Penktadienis, 29.03.2024, 14:20
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2013 » Rugsėjis » 13 » Miegas ir sapnai
19:01
Miegas ir sapnai

Kokiu tikslu žmogus savo gyvenimo vieną trečdalį praleidžia sapnuose?

Pas žmogaus fizinį apvalkalas turi būti galimybė organizmo viduje atstatyti energetinį balansą. Tai yra pagrindas, o visa kita jau išplaukia iš tos padėties.

Kodėl sakysime tam neužtenka valandos ar kelių valandų?

Tai siejama su žmogaus organizme vykstančių daugelių cheminių procesų. Kiekvieno žmogaus reakcijos vyksta skirtingu greičiu, pas kažką tai greičiau, pas kažką lėčiau, todėl, dėl skirtingų aktyvių organizmo funkcijų atstatymo, pas skirtingus žmones reikalingas ir skirtingas laikas: kam tai užteks ir dviejų valandų, kam tai – aštuonių. Bet, kadangi miegas dar yra susijęs su dienos ir nakties ciklais, iš esmės todėl įdėtas aštuonerių valandų rėžimas miegui. Be to, kada fizinis organizmas ilsisi, miego metu, vyksta ir fizinio apvalkalo pakrovimas ta pirmine energija, ar "kuru” jums, po to, kurio pagrindu, visą sekančią dieną dirba organizmas.

Energiją kūnui siunčia Nurodantysis, kadangi jis atsako už savo auklėtinio energetinį aprūpinimą. Kiekvienam žmogui išduodamas atitinkamas energijos kiekis, sutinkamai su jo energetine apimtimi ir būsimais dienos darbais, paprastai energija duodama tik vienai parai. Toks yra jūsų pakrovimo režimas. Skirtingi žmonės, priklausomai nuo savo energetinio potencialo, gauna ir skirtingas energijos apimtis. Kokios tai dienos situacijos eigoje žmogus gali ir viršyti dienos energijos apimtis, kuri buvo suteikta jam naktį ir tada tenka jį įkrauti papildomai dienos eigoje.

Kai jūs pavargstate ir prisėdate pailsėti, tai po kažkurio tai laiko pajaučiate jėgų antplūdį. Tai ne jūsų organizmas mobilizuoja jėgas, o Nurodantysis siunčia jums energiją.

Jokių energijos rezervų fizinis kūnas neturi. Ir visas jūsų poilsis, su fizinių jėgų atstatymu, suvedamas į papildomą pakrovimą energija, iš Nurodančiojo. Jeigu organizmas senas, arba sergantis ir turi daug energijos nutekėjimų, per ligotus organus, tai jį dienos eigoje irgi tenka pakrauti papildomai. Bet paprastai Nurodantysis žino, kokių situacijų dienos eigoje reikia laukti, iš savo globotinio pagal programą ir kiek tam reikės išskirti energijos išteklių. Vienoms situacijoms Jis išskiria daugiau, kitoms – mažiau energijos.

Kartais pas žmones būna energijos pereikvojimas dėl stiprių emocijų, lydinčių vienokias ar kitokias situacijas ir tada jie jaučia stiprų nuovargį, organizmas reikalauja poilsio, o tai reiškia ir pakrovimo, kadangi poilsis ir pakrovimas – identiški.

Ir antra, kodėl neužtenka atsistatydinimui poros valandų, tai dar visos eilės faktorių įtaka. Viena iš tokių yra ir apsauginė miego funkcija: nakties metu saugumo tikslais žmogaus aktyvumas turi būti pažemintas. Kitas faktorius yra ekonominis: fizinės energijos, esančios Nurodančiojo atsargoje, ekonomijos tikslu, žmogus miega. Kadangi apimtis ribota, o kai  aktyvus veikėjas miega, išnaudoja jos žymiai mažiau.

Ar įtakoja sapnai į žmogaus pasikrovimą energetiiškai?

Ne. Sapnai nedalyvauja šiame procese. Per sapnus jis gauna kitos kokybės energiją, nei ta, kuri naudojama kūno pakrovimui. Ir ta energija eina jo sielos tobulėjimui, tai yra būtina atskirti dvi pagrindines energijos rūšis, kurias gauna žmogus miego metu: viena rūšis, labiau grubi – fiziniam kūnui ir labiau subtili – sielai, jos darbui, vykdomam miego metu, kadangi tam, kad siela veiktų sapnuose, ji taip pat turi turėti jai būdingos energijos atsargas.

O pas tuos žmones, kurie nemato sapnų, pasikrovimas vyksta tokiu pat būdu?

Taip, nėra jokio skirtumo.

Yra žmonės, kurie išvis nemiega, kaip pas juos?

Pas jus tokie žmonės laikomi nesveikais, nors iš tikro taip nėra, kadangi tai Hierarchinės Sistemos eksperimentas. Pakrovimas pas juos vyksta esant budriai būsenai, kaip ir pas bet kokį kitą žmogų, poilsio metu. Tam jiems pakanka priimti poilsio pozą ir paprasčiausiai atsilaiduot. Jų subtilioje sandaroje yra kai kurie skirtumai, leidžiantys jiems atsipalaidavimo momentu priimti didelius energijos kiekius, palyginus į tais, kurie priimami pas paprastus žmones.

Kai kurie žmonės miego laiką išnaudoja darbui. Ar jie nedaro žalos savo fiziniam kūnui?

Taip, žinoma daro, reikia miegoti priklausomai nuo organizmo poreikių ir tam reikalui sekti savo pojūčius: jei labai norisi miegoti, reikia miegoti bet kuriuo metu, nors ir ryte. Bet jokiu būdu nenuvykite sapno, kuris yra signalas tam, kad būtent tuo momentu organizmui reikalinga kokia tai vidinė reorganizacija ir tai, iš esmės, vyksta miego metu. Kodėl pavyzdžiui žmogui norisi miego ryte: būna tokios dienos, kada žmogus prabunda ir po poros valandų vėl nori miego. Dažniausiai tai atsitinka energetiškai nusilpusiems arba labai emocingiems žmonėmis, dėl nesklandumų jų energetinėse sistemose, purvina energija užsikemšant daugeliui kanalų, todėl ta energija, kurią žmogus gavo naktį, miego metu, negali teisingai pasiskirstyti po visą jo organizmą. Ir Nurodantysis, kontroliuojantis pakrovimą, per papildomą miegą, įneša atitinkamas pataisas, lygiam jos pasiskirstymui po visą organizmą. Jis gali pats pasiusti žmogui miego impulsus, arba gali suveikti žmogaus automatinis reguliatorius, tai yra, kai tik po nakties energija normaliai nepasiskirsto po visą energetinę sistemą, sudirba tas reguliatorius ir įjungia mieguistumo mechanizmą, atsiranda noras miegoti.

Dienos miego metu Nurodantysis dirbtinai pataiso energetinę sistemą ir atlieka energijos persiskirstymą. Jei žmogus nemiega, tai žinoma Nurodantysis vis tiek reguliuoja energetinę sistemą, bet tuo atveju Jam yra sudėtingiau, kadangi, kai organizmas yra neatsipalaidavimo būsenoje, tai energijos juda per energetinius kanalus, atitinkamai organų darbo aktyvumo ir atsiranda daug kliūčių. Naktį kūno pakrovimas vyksta ne vienos rūšies energija, o skirtingomis energijomis. Materialios energijų rūšys irgi yra skirstomos į porūšius, tai yra skirtingos kokybės energijas ir galima sakyti, kad kiekvienas organas dirba savo išskirtinio tipo grubios energijos dėka. Būtent todėl vyksta greito ir lėto miego kaitaliojimas, nakties metu.

Lėto miego periodu, vyksta vieno organo pakrovimo atjungimas ir pasiruošimas pakrauti sekantį organą, arba organus. Ir žinoma, visa tai vykdoma per čakrų-centrus. Tuo pačiu, vyksta ir žmogaus įdirbtos energijos paėmimas iš jo. O greito miego periodu jau vyksta energijos nuleidimas iš viršaus. Bet vėl gi, ne iš karto į fizinį kūną, o pradžioje į astralinį, o per jį ir į eterinį apvalkalą, per jį į fizinį apvalkalą, tai yra, žmogaus pakrovimas energija vyksta greito miego periodu. Todėl stebimas kraujospūdžio padidėjimas, nes kraujas aprūpina kiekvieną ląstelę maistinėmis medžiagomis ir naujomis energijos dozėmis. Ir ryšium su ląstelių persikrovimu, pas žmogų patankėja pulsas, kvėpavimas, sustiprėja medžiagų apykaita. Visas organizmas, o ypatingai jo energetinis kompleksas persikrauna ir dirba kitokiu rėžimu, nei dieną.

Lėto miego, arba gilaus miego periodu, vyksta kiti procesai. Tame tarpe ir smegenų išsikrovimas, nuo nereikalingos informacijos. O jai imti domėn tai, kad tuo pat metu siela gauna pasikrovimą subtiliomis energijomis, tai galima įsivaizduoti koks sudėtingas procesas vyksta miego metu, kokį didžiulį vaidmenį miegas vaidina organizmui ir sielai, kokie didžiuliai procesai vyksta organizme ir už jo ribų.

Sapnas – tai nėra kažkokių tai žmogaus gyvenimo paveikslėlių mirguliavimas, o kūno  ir sielos aprūpinimo būtinomis energijos rūšimis, sudėtingiausias mechanizmas.

Nakties metu tenka pakrauti kiekvieną čakrų-centrą ir Nurodantysis žiūri – kuriame centre energijos daugiau, kuriame – mažiau, todėl, atitinkamai jį reikia pakrauti labiau. Bet pakrauti ne bet kokia energija, o atitinkama, tinkančia duotajam centrui. Pilnas centrų atsivėrimas vyksta tik naktį, kai žmogus miega, esant jo maksimaliam atsipalaidavimui. Tokia yra žmogaus mechanika. Dieną centrai dalinai užsidaro ir telieka atviri tik dešimt-dvidešimt procentų, nuo jų bendro atsivėrimo ploto.

Viskas veikia kaip vientisa sistema. Pripumpuoti fizinį kūną energija, be subtilių apvalkalų - neįmanoma. Konkrečiai – centrai perskirsto energiją nuo subtilių kūnų į materialinį.

Ar nemaišo didelės laiko sąnaudos miegui, dvasiniam žmogaus vystymuisi, tobulėjimui?

Ne, praradimai nėra nedideli. Miego metu siela irgi vystosi ir gyvena savo gyvenimą. Žmogus apie tai nežino. Nors daugelis pastebėjo, kad kaip žmogus gyvena dieną, tokie sapnai jam dažniausiai ir sapnuojasi. Tai susiję su asmenybės vystymosi pratęsimu miego periode, per sapnus. Būna netgi, kad miego metu žmogus daugiau tobulėja, nei realioje tikrovėje. Dėka informacijos, apie kitus pasaulius, dalyvaujant situacijose sapnuose, jis vystosi, kadangi sapne vyksta toks pat gyvenimas, kaip ir dieną, tik šiek tiek neįprastoje formoje. Sapne siela gali praeiti kančias ar pagundas, gali patirti kokį tai džiaugsmą ar baimę. O visa tai jai yra ne kas kita, o patirtis, kuri yra sumuojama su realaus gyvenimo patirtimi.

Tuo pačiu naktį vyksta šuolinis žmogaus vystymasis, jai palyginti jį su vystymusi, kuris vyksta dieną. Paprastame gyvenime žmogus dažniausiai nesugeba realizuoti nuosavus norus ir ketinimus, o sapne jam duodama galimybė juos realizuoti ir nuo to, jo gyvenimiškas lygis pakyla, tai yra, jis pakyla savo vystymesi. Žinoma, priklausomai kokius norus realizuoja: jei žemus, tai sapnai išryškins jame negatyvias puses, su kuriomis reikia kovoti ir išgyvendinti. Sapne dažnai pasikartoja dienos įvykiai, situacijos, kad užtvirtinti tą sėkmę, kuria žmogus turėjo tose situacijose dieną ir išryškinti kitas žmogaus elgesio puses, tame pačiame gyvenimo fone.

Žmogaus sapnų vertinimas priklauso nuo jo išsivystymo lygio: būtent supratimo lygis pas visus skirtingas. Kai kurie į juos nekreipia dėmesio, o kai kurie bando juos išsiaiškinti, su kuo tai palyginti.

Jeigu sapne žmogus pasielgė blogai, o gyvenime ne – ar tai nėra vertinama taip, kad siela yra žemo vystymosi lygio?

Taip, kadangi sapne, kaip taisyklė, asmenybė neatsako už savo poelgius, kadangi fizinio kūno kontrolė smegenyse specialiai atjungta ir elgesyje atsiranda polinkiai, esantys pasąmoniniame lygyje, tai yra lieka atviri jo būtybės vidiniai norai. Tai labai svarbus faktorius sielos auklėjime: dieną ji yra fiziniame kūne ir įjungta Valia, kai vyksta savo veiksmų kontrolė ir todėl ji kompleksuota, o sapne gali vykti tos pačios situacijos, esant atjungtai kontrolei, todėl lengviau išryškinti visus asmenybės trūkumus. Tuo pačiu kaip tik ir patikrinama poelgių kokybinė pusė – ant kiek jie nuoširdūs ir teisingi pagal savo vidinę esmę.

Ar gali būti uždirbama karma, už veiksmus sapne?

Žinoma, nuobaudos būna. Bet karmos atidirbimas irgi duodamas sapne. Viskas identiška.

Ir kokia karma laukia žmogaus kitame sapne?

Na sakysime jį irgi gali užmušti ar suluošinti. Bet jis turi savo nuobaudą gerai išjausti. Jei neišjaus, tai jį dar kartą užmuš ar suluošins ir tai kartosis iki tol, kol pas jį neatsiras reikiama reakcija į žudymą. Bendrai, tas pačias situacijas kaip dieną, miego metu siela turi jausti žymiai subtiliau, kadangi dieną grubus fizinis apvalkalas šiek tiek gesina sielos subtilius jausmus. Todėl sapne suvokimas turi prabusti greičiau, nei realiame gyvenime.

Ką žmogaus miegas duoda Kosmosui?

Jis duoda daug, tai yra duoda įvairias energijos formas, kurias įdirba materialus kūnas. Tos energijos skirtos ne žmogui, o Nurodančiajam, Aukščiausioms valdančioms struktūroms ir egregorams. Dalyvaujant sapnuose Siela irgi dirba su subtiliomis energijomis, įdirba energijas, kurios eina į Nurodančiojo ir Aukščiau esančių kaupykles.

Kaip taisyklė, žmogaus įdirbamos energijos dienos metu ir miego metu yra vienatipės.

Ką duoda sapnai pačiam žmogui?

Sapnai – tai pirmiausia informacija. Kūnas miego metu gauna energetinę įkrovą, o siela, per informaciją, dirba su įvairiomis energijos rūšimis.

Kiekvienas žmogus išnaudoja gautą informaciją skirtingai, priklausomai nuo to kaip iššifruoja. Vienas gali visiškai nekreipti dėmesio į savo sapno informaciją ir tokiu atveju siela praranda sapno auklėjamuosius momentus, naudojamus sapnuose. Kitas, bando išanalizuoti tai, ką matė, su kuo tai palyginti, priešpastatyti, padaryti kokias tai išvadas. Jūsų Mendelėjavas sapne atvėrė cheminių elementų lentelę tik todėl, kad galėjo pasinaudoti informacija, perduota sapne ir surišti ją su realiu gyvenimu. Tai svarbus momentas – mokėti surišti realybę ir taip sakant ne realybę. Bet dabar jums jau suprantama, kad tą informaciją jam atsiuntė jo Nurodantysis, bet aišku, irgi su leidimu iš aukščiau. Ne visas žinias galima atverti žmonėms.

Kaip vyksta informacijos apdirbimas sapne? Pagal kokias kokybes ar požymius ji skirstoma į reikalingą ir nereikalingą?

Žmogaus mastymo aparate yra blokas-rūšiuotojas, kuris atmeta nereikalingą informaciją, o reikalinga persiformuoja į energiją. Informacijos rūšiavime dalyvauja ir impulsinis žiedas, arba centro-smegenys, esantys virš žmogaus galvos. Dieną jis sukasi veina kryptimi, o naktį – priešinga. Jo darbo režimas keičiasi. Pas kai kuriuos žmones nemiga paaiškinama tuo, kad impulsinis žiedas negali sustoti ir toliau sukasi ta pačia kryptimi, į kurią sukosi dieną. Kad žmogus užsnūstų, yra būtina jį priversti suktis į priešingą pusę, arba paprasčiausiai sustabdyti.

Reikalinga informacija įrašo į smegenų atminties bloką. Bet tai laikina atmintis – vienam gyvenimui. Egzistuoja dar atmintis ir likusių gyvenimų. Ji yra subtiliose konstrukcijose.

Nereikalinga informacija atmetama?

Nereikalinga informacija perdirbama pačio žmogaus, kaip kažkoks praeitas etapas, kaip energijos, kurios yra jo praeities rezerve ir tapusiomis nereikalingomis. Programa orientuoja asmenybę kitų energijos rūšių įdirbiui.

Kaip formuojami sapnai, skirstant informaciją į reikalingą ir nereikalingą?

Tai atlieka besisukdamas į kitą pusę impulsinis žiedas, tuos kadrus, kurie įvyko per dieną ir nereikalingi atmetami. Nuo to painiojasi paveiksliukai ir gaunasi neįtikėtini ir nesuprantami sapnai. Bet dažniausiai žmogus jų neatsimena. Tačiau rūšiavimas vyksta ne visą naktį, o tik kažkokią jos dalį.

Be eiliškumo, netvarkingi paveiksliukai sapnuose liudija, kad vyksta informacijos rūšiavimas į reikalingą ir nereikalingą. Tačiau egzistuoja dar ir kitos sapnų rūšys, pavyzdžiui, auklėjamojo charakterio sapnai, ar patikrinimo sapnai, kelionių sapnai, pranašiški ir kitokie. Pats valdyti sapnais žmogus negali. Bet jo sapnus valdo Nurodantysis. Ir jis, pagal savo globotinio norą, bet vėlgi, tik dėl kokio tai tikslo, auklėjamojo ar kitokio charakterio, o ne tuščiai, gali parodyti jam sapną pageidaujama tema.

Bet yra žmonės, kurie tvirtina, jog sugeba valdyti savo sapnus?

Tie žmonės paprasčiausiai yra gerame kontakte su savo Nurodančiuoju ir ne jie sudaro savo sapnus, o Jis pasiunčia jiems tai, ko jie nori. Kitaip ir būti negali. Bet visa tai duodama tam, kad žmogus susimastytų, kodėl jam taip gaunasi ir kokiu būdu. Viskas kas vyksta turi ugdyti mastymą reikiama linkme.

Sapnų kontrolei yra naudojamas Nurodančiojo subtilaus lygio kompiuteris. Sapnai – tai irgi programa. Visi jie eina pagal žmogaus bendrą programą. Nėra nė vieno nereikalingo ar tuščio sapno.

Vadinasi visa tai, ką žmogus mato sapne, yra duodama jam pagal programą?

Taip. Egzistuoja pagrindinė programa, pagal kurią žmogus realiai gyvena. O sapnų programos sudaromos pagal tą pagrindinę programą, tai yra, ima iš jos pagrindinę kryptį, kurioje turi būti auklėjama konkreti siela. Jei pavyzdžiui, pagrindinės programos tikslas – išugdyti kovotojo savybes, tai ir sapne jis pastoviai kovos. Jeigu sakysime, programa sudaryta išvystyti žmoguje kūrybines savybes, tai ir sapne jis pastoviai ką nors kurs, tuos pačius eilėraščius ir taip toliau, bet kovoti savo sapnuose toks žmogus niekada daugiau nekovos. Paprastai, žmogus sapnuose eina pagal griežtą programą. Tuo sapnų programos ir skiriasi nuo realaus gyvenimo programų, tai yra, sapne žmogus eina per griežtai nustatytas situacijas ir neturi teisės rinktis, o paprastai, realiose situacijose, jam yra duodama tokia teisė.

Kodėl sapne neduodama teisės rinktis?

Dėl griežtų energijų rinkinio, tai yra, sapne – griežti reikalavimai, griežta programa. tau reikia – ir tu turi surinkti tas energijas, kurių tau trūksta, sapne.

Sapne žmogus patenka kaip ir į neigiamą pasaulį?

Taip, "kaip į” ...bet ne ten, kadangi vykdo tikrąją programą, kuri jam skirta duotuoju momentu. Tai yra jis visą laiką eina pagal savo programą: sapne griežtai, o tikrovėje jam duodamas laisvumas. Tai reikalinga jam dėl kažkokių tai sielos energijų trūkumų įdirbio.

O kaip vykdomas sapnų formavimas, kurie susiję su jausmais ar kokiomis tai fiziologinėmis reikmėmis?

Kai kūnui šalta ir atsiranda pavojus peršalti, kas gali sukelti organizmo susirgimą, arba kada labai karšta, kas gali sukelti perkaitimą, tai žmogui gali sapnuotis sniegas arba ugnis. Nurodantysis formuoja atitinkamą sapną. Žmogaus kūno kontrolė vykdoma pastoviai per kompiuterį ir esant būtinumui jį žadina.

Pas Nurodantį, miego metu,matomas visas žmogaus kūnas, bet ne materialioje formoje, o skaitmeninėse išraiškose. Kiekvienai organų normaliai būsenai atitinka savo skaitmeninė išraiška, kiekvienam nukrypimui – kitokia išraiška. Nurodantysis skaitmeninėse išraiškose mato, kas vyksta su globotinio kūnu, kas jam būtina duotuoju momentu. Kiekvienai būsenai atitinka savo skaitmeninis rodiklis.

Juk sapnai eina pagal programą?

Nurodantysis dieną, kai globotinis gyvena savo dienos gyvenimą, programuoja jam sapnus net iki pat vakaro, kol jis neatsigula miegoti. Ir kai žmogus gulasi į lovą, vyksta suprogramuotų sapnų paleidimas.

Ar galima pagal sapnus spręsti apie žmogaus gyvenimo programą?

Taip. Jei žmogus moka juos teisingai traktuoti.

Vadinasi sapnai vyksta ne žmogaus smegenyse?

Ne. Smegenys reaguoja į paveikslėlius, siunčiamus joms iš kompiuterio, ir atsako į regėjimo dirgiklius įvairiausiais impulsais, biosrovėmis, kurias su prietaisais fiksuoja jūsų mokslininkai.

Sapnai – tai sudėtinga jūsų suvokimui būsena, kurią sunku jums suprasti, nors jūs ir gyvenate tame: siela dalyvauja sapnuose ir gyvena kitame pasaulyje. Tai panašu į virtualią realybę, nors ir ne visiškai tai. Žmogaus siela patenka į dirbtiną pasaulį, sukurtą Nurodančiojo ir natūralu, ji mato tuos dirbtinai sukurtus paveiksliukus, kurie siunčiami jai per kompiuterį ir kuriuose ji gyvena. Tie paveiksliukai ne plokšti, kaip jūsų filmuose, o erdviniai ir greičiausiai juos galima pavadinti holografiniais, leidžiančiai sielai gyventi ir veikti iliuziniame pasaulyje, kaip realiame. Ir akivaizdu, kad žmogaus smegenys sapne nesugeba atskirti tikro nuo netikro, reaguoja į viską matomą, kaip į tikrą.

Sapno kokybė pas visus žmones viena ir ta pati, bet turinys – skirtingas.

Kiek sapnų per naktį gali pamatyti žmogus?

Tai priklauso nuo Nurodančiojo darbo. Bet nakties eigoje jis gali parodyti savo globotiniui kelis skirtingus sapnus, paprastai – nedaugiau penkių, nors ir tai būna retai. Paprastas žmogus peržiūri du, tris sapnus.

Kaip suprasti tas alegorijas, kurias perduoda Nurodantysis sapnuose? Kartais jos būna tokios buitinės, jog atrodo kad tai išvis nesusiję su kuo tai Aukštesniu?

Susiję. Tai jums tik atrodo kad nesusiję. Jūs nepripratę iššifruoti alegorijų. Pavyzdžiui, jums sapnuojasi vienas ir tas pats – jūs vėluojate į mokyklą. Kokia sapno esmė? Tai Nurodantysis, pasinaudodamas kokiais tai jums nemaloniais įspūdžiais, alegorinėje formoje parodo, kad pas jus vyksta žynių nutekėjimas. Visas tas žinias, kurias jūs gaunate, nespėjate įtvirtinti atmintyje, atidėti savo bagaže. Pavyzdžiui, paimti indą, kurį jūs turite užpildyti grūdais. Laikas eina, o jūs vėluojate užpildyti atitinkamas apimtis. Tas pats ir su žiniomis, jei sapnuojasi mokykla, atitinkamai ir sapne jūs irgi nespėjate surinkti tam tikras kokybes ir jums tai sufleruojama. Iš esmės, visi sapnai susiję su žmogaus vystymusi ir duoda atitinkamą informaciją, todėl reikia stengtis atsiminti sapną ir išanalizuoti jį.

Ar gali žmogaus siela miego metu palikti fizinį kūną?

Taip, tai būna pas kai kuriuos žmones. Ne visos sielos turi tokius sugebėjimus, o tik kai kurios.

Ką reiškia jei žmogus sapne skraido? Sakoma kad tai reiškia, jog žmogus auga.

Tai reiškia, kad žmogaus siela turi sugebėjimą skraidyti sapne, paliekant savo mentalinį apvalkalą. Ji yra subtiliame Žemės pasaulyje, bet gali nuskristi ir į kitas planetas ir į paralelinius pasaulius.

O kodėl vienos sielos turi tokius sugebėjimus, o kitos ne? Tai jos kitaip sudarytos?

Taip. Pas tuos žmones konstrukcija kažkiek tai skiriasi nuo kitų. Ir dar vienas skirtumas tai, kad jie pavaldūs Aukštesnėms Jėgoms, kurių lygis aukštesnis nei Nurodančiųjų.

Ar, sielos išėjimo iš kūno metu, gali kas nors ją pagauti į nelaisvę?

Ne. Nurodantysis seka išskridusią sielą, žino į kokį pasaulį ji papuolė ir kas ten jai gresia. Paprastai, tai vienas ir tas pats pasaulis visoms žemiškoms sieloms. Žemiečiams tai paralelinis pasaulis, nors nežemiškas sielų tipas gali nuskristi ir toliau – į tuos pasaulius, kurie iš vis jums nepriskiriami. Nežemiškos sielos, arba Kosminės, papuolusios į Žemę, kokios tai programos praėjimui, gali nuskristi labai toli, dėka labai aukštos nuosavos energijos. Todėl sapne, jie nuskrenda į tokias nutolusias vietas, į kurias žemiečiai niekada nepateks, dėl savo žemos energijos.

Kuo tada skiriasi paprasto žemiško žmogaus sapnas ir to, kurio siela išskrido į kitą pasaulį? Kaip jis tai atskirs?

Intuicija visada jam sufleruos, kad jis randasi Žemėje. Jis atsimins Žemei nebūdingą aplinką, kitokį gyvenimą ir daugelį kitų ypatumų, nebūdingų jūsų planetai. Paprastai, kai siela siunčia į paralelinį pasaulį, tai ji palieka materialų apvalkalą ir mato tai, kas yra svetimame pasaulyje. Jei žmogus visada yra Žemėje, tai jis dalyvauja hografiniuose sapnuose, kuriuos jam kompiuteryje suformuoja Nurodantysis. Tame ir yra skirtumas. Kai siela išskrenda, įvyksta savotiškas asmenybės susidvejinimas: materialus kūnas, be sielos, lieka gyvas ir būna miego būsenoje, poilsio būsenoje, o tuo metu siela yra kitame pasaulyje ir žmogus sapnuoja, kad jis dalyvauja nežemiškuose įvykiuose.

Kai siela išskrenda, ar Nurodantysis valdo tokius sapnus, juk siela veikia kitame pasaulyje?

Taip, žinoma. Kai siela yra paraleliniame pasaulyje, Nurodantysis būtinai valdo jos sapnus. Bet duotuoju atveju gaunasi jau ne sapnas, o nežemiška realybė, kurią žmogus blogai suvokia. Nurodantysis yra tarsi gidas, paraleliniame pasaulyje ir nematomai nukreipia žmogų ten, kur reikia eiti, kad gauti konkrečius įspūdžius ir kad tuo metu sieloje eitu reikalingas vystymosi procesas. Būtent todėl tokiuose sapnuose žmogus girdi, tarsi už kadro, savo mokytojo balsą, duodantį patarimus.

O jai žmogus atsibudęs viska greitai pamiršta, kokia tada nauda iš tos kelionės?

Taip, tai būna dažnai. Bet tai, ką žmogus užmiršta fiziniame apvalkale, atsimena siela. Ji kaupia jai reikalingą patirtį, įtvirtina kokias tai asmenines kokybes, tobulėja. Kūnas naktį ilsisi. O siela toliau dirba ir dieną ir naktį. Tame jos tobulėjimo ypatumas.

Kodėl egzistuoja žmonės, kurie niekada nemato sapnų?

Žemėje egzistuoja žmonės, kuriems nereikia sapnų, tai yra dieninės informacijos perdirbimas vyksta be sapnų.

O kas tai per ypatumai, dėl kurių jie nemato sapnų?

Kita žmogaus konstrukcija. Nebūtinai viskas turi būti standartiška. Pas tokius žmones jau pakankamai gyvenimiškos patirties, sielos ir atminties formavimui.

Tai labiau subrendusios sielos, nei tos kurios mato sapnus?

Ne. Pas juos apie sapnus nesuveikia atmintis, kadangi sapnai praleidžiami pro tokį subtilų kūną, kuris nesusijęs su žmogaus atmintimi, tai yra duotuoju atveju sapnai nepraeina per žemiškos atminties bloką. Todėl galima sakyti, kad pas tokius žmones, kurie nemato sapnų, labai silpnas jų sielų ryšys su materialiu apvalkalu ir tie signalai, arba tie įspūdžiai, kurie gaunami sapnuose, nenueina iki fizinio kūno atminties blokų.

Ar tai susiję su aukštu, ar atvirkščiai su žemu sielos išsivystymu?

Ne, nesusiję. Tokio žmogaus sudarymo konstrukcija išskaičiuota dviems paralelėms programoms, nesurištoms tarp savęs atmintimi. Viena programa eina sapne, kita – realiame gyvenime. Ir tai, ką žmogus daro sapne, ta patirtis, kurią jis jame įgyja, turi būti išnešta į pasąmoninį lygį, tai yra sapno žmogus neatsimins, bet tai, ką siela įgijo situacijose, ant tiek tampriai turi užsifiksuoti sielos charakteryje, tiksliau vidinėse subtiliose konstrukcijose, kad paprastame gyvenime žmogus jau negalės kartoti tų pačių klaidų, kurias darė sapne. Tame ir yra eksperimento švarumas. Pas tokį žmogų netgi gali būti vienodos situacijos sapne ir tikrovėje. Ir jis, neatsimindamas dienos rezultatų, neturi kartoti tų pačių klaidų sapne.

Vadinasi žmonių, be sapnų, nebūna?

Ne. Visi mato sapnus, skirtumas tik tame, kad vieni juos atsimena, kiti – ne. Bet kuriuo atveju vyksta sielos patirties ir žinių kaupimas.

Kodėl ne visi žmonės mato pranašiškus sapnus?

Ne visiems žmonėms jie reikalingi. Žmonės skirtingi: vieniems reikia matyti tai, kas jų laukia ateityje, kitiems – ne. Kai kurioms asmenybėms atvirkščiai, Nurodantysis labai dažnai siunčia pranašiškus sapnus, kada mato, jog globotinis domisi informacija, perduota sapnuose ir kas kartą stengiasi ją išanalizuoti, pamatyti analogiškas situacijos įprastame gyvenime. Visa tai sulyginant žmogus vystosi. Todėl Nurodantysis stengiasi jam duoti įvairius pranašiškus sapnus.

O ką reiškia pasikartojantys sapnai?

 Iš esmės, pasikartojantys irgi reiškia pranašiškus sapnus. Paprastai, jie duodami žymiai anksčiau prieš būsimus įvykius. Bet žmogus iš karto intuityviai jaučia duotojo sapno ypatingumą, bando suprasti, ką gi jis išreiškia ir kokie įvykiai seks po jo. Kadangi tie įvykiai ištempti laike, tai paprastai žmogus užmiršta apie savo pranašišką sapną. Ir artėjant tam momentui, Nurodantysis siunčia dar vieną tokį pat sapną savo globotiniui, po to žmogus pastebi, kad tas, kas atspindėta sapne, realizavosi gyvenime. Pagal laiką tai gali būti ištemptą 10-20 metų. Tokiu būdu sustiprinamas žmogaus tikėjimas į kažką ypatinga, Aukštesnių lygių buvimą ir jis pradeda domėtis ne tik fizinėmis žiniomis, bet ir ezoterinėmis, mistinėmis – vienu žodžiu, ieškoti atsakymo už matomo pasaulio ribų. O tai labai svarbu mastančiam žmogui, jis išeina iš aklavietės, į kurį įvaro švaraus materializmo intelektas. Evoliuciniu atžvilgiu jaunos, nesubrendusios sielos, paprastai yra aršūs materialistai ir tiki tik tuo, ką gali pačiupinėti. Žymiai labiau subrendusios sielos, savo reinkarnacijų patirties dėka, jau pradeda suprasti, kad be matomojo pasaulio egzistuoja ir nematomas.

Kaip žmogus gali atskirti išorinį sapną nuo paprasto kasdieninio?

Tik per intuiciją. Siela, jei ji pakankamai išsivysčiusi, turi jausti gauto sapno reikšmingumą, palyginus su kitais. bet reikia pasakyti ir tai, kad tuščių sapnų nebūna, kadangi visi jie atstovauja tą sritį, kurioje dirba ir tobulėja siela.

Jei žmogui dažnai sapnuojasi stichinės nelaimės, potvyniai, gaisrai, kurių jis gyvenime niekada nematė, kam yra skirti tokie sapnai?

Tai reiškia. Kad žmogus sapne praeina antrą programą. Sakysime, gyvenime jam nereikia praeiti baisias katastrofas, avarijas ir panašiai tam, kad nesuluošinti kūno ir išsaugoti fizinį kūną sveiku, todėl duotuosius įvykius jis praeina tik sapne. Tai analogiška tam, kaip žmogus pažino kitas šalis, žiūrėdamas kino filmus. Patirtis gauna, kadangi siela reaguoja į įvykius, priklausomai nuo asmenybės charakterio savybių: pasimeta, bijo, arba šaltakraujiškai ieško sprendimo iš susidariusios situacijos. Siela mokosi nepasimesti katastrofų periodu. Jeigu siela jau turėjo tokią patirtį sapne, tai jai bus lengviau veikti realiose kritinėse situacijose. Sapnuose gauta sielos patirtis, taip pat turi didelės reikšmės žmogaus charakterio formavimuisi. Tokiu būdu, jeigu žmogui dažnai sapnuojasi katastrofos, avarijos ir panašiai, tai reiškia – jo fizinį kūną saugo, kad jis nenukentėtų. Ir jis gali gyventi du gyvenimus, visiškai skirtingus, sapne ir tikrovėje.

Ar būna sapnuose paveikslėliai iš praeito, buvusio gyvenimo?

Būna ir pakankamai dažnai. Tikrinama žmogaus atitikimas kokiems tai atitinkamiems parametrams dabartiniame gyvenime ir praeitame, sulyginama – ant kiek jis pakilo savo vystymesi.

Ar galima atskirti sapnus iš praeito gyvenimo ir dabarties?

Tai duota ne visiems žmonėms. Kai kurie gali, kai kurie – ne. Viskas priklauso nuo žmogaus pastabumo, nuo jo sugebėjimo analizuoti tai ką pamatė. Bet kai kuriems žmonėms praeitus gyvenimus nerodo, taip kad tai irgi reikia įvertinti.

Kokiu organu žmogus mato sapnus, jei regėjimas ir akys priklauso materialiam kūnui, o siela – išskrido?

Galima sakyti – sielos akimis. Pas visus apvalkalus yra savo regėjimas, jų konstrukcijos gerai įdirbtos.

Ar yra žemėje būtybės, kurios niekada nemiega?

Ne, visos fizinės būtybės, vienokiu ar kitokiu būdu miega. To reikalauja jų organizmas. Kad pilnai nemiegotų, tokių nėra. Jeigu žmogus randa tokių gyvūnų, tai reiškia kad jis juos nepakankamai išstudijavo.

Ar yra kitose planetose būtybių, kurios nemiega?

Taip yra, bet kaip taisyklė, jų gyvenimas trečdaliu trumpesnis. Jūsų fiziniam kūnui išskiriama vienokio pajėgumo energija. Jiems išskiriama irgi, bet kitokio pajėgumo.

Ar miega būtybės subtiliuose lygiuose?

Žiūrint kokiuose subtiliuose. Subtilūs apvalkalai nereikalauja poilsio, kaip fiziniai apvalkalai ir būtybės, pradedant nuo Nurodančiųjų, niekada nemiega. Jie visada dirba.

Kas tai yra letarginis miegas, kai žmonės užmiega keletai mėnesių ar metų?

Letarginis miegas prasideda kai siela yra kitame pasaulyje. Ji išskrenda iš kūno, bet ryšys su juo išlieka ir todėl, pakrovimas energijomis, iš subtilių apvalkalų, tęsiasi. Todėl, siela, esanti sapne, nežūsta. Tai yra tokia žmogaus programa. Priežastis slepiasi stipriuose sielos įspūdžiuose. Žmogus negali atlaikyti gyvenimiškų situacijų, dėl savo emocijų, kurios gali atvesti jį prie mirties. Todėl, jo situacijos pernešamos į šiek tiek kitokį pasaulį, kur jis jas praeina be žymaus kenkimo savo gyvybei. Svarbiausia – duotasis žmogus turi įvykdyti savo programą iki pabaigos ir įdirbti žemiško tipo energijas.

Bet juk būna, kad juos pagal klaidą palaidoja?

Taip būna, bet tai jau žmonių klaidos

Peržiūrų: 4937 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 5.0/3
Viso komentarų: 421 2 3 4 »
0  
1 spurgelis   (13.09.2013 23:31) [medžiaga]
"O kodėl vienos sielos turi tokius sugebėjimus, o kitos ne? Tai jos kitaip sudarytos?

Taip. Pas tuos žmones konstrukcija kažkiek tai skiriasi nuo kitų. Ir dar vienas skirtumas tai, kad jie pavaldūs Aukštesnėms Jėgoms, kurių lygis aukštesnis nei Nurodančiųjų."-taip išeitų,kad nesu pavaldi tam Nurodančiajam. Tai būnant pavaldžiu Aukštesnėms būtybėms vistik gal jau yra teisė pačiam kurtis sapnus,o ne vien vykdyti Nurodančiojo programas,nes faktas,kad kuriu pati ir dažnai ir puikiai juos valdau,kai man reikia.

0  
2 virgis   (14.09.2013 06:25) [medžiaga]
"Bet  yra žmonės, kurie tvirtina, jog sugeba valdyti savo sapnus?
Tie žmonės paprasčiausiai yra gerame kontakte su savo Nurodančiuoju ir
ne jie sudaro sapnus, o jis pasiunčia jiems tai, ko jie nori. kitaip ir
būti negali. Bet visa tai duodama tam, kad žmogus susimastytų, kodėl jam
taip gaunasi ir kokiu būdu. Viskas kas vyksta turi ugdyti mastymą
reikiama linkme"

0  
3 spurgelis   (14.09.2013 10:49) [medžiaga]
Būtent,tai vat aš kaip suprantu,tai būtent tą ir nori išugdyti-mąstymą,kai viskas priklauso nuo minčių,ir kurti tiek sapnus,tiek kažką šioje realybėje pradedi nuo minčių. Be abejo,kadangi kaip suprantu visa ta energija eina pagal lygius,lesdamasi žemyn: mintys įtakoja emocijas,emocijos-fizinį kūną. tai virš mentalinio kūno yra aukštesnis sluoksnis,iš kurio leidžiasi visa energoinformacija į mintis,kažkas jas įtakoja,kaip čia rašoma-Nurodantysis. Bet pagal mano asmeninę patirtį ir pagal šitą info išeitų,kad aš pavaldi ne Nurodančiajam. Tai kas pagal šitą šaltinį yra tos Aukštesnės būtybės nei Nurodantysis. Man labai įdomu,nes turiu nemažą patirtį sapnų valdymo mintimis pradedant jau kurti sapną sąmoningai dar neužmigus ir palaipsniui tik pasineriant į tokį vaizdą,kurį pats susikūręs. Be to sapne puikiai žinau,kad sapnuoju,bet kada pagal savo susikurtą kodą galiu pabusti ir tikrai žinau,kad tai nėra Nurodančiojo siųsta. Tuo labiau,kad viso to išmokiau savo vaiką pati,o ne koks Nurodantysis ir vaikis greitai perpratęs kur kas mandresnius triukus sapnuose išdarinėja,juos kontroliuoja nuo pat sukūrimo momento ir skraido po tokius kosmosus ir kitas planetas,kad kartais man neramu būna. Tenka tik paprašyti jo Angelų sargų,kad saugiai jį lydėtų tokiose nepažintose kelionėse miego metu. Tai gal čia ir yra tas Nurodantysis,nors abejoju,nes iš principo ne tokios jo pareigos. Žodžiu tikrai žinau,kad galime (gal ir ne visi) kurtis sapnus sąmoningai,gyventi juose antrą gyvenimą,nors jis labai susijęs su realiu,o ne tik vykdyti Nurodančiojo programas. Gal to nevisi dar pasiekę,ne visi moka,juk natūralu,kad skirtingame mokymosi etape esame,bet tikrai ne visi ir vykdome kažkieno nurodymus.

0  
4 spurgelis   (14.09.2013 11:09) [medžiaga]
Be to,manau,kad pavaldumas Aukštesnėms būtybėms nei Nurodantysis nėra toks griežtai įrėmintas. Esi labiau laisvas,gali naudotis savais įgūdžiais ir patirtimi pagal savitą fantaziją. Nes pavaldumas Jiems-tai nėra vykdymas aklas nurodymų,o tarnystė visai Visatos sistemai per mokymąsi kuo įvairesnėse situacijose ir skirtingose erdvėse.

0  
5 laume   (14.09.2013 13:33) [medžiaga]
Jus abu saunuoliai. Aciu

0  
6 laume   (14.09.2013 13:49) [medžiaga]
I sistema ivedama civilizacija-xxx- kuri stebima jau n metu

  Principas- pamatine lastele

0  
7 Gėlė   (14.09.2013 16:36) [medžiaga]
Šitas pasirodė labai svarbus ir teisingas:
„tai labai svarbus faktorius sielos auklėjime: dieną ji yra fiziniame kūne ir įjungta Valia, kai vyksta savo veiksmų kontrolė ir todėl ji kompleksuota, o sapne gali vykti tos pačios situacijos, esant atjungtai kontrolei, todėl lengviau išryškinti visus asmenybės trūkumus. Tuo pačiu kaip tik ir patikrinama poelgių kokybinė pusė – ant kiek jie nuoširdūs ir teisingi pagal savo vidinę esmę“
„sapne suvokimas turi prabusti greičiau, nei realiame gyvenime“

Šitai man tinka : „sapno žmogus neatsimins, bet tai, ką siela įgijo situacijose, ant tiek tampriai turi užsifiksuoti sielos charakteryje, tiksliau vidinėse subtiliose konstrukcijose, kad paprastame gyvenime žmogus jau negalės kartoti tų pačių klaidų, kurias darė sapne. Tame ir yra eksperimento švarumas. Pas tokį žmogų netgi gali būti vienodos situacijos sapne ir tikrovėje. Ir jis, neatsimindamas dienos rezultatų, neturi kartoti tų pačių klaidų sapne“

0  
8 valdas   (14.09.2013 19:07) [medžiaga]
Tiems, kuriuos domina pačios naujausios 2010-2013 m. išleistos Seklitovos knygos (RU): http://rutor.org/torrent/296307/seklitova-i-strelnikova-jenciklopedija-novoj-jery-16-knig-2010-2013-pdf

0  
9 laume   (14.09.2013 22:10) [medžiaga]
sPURGELI-  tu esi ,,,,,bet tu kalbi auk6tomis materijomis-------------ir tik delto, kad nesi ivaldziusi LT  kalbos,
      Mano simbolois-    kirstuke plius Liutas

             jei nesupratai......... tu puikiai zinai ka daryt
                                                        Laure

0  
10 spurgelis   (14.09.2013 22:20) [medžiaga]
jo,žinau-nesigilinti. Šeip,kalbu labai paprastai,kasdieniškai,keista,kad nesupranti. Nesu iš nieko dar to girdėjųsi,visi supranta. Vat o tavo kalbų, Laure ,aš labai dažnai neįkertu ir tada nesigilinu-info ne man reiškias.

0  
15 laume   (15.09.2013 09:01) [medžiaga]
Tada spurgeli tu niekad negyvenai Lietuvoj-  man dar toli toli iki Kauno slengo.
As nemoko tokios grazios kalbos kaip POVILAICIO
                IR TU VISIEMS VISIEMS VISIEMS PUTEI MIGLA I AKIS. DEJA

1-10 11-20 21-30 31-40
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Rugsėjis 2013  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0