Penktadienis, 29.03.2024, 06:50
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2011 » Gruodis » 9 » Kas vyks 2012 metais. Metatronas per Džeimsą Tyberoną
21:13
Kas vyks 2012 metais. Metatronas per Džeimsą Tyberoną

Tai, kas įvyks 2012 metais - yra naujo pradžia. Tai naujo pradžia – Naujas Naujos Žemės Šablonas. Žemės pakilimas padės erdvės modernizacijai ir planetos išsiplėtimui. Žemė pereina į Kristalinį Lauką, kuris driekiasi nuo 4-to iki 12-to išmatavimo.

Kristalinė matrica formuojasi iš žemiau išvardintų reiškinių:

Kristalinų-Saulės Diskų ir Kristalinių Viesulų kodavimas 11-11-11. Maksas (kristalinė kaukuolė, apie jas galite paskaityti Metatrono straipsnyje apie Kristalines gardeles šiame puslapyje), 13-toji paradigma, tai Nežemiška Kristalinė biblioteka, kviečiama į Arkanzasą tam, kad koduoti Kristalinio Perėjimo dažnius. Tai vyks  11-11-11 ir 12-12-12. Maksas yra kodų šaltinis.

Kristalinė gardelė baigiama formuoti  12-12-12.

12-kos Pirminių Saulės Diskų, kurie atstovauja naujus DNR arba užplanuotus naujam Žemės dažniui kodus, apjungimas.

Kristalinių Viesulinių Laukų, du iš kurių yra Arkanzase ir Brazilijoje, globalus apjungimas.

Piramidžių-Oktaedrų tinklo, į kurį įeina „Kristalinis-Kosminis" pernešimas per piramidžių tinklą ir Žemės planetos jėgos infrastruktūras susijungiant su Orionu ir Arktūru per Kosmines struktūras, užbaigimas.

Tai galutinės korekcijos užbaigimas, kuri būtina  2011-2012 metais tam kad užbaigti Pakilimą. Pakilimas visais atžvilgiais tęsiasi nuo 1987 metų, liko baigti pastatyti Kristalinę gardelę, Saulės Diskus, Kristalinius viesulus, Piramidžių Tinklą.

Daugelis jūsų iš tikro yra kodų nešėjai, kristaliniais inžinieriais ir kvantiniais mechanikais, randasi čia tam kad suteikti pagalba užbaigimo procese. Kai kurie iš jūsų – pasiuntiniai, „grįžę iš ateities". Kiti yra „Sirijiečių-Plejadiečių Aljanso" nariai, padedantys reorganizuoti jėgos struktūras, viesulinių-portalų centrų ir keisti jėgos linijas. Labiausiai tai liečia tuos, kuriuos vadina „Žemiškais Saugotojais". Daugelis iš jūsų Plejadų ir Sirijaus atstovų laivuose turi savo dvynius, skirtus padėti šiame užbaigime.

2012 metų aktyvacijų datos.

Konkrečiomis 2012 metų datomis bus atitinkami dažniai. Lygiadieniai, Solsticijos, Užtemimai tais metais bus nepsakomai galingi, kiekvienas iš jų nukreips galutines koduotes Pakilimui.

25 – sausio prasidės taip vadinama 12-ta Banga, kuri baigsis 12-12-12.

3 - vasario, Neptūnas Žuvyse – sistiprėja gilus vidinis matymas 12-tos Bangos ribose.

8 – ta vasario, Hironas Žuvyse – puiki galimybė globaliam išgijimui ir individualiam atleidimui.

20 – ta kovo, lygiadienis – 4-toji ir paskutinė Kosminės Iniciacijos banga, iniciacija ir Kristalinių kodų įkrovimas.

 20 – ta gegužės, saulės užtemimas – žmonijos makro integracija – Dieviško Vyriškumo balansas.

4 – ta birželio – mėnulio užtemimas – žmonijos mikro integracija – Dieviško Moteriškumo balansas.

6 – ta birželio – Veneros tranzitas – integracija su Sirijaus Plejadžių Aljansu, Auksinio Delfino energijų pilnas sugrįžimas, pradinė integracija Dieviško Vyriškumo ir Dieviško Moteriškumo.

20 – ta birželio – vasaros solsticija – labai galingas datų kvarteto užbaigimas, be šios dar 20 – ta gegužės, birželio 4 ir 6 – tos dienos. Tai bus įpatingai intensyvi energija, turinti savyje galutinį energetinių kodų įtekėjimą.

 22 –tra rugsėjo – rudens lygiadienis – visų 12 Pirminių Saulės Diskų pirminis formavimas į Kristalinę formą.

13- ta lapkričio – pilnas saulės užtemimas 12- kos Saulės diskų 144 satelitų aktyvavimas papildomai pirminiams diskams. Galutinė Tinklo integracija į Dieviško vyriškumo balansą.

12-12-12 trigubos datos portalas, finalinė kulminacija ir Kristalinės Gardelės užbaigimas. Naujos koduotės aktyvavimas paskutinių Šventyklų Kristalų jų apjungimas su piramidžių struktūromis, Saulės Diskais. Vyriškų ir Moteriškų energijų balanso apjungimas į Dievišką Vienybę. Galutinė Makso koduotė Kristaliniame viesule.

21- ma gruodžio – žiemos solsticija, Pakylėjimo gardelės ir Kristalinio Kvantinio lauko perkrovimas. Priėjimo prie 12 išmatavimų išplėtimas. Saturno, Jupiterio ir plutono išsidėstymas – Dieviškas Žiedas.

Mes patvirtiname, kad 2012 metai – tai puikus laikas. Tai planetinio Pakilimo linijinis užbaigimas. Planetinis Pakilimas sukuria naują Žemę išplėsto šablono ribose ir pilnai funkcionuojant Kristaliniai Gardeliai 144. Tos energijos leidžia įvykti masiniam harmoniniam žmonijos persitvarkymui kad pasiekti Pakylėjimą. Bet mes atkreipiame dėmesį kad pasikeitimai žmonijoje vyks palaipsniui.

22 – tro gruodžio didžioji žmonijos dalis pažiūrės aplinkui ir pasakys: „Nieko neįvyko. Kam buvo visas tas triukšmas?" Bet prašviesėję tarp jūsų žinos, kad įvyko kažkas didingo ir kad tikra Pakylėjimo pradžia iš tikro prasidėjo.

Aš Metatronas dalinuosi su jumis tomis tiesomis. Jūs mylimi.


Labai norėtus, kad visi išmoktų blaiviai save vertinti, suprastų, kad be sąmoningo darbo su savimi, su savo sąmone, savo energetika, savo įsitikinimais, karma, tolimesnis judėjimas į priekį neįmanomas. Nepasiduokit nuosavo išprusimo iliuzijoms, kurios yra saldus kąsnelis jūsų Ego, neskaitykit savęs prašviesėjusiu ir jau beveik Pakylėjusiais. Tokia iliuzija gali labai brangiai kainuoti, nes su tokia iliuzija žmogus gali pragyventi visą likusį savo gyvenimą. Užliūliuoti astraliniais čenelingais, apie tai, kad „jums nieko nereikia daryti, jūs jau gatavi Dievai", nieko sąmoningo nenuveiksite eidami į žymei aukštesnį vystimosi lygį, tokiame mums svarbiame įsikūnijime, kada tikrai galimas Proveržis.

Su pagarma ir meile...

Peržiūrų: 4178 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 4.1/9
Viso komentarų: 8
0  
1 Arijus   (09.12.2011 22:12) [medžiaga]
Palaipsniuj ar ne..cia kiekvienam savo ,o ir programuoti palaipsniskumo nereiketu..na nebent gal kazkas smagiai sau vis dar prisirises prie materijos ir aistringai serga uz savo "komanda" sioje 3D realybeje. Gaila ,kad lietuviu kalba nera isversta Alekso Vingolco (Алекс Вингольц) straipsniu manau zmonem butu idomus ir toks poziuris..as iziuriu daugiau pliusu jo pamastymuose.Trys idomesnes nuorodos rusu kalba http://2012god.ru/dusha-i-razum/ , http://yurdal.ucoz.ru/news/aleks_vindgolc_ehgo_ehto_programma_matricy_perenastrojka_nashego_vnimanija_na_cha stotu_svobody/2011-11-28-563 , http://planeta.moy.su/blog/budushhee_kotoroe_neizbezhno/2011-12-07-11131

0  
2 xxxx   (10.12.2011 19:24) [medžiaga]
rusų forumuose rašo, kad pakilimas nukeltas i 2013 ar net 2020, nes žmonija, nespėjo pasiruošti (reikiamas žmonijos skaičius)

0  
3 Almiasas   (12.12.2011 14:30) [medžiaga]
Jei taip paėmus - aš labai abejoju, kad krištolinės kaukolės mus gali nuvesti į kažkokį tai "Pakylėjimą". Pateikiu savo nuomonę, kodėl.

1. Yra geras straipsnis 11-11-11 tematika, jo nuoroda: http://www.kvantinemagija.lt/11-11-11-tikrasis-atsibudimas.html. Parašyta ten daug, pacituosiu keletą sakinių: "Masonai ir iliuminatai labai mėgsta skaičių 11, kuris simbolizuoja Liuciferio ragus. Apie tai užsimenama daugelyje leidinių apie masonystę. Neatsitiktinai ją pamėgo ir New Age religijos." Perskaičius visą straipsnį peršasi išvada, kad penktadienį, 11-11-11 dieną buvo pradėtas tikrai blogas dalykas...

2. Pagal krikščionių Biblijos Naująjį Testamentą Kristus, t.y. Šviesa, buvo nukryžiuotas kaip tik penktadienį, ant Golgotos kalno. Hebrajų kalba "Golgota" kaip tik reiškia "kaukolė". Lotyniškai "kaukolė" yra "Calvaria". Simboliškai viską aiškinant gaunasi, kad Šviesa ir Gėris buvo sunaikinti ant kaukolės...

3. Kokie buvo 2000 metų po Kristaus nukryžiavimo - daugmaž žinome. O čia neseniai turėjome visame pasaulyje masinį žmonių pagamintų krištolinių kaukolių pagarbinimą penktadienį, per trigubų Liuciferio ragų dieną...

Ar tikrai tos krištolinės kaukolės mus veda į kažkokį "Pakylėjimą" ?

0  
4 virgis   (12.12.2011 15:47) [medžiaga]
Tavo teise rinkti... O kad atėjo geros energijos 11-11-11 aš pats pajaučiau asmeniškai ir netik aš, kaip aš tau įrodysiu jei tu nejauti. O kas liečia kvantinėsmalijos, jis pats abejoja savo pateiktomis išvadomis. O apie Bibliją iš vis geriau patylėt, ten melo ir iškraipymų apstu...Ką reiškia kaukolės yra dešimtys straipsnių, bet kažkodėl kabiniesi už to kas yra daugiau abejotina
Krištolinės kaukolės veda į Kristalinė Žemės gardelės aktyvavimą, nes jose saugoma aktyvacijos kodai, jei neaišku.

0  
5 Almiasas   (12.12.2011 16:08) [medžiaga]
Tą dieną 11-11-11 ir aš pajaučiau, kad buvo kažkas kitaip, kas iš tikrųjų atrodė gera.
Bet kad po to tikrai sekė ne patys geriausi įvykiai - ir pasaulyje, ir Lietuvoje - kurių mano manymu, atėjus gerosioms energijoms, neturėtų būti apskritai.

Beje, ar girdėjai, apie tokią Karloso aferą ?

Gana išsamiai šitas dalykas aprašytas Carl Sagan knygoje "Demonų apsėstas pasaulis". Sutrumpinta šio dalyko versija pateikta čia: http://lt.wikipedia.org/wiki/Karloso_afera

Deja ,ir tokių dalykų būna šiame 3D pasaulyje...

0  
6 virgis   (12.12.2011 16:20) [medžiaga]
Energijos - yra tik įrankis, instrumentas, o persitvarkyti ir pasikeisti turime patys. Niekas už mus to nepadarys. Jei kas taip sako, vadinasi meluoja. Taigi visos šitos datos ir ciklai yra tik įrankiai, kurie duoda galimybes ir tiek...

0  
7 artis   (14.12.2011 16:33) [medžiaga]
Kiek kitokia nuomone. Is www.kvantinemagija.lt
Kortesas žinojo, jog indėnai meldžiasi demonams. Kecelkoatlis – reptilija su sparnais. Majai laukia jo sugrįžimo „aktyvizuodami“ krištolines kaukoles. Kai kas dabar bando nuo ateivių nuplauti negatyvų įvaizdį. Tam yra sukurti galaktinės federacijos ir kitokie projektai, kuriais bandoma sušvelninti neigiamą žmonių nusistatymą galimų kontaktų su ateiviais atžvilgiu. Šiam tikslui pajungiami ne žiniasklaida, ne tik kišeniniai konspirologai, tokie kaip Wilcockas su Fulfordu, bet ir Vatikanas. Tačiau paleoufologija ir peleokontaktų istorija mums nedviprasmiškai sako, jog visos invazijos žmonijai apsisukdavo tragiškai. Ir nereikia turėti iliuzijų, jog dabar gali būti kitaip.

0  
8 virgis   (14.12.2011 22:34) [medžiaga]
Sapaliojimai, kuriais netiki pats autorius, bet čia jūsų pasirinkimas, kiekvienam savo... Nematau tikslo ką nors įrodynėti, jei žmogus miega

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Gruodis 2011  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0