Penktadienis, 29.03.2024, 12:50
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2011 » Rugsėjis » 26 » Kosminė brolija. Apie tiesą ir jos nebūvimą Žemėje.
11:54
Kosminė brolija. Apie tiesą ir jos nebūvimą Žemėje.

Pagrindinė išorės užduotis – užkariauti jūsų dėmesį ir reakcijos išraiška, gauti jūsų palaikymą.

Viskas iš išorės laikosi savo tikslo, pasidavę norui valdyti, jūs tampate marionete, maitinančiu substratu.

Susidurdami su išoriniu pasauliu, jūs atsiduriate prieš pasirinkimą: kam atiduoti pirmenybę, kur išpilti savo vidines sankaupas. Ir čia tarsi yra nedidelis laisvės laipsnis, galima pasirinkti kur atiduoti.

Jūs tampate įtrauktas į žaidimą, kuriame iš pat pradžių nėra jums tinkamo pasirinkimo, nes viskas nukreipta į ištuštinimą.

Paimsime informaciją apie ateivius – tai yra valdoma iliuzija, kuri neneša savyje nė vieno tiesos grūdo, gimdanti masinę psichozę.

Tiesa yra tai, kad Žemė visur pripildyta nežemišku protu, bet jo pasireiškimas, per žmogiškas sensorines sistemas, yra neįmanomas.

Visa matoma – erdvė, nukreipta masių valdymui. Matymas ir bendradarbiavimas su nežemišku protu įmanomas tik per pagalbinių sugebėjimų atradimus, pagilėjusio intuityvaus suvokimo, o taip pat pasienio riboje tarp miego ir sąmoningos būsenos.

Tokiu atveju sienos tampa skaidriomis ir žmonės tampa sugebančiais suvokti paveikslo dalis.

Žmogiškoji civilizacija neatskirta nuo Kosmoso ir yra viena su juo, laboratorija, kur tiriama evoliucionavimo galimybės.

Daugelis iš jūsų patys yra nežemiško proto atstovai, savanoriškai išbandantys būvimą sunkiame kūne, tiriantys atsiminimo ir išėjimo į žymei aukštesnius vystymosi lygius, būdus.

Nenusiminkite, jei jūs viską užmiršote, tai tik parodo jūsų kokybišką įėjimą į žmogiškos patirties išgyvenimą. Tačiau atsiminkite, kiekvienas iš jūsų turi evoliucinio tikslo liniją, kurią jūs nusprendėte išbandyti per savo asmeninę patirtį, praktiniame eksperimente.

Daugumas, beveik visi daiktai pripildyti visai kitokia prasme, nei priimta manyti. Nuspręskite žiūrėti giliau ir rasti teisingus atsakymus savo viduje.

To parama jums taps sistemos, turinčios užpildymo efektą, esančiomis palaikymo akumuliatoriais, antenomis, palaikančiomis struktūromis.

Jūs per daug sumenkinate tų struktūrų svarbą, kurių funkcionavimas vyksta pagal visatos dėsnius. Tos sistemos neturi tikslo jus sudominti ir gauti jūsų pripažinimą, padaryti pavaldžiais sau. Jo atstovauja teisingo būvimo ir harmoningo bendradarbiavimo būdus.

Tai gamta, ekologinė sistema, gamtos reiškiniai.

Kas valdo šia harmoniją? Visatos ritmai, kuriais pripildyta kiekvieno gyvos dalelės ląstelinė atmintis.

Savalaikiškumas ir Pakankamumas karaliauja gamtos pasaulyje, Dieviškumo pasaulyje.

Atsiminkite savo tikrąją esmę, įsiklausydami ir įsižiūrėdami į pačius nereikšmingiausius gamtos reiškinius. Susiliekite su gamtos dalelėmis ir semkitės sau resursų, bet atsiminkite, kur sekantį momentą jūs nuspręsite panaudoti gautus resursus.

Tegul iš jūsų vidinės erdvės išeina vergavimo ateiviams baimė, netikėkite šiuo mitu. Atsiminkite, kas jūs buvote iki šio kūno, tapkite savimi.

Atidžiau pažiūrėkite į pasaulį, kuriame jūs esate. Pamatykite ir tiksliai suskirstykite sau jo gamtines ir dirbtines sudedamąsias.

Pažiūrėkite į žmones, gyvenančius dirbtinoje aplinkoje, kuri blokuoja ir pilnutinai numuša jų nustatymus, sustiprinant tai maistu ir gėrimais. Taip sukuriamas vakuumas, atskyrimas.

Pažiūrėkite į augalus – skirtingo dažnio antenas. Netgi žolelė ar gėlytė vazonėlyje sudaro jūsų ryšį su Visata, pagimdo maitinantį impulsą.

Skirtingi augalai spinduliuoja skirtingą spektro dalį, kuris skiriasi bangos ilgiu, forma, spalva, jėga. Augalų spinduliavimas gali maitinti jus.

Žemė, skirtingose savo vietose, turi skirtingą geomagnetinį potencialą. Suvokdami Žemę, kaip gyvą kūną, organizmą, pradėsite pastebėti tinkamas jums vietas. Jos gali išgydyti, harmonizuoti, pripildyti, formuoti teisingus sprendimus.

O taip pat akmenys, kalnai, gyvų šaltinių vanduo, gyvūnijos pasaulis, dangus, saulė, supantis oras...

Žmonija jau pavergta automatizmo jėga, nesugebėjimu sustoti ir susilieti su vidiniu pasauliu, su savo ligomis ir didžiausiais nuklydimais.

Žinokite, Visatoje daug visko, visas pasireiškimo spektras, bet vystymąsi stumia meilė.  Tobuliausios kultūros neįsivaizduojamos be giluminio savęs suvokimo, meilės sau ir pasauliui.

Mes labai tikimės, kad tie iš jūsų, kurie turi Visatos šaknis, atsibus, atsimins save ir sukurs galimybę kitokiam gyvenimui Žemėje.

Mes sakome jums – jūsų pagrindinis tikslas atsiminti save, tapti savimi, sustoti ir priešingai bėgančiam dirbtino pasaulio ritmui, susiderinti su Visatos ritmu, jums gimtu.

Kuo giliau jūs vibruosite su Visatos ritmu, tuo giliau suvoksite save. Nustokite išnaudoti savo resursus išorinio pasaulio spąstams, kokie jie bebūtų pritraukiantys ir viliojantys.

Tapkite savimi, tapkite ateiviu šiame pasaulyje, neškite Visatos džiaugsmą ir laisvę į šį pasaulį.

Suvokite, jūs Visatos dalis ir visa jos meilė, gyvybingumas paslėpta jūsų viduje.

Leiskite sau pasireikšti kaip tiesai žemėje, būkite teisingo gyvenimo pavyzdžiu, suvokite kad viskas sukasi aplink jus ir jums nereikia niekur skubėti ir bėgti.

Viskas įvyksta savo laiku, esant pilnai paramai, kuri yra visada.

Kaip besivadintu tas protas – jis tavo dalis.

 

2011 09 22 priimta Latujos

   

Peržiūrų: 2670 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 5.0/3
Viso komentarų: 5
0  
1 xMx   (27.09.2011 13:09) [medžiaga]
Paimsime informaciją apie ateivius – tai yra valdoma iliuzija, kuri neneša savyje nė vieno tiesos grūdo, gimdanti masinę psichozę.
Tiesa yra tai, kad Žemė visur pripildyta nežemišku protu, bet jo pasireiškimas, per žmogiškas sensorines sistemas, yra neįmanomas.


Kaip supratau iš šiostraipsnio: ateivių nėra, nebuvo ir nebus, viskas kas vyksta bloga aplinkui, yra tik iliuzija!? Tiesiog reikia viską mest iš galvos? Ar teisingai supratau?

+1  
3 virgis   (27.09.2011 21:51) [medžiaga]
Neteisingai supratai. Iliuzija yra tai, kad atsiet nėra ateivių

0  
2 Vidmantaskun   (27.09.2011 17:24) [medžiaga]
Reakcija ,kai vyksta kas nors PRIEŠ TAVO NORĄ turi būti rami.Galima kartoti tokią žodinę formulę, kuri padeda įveikti norą valdyti (kuris sukelia pyktį) : Mano reakcija ,kai kas nors vyksta prieš mano norą yra rami... Tas žmogus(to gerbiamo žmogaus vardas: ) turi teisę daryti, tai ką jis nori daryti,jis ar ji turi teisę būti savimi,ir netgi elgtis prieš mano norą.Aš atsisakau noro valdyti.Aš atmetu norą valdyti.Aš pats kuriu savo likimą.Aš esu laisvas.....KAI KAS NORS VYKDAVO NE TAIP KAIP TU NORĖDAVAI-t.y PRIEŠ TAVO NORĄ TU SUPYKDAVAI.Ar supranti ką tai reiškė ? Tu norėjai, kad visi paklūstų tavo norui.Netgi situacija ar pasaulis.Tačiau pasaulis paklūsta tavo Žodžio ir Minties galiai labiau negu tavo EGO-norui.Yra dar keli būdai: Kai supyksti reikia: STEBĖTI TĄ PYKTĮ IR JIS PALAIPSNIUI IŠGARUOS...JEIGU SUVOKI DĖL KO PYKSTI PYKTIS ŠIEK TIEK ATSLŪGSTA. KAI PYKSTI GALI SUSITELKTI Į SAVO REALIĄJA DALĮ-GALIMA SAKYTI Į SIELĄ IR TAIP PAKILTI VIRŠ VISOS TOS PYKČIO UGNIES. Kai supyksti elkis juokingai...tai šiek tiek padeda.Kai pasakot kasdien žodį PAKANTUMAS-PAKANTUMAS STIPRĖJA.Įsivaizduokit kaip elgiatės kai su jumis elgiasi šiurkščiai...įsivaizduokit kad esat ramūs-reakcija rami.Ilgainiui šis vaizdinys virstų tikrove.Isivaizduokit kaip visas jūsų pyktis sudega su visom jūsų piktom mintim....pavirsta Ryto Saulės šviesiais spinduliais.

0  
4 Eugenijus   (28.09.2011 15:39) [medžiaga]
TAI VISO ESME TARSI SAPNAS SAPNE? TARIAMAM SAPNE ISEINA MES GALIME DAUG LAISVIAU VISKA APLINKUI KEISTI,SKRISTI,BEGTI,KEISTI IVYKIUS, ......
O ;;TIKROVEJE ;; MUMS SUNKIAI SEKASI ,TAI TADA KAS SAPNAS ,KAS TIKROVE,?
GAL IS TIESU MES PER DAUG ISISUKE I SI ZAIDIMA ?TARIAMI RUPESCIAI,DARBAS IR T.T. ,GAL REIKTU SUSTOTI ,APSIZIURETI ,GAL TIKRAI ESAME SAVE ILIUZIJU KARUSELEJE?

0  
5 valdismartin   (30.09.2011 19:32) [medžiaga]
meile tikra visa kita iliuzija

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Rugsėjis 2011  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0