Ketvirtadienis, 28.03.2024, 14:38
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2011 » Lapkritis » 11 » Mūsų vadovas – mūsų Dvasia
22:46
Mūsų vadovas – mūsų Dvasia

Kiekvienas žmogus turi savo aukščiausius aspektus – aukščiausiąjį Aš, Esybę. Esybės buvimas – tai Monada, Dvasia, Šaltinio kibirkštis, kiekvienos būtybės branduolys, jo aukščiausias aspektas. Aukščiausiasis Aš – žmogaus Siela, kuri su juo keliauja per visus įsikūnijimus. Tai tarpinė grandis tarp asmenybės ir Dvasios.

Siela netobula, ji evoliucionuoja, jos išsivystymo lygis priklauso nuo to, kokio išsivystymo lygio pasiekiame mes savo įsikūnijimuose. Mūsų Dvasia – Sielos vairuotoja, bet ir ji savo plane evoliucionuoja.

Dauguma iš mūsų didžiąją savo gyvenimo dalį praleido neatsibudę. Bet mūsų Siela beldėsi pas mus, mes jautėme, kad esame didesni nei žmogus. Mes jautėme, kad už materialaus pasaulio ribų yra kažkas didingo ir nežinomo. Atsiminkite kaip vyko jūsų prabudimas. Kai kuriems spyriu vystymuisi buvo kokia nors sunki situacija, koks nors didelis skausmas ar netektis. Pas kitus viskas buvo daugmaž tolygiai. Bet vieną gražią dieną mums atsivėrė akys ir mes pamatėme pasaulį visai kitomis akimis. Mūsų siela pagaliau prisibeldė iki mūsų, paėmė mus už rankos ir nusivedė gyvenimo pažinimo keliu.

Kai mes pradedame vystytis dvasiškai, mūsų aukščiausieji aspektai sudaro visas sąlygas, padėdami kokia nors informacija, susitikimu su įdomiu žmogumi, knyga ar filmu ir t.t. Pradedami išsirinkti savyje, skaitydami knygas ar čenelingus, mes įsiklausome kokia dvasinė informacija ateina pas mus. Yra daug šaltinių, kurie tarpusavyje konkuruoja dėl dėmesio tų žmonių, kurie eina dvasiniu keliu. Viena informacija gali rezonuoti su jumis, kita ne. Kiekvieno mūsų viduje, mūsų širdyje, yra teisybės vieta, kuri padeda atskirti ir atsirinkti tai, kas padeda mūsų dorovei.

Čenelinguose dauguma Šviesos Būtybių siūlo savo pagalbą, „Pakvieskite mus ir mes padėsim", sako jie. Taip, jie iš tikro gali padėti ir tokia pagalba galima naudotis. Bet daugumas užmiršta, jog pagrindinis mūsų padėjėjas, pats svarbiausias vadovas - yra mūsų Dvasia. Juk mūsų Dvasia – tai didinga būtybė, gyvenanti 9-12 tankiuose (priklausomai nuo evoliucijos lygio). Ji yra mūsų pats aukščiausias aspektas ir kiekvienas iš mūsų – savo Didingos dvasios aspektas, nuleistas į tankį Žemėje. Tai kodėl mums bet kokios pagalbos nesikreipti pas ją, mūsų Dvasią, o ne pas kitas būtybes? Nes būtent mūsų Dvasia žino apie mus viską, kokiu būdu mums vystytis, kokias mums reikia praeiti pamokas. Kai mes einame dvasingumo keliu, ji mumis suinteresuota, todėl kad ne tik mes priklausome nuo jos, bet ir jos vystymasis priklauso nuo mūsų. Jos evoliucija priklauso nuo to, kokio išsivystymo pasieks mūsų siela, o sielos išsivystymas priklauso nuo to, kokį išsivystymo lygį pasieksime mes savo įsikūnijime.

Deja, dauguma čenelingų mažai dėmesio skiria tam, kaip reikia dirbti su savo Dvasia. O juk mūsų Dvasia iš tiesų visuose dalykuose gali padėti. Į ją galima kreiptis bet kada. Jei jums reikia išvalyti savo energetinius laukus, galima paprašyti savo Dvasios atsiųsti išvalančią energiją. Jei reikia susibalansuoti – prašykite ir ji padės. Prašykite padėti, kai kas nors nesiseka, kai jūs depresijoje. Galima jos prašyti transformuoti į šviesą kokias nors emocijas, baimes, programas ir t.t. , o taip pat bet kokias neharmoningas energijas mūsų auroje. Jos galima paprašyti atidirbti kokias nors savybes. Ji visada žino mūsų poreikius. Paprasčiausiai galima įeiti į meditaciją ir paprašyti Dvasios kuo sėkmingesnės jums tuo metu energijos, ir jūs gausite būtent tą, kurios jums reikia tuo momentu. Galima jos paprašyti parodyti išėjimą iš kokios nors sudėtingos situacijos. Mūsų Dvasia – aukščiausias mūsų vadovas. Kai mes dirbame su kokiomis nors kitomis būtybėmis, energiją atiduodame joms. O kai dirbame su savo Dvasia, mes siunčiame energiją sau, nes mūsų aukščiausieji aspektai – tai mes, tik žymiai aukštesniame lygyje.

Yra žmonių girdinčių savo Dvasią, bendraujančių su ja. Tokių nedaug. Jeigu žmogus kol kas nesugeba priimti Dvasios pasiuntimų,  jis gali bendrauti su ja vienpusiškai, gali prašyti Dvasios, kad ji atsiustų vadovą kokiems tai klausimams. Pavyzdžiui: „Aš prašau savo Dvasios parodyti man sekančius mano dvasinio vystymosi žingsnius." Ir Dvasia padės. Ji būtinai duos kokią nors informaciją ar ženklą, atves prie kokios nors knygos ar dvasinio vystymosi sistemos, labiausiai jums tinkamos. Jei reikalinga kokia nors informacija, galima prašyti Dvasios ir ji atsiųs ją vaizdinių forma, ženklų ar simbolių forma. Gal būt ne iš karto, po kiek laiko, bet Dvasia būtinai duos ženklą, gal būt per perskaitytą ištrauką knygoje, atsitiktinai išgirstą frazę, pamatytą vaizdinį ir t.t.

Jeigu paprašytume: „Aš prašau savo Aukščiausiojo AŠ ir Dvasios kasdien, kiekvieną valandą vadovauti mano gyvenimu. Aš pilnai pasitikiu savo Dvasia." - aukštesnieji aspektai žymiai aktyviau dirbtų su jumis, vestų jus gyvenimo keliu.

Kartais žmonės skundžiasi, kad Aukščiausiosios jėgos nevykdo jų prašymų. Pavyzdžiui, žmogus nori persikelti gyventi į kitą miestą, pareiškia norą, prašo Aukščiausiųjų, bet niekas neįvyksta. Ir nusivylęs pareiškia: jie mus apgaudinėja. Iš tiesų, kai kiekvienas iš mūsų praeina savo pamokas, kai mūsų aukščiausieji aspektai nori mus kažko išmokyti, niekas, jokios Aukščiausios Būtybės nesikiš ir netrukdys mums praeiti tas pamokas, kurias būtina praeiti. Jos tiesiog neturi teisės taip daryti. Todėl nereikia kieno tai prašyti ir nereikia nusivilti kai neįvyksta. Galima prašyti tik savo Aukščiausiojo Aš ir Dvasios. Tuo pačiu reikia visiškai pasitikėti Dvasia.

Kai kurie bijo, kad Dvasia jų neišgirs. Nebijokite, Dvasia girdi visada. Ne visada į prašymus ji atsako „taip", kadangi, kaip buvo minėta, yra pamokos, kuria būtinai mums reikia praeiti. Jei prašome Dvasios mums padėti, reikia atsižvelgti, kad tuomet realizuosis tik tie mūsų norai, kurie atitinka mūsų Dvasios tikslą. Mes nematome viso „paveikslo", todėl nereikia krimstis, kad ne visi norai įvykdomi.

Reikia norus išreikšti, o po to stebėti kas vyksta. Jei tie norai tenkinami gana lengvai ir greitai – vadinasi tai jūsų ir pasitarnaus gerovei. Ir atvirkščiai, jei noro išsipildymas ilgai neateina, tai daroma su Dvasios tikslu, arba mes patys atstumiame tą išpildymą. Ar dar neatėjo tam laikas.

Žinoma, kad žmogus, eidamas dvasiniu keliu, gauna energo-informacinius paketus iš savo aukščiausiųjų aspektų. Kelio pradžioje gauna iš savo aukščiausiojo Aš, o pasiekus žymiai aukštesnį lygį - nuo Dvasios. Tačiau tik dalį tų paketų mes gauname sąmoningame lygyje. Taip sudarytos mūsų smegenys, mes dabar negalime absoliučiai visko, kas ateina pas mus, išpakuoti. Pas naujus, dabar gimstančius vaikus, yra kitaip. Jiems lengviau pavyksta tai išpakuoti. Mūsų smegenų galimybių aspektų išsiplėtimas vyksta palaipsniui ir ne taip greitai, kaip mums norėtųsi. Dauguma informacinių paketų taip ir guli neišpakuoti, laukdami savo valandos. Galima paprašyti savo Dvasios sudaryti tokias sąlygas, kad paketai nuo mūsų aukščiausių aspektų ateitų tinkamu mums būdu ir išeitų į mūsų sąmonės lygį. Taip pat reikėtų daugiau įsiklausyti į savo mintis, emocijas, pojūčius ir t.t. Tokių žmonių, kurie bando ieškoti atsakymų savyje, o ne kažkur išorėje, vis daugėja...

G. Vetrova.

 

Peržiūrų: 3122 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 4.6/10
Viso komentarų: 9
0  
1 Vidmantaskun   (11.11.2011 22:49) [medžiaga]
Ačiū Virgi....Prašau žmonių skaityti knygas ...yra tikrai gerų knygų ... Pav. VLADIMIRAS MEGRE-KNYGOS APIE ANASTASIJA.... 10 knygų...

+1  
2 Arnas   (12.11.2011 02:56) [medžiaga]
Yra dar geresne knyga tai Konkordia Antarova ir 4 knygos "Du gyvenimai", "Anastasija" esu skaites, tai didelio ispudzio nepadare.

0  
3 mecislovas   (12.11.2011 12:40) [medžiaga]
Ką reiškia ,,atsibudusi sąmonė"? Ką reiškia ,,eiti dvasinio vystymosi keliu"?

0  
4 Vidmantaskun   (12.11.2011 14:39) [medžiaga]
Man Anastasija padarė... Prabudino šviesius jausmus... O ,kai jie prabudo ir laimingas jaučiaus,ir gebėjimų įgavau ... Beje kurti pagal planą,pagal Anastasijos knygas...

0  
5 Vidmantaskun   (12.11.2011 14:57) [medžiaga]
ar galima sakyti ir taip,(tai sėkmingo dvasinio vystymosi kelias): "Mano aukščiausias aš mane veda ir man vadovauja visą dieną"Žinau vieną žmogų ,kuriam sekasi ,kai taip pasako mintyse arba kartais jeigu vienas-balsu.Dar siūlau kuo daugiau būti gamtoje...medituoti ten ...nes gamtai reikėjo jūsų šilumos....jiems reikėjo žmogaus energijos... Pav. Miškas džiaugiasi jeigu pro taką mišku praeina šviesą spinduliuojantis žmogus... miške atsigautumėt...LAIKO VISADA YRA....tie kurie sako kad neturi tam ir tam laiko...paprasčiausiai taip sakydami susimodeliuodavo savo mintim ir žodžiais tokį gyvenimą kur trūksta laiko smile Kokia išeitis ? Prašau dabar mintyse arba balsu pakartoti tris kartus: "Aš turiu daugybę laisvo laiko ir galiu daryti ką tiktais noriu " Jeigu dabar taip kaip sakiau nepasakėt...tai prašau pasakyti ... kai aš nuolat atidėliodavau,tai po to išvis nieko gero nenuveikdavau ... TODĖL DABAR.... arba ...galit ir toliau kasdien atidėlioti...Aišku -jūsų laisva valia... bet linkiu išvengti tamsių kančių...

0  
6 Soleadas   (12.11.2011 19:18) [medžiaga]
Ačiū Vidmantai, geros mintys. Anastasija šiuo metu skaitau jau trečią kartą. Nuostabios knygos.
Kažkodėl nesu girdėjęs apie knygas "Du Gyvenimai" gal jos yra pdf formate internete ?

0  
7 Naujoke   (14.11.2011 23:40) [medžiaga]
Gerbiamas Virgi,
Ačiū už labai įdomius straipsnius, už geras ir šviesias mintis! Tačiau negaliu susilaikyti nuo mažos pastabos - reikėtų visgi jums tekstų redaktoriaus... Suprantu, kad tai vertimas, kad svarbu, kad mintis būtų ta, bet sutikite, kad skaitymui ir supratimui turi įtakos ir teksto kokybė, minties sklandumas...
nesupykite už pasisakymą ;-)

0  
8 RmXas   (15.11.2011 01:43) [medžiaga]
Kartais suprantu ka sako dvasia

0  
9 Ada   (27.11.2011 01:10) [medžiaga]
Įdomu buvo pažiūrėti šį video:

Сущность в круговороте жизни и смерти

http://www.youtube.com/watch?v=MDP4wkDOC08

Вниманию зрителя предлагается замечательная экранизация на основе книг Николая и Светланы Левашовых. По сути, это и Ведические знания, и тайные Эзотерические, и научные (но наука только-только начала к этому подходить).

Что есть СУЩНОСТЬ Человека? (Душа, Дух, Совесть, Разум, другие тонкоматериальные составляющие) Из чего она "сделана"? Как её развивать? Куда она идёт после смерти физического тела? Возвращается ли она сюда снова? и другое...

Ir dar labai patiko apie nerealiai protingus vaikus:

Послание Детей Индиго для Человечества...
http://video.mail.ru/mail/masterkosta/thegod/80.html

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Lapkritis 2011  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0