turėti yra nepripažinimas, savo nuopelnų neigimas, netikėjimas, kad juos turime.
25. GRANDINĖS REAKCIJOS DĖSNIS

Jei leisite savo neigiamiems jausmams pasireikšti, vienas nemalonus potyris sukels kitą. Jei gyvenate mėgaudamiesi svajonėmis, tikrovę išstums iliuzinis fantazijos pasaulis. Žmogui gali būti sunku sustabdyti savo neigiamų ir neproduktyvių minčių tėkmę, nes... jis išsiugdo įprotį nerimauti, kentėti, svajoti, tai yra bėgti nuo realybės, nuo aktyvaus problemų sprendimo. Kam duosite daugiau energijos, to bus daugiau. Mintis, kuriai skiriate savo laiką, veikia kaip magnetas, kuris traukia savo rūšį. Su viena nerimą keliančia mintimi lengviau susidoroti nei su būriu įkyrių minčių. Bendraudami su kitais žmonėmis esame linkę perimti jų nuotaikas per emocinį užkratą.
26. SLOPINIMO TEISĖ
Tai, ką žmogus savo mintyse ar veiksmuose slopina, ką savyje neigia, gali prasiveržti pačiu netinkamiausiu momentu. Reikia priimti savo mintis ir jausmus, o ne slopinti ir nekaupti jų savyje. Priimk save, priimk tai, kas tau nepatinka savyje, nekritikuokite savęs. Priėmimas ir pripažinimas to, kas atmetama ir paneigiama, prisideda prie vidinio žmogaus augimo. Tai leidžia jam gyventi visavertį gyvenimą. Mes stengiamės rasti prarastą vienybę.
27. PRIĖMIMO ARBA RAMYMO TEISĖ
Gyvenimas pats savaime nėra nei blogas, nei geras. Mūsų suvokimas daro tai gerą ar blogą. Gyvenimas yra toks, koks yra. Reikia priimti gyvenimą, džiaugtis gyvenimu, vertinti gyvenimą. Pasitikėk gyvenimu, pasitikėk savo proto galia ir savo širdies nurodymais. Viskas bus taip, kaip turi būti, net jei viskas atrodys kitaip.           28. JŪSŲ ASMENYBĖS VERTYBĖS ĮVERTINIMO DĖSNIS
Aplinkiniai beveik visada vertina žmogų taip, kaip jis vertina save. Reikia priimti ir vertinti save. Nekurkite sau stabų ar nepasiekiamo, idealaus savo įvaizdžio. Nepriimkite kitų žmonių nuomonės apie jus kaip tiesos jų nekritikuodami. Bandydami užsitarnauti visų žmonių meilę (o tai neįmanoma), nepaisote savo poreikių, galite prarasti save, prarasti pagarbą sau. Neįmanoma visame kame būti tobulu žmogumi. Esi vertas lygiai tiek, kiek save vertini, kokia tavo savigarba. Tačiau realizmo dozė niekada nekenkia.                                               29. ENERGIJOS MAINŲ DĖSNIS
Kuo labiau žmogus pažengė į priekį suvokdamas save ir pasaulį, tuo daugiau jis gali paimti iš pasaulio ir jam duoti. Turite sugebėti užmegzti adekvačius, sąžiningus mainus su likimu. Duodami daugiau, nei imsite, išeikvosite energiją. Jei duodate kam nors daugiau, nei gaunate iš jų, jums gali išsivystyti nemeilė. Pasaulis egzistuoja tam, kad juo būtų galima dalytis vieni su kitais.
30. GYVENIMO PRASMĖS DĖSNIS
Mes ateiname iš tuštumos, bandome rasti gyvenimo prasmę ir vėl einame į tuštumą. Kiekvienas žmogus turi savo gyvenimo prasmę, kuri įvairiais gyvenimo etapais gali keistis. Kokia gyvenimo prasmė – ko nors siekti ar tiesiog gyventi? Juk kažko siekdami esame priversti iš akių išmesti patį gyvenimą, t.y. Vardan rezultato prarandame patį procesą. Bene svarbiausia gyvenimo prasmė yra pats gyvenimas. Reikia įsitraukti į gyvenimą, jį priimti, tada galėsi suvokti gyvenimą visa jo įvairove, tada jis nuspalvins žmogaus egzistenciją tomis spalvomis, kurias turi pats. Gyvenimo prasmę žmogus gali rasti tik už savęs ribų, jį supančiame pasaulyje. Gyvenime laimi tas, kuris neprašo likimo vieno recepto, panacėjos nuo visų ligų ir visų bėdų.

Žemėje turėtų būti daugiau „pabudusių“. Mums svarbu prisiminti, kas esame iš tikrųjų, viską suprasti ir susijungti su tikrąja Šaltinio energija. Laura Eisenhower paaiškina:

„Mes turime amneziją. Mūsų amnezija leidžia mumis lengvai pasinaudoti. Mes esame įtraukti į šią sistemą. Nuo vaikystės visa aplinka, kurioje gyvename, ir visa kita įsuka į netikrą Kulto matricą. Perrašytoje istorijoje yra daug klaidingų pasakojimų, o kai gaunate šią klaidingą istoriją, iš tikrųjų negalite atspindėti, vystytis ir augti kaip žmonija ir kaip asmuo. Mes tiesiog esame įsitikinę tuo, kas netiesa. Mes įstrnigame daugelyje neigiamų modelių, kuriuos turime nutraukti. Taigi mano siela ragina eiti labai giliai ir pradėti suprasti, atskleisti tamsius planus, studijuoti egzopolitiką, susijusią su ateivių įtaka, išsiaiškinti mūsų galaktikos istoriją, ryšį su požeminėmis civilizacijomis, su anunakais ir kaip mes iš labai pažengusių būtybių pasiekėme tokį lygmenį, kuriame iš mūsų atimami galaktikos prisiminimai. Taip yra tam, kad galėtume žengti trajektoriją, kuri suteiks mums proveržių, kad pamatytume, ko iš mūsų iš tikrųjų nori organinė Pakylėjimo laiko juosta, Motina Žemė ir tikroji Šaltinio energija. Turime ją įjungti“

Jūs esate planas! Skleisdami tiesą, mes dalyvaujame žmonijos pabudime ir pasirenkame laisvės ir teisingumo naudai.
Taikos ir ramybės

Peržiūrų: 358 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 5.0/1
Viso komentarų: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Spalis 2023  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0