Sekmadienis, 28.04.2024, 11:27
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2024 » Vasaris » 16 » Įvykis bus skirtas ne keršyti, o sustabdyti bet kokį smurtą planetoje
17:43
Įvykis bus skirtas ne keršyti, o sustabdyti bet kokį smurtą planetoje

Planetos išsivadavimas iš senųjų ateivių užpuolikų ir jų sumaišties įvyks fizinio įvykio paviršiuje metu. Šį planą kruopščiai parengė Šviesos pajėgos ir stengiasi atsižvelgti į visas galimas rizikas. Akivaizdu, kad ateiviai nevaikščios gatvėmis ir nesuiminės tūkstančių aukščiausių „Cabal“ lyderių, kurių dauguma yra įsitvirtinę JAV pakrantėse, Londone, Romoje, Ženevoje, Paryžiuje ir kitose vietose. Tai turės daryti profesionalūs kariai, o ne minios žmonių. Pasipriešinimo judėjimas paaiškino, kaip tai įvyks:
 „Kadangi dauguma teigiamų grupių paviršiuje yra suskaidytos, jos negalės dalyvauti Renginyje kaip grupės. Plejadiečiai ir kiti teigiami at. turi pilną kiekvieno paviršiaus žmogaus minčių ir motyvacijos apžvalgą, lengvai nustato, kas gali būti pradinės lanksčios fizinės grupės, kuri vykdys įvykį, dalis. Jie perduos šią informaciją Pasipriešinimo judėjimui [ateiviams iš X planetos požeminėse bazėse ir daliai žmonių, dirbančių su jais paviršiuje].
Savo ruožtu Pasipriešinimo judėjimo operatyvininkai paviršiuje susisieks su pagrindiniais lanksčios fizinės komandos žmonėmis asmeniškai arba telefonu ir jiems bus suteikta galimybė rinktis. Kai kurie iš šių pagrindinių žmonių užima aukštas pareigas kariuomenėje. Jie bus pakviesti dalyvauti operacijų renginio metu. Jie priims arba atmes pasiūlymą laisva valia. Jiems bus skirtos kelios minutės apsispręsti ir pasirinkti. Jei jie priims pasiūlymą, jiems bus duoti tolesni nurodymai, su kuo susisiekti ir ką daryti. Jei jie atsisakys, su jais daugiau nebus susisiekta.
Tie žmonės, kurie duos sutikimą, taip pat bus įtraukti į lanksčią fizinę grupę. Šis procesas bus labai greitas ir nustebins „Cabal“. Internete nebus iš anksto pranešama, kad procesui buvo uždegta žalia šviesa, kad neprarasti netikėtumo elemento.
Vykstant renginiui, plejadiečiai ir kitos ateivių rasės turės pilną kiekvieno lanksčios grupės nario stipriųjų ir silpnųjų pusių apžvalgą. Peržiūrėję ir patvirtinę, jie pateiks informaciją Pasipriešinimo judėjimui, kad prireikus pakeisti žmonių vaidmenis ir pareigas lanksčioje grupėje. Žmonės, padarę kritinių klaidų, turės palikti grupę ir neteks prieigos prie operatyvinės informacijos, o į jų vietą bus pasamdyti kiti žmonės. Tokiu būdu lanksti grupė bus apsaugota nuo Kabal įsiskverbimo, taip pat nuo neigiamų žmogaus prigimties aspektų.
Pasipriešinimo operatyvininkai operacijose tiesiogiai nedalyvaus, bet padės lanksčiai komandai žvalgyba ir nurodymais. Kad visa operacija būtų sėkminga, ją turi koordinuoti išmintingesnės už žmoniją paviršiuje būtybės.
Po Renginio žmonija gaus psichologinę paramą ir dvasinį išgydymą, kad išsivaduotų nuo Archontų viruso. Tai buvo išlaikoma žmonijos tarpe, traumų sukeltą sąmonės valdymą perduodant iš kartos į kartą. Kai tai bus pašalinta, žmonės supras, kad smurtas yra bjaurus, nieko neišsprendžia ir nėra neatsiejama žmogaus prigimties dalis.
Jokio keršto prieš Cabal nebus priimta. Kiekvienas buvusio Cabal narys turės teisę į teisingumą, o norintiems atgailauti dėl savo veiksmų bus pasiūlyta bendradarbiavimas, bus integruoti į visuomenę. Renginys skirtas ne keršyti, o sustabdyti bet kokį smurtą planetoje, visam laikui panaikinant Cabal.

Vienas iš pagrindinių veiksnių, išlaikančių tamsiąsias jėgas, buvo tai, kad žmonės buvo mokomi nepadėti vieni kitiems. Viena iš pirmųjų pamokų, kurias žmonija turi išmokti, yra savitarpio pagalbos pamoka. Žmonės pradės naudotis savo laisva valia ir rinksis meilę. Jie sulauks didžiulės šviesos jėgų pagalbos, kad vėl išmoktų mylėti vienas kitą.

Šiuo metu Pasipriešinimo judėjimas ir kitos Šviesos jėgos iš mūsų planetos šalina ateivių Archontų likučius, pagrindinis proveržis jau visai šalia. Tačiau planetoje liks šimtai tūkstančių jiems pavaldžių Cabal narių, su kuriais reikės kažką daryti. Pasipriešinimo judėjimas paaiškino, kaip viskas vyks:
„Kabal padarė tokią didžiulę žalą visuomenei ir turi būti nedelsiant sustabdytas. Vienintelis dalykas, kurį galima padaryti šia prasme, yra jos atstovų areštai. Kiekvieną delsimo dieną 25 000 žmonių miršta iš bado dėl Cabal veiksmų. Todėl areštai bus atliekami, kai tik visi bus pasiruošę. Tai pašalins Cabal iš visuomenės.
Po Renginio Cabal atstovai bus įkalinti, neturintys jokio kontakto su išoriniu pasauliu ir izoliuoti vienas nuo kito. Tada prasidės nuosprendžio priėmimo procesas, kuriame dalyvaus visa žmonija. Vyks masinis žmonijos valymas ir išgydymas. Pagaliau nusikaltėliai bus atsakingi už savo veiksmus.
Visa žmonija nuspręs, ką daryti su šiais žmonėmis, kad būtų sukurta nauja pusiausvyra. Jie bus teisiami kaip nusikaltėliai, pagal įstatymą nuosprendį priims visa žmonija. Tai ne kerštas, o pusiausvyros atkūrimas. Kerštas yra spąstai; jis nieko neišsprendžia. Jokios privačios raganų medžioklės nebus leidžiamos, nes kai kuriems žmonėms bus atimta galimybė apsivalyti ir susibalansuoti.
Kai kuriems bus suteikta amnestija. Iš esmės tai paveiks tuos, kurie gimė iliuminatuose ir kurie iš esmės neturėjo kito pasirinkimo, kaip tik dalyvauti programoje arba rizikuoti būti nužudyti. Iliuminatų gretose yra daug gerų sielų, kurios norėtų palikti visuomenę. Kai kurie tai jau padarė ir dabar kovoja Šviesos pusėje. Kiti pabėgs, kai tik prasidės masiniai areštai. Daugelis jaunosios iliuminatų kartos narių nesutinka su programa ir slapta padeda Šviesos jėgoms nuversti Kabal. Po renginio jiems bus pasiūlyta psichologinė pagalba.
Tie, kurie subalansavo savo praeities veiksmų pasekmes, pradės integracijos į visuomenę procesą. Jiems nebus leista užimti jokių pareigų naujoje visuomenėje. Kiekvienas, norintis užimti pareigas naujoje visuomenėje, turės išlaikyti sociopatijos testą. Testas nustatys, ar jie gali atlikti darbą nepakenkdami žmonėms.
Tačiau dauguma Cabal atstovų yra sociopatai, jie nesugeba patirti emocijų, kurios daro mus žmonėmis. Todėl daugelis Kabal atstovų nebus įtraukti į amnestiją. Jie turės subalansuoti savo praeities darbus. Tie, kurie negali ar nenori to padaryti, bus pašalinti iš planetos. Jie stos prieš Galaktikos teismą pagal Galaktikos kodekso 3 skyrių.
Pirmiausia jie bus patalpinti į virtualios realybės modeliavimo kamerą, kad patirtų tai, ką jautė jų aukos. Tada jie padarys viską, ką gali, kad ištaisytų situaciją. Po to jie bus integruoti į Galaktikos visuomenę. Kiti negalės arba nenorės priimti Šviesos ir atsisakys subalansuoti savo praeities veiksmų pasekmes. Jiems netaikoma amnestija ar reabilitacija ir jie bus išsiųsti į Galaktikos centrinę saulę restruktūrizavimui.
Centrinės saulės elektrinė ugnis sudaužys jų priežastinį kūną. Jų asmenybė ir sielos esmė bus sumažinta iki pagrindinės elementarios esmės. Tada individuali sielos kibirkštis ištirps su visais prisiminimais, o individualios savybės išsitrins. Siela grįš į Šaltinį ir bus priversta iš naujo pradėti naują evoliucijos ciklą.

Jūs esate planas! Skleisdami tiesą, mes dalyvaujame žmonijos pabudime ir pasirenkame laisvės ir teisingumo naudai.
Taikos ir ramybės

Peržiūrų: 232 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 4.3/6
Viso komentarų: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Vasaris 2024  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0