Penktadienis, 19.04.2024, 23:59
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2013 » Spalis » 17 » Krajonas. Atėjo sąmoningo kūrimo laikas
20:27
Krajonas. Atėjo sąmoningo kūrimo laikas

Brangieji, atėjo laikas tapti suvokiančiais, pilnateisiais kūrėjais. Nėra ko daugiau tempti, nėra ko laukti. Visa būtina jėga, visos būtinos žinios ir išmintis – jūsų rankose. Supraskite, kad kūrimo procese jūs nei akimirkai negalite sustoti. Jūs į Žemę atėjote kaip kūrėjai ir tame yra jūsų pagrindinė misija. Norite jūs to ar ne, suvokiate ar ne, pastoviai kuriate. Taip pat, kaip medis pastoviai auga, kol gyvas, taip ir jūsų kūrimo procesas pastoviai teka. Jūs negalite sustoti, padaryti pauzės ir paskelbti pertraukos. Kurti – tai natūrali jūsų būsena. Kurti - jums tas pats kas kvėpuoti. Šis procesas vis tiek vyksta, nors to jūs ir nesuvokiate.

Tačiau jūs jau žinote, kas būna, kai kuriate nesuvokdami, arba nepilnai suvokdami. Tada, galutiniame rezultate, ne visada gaunasi viskas taip kaip norite. Mes žinome, kad kartais jūs susiduriate su visiškai nenorimomis savo kūrimo pasekmėmis. Mes žinome, kad kartais jūs gaunate kažką tai visiškai neatitinkančio jų pirmapradžiams sumanymas, ar kažką tokio, kas kategoriškai jums netinka. Ir tada, dažniausiai skundžiatės ir ieškote tame kaltų. Jums atrodo, kad kažkas tai iš išorės jums maišo ir stato kliūtis. Tuo tarpu, kai viskas, ką jūs gaunate – yra jūsų pačių darbas. Ir kuo greičiau jūs tai suvoksite, tuo jums bus geriau.

Mes žinome, kaip jums būna sunku tai suvokti. Jūs galite sakyti : "Krajonai, kaip aš pats savo gyvenime galėjau sukurti kažką tai siaubingo, kažką tai tokio, kas priverčia mane kentėti?” Jūs netikite, kad tai padarėte patys. Bet vis dėlto taip yra, iš tikro, visą tai padarėte patys. Priežastis gludi tame, kad veikėte aklai. Dirbote ne jūs – dirbo jūsų pasąmoninės programos, kurios jums nepavaldžios. Jūs nežinojote apie tokių programų egzistavimą ir nesuvokėte jų. Ir jos dirbo apart jūsų valios, vedant jus į skurdą, įvairias problemas.

Bet viskas pasikeičia, kai jūs pradedate kurti sąmoningai, su savo Dieviškos būtybės palaikymu. Jūsų Dieviškasis Aš – pati sąmoningiausia, o reiškiasi ir pati aiškiaregiškiausia jūsų dalis. Todėl jūsų Dieviškasis Aš niekada neleis, kad įvyktų kažkas tai nepageidaujamo jums. Be to, jūsų Dieviškasis Aš padės jums neutralizuoti tas pasąmonines programas, kurių pagalba sukuriami jums nenorimi dalykai ir aplinkybės jūsų gyvenime.

Brangieji, bet kuris iš jūsų, bet kuriuo momentu gali susijungti su savo Dieviškuoju centru, su Dieviškuoju Aš – su savo tikra esybe, kuri visada su jumis ir tik laukia, kada jūs kreipsitės į ją ir paprašysite pagalbos. Visos jūsų buvusios nesėkmės ir blogi laikai paaiškinami tik tuo, kad jūs buvote atsiskyrę nuo savo Dieviškojo Aš. Atstatykite tą ryšį. Kai tas ryšys nustatytas – jūsų gyvenimas pereina į visiškai kitokius, žymiai palankesnius gyvenimo bėgius. Todėl, kad tada, kiekvieną savo gyvenimo akimirką jūs apsaugoti ir vedami iš aukščiau. Todėl, kad tada, kiekvienas jūsų žingsnis palaimintas ir palaikomas Dievo. O vadinasi su lik kiekvienu savo žingsniu jūs priartinate rojų Žemėje.

Penkios sąlygos kūrybai su Visata

Pirma sąlyga – paties savęs supratimas

Jūs turite pilnai save suprasti – savyje priimti viską, be išimties. Jūs suprantate? Pagrindine priežastis, maišanti jums kurti kartu su Dievu – ta, kad jūs vis dar save kaltinate, kritikuojate,  laikote save kaltu, dėl vienos ar kitos priežasties, o kartais ir be priežasties. Jums dažnai sako, kad reikia atleisti kitiems, jog jūs neturite teisti kitų. O aš jums sakau, kad šito jums niekada nesigaus, kol bent mažiausiu laipsniu tęsite savęs paties kaltinimą, kol bent už ką nors sau neatleidžiate.

Atsiminkite, jūs niekada negalėsite pamilti ir atleisti kitų, kol nepilnai pamilote ir atleidote patį save. Pradėti reikia nuo savęs ir tik nuo savęs, kadangi nuosavas Visatos centras – tai jūs ir tik jūs, o ne kažkas kitas.

Kai kurie iš jūsų sako: myliu kitus žmones, o savęs negaliu pamilti. Brangieji, neapgaudinėkite patys savęs. Jeigu jūs negalite pamilti savęs, tai tuo labiau jūs negalite pamilti kitų. Ir tai, ką jūs vadinate meile kitiems, iš tikro nėra meilė. Būkite sau sąžiningi. Taip, tai sunku ir aš žinau kiek skausmo kartais būna, suvokiant apie save teisybę. Bet patikėkite, netgi tas skausmas jums į naudą. Kadangi tiesa, galutiniame rezultate, visada gydoviška, nors ir koks skausmingas nebūtų jos priėmimas.

Pradėkite nuo savęs. Nepakanka tai padaryti vieną kartą. Pradėti nuo savęs reikia kiekvieną gyvenimo akimirką. Jeigu jūs jaučiate diskomfortą, jaučiate neįmanomu, ryšio su savo Dieviškuoju Aš nustatymą, jaučiate nuoskaudą ar ką nors teisiate, jaučiate kaltės jausmą ir jausmą, kad jūs nepakankamai geras pats sau, nepakankamai nusipelnęs gauti gyvenime viską, patį geriausia, priežastis tik viena: jūsų nepakankama meilė sau, nepakankamas savęs priėmimas, nepakankamas savęs atleidimas.

Brangieji, Dvasia beribiai jus myli. Dvasia įsitikinusi:  jūs niekada ir niekuo nebuvote kalti, iš esmės, jums nėra už ką sau atleisti. Mes kalbame jums įprastuose išsireiškimuose tik tam, kad geriau būtume suprasti jūsų. Mes vartojame žodį "atleidimas” ne tam, kad jūs kažkuo tai kalti ir turite sau atleisti kaltę, o todėl, kad žodžiu "atleidimas” suprantamas procesas, kada jūs save pripažįstate niekuo nekaltais, pripažįstate savo klaidą, kada save laikėte kaltais.

Brangieji, Dievas nereikalauja iš jūsų rezultatų. Dievas tik nori, kad jūs būtumėte mylimi, laimingi, kad jūsų gyvenimas tekėtų tolygiai ir gerai ir kad jūs galėtumėte sukurti sau viską, kas būtina, kad jūs statytumėte savo rojų Žemėje.

Todėl Dievas niekaip negali jums suteikti kaltės jausmo. Prieš Dievą jūs niekuo nekalti. Jums tik reikia atleidimo patiems sau. Jeigu jaučiate, kad negalite atleisti kitiems, vadinasi jums pradžioje reikia atleisti pačiam sau. Jeigu jaučiate, kad jūsų gyvenime visiškai ne taip, kaip jums norisi, vadinasi jums vėl reikia mokytis mylėti, priimti ir atleisti save.

Pradėkite nuo savęs. Tai ne egoizmas. Kada jūs pilnai save priimsite ir pamilsite – jūs pradėsite studijuoti meilės šviesą, kuri sušildys visus šalia esančius. Taigi, tokiu atveju laimės visi aplink esantys. Tik mylėdami save jūs galite dovanoti neklastingą, tikrą, o ne dirbtiną meilę kitiems.

Brangieji, tai kruopštus ir subtilus, kasdieninis darbas. Jūs negalite įvykdyti tokio darbo iš karto ir visam laikui. Tai viso jūsų gyvenimo darbas. Ir ypatingai jis svarbus dabar, kai iškyla į paviršių įvairios programos, kurios jūsų buvo kuriamos per daugelį įsikūnijimų. Mes suprantame, kaip jums dabar nelengva – juk jūs turite išvalyti tai, kas susikaupė tūkstantmečiais. Todėl mes ir šalia. Todėl mes, pagal pirmą jūsų šauksmą, pasiruošę padėti, todėl kad mes užtikriname jums savo begaline meile.

Nebijokite pažvelgti į savo vidų ir susidurti akis į akį su visu tuo, ko jūs savyje nepriimate, ką jūs savyje smerkiate, ką savyje nemylite. Ir – atleiskite, priimkite save tokį, koks esate. Pastoviai užsiduokite sau klausimą, ką dar savyje jūs negalite priimti, už ką dar save kaltinate, dėl kokios dar priežasties sielos gilumoje toliau save kaltinate. Jeigu jūs save baudžiate už kokią tai kaltę – tokiu būdu neatsikratote kaltės jausmo, o tik pagilinate jį. Išsivaduoti nuo kaltės jausmo – reiškia priimti savyje viską, kas iššaukia tą jausmą, be teisimo, netgi jeigu tai klaidos arba tai, ką jūs skaitote nuodėme. Pripažinkite savo klaidą ir atleiskite save už tai, kas tai bebūtų. Darykite tai pastoviai. Tame ir yra išsivalymo procesas nuo tų nenorimų pasąmoninių programų, kuriomis sukuriami nenorimi jums dalykai jūsų gyvenime.

Jeigu save kaltinate, tai jūsų ketinimai nebus švarūs. Norėsite sau gėrio sąmoningai, o pasąmonėje sau kursite įvairias nuobaudas. Nes jeigu jūs jaučiate save kaltu, netgi nesuvokiant, tai bet kokiu atveju pasekmė bus nuobauda. Kurią taip pat sau sukuriate jūs.

Dar katą pastebėkite : tai daro ne Dievas. Dievas niekada jūsų nebaudžia. Dievo Būtybė – viską apimanti, begalinė, neklastinga, besąlyginė viską atleidžianti meilė. Susijungiant su savo Dieviškuoju Aš, jūs irgi pradedate mylėti save tokia meile ir atleisti viską, kas anksčiau jums atrodė nenusipelno atleidimo. Brangieji, Dievo meilė didžiulė ir visos jūsų taip vadinamos nuodėmės, klaidos, palyginus niekas, toje meilės šviesoje. Tai ištirpsta ir dingsta tik vienintelio jūsų ketinimo pagalba – kadangi toks yra ir Kūrėjo ketinimas. O kada sutampa jūsų, kaip žmogaus, ketinimai, su Dievo-Kūrėjo ketinimais, nėra nieko neįmanomo mano brangieji.

Ar jūs supratote, koks svarbus yra savęs atleidimas, meilė sau, statant jūsų rojaus variantą Žemėje? Tai sąlyga, kuri užtikrina jūsų ketinimų švarą. Tai sąlyga, kuri neutralizuoja tas nenorimas programas, kurios jūsų gyvenime sukuria problemas ir bėdas, kančias.

Pratimas. Tapkite švariu kūrimo instrumentu.

Niekada nepradėkite kūrimo proceso nuo to, ko jums reikia ir bendrai bet ko – jei neužtikrinti, kad jūs, nors jau duotuoju laiko momentu, pilnai priimate save tokį, koks esate, be mažiausio teisimo, kritikos ir kaltės jausmo. Jei kas nors iš išvardinto pas jus yra – negalite būti švariu kūrybos instrumentu, kadangi negalite be trukdžių praleisti Dievišką kūrybinę energiją. Dėl tų trukdžių kūrimo rezultatas jus nepatenkins. Atsiminkite bet kokią situacija, kada jūs veikėte ir priėmėte sprendimus, kai buvote disharmonijos būsenoje. Tikriausiai ir rezultatą gavote disharmoninį, kuris ne tik kad jus netenkino, bet ir privertė kentėti.

Bet kuriuo laiko momentu galite grąžinti sau švaraus kūrimo instrumento kokybę, įvykdžius šį pratimą, nukreiptą į savęs atleidimą ir priėmimą.

Patogiai atsisėskite, užmerkite akis, giliai įkvėpkite ir atsipalaidavote. Užsiduokite sau klausimą: "Kas man nepatinka savyje? Už ką aš save teisiu? Už ką aš jaučiu kaltės jausmą? Kas man maišo jaustis tinkamu?” Klausimus galima suformuoti ir kitaip, tai jau jūsų nuožiūrai.

Paprasčiausiai, kokį tai laiką būkite vidinės ramybės būsenoje, įsiklausant savęs ir leidžiant atsakymams išplaukti į paviršių. Nebandykite tuos atsakymus suformuluoti žodžiais ir nelaukite, kad jie pas jus ateis kaip užbaigtos mintys. Teisinga bus, jei jie ateis emocijų išraiškoje.

Neslopinkite tos emocijos – vienaip ar kitaip duokite jai pasireikšti. Pripažinkite, kad jaučiate kaltės jausmą, ar jausmą, kad jūs nepakankamai geras, ar jausmą, kad jus apdalino, nuskriaudė. Pripažinkite, kad dėl to jūs jaučiate sielos skausmą. Jei reikia, dėl to, leiskite nutekėti ašaroms.

Įsivaizduokite, kad už jūsų nugaros stovi nuostabi, be galo jus mylinti būtybė – auksinis angelas. Jis jus myli ir priima tokius, kokie esate. Visos jūsų klaidos, visa tai, už ką jūs save kaltinate, yra niekingai maža, palyginus su ta meile.

Pažiūrėkite į save to angelo akimis. Atsiminkite tai, už ką negalite sau atleisti. Atsiminkite tą situaciją, kuri privertė jus taip save jaustis. Pasakykite: "Aš atleidžiu save už tai” Pakartokite tai kelis kartus.

Padarykite keletą gilių įkvėpimų ir atsimerkite. Prieikite prie veidrodžio ir žiūrėdami į savo atvaizdą, garsiai ištarkite:

Aš geras nuostabus žmogus.

Aš kaip visi, darau klaidas – tai normalu. Aš save suprantu ir atleidžiu už tai.

Aš suprantamai elgiuosi su savo visais netobulumais, trūkumais. Jie nemaišo man būti geru žmogumi. Jie visiškai nemaišo man žiūrėti į save su meile ir pagarba.

Mano meilė sau besąlyginė, ji nuo nieko nepriklauso ir niekas negali jos nei atšaukti, nei sumažinti.

Aš kartą ir visam laikui atšaukiu kaltės jausmą, kadangi kartą ir visam laikui atleistas už viską.

Aš nusipelnęs to, kad būti mylimu ir atleistu.

Aš atleistas, aš mylimas, aš atleistas, aš mylimas...

Antra sąlyga – stabiliai pozityvus pasaulio suvokimas.

Brangieji, kad būti švariu kūrimo instrumentu, jūs turite priimti save pozityviai – tačiau sekti tai, ant kiek jūsų santykis bendrai su gyvenimu ir su tuo kūrimo rezultatu, kurio laukiate, pozityvus.

Supraskite, čia nėra smulkmenų ir bet kuris jūsų sielos būsenos niuansas turi reikšmės. Jeigu, pavyzdžiui, norite pozityvaus kūrimo rezultato – sėkmės kokiame tai reikale – bet sielos gelmėje abejojate tuo rezultatu, arba savo sugebėjimais, arba su tuo rezultatu norite pasiekti nepozityvius tikslus, pavyzdžiui kažkam tai įrodyti savo pirmenybę – tas negatyvo grudelis atsisuks prieš jus.

Kai imatės kūrybinių tikslų prašome, išimkite bet kokį nepasitikėjimą savimi ir norą priešpastatyti save kitiems. Prisiminkite, kad viskas priklauso nuo jūsų. Jeigu jūs netikite savo sėkme – sėkmės ir nebus. Bet jums niekas nemaišo turėti pozityvų laukimą ir tikėti tuo, kad viskas bus gerai. Niekas nemaišo užsiimti reikalu tik su gerais ketinimais ir gerovės linkėjimo visiems. Tik taip jūs sukursite sėkmės garantijas sau.

Trečia sąlyga – apsijungimas su Visatos kūrybinėmis jėgomis.

Visatos kūrybinė jėga visada jums atvira. Nėra kliūčių iš išorės susijungti su ja.  Tai tik jūsų reikalas – jūsų ketinimų. Paprasčiausiai turite numatyti tokią galimybę, kad Dievas gali kurti per jus. Kad pas Dievą didžiulis kiekis kūrybinių idėjų, projektų ir jūs galite įvykdyti bet kurį iš jų ir tuos, kurie jums atrodys artimesni, įdomesni.

Supraskite: Dievas – ne prieš jus, ne prieš jūsų kūrybinį žaidimą. Dievas ne prieš tai, kad jūs gautumėte daugiau džiaugsmo ir pasitenkinimo nuo to žaidimo. Dievas visada jūsų pusėje. Jis pasiruošęs apdalinti jus genijaus, kūrėjo, išradėjo savybėmis, ar paprasčiausio žmogaus savybėmis, kuris valdo žemiškas materijas ir sukuria iš jų, kaip iš molio, naujus pasaulius.

Reikia visai nedaug, jūsų ketinimų ir jūsų leidimo pačiam sau įgyti visa tai, ką duoda Dievas.

Tapkite švariu, skaidriu kanalu, neapsiribojant žemu savęs vertinimu ir kitomis destruktyvinėmis energijomis. Išreikškite švarų ir tvirtą ketinimą - kurti kartu su Dievu.

Ir pasitikėkite savimi, Dvasia, Dievu, pasitikėkite kūrybine, protinga Visata, kuri neatsakys pagalbos, niekada nepaliks jus pusiaukelėje ir visada palaikys jūsų kūrybą, konstruktyvias pradžias.

Jei jūs tai atliksite – būsite susivienijimo su Visatos kūrybinėmis jėgomis būsenoje ir pati Visata pradės kurti per jus, užsiims bendra kūryba su jumis.

Ketvirta sąlyga – jūsų vaizduotės kūrybinis darbas.

Ir vėl tas pats patarimas: pradėkite nuo savęs. Daugelis iš jūsų žino, kas tai yra vizualizacija ir žino, kad bet kokia kūryba prasideda nuo norimo vaizdinio sudarymo. Bet sudarant tokius vaizdinius, daugumas iš jūsų neima domėn pačio svarbiausio – pačio savęs. Sudarant savo realios svajonės vaizdinį, savo sukurtame paveiksle, jūs dažnai įsivaizduojate ne patį save realų, o kažkokį "kito savęs” vaizdinį, kuris su jumis realiu, neturi kartais nieko bendro.

Todėl, pradžioje, prieš realizuojant svajonę, užsiduokite sau klausimą: "O koks turiu būti Aš, kad ta svajonė realizuotus?” paklauskite savęs, ar galite jūs realizuoti svajonę, pasiliekant tokiu, kokiu esate. Ar dėl to jums būtina tapti kitokiu? Ir atsakykite sau sąžiningai: jums iš tikro patinka tos jūsų permainos, kurios būtinos savo svajonės įgyvendinimui? Ar gerai save jausite, įvykdę tas permainas? Ar bus jums komfortiška? Ar jūs ir toliau jausite, kad jūs – tai jūs, ar reiks įsijausti į kitokį vaizdinį, užsidėti svetimą kaukę?

Brangieji, Dvasia nori, kad jūs būtumėte patys savimi. Dvasiai nereikia, kad jūs vaidintumėte svetimus vaidmenis. Ir jeigu jūsų svajonė reikalauja, kad jūs pradėtumėte vaidinti svetimus vaidmenis, vadinasi, tai ne jūsų svajonė. Vadinasi tai iliuzija, pripiršta kieno tai iš išorės.

Todėl, svajonės vizualizacijos procese, pirmiausia ne tik kurkite savo paties vaizdinį su įvykusia svajone, bet ir įsivaizduokite, kaip jūs tuo metu jausitės. Jeigu jums komfortiška ir jūsų svajonė nereikalauja, kad jūs taptumėte kažkuo tai kitu, tada galite drąsiai sujungti vaizdinių darbą su ketinimais ir vizualizuoti tas svajones.

Gali būti ir taip, kad svajonė reikalauja, jog jūs pasikeistumėte – ir jūs jaučiate, kad tos permainos bus jums palankios. Tos permainos nepareikalaus, kad jūs taptumėte kažkuo tai kitu, jos tik pareikalaus, kad jūs savyje išvystytumėte geriausia, kas yra jumyse ir atskleistumėte nuo prigimties turimus sugebėjimus. Ir jei pajausite, kad tai yra taip, pradėkite vizualizuoti, vėlgi nuo savęs... Vizualizuokite save su naujomis pozityviomis savybėmis ir kokybėmis. Taip jūs galite tobulėti. O pats jūsų tobulėjimo procesas artins jus prie svajonės įgyvendinimo.

Penkta sąlyga – sugebėjimas paleisti savo svajonę. 

Jūs jau žinote, kad negalima labai prisirišti prie savo pasiekimų, kadangi tai blokuoja juos palaikančias energijas. Lygiai taip pat negalima prisirišti ir prie savo svajonių, norų. Prisirišant jūs ir save paliekate be jėgos, kadangi labai daug energijos išeina to prisirišimo išlaikymui, taip pat netenka jėgos ir jūsų svajonės, norai, kadangi jie nustoja būti palaikomi Visatos. Perduokite kontrolę Dvasiai ir nieko nebijokite. Jei reikia, mokėkite ir atsitraukti nuo savo norų. Atsiminkite, jeigu jūs ko nors nepasiekėte, net jeigu kažką praradote – tame nėra nieko baisaus. Kadangi jums tikriausiai paruošta kažkas kito, geresnio ir tai jūs galite įgyti bet kuriuo momentu.

Atsiminkite, kad jūs žaidžiate žaidimą, pavadinimu Gyvenimas ir tame žaidime nėra nieko pastovaus, tvirto, nepajudinamo. Ir vienintelis dalykas, kuris svarbus šiame žaidime – tai jūs, kaip Dieviškumo pasireiškimas, tai jūsų sugebėjimas būti Dieviškos meilės laidininku. Dieviška meilė – Visatos pagrindas, Dieviška meilė – visa ko šaltinis šioje Visatoje. Tai vienintelis, kas čia pastovu ir nepakeičiama. Tai vienintelis, kas iš tikro svarbu. O visa kita – žaidimas, kuriame negali prie nieko prisirišti, kadangi viskas, kas tik norite, kitą akimirką gali virsti tik miražu.

Atsiminkite apie tai ir paleiskite savo kūrybos vaisius, paleiskite savo svajones, nesilaikykite už jų. Laimi ne tas kuris turi, o tas, kas laisvas savo kūryboje ir neprisirišęs prie savo kūrybos rezultatų. Neapribokite patys savo laisvės – ir tada, kaip nebūtų keista, jūs valdysite žymiai didesniu gerbūviu, nei tas, kuris per daug priklausomas nuo to.

Brangieji, jums nebūtina galvoti tik apie kažko tai  didelio ir svarbaus kūrybą. Juk jūs ir patys žinote, kad jūsų gyvenime labai svarbios ir smulkmenos. Iš tokios smulkmenos, kaip paprasta šypsena, su kuria pasitinkate naują dieną, gali išaugti ir jūsų laimė, ir jūsų sėkmė, ne tik tą dieną, bet ir viso gyvenimo eigoje. Jūs kiekvieną rytą galite sau sukurti laimingą dieną. Jūs galite kurti sau džiaugsmą, gerą nuotaiką, sėkmę ir smulkmenose ir netik. Jūs galite sukurti kiekvieną savo gyvenimo dieną kaip šedevrą. Galite gyventi taip, kad kūrybinis procesas jums visur būtų palankus, tapdamas įprastu jūsų gyvenimo būdu. Ir tada, kiekvieną savo būvimo akimirką jūs kursite taip, kad tai duotų aukščiausius rezultatus. Ir tada ne tik kiekviena diena, bet ir kiekviena akimirka taps jūsų šedevru, jūsų nuosavu, kartu su Dievu, kūriniu.

Brangieji, mes visada šalia ir pasiruošę padėti jums šiame naujo pasaulio kūrimo procese, kurio centre dabar yra kiekvienas iš jūsų. Pas jus tai puikiai gaunasi. Kurkite savo pasaulį su meile. Neškite savyje Dieviškumą. Neužmirškite apie tai, kas jūs iš tikro esate – Dievai ir Kūrėjai žmogiškoje išraiškoje.

Mes su jumis.

Kryon

Peržiūrų: 3791 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 3.0/2
Viso komentarų: 131 2 »
0  
1 Violeta   (18.10.2013 13:20) [medžiaga]
http://www.youtube.com/watch?v=_UL14cZ0EyA#t=12
unikali S.Danilovo nauja paskaita Peterburge...
Psichinis laikas,,,,spalio 16 d

+1  
2 virgis   (18.10.2013 20:31) [medžiaga]
Uždekite Šviesą savyje.Po to uždekite Šviesą aplinkiniuose: vieną po kitos..
Lygiai taip pat, kaip degdama lempa sudegina aliejų, Taip ir Šviesa sudegins neveiklumą, tinginystę ir godumą.

0  
3 Violeta   (19.10.2013 15:56) [medžiaga]
video.yandex.ru/users/c-a-d-1/view/336/?cauthor=c9594478&cid=48
didžioji šiaures arijų tradicija unikali medžiaga
NIKOLAJUS ŠERSTENIKOVAS

0  
4 Gėlė   (20.10.2013 17:23) [medžiaga]
Jums leidus, dar truputis iš knygos apie "vidinius dramblius" :) :
"Padarėme, ką galėjome. Geriau netgi ir nesugebėtume. Tarp to, ką padarėme, ir to, ką reikės padaryti, tėra ši trumpa pertrauka. Į ją norėčiau atkreipti jūsų dėmesį. Mudviejų studijos atskleidė, kad visi didieji mistikai pabrėžia tą pertrauką ir sako, kad tai - ypatinga proga pajusti, jog rūpesčiai gali būti paties žmogaus susikurti, ir yra tik viena vieta, kurioje jų nėra - tai čia ir dabar."
"Sunku paaiškinti, kas iš tiesų manyje dedasi. Tačiau jei patys žaidžiate futbolą, galbūt prisimenate, kad ateina momentas, kai pirmą kartą išdrysti įmušti įvartį vienas. Man taip nutiko vidury pirmo sezono, kai žaidžiau pagridinėje komandoje. Tai buvo viena iš tų magiškų akimirkų, apie kurias jau pasakojau. Iš galo atskriejo tolimas padavimas, centras buvo atsitraukęs į gynybą, neturėjau jokios paramos ir vis tiek žinojau, kad turiu spirti. Tai nebuvo joks logiškas jausmas, galvoti nebuvo galimybės, viskas, ką jaučiau - kad durys veriasi. Susigavau kamuolį kaip mažutė kanarėlė, pašokusi nuo kelties, tada aplenkiau du gynėjus, kurie galvojo, jog mane gali sutvarkyti vienu musmušio smūgiu, tada apėjau vartininką ir įlėkiau su kamuoliu į vartus. Tik tenai supratau, kad kažkas atsitiko ir įėjau pro duris. Ne tas, kurios veda tiesiai į laisvę, bet į prieangį, kuris išves į tikrąją laisvę. Štai tokia akimirka dabar, jaučiu, kad čia kai kas, ką pats turiu sutvarkyt

0  
5 Gėlė   (20.10.2013 21:48) [medžiaga]
"Tada kai kas nutinka. Panašiai kaip futbolo aikštėje. Kai link tavęs artėja gynyba, lengvai pasiduodi užhipnotizuojamas. Žiūri į priešininkus, į kliūtis. Nežiūri į laisvę erdvę tarp jų, į tarpus. Taip darau ir dabar, tiesiog savaime. Nukreipiu dėmesį. Nuo nakties juodumo prie žvaigždžių šviesos. Atlieku šiukšlininko triuką su savo paties sąmone. Mano dėmesys nukreiptas viena kryptimi - į vienatvę. Tačiau aš einu į kitą pusę. Nuo vienatvės jausmo link to, kas yra už jo. Nuo užsidarymo savyje, savo varguose ir džiaugsmuose, kurie visų žmonių gyvenimuose plūduriuoja kaip mažutės salelės, aš nukreipiu dėmesį į tai, kur tos salelės plūduriuoja. Tiesiog taip darau. Šitą sugeba kiekvienas.Nieko nekeičiu, nemėginu nuvyti vienatvės šalin. Aš tiesiog ją paleidžiu. Ji pradeda tolti. Ta mergaitė tolsta, paskui dingsta. Tai kas lieka, tam tikra prasme esu aš. Tačiau tai kartu tam tikra prasme yra didžiulė laimė"

0  
6 Gėlė   (20.10.2013 21:58) [medžiaga]
"Pradėjo lyti, lengvai dulkia. Tarsi lietus neštų dėkingumą. Jaučiu visa apimantį džiaugsmą. Tokį stiprų, kad niekas neįstengs jo nuslopinti...Pakeliu rankas į žvaigždėtą dangų. Ir pradedu šokti. Tai lėtas šokis, jis ne iš šokių akademijos repertuaro, jis iš vidaus, reikalaujantis mano visiško susikaupimo. Tikriausiai todėl tik po kurio laiko aš pastebiu Kajų Molesterį. Jis stovi savo namų tarpuvartėje. Aš sustoju, mudu žvelgiame vienas kitam į akis.
-Aš šoku Fino valsą,-tariu,-šokį, kuriuo išreiškiu savo didžiulį dėkingumą dėl to, kad gyvenu.
-Tas šokis, ištaria jis,-jis privatus ar galima visiems?
"Gailestingumas" yra toks žodis, kurį reiktų matuotis mūvint flanelines pirštines ir tik tada, kai mažiau pasakyti neužtenka. Vis dėlto pasakysiu, kad šis žodis vienintelis visiškai taikliai įvardina, kad gyvenimas taip sutvarkytas, kad netgi tokie kaip Kajus gali turėti vilties kada nors sustabdyti natūraliai žemyn besiritantį savo gyvenimo kryžiaus kelią. O vieną akimirką atsivėrusio naujojo kelio gale laukia trapios, rizikingos, bet taip pat subtilios galimybės.
-Eikš, prisijunk,-tariu.
Jis pakelia rankas, lietus sustiprėjęs. Viskas iš lėto, po švytinčiu nakties dangumi, Pėteris Finas ir Kajus Molesteris žingsniuoja Fino valsą".

0  
7 Aivanhova   (20.10.2013 22:05) [medžiaga]
"Nukreipiu dėmesį. Nuo nakties juodumo prie žvaigždžių šviesos." Gražu..:)

0  
8 Aivanhova   (20.10.2013 22:11) [medžiaga]
Dirbu, klausausi Madonnos, galvoju, gerai, kad ji isdriso pasisakyti pries JAV karine intervencija i Sirija..
Dziaugsmas, kad neivyko, kas galejo ivykti..
Linkejimai visiems..:)
P.s. siuo metu kaip visada skaitineju Aivanova, siek tiek Castaneda, siek tiek Zelanda.. tiek daug salycio tasku.. Pastebejau, kad kai dziaugsmas apima nuo apacios iki virsaus, sulaukiu smugio.. Galvodavau, ale, kodel taip yra.. idomiai aiskina Zelandas - pasirodo, tokiu emociju ir potyriu metu susiformuoja perteklinis potencialas, kuris yra atakuojamas.. O jei ismoksime padekoti angelui sargui, pasididziavima palikda Jam, o dziaugsma, pakylejima sau - viskas issispres;)

0  
9 Gėlė   (21.10.2013 09:19) [medžiaga]
Jo ir dėl Shevrono tam kartui visai neblogai viskas klostosi :)
Gali kokią nuorodėlę į Zelando skaitinius? pirmą kartą apie jį girdžiu-dėkui.
p.s. smagu kad dirbi-svajonės pildosi :)

0  
10 Aivanhova   (22.10.2013 22:42) [medžiaga]
Gelei..:
Skaiciau gal kokias tris is Transerfingo serijos.. Likimo valdymas.. Daviau draugei, paklausiu, kokia tikslesne pavadinimo paantraste, nes sita pasirode idomesne nei kitos, gal kad sau aktualesniu dalyku radau :)
Cia kazka raso apie ji.. Man jo knygos idomiai skaitosi..
http://www.sarmatas.lt/10/zmones-valdzioje-sistemos-marionetes-labiau-nei-eiliniai-nariai/

1-10 11-13
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Spalis 2013  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 2
Svečių: 2
Vartotojų: 0