Penktadienis, 29.03.2024, 13:42
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2014 » Lapkritis » 13 » Kijevas – Ozyrio galva
17:47
Kijevas – Ozyrio galva

Kad jau pradėjo ieškoti faktų, kad jau timptelėjome už tos virvutės, tai ieškome ir toliau, “gerbiamieji prisiekusieji patarėjai”, kaip išsireiškė didysis kombinatorius, iš vienos geros senos sovietinės komedijos...

Kas toks yra Ozyris? Na, manau žinote, kad pagal šiuolaikinius istorikus, tai senovės Egipto dievybė. O pagal A. Novyh knygas, tai buvo kažkada tai, maždaug prieš 12 tūkstančių metų gyvenęs realus, konkretus žmogus. O jei dar tiksliau - Bodhisatva (Šventoji Dvasia, jei krikščioniškai išsireikšti, įsikūnijusi kūne, na panašiai kaip Jėzus Kristus, Buda ir tt.). Buvo pas jį ir savoji "Marija Magdalinietė" – kuri dabar pateikiama, kaip senovės Egipto deivė Izidė. Ji taip pat, kaip ir Marija Magdal pasinaudojo Pirmapradžio Garso adaptuota formule – taip vadinamu Graaliu. Na ir žinoma, kadangi tokie žmonės ryškiai išsiskirdavo savo sugebėjimais, žiniomis tarp paprastų žmonių, tai todėl juos paprasti žmonės ir laikė aukštesniais už save, tai yra - Dievais bei Deivėmis.

Taip pat, knygoje buvo užsimta, jog tas Ozyris kartas nuo karto gyveno ir lankėsi ne tik tuometinio senovės Egipto geografinėje teritorijoje, bet ir dabartinės Ukrainos, Baltarusijos ir Rusijos teritorijose. Dnepras anksčiau buvo vadinamas Borisfenu, o upė Volga – ne kaip kitaip, o būtent Ra. Galvoju, jog miestas SamaRa irgi su tuo susijęs. Pagal legendas, tai tvirtovė, stovinti ant Ra kranto. Sama (pati stovinti ant Ra)

Na o dabar konkrečiau apie pačią Ozyrio galvą. Pradžioje, kad šiek tiek atsimintumėte ir suprastumėte, apie ką yra kalbama pateiktoje žemiau ištraukoje, leiskite jums priminti, jog tamga – tai yra kaip ir savotiškas auksinis medaljonas, su trilapio lotoso žiedo simboliu ir kita Šambalos atributika, su ypatingu kristalu, viską matančioje akyje, esančioje  piramidėje, trikampiu virš jos. Tai nežemiškos kilmės akmuo, kažkas vidutinio tarp stiklo ir smėlio. Jis labai preciziškai apdirbtas, nušlifuotas ir jam neprilygsta joks deimantas iš žemėje esančių.Tai svarbiausia tamgos dalis, nes ten sukaupta tokios energijos, žinoma tik tiems, kas moka jomis pasinaudoti. Tai kaip savotiška galinga energetinė įranga. Iš viso egzistuoja trys tokios Tamgos: Pravi pasaulyje, negatyviame Navi pasaulyje, dėl balanso ir Šambalos valdovo Tanga. Tai štai, šioje ištraukoje eina kalba būtent apie Šambalos valdovo Tamga.  Kas dar galima būtų pridurti šia tema, jog Pravi tamga buvo kaip koks internetinio tinklo bazinis kompiuteris su didžiule atmintimi, apjungiantis visų Geliarų ir Etimonų (šviesos karių ir jų karvedžių) veiklą, suteikiantis jiems papildomų jėgų, energijos. Na ir kas įdomu dar, jog ant visų knygų “Sensėjus” viršelių, pavaizduota būtent Pravi Tamga, kuri pagal knygą, buvo saugojama kitoje Lotoso šventykloje, Krymo olose. Ir tai pasirodo yra ne piešinys, o foto nuotrauka, kas tik dar labiau padidina smalsumą, nes tokiu atveju, vis tik reikėjo ją realiai turėti savo rankose, tai yra, apsilankyti pačioje lotoso šventykloje ir atsidaryti tą kapsulę, kurioje ji saugoma ir kuri neatsidaro kiekvienam norinčiam, nors ir panaudotų tonas bet kokios sprogstamos medžiagos.  Tuo pačiu, tai patvirtina nuomonę, jog tamga jau yra atverta ir veikia, o tai reiškia, kad ir mūsų laikais Geliarai realiai egzistuoja ir padeda mums, saugo mus subtiliuose planuose.

Taip pat, galima atsiminti ir tai, jog Pravi Tamga, tai ir yra ta, taip vadinama, pagal legendas, Goro viską matanti akis, dėl kurios ėjo kova tarp Pravi ir Navi pasaulių. Priminsiu, prie to paties, kad Pravi – dieviškas, aukštesnis pasaulis, Navi – anapusinis, negatyvus pasaulis ir Javi – tai matomas, materialus pasaulis, pagal senovės slavų tikėjimą, Vedas.

Taigi, ištrauka iš A. Novich knygos “Ezoosmosas”:

O Kur yra saugoma Šambalos valdovo Tamga?

Dabar ji saugoma tokioje pat kapsulėje, Lotoso šventykloje, kuri yra Ozyrio galvos trečios akies srityje.
Na tikiuosi, jog taip sakote perkeltine prasme? Ar vis tik tiesiogine?

Beveik tiesiogine – nusijuokė sensėjus – tiksliau sakant, geografiškai-reljefinėje galvoje. Dabar toje vietoje stovi senovės Rusės miestas Kijevas.

O kurgi ten tada išsidėsčiusi to Ozyrio trečioji akis?

O ta sritis, išsidėsčiusi kaip tik ten, kur, pagal Jėzaus Kristaus prašymą, Andrėjus Pirmas-Pakviestasis, pasėjo lotoso sėklas. Dabar ten išsidėsčiusi Kijevo-Pečioros-Lavra.

Kiek kartų buvau Kijeve, niekada apie tai nepagalvojau, kad jis yra Ozyrio galva. Tas miestas man daugiau asocijuojasi su Černobilio katastrofa...

Taip, dėl to Černobilio, vos nesusimaišė visos kortos.

Kas per kortos?

Na kokios, kokios - su pranašystėmis dėl Ozyrio galvos... Po sprogimo, reaktorius pradėjo greitai degti. Žinoma, jog jokie gaisrininkai jo nebūtų užgesinę. Situacija tapo ant tiek kritinė, kad Šambala buvo priversta įsikišti. Ir tokį procesą, deja, pastebėjo ir specialistai, kadangi tai pažeidžia visus fizikinius dėsnius, vietoje to, kad pastoviai didėtų, branduolinė reakcija pradėjo intensyviai mažėti... Bet iš kitos pusės, jei ne Šambala... tai ir Kijevo jau nebūtų ir pranašystė neišsipildytų. (Virgio trigrašis: šioje vietoje dar galima būtų atsiminti to laiko liudininkus, kad ir tuos pačius gaisrininkus, kurie stebėjo kybantį virš reaktoriaus objektą iš kurio krito spindulys. Tai dar gali atkapstyti, nors ir skurdokai, tų metų laikraščiuose, bei TV laidoje, kuri tada vadinosi “взгляд”. Na ir žinoma akademiko N. Levašovo tvirtinimus, apie tai, jog mums “padėjo” iš ten” ir kad jis tai tiksliai žino, kaip ir apie tai, jog pats tas procesas pasibaigti savaime negalėjo, apie didelių valdininkų pasiimtas komandiruotes į tolimus rytus, kuo toliau nuo ten.)

O kas per pranašystė?

Na tai ilga istorija, papasakosiu kitą kart....."

Tiek informacijos knygoje. Dabar toliau, ką turėjo omenyje sensėjus, sakydamas geografiškai-reljefinėje Ozyrio galvos, trečiojoje akyje?

Internete yra video, kuriame vietinis Kijevo architektas, sako kad pirmasis aptiko atsitiktinai pakankamai myslingą ir unikalų fenomeną, Pečioros kalvų landšafte, ant kurių, kaip žinote ir stovi dabartinis Kijevo miestas.

To landšafto piešinyje yra aiškiai įžiūrimi kontūrai galvos, to kadaise gyvenusio žmogaus, kurį visa pasaulinė istorija ir mitologija, rašyta pagal valdančių diktatą, vadina senovės Egipto dievu Ozyriu. Štai keletas įdomių foto, kaip sakoma, tyčia net ir neprigalvosi.

Dabar darosi aiškiau, apie ką vis tik šnekėjo sensėjus. Bet kas liečia tas pranašystes, nežinau, gal jas sensėjus ir papasakojo, taip sakant siaurame savo mokinių rate, bet tolimesnėse knygose jų neminima, arba aš toks nepastabus, arba to dar negalima daryti, gal anksti?

Taigi, su visu tuo susiję manau įdomūs ir kiti  klausimai. Ar Ozyris kartais nebuvo viena, iš prieš tai buvusių Šambalos valdovo - Rigdeno Džapo - reinkarnacijų? Nes, pagal laiką atitinka, įskaitant tai, jog Šambalos valdovas įsikūnija kartą, per 12 tūkstančių metų. Ir jis ateina kaip vertintojas, ne žinių nešėjas ar pagalbininkas, ciklų pabaigoje. Taip pat, iš knygų, galima suprasti, jog jis dabar gyvena būtent Kijeve. Iš čia klausimas. Ar Rygdeno Džapo dabartinis atsiradimas Kijeve nėra susijęs vis tik su tokiu miesto reljefu?  Ar tai nėra susiję su netoliese esama Šambalos valdovo tamgos saugojimo vieta – lotoso šventykla. Kas ir yra Ozyrio trečioji akis – Kijevo-Pečioros-Lavros rajone.

Taigi, sprendžiant iš tokių faktų, energetika ten turėtu būti pakankamai aukšta, turint  omenyje ir tai, jog ten yra ir dar vieno Bodhisatvos - Agapido palaikai. Tarp kitko, tas patvirtinta ir mokslo vyrų, atlikus fizikinius matavimus.

Dar vienas dalykas prie to paties. Tai jau liečia tamplierius. Kaip teigiama knygose, ne atsitiktinai pirmųjų tamplieriu spaudu buvo dviejų raitelių, jojančių ant vieno arklio pavaizdavimas. Žinių žmonėms "dvynių" simbolis reiškia aukščiausią prašviesėjimą, kas nurodo į žmogaus susidvejinimą, po susilietimo su Pirmapradžiu garsu, tai yra Graaliu. (apie tai šnekėjo ir berniukas Žora, kai yra tarsi dvi jo dalys, viena funkcionali, kita stebi) O arklys reiškia judėjimą. Pateiksiu keletą konkrečių radinių ta tema...

Žinoma, yra kai kurie skaitytojai, ypatingai tie, kurie save laiko “ne profanais” religijoje, kurie mano, jog Šventoji Dvasia įsikūnyti galėjo tik kartą ir tik Jėzaus Kristaus kūne. Griežtai atmetant visus kitus galimus atvejus. Ką gi, kaip sakoma kiekvienam savo... Tačiau, kaip ir sakiau, faktai geri tuo, jog nepriklauso nuo tikėjimo... Matyt tokiu posakiu sunervinsiu kai kurių asmeninius žvėrelius ir jie vėl puls kandžiotis, amsėti, bet nieko nepadarysi, toks jau tas kelias...

Su pagarba ir meile.

 

Peržiūrų: 4722 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 5.0/2
Viso komentarų: 221 2 3 »
0  
1 aha   (13.11.2014 19:40) [medžiaga]
Na, Virgi, pripažinkite, kad ir jus nelabasis gundo mane paerzinti :)
"Ne profanai" religijoje žino, jog Šventoji Dvasia įsikūnijo ne vieną kartą ir ne vien Jėzaus Kristaus kūne:)
Šv. Dvasia buvo perduota Kristaus mokiniams per Sekmines po Jo Prisikėlimo. Taigi, Šv. Dvasia yra pasaulyje ir kiekvienas žmogus, kuris atgimsta iš vandens ir iš Šv. Dvasios, įeina į Dangaus karalystę
Šiandienos evangelijos citata Bernardinuose lt. kaip tik ir yra:
Lk 17, 20-25
Dievo karalystė ateina nepastebimai. Ir niekas nepasakys:
'Štai ji čia arba ten!' Nes Dievo karalystė jau yra tarp jūsų.

Taigi, Dievo karalystė ir yra tas atsibudimas (nušvitimas), kuris vienam įvyksta žaibiškai, kitam atsiveria pamažu, priklausomai nuo to, kaip Šv. Dvasia veikia žmoguje.

0  
2 virgis   (13.11.2014 20:46) [medžiaga]
Baigiasi tamsos ir tironijos metas, Tiesa nenumaldomai apnuogina viską, kas buvo kruopščiai slepiama po melo ir manipuliacijų šydu. Skaldymo ir priešinimo metodas jau neveikia, nes žmonės pajuto didžiulį poreikį
vienytis ir veikti bendram labui. Giliai širdyje kiekvienas žmogus labiausiai trokšta Tiesos. Nes žino:
tik Tiesa visus išves į Šviesą. Kur vietoje skaldymo į “paprastus” ir “nepaprastus” – Vienybė.

0  
3 aha   (13.11.2014 21:33) [medžiaga]
Рассвет приходит к тем, кто видел тьму
Во всём её убийственном величии...
Кто плакал от людского безразличия,
Но безразличным не был ни к кому.

Рассвет приходит к тем, кто был в пути,
Не зная ни усталости, ни лени.
Кто, обессилев, падал на колени,
Но поднимался, продолжал идти...

И, зажимая волю в кулаки,
Вдруг находил ромашковое поле,
И, задыхаясь от щемящей боли,
Свои ладони прятал в лепестки.

К тем, кто, похоронив свои мечты,
И, помянув их, устремлялся дальше.
Кто смог среди предательства и фальши,
Не растерять душевной чистоты.

Нечаянно в небесной синеве,
Вдруг распахнутся солнечные двери.
Рассвет приходит к тем, кто верил в свет.
Абсурдно,
до последнего.
Но - верил ...(И. Андреев)

Сайт "Наша Планета": http://nashaplaneta.su/blog/priejdet_rassvet/2014-11-02-53277#ixzz3IykDEvWm

0  
4 amigo   (14.11.2014 18:56) [medžiaga]
Labai įdomi info.
Man šovė mintis Allat Ra ženklą pagaminti iš dviejų magnetų.Manau,kad "diskinei " ženklo daliai pritvirtinus ašį su guoliais ir įstačius į "lėkštutėje" pragręžtą skylę,bei suteikus diskui pradinį sukamąjį judesį,toks įrenginys taptų "amžinuoju varikliu",kuris "vartotų" nulinio taško energiją(fizikinis vakuumas).

0  
5 Doremi   (14.11.2014 21:30) [medžiaga]
labas,aiškinatės raštus
puiku,tik senokai lankiau,daug praleidau
gaila...

0  
6 maya   (16.11.2014 15:08) [medžiaga]
Virgi, man labai idomi tavo nuomone apie si zmogu: 

http://exlab.lt/node/137

jam uzduoda klausimus, o jis i juos atsako, sukrutindamas musu samone. na manaja jis tikrai priverte suspurdeti :))

0  
7 virgis   (16.11.2014 19:05) [medžiaga]
Neįsižeisk, bet Žmogau, iš kokio miško išlindai? Informacija jau keturių metų senumo. http://atsibudimas.ucoz.com/news....3-09-90
Tokių beprasmių kratinių, kurie tik tam, kad žmogų nutraukti nuo esmės, aš jau seniai neskaitau ir tai manęs jau seniai nebedomina, kaip ir visokie reptiloidai ir panašiai, tai iš tos pačios serijos, tik dėmesio nukreipimui. Jei tave domina mano nuomonė, tai pasakysiu, jog ne ten ieškai ir beprasmei skiri tam ir taip brangų laiką. Gali tai praleisti ir nesuteikti jokio dėmesio, na nebent tu nežinojai, jog egzistuoja, sistema ir tave valdo, kaip ir daugumą šiame pasaulyje. Tai dabar sužinojai? Abejoju, jog tai tau buvo iki šiol nežinoma.
Geriau pabandyk pradėti dirbti su savimi, klausyk dažniau intuicijos ir tu net nebeklausi ar to tau reikia. Atkris dėl nereikalingumo, nes viskas ko tau reikia - yra tavyje, atverk tą šulinį ir tu surasi viską ko ieškai ir netgi daugiau. Juk kas gali būti svarbiau už dvasinį kelią? Kas gali būti svarbiau už tikrą laisvę, ne tą iliuzinę kuri politikų lozunguose, bet tikrą vidinę.
Kad augtume dvasiškai ir vystytume pozityvumą, turime atsisakyti ne tik negatyvių minčių, bet ir visų negatyvių savybių ir destruktyvių reakcijų: egocentrizmo, pykčio, pavydo, gobšumo, įtarumo, abejingumo ir t.t..
Turime sąmoningai nuo viso šito išsivalyti, kad išlaisvintume savyje erdvę pozityvumui. Nes negalime būti truputį pozityvūs, truputį dvasingi ir negalime būti harmoningi, jei vadovaujamės prieštaringomis mintimis ir jausmais.
Dar daugelio žmonių sąmonė užteršta melu taip, kad Tiesa juos baugina. Bet.. baimė daro žmogų žvėrimi, o Drąsa – Kūrėju. Pokyčių nori dauguma, bet kažkas turi juos įgyvendinti! Todėl priekyje žengia drąsiausi.
"Venkite tų, kurie nori įdiegti jums kaltės jausmą, nes jie siekia jus valdyti."
Konfucijus

0  
8 maya   (16.11.2014 20:46) [medžiaga]
sakai kratinys skirtas nutraukti nuo esmes ? jis viena is nedaugelio butybiu fiziniam pavidale, nurodanti viena is tiesiausiu keliu i namus nesakydamas nieko, tik uzduodamas klausimus tau paciam. jis butybe fiziniam pavidale bet nepavaldi zemes desniams ir jos gunoms. jis piesia daug bendresni kurinijos plana nei musu zemele. jis neglosto taves migdanciais seiletais dvasiniais niekur nevedanciais tekstukais. jis suduoda tau per veida, aiskiai pasakydamas, kad tu ne is cia ir tau reikia grizti. o vienintelis kelias susikoncentruojant ne i aplinka , o i savo mikrokosmosa. kiekviename jo atsakyme bomba. nors tekstas ir ketveriu metu senumo, jis pazadino mane is sapno, kuriame as sapnavau, kad jauciausi atsibudes. zinoma jis kalba nuo savo rases perspektyvos, todel jauciasi subjektyvumas, bet kad jis cia aukso grudus zarsto ,tiesiog, tai akivaizdu, tik ne visi juos moka surinkti i sauja.

+2  
9 virgis   (16.11.2014 21:28) [medžiaga]
Tai ką čia veiki, tarp seilėtų ir niekur nevedančių tekstukų? Kam klausi, jei ir taip viską žinai?  Kiekvienas pasirenka tai, kas jam tinkamiausia. Taigi pirmyn paskui aukso grūdus,vienintelis iš mokančių surinkti, mes jau kaip nors čia paprastieji pabūsim...
“Nepaprasti” labai mėgsta pamokyti kaip reikia gyventi ir naudoja tam daug skambių frazių, kurios nėra paremtos darbais: žodžiais “rūpinasi” žmonėmis, o darbais – juos išnaudoja. Visada mato kitų trūkumus, bet savųjų “nepastebi”. O “paprasti”? Jie tyliai dirba svarbius kasdieninius darbus, kurių dėka “nepaprasti” bujoja. “Paprasti” klaidinami, žeminami, tačiau tik jų dėka išlieka žmogiškumas, padorumas ir nuolat augantis gilus pokyčių troškimas.

0  
10 amigo   (16.11.2014 21:34) [medžiaga]
Reptiloidai bijo Šviesos ir Tiesos.
Niekas jų NEBEBIJO.Iš jų liko tik SMARVĖ.

1-10 11-20 21-22
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Lapkritis 2014  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0