Šeštadienis, 20.04.2024, 06:27
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2012 » Liepa » 16 » Ko galima laukti periode po poslinkio
18:05
Ko galima laukti periode po poslinkio

Kada fizinis kūnas mutuoja ir aktyvuojamas pakylėjimo šablonas, fiziniai jausmai irgi persitvarko, keičiasi ir leidžia matyti vyksmą kitose sferose. Kadangi vibracijos greitėja iki eterinių sferų vibracijų, tuo pat metu, jūs iš tikro būsite arčiau šių sferų dažnių ir pradėsite tiesiogiai jas jausti.

Jūs pastebėsite, kad viskas turi aurą. O jai atidžiau įsižiūrėsite, tai kaip smulkias vibracijas pamatysite mirgėjimą. Tarsi viskas aplink kvėpuoja.

Daugelis žmonių prieš akis mato šviesos kibirkštėles, tai ne šiaip sau kraujas, judantis akies tinklainės kapiliarais. Jūs galėsite stebėti tai kas vadinama "sferomis” – smulkūs laiko-erdvės tuneliai, jungiantys fizinį išmatavimą su astralinėmis ir eterinėmis sferomis. Juos netgi galima nufotografuoti skaitmeninėmis greitomis foto kameromis (Virgio trigrašis: taip vadinami "orbai”, jų vis daugėja, nes kaičiasi pačios Žemės vibracija)

Kadangi jūs toliau pakylėjate, akių kampeliuose galite pradėti matyti judėjimą (periferinė rega). Daiktai, į kuriuos jūs įsižiūrėsite, ištirps energetiniuose paternuose. Jūs galėsite stebėti šventas geometrijas, apjuosiančias įprastus objektus, tokius kaip kalnai ir medžiai. Žmonių aura taps akivaizdi, jūs fizinėmis akimis pamatysite tos energijos ribas.

Pojūtis pasikeis žymiai. Jau dabar daugelis žmonių jaučia, kaip per kūną, bangų ar adatėlių diegimo  pavidalu, prabėga elektra. Jūs pajausite, kad maudotės vibruojančių energijų jūroje ir tai taip yra. Jūs pajausite, kad tarsi plaukiate gyvenimu, vietoj ėjimu juo.

Emocijos įgaus spalvas ir tekstūrą. Pastebėsite, kaip emocijos paveikia jūsų ir kitų aurą. Kitų stiprias emocijas, jūs pajusite iš kart, kai tik jie įeis į kambarį ir pamatysite, kad kambarys pilnas jų emocijų.

Pasikeis ir laiko pojūtis. Valandos pasirodys minutėmis, o minutės valandomis. Jūs pastebėsite, kad pas jus visada atsiras pakankamai laiko, iš tikro svarbiems dalykams, bet jo bus visada nepakankamai tam, kas turi išeiti. Staiga pajusite, kad jus neša gyvenimo tėkmėje ir tuo pat metu, kad jūs turite neribotą laiką, savo gyvenimo sutvarkymui. Kai jūs išeisite iš aukšto suvokimo ribų, atskirais atvejais jūs pajusite, kad pas jus neužtenka laiko atlikti viską kas būtina.

Žmonės ateis ir išeis iš jūsų gyvenimo. Arčiau jūsų atsidurs tie, kas supranta per ką jūs praeinate. Kiti nustos su jumis bendrauti. Gali atsirasti gilūs, reikšmingi santykiai, nesitęsiantys iš viso keletą sekundžių ar minučių. Jūs galite pajusti ryšį su kiekvienu Žemės žmogumi, netgi galite pajusti, kad kiekvienas žmogus – jūsų draugas ar giminaitis. Bus jausmas, kad "tame mes visi kartu”.

Pažįstamos vietos pradės atrodyti taip, tarsi jūs niekada jų nematėte anksčiau. Jūs pastebėsite tai, ko anksčiau niekada nepastebėdavote. Kadangi sąmonė pakylėja, pradėsite vertinti gyvenimo smulkmenas, tokias, kaip žolės grožis, ar rasą ant voratinklių. Jūs pajusite vienybę su viskuo, ką matote ir jaučiate. Jūs galėsite bendrauti su uola ar augalu, ne kalbos, bet momentalaus supratimo pagalba.

Išaugs telepatiniai sugebėjimai. Pastebėsite, kad dažnai bendraujate su sielomis telepatiškai, netgi jei tų sielų žymiai žemesni Aš nesuvokia, ką jūs darote. Jūs suvoksite, kad nieko neištarėte garsiai, o pasakėte telepatiškai. Su kitais, pakankamai suvokiančiais, atsiras neišsakytas žinojimas ir sužinojimas, kuriam nereikės žodžių.

Toliau vystysis eksrasensoriniai ir intuityviniai sugebėjimai. Jūs žinosite, kur esate reikalingas, o kur ne. Atskirsite, kada vadovavimas eis iš žymiai aukštesnių lygių, o kada ne. Nors išmoksite jausti namus ir saugumą visur, kur tik bebūtumėte, jus lengvai ir be pastangų ves į vietą, tinkančią jums. Jums paprasčiausiai nesinorės būti ten, kur esate nereikalingas ar jums nesaugu.

Pradėsite girdėti garsus, kurie kažkada nepateko į girdimų garsų juostos dažnį, įskaitant aukštų ir žemų tonų įvairovę. Su laiku jūs išgirsite tai, ką kai kurie mistikai vadina "sferų muzika” – kažkas panašaus į garsą "OM”.

Išgirsite kitų sferų balsus šnaresio būdu. Angelų balsai galės kalbėtis su jumis, arba paprasta kalba, arba kokios nors kitos rūšies klausos bendravimo forma.

Atsiras jausmas, kad viskas yra tobuloje Dieviškumo Tvarkoje ir tai taip yra. Dings nekantrumas, jaudulys ir neramumas. Jūs sužinosite, kad viskas vyksta absoliučiai teisingu laiku ir įgausite pasitikėjimą tuo, kad atsirasite reikalingoje vietoje, reikalingu laiku.

Išmoksite vertinti kiekvieną momentą. Nors įgysite pasitikėjimą ateitimi, kiekvienas momentas atrodys nauju, viskas bus kaip pirmą kart (ir tai taip). Jūs paprasčiausiai leisite ateičiai išsiskleisti, nesijaudindami.

Dar išsisaugos, kokį tai laiką, negatyvios žmonių baimės, pykčio ir liūdesio emocijos, pozityvios džiaugsmo emocijos. Tačiau, jos vis mažiau ir mažiau jus kontroliuos. Jūs jausite save didžiule šviesos būtybe (kuo iš tikro ir esate), turintis smulkią žmogiškos baimės emociją. Baimė bus suvokiama, pergyventa ir pajausta, bet dar liks maža gyvenimo dalimi. Tas pats būdinga pykčiui ir liūdesiui. Pajausti, pergyventi ir suprasti taip, kokie jie iš tikro yra, nei daugiau, nei mažiau. 

Jūs įgausite saugumo jausmą. Jus nejaudins pasaulio negatyvumas. Net jeigu jūs stebėsite prievartą ir chaosą, viskas bus tarsi taip, kad jūs žiūrite įdomų filmą, be emocinio prisirišimo prie rezultatų.

Kadangi Žemės pasikeitimų tempas greitėja, jūs žiūrėsite būtybės akimis, tarsi pjesę artėjančią prie kuliminacijos. Vieni herojai sužavės, kiti sukels nepasitenkinimą, bet jūs niekada nesuklysite ir nepriimsite tą pjesę už realybę. Jūs jausite užuojautą pjesės herojams, užmiršusiems, kad jie – aktoriai, pradėję suvokti save tos pjesės herojais. Jūs suvoksite, kad liekate herojais ir vaidinate savo vaidmenį pjesėje, bet daugiau neužmiršite, kad jūs – aktorius.

Kadangi Žemė toliau pakylės, jūs suvoksite planetą, kaip didingos sąmonės  išraišką. Jūs pajausite jos skausmą ir džiaugsmą. Jūs stebėsite orus, žemės drebėjimus, vulkanų išsiveržimus, kaip paprasčiausią jos sąmonės pasireiškimą. Kai pamatysite sielų grupę, paliekančią savo kūnus, pajausite praradimą, bet tuo pat metu pajausite, kad jie iš tikro tik pakeitė formą ir jūsų nepaliko. 

Jus toliau ves ten, kur pačiu geriausiu būdu galėsite tarnauti patiems aukščiausiems savo sielos tikslams. Jūs mėgausitės kelionėmis. Greičiausiai jums teks daug keliauti, ar ateidinės kiti, kad pamatyti jus. Tik nedaugelis liks tose vietose, kur nieko nevyksta. Išmoksite atsikratyti materialinio daiktų prisirišimo. Jeigu prireiks mašinos pervažiavimui, ją suteiks kas nors, specialiai pasiustas tam tikslui. Viskas, kas reikalinga, pas jus ateis pačiu sąžiningiausiu būdu. Vyks lygiavertis, nors kartais jis toks neatrodys, pasikeitimas energijomis. Pajausite, kad užduoties (užduotį duoda jūsų siela) įvykdyme, jus palaiko visa Visata. 

Daugumas žmonių jaus meilę ir užuojautą visiems daiktams ir žmonėms, neatsižvelgiant į tiesioginės įtakos sugebėjimus. Vieni bus sujaudinti jūsų tarnyste, kiti tai vos pastebės. Jus nejaudins, kas laimės, nuo užuojautos išreiškimo. Tai jūs išreikšite, bet kokiu atveju. Darysite, kas atrodys natūralu, tarnaujant pačiu aukščiausiu ir geriausiu būdu, nesirūpindami tuo, kaip tai atrodys iš šalies. Jūs sužinosite kažką, kas laimėjo jūsų veiksmų dėka ir žinoma, bus už tai dėkingas, bet tai nėra svarbiausia. Tai svarbu tik ego perspektyvoje. Žinote, kad jūs – geras žmogus, kad gėris – jūsų natūralus būvis ir to bus pakankamai. Jūs besąlygiškai spinduliuosite Meilę ten, kur tai bus reikalinga.

Suvoksite kosminius ciklus ir tapsite jautresni astronominiams reiškiniams, potvyniams, Mėnuliui, žvaigždėms ir t.t. Žinosite, kada Saulė skleis energijos intensyvius žybsnius, jus išmokys kaip į juos reaguoti. Pastebėsite didėjantį tų žybsnių poveikį aplinkai, bet būsite momente "dabar” ir susilaikysite nuo pasikeitimų baimės žinodami, kad jie tik prasideda, o jus jau perspėtas.

Žmonės pajus jumyse ramumą ir prisitrauks prie jūsų, ieškodami komforto ir sėkmės. Jūs tapsite jų slėptuve ir tvirtove tik todėl, kad matote juose tą patį Dievą, kaip ir savyje. Žinoma, spontaniškai jūs tapsite Dieviškumo Būvimo kanalu, kartu su kitais mokytojais, su kuriais jūs turite dvasinius kontaktus. Kasdieninėje veikloje jūs remsitės Dieviškumo Būvimu, gyvensite su juo ir naudositės ego tik tada, kada tai bus absoliučiai būtina. Pagrindinė ego funkcija bus pokalbis su kitais, terminais, kuriuos jie gali suprasti. Jūs nebūsite įtraukti į kitų veiksmus ir jausmus, o tik jausite jiems meilę ir užuojautą. 

Konkrečios pranašystės

Tai daugiau laisvos valios funkcija, mes daugiau kalbėsime apie universalius ciklus, apie pačius galimiausius scenarijus, bet turėkit omenyje: jūsų laisva valia maišys absoliučiam konkrečių situacijų visų detalių tikslumui.

Jūs – Dievai mokiniai ir mes negalime už jus piešti paveikslo, nors galime išmokyti kaip reikia laikyti teptuką, kaip pastatyti drobę ir t.t. Mes galime parodyti gražius paveikslus nupieštus tų, kas praėjo šį kelią iki jūsų. Mes galime pasufleruoti dar gražesnių paveikslų idėjas ateičiai. Bet būtent jūsų ranka laiko teptuką. Ir būtent jūsų protas sprendžia ką piešti.

Neginčytina, mes galime pažiūrėti ką jūs jau nupiešėte ir remiantis tuo, beveik tiksliai pranašauti, ką jūs nupiešite ateityje. Įskaitant laisvos valios įvairovę, mes galime nuspėti, ką jūs darysite toliau, remiantis jūsų dabartiniu sąmonės lygiu. Su atitinkamu tikslumu galima pasakyti: apie ¾ Žemės gyventojų paliks planetą ir įsikūnys kitame pasaulyje, o ¼ "paveldės” Žemę. Ir tik nedidelė grupė judės tiesiai į kristalinę šviesos kūno formą. 

Mes įsitikinę, kad Žemė bandys atstatyti pusiausvyrą ir tai bus lydima daugeliu pasikeitimų, kai kuriuos iš jų jau matote. Kadangi pasislenka magnetiniai laukai, pasislinks ir energetiniai taškai, viesulai. Klimatas daugumoje keisis, dalinai dėl Saulės pasikeitimų, kadangi ji juda link galaktinio poslinkio. Nors iškasamo kuro deginimas įneša savo dalį į klimato pasikeitimą, tai nėra pagrindine priežastimi. Tai tik sustiprina natūralias aplinkybes. Tačiau, yra daug žmonių išprovokuotų įvykių, kurie paleis pačios Žemės korekcines reakcijas. Pavyzdžiui, miškų iškirtimas bus priešpastatytas jų augimui ten, kur tai anksčiau buvo neįmanoma.

Žemėje atsibus vis daugiau ir daugiau sielų, tai stimuliuos dar didesnius pasikeitimus. Atitinkamai, priežasties ir pasekmės dėsnių, planeta visada atspindės joje gyvenančių būtybių sąmonės būseną. Tikintys bausme, bus atiduoti Motimos Žemės gailestingumui, nors iš tikro, Motina Žemė tik paprasčiausiai atstato savo pusiausvyrą. Sielos atidirbinėja karmas, sukauptas per daugelį gyvenimų. Daugumas žmonių bus priversti susidurti su tuo, kas buvo slopinama ir neigiama. Taip ir turi būti. Tai Dieviškumo Plano dalis.

Tiems, kas supranta vykstančius įvykius, tai bus nuostabus reginys. Tie, kas bijo ir neigia, jaus save taip, kad tarsi gyvenimo komfortas ir saugumas išmušti jiems iš po kojų. Tai irgi gerai. Kiekviena siela gaus tai, ko ji ar jis iš tikro nori. Ir tai gali brangiai kainuoti tiems, kas atsisako matyti, tiesiai jiems po nosimi esamą. 

Sąmoningai ar ne, priimami sprendimai, tai vistiek yra sprendimai. Tik nedaugelis sielų sąmoningai pasirinks palikti Žemės planą, ligų, epidemijų, karų, bado ir t.t. pagalba. Bet išeinantys tokiu būdu išreikš savo pasirinkimą, įvykdytą kažkokiame tai jų būtybės lygyje.   

Dvasinių šeimų apsijungimas

Kadangi jūs pakylėjate, tarpusavio santykiai irgi pasikeis. Daugumas žmonių atėjo čia kaip dvasinės grupės ar dvasinės šeimos dalis. Pas jus yra dvasinė grupė, paprastai sudaryta iš 12-os individų, pusę kurių visada vienu metu yra Žemiškame plane. Pas jus yra ir didelė grupė, sudaryta iš 144 sielų, panašiai 72 sielos visada vienu metu yra žemiškame plane. Kadangi jūs augate ir vystotės, užbaigsite vis daugiau ir daugiau karminių pamokų ir sudarysite vis mažiau ir mažiau karminių tarpusavio santykių.

Kadangi jūs užbaigiate karminius tarpusavio santykius, jie vystysis arba į tai, ką kanalas (Selas) vadina "bendra-kūryba”, arba išnyks. Kai tik jie išnyks, prie jūsų prisitrauks dvasinės šeimos nariai ir paviršutiniai santykiai pasikeis giliu dvasiniu bendravimu.

Vibruojantys 5-me tankyje taps pasiuntiniais 4-to tankio Šviesos bendrijose. Jūs pastebėsite, kad beveik su visais jūsų gyvenime yra gilus dvasinis ryšys.

Kai kurie sukurs išplėstas šeimas. Tai taps dvasinių bendrijų pradžiomis. Jūs gyvensite tarp 4-to tankio dvasinės šeimos narių, dar nepasiruošusių judėti į 5-tą tankį, būdami pakylėjimo kelyje, ar su kitomis 5-to tankio sielomis mažuose gydomuosiuose ar prašviesėjimo centruose, įskaitant ašramus ir prieglaudas.

Panašu, kad jus sudarysite partnerystę ir kooperatyvus, kaip perkant žemę ir nekilnojamą turtą, taip ir kartu valdant fizinius resursus.

Kadangi fizinių resursų reikmė sumažės, jūs fokusuositės į bendros energijos ir idėjų pasidalinimą. Gal būt jūs ir jūsų 5-to tankio dvasinės šeimos nariai, mokys 4-to tankio žmones prašviesėjusio gyvenimo būdų.

Didžioji žmonių dalis įeis į kontaktus su savo dvasinės šeimos dalimi, esančią žymiai aukštesnėse sferose. Jei jūs turite dvasinės šeimos narių iš 5-to tankio, įvyks džiaugsmingas apsijungimas. Jūs galėsi bendrauti tiesiogiai, vietoje santykių, dvasinis mokytojas/žmogus. Dvasiniai šeimos nariai iš aukštesnių nei 5-tas tankis sferų, dar liks kaip dvasiniai mokytojai, bet ryšys taps jūsų vis stipresnis ir stipresnis. Kai kurie dvasinės šeimos nariai aplankys jus kosminiuose laivuose, jei jų vibracijų greičiai suderinami su Žemės.

Kaip jau minėta, ateiviai ateis ir išeis iš prašviesėjusių Žemės bendrijų. Jūs naudositės privilegija keliauti į žvaigždes su kai kuriais ateiviais-svečiais, tuo tarpu, kai didžioji dalis 4-to tankio žmonių negalės pakilti į jų kosminius laivus, dėl vibracijų neatitikimo.

Daugumas 5-to tankio žmonių vadovaus mokykloms ir misterijoms, išminties šventovėms įvairiose Žemės dalyse. Tikėtina, kad jums dažnai teks keliauti tarp atskirų Šviesos centrų, dalinantis informacija ir žiniomis.

Kada jums daugiau nebereikės grįžti į Žemę, katu su dvasinės šeimos nariais jūs įvykdysite pasirinkimą: su kosminiais laivais išeiti į kitas žvaigždines sistemas, ar likti ir dar pasimėgauti gyvenimu Žemėje. Galų gale jūs pakylėsite į 6-tą tankį ir judėjimo priemonė – šviesos Merkaba – išsiskleis ant tiek, kad jums daugiau nebereiks kosminių laivų. Po to jūs pagaliau grįšite "namo” 7-tą tankį ir kelionė bus užbaigta. 

Kaip jūs žinote, tai nėra istorijos pabaiga. Kai tik pasieksite 7-tą tankį, pradėsite judėjimą visai kita evoliucijos spirale iki tol, kol nepasieksite 12-to tankio. Bet tai jau kita istorija.

Išvada 

Tikrieji knygos autoriai – jūs ir gyvenimas, nuostabus ir įkvepiantis, kurį jūs kuriate. Darbas su jumis mums teikia didelį malonumą. Mes dėkojame jus už dėmesį mūsų pamokoms ir žinome, kad jos jus įtakos per artimiausius metus.

Mes labai mylime jus, jūsų pasaulį ir numatome dieną, kada jūs užimsite atitinkančią savo vietą tarp šios Visatos Dievų-Kūrėjų. Mielieji Kūrėjai, dabar atskleista tik labai mažytė jūsų potencialo dalelytė, o mokymosi procesas tęsiasi amžinai, netgi mūsų būties lygyje. Kai tik jūs baigsite šios visatos tyrinėjimus, išeisite į didelę ir žymiai puikesnę Visatą. Jūs niekada nepasieksite Dieviškumo Kūrinijos pabaigos, kadangi tai tęsiasi Begalybėje.

O kol kas jums teks daug ką pasiekti Žemėje. Jūs gyvenate labai sunkiu ir pavojingu laiku, bet nešate savyje Dievo sąmonę, kuri saugiai praves jus per įvykių audrą. Leiskite mums būti jūsų slėptuve, uola ir tvirtove, kol jūs kuriate ir lipdote savo ateitį.

Brangūs Kūrėjai, ateitis jūsų rankose.

Mes – Pirmapradžiai Kūrėjai, visada su jumis Viso Viena Šviesoje.

Peržiūrų: 3990 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 5.0/4
Viso komentarų: 271 2 3 »
0  
1 Airijan   (16.07.2012 18:47) [medžiaga]
Ačiū už straipsnį.. Net ir apie blykstes parašyta buvo, jau maniau kad mažakrajystė kamuoja nuo didelio valgymo smile

0  
2 Barnis   (16.07.2012 23:14) [medžiaga]
Aciu Virgi uz straipsni.

0  
3 artis   (17.07.2012 00:28) [medžiaga]
"Net jeigu jūs stebėsite prievartą ir chaosą, viskas bus tarsi taip, kad jūs žiūrite įdomų filmą, be emocinio prisirišimo prie rezultatų."

Nieko sau įdomus filmas biggrin

0  
4 Milda   (17.07.2012 10:30) [medžiaga]
Nuostabus straipsnis. Super smile

0  
5 Merkurijus   (17.07.2012 12:40) [medžiaga]
Tikrai, dėkui Virgiui už paskutinį šios knygos ištrauką. smile Perskaičiau visus Pirmapradžius Kūrėjų pranešimus, buvo išties laaaabai daug naudingų, įdomių dalykų. Žinoma, kad raginu ir prisidedu prie skatinimų tęsti ir kitų knygų vertimus, kurie bus vertingi daugeliui čia besilankančių žmonių. smile Ačiū.

0  
6 Doremi   (17.07.2012 20:23) [medžiaga]
čia sakomas kreipinys JŪS
o kas tie jūs?tas autorius juk kreipiasi į kažką
aišku kad ne į mane, bet įdomu kas tie išrinktieji ir kaip juos atpažinti, kad bent pasiklausyti jų

0  
7 Milda   (17.07.2012 20:44) [medžiaga]
Doremi,JUS - tai MES .
TU, AS ir VISI KITI SKAITANTYS smile

0  
8 Almiasas   (18.07.2012 12:57) [medžiaga]
Quote
Daugelis žmonių prieš akis mato šviesos kibirkštėles, tai ne šiaip sau kraujas, judantis akies tinklainės kapiliarais. Jūs galėsite stebėti tai kas vadinama "sferomis” – smulkūs laiko-erdvės tuneliai, jungiantys fizinį išmatavimą su astralinėmis ir eterinėmis sferomis. Juos netgi galima nufotografuoti skaitmeninėmis greitomis foto kameromis (Virgio trigrašis: taip vadinami "orbai”, jų vis daugėja, nes kaičiasi pačios Žemės vibracija)


Na nepykit kolegos, bet tokio reiškinio kaip "orbai" priskyrimas "tuneliams" tai švelniai tariant juodas nukrypimas. Orbai TIKRAI neturi nieko bendro su "tuneliais į astralą": http://en.wikipedia.org/wiki/Orb_(optics)

Jei jau imame nesuprasti, kad ore esančią kietąją dalelę apšvietus blykste nuo jos paviršiaus atsispindi šviesa, su kuria dar vyksta tokie reiškiniai, kaip difrakcija ir interferencija, tai gal laikas pagalvoti, ar kartais nevertėtų profilaktiškai kreiptis į čia: http://www.pipedija.com/index.php/Naujoji_Vilnia smile

Nes žiūrint į ilgesnę perspektyvą, sugretinus vykdomas aukštojo mokslo ir sveikatos apsaugos reformas visiškai pagrįsta tikėtis, kad ateityje neturėsim nei rimtų daktarų, nei rimtų ligoninių, bus tik "bioenergetinis gydymas", ir žolininkai (pagarba jiems) bus jau labai aukštas lygis smile

Beje, rekomenduoju šitą filmą: http://www.youtube.com/watch?v=eRsT792FUro&feature=g-crec-u

Pažiūrėjus jį tikrai pasidarė kraupu, kokie žmogeliai gauna balsus iš "aukščiau"... Ir tokiems ničnieko negalima paaiškimti...

0  
9 Braske   (18.07.2012 13:24) [medžiaga]
Almiasai, is tiesu didele dalis zmoniu neturi norm fizikos ziniu arba nieko neatsimena is to, ka kazkada mokesi. fizika, chemija labai daug ka gali paaiskinti paprastai ir didele dalis "metafizikos" prarastu savo zavesi, kuriuo manipuliuojama. o zolininkes myliu labai :)

0  
10 Doremi   (18.07.2012 14:16) [medžiaga]
smile ačiū, braške
o tu almiasai dydelis ir baisus skeptikas tongue
bet nesiginčiuju, apie tai kas čia rašoma- neturiu supratimo wacko

+1  
11 Almiasas   (18.07.2012 14:20) [medžiaga]
Tikrai taip, geroji mieloji šaunioji linksmoji Doremi smile . Aš esu pats blogiausias, baisiausias, negeriausias ir kitoks ten -iausias čiudakas smile Dar kitaip mane būtų galima pavadinti "neviernu Almantošium" smile

1-10 11-20 21-23
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Liepa 2012  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0