Šeštadienis, 20.04.2024, 08:30
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2012 » Lapkritis » 12 » Kaip pamilti savo priešą?
19:59
Kaip pamilti savo priešą?

„Kaip aš galiu eiti pas jį su meile ir pagarba, jei jis man padarė tiek daug nuoskaudų, skriaudė mane ir vaikus? Aš jo nekęsiu visą savo likusį gyvenimą."

Aš visada dirbu su klientu, suvokiant problemos priežastį, suprantant ko jos moko, kodėl jas pritraukė ir kaip jas spręsti, per besąlyginę meilę?

Pas dievą nėra mylimiausių, teisių ir neteisių, mažo ir didelio. Jis mus myli besąlygine meile. Pas jį nėra skriaudėjo ir aukos. Pas jį yra Mokytojas ir Mokinys. Kiekvienas šiame gyvenime esame ir Mokytojas ir Mokinys.

Kodėl tu, pavyzdžiui pritraukei blogą vyrą, paprastai ne tam, kad jis tave skriaustų, o tam kad padėti jam tapti geresniu. Neimti visko asmeniškai. O PADĖTI jam per Aukščiausiąjį Aš. Per meilę ir pagarbą, kurie viską išgydo apsijungimuose.

Mes matome tarpusavio santykius per baimės akis ir tai Savo Ego, kuris bijo ir viską griauna. Savasis Ego nemyli nieko, įskaitant ir patį save.

Arba mes matome įvykius sielos akimis ir tai yra Aukščiausia. Klausimas, kuris man buvo užduotas kliento, jo užduotas nuo Savojo Ego. Savasis Ego myli sąlygine meile ir sako, „tu būk tokia, kokia aš noriu tave matyti ir už tai aš tave mylėsiu". Mes ir savo vaikus mylime sąlygine meile. Dažnai jiems sakome, „gerai mokysiesi, eisi žaisti, nebūsi paklusnus, neisi, nenupirksiu ir taip toliau". Čia visada kitam ar kitiems yra sąlygos.

Savasis Ego nori, kad žmogus pats pasitaisytų ir atitiktų jo norus. Čia nėra pagalbos savo vyrui, jo sielai, kuris pradėjo gerti ir kita. Paprastai mes pritraukiame tokius vyrus pagalbai jų sielai tapti geresne ir laimingesne.

Bet mūsų Ego jį bara ir kritikuoja, kuo daugiau mes jį barame, tuo daugiau jis geria. Kodėl? Jūs barate, bet nepadedate sunkiose situacijose ir dažnai po to jau nieko negalima padaryti. Laikas praleistas ir įsižeidimas, neapykanta padidėja.

Taip, dėl priežasties, kad jie nekentė savo tėvo ir savo vaikystės kartu su juo, alkoholikų vaikai tampa alkoholikais. Dažnai motinos bardamos ir keikdamos tėvą, to mokė savo vaikus, pykčio ir neapykantos. Čia pirmapradžiai pas ją nebuvo noro padėti vyrui per savo meilę ir pagarbą jam. Bardami kitus, mes esame negeresni už juos. Bartis – tai baimė, dėl savo gyvenimo ir gynyba. Baimė dėl savęs ir vaikų, pritraukia baimę iš visų pusių.

Taip mes nematome priežasties savyje, neištiesėme pagalbos rankos ir neatvėrėme savo širdies. Štai kodėl reikia įeiti atgal į savo gyvenimą, priimti viską kas ten buvo, suprasti, atleisti ir IŠGYDYTI skriaudiką atleidimu ir meile jam, sau pačiam.

Dažnai moterys daug dirba su mylimojo problema, padeda jam, bet jis nesikeičia. Tada reikia išeiti. Jūsų siela atidirbo pamoką, o jo gal būt, siela dar pamokys keletą kitų moterų, kaip padėti jam per meilę ir pagarbą. Bet jūs JAU savo karmines pamokas atidirbote. Jums karma daugiau neatsiūs panašaus, sutiksite gerą vyrą. O ta moteris, kuri sprendė problemą per įsižeidimą ir kritiką, privilios vėl panašų, tai nebus NUOBAUDA, o duotas šansas pasitaisyti, išspręsti problemą per meilę ir pagarbą.

Atsiminkite: Kada pas jus gyvenime kartojasi vienos ir tos pačios situacijos, jus jomis nebaudžia, jums pastoviai duodamas šansas pasitaisyti, pradėti matyti įvykius sielos akimis ir spręsti jas per meilę ir pagarbą.

Rekomenduojam pažvelgti į savo praeitį, peržaisti senus santykius, atleisti ir paleisti tas energijas, pakeisti į naujas ir šviesias.

Per Atjautą ir Besąlyginę Meilę, suprasti, atleisti ir išgydyti galima viską.

Peržiūrų: 3540 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 5.0/1
Viso komentarų: 251 2 3 »
0  
1 redalert   (12.11.2012 21:03) [medžiaga]
biggrin

+1  
2 Ožkela   (12.11.2012 21:03) [medžiaga]
Labai konkretus,aiškus, turbūt daug kam aktualus straipsnis. Ir Žemiškas :) Ačiū Virgiui už pastangas.

0  
3 NIBIRU   (12.11.2012 21:31) [medžiaga]
sveiki,drįstu parašyti savo išgyvenimą.Aišku čia viskas ir pažįstama iki pažaliavimo.Pati perėjau tai,ne iškarto supratau,kad tai pamoka,kurią turiu išmokti.Mokausi iki šiol... biggrin

0  
4 Ožkela   (12.11.2012 21:36) [medžiaga]
,,Dažnai moterys daug dirba su mylimojo problema, padeda jam, bet jis nesikeičia. Tada reikia išeiti. Jūsų siela atidirbo pamoką"

Ar lengva suprasti,kad jau laikas ,,tepti slides"? Juk gali kilti klausimas- ar pakankamai,tikrai mylėjau,kad situacija pasikeistų.

0  
5 Doremi   (12.11.2012 21:41) [medžiaga]
kur jau, kur jau,
iš tiesų geras straipsnis, įpač geras

0  
6 Doremi   (12.11.2012 22:03) [medžiaga]
lengva, ožkele, tai išgyvenau ir tepiau slides ir klojosi viskas tuomet kaip iš pypkės, atrodo į nežinomybę išėjau......o taip lengva buvo eiti ir žmonės sutikti savo kalba man liudijo, kad dievas su manimi ir mano vaikais
užtat puikiai išlaikiau egzaminą tada, prieš dvidešimt kelis metus, todėl neteko kartoti pamokų biggrin
uot smile

0  
7 Ožkela   (12.11.2012 22:19) [medžiaga]
Doremi, man dažnai būna jau labai aišku,kad viską padariau, o kartais vos ne iškart norisi trenkti durimis, tai pagalvojau, kad gali būti,kaip ir intuicijos kalba,kad nieko gero nebus,tik tos patirties visgi reikia. Tik kaip straipsnyje sako-užsišoksi ant kitų pamokų.
Turbūt ir geriausias Rodiklis yra,kad teisingai eini- trenkus viskas eina kaip iš pypkės...

0  
8 Doremi   (12.11.2012 22:35) [medžiaga]
tai ir yra rodiklis kad teisingai pasirinkai

0  
9 PlejadieteLina   (12.11.2012 23:31) [medžiaga]
Sirdis mane vel atviliojo cia, pas Jus. DOREMI, MONNTOS, - juk mes VIENYBE. As Jus Myliu, - ketinkite BUTI RAMYBEJE.

Sako, - nemesk grumsto, nors tas grumstas to zmogaus nepasieks, bet liks Tavasis delnas purvinas - . Na tai kai mane kas nors smaugs, as neturiu teises gintis??? Deja, ir Besalygine Meile turi ribas. As labai gerai zinau Desnius.

Reikia moketi issaugant Meile, suteikti skausma kitam. Tada mes privalome ne tik ATLEISTI kitiems, bet pradeti juos ir aukleti. Reikia paaiskinti, kad Jis elgiasi negerai. Jeigu moralinio vertinimo (aiskinimo) zmogus nesuprato, reikia kazka padaryti, tai yra apriboti Jo troskimus, paniekinti Jo Gyvasti. (Is S. Lazarevo ''Karmos diagnostika''.)

Patarimai, kam tai idomu: siomis dienomis kuo daugiau valgykite medaus sumaisyto su imbieru, moliugu (valo organizma) ir gerkite naturalaus silicio.
Cipai. Ju inplantavimas gali apimti visa Pasauli. Nors ir labai butu sunku, neleiskite jo inplantuoti, - tai valdymas - Blogis.
Patariama melstis: - SIUNCIU MEILE VISKAM, ZEMES PLANETOJE! - , ir - AS KETINU MEILEJE PAKILTI! -

Baigiasi Penktasis Galaktiku Kosminis Ciklas. Pakilimas cia pat. Didieji Ivykiai. Jie bus. Ir gamtiniu kataklizmu bus. (Nes tokie besikeicianciu Ciklu Desniai). Sai Baba, pries 12 - a metu, buvo ispieses zemelapi, kaip pasikeis Planetos zemynai siu metu gruodzio 21 - aja diena. Tai ivyksta kas 26 000 metu. Beja, Sai Baba Gims Naujame Pasaulyje, po seseriu metu. Sai Baba turi viena Jezaus - Sanandos Aspektu.
Kvieciu Jus, nepaisant nieko, ISLAIKYTI RAMYBE IR PUSIAUSVYRA. Atminkite, kad pries ausra Tamsa sutirsteja. Jusu ir Jusu samones Sviesa labiausiai reikalinga pacioje tamsiausioje Tamsos vietoje.
Kelias, i Aukso Amziu, ar kita trimate Planeta, tai yra ,,i zemesnius arba aukstesnius daznius, priklauso TIK NUO JUSU PACIU''. Tai Dieviskos samones evoliucijos Kosminis Procesas, kuriame dalyvauja kiekvienas is musu. Zemiskas Pasaulis buvo sukurtas PAZINIMUI, O ISEJIMAS IS ROJAUS BUVO NULEMTAS.

Zemes sukimosi asies poslinkis ir Samones pokyciai, kurie bus dabar, reguliariai vyksta milijonus metu. Taigi vel Gimsim Naujame Pasaulyje. Todel nereikia jaudintis del nieko, nes sis Procesas naturalus. Ir ... NEGALIMA TURETI BAIMES!
Galvodami apie MEILE, VIENYBE, TIESA, PASITIKEJIMA, - mes tai ir sukuriame, tai su mumis ir vyksta. (Visi, istrauke kalavija, nuo kalavijo ir zus.) Kas bus ISEJE I MEILE IR VIENYBE, tas Laimingai pereis Pakilima. Kas to bus neivalde, tas tures savo mokslus pratesti trimateje Planetoje.

Vienybe, - tapkime stebetojais, nieko nepriimkime asmeniskai. Bukime VIENTISOS TYROS SAMONES BUSENOJE. VISOVE - tai Meiles Vandenynas, - MAUDYKITES JAME VISI.

0  
11 xMx   (13.11.2012 01:27) [medžiaga]
Keista ;), nors cia yra jau simtus kartu girdetas zmoniu minčiu rinkinys/kratinys, pilstymas is tuscio i kiaura, bet man kazkaip dzin biggrin
Sviesiu sapnu Lina smile

0  
12 spurgelis   (13.11.2012 01:35) [medžiaga]
" Na tai kai mane kas nors smaugs, as neturiu teises gintis???" (PlejadieteLina)-tame ir esmė,kad jei tu skleisi tik gėrį,tai prie tavęs joks blogis neprikibs,juo labiau nesmaugs. Toks yra tas dėsnis. Bet gal tu geriau juos žinai,jei jau ir besąlyginė meilė tau turi ribas.....

0  
10 PlejadieteLina   (12.11.2012 23:43) [medžiaga]
Rytoj 13 - oji. Bus duoti kodai, kurie aktyvins DNR.

Idomu, bet as save labai idomiai emiau sapnuoti beveik kiekviena nakti. Sapnuoju save su ilgais baltais plaukais, sviesiai zydromis didelemis akimis, mano rankos, veidas, na visa kuno oda ... visiskai balta, apsirengusi esu ilga balta sulnele. Aplink galva ...merkaba. Pasidalinkit, ar sapnuojat kas nors panasiai?

Mylekite, Mylekite, Mylekite KUREJA, ir viska aplinkui. Visiems linkiu Tyros ir Tobulos MEILES.

1-10 11-20 21-23
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Lapkritis 2012  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0