Sekmadienis, 28.04.2024, 02:20
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2024 » Vasaris » 6 » Johnas D. Rokfeleris: „Man nereikia mąstytojų tautos. Aš noriu tik darbininkų tautos“.
12:48
Johnas D. Rokfeleris: „Man nereikia mąstytojų tautos. Aš noriu tik darbininkų tautos“.

Johnas D. Rokfeleris: „Man nereikia mąstytojų tautos. Aš noriu tik darbininkų tautos“.
Gyvename tokiais laikais, kai žlunga korporatyvinė žiniasklaida, dirbanti „Cabal“ ir „WEF“ su savo netikromis naujienomis. Informacijos svertai tiesiogine prasme byra prieš mūsų akis, todėl WEF yra tirsiog verčiama siūlyti savo cenzūrą.
Tyrėjas ir žurnalistas Jamesas Bovardas labai tiksliai apibūdino, kas dabar vyksta:
WEF mano, kad vyriausybės yra tiesos šaltinis, nepaisant beveik visų politinių partijų begalinio sukčiavimo. Pagal jų logiką kiekvienas, kuris sugeba paimti politinę valdžią ginklu ar per balsadėžes, automatiškai tampa patikimu. WEF mintis, kad vyriausybės nusipelno pagarbos, praktiškai yra teologinis įsakas. Didelė dalis Davose propaguojamų nesąmonių kyla iš kvailo kliedesio, kad politinė valdžia yra nepataisomai geranoriška. Neturėtume pasitikėti elitu, kuris „tiesą“ vaizduoja kaip niekingą prabangą. Ir neturėtume pasitikėti tais, kurie siekia biurokratiją paversti kunigyste, turinčia teisę užrišti žmonėms akis, užkimšti ausis ir sumažinti jų gyvenimo lygį“.
Šviesos pajėgų ir pasipriešinimo judėjimo planuojamas Įvykis apims ne tik „Cabal“ viršūnių areštus, bet ir žiniasklaidos kontrolės perėmimą, per kurią turės būti paskelbta visa nuslėpta iki šiol informacija.
„Pagrindinė žiniasklaida“ žlunga, nes žmonės vis labiau nusivilia jų šališkais pranešimais. Ką tik uždarė CNN Philippines ir Los Angeles Times ką tik atleido 115 žurnalistų iš naujienų biuro, uždarė technologijų viešbutį ir tik 5 žurnalistus paliko Vašingtono didmiesčio biure. Jo nominalus savininkas, milijardierius Patrickas Soon-Shiongas, teigė, kad laikraštis kasmet praranda 40 mln. „NBC News“, CNN, „Buzzfeed“, „Washington Post“ ir „ABC News“ per pastaruosius metus jau atleido 2700 žurnalistų pareigybių. 
Seno griūtis visada neša naują, dar išmintingesnio ir geresnio. Neužsidėk sau barjerų. Kaip bedengtų debesys saulę…Vis vien bus prošvaistė. Ir – Šviesa!
Galbūt, jei viskas ir toliau taip sėkmingai tęsis, natūraliai žlugus "oficiali" žiniasklaidai, šis kontrolės perėmimas gali būti nebereikalingas, nes visa sąžininga alternatyvi žiniasklaida, kurios dalį sudarome ir mes su jumis, įgis daug didesnį autoritetą ir populiarumą.
Nepriklausomai nuo to, tikime mes ar ne, mes visada gausime atsaką. Žmogus tarsi "užsėja” savo aplinką savo spinduliuojamais biofotonais, kurie turi visą informaciją apie jį. Na, o Gamta nešališkai "registruoja” šių spinduliavimų kokybę – jai visai nesvarbu išorinė žmogaus "pakuotė”, jo diplomai ir regalijos – svarbios tik jo mintys, žodžiai ir veiksmai. Visa tai "užrašoma” ir "įjungiamas” kompensacinis mechanizmas, kuris anksčiau ar vėliau atstato tvarką, o harmonijos ar disharmonijos šaltinis gauna tai, ką pasėjo.
Jūs esate planas! Skleisdami tiesą, mes dalyvaujame žmonijos pabudime ir pasirenkame laisvės ir teisingumo naudai.
Taikos ir ramybės

Peržiūrų: 152 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 5.0/2
Viso komentarų: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Vasaris 2024  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0