Sekmadienis, 28.04.2024, 17:46
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2023 » Gruodis » 23 » Kiekviena galaktika yra didžiulė gyva būtybė.
13:21
Kiekviena galaktika yra didžiulė gyva būtybė.

Kiekviena galaktika iš tikrųjų yra didžiulė gyva būtybė. Kiekviena galaktika turi centrinę saulę – galaktikos širdį. Pasipriešinimo judėjimas neseniai kalbėjo apie tai, kaip jis mus veikia:
 „Kiekviena galaktikos širdis pulsuoja kaip širdies pulsavimas žmogaus kūne. Kiekvieną kartą išskiria didžiulį energijos kiekį tiek fizinėje, tiek nefizinėje plotmėje. Kiekvieną kartą, kai įvyksta galaktikos impulsas, Galaktikos centrinė saulė keičia savo magnetinį poliškumą. Taigi įvyksta Galaktikos centrinės saulės magnetinis polių poslinkis. Tai labai galingas ir greitas procesas. Kai šioje galaktikoje įvyks galaktikos impulsas, tai taip pat bus labai greitas procesas, užtruks tik keletą metų. Kai Galaktikos Šiaurės ir Pietų ašigaliai apsikeis vietomis, tai paveiks visą Galaktiką – pasklis labai stipri energijos ir dalelių banga. Kai ši banga pasieks Saulę, ji turės stiprų smūgį ir Saulė pavirs Mikronova.
Kai Saulė eina į Mikronovą, ji taip pat išskiria milžiniškus energijos kiekius ir daleles visoje Saulės sistemoje. Ši banga labai paveiks šios planetos dinamiką. Tai yra ciklo pabaiga ir kartu naujo ciklo pradžia. Mūsų fizinė Saulė lygiuojasi su Galaktikos pusiauju maždaug kas 13 000 metų. Šis suderinimas įvyko tiksliai 1998 m. gegužės 17 d. Kai Saulė kerta galaktikos pusiaują, ji kerta itin galingos plazmos energijos lauką, kuris veikia Saulę. Taip paruošiamas dar vienas mikronas. Ne blykstė įvyksta lygiavimo momentu, o lygiavimas pradeda blykstės procesą. Tai veikia kaip laikrodis“.                                         Iš tiesų, mokslininkai jau gavo įrodymų apie mikronovų sprogimus Saulėje, kurie vyksta reguliariai kas 13 000 metų. Pasipriešinimo judėjimas apie paskutinį tokį įvykį pasakė taip: „Paskutinį kartą buvo planetos magnetinio lauko poslinkis. Įvyko labai dramatiški klimato pokyčiai. Viena iš daugelio išnykusių rūšių yra mamutas Sibire. Tuo metu Sibiras buvo subtropinė zona, tačiau protrūkio metu temperatūra per kelias minutes nukrito apie 40 laipsnių. Ledynmetis prasidėjo dėl mikronovos atsiradimo ir Žemės magnetinio lauko pokyčių. Kai kurie iš šių įvykių buvo sunkūs, o kiti – ne tokie radikalūs. Kartais būdavo visiškas polių poslinkis, kartais – tik magnetinio lauko nukrypimas. Žemės magnetinio lauko pasikeitimas gali sukelti fizinį polių poslinkį. Matote, kad magnetinis šiaurės ašigalis per pastaruosius kelis šimtmečius pasislinko. Pokyčiai įsibėgėja. Šiaurės magnetinis laukas keičiasi, o naujasis šiaurinis ašigalis bus netoli Chiang Mai (Tailandas), kai ateityje įvyks fizinis polių poslinkis.
1859 m. įvyko Carrington įvykis, kuris pradėjo Žemės magnetinio lauko susilpnėjimo procesą. Nuo to laiko Žemės magnetinis laukas vis labiau silpsta. Pasipriešinimo judėjimas teigia:
„Tikrieji duomenys jau daug stipresni, nei prognozavo mokslininkai. Tai bus labai stiprus saulės maksimumas. Tikimybė, kad esant šiam saulės maksimumui įvyks polių poslinkis, yra 10-15%. Tačiau greičiausiai tai įvyks esant kitam saulės maksimumui, kuris bus maždaug 2036–2037 m. Ar net daug labiau tikėtina – 2049 m. Paskutinis galaktikos impulsas greičiausiai įvyks vėliau. Tačiau pats įvykis, susijęs su fiziniu Cabal ir tamsiųjų jėgų pašalinimu, tikimasi daug anksčiau. Šviesos pajėgos nusprendė pratęsti laikotarpį po įvykio ir prieš polių poslinkį, kad žmonija patirtų išsivadavimą. Jie pastatė Dysono sferas: vieną prie Žemės, kitą prie Saulės. Jie yra pakankamai stiprūs, kad užkirstų kelią dideliam kataklizmui, kol dar viskas nėra paruošta.

Paaiškėjo, kad aldebaraniečiai, ruošdamiesi didžiulei operacijai Žemėje, bendradarbiauja ne tik su andromediečiais, siriečiais, plejadiečiais ir arktūriečiais, bet dabar jiems padeda ir daugelis buvusių Slaptųjų kosmoso programų narių, kurie priėmė Šviesą ir dabar dirba su Galaktikos konfederacija. Pasipriešinimo judėjimas sakė taip: „Tarp jų verta paminėti Maria Orsic su savo Vril merginomis. Kitas įdomus pavyzdys – kai kurie vokiečių generolai, priklausę nacių karo mašinai Vokietijoje, vėliau perkelti į Naująją Švabiją. [Antarktidoje], paskui į Tamsujį laivyną, o galiausiai buvo užgrobti Aldebaranų. Jie suprato, kad jais manipuliavo nacių ideologija, jie visiškai priėmė Šviesą ir dabar dirba Galaktikos konfederacijai.
Iš to, kas pasakyta, galima suprasti, kad gyvi ne tik Maria Orsic ir jos grupė, bet ir Antrojo pasaulinio karo metais gyvenę vokiečių generolai. Tai skamba stebėtinai, tačiau žinome, kad ir ateivių technologijos, ir technologijos slaptose kosmoso programose leidžia nuolat atnaujinti kūnus, kurių gyvenimo trukmė siekia šimtus metų. Lygiai taip pat ten yra sielos perkėlimo į savo kloną technologijos. Visos šios technologijos po Įvykio ir visiško atskleidimo bus prieinamos visai žmonija
i.
Pasipriešinimo judėjimas taip pat pranešė, kad Aldebarano karinių bazių tinklas Žemėje bus naujos kvantinės finansinės sistemos pagrindas. Tokia karinė parama akivaizdžiai reikalinga, kad naujoji sistema veiktų stabiliai, būtų patikima ir nesusidurtų su grėsmėmis. Pranešama, kad „žvalgybos agentūros ir karinės tyrimų agentūros, tokios kaip AFOSI, jau gavo nepaneigiamų įrodymų, kad Aldebarano planas yra tikras ir kad jis išsipildys, todėl kai kurie „Cabal“ nariai dabar labai išsigandę“.
Tai svarbu, nes dabartinėje (senojoje) finansų sistemoje vėl atsirado įtrūkimų, kurie plėsis ir augs, kai skola pagrįsta ekonomika pasieks tašką, iš kurio nebegalima grįžti. Pavyzdžiui, JAV vyriausybė iš žmonių per metus surenka 2,6 trilijonus dolerių mokesčių, o metinis deficitas yra 2 trilijonai dolerių. Be to, valstybės skolos palūkanoms sumokėti jie jau išleidžia 1 trilijoną dolerių, o po kelerių metų tam prireiks 2 trilijonų dolerių, tai yra, beveik visi mokesčiai bus skirti tik palūkanoms mokėti. Kodėl tai svarbu apsvarstyti? Jei doleris ir JAV ekonomika žlugs, automatiškai žlugs visa tarptautinė finansų sistema. Ir, kaip jie sakė Pasipriešinimo judėjime, tada gims naujas pasaulis, paremtas nauja, teisinga sistema.

Kaip manote, teisingumo nėra? TAI YRA ir jį kuria tokie žavūs KŪRINIAI ❤️ kaip JŪS, Žmonės ❤️ Yra teisingumas Kurkite jį.Jei kiekvienas iš mūsų nuoširdžiai kursime teisingumą, tada viskas pasikeis
Tiems, kurie jau yra registruoti šioje matricoje, viskas iš anksto nustatyta. Tikri Žmonės UŽ MATRICOS, tai ne mūsų pasaulis. SAVĄ PASAULĮ kuriame PATYS Nuo „kitų“ ir jų matricos mus skiria mūsų Sielos ir Sąžinės buvimas Jie, tai yra "kiti" turi savo scenarijų, mes, žmonės, turime savo kelią ir savo pasaulį, kurį patys kuriame.Tai ir yra visas skirtumas.... Svarbiausia suprasti šį skirtumą Jei skaitai šias eilutes ir tai atsiliepia tavo Sieloje, tai tu ir esi tas pats architektas, kuris pasirenka savo kelią ir kuria savo pasaulį
O visi šitie absurdo teatrai, problemos, armagedonai ir kitos kvailystės skirtos būtent jiems, kitiems......jiems tai rūpi, bet mūsų durys atviros visiems ir visada 

Pasaulis sudarytas IŠ MŪSŲ – iš tavęs, iš manęs. Kokie mes – toks ir mūsų pasaulis! MES PATYS jį kuriame APLINK SAVE, supranti? Kiekvieną dieną milijonai žmonių daro gerus darbus.TYLĖDAMI.
O tuo metu Kažkas Visagalis iš Viršaus, taip pat TYLĖDAMAS viską pastebi. Ir netiesa, kad gėris netriumfuoja. Niekų kalbos! Jis VISADA TRIUMFUOJA! Tiesiog – NE VISADA IŠ KARTO

 

Jūs esate planas! Skleisdami tiesą, mes dalyvaujame žmonijos pabudime ir pasirenkame laisvės ir teisingumo naudai.
Taikos ir ramybės

Peržiūrų: 229 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 4.2/5
Viso komentarų: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Gruodis 2023  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0