Sekmadienis, 28.04.2024, 10:39
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2024 » Vasaris » 24 » Indijos ir Afrikos iliuminatų tinklų valymas įsibėgėja
11:32
Indijos ir Afrikos iliuminatų tinklų valymas įsibėgėja

Pasipriešinimo judėjimas vakar pranešė, kad Indijos ir Afrikos iliuminatų tinklų valymas įsibėgėja, tačiau pagrindinis smūgis nukreiptas į Orsini kontroliuojamą IBC:
 „Iš Indijos ir Afrikos iliuminatų tinklų tik apie 50 000 narių liko tuneliuose po šventyklomis Indijoje ir apie 70 000 narių tuneliuose po Afrika į pietus nuo Sacharos. Jas taip pat tikimasi išspręsti per kelias savaites. Pagrindinė problema, be Illuminati žemės tinklo, yra Illuminati Breakaway Complex (IBC) likučiai, kurie 2018–2020 m. išvengė valymo proceso ir liko neaktyvūs iki šiol. Vasario 8 d. Orsini šeima aktyvavo IBC, kad būtų išvengta Pasipriešinimo judėjimas nuo žemės operacijų pradžios."
Kad jums būtų aišku, kas yra IBC, prisiminkime pagrindinę informaciją. Tai neigiama frakcija, kuri atsiskyrė nuo iliuminatų paviršinio tinklo ir 1996 metais pasitraukė po žeme. Jie sukūrė savo požeminių miestų tinklą, sujungtą greitaisiais traukiniais. Po paviršiumi IBC tuo metu susijungė su vietiniais ir drakonais bei ropliais, kurie čia atvyko per pastaruosius dešimtmečius. Jis taip pat siejamas su 1 milijonu vietinių paviršiuje gyvenančių roplių, įsikūnijusių į žmonių kūnus, ypač Afrikoje ir Lotynų Amerikoje, taip pat kituose žemynuose, žinomais kaip vampyrai.
Nuo 1996 m. IBC sukūrė savo slaptą kosmoso programą ir yra atsakinga už daugumą pastaraisiais metais dingusių vaikų. IBC taip pat yra susijęs su slaptų biolaboratorijų tinklu Afrikoje, kurias visas kontroliuoja Orsini šeima.
Šiuo metu IBC turi maždaug 18 milijonų narių, daugiausia reptilijų ir drakonų humanoidiniuose kūnuose fizinėje plotmėje, išsibarsčiusių Saulės sistemos bazėse, daugiausia Kuiperio juostoje, ir su nedidele baze Marse. Šios bazės yra sujungtos šuolių kambarių tinklu.
Žemėje pagrindinė IBC tvirtovė yra požeminių tunelių tinklas Vakarų Afrikoje, ypač Pietų Senegale, Gambijoje, Gvinėjoje, Siera Leonėje, Liberijoje, Dramblio Kaulo Krante, Ganoje, Toge, Benine ir Vakarų Nigerijoje. Šį tinklą sudaro maždaug 100 000 roplių ir drakonų humanoidiniuose kūnuose. Kai kurie iš jų iškyla į paviršių ir patenka į Europą per pietų Italiją, apsimesdami migrantais. Visa Vakarų Afrikos teritorija, kurioje dabar yra IBC požeminis kompleksas, šimtmečius buvo įtraukta į transatlantinę vergų prekybą.
Kita mažesnė citadelė yra tunelių tinkle po Kolumbija ir šiaurės vakarų Brazilija, kur gyvena maždaug 15 000 roplių ir drakonų humanoidiniuose kūnuose. Kai kurie iš jų iškyla į paviršių, o vėliau kaip migrantai per Darien Gap gabenami į JAV. Abi fizinės požeminės IBC tvirtovės yra sujungtos su Saulės sistemos bazėmis šuolių kambariais.
Dabar, reaguodamas į Šviesos jėgų pažangą, pirmas dalykas, kurį IBC padarė, buvo suaktyvinti vieną fizinių biolustų dalį, kuri anksčiau nebuvo aptikta Šviesos jėgų ir iki šiol buvo neaktyvi.
Pasipriešinimo judėjimas sakė:
Ši biolusto dalis yra atsarginis procesorius, galintis perduoti garso ir vaizdo signalus iš smegenų sinapsių per ląstelių bokštų tinklą į pagrindinį apdorojimo centrą, kuris, pasak šaltinių, yra požeminiame objekte netoli sienos su Gvinėja ir Gvinėja. Siera Leonė. Nors šios bioschemos aktyvumas yra silpnas, jis yra papildomas gyventojų kontrolės lygis ir vidutiniškai trukdo Pasipriešinimo planams vykdyti sausumos operacijas. Šviesos jėgos netrukus panaudos savo technologiją, kad išjungtų šią fizinių biolustų dalį.
Pasipriešinimo judėjimas taip pat paaiškino tikrąją panikos priežastį dėl staiga paskelbtos rimtos grėsmės JAV nacionaliniam saugumui, susijusiai su kosmosu. Jie pranešė, kad tai susiję ne su Rusijos palydovais ir branduoliniais ginklais, o su aldebaranais, paleidžiančiais išvedusiais savo objektus į žemą Žemės orbitą.

Praėjusiais metais Plejadiečių dalyvavimo išlaisvinant planetą pobūdis įvyko gana radikaliai. Pasipriešinimo judėjimas paaiškino, kad tai įvyko dėl patirtų sužalojimų:
 „Daugelis iš jų anksčiau buvo išvykę ir pasakė, kad nebenori būti šios planetos išsivadavimo situacijos dalimi. Jie yra gana traumuoti, nes pastaraisiais dešimtmečiais aktyviai dalyvavo galaktikos kare Saulės sistemoje. Juos tikrai traumuoja fiziniai mūšiai ir tai, ką matė požeminėse bazėse gelbėdami vaikus. Tai buvo tiesiog per daug. Dabar jie grįžta, bet pasuka kitu keliu. Dabar jų žmonės specializuojasi dirbdami su Lightworker tinklu. Jie padeda šviesos darbuotojams ir gydytojams įtvirtinti deivės energiją. Jie nebus masinio paviršiaus gyventojų pabudimo procese, nes net kai kurie šviesos darbuotojai nėra pasirengę kontaktui. Abi pusės yra traumuotos ir turės atgauti pasitikėjimą“.
Tuo tarpu, kaip pranešama Pasipriešinimo judėjime, Žemėje vis dar yra specialių Plejadiečių pajėgų, kurios dalyvauja fizinio išsivadavimo procese:
 „Jie yra po žeme ir planetos paviršiuje. Jie turi slaptą misiją, apie kurią dabar negalima kalbėti. Jie fiziškai dalyvauja planetos išsivadavimo procese. Tačiau iš esmės dabar turime Andromedos ir Aldebarano galių. Abi  yra labai įtrauktos. Dauguma Andromedos specialiųjų pajėgų dabar yra Mėnulyje. Kai kurie iš jų artimiausiu metu bus perkelti į žemę. Tas pats ir su Aldebaranais. Jie žino, kaip „susitvarkyti“ su drakoniškomis rasėmis ir juodąja aristokratija. Taigi, kai situacija bus paruošta, jie nusileis žemiau planetos paviršiaus, kad sukeltų įvykį.
Dabar šių jėgų flotilė telkiasi kitoje Mėnulio pusėje. Pasipriešinimo judėjimas paaiškino, kad dėl šios priežasties dabar Žemėje buvo suaktyvintos mėnulio programos:
 „Tiek daug šalių, tokių kaip Japonija, Indija ir JAV, pradėjo siųsti savo laivus į Mėnulį. Visi nori pamatyti, kas vyksta Mėnulyje, ypač tolimoje jo pusėje. Čia yra didžiulės požeminės aldebaranų bazės, kurios ruošiasi atvykti čia į Žemę. Aukšto rango žmonės slaptose agentūrose yra visiškai priblokšti, kad iš tikrųjų yra taip arti Žemės. Nežinia, koks jų tikslus planas, bet jie atvyksta čia.
Yra daug kitų rasių, kurios pastarosiomis savaitėmis pateko į Saulės sistemą. Kai kurių iš jų žmonija dar nežino. Ši kosminė drama netrukus pasirodys. Neįmanoma tiksliai numatyti, kaip klostysis įvykiai, bet tikimės, kad Šviesos jėgos bus drąsesnės ir sugebės viską užbaigti.

Jūs esate planas! Skleisdami tiesą, mes dalyvaujame žmonijos pabudime ir pasirenkame laisvės ir teisingumo naudai.
Taikos ir ramybės

Peržiūrų: 166 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 4.0/4
Viso komentarų: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Vasaris 2024  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0