Penktadienis, 19.04.2024, 17:31
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2012 » Sausis » 4 » Kokių energijų ir pergyvenimų galime tikėtis 2012 metų sausio mėnesį?
19:43
Kokių energijų ir pergyvenimų galime tikėtis 2012 metų sausio mėnesį?


Šį mėnesį jūs galite jausti tarsi kūrybos energijos nesusiderinimus. Tarsi nutrūksta įprastinis srautas iš energijos į materiją. Kiekvieną kartą, kai materialiame pasaulyje kažkas realizuojasi, tas „kažkas" pirmiausia atsiranda tokia energijos forma kaip ketinimas, idėja arba planas. Tačiau anksčiau negu idėja, tai atsiranda kaip jūsų ir visų, į tai įsitraukusių,  dvasinė daugiamatė energija. Ši daugiamatė energiją įgauna tam tikrą formą, kai ji ateina į jūsų sąmonę kaip idėja, paskui įgauna arba konkrečių veiksmų formą, arba realaus objekto, jūsų sukurto, formą. Šio natūralaus kūrybinės energijos srauto dėka materialiame pasaulyje viskas atsiranda arba įvyksta. Bet koks pradėjimas, bet koks pakeitimas, bet koks užbaigimas pradžioje atsiranda aukštesniame išmatavime, tiksliau, penktame išmatavime. Ir tik po to tai pereina į materialų pasaulį, kai jūs su tuo padirbate savo žmogiškąją sąmone.

Sausio mėnesį šis įprastas energijos srautas tebeegzistuoja, tačiau dėl tam tikrų poslinkių jaučiami sunkumai veiksmams ir objektams atsirasti tais būdais, prie kurių jūs įpratę. Kaip ir viskas aplinkui, šie poslinkiai sukurti jūsų pačių. Jie pagimdyti viso pasaulio lūkesčių ir idėjų, kuriuos jūs kūrėte laukdami 2012 metų. Tie, kurie labai domėjosi 2012 metais, labai jų laukė ir kūrė įvairiausias idėjas dėl būsimų įvykių, energetiškai tarsi pabėgo nuo savęs pačių. Metų energija tarsi paskui juos nesuspėja, ir jie dabar veikia tarsi kažkokioje laisvoje zonoje, kur niekas, ką jie besukurtų, dar įvykti negali, nes tam dar neatėjo energija.

Visi, kurie dabar atsidūrė tokioje padėtyje, gali patirti nusivylimo ir vienatvės jausmus, belaukdami, kol energija juos pasivys. Bet yra ir kita žmonijos dalis, tie, kurie nekreipė dėmesio į 2012 metus arba jautė įtampą dėl jų. Ši grupė tarsi atsilikusi nuo metų energijos, teisingiau, 2012 metų energija jiems atrodo milžiniška. Tokia situacija atsirado ne per vieną savaitę, todėl susikaupė labai reali ir reikšminga jėga, ir daugelis, nepadarę savo gyvenime pakeitimų, tiesiog nepasiruošę tokiai energijai. Šie žmonės sausio mėnesį jausis labai sukrėsti ir sutrikę. Jiems atrodys, kad pokyčiai įvyksta anksčiau, negu jie suspėja jiems pasiruošti, ir jiems visą laiką tenka vytis.

Kaip ten bebūtų, daugelis jausis šį mėnesį išsiderinę. Įprasti idėjų realizavimo būdai nebus veiksmingi. Ir nebus jokios galimybės kažkaip visa tai stabilizuoti. Tačiau yra būdų prisitaikyti prie situacijos. Kai tik jūs prisitaikysite, tie nesutapimai išsispręs. Ir tai visų bendras reikalas. Įprastas kūrybos būdas atsirado bendromis visų pastangomis. Tai reiškia, kad pavieniui stabilizuotis arba įgyti tokią patirtį nepavyks. Nebus galimybės ko nors sulaukti, kad galima būtų jam padėti, bet nebus ir stabilizacijos galimybės, kol kažkas yra varganoje padėtyje. Dabar reikia laukti ir būti kantriems.

Sausio mėnesį iš tiesų atsiras pojūtis, kad visi esate susiję, viename sąryšyje. Ir būsite stiprūs tiek, kiek stiprus silpniausias iš jūsų, taip, kaip grandinės stiprumas nustatomas pagal silpniausią grandį. Jūsų kolektyvinė patirtis ir tarpusavio ryšys yra pagrindinė 2012 metų išminties dalis, ir tai pati reikšmingiausia informacijos dalis, kuri ves jus per Šviesos Erą. Jums reikia prisiminti, kad jūs iš tiesų vieni su kitais susiję, ir jeigu vienas iš jūsų kenčia, tai kenčia ir visi likusieji.

Geriausia, ką galite padaryti šį mėnesį, tai būti kantriems, būti rūpestingiems, ir nepersistengti. Užsiimkite vienu metu vienu darbu, kruopščiai pildykite kiekvieną dėlionės, atsiveriančios priešais jus, segmentą, padarykite viską savo namų sutvarkymui, pasirūpinkite savo atsakomybe. Bet nebandykite daryti visko idealiai ir nesijaudinkite, kai įprastas reikalų tvarkymo būdas neduoda ankstesnių rezultatų. Minėtasis nesutapimas normalizuosis artimiausiais mėnesiais, ir jau maždaug balandžio mėnesį jūs jausitės žymiai geriau, jūsų veiksmų efektyvumas bus didesnis, negu kada nors anksčiau. O kol kas yra kantrybės metas.

Kaip gauti maksimalią naudą iš sausio mėnesio energijos?

Didžiausią naudą gausite iš pasidavimo ir kapituliacijos, ir gilios išminties, kuri taps prieinama dėl jūsų pasidavimo. Sausis gali pasirodyti neįprastai produktyvus ir atnešantis džiaugsmą, jeigu jūs praktikuosite pasidavimą ir pasitikėjimą. Yra didžiulis grožis ir harmonija, kurie yra sausio energijoje, ir kurie bus prieinami kiekvienam, pasirenkančiam pasitikėjimą ir kantrybę. Raktas į šią naudą – panaudoti geriausia, ką turite, padėti tai į šalį ir leisti Visatai pabaigti darbą. Turima omenyje, duoti galimybę aplinkiniams suvaidinti savo vaidmenį. Šiame pasidavimo įsisavinime yra neįtikėtinas grožis, o kantrybė duos kiekvienam galimybę prasiskverbti iki pačių giliausių savo būties lygių.

Besimokant pasidavimo, daugelis laikys naudingu padirbėti su Traukos dėsniu (panašus traukia panašų). Daugelis dirbo su juo ir anksčiau, kai kurie patyrė pastebimų laimėjimų, kai kurie – nusivylimų. Bet visi, nepriklausomai nuo buvusių pasiekimų, pastebės, kas šis dėsnis neveikia įprastu būdu, būdingu ankstesniam laikui. Sausio energijų poslinkiai reiškia tai, kad visi būdai, kuriuos anksčiau naudojote pritraukti norimus dalykus į savo gyvenimą, jau neveikia kaip anksčiau. Ir tai puiki galimybė atrasti, kas jums yra nevaisinga, ir, tuo pačiu, kas yra tarpe tarp jūsų ir jūsų Aukščiausiojo Aš.

Nusivylimas sausio mėnesį kiekvienam bus didelis mokytojas. Jeigu jūs tiesiog užgniaušite savo nusivylimą, viso labo įgysite galvos skausmą. Jeigu įsiklausysite į nusivylimą, paklausite savęs: „O dėl ko gi aš jaudinuosi? Kas mane išgąsdino? Ką aš bandau apkaltinti?", jeigu užduosite sau panašiuos klausimus ir pasižiūrėsite į nusivylimo vaisius, jūs būtinai aptiksite, kad jus tapo prieinamos didžiulės savęs vystymo galimybės. Jūs pamatysite paslėptus savojo ego kampelius, kurie iki šio laiko jus valdo, nežiūrint į jūsų pastangas ir dvasinį darbą su savimi. Ir jūs būtinai aptiksite tokias savojo ego dalis, jeigu leisite nusivylimui jus mokyti.

Šį mėnesį kuklumas jums gerai pasitarnaus. Bet koks darbas vyks geriau, jeigu jūs sąžiningai prisipažinsite, kad nežinote, kaip elgtis, vietoj to, kad įrodinėtumėte savo „teisumą" pačiam sau ar dar kam nors. Švelnumas nuves jus žymiai toliau, o griežtumas sau arba užsispyrimo bandymai, arba bandymai daryti kaip seniau, sukels tiktai galvos skausmą.

Peržiūrų: 2453 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 5.0/4
Viso komentarų: 3
0  
1 Arijus   (05.01.2012 00:10) [medžiaga]
Naujas video su viena nuostabiausia butybe - George Kavassilas
http://vkontakte.ru/video-21887051_161597229

0  
2 Violeta   (05.01.2012 15:58) [medžiaga]
aciu ,ARIJAU, labai idomus filmukas su Kavasilu.
dekoju Virgiui uz idomu laiska.

0  
3 Igo   (05.01.2012 17:49) [medžiaga]
Ogo!! ,kaip idomu!Net neskaites sito laisko pastebejau savo "spyglius" ir emiau dirbti su EGO.Kazin si mintis nera EGO pasireiskimas-....)),kad rasau,kad pastebejau...??labai jau plona ta linija.

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Sausis 2012  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0