Penktadienis, 29.03.2024, 11:22
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2013 » Vasaris » 26 » Krajonas atsako į klausimus
18:36
Krajonas atsako į klausimus
 
K: Kai tik perskaičiau pirmas tavo knygas iš karto paprašiau išvalyti savo karmą. Bet po to, mano gyvenimas vis giliau ir giliau įsitraukė į buitį, man atrodė, kad karmos vis daugėja ir daugėja. Tapo blogiau? Ar išsivalė karma pirmapradžiai? Aš vis dar galvoju, kad pas mane yra ypatinga misija žemėje.
A: Tu ir visi kiti, kurie jaučia tą patį, klausykite: nepainiokite karmos su gyvenimo sunkumais. Karma – imprintas, padedantis nukreipti pamokas ir gyvenimišką aistrą.
Tu valaisi nuo karmos, duodi sau leidimą pasikeisti. Permainos dažnai reiškia pačių gyvenimo pamatų perstatymą, rekonstrukciją. Ar iš tikro tu tai laikai paprastai pasiekiama? Ne kartą mes jums skelbėme, kad dabar prasideda darbas ir jūs iš tikro atliekate darbą. Tu niekuo savęs neapkrauni. Vietoje to, tu valais ir prisipildai. Tai reiškia, kad tavo dabartinis gyvenimas – ne betikslis plaukimas prieš srovę su pavadinimu "gyvenimas”, bet palaipsninis perstatymas to, kas vadinama TAVIMI.
Palaimintas tas žmogus, kuris supranta tai, supranta ši darbo laikmetį. Neutralus implantas – tai "leidimas neutralizuoti praeitį”. Tai Dvasios instrumentas, tau duotas panaudojimui pagal norą. Jis pilnai keičia tavo daugiamatės DNR dalis ir fragmentus, kurie užprogramuoti senų energijų, užduočių sprendimui, karmai. Kada yra prašoma neutralaus implanto, parsideda giluminis ir kiekvienam individui skirtingas procesas. Vieni jį jaučia, kiti ne. Tuo momentu, kai tu paprašei asmeninio pasikeitimo, pradeda valytis karma. Kiti žmonės, turintys kartu su tavimi karminius ryšius, irgi keičiasi.
Per paskutiniuosius 10 metų mes mokėme, kad tu – esi grupė. Niekas, ką tu darai sau asmeniškai, nėra vienetiniai. Tai keičia ir tave supančią energiją. Karma yra labai sudėtinga, bet dirba būtent taip. Jei tu valai savo, tai būtinai palies ir tuos, su kuriais pas tave yra karma. Visa tai grandiozinės sistemos dalis, teigianti: padėdamas sau, tu padedi visai planetai. Nėra "taisyklės”, kad tu turi kažką tai atkurti. Kai tik tu keiti dvasinę DNR sudedamąją, tie nauji požymiai priklauso tavo sielai ir tampa Akašų kronikų dalimi.
Atsimink, neegzistuoja lemties, tik nusistatymas. Ateidami į Žemės patirtį, jūs turite tik galimybes. Tie nusistatymai apsprendžiami tuo, ką jūs jau darėte ir išmokote. Jie "maldauja” apie pasikeitimus. Pradėk pratintis prie minties: tu - dinamiškai užprogramuotas angelas, gyvenantis tinkamame, bet klaidingame tikėjime, tarsi nieko nekontroliuoji. Tavo išbandymas išmokys to, kad bet kokiu laiku, pagal norą, tu galėsi pakeisti savo gyvenimą.
Neutralus implantas – vienas iš pirmų instrumentų, apie kuriuos mes kalbėjome ir kuris veikia DNR. Kai apie jį sužinojo, daugelis ezoterinių lyderių jį praignoravo ir pavadino netgi blogiu. Jų svarstymai remiasi tuo, jog jums lemta "tarnauti savo karmai”. Bet taip nėra. Karma – tai tik startinė energija ir viskas. Argi turėtų prasmę tai, jog Dievas priverčia tave grįžti į Žemę, be savo gyvenimo pasirinkimų galimybės? Ar tu turi būti savo praeities vergu? Pagalvok apie tai rimčiau.
Tu atsakingas už viską – savo sveikatą, bet kokius santykius, taiką, gyvenimo trukmę ir taip pat... - už praeities energijas.
K: Neseniai perskaičiau, jog mokslininkams pavyko klonuoti žmogaus kūdikį. Kaip jūs žiūrite į klonavimo procesą?
A: Mes jau apie tai ne kartą kalbėjome. Ne Dievas nustato jūsų mokslo dvasinius parametrus – o tai daro pats Žmogus. Manau jūs jau supratote, kad vakarykštis dvasinis tabu, seniai tapo šiuolaikinės visuomenės norma. Tai prie ko čia Dievas? Pasikeitė Jis, ar vis tik keičiasi Žmogus?
Tiesa yra tokia. Gamta klonuoja žmogų daugiau nei tūkstantį kartų per dieną (identiški dvyniai), taip kad tai normalus biologinis procesas. Negalvokite, tarsi jūs ir sukuriate gyvybę, kai mokslinių metodų pagalba klonuojate. Jūs paprasčiausiai pamėgdžiojate tai, ką gamta atlieka kas dieną. Čia nėra jokio dvasinio tabu. Greičiau tai vientisumo klausimas. Galų gale daugiausia kalba eina apie vaikus ir apie priežastis, kurios pažadina jus sukurti juos pagal iš anksto sudarytą pavyzdį.
Ar tai turi santykių su pasaulio suvokimo pilnatve? Ar kalba eina tik apie patogumą? Įsivaizduokite, kad vyras, praradęs savo žmoną, nusprendė ją grąžinti atgal ir tam tikslui klonuoja mažą mergaitę. Tai ne fantazijos. Toks veiksmas gali atsitikti. Ir kaip toliau vystysis jų santykiai? Ar gali tėvai, praradę kūdikį, jį pakeisti? Nejaugi jie galvoja, jog Dievas paseks jų noru ir naujas kūdikis gaus praeities asmenybės, kuri išėjo, karminį atspaudą? Žinoma ne.
Žmogaus klonavimas – ne prasimanymas. Ne už kalnų tokie laikai, kai nusitrins riba tarp klonavimo ir paprasto įsikišimo į dar negimusių naujagimių geneologiją. Kiekvienam, iš tokių atvejų, neišvengiamos dvasinės pasekmės, bet visa tai toliau nesvarstoma. Kas liečia pasekmes, tai jos – viso labo tik jūsų laisvo pasirinkimo rezultatas. Derėtų atsiminti, kad klono karminiai atributai bus tiek pat individualūs, kaip ir pas kiekvieną kitą žmogų. Jis ateis į šį pasaulį su "klono” karma.
Gal būt jūs galvojate kitaip? Bet ar jums neatrodo, jog mes (Dvasia) geriau galime matyti panašių dalykų esmę? Dvasiai tiksliai žinoma kas vyksta.
Mes gerbiame jūsų pasirinkimą, kuris apima manipuliavimą gyvybės sėklomis – būtent todėl, kat tai laisvos valios pasirinkimas. Bet jūsų mokslininkai nepajėgūs paveikti tas dvasines DNR dalis, kurios yra daugiamatės.
Daugelis iš už uždangos dabar tikisi ateiti čia pas jus, jūsų klonų išvaizdoje, - žinoma, jeigu jūs toliau seksite jų sukūrimo keliu. Ir kiekvienas iš jų bus tiek pat individualus angelas, kaip ir bet kuris iš jūsų. Viskas, kuo jūs galite pasikliauti – tai tik iš anksto nuspręsti jų biologinį atvaizdą. Bet tai tik labai maža jūsų tikrojo Aš dalis.
K: Kai mane supantys žmonės suteikia man skausmą ir aš suvokiu, kodėl jie taip daro, ar tinka man likti tokioje situacijoje tik tam, kat tai gali būti kontrakto su jais dalimi?
A: Ne. Kontraktas – yra tik pradinis potencialas. Jie toliau tai daro tik tam, kad jūs nuspręstumėte, ar iš tikro norite juos pakeisti. Mes jau kalbėjome, jog kada vienas iš teniso žaidėjų nustoja ateidinėti žaidimo pratęsimui, kitam žaidėjui reikės šiek tiek laiko, kad tai suvokti. Karma ir pradiniai kontraktai – lygiai tokie pat. Kai tu išvedi save iš panašių situacijų, tu rimtai pareiški Visatai:
1. Aš suvokiu kas vyksta.
2. Aš noriu ir galiu tai pakeisti.
3. Pas tuos, kuriuos paveikiau aš tokia permaina, atsiras irgi galimybė padaryti tą patį.
4. Aš niekada nebebūsiu toks koks buvau.
K: Ką jūs mums galite pasakyti apie kavos įtaką mūsų kūnui?
A: Atsakymas paprastas. Viskas, ką jūs primate į savo kūną ir kas yra stimuliatorius, nenormalu ir normaliose sąlygose neįvyktų. Todėl kava maišo Žmogiškos Būtybės kūno chemijos natūraliam reguliavimui. Pagal logiką, tą patį galima pasakyti ir apie apie šokoladą. Tikroji paslaptis tame, kad valgyti ar gerti tai, kas jums stipriai patinka, pataikauja jūsų kūnui. Laikas nuo laiko naudokite, bet ne reguliariai.
Jeigu jūs jaučiate, kad kažkas kenkia jūsų sveikatai, greičiausiai taip ir yra. Jūsų kūnas turi nuostabią komunikacinę sistemą su sąmoningu protu, reikia tik jo įsiklausyti.
Ir nesigėdykite taikyti energetinius metodus, kaip pavyzdžiui (švytuoklės metodą), kad užduoti kūnui svarbų klausimą: "Ar reikia man valgyti tai, ar ne?” Jūsų naujausiame moksle egzistuoja netgi radioelektroninės mašinos, su atgaliniu biologiniu ryšiu, kurios gali jums padėti tame. Viskame reikalingas saikas. Jūsų kūno sistema suprojektuota taip, kad ji sugebėtų "atsigauti” nuo ne labai dažno stimuliavimo maistu, turinčiu savyje cukraus, kofeino, druskos perteklių ir chemijos, kuri gali pakeisti jūsų rūkštinį-šarminį balansą. Bet kada jūs pastoviai gyvenate tik ant tų dalykų, pas jūsų kūną niekada neatsiras galimybė susibalansuoti. Jūs atsakote už tai. Pasinaudokite intuicija ir pas savo kūną sužinokite, kas jam reikalinga ir ką jis gali pernešti. Po to mėgaukitės tuose rėmuose, kadangi daugelis iš tų produktų buvo sukurta jūsų pasitenkinimui.
K: Kodėl vieni turi "patrauklumo” savybes, kiti ne? Kodėl dauguma iš mūsų pritraukiami prie fiziškai patrauklių žmonių, nors žino, jog tai tik maža dalis to, kas daro žmogų geru partneriu? Ar mes akli? Kažką tai praleidžiam?
A: Jūs nieko nepraleidžiate. Jūs tik reaguojate į žmogaus pagrindinę chemiją ir biologinius atributus, kam jūsų kūnas ir buvote sudarytas. Viso pasaulio pramogų industrija remiasi tuo ir tai yra ne tai, ką jums reikėtų stengtis "nuspėti”. Tai nuostatos dalis, kuri sukuria reikiamus iššūkius.
Tas klausimas liečia daugiau tuos, kas pasirinko ateiti čia "gražiais”. Pas žmogų, su tokiu grožiu, yra papildomas sluoksnis sunkumų, gyvenimo išbandymuose. Jie visada vieši, matomi. Jie negali nesukurti ažiotažo, nesukurti dramos ir yra priversti pažinti elgesio įpročius, kuriuos įvaldyti kitiems niekada gal būt ir neprireiks. Daugelis iš jų, jei jūs pastebėjote, kenčia nesėkmes. Reikalingas stiprus atsakomybės jausmas už tai, kuo jie tiki, intuicija, kad žinoti, ko nori iš jų kiti ir sugebėjimas turėti "akis užpakalyje” savo saugumui. Tai, taip pat gimdo situacijas, kada jie turi sukurti nuosavą balansą, o ne gauti jį kažkur iš išorės. Turbūt jūs matėte, kas vyksta su garsenybėmis, jie visą gyvenimą apsupti tokių žmonių, kurie su viskuo sutinka. Jie atsiduria skirtingoje nei jūsų realybėje ir net nežino apie tai. Ar girdėjote, kad būti gražiu – tai prakeiksmas? Tokio tvirtinimo energijoje yra dalis tiesos.
Per didelė koncentracija į išorinę išvaizdą surišta su palikuoniais ir baime nutraukti giminę. Laukinėje gamtoje gyvūnai veikia taip pat, tik kitokiu būdu. Žinok: kai žmogus vibruoja aukščiau, nuosavos vertybės jausmas atsiranda natūraliu būdu. Nuostabus balansavimas prasideda be kieno nors pagalbos.
K: Ar pasikeitė lei-linijų padėtis dėl elektromagnetinės Gardelės pasislinkimo? Ar Stounhendžas, beri, Glastonberi ir kitos panašios vietos ant tų pačių lei-linijų, ar jau ne? Ar visa tai priklauso "senoms energijoms?
A: Atsakymas bus didelis TAIP. Gamta reaguoja į pokyčius. Vienos planetos sritys, kaip energetiniai "portalai”,baigia savo veiklą, pavyzdžiui Sedona, Arkanzaso valstijoje, o kitos didina savo galingumą, pavyzdžiui kaip Šasta Kalnas. Tai tinka ir Anglijai, Glastonberi didina savo galingumą. Stounhendžas – ne. Įsitikinkite tuo patys.
K: Ar mes esame Lemūriečiais? Tai svarbu?
A: Ne, iš tikro nesvarbu, ar jūs pripažinsite tai, ką jūs skaitote savo praeitimi. Dvasinė realybė tokia, nors ir tu Lemūrietis, tai vistiek turi žiūrėti į savo dabartį. Svarbiausia tavyje – tai, kas tu dabar. Jeigu tolimoje praeityje tu iš tikro buvai Lemūrietis, tai nėra "praeities” atributas. Planetos energija atsiveria Lemūrietiškai energijai ir tais senais laikas pasodintos sėklos gauna drėgmės. Tai reiškia, kad tavyje pradeda žydėti Lemūrietis. Bet tai visiškai nėra "praeities” atributas. Tai yra čia dabar.
Neužsiciklinkite į tokius dalykus. Jie nėra svarbūs tavo mokymuisi. Pas tave pakankamai reikalų, kad susitvarkyti su "sunkiu pakilimu”, šiuo periodu jaučiamu visų Lemūriečių. Jūs visi angelai, kadangi jūs Dieviški ir amžini. Jūs visada buvote ir būsite Dieviškumo dalimi.
Bet pradžioje daugelis iš tų, ką šiandiena vadina Šviesos Darbuotojais, buvo žemiškos Lemūrietiškos patirties dalimi, kurios egzistavimą neigia jūsų mokslininkai. Tai buvo kitokia visuomenė, tarsi repeticija to, kas yra dabar. Jūsų kūnai ne visai tokie, kokie buvo tada ir daug kas dabar skiriasi. Tai dar viena iš priežasčių, kodėl mes nerekomenduojame jums žiūrėti taip toli į praeitį, kad geriau suprasti savo "dabartį”.
Kadangi Lemūrija egzistavo periodu, kada dualybė nebuvo taip aukštai, o energija ne taip žemai, kaip dabar. Planeta buvo išvalyta nuo tokios visuomenės o po to įvykdytas "perkrovimas”. Tai senos naujienos ir tokią info mes davėme anksčiau. Tam jūs visi davėte sutikimą, bet giluminiame lygyje, kaip Lemūriečiai, jūs gerai pasiruošėte tam laikotarpiui planetoje.
Tokiu būdu, jūsų angeliška kokybė – Dieviška kokybė. O jūsų Lemūrietiška kokybė (jai ji pas jus yra) – ankstyvesnės žemiškos patirties kokybė, kuriai būdinga aukštas mokslinis lygis ir DNR skirtumai. Dauguma "atsibundančių”, naujoms dvasinėms tiesoms, dažniausiai – senos, Lemūrietiškos kilmės, sielos. Bet iš mano stebėjimo taško – jūs visi esate angelai.
K: Ar yra kokia nors galimybė neskausmingai atsikratyti nereikalingų 20 kilogramų svorio?
A: Atėjo laikas įnešti korekciją į tą disbalansą, kuris buvo įdėtas į tavo ląstelinę struktūrą dar iki gimimo. Pradėk kalbėtis dėl antsvorio su savo organizmo ląstelėmis. Įsivaizduok savo kūną tokiu, kokį tu jį norėtum matyti (ir kokio tu besąlygiškai nusipelnęs). Visa tai pradės veikti tavo metabolizmą ir galų gale pakeis tas genetines tavo DNR savybes, kurios atsako už apetitą ir sotumą. Pasikeis ir produktų rinkinys, kuriuos tu paprastai vertini, atiduodi pirmenybę. Su reikalinga pagarba atsižvelkite į tą procesą ir tiems pokyčiams, kurie po to seks.
Tokių nuorodų laikykis kaip minimum metus. Neverta skubinti įvykius. Tų aplinkybių dėka, galėsi atsikratyti nuo antsvorio, nesuteikiant jokios žalos savo organizmui.
K: Kodėl mes žmonės, nemokame mylėti savęs? Argi savojo "AŠ” meilė nėra vienas iš patikimiausių būdų pakylėjimui?
A: Tu teisus. Meilė sau ir savęs vertinimo jausmo sustiprėjimas – štai ties kuo turėtų dirbti visa Žmonija. Tai tos kliūties, kurią jums būtina įveikti, kad įgyti "Dievą savo viduje”, dalis. Indigo Vaikų palaipsninio atėjimo į jūsų pasaulį dėka, žmonijos sąmonė pradeda įgauti visiškai kitokią naują kokybę. Tokie vaikai jau gimsta su labai aukštu savęs vertinimu. Kai kurie suaugusieji tai vadina savivaliavimu ir užsispyrimu, tinkamai nesuvokiant tos kokybės, kuri slepiasi už vaikų elgesio. Meilė sau tokio tipo žmonėms jau nebus tokia problema, kaip tau. Gerbk tai, ką jau pasiekei. Džiaukis tuo, kuo jau tampi.
K: Neseniai aš išgirdau apie žmones "be sielų” čia Žemėje, tai įmanoma? Kaip tai gali būti?
A: Visi žmonės Žemėje - Dieviško plano dalis ir visi be išimties turi sielas. Saugokis, labai dramatiškos ir gandinančios, klaidingos informacijos. Kadangi, kar tu su tuo "be sieliu” atributu, ateina žinios apie ateivių ir kitokių siaubų ruošiamą Žemės užpuolimą. Kai kurie netgi Krajoną apkaltino tuo, kad jis - dalis grobikiško plano; tokiu būdu, pagal jų nuomonę, aš būsiu to plano dalimi, o tai reiškia šiuo atsakymu jus apgaudinėju. Ir vėl jums sakau: įjunkite savo intuiciją. Jei informacija paremta baime, tai ženklas to, kad ji nėra švari. Čia Žemėje kiekvienas žmogus yra pagal Dievišką planą ir nuosavą laisvą pasirinkimą. Jūs visi – Dievo šeimos dalis.
K: Man įdomu žinoti, ar gali mantros padėti pakelti žemės vibracijas? Aš labai tuo tikiuosi, toks mano kuklus noras, nors iš esmės aš naudojuosi jomis, nes jos mane gerai teigiamai veikia.
A: Bet koks toningas (viena iš garso terapijos technikų, čakrų aktyvacijai), iš vis, bet kuri garso vibracija turi energiją. Kai jūs ją sujungiate su žmogiškos sąmonės ketinimais, ji tampa labai galinga. Negaišk laiko tam, kad teisingai išvardyti kokius garsus, mantras ar natas kurias tu naudoji, kadangi tos detalės reikalingos tik tam, kad tu galėtum pasidžiaugti, kai tu tiksliai seki atitinkamai sistemai. Žmonės mėgsta sistemas ir gerai į jas reaguoja, bet iš dvasios stebėjimo taško, sistemos nėra būtinos. Praktiškai viskas aplink tave, įskaitant ir tavo kūną, turi toninius atributus. Tačiau visa gyvybė aplink tave reaguos, netgi jeigu tu labai švariai neištarsi to, ar kito konkretaus dažnio.
Tai įvyksta todėl, kad tavo veiksmų ketinimas priimamas, kaip visų tonų "nešėjas”. Todėl, nors tu – dėl žinių, ar balso sugebėjimų trūkumo – skleidi falšą, ketinimai įneša reikiamą natą daugiamačiame lygyje. Mantros galingos tik ketinimų, kuriuos į jas jūs įdedate, dėka ir žodžiai, kaip tu teisingai jauti, tik tau turi reikšmę. Gyvūnai reaguoja į tą pačią energiją, jie jaučia ketinimą ir jiems patinka garsai, kuriuos ištari tu. Jiems nesvarbu kokia tai kalba ar mantra. Ar matai kokią valdžią turi tavo Žmogiška sąmonė gamtai ir viskam, kas tave supa?
K: Ar galima pasitikėti švytuoklės atsakymais? Ir iš kur aplamai ateina atsakymai?
A: Sugebėjimas surasti daiktus ir gauti atsakymus, panaudojant švytuoklę, priklauso nuo ją naudojančio žmogaus. Tokio pobūdžio instrumentai – to, ką mes vadiname "žmogaus protinga ląsteline struktūra”, pratęsimas.
Leisk tavęs paklausti. "Koks kinezialogijos principas?” Ar kada nors susimastei apie tai, iš kur kūnas gali "žinoti”, ką tu laikai rankoje, kad po to perduoti informaciją apie tą medžiagą per rankos raumenų jėgą? O gomeapatija?
Tu niekada nesusimastei dėl to, kaip tokios mažos dozės medžiaga, kurios net negali aptikti jūsų šiuolaikinės cheminės analizės būdu, gali siusti gydantį pranešimą tavo kūnui? Atsakymas: Tavo kūne vyksta procesai, išeinantys už chemijos ir biologijos ribų. Kai kurie turi dovaną, moka perduoti "kūno žinias” švytuoklei. Jūsų kūnas daugiamačiame lygyje, paprasčiausiai surištas su viskuo, kas yra aplink jį. Žino apie Žemę ir daug ką kita. Tu žinai, kad su švytuoklės pagalba galima ieškoti naftos? Taip. Ir tai ne viskas. Tai vėl atsiveriančios dovanos ir dabar į jas žiūrima rimtai, o nenumoja kaip nuo "paistalų”.
Taigi, jėga leidžianti efektyviai dirbti su švytuokle, išeina iš jūsų vidinio ryšio su Žeme. Ja galima pasitikėti, jei galima pasitikėti tuo žmogumi, kuris naudojasi švytuokle. Tas metodas - ne visiems. Bet mes kviečiame tave pabandyti. Gal būt tavęs laukia siurprizas?
K: Tai štai: G. Smit, Melchizedekas ir Sakralinės Merkabos Technikos – tai tikra, ar paprasčiausia apgaulė?
A: Sakralinėje geometrijoje egzistuoja didžiulė giluminė jėga, todėl ją verta studijuoti. Ir visą šitą geometriją rasi sakralinėje Merkaboje. Todėl ją taip pat verta studijuoti. Ji sugeba ne tik patobulinti tavo ląstelinę struktūrą, bet ir pradėti tavo DNR žadinimą. Ir jeigu tu uždavei tokį rimtą klausimą, tu jau turi sugebėjimą savarankiškai išsiaiškinti apie tai, kas duoda esminę informaciją, o kas ne. Atkreipk dėmesį į energijų palankumą. Ar tu jauti meilę? Tu gauni jėgą, ar atvirkščiai, prarandi?
Aktyviau išnaudok savo vidinę dvasinę intuiciją. Suformuok ketinimą pamatyti, kas ką daro ir tik po to pradėk studijuoti. Šioje planetoje nė viena būtybė, nė vienas guru, nė vienas mokytojas negalės išspręsti tavo problemas už tave, kur tikra, o kur ne. Dabar yra pats geriausias laikas tam, kad išbandyti savo jėgas tokių klausimų sprendimui.
K: Ar tiesa, kad rūkimas kenkia net tik sveikatai, bet ir dvasiniams progresui?
A: Rūkymo įprotis neįtakoja dvasiniam progresui pats savaime. Tačiau viskas, ką jūs darote, jog sutrumpinti gyvenimą, visoms ląstelėms ir dvasiniams padėjėjams yra pranešimas. Šiuo atveju pranešate – kad jūs nesiruošiate išgyventi pilno savo gyvenimo. Jūsų įprotis ląstelėms sako, kad jūs čia ne tam, kad pilnai pasinaudoti duotomis jums dovanomis.
Tai tinka ir tiems, kas persivalgo ir piktybiškai naudojant kitas substancijas sudaro savo fiziniam kūnui problemų. Mes jau seniai jums sakome: jūs sugebate atsikratyti nuo daugelio kenksmingų įpročių, be paprastai lydinčios šį procesą traumos. Viskas priklauso nuo jūsų ir taip buvo visada. Ypatingai tai turi suprasti Mokytojai...nes jie tarnauja kaip pavyzdžiai mokiniams.
K: Kaip aš galiu paleisti tamsą, kuri vadinasi kerštas? A: Kai tu atsikratysi nuo tokio atributo, tavo gyvenime viskas pasikeis. Tas atributas iš tikro tave sulaiko. Kerštas ir neapykanta – emocijos, kurių yra sunku atsikratyti, kadangi jos formuoja energetinį įprotį, nuo kurio tu faktiškai priklausai. Tai tampa tarsi "dramos narkotiku”, maitinančiu tave lygyje, kurio tu nesuvoki, bet apie kurio egzistavimą žinai. Kaip ir kitų liguistų aistrų atvejais, gali padėti tau atsikratyti nuo įpročio geriau kiti, nei tai galėtum padaryti pats.
Pradėk balansavimo technikas (elektromagnetinio lauko balansavimo technika arba ELT – Emocinės laisvės technika) Ne visos technikos veikia visus vienodai, kokios tai iš jų tau gali netikti. Susirask tą, kuri veiks tau geriausiai ir kurios pagalba įgausi nuostabią laisvę, leidžiančią tau neišvengti tokių jausmų.
K: Kodėl tu taip dažnai naudojiesi metaforomis ir sakmėmis? Gal tu negali kažko mums atskleisti, kažką slepi?
A: Pradžioje užduosiu tau klausimą: Kodėl daugelis šventų raštų taip pat kalba su žmonėmis sakmių ir metaforų pagalba? Dievas kreipdavosi į žmones sakmių ir metaforų pagalba, visos istorijos eigoje.Taip buvo visada ir tinka visoms religinėms knygoms, raštams ir čenelingams.
Toliau. Mintis apie tai, kad mes galime kažką tai slėpti, man gan žaisminga. Atvirkščiai, mes bandome atverti visas gyvenimo paslaptis, būdingos jums dualybės rėmuose. Todėl, bet koks "tiesioginis” pokalbis, jums būtų nesuprantamas. Kokia prasmė perdavinėti tai, kas gultų į jūsų logikos ir intelekto lentynas?
Mes bandome atsižvelgti į jūsų suvokimo lygį ir pasaulinę aplinką. Tai verčia mus kalbėti metaforų ir sakmių kalba. Tas, kas nori įveikti savo vaizduotės ribotumą, gali nusistatyti ryšį su aukščiausiuoju protu – tarpininkaujant savo Dieviškajam "Aš”. Tai senovinė koncepcija, kurią mes bandėme paaiškinti jau daugelį kartų. Vienas iš mūsų čenų taip ir vadinasi – "Paaiškinimas nepaaiškinamo”. 9 knyga 10 skyrius

Tas pats liečia ir "dainavimą choru”. Ta koncepcija jums duodama dabar, tačiau tikra jos prasmė gali būti suprasta tik už jūsų laiko ir erdvės ribų. Netgi jūsų pranašai, gyvenę prieš 400 metų, naudojosi metaforomis ir mįslėmis, bandant jums perduoti ateities koncepcijas. Tai buvo daroma tam, kad jūs galėtumėte pasinaudoti jomis, kai pagaliau ateis ateitis. Tokias pačias mįsles reiškia ir Nostradamo pranašystės.
Ką tai reiškia, "dainavimas choru”? Tai reiškia, kad egzistuoja realybė, išeinanti už to, ką jūs galite matyti ir sugebate įsivaizduoti, rėmų. Ji išsiskiria daugiamatiškumu ir energijomis, kurias jūs dar net nepradėjote studijuoti ir apie kurių egzistavimą galite netgi neįtarti. Tai – "Dievo kelias”. Tuo pat, ta realybė JUMS atitinka.
Jūs negalite pilnai jausti tai, bet tik dalinai, dėl savo gimtos dualybės (Dieviška – žmogiška). Jeigu pavyks suderinti ryšį su savo Aukščiausiuoju "Aš”, kuriam žinoma absoliučiai viskas, tada jūs galėsite panaudoti neaprėpiamą. Žmogiškame supratime negalima išaiškinti "Choro” koncepcijos...Pagal ją, viskas šioje Visatoje yra sąryšyje, viskas suderinta vibracijų harmonijai. Jūs negalite kurti vienatvėje. Jūs turite nuveikti viską kas įmanoma, kad pasiekti darną su supančiu pasauliu. Surask savo "harmoningą natą”, kuri leis sukurti kitokį asmeninį gyvenimą. Mokykitės atskirti bendrą melodiją.
Tas, kas sugeba pilnai įsisavinti šią koncepciją, nežiūrint į atskirus – sunkiai pasiekiamus – asmeniškumus, tos realybės, kuri dar nebuvo pasireiškusi, rėmuose lengvai galės save įsivaizduoti. Jūs tapsite tos dvasinės Tiesos, iki kurios atradimo dar lieka daugelis metų, dalimi – jūs ja naudositės intuityviai. Tai ką pagal jus mes turime jums perduoti? Mes patys stengiamės viską išreikšti žmogiškos patirties rėmuose, kas leidžia jums geriau įsisavinti pateikiamas koncepcijas. Bet koks pokalbis "tiesiogiai” bus panašus į tai, tarsi bandyti paaiškinti vidinio degimo variklio principą šernui... Tai yra, mums tektų panaudoti koncepcijas ir žodžius, kurie jums kol kas nežinomi – kurie paprasčiausiai negali būti įsisavinti. Manau tai suprantama?
Sakai jog tu "protingas ir intuityvus” žmogus? Bet tos savybės tiesiogiai susiję su tavo asmenine patirtimi, kuri, savo ruoštu, ribota tavo realybė ir dvasinis vystymasis. Istorija nemažai žino intuityvių asmenybių pavyzdžių, kurie nuo vieno supratimo lygio prie kito žengė etapais. Tik įsivaizduok, jog mes duotume kalkuliatorių žmogui, kurio epochoje dar nebuvo atskleista pagrindiniai matematikos principai. Ir ką gi jis su juo darytu? Greičiausiai jis išmestų jį į šiukšlyną. Bet kurie atradimai eina koja į koją su dvasine evoliucija ir žmogiškos sąmonės vystymusi. Jums patinka galvoti, tarsi jūs jau pasiekėte tokį suvokimo lygį, jog sugebate suprasti absoliučiai viską. Iš tikro taip nėra. Jūs dar labai toli nuo Tiesos pažinimo viršūnės. Todėl, mes priversti su jumis kalbėti kalba, kuris atitinka jūsų suvokimo lygį. Tam mes privalome įvertinti tą faktą, kad tikėjimas į dar nepažintą leis jums išnaudoti šitą informaciją jau šiandieną.
Sakmės – tai kol kas ta "perdavimo priemonė”, kurios pagalba jūs galite pernešti į pasaulį tai, kas nepasiekiama jūsų supratimui. Kaip žmogus, nežinantis variklio įrangos veikimo, gali naudotis automobiliu, taip ir jūs galite naudotis metaforomis, nesuprantant jų giluminės esmės.
Bet kai kurie pajudėti iš vietos nenori, neišstudijavę variklio veikimo schemos. Kitaip viskas jiems atrodo "drumstai ir nenusakomai”. Bet tai kas drumsta jiems, kitiems gali tapti tikru atvirumu.To rezultate, tie "kiti”, galės ne tik pakeisti savo gyvenimą, bet ir pagerins, pakels visos planetos vibracijas.
K: Ar tikrai mikrobangės kenksmingos mūsų kūnui?
A: Taip, todėl niekada į jas nelyskite (Krajono jumoras). Mikrobanginė energija pavojinga jūsų ląstelinei struktūrai. Kad ir kokia forma ji būtų jūsų mokslo pateikta (tame tarpe ir ryšiams), ji pavojinga. Nėra priežasties atsisakyti nuo mokslo; atvirkščiai, supraskite tą energiją ir išraskite patikimą apsaugą. Kas liečia mikrobangę, aš patarčiau jums greičiau sužinoti, kas vyksta, kai valgote pagamintą maistą tokioje krosnelėje, o ne bijoti pačios mikrobangės. Iš visko, kas joje gaminama, mikrobanginė energija naikina daugumą maitinimosi elementų. Tai nėra tokia šilumos rūšis, kurią gaunate nuo ugnies. Todėl, mūsų patarimas visada buvo toks: naudoti tas krosneles retai ir ne kaip pagrindinį šilumos šaltinį, maisto paruošimui.
K: Ar bus kada nors pasaulinė, viena kalba?
A: Tame, kaip vystėsi kalbos nėra jokių dvasinių aspektų. Dažniau naudojama šiuo jūsų istorijos periodu anglų kalba, kadangi keletas paskutiniųjų karų buvo laimėta kalbančiųjų ta kalba ir verslo pagrindinis palaikimas eina iš Amerikos. Tai paprasta. Niekada nebus universalios pasaulinės kalbos. Kultūrinė pusiausvyra visada bus išbandymo, esančio prieš jus dalimi. Todėl kalbų įvairovė Žemėje reikalinga ir gerbtina.
K: Kodėl žmonės taip gėdijasi nuogumo?
A: Gėdijasi ne visi. Panaši reakcija remiasi kultūriniu aspektu. Nereikia užmiršti ir apie religinę sakmę, kaip susigėdijo nuogumo rojaus sode. Ta istorija padėjo sustiprinti religinės sistemos kontrolę, priverčiant žmogų gėdytis savo nuogumo, kaip kažko tai labai gėdingo.
Iš esmės gi, žmonės užsideda rūbus, kad išlaikyti šilumą. Gyvūnai, neturintis žmogiško intelekto, tam tikslui užsiauginą kailį. Taigi, atsakymas labai paprastas ir neturi nieko bendro su gėda ar kokiais kitais dalykais, kurių jūs išmokote jau nuo vaikystės. Atitinkamai, jausmai nuogumo atžvilgiu remiasi jūsų kultūra ir religijomis Žemėje.
Daugelis genčių, gyvenančiu šiltame klimate ir nepaveikti jūsų kultūros, nepiktnaudžiauja rūbais – ir dėl to nesijaučia nepatogiai. Tai nėra laukiniai žmonės, o vedantys paprastą, bet subalansuotą gyvenimo būdą – kai jie niekada nešąla. Dievas neprakeikė jų nuogumo ir dėl to nepadaugėjo seksualinių nusikaltimu. Štai ties tuo jums ir reikėtų pamąstyti.
K: Kaip man paaiškinti savo studentams ir tiems, kas naudoja narkotikus, tų medžiagų vietą, žymiai platesniame gyvenimo paveiksle?
A: Kaip ir viskas, kas keičia gyvenimą planetoje, narkotikų panaudojimas bet kurioje visuomenėje vaidina atitinkamą energetinį vaidmenį. Kai kurie juos vadina pagunda. Bet kuriame gerame scenarijuje yra pasirinkimas: nukreipti savo jėgas žemiškiems norams ar į tai, kas matosi kaip teisinga ir gera. Tai klasikinė istorija. Mes turime omenyje, kad jūsų išbandymas niekada nebūtų pilnavertis, jei nebūtų panašių dalykų. Todėl, iš tikro, jie vaidina reikiamą ir teisingą vaidmenį žemiškų pasirinkimų cikle. Dažnai pasirinkimas tarp šviesos ir tamsos yra aptemdytas norais. Tokia sunki pasirinkimo tvarka.
Gera naujiena: bet kuriam pasirinkimui, kuris sudaro priklausomą ir nelinksmą gyvenimą, egzistuoja jėga, sugebanti rasti išėjimą iš to ir sprendimą. Nėra žmogui duodamos tokios pagundos, kuris"Dieviškame pasirinkimų padėkle” neturėtų lygiaverčio pasirinkimo. Žmogaus Šviesa, ištraukusios jį iš tamsos, bus ryškesnė nei pas kitus. Tada jūs pradėsite suprasti, kodėl bandymas būtent toks, koks yra. Palaiminti žmonės, kurie sukurią išsigydymą nuo medžiagų, pavergiančių juos ir bloginančių jų sveikatą.
K: Ar yra reikalinga Žmogui pasinaudoti prievarta?
A: Taip, kada jus atakuoja gyvybei pavojingos jėgos, jei tai yra būtina, tinka atsakyti prievarta. Dar daugiau, į prievartą leistina atsakyti prievarta, ginant savo vaikus ir šeimą.
Egzistuoja momentai, kada jūs galite jėga atsakyti į jėgą, nes tai vienintelis dalykas, kurį supranta ta kita jėga. Pavyzdys: jeigu jūs atsibundate vidurį nakties ir matote priešą, stovintį prie jūsų vaiko lovos ir pasiruošusį atimti iš jo gyvybę, aš įsitikinęs, kad jūs panaudosite jėgą, kad tai sustabdyti. Tai instinktyvu; nereiškia, kad peržengiate dvasinius principus. Reikalavimas "atstatyti kitą žandą”, reiškia pakantumo situacijai išreiškimą, kai žmogiška reakcija paprastai būna netramdomas pyktis. Bet tai niekada nereiškė, kad reikia "stovėti ir laukti, kol tave užmuš”.

K:Daugelis jūsų knygose paminėtų mokslinių aspektų paprasčiausiai man nesutelpa į galvą ir nuo kažkurio tai laiko pradėjau iš vis praleidinėti tokius skyrius. Ar aš galiu suvokti tavo koncepcijas, savęs neužkraunant panašia informacija?
A: Kankinti save panašiais dalykais, nėra jokios būtinybės. Reikalas tame, kad kai kurie žmonės nesugeba įsisavinti dvasinių tiesų, jei jos nepatvirtintos atradimais jūsų mokslininkų, tyrinėjančių realų keturmatį pasaulį. Štai kodėl atsiranda žinios griežtai mokslinio charakterio mūsų čenuose –tiems, kam pripratęs mastyti mokslinėmis kategorijomis, jos leidžia apsispręsti pasirinkime.
Per prievartą visai nebūti studijuoti tą informaciją. Paprasčiausiai atverkite savo širdį tai Dieviškai meilei, kuri pripildo tavo gyvenimo kiekvieną sekundę.
K: Aš pastoviai kovoju su savęs didžiąja dalimi, kuri netiki, kad tu egzistuoji. Aš jaučiu, kad užstrigau ir man baisu skaityti apie būtinumą " nulipti nuo tvoros”. Kaip man peržengti tą barjerą?
A: Tau nereikia tikėti, kad aš egzistuoju. Tai nėra mano mokymas. Svarbu, kad tu patikėtum į savo egzistavimą. Štai kame pamoka. Ar iš tikro Tu – Dievo dalis? Ar iš tikro tu gali keisti materiją aplink save? Ar teisinga, ką mes tau sakome, apie tavo santykius su Visata? Va tai iš tikro gilūs žmonijos klausimai, o ne Krajono egzistavimas. Todėl, eik į savo vidų ir klausk savęs apie save. Ką tau sako tavo vidus? 
Palaimintas tas žmogus, kuris supranta, kad kelionė į savęs atskleidimą, atves prie klausimo apie Dievą pačios esmės. Tai giluminė paieška, kurią galima pradėti tik su švariais ketinimais. Jūs galite jausti tarsi tokia informacija izoliuota, tačiau taip nėra. Bet kuris žmogus, esantis paieškoje, gali aptikti Tiesą. Tam egzistuoja dvasinis mechanizmas ir jis veikia net pačiame tamsiausiame šios planetos kampelyje. Vienas iš Dievo pažadų – ieškantis Tiesos visada suras Ją. Kartais tai įvyksta be knygų, magnetinių įrašų, seminarų ar interneto pagalbos. Neįsijaudinkite dėl to, kad žmonės gali nerasti Krajono čenelingų ar netikėti ir nesiklausyti jų. Jiems užteks jų pačių čenelingų. Poveikis palies tik tuos, kas ieško informacijos. Kiti bus gerbtini jų tylėjime.
K: Kodėl įvyksta nelaimingi atsitikimai?
A: "pasikeitimo leidimo” inplantas apsprendžia, kaip pasikeisti žmogui. Inplanto gavimas visiškai nereiškia, kad jūs daugiau nepapulsite į nelaimingus atsitikimus, avarijas, bet jis jums duoda leidimą pakeisti seną realybę aplink tą įvykį. Pas kiekvieną žmogų savo kelias ir kiekvienam atmatuojamas savas laikas savi kūrybai. Kiekvieną dieną laimink savo gyvenimą ir tai tau leis naujai pažvelgti į save ir savo vietą pasaulyje. Atsimink: kiekvieną savo gyvenimo akimirką, tu apsuptas Dieviškumo meilės.
K: Aš suprantu taip, kad mes angelai, žmogiškoje formoje. Ar yra įmanoma, kad mes esame "kritę angelai”, kurie aprašomi biblijoje?
A: Daugeliui šis atsakymas nepatiks, nes jie, savo nuosavų veiksmų pateisinimui, nori turėti rojaus ir pragaro mitologinius pasireiškimus. Tokio dalyko, kaip kritę angelai, nėra. Ne viską reikia suprasti tiesiogiai, kas aprašyta jūsų istorinėse knygose ir raštuose. Kaip darome ir mes, tose knygose naudojamos metaforos. Kai susiduriate su terminu, supraskite, ką jis pirmapradžiai reiškė.
Tai nuoroda į jūsų Dieviškumą Žemėje. Jūs visi – nusileidę angelai, davę sutikimą patalpinti savo didybę atskirai ir praleisti čia linijinį laiką. Tai nėra negatyvumo ar angelo, atitrūkusio nuo palaimos, aprašymo terminas.
Tokio dalyko paprasčiausiai neegzistuoja. Nėra nei velnio, nei pragaro. Visa tai įsivaizduojami dalykai, tiesiogiai išeinantys iš žmogiško proto, laisvo pasirinkimo dėka, kaip mes jau ir sakėme. Netgi jūsų Popiežius tai pripažino: "Pragaras – tai proto būsena, už kurią atsakingi jūs ir kurią patys sukuriate. Nutolinant save nuo Dievo, jūs sukuriate nuosavą tamsą.” Jūsų esate Dieviškumo, kurį jūs vadinate Dievu, dalis – jūs daugiamatės sriubos dalis. Šios sriubos ingredijientai niekada nemaištauja prieš sriubos visumą, kadangi jie tos visumos struktūrinė dalis. Jie nusiteikę sriubos naudai; kitaip sakant jie nusiderinę meilei.
K: Aš žinau, kad plejadiečiai turėjo kažkokią tai įtaką mūsų DNR, įnešant žvaigždžių sėklas. Tu sakei, kad tai buvo būtina mūsų vystymuisi ir aš klausiu: kodėl? Nuo ko jie patys kilę? Ar dirba jie su mumis ir šiandiena?
A: Taip. Plejadiečių grupė, iš Septynių Seserų žvaigždyno, buvo būtina, kad pakeisti jūsų DNR, kas ir buvo padaryta palyginus neseniai (prieš maždaug 100 000 metų). Tuo metu pas jus pradėjo vystytis daug žmonijos rūšių, buvo daug kitų žinduolių rūšių. Pirmiausia, plejadiečiai sustabdė visų Žmonijos rūšių vystymąsi, išskyrus vieną rūšį – tą rūšį, kuri yra likusi dabar. Antra, pakeitė žmonių, kurie turėjo tapti pagrindine rase, genetinį kodą. Toks genetinis pokytis kiekviename iš jūsų sudarė genetinį "Dieviškumo imprintą”, kadangi jie (plejadiečiai) irgi buvo jų nešiotojais. Plejadiečių sistema nepraeina pamokos, kaip jūsų Žemė. Jų gyvenimas stipriai skiriasi nuo jūsų. Jūsų Žemės egzistavimas surištas su laisvos valios pasirinkimu. Šioje galaktikos dalyje pas jus yra misija ir ji stipriai skiriasi nuo plejadiečių misijos. Jie žinojo, ką jie dėl jūsų turi padaryti, kadangi jie – Dieviškosios kilmės, tai yra jų egzistavimo ir paskirties dalimi. Jums paaiškinti tai sunku, kadangi viską matote tik žmogiškame suvokime. Plejadiečiai nepanašūs į jus, kadangi jūs gyvenate labai ankstyvoje, senų ir naujus energijų būvimo kartu, stadijoje. Jie praktiškai jau praėjo savo išbandymus ir dabar kitais būdais tarnauja Visatai, įskaitant ir tokių planetų, kaip Žemė užsėjimu. Tačiau kita prasme jie labai panašūs į jus. Kai pagaliau jūs su jais susitiksite, o tai įvyks, nenustebkite, jeigu jie labai panašiais atrodys kaip jūs. Dar daugiau –iki šiol jie domisi tuo, kas vyksta jūsų planetoje, bet nesuinteresuoti kišimusi į jūsų kelią. Jie su jumis elgiasi tyros meilės dvasioje.
Jų atvykimas "neužplanuotas”, bet egzistuoja potencialas, jog jūs iš tikro galite su jais susitikti. Kai atsitiks taip, atsiras klausimai, kodėl jie taip panašūs į jus. Tikiuosi atšvęsite duotą jų atsakymą jums.
K: Ar mūsų Žemės planeta yra tuščiavidurė ir ar ten gyvena gyvos būtybės?
A:Tokia jūsų planeta, kokią jūs įsivaizduojate, niekada nebuvo tuščiavidurė. Geologiniai tyrinėjimai Žemėje vyksta jau keletą dešimtmečių, todėl jūsų realybės charakteristikos žinomos pakankamai gerai. Filmavimas iš kosmoso tik patvirtino šią informaciją, todėl pas jus nėra jokio pagrindo nepasitikėti tokia informacija. Planeta tanki kaip iš vidaus, taip ir iš išorės. Problema tik tame, kai jūs išeinate už savo realybės rėmų, pilnai keičiasi Žemės fizinės charakteristikos. Toje daugiamatėje realybėje egzistuoja "unikali” gyvybinė jėga, - būtybės, padedančios vystytis jums ir jūsų planetai. Čia netgi yra vietos, kurias kiaurai uždangos patys lankote savo kelyje.
Taigi – ar galima pavadinti žemę tuščiavidure? Tikriausiai taip – jei žiūrėti į visas daugiamatės realybės perspektyvas. Kur jūsų nuomone randuosi aš pats? Neužmirškite, kad aš įeinu į šios planetos palaikymo grupę. Iš čia išeina, aš esu Žemės "viduje”. Mes jau davėme informaciją, kur būtent žmonės gali pamatyti būtybes, išeinančias iš žemės ir į ją įeinančias. Mes kalbėjome ir apie tai, kad ateis toks momentas, kai jie iš tikro išeis į išorę. Bet visa tai – ne keturmatės realybės rėmuose. Taip buvo visada, bet tai jokiu būdu nekeičia dabartinės realybės. Tas procesas teka pakankamai aktyviai ir kada nors atsitiks taip, kad ir palaikymo grupė irgi išeis į paviršių. Svarbu tik atsiminti, kad visa tai susiję su tais energetiniais pokyčiais, kurie teka Žemės sferoje.
Ateinant permainų epochai svarbu įsisavinti tą skirtumą, kuris egzistuoja tarp jūsų buvusios realybės ir naujo laiko realybės, surištos su jūsų daugiamačiais "Aš” aspektais.
Netgi žemiškasis mokslas pripažino, kad materija gali turėti daugiamatį charakterį. Taigi, niekas jau jūsų neapkaltins išprotėjimu, jei jūs paskelbsite, jog "matėte” dalykus, kurie neįsipiešia į jūsų kasdieninės realybės rėmus. Šiandiena daugelis gali "stebėti” tai, kaip skraidantys objektai įskrenda į žemę ir išskrenda iš jos. Ir tai juos įtikina geriau už bet kokius žodžius, kad jūsų planeta tuščiavidurė. Šiuo atveju mes turime reikalą su daugiamačio regėjimo pasireiškimu.
Todėl laiminkite sumanymą, kurio dėka Žemė kiekviename iš savo išmatavimų yra būtent tai, kas maksimaliai įtakoja jūsų gyvenimo palaikymą ir išsaugojimą.
K: Ar yra naudingų pomirtinių apeigų, kurias reikia vestis, kad padėti kelionėje neseniai mirusiems? Kaip man per tas tris dienas geriau padėti jiems?
A: Atmesk mintį, kad tos sielos kokiu tai būdu atsidūrė tamsoje ir joms reikia jūsų maldų. Ne. Palikę juos, jie žengia gerai pramintu energetinio perėjimo keliu. Patikėk man, jie labai užsiėmę ir niekaip negalės sužinoti apie tai, ką jūs darote. Jie palieka keturių išmatavimų pasaulį ir vėl pripranta prie savo natūralios būsenos, vyksta jų Dieviškojo "Aš” reintegracija. Geriausia, ką jūs galite padaryti mirusiam,- tai padėti tiems, kas pasiliko pas jį čia. Atsiminkite išėjusių gyvenimą. Praveskite jų "atminties” dieną. Jei norite, praveskite kokias nors apeigas, - dėl jo liūdintiems žmonėms, bet ne mirusiam. Su mirusiais viskas tvarkoje. O štai tiems kas liko, reikia jūsų ceremonijų energijos.
K: Krajonas tvirtina, kad yra mylinti būtybė; tai kodėl tada jis niekam nepadeda? Žemėje daugelis žmonių kenčia ir niekas jiems nepadeda, neištiesia pagalbos rankos. Jei Krajonas "mylintis” tai gal jis padės man ir visiems kitiems?
A: Yra seno pasaulio sąmonė, kuri skelbia, kad Dievas – tai viskas, o žmogus – tai niekas. Šioje paradigmoje numatoma, jog Dievas padės vargšams Žmogeliams, jei jie pakankamai garsiai apie tai paprašys ir praeis pakankamą kiekį kančių slenksčių. Tai pasaka. Žmonės patys sugeba sau padėti ir dabar, naujoje energijoje, atėjo laikas jiems išmokti tai daryti. Toks Krajono pasiuntimas.
Nemaldauti ir nesitikėti, kad Dievas padės. O suprasti – jog jūs ir esate Dievo dalis; taigi jūs ir galite kurti stebuklus. Su tokiu suvokimu ateina jėga. Jėga, kuri išgydo, sukuria lėšas operacijoms ir galų gale paliečia tūkstančius žmonių aplink jus.
Ši jėga gali įveikti visas ligas planetoje, sukurti taiką Žemėje ir pakeisti sąmonę tų, kas kuria karus – ir visa tai ne maldaujant ir nesitikint, kad Dievas kažką jums padarys gero, kol bejėgiškai sėdėsite ir prašysite.
Šis atsakymas – tai Tiesa ir aš pagerbiau tave, nė karto nepanaudojant žodžio iš raidės "t”. Yra vieta, kur tavo vardas žinomas, kur tavęs laukia daugelis, kad padėti tau, padėti sau. Tai angelai, kurie nenori daugiau nieko, apart tavo išgijimo ir džiaugsmo tavo gyvenime. Gal būt tu pats norėsi panaudoti žodžius su raide "t”? Nepriklausomai nuo tavo gyvenimiškos situacijos ar tavo nusivylimų, pas tave yra galimybė gauti pačiam viską, ką gali pasiūlyti Dievas.
Peržiūrų: 5861 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 4.3/3
Viso komentarų: 731 2 3 4 5 6 »
0  
1 Violeta   (26.02.2013 18:51) [medžiaga]
http://www.youtube.com/watch?v=-fwJwwpZFAk

aukso vertes filmukas,senolis pasakoja,kaip gydyti iv.ligas auglius ,valyti organizmą, ivan čai arbata unikali,gydo nuo devyniasdešimt ligų,mūsų proteviai tai žinojo, todel nesirgo.....
senolis sako,kad turim suvalgyt net du kg juodojo ridiko per metus, valgyt ropes ivairias....turi daug kalcio, negres tada kaulų lūžiai,elatingi bus kaulai.raumenys....
http://www.shamanda.ru/ishop/pdtview/1/1059
...jis idomiai pasakojo apie grybus...pasirodo ju ilgai virti negalima tik penkias min reikia...užpilti alyvų aliejuje ,,uždaryti stiklainiuose...sake išsilaiko net penkis septynis metus....Jokios naudos ,kai ilgai verda jie,,tada gaunasi sunkus maistas...nenaudingas visai ..Sake,kad grybų gausa buna prieš iv ivykius, pvz prieš karą ...buvo begale grybų ,net ant kelių visur....tai tarsi ženklas...bus beda.....jis lyg sako,kad bus nederlingi metai...
http://www.rasokle.lt/articles/view/9
Jau pražydo siauralapis gaurometis, fermentuoju nuostabiai kvepiančią arbatą

0  
2 Klaudijus   (26.02.2013 20:51) [medžiaga]
jeigu apie ta tariamaji kisimasi i kurinija,tai baznytinis tikejimas sako,kad tik dievas turi teisia sukurt,kad zmogui nevalia kistis i tokius dalykus...
Kazkuriame straipsnyje skaiciau,kad musu noras kurti,sukurti kitas gyvybes formas ar eksperementuoti su jomis ,yra paveldetas tu butybiu kurios sukure mus,jos eksperementavo ir kure ivairias gyvybes formas,kaip dabar pradedam daryti ir mes.

O beskaityramas supratau,kad ne i visus klausimos atsako tas krajonas,i kaikuriuos atsako tasai Lee Karroll.

0  
3 Doremi   (26.02.2013 21:28) [medžiaga]
tai taip, manyčiau, kad tik dievas kuria kūriniją, įkvepia dvasią, dovanoja sielą, žmogus tokios galios neturi, bet kad pateisintų mokslo pasiekimus pvz,klonavime, pradeda skiesti, kad kiekvienas žmogus yra dievas, reišia žemėje kaimenė dievų, man apsurdiškai skamba tie dievai ir apsaugok dieve nuo tokių dievų

0  
4 Gėlė   (26.02.2013 21:43) [medžiaga]
Atsakymai pilnai patenkino, pagal šiandienos aktualijas ir poreikius. Labiausiai stabtelėjau ties tuom, kaip mano pačios kitimas įtakoja kitus... Taip sakant keiskimės ir keiskime atsakingai ir su meile.
Lauksiu laiko, kai visos būtybės, prisidėjusios prie Žemės ir žmonių gerovės-tobulėjimo, atsivėrimo išeis ir apsikabins (kitoje dimensijoje perkeltine prasme "apkabins") kartu su mumis visais :)
Sukurti esame laimei, bet taip "užglušinti", kad vis dar drystame tuom suabejoti kasdienybės peripetijose (o jas irgi sukuriame patys).
Ramios, gražios nakties.
Ačiū kad esate.
http://www.wallpaperstop.com/wallpapers/animal-wallpapers/bird-wallpapers/wonderful-flying-bird-wallpaper-1920x1200-1010065.jpg

0  
5 spurgelis   (26.02.2013 21:48) [medžiaga]
Tai Krajonas ir sako,kad žmogus turi laisvą pasirinkimą -galimybę kurti kitas BIOLOGINĖS gyvybės struktūras,bet dvasinės pasėkmės visada bus. Kad kūrinys bus tik kopija to,ką klonuoja biologine prasme ir karmą jis neš klono. Teises žmogus bet ką daryti visada turi,bet privalo nepamiršti,kad atsakomybė krenta ant jo pečių,kaip ir už kiekvieną mintį,žodį ar veiksmą. O dievai mes ta prasme,kad turime kūrybinę galią,bet kaip tuo naudosimės, Dievas nekontroliuoja,nes mums suteikė laisvą valią. Tai ir yra tas Dievas mumyse-kūrybinė kibirkštėlė. Ir tuo pačiu mes Dievo dalis,kaip visos visatos-orkestro harmoningai įsiderinantis instrumentas. Čia esam į žemę atėję tam,kad išmoktume groti pagal natas-gyventi ir kurti pagal visatos įstatymus. išmokti tobulai savo partiją ir tuo pačiu suderėti su visu orkestru. daug ko turime mokytis. nereikia pykti ant savęs,ei atsivertę pirmą kartą natų sąsiuvinį nesuprantame kas parašyta. Pradėkime nuo vienos natelės,nuo vieno ženklelio,ir taip po truputi vis pridėdami po kitą natą. Įdėkime daug darbo į mokslus ir džiaukimės šio įsikūnijimo gale-koncerte,kaip gražiai mes su Viskuo išmokome susigroti,susilieti į harmoningą melodiją. Šis įsikūnijimas-tai tik viena melodija. Jų mes išmoksime dar daug....

0  
6 Nojus   (26.02.2013 22:09) [medžiaga]
Įdomu,kodėl atsiranda GRAVITACIJA ir ar galima sukurti dirbtinę ANTIGRAVITACIJĄ.
Dėl Žemės sandaros irgi įdomu,jeigu ji neturi viduje besisukančios PLAZMOS,kodėl Žemė skleidžia 8 Hz dažnio lauką ir generuoja ašiškai  pastovų magnetinį lauką
Ką atsakytų man Kranjonas?

0  
7 spurgelis   (26.02.2013 22:16) [medžiaga]
Nojau ,skaityk dar kartą ir suprasi,ką Krajonas turėjo omeny,kad žemė nėra tuščiavidurė. Apie kokią materiją jis kalba.

0  
8 Nojus   (26.02.2013 22:21) [medžiaga]
Dėl orkestro viskas aišku.
Kranjonas norėjo pasakyti,kad kol mes neįeisime į rezonansą su kosmoso virpesių dažniu,tol būsime negirdimi kitiems orkestrantams.Lengva pasakyti,bet padaryk žmogau,kad mandras,kai neturi "nei ausų,nei akių" ir dar čakros uždaros.
Žinau,kad siūlo gaudyti "muziką" ŠIRDIMI.
Ale ,kad ir ta "smuiko" rakto neranda.
Ką daryti?
Nuo ko pradėti?
.

0  
9 spurgelis   (26.02.2013 22:25) [medžiaga]
nuo penklinės,nusibraižyk pirmiausia ją... Čia rimtai

0  
10 spurgelis   (26.02.2013 22:29) [medžiaga]
"kai neturi "nei ausų,nei akių" ir dar čakros uždaros. ",na Nojau,jei tu taip manai,kad esi aklas ir kurčias,tai kam klausi ką tau daryt? Tu net savo žodžių pasakytų negirdi. Gal nuo jų ir pradėk. Atsisakyk "statiškos" programos,kurią esi pats užsidėjęs. Pradžiai užteks vien minties,kad ne tik turi akis,bet ir gali regėti,kad ne tik turi ausis,bet gali ir girdėti. Kad ne tik turi čakras,bet gali jas ir atverti...

0  
11 Nojus   (26.02.2013 22:32) [medžiaga]
Spurgeli,žinau ką Kranjonas sakė.Aš noriu pasitikslinti papildomais klausimais ir taip galutinai suprasti savo gimtosios PLANETOS VEIKIMO MECHANIZMĄ.Aš inžinierius ir man tai įdomu,nors Jis patarinėjo nesigilinti į "vidaus degimo variklį" šernams.
Aš manau,kad žinodami viską apie savo planetą,mes imtume ją labiau tausoti ir branginti.O ką dabar daro žmonija,siubdama naftą,dujas ir teršdama visokiausiais teršalais.
Yra neatrastų energijos gavybos būdų iš vandens ir kitų medžiagų šaltosios sintezės būdu.Kodėl delsiama atskleisti šią paslaptį?

0  
12 Klaudijus   (26.02.2013 22:36) [medžiaga]
Nu jo del to zemes braduolio yra klaustukas,pagrindine teikiama informacija kuri mums teikiama,kad jis yra,vieni fantastiniai filmai ir mokslininkai sako,kad jis palaiko zemes pusiausvyra,kazkokius procesus atlieka ir t.t.O vieni teigia,kad jo nera,kad kas gali pagalvoti,kad ziames viduje yra maza saule,pries kazkiek metu per rusu rusu laida taipat buvo kalbeta,kad zemes gilumoje yra pozeminiai tuneliai.Pamenu ZiulioVerno sknygoje "Kelione i zemes centra" veksmas vyko zemes gilumoje kur nebuvo jokio branduolio,buvo ten pozeminis pasaulis.O kai pradejau dometis tais ateiviais tai suzinojau,kad tose pozeminuose tuniliuose gyvena neviena ateiviu rase(tikriausiai visi cia besilankantys tai perskaite ar girdeja).Dar pries pora dienu per ren.tv rusu laida rode,kad rasti kazkokie pozeminiai miestai ir kazkoks didziulis aparatas,nezinau ar tai tiesa ar prasimanymas,dar pries reklama buvo uzsimine apie hiperboreja,kad kalbes,bet nedaziurejau,tiksliau as tos laidos tik gabaliuka paziurejau.( kas atsimena apie hiperboreja buvo visas krajono straipsnis kuris cia buvo) ,taigi kartais per per televizija kazka naudingo parodo smile

0  
15 virgis   (27.02.2013 07:03) [medžiaga]
Skaityk dar karta, matau jog dar neįkandai info. Tuneliai dar nuo Atlantidos laikų, viską rasi šitam tinklapyje
Ir tau ir Nojui noriu pasakyti, jog reikia pradėti skaityti ne nuo paskutinio teksto, norint suprasti kas ten parašyta. Visi tie dalykai, taip pat ir Šumano dažnį aprašyti anksčiau ir ne kartą diskutuoti, nebesikartosiu.

1-10 11-20 21-30 31-40 41-50 51-56
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Vasaris 2013  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0