Penktadienis, 29.03.2024, 15:23
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2011 » Lapkritis » 8 » Kai kurios mintys apie čenelingus ir Žemėje vykstančius procesus
15:02
Kai kurios mintys apie čenelingus ir Žemėje vykstančius procesus

Čenelingai vertingi tiems žmonėms, kurie neseniai prabudo. Jie perduoda Namų energiją ir padeda atsiminti kas mes tokie. Daugumoje čenelingų perduodama naudinga informacija, kurią galima panaudoti mūsų vystymuisi, o taip pat žinios apie žemiškus pasikeitimus. Kada mes juos skaitome, mes palyginame tai su savo vidine tiesa ir galime arba priimti tą informaciją, arba ją atmesti. Svarbiausia –  kad mūsų viduje jau yra visos tos žinios, todėl reikia paprasčiausiai išmokti klausytis savęs. Ir kada žmogus intuityviai išmoksta gauti jam būtiną informaciją pats, jis nepriklauso nuo čenelingų, daugiau klauso savęs ir savo vidinės išminties.

Tačiau, kai kuriems čenai tampa tarsi stabdis jų vystymesi. Tai dažniausiai atsitinka tada, kai žmonės taip sakant, nedirba su savimi, o tik laukia naujų savo mėgstamo kanalo čenelingų. Susiformuoja labai stiprus prisirišimas. Žmonės paprasčiausiai "sėdasi”  ant tų čenų, vietoj to kad girdėti save, ugdyti savąją intuiciją. Pradeda suvokti čenelerių informaciją, kaip pagrindinės instancijos tiesas. O juk visi tikrieji kanalai sako: "Netikėkite niekam, išskyrus save, netikėkite netgi mums, o ieškokite ir raskite tiesą savo viduje.”

Mano nuomone, tie kurie mums duoda tą informaciją,  tikisi, kad ji taps tarsi savotiškas pastūmėjimas, taip sakant, dieviškumo spyris tam, kad žmonės judėtų toliau, lavintųsi PATYS, klausydami savęs, savo vidinės išminties, ugdytų ryšį su savo aukščiausiuoju Aš ir Dvasia, savarankiškai pradėtų gauti informaciją.

Čenelingai nėra dvasinio vystymosi priemonė. Dvasinis vystymasis – tai darbas su savimi, savo suvokimu ir sąmone. Čenelingai – tai tik pagalba mums mūsų kelyje, tarsi "ramentai" padedantys nesuklupti. Mums reikia pasakyti ačiu už tą pagalba, priimti ją ir judėti toliau. Į duodamą mums informaciją reikia žiūrėti blaiviai, pasitikrinti su savo pojūčiais. Ne atiduoti savo jėgų niekam, o atvirkščiai, paimti jas, atsiminti kas mes esame, pasiklausyti savo intuicijos, savo vidinių žinių, išmokti  nutildyti savo nenurimstantį protą ir klausytis vidinės tylos, kurioje prabunda ir skamba mūsų Sielos balsas, patiems spręsti kas jums yra reikšmingiausia, neatsižvelgiant į atitinkamų kanalų pasisakymus.

Tai nereiškia kad reikia visiškai nustoti skaityti čenelingus. Tai reiškia kad skaitant juos reikia sąmoningai užsiiminėti ir savo vystymusi, o į čenelingus žiūrėti ramiai, be ažiotažo, turėti savo nuosavas mintis. Čenai neturi tapti tiesos paskutine instancija. Plėsti savo akiratį ir paprasčiausiai priimti vieną ar kitą info, kuri mums duodama.

Tas procesas, kurį dabar praeis žmonija, įvairiuose čenelinguose vadinama "Pakylėjimu”. Pas kai kuriuos žmones tas terminas asocijuojasi su senovėje vykusiais Meistrų Pakylėjimai. Tai yra, žmogus pakyla į viršų Šviesos sraute, dingdavo viename išmatavime ir atsirasdavo kitame, žymiai aukštesniame. Nors kai kuriuose čenelinguose, buvo kalbama apie pakylėjimą, ne kaip išėjimą iš Žemės, o kaip apie "sąmonės pakylėjimą.”

Perėjimą, kurį dabar atlieka dvasiniu keliu einantys žmonės, greičiau galima pavadinti sąmonės pakėlimu, vibracijos pakėlimu, perėjimu į kita, mažiau tankią, aukštų vibracijų fizinę formą. Daugumai dvasinių žmonių sąmonės pakėlimo procesas vyksta kartu su Žemės vibracijų padidėjimu, jos pakylėjimu. Mūsų planeta iš tikro "pakylėja”, pereina į kitą išmatavimą ir žmonės eina kartu su ja. Bet tokį perėjimą, kartu su planeta, vargu ar galima pavadinti žmonių "pakylėjimu”. Tai greičiau perėjimas į naują vibracijų lygį, tai sąmonės "pakilimas”, energetikos pakėlimas, bet ne pakylėjimas klasikine prasme. Jeigu kas nors vis dar laukia, kad 2012 metai nuskris į dangų šviesos sraute, ar per nukreiptą iš ateivių laivo spindulį, ar nuskris į kitą planetą – tai laukti teks gana "ilgai”.

Jau ir daugumoje čenelingų kalbama, kad tas scenarijus su globaliniais kataklizmais, kurie ankščiau buvo pranašaujami 2012 metais, neįvyks, kad perėjimas bus ilgas ir tolygus.

Nebus trijų tamsos dienų ir kitų intensyviai pranašautų siaubingų įvykių. Toliau vyks lokalūs kataklizmai, kurie ir vyko prieš tai, jau daug metų, sielos kurios vibruoja išėjimui, darys tai įvairiais būdais. Gal būt kataklizmų vyks daugiau ir jie vyks ten, kur būtina apsivalyti ir kur bus panika dėl pasaulio pabaigos, nes baimės pritraukia panašius įvykius.

Pas žmones palaipsniui keisis sąmonė (ji jau keičiasi ir galite pastebėti skirtumą, žmonės dabar jau ne tokie, kokie buvo prieš 20 metų). Palaipsniui persitvarkys ir mūsų fizika, vystysis sugebėjimai matyti, jausti kitus išmatavimus.

Palaipsniui vyks pasikeitimai politikoje ir ekonomikoje, vyks nauji atradimai moksle, leidžiantys prailginti gyvenimą ir t.t.

Tie, kurie tikisi 2012 metais gruodyje, kad visas pasaulis akimirksniu pasikeis ir jie išmoks skraidyti eteriniuose kūnuose, o gerieji ateiviai pastatys jiems naują pasaulį, labai nusivils. Tą naują gyvenimą reiks statyti mums patiems, pirmiausia savo naujos sąmonės pagalba, nes mūsų norai daro įtaką mus supančiai realybei ir kada mes keičiame savo sąmonę, iš tikro mes keičiame pasaulį.(daugiau apie tai, su realiais bandymais, skaitykite šiame puslapyje, straipsnyje "Jūs galite pakeisti pasaulį. Tai lengva. Kaip?”) Būtent dėka tos naujos sąmonės, tų naujų energijų, aukštų vibracijų, kurios egzistuoja dabar Žemėje, įmanomas švelnus perėjimo scenarijus. Mes patys pakeitėme scenarijų, kuris buvo pranašaujamas praeityje, savo šviesa, savo mintimis ir darbais. Mes didelė jėga, jei veikiame kartu. Jos neįvertinti neįmanoma. Tie, kurie galvoja kad nuo jo niekas nepriklauso, yra neteisūs. Kiekvieno žmogaus Šviesos laukas Žemėje yra didelio skersmens ir yra galingas, visa tai kas supa mus yra po tos, mūsų šviesos poveikiu. Tai turėtų atrodyti, kaip galingos Šviesos sferos ir tokių sferų daug.

2012 metai žmonėms bus tokie, kokius jie sau sukuria ar sukurs: tie, kas lauks pasaulio pabaigos baimėje, ją ir gaus, kas įsitikinęs savo jėga, savo šviesa, įgaus dar daugiau jėgos ir sugebėjimų kurti savo asmeninę ir planetinę realybę, savo ir visų gerovei.

Į Žemę dabar ateina galingiausios energijos, kurios paprasčiausiai išplauna iš mūsų žymei tankesniais negatyvias energijas. Todėl kartais būna ne visai komfortištai, ypač kai žmonės bando laikytis jų, niekaip nenori paleisti savo senus elgesio paternus ir minties formas. Per mus dabar eina ir buvusių mūsų gyvenimų energijos, kurias mes irgi turime išvalyti ir transformuoti.

Fizikos dėsnis: žymiai žemesnės vibracijos negali egzistuoti žymei aukštesnėse vibracijose, jos turi arba transformuotis į šviesą ar išnykti. Kiekvienam iš mūsų per paskutinius keletą metų reikės pilnumoje save išreikšti, ir nuo to kaip, nuo mūsų sąmonės išsivystymo, priklausys kokie bus mums tie metai.

Kiekvienas iš mūsų, tobulindamas savi išraišką, stengdamasis kiekvieną savo gyvenimo akimirką padaryti šedevru, suprasdamas kad jo mintys, žodžiai ir veiksmai veikia jį patį, taip ir supančius jį žmones, visą pasaulį, gali įnešti savo didžiulį indėlį į dabar Žemėje vykstančius procesus.

Iš tikro mes ir esame – tie, kurių mes laukėme. Laikas tai suvokti.

Nebūtina su tuo sutikti, kiekvienas turėkite savo nuomonę, darykite savo išvadas. Aš irgi tik mokausi ir bandau tai pasiekti, ne visada man tai išeina ir kartais dar prasiveržia mano ego, atsakant į kai kurios komentarus, atsiprašau visų jūsų už tai....

 

Su pagarba ir meile…     

Peržiūrų: 3469 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 3.7/7
Viso komentarų: 131 2 »
+1  
1 Vicarious   (08.11.2011 15:39) [medžiaga]
Visi mes esam transliuotojai, ir labai saunu matyti, kad Virgi nebijai transliuoti savo vidaus, labai geras canellingas, palaikau :)

0  
2 artis   (08.11.2011 16:04) [medžiaga]
ir kuo tas zmogus pasikeite per pastaruosius 20 metu? Tik tapo dar ziauresnis, godesnis ir egoistiskesnis. Kalbu apie statistini zmogu. Nusikaltimai kuo toliau, tuo labiau ziaureja, gamta kuo toliau, tuo labiau alinama, pinigas spaudziamas is visko, iteisinamos geju santuokos ir leidziama ivaikinti jiems vaikus! Tai apie koki cia samones keitimasi mes kalbame? Nebent tik i tamsiaja puse angry
Net neabejoju, kad turi buti apsivalymas, nes visuomene yra issigimusi.

0  
3 virgis   (08.11.2011 16:20) [medžiaga]
Vien tik tuo, kad tamsta ir dar daug kitų čia lankosi, žino, analizuoja ir svarsto tuos dalykus, jau yra nemenkas pasikeitimas, tokių daugėja kasdien. Nes pirmiausiai, kaip sakiau, turi pasikeisti žmonių sąmonė,pas atitinkamą procentą žmonių, o tada pasikeis ir fizika....O apsivalymas vyksta jau dabar, išeina tie, kam reikia...

0  
4 Almiasas   (08.11.2011 17:59) [medžiaga]
Na kas dėl žmonių žiaurumo, ir pagedimo, tai dabar kaip tik niekas čia nežiauru ir nepagedę.

Paskaitykite čia apie Grafą drakulą, duodu keletą šaltinių, kad būtų galima susidaryti detalesnį vaizdą.
Atkreipkite dėmesį į bausmes:

http://www.bernardinai.lt/archyvas/straipsnis/9108
http://gatve.delfi.lt/news/veidai/article.php?id=15065653
http://lt.wikipedia.org/wiki/Vladas_Drakula

Taip pat pasiskaitykite, kiek kas pajėgsite, apie Inkvizicijos gerumus:
http://www.satan.lt/Vandalai_ir_Inkvizicija#Sventoji_inkvizicija

Manau, po tokių skaitinių užteks suprasti, kad šiandien praktiškai rojuje gyvename smile

0  
5 Arijus   (08.11.2011 19:19) [medžiaga]
Sakote palaipsniuj keisis samone ,zeme ,ekonomika ir t.t :) na tebunie kai kam gal taip butu suprantamiau..tik ar gali palaipsniuj keistis tie visi sukurti negatyvus statiniai ,sukurti tamsos metu..visi issiurbti zemes istekliai ,visas tas brudas sukauptas aplinkuj ,jo paprastai nepalaidosi..tiesiog atsipalaiduokim ,uzsimerkim ir nukeliaukim..suprasim ,kad palaipsniuj negali but..zeme turi nusimest ,visu per amziu skiepu subadyta virusu sergancia savo oda..lyg drugelis is kokono..neliudekit ir nesigedinkit savo fantaziju ,tai sunku suvokt juk fantastika mes iprate stebeti tik tv ekrane..bet butent si kart mes pagaliau kelsimes i didziuosius ekranus ir atliksime pagrindines roles fantastiniame "filme"..o ir galas ,kaip visada bus sviesus ir geris nugales :)

0  
6 Vytautas   (08.11.2011 20:44) [medžiaga]
Kas liečia straipsnį tai labai puikios Virgio mintys. Tiesiog visu 100 procentų rezonuojančios su mano vidine būsena. Pasižvalgius aplink ne viskas taip blogai kaip atrodo. Kad ir gamta metų bėgyje Lietuvoje. Tiesiog ideali padėtis. Lyginant su likusiu pasauliu tiesiog gyvenam rojuje. Santykiai tarp žmonių nėra tokie beviltiški kaip dabar kokioje Libijoje. Skaitydamas neigiamą informaciją pagaunu save tiesio „krentantį“ į ją. Tiesiog kyla kažkokie keršto, noro gelbėti nuskriaustuosius jausmai. Teisingiau būtų nesigilinti į neigiamus dalykus, nes tai užsiciklinimas ir realybėje nieko nekeitimas. Nebent vieno drakono keitimas kitu. Yra visatos dėsniai ir nepavyks jų pergudrauti. Kiekvienas turim galybę darbo su savimi. Tik per tai galima pasiekti tobulumo sau ir visam supančiam pasauliui. Mirties nėra. Kaip be atrodytų šis pasaulis tik mokykla. Tai ir ramiai mokykimės.

0  
7 artis   (08.11.2011 22:22) [medžiaga]
Almiasai, nekalbekim apie tamsius viduramzius. Kalbekime apie 20 amziu. Kad ir 21a pradzia. Apsidairyk, kas darosi. Prievartaujama, pjaunama, grobiama, kankinama. Man jau 38 metai, bet nepamenu, kad tokie ziaurus nusikaltimai butu buve anksciau. Zudomi ir prievartaujami net vaikai. Faktas, zmogus degraduoja ir issigimsta, ir kuo toliau, tuo sparciau. Beje, apie tai buvo kalbama. Artejant 2012, laiko virsmui, buve geri taps geresniais, buve blogi, taps blogesniais, padauges brutualiu nusikaltimu, blogio. As cia sutikciau su Arijumi. Zeme turi apsivalyti. Nes ji serga.

0  
8 artis   (08.11.2011 22:25) [medžiaga]
Ne maziau slykstu, kai berniukai girdomi hormonais, kad taptu mergaitemis ir atvirksciai. Ar tai ne 21a Sodoma ir Gomora? sad

0  
9 Vytis   (09.11.2011 04:11) [medžiaga]
to Almiasas,
manau, kad Grafas Drakula (Vlad Tepes) buvo demonizuotas vien tik bažnyčios pastangomis, o vat bažnyčia tikrai moka ir demonizuoti ir patys būti bejausmiais demonais. (atsiprašau už žodžio bažnyčia suasmeninimą)

0  
10 Viliari   (09.11.2011 08:56) [medžiaga]
Virgi,

puikus pasisakymas. Ačiū smile Manau daugumai jis bus naudingas.

1-10 11-13
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Lapkritis 2011  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0