Penktadienis, 29.03.2024, 12:08
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2012 » Sausis » 6 » HAARP ir Žemės auros laukas, Sirijaus Spikeriai per Patricija Kori
16:15
HAARP ir Žemės auros laukas, Sirijaus Spikeriai per Patricija Kori

Žemė irgi vibruoja ypatinguose dažniuose, sukeliančiais jos „neuronuose" chemines reakcijas, ji taip pat reaguoja ir sąveikauja su fizinių būtybių, esančių ant jos, kolektyviniu protu, su savo seserimis-dieviškumais Kosmose. Atsiminkite, kad visos sąmoningos būtybės Žemėje, po Žeme ir ant Žemės yra tų vibracijų atspindys – kaip kiekviena jūsų organizmo ląstelė yra jūsų organizmo atspindys, kaip kiekviena atomo dalelė yra elemento atspindys ir taip toliau, iki begalybės.

Jai kas nors sugeba įgauti tą nepasiekiama vibracijų lygį, laikantis tos „kosminės" logikos,  potencialiai gali, kokiu nors „ypatingu" tikslu, manipuliuoti Žemės fizine būtybe. Tai reiškia, kad kiekvienas gyvybės elementas, Žemės biologinis komponentas (kaip didžiojo kūno atspindys), bus paveiktas tokiu pat laipsniu... Būtent tai ir vyksta.

Kaip pavyzdį panaudosime paprastą stiklinį bokalą. Jei vedžioti pirštu per viršutinę jo dalį, aktyvuojasi sąmonė – arba energijos – bokalo viduje, iššaukiant reakciją vidiniame atomų lygyje. Tam veiksmui pritaikę teisingą spaudimo, greičio ir sąmoningos minties (noro) formulę, galima priversti bokalą išreikšti garsus (elektromagnetinį dažnį), kuris yra bokalo tankio ir matmenų atitinkamų proporcijų atspindys – jo fizine prigimtimi. Jeigu tęsti toliau, galima pasiekti teisingas vibracijas – tas, kurios atitiks mūsų norus, turinti „rezonuoti" su bokalo fizinėmis savybėmis ir suskaldyti jį į gabalus, pakeitus jo egzistavimo fizinėje materijoje formą.  

Fizikai moksliškai gali paaiškinti, kaip iš išorės pakankamai tvirta struktūra suyra, pakeičia formą, veikiant garsui, išreikštu nepertraukiamu vibraciniu dažniu. Stebėdami, kaip veikia energija, jūs žinote, kad tai tiesa ir visgi ši idėja meta iššūkį jūsų fundamentaliems įsitikinimams apie materijos prigimtį, ypač tos materijos, kurią skaitote „negyva". Nepaisant jūsų civilizacijos pasiekimų ultragarso srityje ir jai priklausančių technologijų, keičiančių materiją, garso bangų koncepcija, toliau neranda vietos ir supratimo žmogiškame prote, esanti kažkur šalia  jūsų pasitikėjimo ribos.

Turbūt jums dar sunku įsivaizduoti, kad tas paprastas pavyzdys slepia savyje tiesą, kuri turi reikšmės visam Žemės kūnui, kaip tai nebūtu sunku įsivaizduoti. Kai kas, nusprendęs (su tamsiais ar šviesiais ketinimais) iššaukti globalius Žemės, ar bet kurio individo Žemėje energetinius pakitimus, gali pasiekti to rezultato, jeigu tik jis pasieks, to magiško lygio, atitinkamo rezonanso.

Įsivaizduokite, kad Žemė (makrokosmosas) ir bet kuri žmogiška būtybė yra tarsi tas bokalas, kuriuo galima „groti" ir kurį galima sudaužyti jei pasiekti teisingos vibracijų formulės. Jūs turite suprasti , kaip yra svarbu, kad tokios technologinės ar ezoterinės žinios, nepapultų į blogų ketinimų rankas.

Jei jūs atsimenate tai, ką mes jums pasakojome apie civilizacijų kritimus ir pakilimus, jus neturėtų stebinti, kad dabar, kada jūs artėjate prie savo technologinio progreso aukščiausio taško, jūs pasieksite evoliucinį slenkstį, kur būsite priversti, kad pradėti naują, nutraukti tą procesą. Ir vis dėlto tai nėra taip, kaip anksčiau, kada panašūs įvykiai atvedė Atlantidą prie žūties. Šiuo svarbiu planetai ir žmonijai periodu, Slaptoji Vyriausybė vis dar randasi per žingsnį nuo Gajos energijos valdymo – jums, kaip individualioms kosminės būtybės dalelėms, nepasiekiamos jėgos.

Dabar, kai pagal kosminius matus, iki pakylėjimo liko akimirksnis – jūsų šuolio į žymiai aukštesnį pasaulį – jie pasirengę pakeisti planetos mentalinį-emocinį-fizinį kūną iki tokio laipsnio, kad galima būtų įsimaišyti į tą Procesą. Ten, kur praeityje patyrė pralaimėjimą, dabar jie labai arti pergalės.

Šis etapas skiriasi nuo visų kitų, milijonus metų Gajos egzistavimo materialioje Visatoj, etapų, nes tai Pakylėjimas. Planeta dvasiškai evoliucionavo iki tokio išsivystymo taško, kad tamsos jėgos jau žino, jų valdymo laikas baigiasi.

Žemė juda jūsų Saulėto Dieviškumo astralinėmis stygomis į ketvirtą išmatavimą. Tai užrašyta ir Akašų Kronikose, kurios yra ne laike. Ir visgi, įsikišimas į Gajos vibracinį kūną, iššaukiant neįsivaizduojamus sugriovimus ir visų gyvybės formų kančias, kaip ant jos paviršiaus, taip ir po juo, gali paveikti tą procesą.

Niekada nepamirškite, kad kuo didesnė jūsų kolektyvinė šviesa, tuo šviesesnė tampa tamsa. Jūs, mylinčios Gajos būtybės, atėjote tam, kad įtvirtinti šviesą, ko dabar ir reikia, jūs tam ruošiatės, kaip individualiame, taip ir planetiniame plane.

Pakalbėkime apie jėgas, kurios dirba planetos dažnio pakeitimui. Eksperimentai, panašūs į tuos, kurie atvedė Atlantidą prie žūties, šiuo metu vykdomi karinių laboratorijų komplekse, veikiančio snieguotoje Aliaskoje – projektas HAARP.


Ten randasi dirbtinai sukurtas antenų labirintas, kurių tikslas – perduoti neįsivaizduojamai sudėtingus radijo dažnius į Žemės eterinio kūno jonosferą, dirbtinai įkaitinant viršutinius atmosferos sluoksnius.


Viso to tikslas jums nuskambės geriausiu atveju kaip mokslinė fantastika. O kaip kitaip? Kokį racionalų paaiškinimą galima rasti, natūralių Žemės energetinių laukų pažeidimams – ypatingai tada, kai žemutis atmosferos sluoksnis, ozono sluoksnis, jau pasiekė „kritinį tašką"? Ir visgi, tai ne mokslinė fantastika, mūsų brangieji. Tai jūsų fizinių gyvenimų realybė. Tai Tamsiosios Atlantidos atgaivinimas.


Turėkite omenyje, kad jūsų pasaulyje veikia daug kontrolės ir dezinformacijos lygių. Skatinama Anunakių, Tamsioji hierarchija šiuo metu kontroliuojanti Žemę. Jie, nematomi jūsų žemiško pasaulio valdžios tarpininkai – tie, kurie nustato taisykles.

Vyriausybių lyderiai, kurie prieš jus atrodo kaip karinių pajėgų, ekonomikos ir politinės strategijos jūsų visuomenėje vadovai –  yra paprasčiausi pėstininkai žaidime ir jie tai žino. Jie pakankamai gerai supranta kontrolės struktūros prigimtį, kad veikti taip, kaip jiems liepia – daryti tai, už ką jie ir gavo savo iliuzinę valdžią. Už savo paklusnumą jie gauna: savo ego neapsakomą pasitenkinimą, žemutinių savo čiakrų intensyvia stimuliaciją ir vietą, naujausioje istorijoje.

Tuos, kurie kokiu tai būdu išdrįsta iš tikro padaryti pakeitimų, užmiršdami apie valdžios struktūrų egzistavimą, kurią jiems reikia paisyti, galų gale sunaikinami. Mes kalbame apie, beginklių ir beteisių, judėjimo už taiką lyderių nužudimą, apie tuos, kurie dirba dėl taikių globalinių konfliktų išsprendimų ir žmonijos kančių sumažinimo, dėl laisvės.

Niekas negali sustabdyti jūsų, jeigu tik jūs leisite išeiti egocentrinei sąmonei, neužmiršite susijungti su kitais ir iš tos vienybės vietos skleisite šviesą.

Slaptoji vyriausybė perduoda įsakymus kai kuriems aukštiems karininkams, mokslininkams, kurie surišti, kaip ir su nominaliomis valstybių galvomis, taip ir su Pasauline Vyriausybe. Tos rišančios figūros perduoda komandas iš aukščiau į sekantį lygį – Antrą Lygį – gerai apmokytam, orientuotam į išgyvenimą ir individo valdžią, kurie iš tikro tiki amžinai egzistuojančiam „priešui" reikalinga ginklo kontrole, tiki į savo Tėvynę ir Naciją, nesuvokdami to, kad pasaulyje yra tik vienas Valdymo Komitetas.

HAARP programa, Antro Lygio karininkų tarpe yra sveikintina, kaip mokslinis projektas, kurio tikslas – žymiai gilesnis žemės atmosferos ir globalinio atšilimo problemų tyrinėjimas. Jie į tai nuoširdžiai tiki. Tai jų darbas, įpratę gauti nurodymus ir vykdyti, neužduodant jokių klausymų.

Žymiai aukštesnio lygio karinė hierarchija Pirmo Lygio, niekada ir niekam nepasakoja, kad vienas iš HAARP projekto pritaikymo tikslų yra – „absoliutaus ginklo" sukūrimas, kuris parklupdys visą planetą. Kada HAARP projektas pilnumoje bus aktyvuotas, jie galės manipuliuoti jūsų pasaulio klimatu, kontroliuoti tarptautines komunikacijas ir palydovus, rekonstruoti elektromagnetinę gardelę, kuri kažkada pilnumoje juosė Žemę ir vėl įtvirtinti totalų viešpatavimą virš žmonijos (kuriuos lengva paveikti atmosferos slėgio permainomis, saulės šviesos trūkumu ir pakeistu elektromagnetiniu dažniu).


Geofizinis karas – Žemės energijų, kaip valdžios šaltinio užvaldymas – atskirose planetos taškuose, potencialiai gali pakeisti klimatą, iššaukti okeanų struktūros pakitimus, pakeisti ir sunaikinti komunikacijų sistemas ir iššaukti visos žmonijos laikiną sąmonės praradimą. Skamba žiauriai, taip, bet, ar tai baisiau už atominės bombos panaudojimą?

Aukščiausieji kariniai valdininkai ne tik kad neinformuoti, apie tikruosius HAARP projekto tikslus, bet ir negali to įsivaizduoti – kadangi, skirtingai nuo vidinio valdymo rato elito, jie nėra Anunakių palikuonys.

Kas gi tai yra jonosfera ir kodėl jūs, Gajos gyventojai, turite nerimauti dėl to, kas jums ruošiama, virš Žemės paviršiaus, šimto milių atstumu?

Žemės lauko viršutinis sluoksnis, kuris beveik  60 km. yra virš žemės paviršiaus, sudarytas iš pozityviai ir negatyviai įkrautų dalelių (jūsų mokslininkas žinoma kaip jonai ir protonai) Tai jūsų Saulės išspinduliavimo, visame plačiame jūsų saulės sistemos kūne, manifestacija. Geriausia tai aprašyti kaip plazma, materialioje Visatoje bendra energetine forma, kuri, reguliuojant šilumos energijos kiekį, pasiekiantį jūsų planetą, tarnauja skydu, nuo jūsų Saulės Dieviškumo infraraudonojo spinduliavimo.

Tas Žemė plazmatinis sluoksnis, nes jis gali sugerti ir atspindėti radijo signalus, o taip pat sustiprinti ar iškreipti juos, kelia susidomėjimą, struktūroms užsiimančioms komercinėmis ir karinėmis telekomunikacijomis. Tas išorinis atmosferos sluoksnis saugo Žemę nuo mirtinų kosminių spinduliuočių. Jis tarnauja visoms gyvybės formoms Žemėje ir ypatingai jums, Visatos žvaigždinėms sėkloms, kaip filtras, saugantis nuo tos, iš kosmoso gilumos ateinančios energijos, kuri gali sukelti DNR mutacijas. Jonosfera leidžia pasiekti Žemę tik toms energijoms, kurios tikrai reikalingos jos evoliucijai.

Įsivaizduokite, kas gali nutikti, jei mokslininkai ir  karininkija bendromis pastangomis pasieks rezonansą su visa planeta ir metaforiškai šnekant, panaudos Žemę, bokalo sudaužymui. Mes jums sakome, kad Aliaskoje ruošiamas toks eksperimentas. Super galingais radijo dažniais bus bandoma susprogdinti Žemės auros lauką, o būtent jos jonosferą, kad pakeisti planetos eterinę būtybę – jos mentalinį, emocinį ir fizinį kūnus. Jūs irgi būsite pakeisti tokiu būdu,  kaip žemiškos sąmonės, nes jūs Žemės atspindys ir paklūstate tiems patiems dėsniams, kurie valdo jos egzistavimą.

Kariniai lyderiai, pirmo lygio valdančios elito marionetės, tiki, kad jie dirba tobulam ginklui sukurti, skirto tam, kad įvaldyti didingas Gajos jėgas, panaudojant jas prieš „potencialų priešininką", o taip pat žmonijos kontrolės išlaikymui.

Įdėmiai klausykite

Visi jūsų pasaulyje žinomi griaunantys ginklai – branduolinis arsenalas, cheminis ir biologinis ginklai, sudėtingi lėktuvai, lazerinis ir „protingos‘ raketos – visa tai pasens, kada HAARP projektas bus pilnumoje paleistas. Dažnio, kuris pasieks rezonansą su Žemės uam garsu, elektromagnetinių išspinduliavimų sukaupimas, įjungs paleidimo mechanizmą, kuris sudaužys mūsų metaforinį bokalą. Visos gyvybės jūsų pasaulyje pusiausvyra bus pažeista ir paviršiuje, pačioje Žemėje ir virš jos. O tai gali paveikti jūsų Pakylėjimą – jūsų perėjimą.

Pakankamai daug iš jūsų pradėjo tyrinėti ir skelbti informaciją tiems, kas ieško tiesos ir nori žinoti, kas jūsų laukia, jei leisti toliau vystyti HAARP. Bet dauguma žmonių iki šiol, net negirdėjo apie HAARP, nes Aliaska labai nutolęs rajonas, kas leidžia jam išvengti pilno ištyrinėjimo iš jūsų pusės ir toks HAARP išsidėstymas parinktas ne atsitiktinai.


Žinios apie projektą visame pasaulyje (ir tyrinėjimas iš susimąsčiusių pusės) pamaišytų eksperimento pratęsimui, kuris dabar nusikalstamai atliekamas po žeme ir atmosferoje. Jūs turite žinoti, kas jums ruošiama, snieguotai-baltuose laukuose, kur randasi mažai kam žinoma laboratorija. Jūs žvaigždžių vaikai turite žinoti, kokie pavojingi sumanymai,  kaip ir tada, Tamsios Atlantidos laikais, dabar bręsta.


Pagrindinis projekto tikslas - yra atitinkamas jonosferos įkaitinimas (labai panašu į tai, kai jūs šildote maistą mikrobangėje). Tai atliekama, kad stimuliuoti jonų daleles atmosferos viršutiniame sluoksnyje, norint manipuliuoti atitinkamomis elektromagnetinėmis reakcijomis – tomis reakcijomis, kurios kelia Valdžiai ypatingą interesą ir kas Anunakių laikoma būtinumu Nibiru ateičiai.

HAARP poveikio pirminiai rezultatai jūsų pasauliui  buvo pademonstruoti.  Mes kalbame apie 1997-1998 metus, kada HAARP galingumas buvo žymiai padidintas ir jonosferos temperatūrą pakėlė iki nenormaliai aukštų reikšmių. Gaja atsakė į prievartą uraganais, potvyniais, sausromis, tornado ir epidemijomis. Nežinodama apie slaptus eksperimentus Aliaskoje, „laisva" mokslinė visuomenė paaiškino tas katastrofas „El-Ninjo efektu", kurį dauguma gyventojų suprato kaip gamtos fenomeną (El-Ninjo efektas – periodiškas, bet nenuspėjamas labai šiltos tėkmės, Didžiajame vandenyne, pasireiškimas, apimantis didžiulius plotus).

Ta tiesa – tai, ką aptiko jūsų mokslinė visuomenė, kaip El-Ninjo efektą, seniai egzistuoja kaip Žemės geofizinis efektas. Mes to nesiruošiame paneigti. Bet pagal mūsų pastebėjimus, ta jėga yra, kaip Žemės auros lauko pažeidimo žmogumi, pasekmė –užteršimo šiluma, toksinais, nuodingų chemikalų purškimais, kolektyvinės žmogiškos sąmonės negatyvių minčių skleidimo ir pastovai didėjančio, Žemės atmosferos bombardavimo, HAARP sistema, pasekmė.


Egzistuoja ir kiti signalai, keisti įvykiai, kurių daugiau negalima  aiškinti, pavadinant juos „natūraliais". Jūs pradedate matyti žaibus, švariame, be debesų danguje, gandinantys jus ir iššaukiantys trikdžius energetinėse sistemose. Iš tokio pat švaraus dangaus krenta ledo gabaliukai, tarsi specialiai tam, kad sugadinti jūsų namus ar automobilius, sunaikinti jūsų pasėlius.

Patys jautriausi iš jūsų „nei iš šio nei iš to" jaučiasi negerai, „įsielektrinę" , tarsi kokia nematoma srovė juos perveria nuo galvos iki kojų (atskiruose JAV rajonuose) būtent tai ir vyksta. Vienas iš HAARP projekto tikslų – išspinduliavimas į atskirus geografinius rajonus, galintis pakeisti kundalini energijos kryptį, kylančios iš jūsų žemutinių čiakrų aukštyn energetiniais kanalais.

Mokslininkams, kurie užsiima HAARP – tiksliau, aukščiausiai jų administracijai – jūs esate bandomieji triušiai ir jūsų „triušių narveliai" (Gajos elektromagnetiniai jėgos laukai, kurie veikiami manipuliacijos) jiems žymiai įdomesni, nei  atskiros žmogiškos būtybės ar kitos gyvybės formos, kurios nuo jų darbo nukentės. Taip kad ruoškitės... Tai tik keistų neramumų ir kančių pradžia, kurios greitai taps paprastu jūsų gyvenimo reiškiniu, nes „greitapuotis" nukreiptas į viršutinius atmosferos sluoksnius.

Mes labai rimtai prašome jūsų, pagalvokite apie tai, ką mes ruošiamės pasakyti prieš reaguojant, likdami centruotais ir ramiais. Mes norime iššaukti nepasitenkinimą, kuris jums padės suformuluoti klausymus, atkreipti daugiau dėmesio į kai kuriuos daiktus, išreikšti savo nuomonę. Me nenorime jūsų gandinti, o  tik stimuliuoti, nes svarbiausia jums dabar suvokti, kas aplink jus vyksta. Štai ko iš jūsų reikia, sudalyvauti visame kaip sąmoningos būtybės, jai jūs iš tikro norite pasiekti pasikeitimų pasaulyje ir savojo vidinio pasaulio, savo galaktikos visuomenės evoliucijoje.

O svarbiausia – tame ir slypi jūsų išsivadavimas. Iš mūsų žymiai aukštesnio išmatavimo, gerai matosi, kad pagrindinė HAARP paskirtis nepamatuojamai didesnė, už tai ką mes jau jums papasakojome ir mes norime tuo pasidalinti su jumis, Planetos Žemė piliečiais.


Mes dar kartą kartojame, kad Gajos sąmonės revoliucinių pasikeitimų metu, Slaptoji Vyriausybė ketina apspręsti vibracinį kvantą, kuris gali groti Žemėje, kaip su bokalu, kol ji nepradės išreikšti muzikos – tą esančią jos uam, elektromagnetinę vibraciją ar sielos nata. Kaip tai fantastiškai neskambėtų, jie iš tikro bando pasiekti rezonanso su Gaja, suaktyvinti gigantiškas, neišmatuojamas energijas, kurios išsiverš su žymiai didesne galia, nei reikia globaliam dominavimui ir paprastam įsikišimui į žmogišką dvasią.

Mes manome, kad už projekto realizavimo slepiasi Valdžios ketinimas, kontroliuoti didžiules geologines jėgas, technologinio dominavimo, virš planetos elektromagnetinių dažnių, pagalba. Tokiu būdu, Planetoje Žemė jie gaus pilną viešpatavimą. Jie įsitikinę, kad iš tikro galės nustatyti rezonansą tarp Žemės ir Nibiru, o po to labai stiprų nepertraukiamą kosminį ryšį, pakanka nustatyti širdies elektromagnetinę pulsaciją, minties bangų virpesius ir Planetos Žemės sielos dainą.

Kam? Jie nori sukurti tokį galingą vibracinį ryšį, kad Žemė, per jūsų Saulės Dieviškumo astralinius tunelius, pritrauktų Nibiru atgal prie savęs, kai visa sistema atlikinės Pakylėjimą. Ir kas blogiausia, sėkmės viltis pas juos yra. Visame Kas Yra nėra tikro atsiskyrimo, nes viskas tarpusavyje surišta vibracija. Todėl, nors pati planetų susirišimo idėja daugumai pasirodys juokinga, mes patvirtiname, kad tai yra įmanoma.

Vedama Anunakių, jūsų žmonijos rasė pasiekė reikalingą išsivystymo stadiją. Mes jums primename, kad nibiriečių užduotis, nuo tų nepamenamų laikų, kada jie buvo išmesti iš Sirijaus sistemos, buvo surasti sau naujus žvaigždinius namus. Jus neturi stebinti tai, kad jie bando panaudoti visas įmanomas priemones, jūsų ir Saulės Sistemos perėjimo, į ketvirtą išmatavimą, periodu. Dabar arba niekada – būtent tokį tikslą jie sau kelia.

Vėlyvosios Atlantidos periodu, Anunakiai jau bandė sukurti tokį ryšį, tarp dviejų planetų. Būtent tas, eksperimento aspertas, su pradinėmis Žemės jėgomis, iššaukė viso kontinento paskandinimą ir ilgą, šaltą, tamsią žiemą Žemės paviršiuje. O jei tada atlantai būtų dirbę su tokia įranga, kuri naudojama HAARP projekte dabar, rezultatai galėjo būti visiškai kitokie...

O kas būtų jei jiems visa tai pasisektų ir Nibiru, būtų pritraukta prie Žemės? Kas būtų su Žemės gyventojais – žmonėmis, gyvūnais, augalais?

Labai svarbu, kad jūs suprastumėte karminį procesą. Planeta-stotis Nibiru, sau pasirinko žymiai lėtesnį evoliucijos kelią, nei jūsų Saulės Sistemos planetinės būtybės. Ši planeta, paprasčiausiai judėdama Žemės bangos ilgiu, negali pasiekti pakylėjimo. Mes visi ateiname čia, kad „įvykdyti darbą" ir net didingi dangaus kūnai - nėra išimtis Dieviškumo Plane. Judant prie Visa Esamo negalima „nukirsti kampo". Toks dvasios kelias.


Tačiau, HAARP geriausia yra nukenksminti, kol mokslininkai, savo pilnuose klaidžiojimų, eksperimentuose (beprotiška prievarta Žemės energijoms) neiššaukė kokio nors naujo jūsų planetos auros lauko sunaikinimo. Kol jūsų Saulės Dieviškumas ruošiasi atsinaujinimui, Gajos jonosferoje vyksta audros, žybsniai ir sprogimai, tie įvykiai labai svarbūs, kaip jos, taip ir jūsų perėjimui. Tai gyvybiškai būtinos materijos manifestacijos, praeinančiai per persitvarkymus ir čia neturi būti grubaus kontrolės įsikišimo.

Jūsų pasipriešinimas gali atjungti siųstuvus, bet tai turi būti taikus pasipriešinimas, nes kitaip, pas Valdžią atsiras prasmė jus sunaikinti. Jūsų kolektyvinis protas – daugumos sufokusuota sąmonė – gali atspindėti, atremti neigiamą energiją ir išgydyti visuose lygiuose disharmoniją. Jūsų jėga – jūsų švarume, vienybėje ir nusiteikime. Ieškokite galimybės slaptą daryti žinoma ir sakyti tiesą visiems, kas gali ir nori jus išgirsti.

Deivė stengiasi išgirsti Vientisos Širdies mušimą – jūsų sielų balsą, per kenksmingos aparatūros elektorinį spengimą. Jūs turite judėti vis greičiau, nei kada nors, o Žemėje dar ne viskas tvarkoje...

Peržiūrų: 4817 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 5.0/4
Viso komentarų: 151 2 »
0  
1 RmXas   (07.01.2012 00:44) [medžiaga]
Konkreciai nepasakyta kaip atjunkti ta Haarp .. Bet tikiu kad ir vienas lauke karys .. ir kuo daugiau tokiu kariu tuo stipresne musu samone ir mus sunkiau paveikti .

0  
2 gaz   (07.01.2012 11:24) [medžiaga]
sita sistema zlugs tai faktas nu gal kas to nesupranta ar netiki ar bando kovot va toki straipsniai, kam jie kam kreipt demesy y luzerius gal maiso gyvent nu jo maiso, bet manau cia raso tik tam kad sita sistema palaikyt ar netaip autor..?
tai tikslas toks ir tai aiskiai matosi nu gal kaska pakeist bando, matai jie gali tik bokalais manipuliuot su vandeniu o cia ohogo, nu cia tik pavyzdys.
ir jie vis labiau ir labiau siautes :( liau liau liau :D

+1  
3 virgis   (07.01.2012 15:41) [medžiaga]
Nesupyk, bet pjauni pievas ne ten. Žmonės daugumoj net nežino ir neįsivaizduoja, tikslas supažindinti, nes kaip jau sakiau ne kartą, baugina ne tai kas žinoma, o tai ko nežino ir nesupranta, nežinojimas. Tuo labiau kada žmonės žinos, pas juos yra daugiau šansų apsiginti ir kaip nors kovoti silpninti tai, kad ir mintimis. Siautės labiau, jei niekas nesutramdys ir tuo labiau nežinos. Nesitikėkit kad kažkas turi išvalyti ir viską sutvarkyti už jus, tai mūsų darbas.
Ne taip, rašoma, kad atskleisti sistemos tamsius darbelius, tuo ją silpninant ir stiprinamt mus..laui liau liau
deal

0  
4 gaz   (07.01.2012 16:40) [medžiaga]
:D kai augau maciau pvz.. kad daukas netaip, problemas sprezdavo kaskaip kitaip arba as matydavau problemu daugiau nei reikia nu krc.. :) bet galvojau kad taip turi but ar kad jie kaska zino daugiau ko nesuprantu (jie tai aplinkiniai ir kiti) galvodavau galvodavau net makaule kaizdavo, bet pasirodo mazai kam rupi teisybe ji beveik niekam nerupi, panasu.
sitas pasaulis galetu pasikeist akimirksniu jai ka ir galejo anksciau ir be jokiu kovu kaskokiu tai.
sistema zlugs jai prades zmones galvot o tie kas nori dunduku jau pastebejo kad tai juos atvede y tupika, tai zinau, gali dar ir sudurniuot konkreciai :) jie siautes ir siauteja taipsakan tai irgi zinau bet jai zinau tai nereiskia kad jie silpnesni ardar ka.

0  
5 Seta   (07.01.2012 16:45) [medžiaga]
Virgi, ačiū už straipsnį. Nesivargink diskutuodamas su totaliais skeptikais smile Pasaulis bunda ir tie, kas tą suvokia, jaučia pokyčius. O čia dovana (jei dar nespėjote pamatyti):
http://www.youtube.com/watch?v=f6Vapx7BwsU
Būtinai pažiūrėkit dabar, nes buvau nusikopijavusi kitą nuorodą, o ji žiūriu jau ištrinta. Greit gali nelikti ir šito video.

0  
6 Seta   (07.01.2012 17:20) [medžiaga]
http://www.youtube.com/watch?v=Q5m7hyua59E&feature=related
Požeminės bazės.

0  
7 aurimas   (08.01.2012 02:43) [medžiaga]
Virgi,jei turi noro ir laiko paziurek - http://www.youtube.com/watch?v=XZafRC1WTaQ, akademikas- Levashov,gal nebereiks tokiu ilgu straipsniu rasyt,nors tavo darbas isties sveikintinas nes jaunoji karta nevisi zino rusu kalba

0  
8 virgis   (08.01.2012 09:15) [medžiaga]
Levašovo visas knygas perskaites kelis kartus, ten man jau seniai nieko naujo nėra. Nes jis jau seniai nieko naujo neberašo, sustojęs viename savo vystymosi taške. Ir tuos filmukus irgi dauguma matęs seniai. Šiame straipsnyje žymiai giliau atskleidžiama tų eksperimentų prigimtis, tai ko Levašovas nežino ar nenori skelbti, suprantama, kiekvienas žiūri iš savo varpinės ir aiškina tai, kas jam pasiekiama ir suprantama. Aš gerniu šį žmogų, bet šis etapas mano jau praeitas...

0  
9 gaz   (08.01.2012 12:45) [medžiaga]
dar gali pasikeist pvz... numestu svorio :)

0  
10 Gintaras   (08.01.2012 17:42) [medžiaga]
Papildoma informacija apie HAARP
Интервью Н.В. Левашова для канала ТВ3. 10 февраля 2011 года
http://www.youtube.com/watch?v=XZafRC1WTaQ

1-10 11-15
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Sausis 2012  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0