Penktadienis, 29.03.2024, 08:35
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2011 » Lapkritis » 16 » Kosminiai ciklai
15:10
Kosminiai ciklai

Kosminiai ciklai sudaromi Dieviškumo ar mūsų Dieviškųjų Aš valia ir skirti tam, kad stimuliuoti mūsų sielos evoliuciją. Egzistuoja keletas kosminių ciklų, kurie šiuo metu yra labai svarbūs žmonijos civilizacijai. Tie ciklai smulkiai aprašyti Selo Reičelo čenelingų knygoje.  Perduotų mūsų Kūrėjų, kaip jie save vadina, pranešimais.

Žemės ašies judėjimo išlyginimo ciklas (Lygiadienių Precesijos Ciklas)

Žemės ašis juda elipse aplink kosminį spindulį, einantį iš mūsų galaktikos centro. Pilnas apsisukimas įvyksta panašiai per 25 950 metų. Ciklo pabaigoje vykdoma apsisukimų korekcija, kuri keičia planetos magnetinį lauką. Tas procesas įtakoja sielos evoliucijai. Šio ciklo pabaiga – 2012 gruodis.

Galaktinis poslinkis

Tai visos mūsų saulės sistemos sukimosi apie mūsų galaktikos, Paukščių Takas, centrą. Jis tęsiasi 216 milijonų metų. Korekcija ar judėjimo išlyginimas vyksta panašiai pusiaukelėje, tai yra po 108 milijonų metų. Judėjimo išlyginimo pikas sutampa su Lygiadienių precesijos ciklu.

Kometos Ananutak įėjimo į Saulės sistemą ciklas

Kometos perėjimas per Saulės sistemą planuojamas 2017 metais. "Planetos perėjimu galima pasinaudoti DNR lastelių mutacijos pagreitinimui. Žmonės, einantys dvasinio vystymosi keliu, tai gali išnaudoti kaip patirties "antrą bangą”, kas numato didelio žmonių kiekio pakylėjimą 2017 metais.”

Planetoido Nibiru perėjimo per Saulės sistemą ciklas

Panašiai 2030 metais Nibiru planetoidas atliks savo 3600 metų periodo skriejimo per Saulės sistemą pabaigą. Bus žmonių, kurie pasinaudos Nibiru perėjimu ir jos sukurtais Žemės elektromagnetinio lauko iškreipimais, sudarant pakylėjimo "trečią bangą”. O kai kurie pasinaudos šiuo įvykiu tam, kad pagreitinti išėjimą iš persikūnijo ciklo.

Kūrėjai gana paprastai aprašo ir aiškina Žemės ašies išlyginimo ciklą (Lygiadienių precesijos ciklą). "Kas kiekvienus 25950 metų, jūsų Žemės poliai pasvyra taip, kad išsilygintų su "Šaulio” žvaigždyno žvaigždžių grupe, kurios skleidžia taip vadinamus skaliarinės elektromagnetinės energijos žybsnius. Ta energija išsiskirsto išilgai vienodos elektromagnetinės jėgos, kuri supa ir perveria Žemę.(elektromagnetinė Žemės gardelė. aut. pastaba) Toliau, "energija” išteka iš lėjos linijų į Žemės supančius regionus ir galų gale visa Žemė prisigeria kiek tais skaliarinės energijos. Šis procesas žinomas kaip precesinis išlyginimas.”


Toliau aiškinama : "Tikslaus išlyginimo laiko periodas sudaro apie tris žemiškas dienas. Tikslus sekančios išlyginimo precesijos vidurys bus 2012 metų gruodžio 21 dieną 11 valandą pagal Grinvičą. Panašiai per 36 valandas iki ir po to laiko, išlyginimo energijos bus maksimalios ir aplink Žemę atsidarantys portalai žmonių sielose iššauks pagrindinius poslinkius.” Taip sakant, tas periodas bus pats palankiausias žmonių pakylėjimui.

Žemės Kūrėjai atkreipia mūsų dėmesį į tai: "kad realus Žemės sukimasis žymiai nepasikeis. Saulė taip pat kils rytuose ir leisis vakaruose, o dienų ir naktų trukmė bus tokia kaip ir visada. Tai elektromagnetinis fenomenas, o ne gravitacijos ir sukimosi fenomenas.”

O tai reiškia, kad jokių geologinių poslinkių ir pasaulinių katastrofų nebus.

Be precesinio Žemės ašies išlyginimo ciklo, kaip jau buvo minėta, egzistuoja Galaktinio Poslinkio Ciklas. Šiame cikle dalyvauja visa Saulės sistema. Kūrėjai aiškina: " Jūsų Saulės sistema juda kartu, su viena iš jūsų spiralinės galaktikos "Paukščių takas”, rankovių. Kaip ir daugelis spiralės formos galaktikų, jūsų galaktika sukasi aplink aukštai įkrautos energijos centrą, žinomą kaip Centrinė Saulė. Iš tikro, šalia jūsų galaktikos centro, egzistuoja saulės klasteris, formuojantis kombinaciją juodoji skylė/baltoji skylė, jungiančią jūsų galaktika su priešingo poliškumo seserine galaktika, ar su tuo, ką jūs vadinate galaktika dvyne. Galaktika dvynė – tai dalis paralelinės ar veidrodinės Visatos, sudarytos iš energijų ir materijų, kurių poliškumas priešingas jūsų Visatos poliškumui.


Vienas iš jūsų fizikos pagrindų ir su kuriuo sutinka jūsų mokslininkai -  energijos tvermės dėsnis. Šis dėsnis viršesnis už kitus antraeilius fizikos dėsnius, tokius kaip judėjimo kiekio dėsnis (inercijos), erdvės ir laiko. Kitaip sakant, juodosios skylės, esančios daugumoje, šios lokalios Visatos galaktikų centrų, tarsi pažeidžia energijos tvermės dėsnį, jei į tai žiūrima tradiciniu būdu. Kada nors jūsų mokslininkai aptiks, kad priešingo poliškumo paralelinės Visatos egzistavimas, nuima visus tokius neatitikimus. Jūs galite sakyti, kad pas kiekvieną juodąją skylę yra baltoji skylė, turinti lygiai tokį pat priešingą poliškumą, egzistuojanti paralelėje Visatoje. (ten, kur iš mūsų Visatos pusės atrodo kaip juodoji skylė, nes per ją išteka energija, iš kitos pusės atrodys kaip žvaigždė, nes per tą vieta įteka energija į tą kitą Visatą. aut. pastaba) Paimtos kartu, abi Visatos, tiksliai balansuoja viena kitą ir pas jus bus ideali pusiausvyra.”

 Mūsų Saulės sistema sukasi aplink galaktikos Paukščių Takas Centrinę Saulę, šiuo metu gauna spinduliavimą iš paralelinės visatos, kuris balansuoja mūsų lokalios visatos poliškumą. Tas spinduliavimas pasireiškia gama ir rentgeno spinduliuotėmis, išeinančiomis iš mūsų galaktikos centro juodosios skylės. Tas spinduliavimas per pastaruosius paskutinius metus stiprės, tuo pačiu veikdamas Žemės elektromagnetinę gardelę, radikaliai paveiks visas planetos gyvybės formas.

Kūrėjai skelbia: "Galaktinis poslinkis prasidėjo panašiai 1950 metais  ir baigsis panašiai 2100 metais. Jis didins pajėgumą, kartu su Žemės ašies išlyginimo ciklu.” 2012 metų gruodžio 20,21,22 dienomis tie du ciklai sutaps ir darys didelį poveikį žmonėms.

Kada mūsų Saulės sistema praeina per Galaktinio Poslinkio intensyvų spinduliavimą, kurį galima palyginti su prožektoriaus spinduliu, daro tai labai greitai (tik per 150 žemės metų), visos žemės gyvybės formos ir pati planeta persitvarko ir transformuojasi į kitą išmatavimą.

Kaip tai aprašo Kūrėjai: "Tie, kas nesugebės išlaikyti dažnių pasikeitimo, paliks savo kūnus ir įsikūnys kur nors kitur galaktikoje, pagrinde tame sektoriuje, kuris nepraeis panašių pakitimų. Tie, kurie sugeba išlaikyti dažnių pasikeitimus, bet nesugeba praeiti pro žvaigždžių vartus iš kart į penktą išmatavimą, atsidurs ketvirtame išmatavime. Ketvirto tankio būtybei, gyvenimas ketvirtame erdvės-laiko kontiniumo išmatavime, gyvenimas pasirodys panašus kaip ir trečiame išmatavime, išskyrus tai, kad sielos suvoks save kaip sąmoningais kūrėjais ir toks suvokimas sukurs jų realybės patirtį.”

 "Tie, kurie iš kart galės judėti į penktą išmatavimą, galės tyrinėti penkto Žemės išmatavimo versiją. Žemė, kaip ir jūs – daugiamatė šviesos būtybė, pasireiškianti kaip planeta, o ne humanoidu ar žvaigžde. Jos dinamiškas dažnis slinks iš trečio tankio į ketvirtą. Todėl, tie kurie praeis pakylėjimą, iš esmės taps penkto tankio būtybėmis, arba penkto tankio būtybėmis, gyvenančiomis ketvirtame tankyje.”

 "Kaip penkto tankio būtybės, gyvenančios ketvirto tankio erdvės-laiko kontiniume, jus turėsite persvarą prieš ketvirto tankio būtybes, gyvenančiomis ketvirtame išmatavime. Tuo metu, kai jie vis dar senės, toliau mirs, vėl ir vėl įsikūnys, kaip ketvirto tankio būtybės, kol ne pakylės ir neišeis iš persikūnijimo rato, jūs būsite nemirtinguose kristaliniuose šviesos kūnuose. Koki tai laiką jūs busite matomi ketvirto tankio žmonėms, bet su laiku pakelsite savo dažnį pakankamai, kad tapti nematomais netgi ketvirto tankio būtybėms. Tada su jumis galės susisiekti tik ketvirto tankio, "auksinio amžiaus”, aiškiaregiai ir telepatai. Kaip penkto tankio mokytojai, jus nukreipsite pasaulio lyderius dvasingumo, užuojautos ir meilės keliu. Taip pat jūs bendradarbiausite su šviesiaisiais ateiviais, kurie atvirai ateis į Žemės planą. Daugumas ateivių dabar padeda Žemei, jau vibruodami ketvirtame ir penktame tankiuose. Po Galaktinio Poslinkio jiems bus lengviau bendradarbiauti su žmonėmis.”

Pagal Kūrėjus, planetoidas Nibiru ar paprastai planeta Nibiru, faktiškai yra viena iš mūsų Saulės sistemos planetų. Visos planetos juda aplink Saulę viena kryptimi ir panašiai vienoje plokštumoje. Didžiulė planeta Nibiru juda ištempta, elipsės formos, orbita. (į priešingą pusę, kitų planetų atžvilgiu). Jos judėjimui turi įtakos ne tik mūsų Saulės gravitacija, bet ir kitų žvaigždžių poveikis. Nibiru praeina per mūsų saulės sistemą kas 3600 metų. Įeidama į Saulės sistemą, Nibiru juda tarp Marso ir Jupiterio orbitų, dalinai pereidama asteroidų juostą. Po to ji išeina už mūsų sistemos išorinių planetų ribos ir tampa mums nebematoma. Nibiru gravitacinis laukas  kažkiek veikia Žemę, bet stipriausiai veikia kas dvyliktą priartėjimą.


2030 metais, kai Nibiru priartės kaip tik 12 kartą, paskutinio ciklo ir kirs saulės sistemą, ji darys poveikį Žemės magnetiniai gardelei, o tai turės poveikį žmonių DNR ir padės jų pakylėjimui vykti sparčiau.

 

 

Peržiūrų: 5015 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 5.0/4
Viso komentarų: 171 2 »
0  
1 Skaitytojas   (16.11.2011 20:33) [medžiaga]
Kaip suprantu žmonės dar turi laiko pasiruošimui ir viskas vyks palaipsniui. Nebus, kad vieną dieną 3D o jau kitą 5D

0  
2 virgis   (16.11.2011 22:00) [medžiaga]
Teisingai supratote. Ir netikėkite tais, kurie gazdina ir žada perėjimą visiems automatiškai. To irgi nebus. Kiekvienas turi dirbti su savimi, neužtenka tik sakityti čenelingus.

0  
3 valdismartin   (17.11.2011 00:42) [medžiaga]
Kazko tai darosi vis sudetingiau ir sudetingiau su tuo perejimu. Suprantu kad draugu negalesiu pasiimti su savim, nes nzn kur kas paklius. Paskaicius 2 pastaruosius straipsnius is vis nebesinori nieko daryti.
Pakliusi o gal nepakliusi, kur pakliusi kas dar paklius su tavim.
kiekvienas turi dirbti su savim, tai skamba kaip bele man gerai. Tipo as dirbu su savim, tai as pakliusiu i 5d, o tu ka nedirbi, nu jo uzjauciu tave, tai gal pakliusi per koki tai ten 3 karta 2030m.
kavasilas reiskia yra melagis, jo?
tai zeme bus sveika iki 2030 ir dar po ju ar taip?
tai gal as galiu cia likti kiek noriu? visi iskeliaus o as cia galesiu daryti ka noresiu?
tai kaip eini per portala ir nzn kur atsirasi, gal ten gal kitur?

0  
4 Jura   (17.11.2011 01:11) [medžiaga]
idomu pasiziureti, dok.filmas "Эволюция человека":

http://video.mail.ru/mail/natasha_neit/Shambala/5855.html

0  
5 Arijus   (17.11.2011 01:31) [medžiaga]
Suprantamas zmoniu nerimas..jie pradejo suvokti tiesa ,susidomejo ja ,pakiliai susiderino ir...ogi viena grazia diena galbut suerzintas tam tikros situacijos ,isgirdes pasaipas artimu jo zmoniu apie jo naujaji mastyma ,pradejo koncentruoti demesi vel i ta pati "realu sapnu pasauli" pavadinimu - gyvenimas 3D sociumo konslageri.. ir kuo toliau ,galbut 2tra ,ar 3cia diena isbalansuotas gryzo i iprasta gyvenimo ritma..zmogus tokia butybe ,tiksliau taip sukurtas ,kad nori rezultato cia tuoj pat ir dabar..broliai ir seserys ,ramybes ir dar karta ramybes per sias neramias musu samonej dienas..dabar vyksta isbandymas musu sielos apsisprendimo tyrumuj..daigas jau kalasi is zemes ,nenustokime jo laistyt ,kaip bebutu sunku ,ar "salta" ir haotiskai nesupratingai tamsu..visada galima isivaizduoti koki sviesu ir neapsakoma vaisiu isauginsime ir megausimes jo grozio ,gerio ,meiles sviesos spinduliuose :) Nemeskime musu sviesaus kelio del mazucio neapsviesto bet tipo "patogaus" taip mums atrodancio takelio.. valdismartin - George Kavassilas nemelagis jis sviesiausia butybe..jo vizija tokia ,kaip ir daugelio kitu..tik cia kiekvienas isdesto sava matyma ,o zmogus kuris pasirinks koki kelia ir buda ,tai priklauso tik nuo jo pacio..as pvz nesiruosiu uzsibut tokio lygio aplinkoje iki 2030 :) Kai tavo suvokimas sustipres suprasi ,kad ateitos tokio lygmenio ,kaip dabartis jau negali buti..del draugu ir artimuju neverta nerimaut ,visi jie eis savu keliu..atejus lemiamai akimirkai tu tikrai nesijaudinsi del to..suprasdamas kiekvieno ju role ir misija atliekancius taip reiksmingam patirties bagazuj kaupti..atsipalaiduokim ir laistykim musu bendra sviesia gele ,tai yra zeme garbingai ir pakiliai iki galo :)

0  
15 artis   (18.11.2011 21:08) [medžiaga]
Skestanciuju gelbejimas paciu skestanciuju reikalas? Ir ypac kalbant apie artimuosius? Uzjauciu tamstos artimuosius, jei tik is viso tokiu yra... sad Ne uz ka nepalikciau savo seimos. Atejus sunkiam metui as jiems busiu reikaliongas, kaip ir jie man.

0  
6 qaz   (17.11.2011 12:00) [medžiaga]
o kokios isvadaos is kavasalio istoriju ! pasakoja kiek prisikentejo ir tt.. bet kaskaip tai davejo iki to, dar kol nepapasakoja savo ankstesnio gyvenimo iki to.
jum cia matau svarbiause kaskur tai ylyst ir kitur islyst jo ? stai ka daro sita civilizacija tai nekantrumo mokina visokaias trasas kuria, siltnamius, kat tik greiciau suaugtu jo blyn ir tt... nu gal ir gerai krc... nu ok islys tas daigelis bet jo gi neistemsi nu nu aisku galima israut :D o ka :D jo!.
tik zekit kur lendat pasiulymu ir paklausa kaip bizny.
truputy cia ejas tame reikalia ir man tikri dzin, nes delto ramus visi gaus kaska :D kaipsakoma, ramybes jums ;)

0  
7 gal-uztenka-gyventi-iliuziniame-pasaulyje   (17.11.2011 23:52) [medžiaga]
Jungtinės Valstijos ir NATO planuoja sukelti III pasaulinį karą. Bent jau taip skelbia Christopher’is Lehman’as savo NSNBC bloge.

Lehman’as teigia, jog per neseniai įvykusį vizitą į Kiniją, Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas buvo informuotas apie karinius Jungtinių Amerikos Valstijų ir NATO planus.

Šią informaciją Kinijai nutekino buvęs “Blackwater” (privati užsienio saugumo firma, kurią samdė JAV ir NATO pajėgos) darbuotojas ir JAV konsulato apsaugininkas Brian’as Underwood’as, kuriam dabar gresia įkalinimas iki gyvos galvos už konfidencialios informacijos perdavima užsienio valstybėms.

Remiantis perduotais dokumentais, karo planas šiuo metu yra įgyvendinimo etape. Lehman’o žiniomis karo planas prasidės nuo to, kad tam tikri veikėjai sukels chaosą Amerikos ir Europos ekonomikoje, ko pasėkoje visą finansų sistemą palaipsniui bus suardyta. Būtent tai turėtų tapti karo pradžios priežastimi.

Per karą bus panaudotos biologinis ginklas kuris galės nusinešti net iki kelių milijardų žmonių gyvybių. Galų gale, kai konfliktas pasieks kulminaciją, bus siūloma įgyvendinti New World Order (NWO) doktrina, kuri taps dingstimi išgelbėti planetą.

JAV valstybės skola perkopė 15 trln. JAV dolerių ribą (Papildyta 2011.11.17, 17:00)

JAV valstybės skola pirmąkart perkopė 15 trln. JAV dolerių ribą, šiandien informavo “RIA Novosti”. Ekspertai teigia, kad JAV valstybės skola greitai gali pasiekti 100 proc. valstybės bendrojo vidaus produkto (BVP), t. y. 15,2 trln. JAV dolerių.

Priminsime, kad būtent per I Pasaulini karą, JAV iškilo kaip stipri dominuojanti pasaulyje jėga. Taip pat aiškiaregė iš Bulgarijos Vanga pranašavo, jog 21 amžiaus pradžioje prasidėjes III Pasaulinis karas bus visiškai kitoks: nematysime nei tankų nei lėktuvų, nei automatais ginkluotų divizijų.

Ar tik ne biologinius ginklus turėjo omenyje aiškiaregė Vanga?

Anomalija.lt

0  
9 virgis   (18.11.2011 09:13) [medžiaga]
Informacija pasenusi ir daugumai Šviesos Darbuotojų žinoma. Trečias pasaulinis jau seniai prasidėjęs nematomame fronte prieš visą žmoniją (modifikuotas maistas,ftoras,chimtrails, skiepai ir t.t.)bet tamsos jėgos (Iliuminatai) jį jau praktiškai pralaimėjo, nežiūrint į visas savo pastangas. Pasaulis bunda, sistema po mažu griūva ir tai vyks palaipsniui. Žinoma bus kažkiek chaoso, be to neapsieisime, tačiau reikia suprasti jo neišvengiamumą ir nuraminti žmones, o ne skleisti paniką ir baimę, ko ir siekia Iliuminatai, išlaikyti mus kuo ilgiau žemose vibracijose. Ačiu jums už pastangas. Jūsų ketinimai turbūt gal buvo ir geri, nušviesti, bet kiekvienas turi savo laisvą pasirinkimą, kokiu keliu eiti ir kuo pasitikėti. Informacija reikia pateikti, o išvadas jau padarys patys žmonės, nereikia jų bauginti.Taigi, jūsų čia paskleista informacija, kaip tik yra iliuzinė, o tiksliau padarytos išvados,su tikslu sukelti tarp žmonių baimę ir nepasitikėjimą... Paklauskite savo širdies ir ji jums patars....
Su pagarba ir meile cry smile

0  
8 Vytautas   (18.11.2011 00:59) [medžiaga]
Kad pasaulis gan sparčiai gimsta į chaosą tai nekyla abejonių. Pats seku aktyviai kas darosi aplinkui bet tas žinojimas tik stabdo vidinį vystymą. Koks skirtumas kada ir kokios bus paskutinės gyvenimo minutės. Esmė ką aš išmokau šiame gyvenime savęs tobulinimo kelyje. Chaosas šalia tai tik trikdys kurį reikia priimti, pripažinti, pažinti ir paleisti. Pagrindinė mintis – mirties nėra. Mokomės ir einam tolyn. Kur kas įdomiau žengti į nežinią nei murgdytis šitose žemiškose dualumo problemose. Aišku padėt motinai Žemiai savo teigiamomis mintimis tiesiog pareiga.

0  
10 Kuxne   (18.11.2011 12:05) [medžiaga]
Vanga "raumeny" turėjo šaltąjį karą III pasaulinį.

0  
11 neo2   (18.11.2011 16:25) [medžiaga]
Pasaulis bunda, sistema po mažu griūva ir tai vyks palaipsniui
tada paimkite 10 artimiausių savo kaimynų ar pažįstamų ir pabandykite atsakyti į klausimą, ar jie prabudę? savo aplinkoje aš tokių nematau nei vieno, netgi priešingai - kas gėrė, tas dar labiau geria, kas vogė, tas dar labiau vagia. tada paimkite Seimą ir iš 141 įvardinkite bent vieną prabudusį. Čia yra gryniausia saviįtaiga vadinamųjų šviesos darbuotojų: mąstymim pozityviai ir viskas pasikeis. To tikrai neužtenka. Byškį nusileismim ant žemės

1-10 11-14
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Lapkritis 2011  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0