Penktadienis, 19.04.2024, 02:48
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2014 » Liepa » 4 » Namai
19:59
Namai

Prisimenant kitą uždangos pusę

San Franciske seminare mes sutikome du žmones, įkūnijančius tokį darbą, apie kokį kalbėjo Grupė. Viena buvo Meistrė – Gydovė, kuri suvokė savo darbą Grupės žodžiais tariant kaip „perėjimo grupės narės“. Kita buvo jos klijentė, kuriai buvo nustatytas vėžys ir likę gyventi 6 mėnesiai. Tai sužinojusi ji man paskambino prašydama pokalbio, kad suvoktų savo pasirinkimą. Švelniai vadovaujant Grupei, mes padėjome jai pasirinkti sprendimą grįžti Namo, kurį ji jau buvo priėmusi aukštesniame lygmenyje. Pradžioje ji buvo išsigandusi ir pikta, nes iki šiol daug dirbo, kad galėtų judėti pirmyn, o, pasirodo, tik tam, kad išeitų anksčiau. Tada Grupė perdavė žinią, kad ji turėjo tapti svarbia poslinkio, vadinamo Pakilimu, dalimi. Jie pasakė, kad ji kviečiama Namo užimti savo vietos ir vykdyti savo tikrąjį kontraktą, kurio negalėtų įvykdyti šioje Uždangos pusėje. Kelionė padėjo mums apjungti tuos du žmones ir jie kartu pradėjo savo sekančius kontraktus.

Vėliau, tais pačiais metais, mes vedėme dviejų savaičių seminarą San Franciske ir aš vėl susitikau su šiais dviem žmonėmis. Perėjimo grupės narė Fiša įgavo naują gyvybinę energiją. Ji tiesiogine šio žodžio prasme spindėjo visą seminarą. Buvo akivaizdu, kad prisiminta aistra darbui su išeinančiais žmonėmis tiesiogiai energetiškai atitiko jos naujas vibracijas. Ją maitino suvokimas ir kontrakto vykdymas, nes ji rado savo kelyje labai svarbius kristalus. Nors ir tos kelionės metu Chiter nesijautė taip gerai, kad galėtų apsilankyti seminare, aš su ja vis tik pakalbėjau. Grupė jai turėjo perduoti ypatingą informaciją. Kai kalbėjau, pats kai kuriuos dalykus išgirdau pirmą kartą. Jie sakė, kad žmonija pakilo į aukštesnę vibraciją ir šio poslinkio dėka atsirado daugiau galimybių kontaktuoti su kita Uždangos puse nei iki šiol. Jie pasakė, kad ji turi suvaidinti svarbų vaidmenį tame, ką mes vadiname Pakilimu, kad ji daug dirbo šiame gyvenime ir pasiekė tą lygį, kuris leido jai užimti savo vietą. Šio darbo dėka ji dabar gali atlikti savo kontraktą kitoje Uždangos pusėje. Tai tapo įmanoma tik visai neseniai. Kolektyvinės planetos vibracijos dėka mes gavome naujų galimybių.

Po dviejų savaičių susipakavome daiktus kitai kelionei į kitą seminarą. Netikėtai Barbara stabtelėjo ir pasakė, kad aš turiu paskambinti Chiter. Negalėjau prisikabinti ir sekančią dieną išvykome į seminarą. Grįždami gavome pranešimą, kad Chiter išėjo. Man didelė garbė pašvęsti šį Grupės pranešimą jai.

Didysis žmogus su balta barzda nuleido pirštą pranešdamas, kad atėjo laikas atverti šią informaciją.

Prisimenant Namus

Šį kartą mes norime pakalbėti apie tai, ką jūs esate jautę jau daug kartų. Laisvo Pasirinkimo Žaidimų Lentoje jūs išreiškiate Dvasią būdami fiziniuose apvalkaluose. Tie apvalkalai yra baigtiniai ir tokiu būdu jūs baigtinėje būsenoje išreiškiate begalinį Kūrėją. Mes pasinaudosime šiandienine galimybe ir pateiksime informaciją, kuri jums padės prisiminti kitą Uždangos pusę, iš kur ir atėjote. Atėjo laikas pakalbėti apie Namus.

Egzistuoja neteisingos koncepcijos, kurias ir norime paaiškinti. Sakėme jums, kad artimiausiu metu daug žmonių paliks planetą. Tai įvyks dėl kelių priežasčių. Daug išeis tam, kad greit vėl sugrįžtų naujuose biologiniuose kūnuose nešini Kristalinės vibracijos sėklomis. Dabar gimsta technologija, kuri leis jums atjauninti savo biologinius kūnus, bet ji dar ilgus metus bus neprieinama. Netgi kai pradėsite ją naudoti, bus lengviau pristabdyti senėjimą, nei atjauninti kūną. Dėl šių priežasčių daugelis nuspręs išeiti ir vėl sugrįžti.

Grupė:

Mes labai džiaugiamės galėdami būti čia dabar ir perduoti informaciją būtent šiuo jūsų evoliucijos etapu. Dar didesnį džiaugsmą teikia jūsų gebėjimas pritaikyti šias žinias savo kasdieniniame gyvenime pačiais įvairiausiais būdais. Mums didelė garbė pasiūlyti tai jums asmeniniam atpažinimui ir jėgos įgavimui. Mūsų darbas ir yra padėti jums pilnai susigrąžinti savo jėgą ir prisiminti, kas tokie esate. Mes labai gerbiame jūsų troškimą leisti šiai informacijai pasireikšti jūsų gyvenime. Savo noru nusprendę priimti šią informaciją jūs mus patalpinote į mūsų aukščiausiojo gėrio kelią ir užtai mes jums labai dėkojame.

Eterinių formų atnešimas į Žemę

Šiuo metu kas dieną planetos vibracijos kyla vis didėjančiu tempu. Tai veda prie rezultato, apie kurį mes esame iki šiol tik užsiminę. Jūs esate būtybės, turinčios didelių galių ir jėgos. Jūsų aukščiausias tikslas yra įgauti eterines formas ir įžeminti jas savo trimačiame pasaulyje. Jei atkreiptumėte dėmesį, tai pastebėtumėte, kad viskas, ką jūs laikote sukurta žmogaus iš tikrųjų yra eterinių minčių forma, kurią jūs perleidote per savo biologinius apvalkalus, kad padarytumėte trimate. Visų pirma atsiranda idėja, kurią pritraukiate iš visiems prieinamo Visatos proto. Iš ten jūs pasiimate eterinę minties formą ir sukuriate iš jos trimatę realybę. Tai yra Su-Kūrimo pamatas. Netgi aukštesniame lygmenyje galite matyti savo tikslą, kuris yra nešti eterinę Šviesos formą į Žemę. Šviesos pervertimas į trimatį pasaulį geriausiai vyksta per žmogaus kūną. Žemėje viskas tarp savęs glaudžiai susiję, todėl kuo daugiau Šviesos jūs perduodate Žemei, tuo aukštesnė tampa kolektyvinė vibracija. Tokiu būdu pakeltos vibracijos daro įmanomu abiejų Uždangos pusių apjungimą ir Rojaus Žemėje sukūrimą. Tai pats aukščiausias Žaidimo rezultatas.

Dėka pasikeitimų, kuriuos savo pačių noru įvykdėte savo viduje, jūs žymiai padidinote Šviesos kiekį, kurį šiuo metu atnešate į Žemę ir tai padarė įmanomą to, ką mes vadiname Planu B, aktyvaciją. Būtent paprastas savęs apvalymo aktas leidžia jums tikslingai nustatyti savo pasaulį aukštesnėms vibracijoms. Tokiu būdu jūs užsitarnavote pačias aukščiausias spalvas ir pagarbą Visatoje, nes jūsų veiksmai daro daug didesnę įtaką, nei galite įsivaizduoti. Tiesioginis to rezultatas yra Uždangos, skiriančios mūsų pasaulius, suplonėjimas. Uždangai plonėjant artimiausioje ateityje taps įmanomas bendradarbiavimas tarp išmatavimų, žinomas kaip Rojus ir Žemė. Dabar egzistuoja nuolatinis Šviesos koridorius, sukurtas šio bendradarbiavimo palaikymui. Seniau vibracijų kėlimas buvo įmanomas tik biologiniame apvalkale. Tačiau dabar, kai Rojaus ir Žemės vibracijos tapo artimesnės, atsirado galimybė sąveikauti iš abiejų Uždangos pusių. Tai reiškia, kad sekančiame jūsų evoliucijos etape daug svarbių vaidmenų bus atlikta mūsų Uždangos pusėje. Daugelis didžių Meistrų ir tų, kurie palaiko šio judėjimo energiją Žaidimų Lentoje, gali pajausti trauką užbaigti savo kontraktus.. Ir tai yra taip, kaip ir turi būti.

Namų prošvaistės

Uždangai tapus plonesnei daugelis pradėsite matyti ir prisiminti Namus. Tai jau vyksta. Namų džiaugsmas daug ką pakvies ir kai kurie gali nuspręsti išeiti vien to džiaugsmo vedami. Namų vibracijos galingos ir jas pajutus atsispirti traukai labai sunku. Kad tuo įsitikintumėte, pakalbėkite su tais, kurie pabuvojo kitoje Uždangos pusėje arba jūsų žodžiais tariant „patyrė klinikinę mirtį“. Tos patirtys šiek tiek skiriasi, nes ryšys nebuvo visiškai nutrūkęs, tačiau šie žmonės žvilgtelėjo už Uždangos ir išsinešė daug informacijos apie Namus. Gali būti, kad jie nepilnai suprato tai, ką pamatė, tačiau pajuto Namų vibracijas ir gali pasakyti, kaip stipriai jos traukė. Klausydami tų pasakojimų, atkreipkite dėmesį į patirtus pojūčius, nes jie neša daug daugiau informacijos, negu aprašomi įvykiai. Mes prašome prisiminti savo aukščiausiąjį tikslą, nes tai priežastis, dėl kurios sutikote vaidinti šią rolę Žaidimų Lentoje. Namų patrauklumas per suplonėjusią Uždangą gali pasirodyti akivaizdus, tačiau prisiminkite, kad išnaudojote labai daug energijos savęs patalpinimui į reikiamą vietą, kad suvaidintumėte pasirinktą vaidmenį. Jūsų matymą temdo poliariškumas ir suvokimas, gal būt, sako, jog jūs ne toje padėtyje, kad galėtumėte padėti didžiajam planui. Tačiau mes sakome, kad jūs esate būtent ten kur reikia pasirinktame kelyje. Pasirinkti grįžimą Namo anksčiau reikštų išeiti kaip tik prieš prasidedant stebuklams. Neleiskite gyvenimo situacijoms jums trukdyti, o išnaudokite jas savo jėgos pareikalavimui ir savo pasaulio pakeitimui.

Perėjimas prie Plano B suteiks jums didžiulį džiaugsmą ir aistrą, tačiau reikia įveikti pasikeitimus, kad jis pradėtų veikti. Perėjimas prie aukštesnių vibracijų jūsų būtybės viduje dengiasi ant kolektyvinių ir planetos vibracijų, ko pasekoje, kaip mes ir sakėme, jūs realiai galite pakeisti savo pasaulį: viena širdis vienu metu. Tai glūdi Su-Kūrimo proceso pamatuose. Aprašydami Didįjį Žaidimą mes ir sakėme, kad būtent Su-Kūrimo jėga kartu su Dvasia padės sukurti Namus jūsų Uždangos pusėje. Tuo būdu mes kartu su jumis sukursime Rojų Žemėje.

Dabar plačiau papasakosime apie Dvasios vaidmenį, kad jūs galėtumėte geriau suvokti patį procesą. Savo vaidmens biologiniame apvalkale suvokimas atvers jums aiškesnę perspektyvą. Jūs gerbiami ir labai mylimi, nes dėka jūsų troškimo žaisti Žaidimą daug žemesnėse vibracijose, jūs galite įžeminti eterines energijas tokiais būdais, kokiais mes negalime. Mes matome jūsų patiriamą gilią vienatvę esant toli nuo savo tikrųjų Namų. Mes matome blaškymąsi dėl to, kad jūs negalite lengvai prisiminti savo krypties ir savo jėgos. Mes matome daug jūsų kelyje sustatytų veidrodžių, kurie turėtų padėti jums prisiminti, o jūs dabar į juos žiūrite kaip į aplinkybes, suduodančias jums eilinį smūgį. Būtent tokiu metu mes dažniausiai esame čia dėl jūsų. Mūsų meilė jums daug gilesnė, nei galima išreikšti žodžiais. Mes dažnai jus apgaubiame savo meilės energija ir apkabiname. Niekada negalvokite, kad esate vieniši savo kelionėje. Jūs iš Michailo šeimos. Tai garbinga ir stipri šeima. Jums reikia pripažinti savo palikimą ir aukštai iškėlus galvą eiti į jėgos pilną pažinimą. Mes ir vėl jums sakome, kad jums atiduodama garbė, nes savanoriškai atlikdami savo vaidmenį Žaidimų Lentoje, jūs sukuriate vietą Visatos išgyjimui. Jūs tikrieji Visatos Meistrai – Gydovai ir greit pamatysite savo pačių didybės atspindį. Jūs esate baigtinės begalinio Kūrėjo dalelės ir šioje būsenoje turite priėjimą prie visų Kūrėjo galių. Mes esame čia tam, kad primintume jums apie jūsų didybę ir palikimą. Jei iki to laiko, kol galutinai prisiminsite, pasiklysite ir negalėsite rasti savo kelio, jei būsite pasimetęs ir nusivylęs, prašome, pažiūrėkite į savo atvaizdą mūsų akimis ir prisiminkite, kas tokie esate iš tikrųjų.

Jūsų vaidmuo Žaidimų Lentoje susijęs su eterinių formų įžeminimu trimačiame pasaulyje ir padėjėjai, vadinami vedliais, padeda mums, nes mes talpiname tas eterines formas, kurias jūs turite įžeminti. Prie žemesnių Žemės vibracijų mums buvo sunku kontaktuoti su žmogiškomis būtybėmis. Anksčiau, norėdami palaikyti ryšį su trimačiu pasauliu, mes turėdavome pažeminti savo vibracijas, todėl kontaktuodavome tam tikrais svarbiais jūsų vystymosi periodais ir tai tik protarpiais, nes tai reikalaudavo labai daug energijos. Visatos dėsnis sako, kad pritraukiamos panašios energijos, taigi, neturėtumėte nustebti, kodėl kontaktas su aukštesnių vibracijų būtybėmis būdavo sunkus ir reikalavo didelių pastangų, nes mes turėdavome imituoti jūsų žemesnes vibracijas. Riba tarp mūsų pasaulių sukūrė tarpininkų būtinybę, kurie jums padėtų semtis patirties Laisvo Pasirinkimo Žaidimų Lentoje. Tas roles sutinka vaidinti ir dėl jų susitaria gerokai prieš reinkarnacijas. Daugelis tų būtybių turi patirtį toje srityje, kurioje jūs norite dirbti šioje Žaidimo Fazėje. Jie jums siunčia didelę meilę ir dažnai jus palaiko, kai jaučiatės pasimetę ir negalite atrasti savo tikrosios jėgos. Tos būtybės sutiko priimti tarpinę vibraciją, kuri leidžia jiems judėti tarp abiejų pasaulių, kaip savo tobulėjimą. Tai labai gerbiamas vaidmuo, nes jis suteikia galimybę nuolat duoti meilę ir palaikymą recipientui.

Vedliai, kurie yra ant jūsų peties Žaidimo metu, taip pat yra savo tobulėjimo kelyje. Tos nuostabios būtybės visada jums pasiekiamos. Dauguma iš jūsų tiek atkakliai bandėte atrasti ryšį, kad negalite išgirsti balso, kuris nuolat skamba jūsų ausyje nuo pat gimimo. Ir vėl mes prašome ieškoti savyje, o ne išorėje. Vietoj to, kad bandytumėte įsiklausyti į jų ir savo balsų skirtumus, mes prašome jūsų atkreipti dėmesį į lengvus stumtelėjimus, kurie visada buvo jums siunčiami. Jų yra visose Žaidimo kryžkelėse. Jus švelniai stumteli vedliai, esantys ant jūsų peties su didele meile ir palaikymu. Jie egzistuoja, nes jūs jų paprašėte iki pradėdami žaisti, nors turint mintyje tai, kad žaidžiate Laisvo Pasirinkimo Žaidimų Lentoje, jūs turite teisę rinktis - klausyti jų ar ne. Supraskite, kad niekas nevertina jūsų pasirinkimo. Tai vadovavimo šaltinis, netgi nežiūrint į tai, kad jis kalba su jumis jūsų pačių balsu. Praktikuokite klausymo meną, nes jis veda jus į mažiausio pasipriešinimo kelią. Dėka pasirinktos tarpinės vibracijos šiai misijai, vedliai su jumis gali bendradarbiauti daugiau fiziologiniame lygyje nei tie, kurie yra aukštesnių vibracijų. Tai apkabinimai, kuriuos gaunate, kai to jums reikia labiausiai. Jei paprašysite, apkabins jus taip, kaip tik jie temoka. Iš mūsų perspektyvos tai jausis vienu metu ir fiziniame ir emociniame kūnuose. Besąlyginė meilė, kurią jie jums jaučia yra nuostabi ir jėgas atstatanti patirtis. Tų, kurie dar nesiklausė savo vedlių, prašome pajausti, kaip jie paliečia jus emocionaliai ir fiziškai. Leiskite jiems jus paliesti ir tai įvyks. Jie jus apkabins iš karto, kai tik priimsite tą apkabinimą.

Angelų sugrįžimas

Egzistuoja vibracinė hierarchija, kurią dabar paviršutiniškai aptarsime, nes dar neatėjo laikas pilnam šios informacijos atskleidimui. Būkite kantrūs, nes jau netoli tas laikas, kada ji bus atskleista. Tik paprasčiausiai supraskite, kad egzistuoja vibracinė hierarchija, kurios dėka viskas vyksta natūraliu būdu. Priežastis, dėl kurios mes tai aptariame, yra jūsų matyti pranašai. Tai būtybės, kurias jūs žinote kaip angelus ir jie yra visiškai realūs. Daugelis turbūt galvojate, kad angelai – tai senos pasakos, tačiau mes sakome, kad jie yra aukštesnės būtybės. Nors jie vienu metu gali būti vienoje vibracijoje, tačiau jie gali laisvai judėti tarp vibracinių lygių. Tie, kurie pasiekė tokį lygį, gali nešti tik gryną Namų Šviesą, todėl jūs juos matote dažniausiai baltus arba skaidrius. Juos dažnai matote su dideliais paukščio sparnais ir tai ką matote pateikta jums suprantama forma. Sparnai yra tos jų kūno dalys, kurių dėka jie gali judėti tarp išmatavimų ir vibracinių lygių. Dėka šių pasiuntinių vibracijos lygio, jūs juos matote apsuptus dieviškos šviesos. Greitai jus pasieks daugiau informacijos apie angelus, nes mes vaidiname labai svarbų vaidmenį žmonijos evoliucijoje.

Neatsitiktinai dabar angelai pasirodo žmonėms. Panašiai kaip „Šviesos“ sėklas, taip ir angeliško buvimo šalia sėklos yra sėjamos tarp žmonių. Artėja laikas, kada jūs sąmoningai suprasite būdus ir patirtį, kurių dėka anksčiau bendraudavote su angelais. Leiskite jus palikti su informacija, kad egzistuoja daug skirtingų lygių angeliškoje vibracijoje. Žiūrėkite į angelus kaip į rasę. Tai aukščiausias evoliucijos laiptelis prieš pasiekiant dieviškumą. Angelai yra čia tam, kad parodytų jums aukščiausią jus liečiančią tiesą ir padėtų prisiminti jėgą ir tikrąją prigimtį. Ši Grupė iš devynių yra šeimos vibracijos ir kiekvienas iš jų yra ekspertas tam tikroje srityje. Taip pat yra ir su kitais angelais.

Anksčiau esame sakę, kad mes priklausome šeimai, kurią jūs pavadintumėte Michailo šeima. Kaip harmonika ši šeimos vibracija randa rezonansą jūsų širdyje tą pačią akimirką kai tik žodis pasiekia jūsų ausis. Pajauskite švelnią meilę, perleiskite ją per savo paties atpažinimą ir sekite širdimi, nes tik ji parves jus Namo. Mūsų ir kitų angelų meilė, kurią jaučiate jūs, kalba apie tai, kad mes daugiau nei šeima, mes – jūsų šeima.

Vertinimų nutraukimas kelia vibracijas

Pratęsdami mes prašome jūsų atsikratyti vertinimų, supraskite, kad jie nepakelia žmogaus vibracijos lygio. Aukštesnės vibracijos, kuriose esame mes, nei kiek ne svarbesnės už egzistuojančius žemesnių vibracijų lygius. Jie visi yra Dvasios išraiškos ir Žaidimo, kuris žaidžiamas dideliais mastais, lygiai. Jūsų aukštesnių vibracijų didesnis vertinimas kyla iš troškimo judėti pirmyn. Taip ir turi būti, tačiau jūs liekate suvokime, kad tik aukštesni lygiai yra svarbūs. Ar kada nors susimąstėte, kad galėtų būti būtybių, kurios siekia žemesnių vibracijų? Mes ką tik aprašėme save tokiose aplinkybėse, kuriose buvo būtina tai padaryti, jei norėjome bendrauti su jumis ankstesniais laikais. Kai žiūrite į save mūsų akimis, argi nejaučiate didelės mūsų meilės jums? Iš tiesų, tai aukštesnių vibracijų būtybės, žiūrėdamos į žemesnių vibracijų būtybes mato įstabius dalykus, kuriuos gali daryti tie, kurie savo noru žaidžia Žaidimą žemesnėse vibracijose. Sakome jums, kad nežiūrint į mūsų daug aukštesnes vibracijas, išreikšdami Kūrėją visi mes esame lygūs. Iš tiesų aplinkybės, kurių dėka esate žemesnėse vibracijose, leidžia jums gauti naudą tobulėjimo kelyje tokiais būdais, kurių kol kas jūs net neįsivaizduojate. Tai tikroji Žaidimo prigimtis. Daugiau suprasite žengdami pirmyn. Jūsų teisė siūlyti kitiems, tai pasirinkusiems, siekti tobulėjimo, tačiau prašome jūsų nevertinti nei savo, nei kitų žmonių vibracijų lygio. Žmogaus vibracijos atspindi jo padėtį tik tame momente.

Anksčiau kaip pavyzdį buvome pateikę vibracijų kėlimo kopėčias. Jūs tikėjote, kad tik tie, kurie yra aukštesniame vibraciniame lygyje, bus Pakilimo proceso dalimi. Tai tas pats kas pasakyti, jog vystytis galima tik būnant ant aukščiausios kopėčių pakopos. Pakilimo kopėčios sudarytos ne taip, jos apjungia kolektyvines vibracijas ir kai bendras lygis pasiekia kritinę masę, kopėčios kolektyviai juda į sekantį lygį. Jūsų mokyklose Žaidimų Lentoje trečia klasė nei kiek ne geresnė už ketvirtą, tai tiesiog tarpsniai, kuriuos reikia pereiti. Taigi, prašome jūsų vibracinius lygius matyti kaip kažką, per ką reikia pereiti savo kelyje į Nušvitimą.

Kelionė į kitą pusę

Aiškiau suvokdami vibracijas dabar pereiname prie naujos kitos Uždangos pusės temos. Mes pasiimsime jus į kelionę, kurios metu geriau suvoksite, kaip jausitės keliaudami Namo. Supraskite, kad tai, kuo dabar mes su jumis pasidalinsime, yra įvykių eiliškumas grįžtant Namo.

Perėjimas sugrąžina visą jūsų jėgą. Ši jėga vos juntama ir naujokai dažnai nesuvokia, kad jie kuria savo realybę. Sakome jums, kad Namuose yra galimybės už jūsų suvokimo ribų. Jūsų lūkesčius, susijusius su kita puse, apibrėžia pirma patirtis, kurią gaunate grįžę Namo. Būtent todėl žmonės skirtingai apibūdina savo patyrimus, ir mes sakome, kad visi teisūs. Nepriklausomai nuo patirties tai visada sukurta iš grynos meilės gijų, nes Dvasios formoje jūs visada veikiate darniai su savo Aukščiausiuoju „Aš“. Meilės energija yra visų kitų energijos formų pradininkė. Taip vadinamuose Namuose jūs dar kartą prisimenate kaip gyventi švariausioje Meilės formoje, kurią mes vadiname Šviesa.

Pasitinkantys

Pirmas įspūdis – tai susitikimas su „Pasitinkančiaisiais“, kurie jūsų laukia, kad padėtų perėjimo procese. Juos dažnai mato kaip „Šviesos būtybes“ ir paprasčiausiai tik jaučia, tačiau jie visada yra. Dažniausiai tai būna jau išėjusios būtybės, kurias jūs anksčiau pažinojote. Pasitinkantys siūlo jums savo pagalbą ir visada pasiruošę padėti. Priklausomai nuo jūsų įsitikimų jus gali pasitikti ir angelai. Tuo momentu be teisingo požiūrio yra galimybė pasiduoti baimei ir imti priešintis perėjimui. Jei jūs priešinatės šiam procesui (dažniausiai iš baimės), jūs įsikimbate į kokį nors su Žeme susijusį daiktą. Tai atsiradimo pagrindas to, ką jūs vadinate vaiduokliais ir prisirišusiomis prie Žemės būtybėmis. Kadangi tai vyksta jūsų perėjimo iš Žaidimų Lentos metu, jums galioja abiejų pasaulių taisyklės. Visose situacijose renkatės jūs. Vadovaujant ir mokantis toks energijos nukrypimas vyksta rečiau. Šį mokymą atlieka tie, kuriuos mes vadiname Perėjimo Komandos nariais. Dabar jie priima savo pašaukimą ir užima vietas Žaidimų Lentoje. Mes prašome juos palaikyti.

Perėjimo ceremonija

Įsivaizduokite šį procesą kaip perėjimą tuneliu nuo vienų vibracijų prie kitų. Ten jūsų laukia Pasitinkantys ir tiesia jums pagalbos rankas, bet tik jūs galite įveikti šį tunelį. Iš tiesų tas tunelis yra vidinis sielos, paliekančios kūną per kankorėžinę liauką, patyrimas. Nežinojimas, kas vyksta toliau, gali jus suvilioti pasukti atgal arba sustoti. Dėl šios priežasties Pasitinkantys jums leidžia juos jausti paskutinėmis jūsų gyvenimo dienomis Žaidimų Lentoje. Jie pasirodo jums dar esant biologiniame apvalkale ir leidžia suprasti, kad jūsų laukia. Jei prieš perėjimą būnate be sąmonės, dažniausiai ją trumpam atgaunate. Tai reikalinga tam, kad susilpnėtų jų sukurtas ryšys ir leistų jums pereiti. Perėjimas tuneliu turi būti valingas jūsų aktas. Niekas už jus šios kelionės negali atlikti ar jus lydėti.

Pirmoji Šviesa

Tam tikroje tunelio vietoje jūs pamatysite Šviesą. Ši Šviesa nepanaši nei į nieką Žemėje, nes tai Namų vibracija. Ji tam, kad jus vestų tuneliu ir apart jos, tunelyje daugiau nieko nepamatysite. Kai kurie pripratę matyti Šviesą protu, o ne širdimi ir todėl pasimeta. Jei jūs jaučiate ir priimate Šviesą, jus lengvai perves. Pasitinkančiųjų rankos perves jus paskutiniais tunelio žingsniais. Susijungimas tunelio gale iš tiesų didingas.

Tuo momentu esate vieni ir jus sveikina Šviesa. Šviesa tai ta pati švari energija, kurią jūs per save perleisdavote į Žemę, taip kaip jau anksčiau pasakojome. Šviesa apšviečia visus namų Lygius. Būtent tiesos siūlai sujungia viską Danguje ir Žemėje. Šviesa yra tiesa ir švari energijos forma, kurią mes vadiname Meile. Jei jūs pripratę prie Šviesos, žvelgsite tiesiai į ją ir priimsite ją. Jei esate nepažįstamas su Šviesa, jums bus sunku susijungti ir priešindamiesi žiūrėsite į šoną. Savęs vertinimas apsunkina Šviesos matymą. Jei jūs galite priimti Šviesą, leiskite mums palaikyti jus, nes ji neša tiesą, kuri leis jums išsivaduoti nuo visų įsitikinimų. Šviesos vibracijos iš karto sujungs jus su Namų vibracijomis paprasčiausiai jus apšviesdamos. Lygis, iki kurio priimate Šviesą apsprendžia, į kurį lygį patenkate sekančiame išmatavime. Svarbu suprasti, kad neegzistuoja vertinimo tam, į kurį lygį patenkate. Tai tik būdas jus nukreipti į efektyvesnio starto poziciją. Tai kaip tik tas procesas, kuris jums buvo labai seniai parodytas ir kurį žmonės pavertė pasakojimais apie Rojų ir Pragarą. Viskas yra kitaip ir mes jums sakome, kad kitoje Uždangos pusėje neegzistuoja jokie vertinimai išskyrus tuos, kuriuos atsinešėte su savimi. Tokiu būdu Pragaro versija yra jūsų vaizduotės vaisius. Praktikavimas išsivaduoti nuo vertinimo dabar, kol dar esate biologiniame apvalkale, padės jums įtraukti Namų vibracijas į savo kasdieninį gyvenimą.

Poilsis tarp reinkarnacijų

Priklausomai nuo sugrįžusios sielos energetinės būklės gali ateiti ir poilsio bei gydymosi laikas. Jei dvasia buvo silpna ir rimtai padirbėjo perėjimo proceso metu, jai reikalingas poilsio ir gydymas. Šis procesas yra svarbi sugrįžimo Namo dalis. Jei dvasia reinkarnuos pakankamai nepailsėjusi tarp fazių, ji nusineš nuovargio jausmą į Žaidimų Lentą didžiajai to įsikūnijimo laiko daliai. Todėl labai svarbu neperkrauti sielos tik jai sugrįžus. Netgi egzistuoja ypatingos, poilsiui skirtos zonos. Visi yra skatinami pilnai išnaudoti tų vietų galimybes, nes jos padeda prisiminti Namų vibracijas.

Jūsų gyvenimo vaizdas

Netrukus jūs stebite savo gyvenimą, slenkantį prieš akis. Jei sielos energetiniai lygiai leidžia, savo gyvenimą ji gali pamatyti ir perėjimo metu. Tai labai asmeniškas įvykis ir jis nebūtinai atitinka lūkesčius. Peržiūrai skirtas laikas reikalingas tam, kad ši jūsų patirtis amžiams būtų įrašyta į Akašų Kronikas. Kitas peržiūros tikslas yra suteikti jums galimybę nuspręsti, ką norėsite įtraukti į kitą ravo reinkarnaciją. Tai tas laikas, kada jūs apsijungiate su savo vedliais ir tai būna džiaugsmingas įvykis. Jie buvo šalia jūsų kiekvieną tos kelionės akimirką. Tai vertinimui skirtas laikas, nes Namuose tokių dalykų vibracijos nepalaiko. Įsivaizduokite lyg trimatėje realybėje su savo artimiausiais draugais stebėtumėte savo gyvenimo filmą. Tuo metu jūsų vedliai gali atskleisti jums savo jausmus ir požiūrį į kai kuriuos jūsų gyvenimo epizodus. Dažnai jiems kildavo noras ištiesti ranką kiaurai Uždangą ir paliesti jūsų širdį, tačiau Žaidimų Lentoje tai ne visada įmanoma, o dabar jie gali tuo su jumis pasidalinti.

Pasitaiko akimirkų, kad kai kurie įvykiai aiškiai matomi pirmą kartą. Situacijos, anksčiau slėgusios, dabar tampa aiškios. Jūs girdite plojimus kiekvienu svarbiu momentu. Tie įvykiai svarbūs kita prasme, nei jūs tikitės. Tai tas jūsų gyvenimo laikas, kada ėmėte savo jėgą ir tikslingai kūrėte savo pačių realybę. Tai laikas, kada įveikėte baimės iliuziją tam, kad rastumėte savo tikrąją jėgą. Tai laikas, kada gerai elgėtės su savimi ir taip gerbėte Dvasią, esančią jumyse. Tai laikas, kada ėjote į save ir griovėte sukauptus viduje apribojimus, laikas, kada ne tik davėte meilę kitiems, bet ir leidote sau jausti jums duodamą meilę. Atiduoti sau tai, kas priklauso – vienas iš labai gerbiamų Žaidimų Lentoje veiksmų. Jūs viduje galvojate: “Jei būčiau žinojęs kaip viskas veikia, būčiau viską padaręs geriau“. Ir tada aplinkui pasigirsta nuostabus juokas ir jaučiate, kaip apsijungiate su visais ir sugrįžta atmintis betariant tuos žodžius. Tą akimirką sunku patikėti, kad neprisiminėte, kas toks esate. Iš tiesų įdomu stebėti meistro, besislepiančio už užmaršties Uždangos, gyvenimą. Baigiantis peržiūrai gaunate informaciją apie karminių taškų sistemą, kuri laidžia jums pamatyti aiškų ženklą, rodantį kito jūsų įsikūnijimo kryptį. Priešingai nei Žaidimų Lentos dauguma tiki, tai džiaugsminga patirtis.

Susitikimas su savo Globėju

Pasibaigus peržiūrai jus pasitinka jūsų „Globėjas“. Globėjai skiriasi nuo Pasitinkančiųjų, kuriuos sutikote iš karto po atvykimo. Globėjas yra tas, kuris jums būnant biologiniame kūne buvo pažįstamas ir kuris išėjo anksčiau už jus. Globėjai padeda jums priprasti prie naujos būsenos. Gana dažnai jūsų Globėju būna ne tas, kurio, gal būt, jūs tikėjotės. Tai vyksta dėl kelių priežasčių: tai pirma būtybė, su kuria sudaromas kontraktas, o kai sudaromas kontraktas, visas gyvenimo kelias retai kada būna žinomas. Dažniausiai tai būna tas, kurio gyvenimo kontrakte aiškiai nurodyta, kad jis išeis pirmas. Dažniausiai tai tie žmonės, su kuriais susitikę Žaidimų Lentoje jaučiate gilų ryšį. Dažnai tai kosminis mirktelėjimas. Jie gali jums būti giminėmis Žaidimų Lentoje ar draugais. Nepriklausomai nuo to, kokiomis sąlygomis jie atsirado jūsų lauke, jie visada jus traukė kaip dvasinė šeima ir to buvo neįmanoma paneigti.

Šiaip jau šią kontrakto koncepciją sunku suprasti, todėl kad jūs bandote jai pritaikyti žmogiškus standartus. Dažniausiai jums sunkiausia suprasti laiko cikliškumo koncepciją. Mūsų laiko matavimas labai skiriasi nuo jūsiškio ir prie to sugrįžę Namo jūs turite priprasti. Dažniausia perėjus šis momentas jus išmuša iš pusiausvyros. Kad susigaudytumėte toje painiavoje, jums reikia poilsio ir gydymo.

Išėjimo trajektorija

Dabar pakalbėsime apie išlyginimo svarbą išėjimo momentu, nes tai gali labai stipriai sutrumpinti poilsio ir gydymo laiką. Trajektorijos kampas, kuriame žmogus išeina iš Žaidimo, apsprendžia jo sugrįžimo trajektoriją. Šis mechanizmas vadinamas Karma. Tai taip pat yra tiesioginis Žaidimų Lentos poliariškumo rezultatas, kuris ir sukuria tokį efektą. Tie, kuriuos mes vadiname perėjimo grupės nariais, didžiai gerbiamos būtybės, pašventusios save šiam tikslui. Savo darbu jie sujungia Dangų ir Žemę. Gerbkite juos ir sudarykite jiems galimybę pasireikšti. Jie vaidina svarbų vaidmenį žmonijos evoliucijoje.

Apsilankymas savo pačių „laidotuvėse“

Sugrįžimo Namo momentu jūsų mintys buvo su tais, kuriuos palikote Žaidimų Lentoje. Dabar jūsų Globėjas klausia, ar norėtumėte aplankyti ceremoniją, kuri vyksta jūsų garbei Žaidimų Lentoje. Jei sutinkate, galite nuvykti į savo laidotuves. Jūsų vedliai šiuo momentu būna kartu, nes jie yra didžioji jūsų gyvenimo dalis daugelyje aspektų. Jie taip pat pažįsta ir myli tuos žmones, kurie buvo šios jūsų Žaidimo fazės dalimis. Ir vėl jie kartu šnabžda jums į ausį priminimus apie širdis, kurias palietėte. Žiūrėdami į tuos žmones jūs matote skausmą, kurie jie patiria jus praradę. Dabar jie turi pergrupuoti savo trimačius gyvenimus į gyvenimus be jūsų ir jei jie pasirinks tai, jie galės pajausti jūsų buvimą šalia ir jūsų apkabinimus. Dažniausiai jie laukia nenuginčijamo fizinio prisilietimo faktą. Tačiau netgi jei jie tai ir pajaustų, įsikištų ego ir racionaliai perverstų viską į kitą formą. Jums išėjus jie jaučia tuštumą ir tas susikaupimas pabrėžia, kad iš jų kažką atėmė. Tai ką matote - yra jūsų palikta dovana po savęs, dėl kurios kiekvienas mato savo paties egzistavimą iš aiškesnės perspektyvos. Patys sau galvojate apie tai, kaip šis įvykis suartino žmones su pačiais savimi ir vienus su kitais. Dabar metas išeiti ir jūs žiūrite į tuos, kuriuos paliekate. Jūs jaučiate jų skausmą ir norite papasakoti jiems, kokie iš tiesų nuostabūs yra Namai. Savo širdyje žinote, kad greitai juos ir vėl pamatysite.

Jūsų Globėjas kužda, kad dabar yra galimybė sąveikauti iš šios Uždangos pusės. Jūs matote, kad tai jų išgyjimo laikas ir geriausiai tai gali įvykti jums neesant. Kad ir kaip jums norisi padėti, Globėjas primena, kad dabar ne laikas. Ryšį su jais jūs galėsite atkurti labai greitai. Suteikite jiems laiko rasti tą jūsų dalį, kuri visada su jais kartu, tada jūs galėsite ir vėl su jais sąveikauti, jie tik jie to norės.

Savo vibracijos spalvų gavimas

Palikę savo ceremoniją jūs patenkate į didžiulį susirinkimą Spalvų Salėje. Šioje salėje visos vibracijos išreikštos spalvomis. Čia suteikiamos užtarnautos spalvos. Būtybių šioje salėje yra daug daugiau, nei galite įsivaizduoti. Tai spalvomis apdovanotos būtybės iš Laisvo Pasirinkimo Žaidimų Lentos. Šis susirinkimas vyksta vardan jūsų. Oratorius praneša apie jūsų užbaigtumą. Aplodismentai užpildo visą didelę salę kai jums teikia spalvas, kurias jūs per amžius nešiosite. Šios vibracijos spalvų pavidalu kalba apie jūsų gyvenimo istoriją Žaidimų Lentoje ir visus darbus, pasakojančius apie naujas paradigmas. Jūsų sutikimas save atskirti nuo savo aukščiausiųjų aspektų vardan bendro labo yra vienas iš labiausiai gerbiamų žingsnių. Čia jums suteiktos spalvos visiems laikams jus pažymi kaip vieną iš tų, kurie jautė skausmą ir bejėgiškumą biologinėje būsenoje, kad padėtų įžeminti Namų energiją. Daug matančių tuos ženklus gerbs jus kaip Laisvo Pasirinkimo Žaidimų Lentos žaidėją. Tos spalvos informuoja ir apie tai, kad buvote Žaidimų Lentoje didžiojo poslinkio metu. Daug kartų jūsų prašys papasakoti apie Žaidimą. Dėkingumo ir garbės jausmai jus užpildys, tiek, kad imsite spindėti. Susijungus su naujomis užtarnautomis spalvomis šis spindėjimas yra iš tiesų įstabus reginys! Čia nėra būtinybės jaudintis dėl jūsų ego, nes Gamtinė pusiausvyra sako, kad kai jūs matote savo tikrąją jėgą, tuo jūs didinate visa kas yra. Dabar atėjo laikas jums palikti ceremoniją ir jūs dairotės savo Globėjo, kuris laukia, kad parvestų jus Namo. Po šio nuostabaus įvykio, jūs trumpam atsisveikinate su savo vedliais, nes dabar jie atsilaisvina nuo papildomų vibracijų, kad pradėtų savo sekančią užduotį arba reinkarnaciją.

Apsijungimas su senais draugais

Pagal susitarimą jums skirtas Globėjas bus jumis tiek laiko, kiek norėsite, atsakinės į klausimus ir padės prisiminti kaip čia viskas sutvarkyta. Jums sako, kad prisiminimai apie Namus sugrįš, kaip ir prisiminimai apie buvusias reinkarnacijas, tačiau viską turite prisiminti palaipsniui, nes kitaip netektumėte žado. Vėliau jūs dažnai susitinkate kitas tokių pat vibracijų būtybes. Kai kurias pažįstate kaip savo dvasinės šeimos narias, o kitas gal net buvote sutikę paskutinėje reinkarnacijoje. Kažkas, gal būt, vaidino jūsų tėvo, motinos, žmonos ar vyro vaidmenį. Kartais kalbantis su tomis būtybėmis, jums atrodo, kad keičiasi jų bruožai ir taip jos parodo, kiek daug kartų buvote susitikę Žaidimų Lentoje. Tai taip pat vyksta ir jums būnant Žaidimų Lentoje. Galite rasti seniai prarastą draugą vien tam, kad patirtumėte baimę, lyg jis būtų baisiausiu priešu. Jūs nusijuoksite supratę, kad patys paprašėte to žmogaus suvaidinti tokią rolę, nes jis jus labai mylėjo ir todėl sutiko vardan jūsų taip padaryti. Tai džiaugsmingas laikas, nes sugrįžta jūsų atmintis. Kuo daugiau prisimenate, tuo daugiau sugrįžta džiaugsmo. Ir koks tai iš tiesų didingas Žaidimas.

Neribotas poilsis Danguje

Pratindamiesi prie aukštesnių vibracijų, jūs neribotai ilsitės ir naudojate vis daugiau savo jėgos. Šioje vietoje nėra atsilikimo laike ir viskas įmanoma tik minties pagalba. Kai tik imate suprasti taisykles, pagal kurias čia viskas veikia, pastebite, kad tai tos pačios taisyklės, kurias mes davėme jums būnant Žemėje kaip Su-Kūrimo meno taisykles. Kaip Danguje, taip ir Žemėje. Dar reikės truputį laiko, kad atrastumėte savyje nubudusius aukščiausius jausmus. Ryškios spalvos nei į nieką Žemėje nepanašios ir atrodo, kad daro įtaką, kai į jas žiūri. Atrodo, kad vibracijų melodijos sklandžiai sklinda per jūsų būtybę, palikdamos paskui save švelnų, minkštą pėdsaką. Ši muzika lyg gyva ir visada dieviškai kalba su jumis. Greit sužinosite, kad stebuklingus garsus ir peizažus kuria jūsų pačių vibracija. Jie sukurti jums ir tikrai yra jūsų vibracijos atspindys.

Nežiūrint į tai, kad neturite fizinio kūno, jūs vis dar turite patirtį, vadinamą jausmais. Tai tik žinomas vibracijų priėmimo į savo būtybę būdas. Tie jausmai labai sustiprėja nešdami daug informacijos. Panašiai kaip ir Žaidimų Lentoje, kiekviena priimta tokia vibracija šiek tiek keičia jūsų pačių vibraciją. Čia daug daugiau jausmų, kuriems nėra atitikmenų, todėl jūs turite atrasti kaip pajausti naujus pojūčius. Vienas iš jų ypač traukia. Tai sugėrimo pojūtis. Tokiu būdu sugeriama energija ir vibracijos. Energijos išraiška švelniai per jus pereina siūlydama savo prieskonį. Jei tas prieskonis jums patinka, energija apsijungia su jūsų būtybe, suteikdama jums savo energiją. Jūs suvokiate, kad tokį pojūtį jautėte ir būdami biologiniam kūne, tik tikslių žodžių jam apibūdinti nebuvo.

Nuostabi vieta! Kiekviena patirtis jus savotiškai maitina. Netrukus save pamatote kaip molį, iš kurio Visatai leidžiate nulipdyti formą, kurią jūs kviečiate gyvuoti. Jūs kiekvienu momentu save apsprendžiate tuo, per ką nusprendžiate pereiti.

Dabar, žinodami kur esate ir kaip šioje vietoje viskas sutvarkyta, jūs imate tirti daugiau galimybių. Pagalvojate ir jūs jau ten. Nukreipkite savo dėmesį į kokį nors įvykį ir jūs jau jo centre. Čia tiek daug įmanoma. Sunkiausia pasirinkti kas toliau. Tik panorėkite atsidurti vietoje, kurią labai troškote aplankyti ir jūs jau ten. Kai atsimerkiate naujoje vietoje, jos grožis tiesiog sukrečia. Jūs nesiliaujate klausti savęs, ar kada nors prie to priprasite? Pastebite, kad peizažai aplink labai panašūs į žemiškus. Taip yra todėl, kad tokie yra jūsų paskutiniai prisiminimai ir jūs laukiate, kad jie tokie ir bus. Jūs apžiūrinėjate grožį ir matote jį dėka tiesos, jame esančios ir ieškodami palyginimo prisimenate Žemę. Jūs klausiate savęs: „Ar gali būti, kad visa tai buvo Žemėje, o aš nepastebėjau? Vis tiek, jei sugrįšiu, tai dabar žinosiu, ko ieškoti, prisiminsiu, kur žiūrėti.“ Jūsų Globėjas šypsosi, nes jūsų kontraktai eina į pabaigą.

Sferinis laikas

Laikas įgauna naują prasmę. Čia laikas sferinis ir egzistuoja naujos jį valdančios taisyklės. Kai pradedate prisitaikyti prie tų naujų taisyklių, gaunate galimybę sąveikauti su kitais laiko išmatavimais. Praeitis, dabartis ir ateitis yra kartu viena didele sfera ir dabar viskas yra joje. Šioje sferoje sunkiausia prisitaikyti, nes jūsų paskutinėje patirtyje nebuvo nieko panašaus. Pusiausvyra palaikoma tik tada, jei jūs neprarandate savo pačių energijos kontrolės. Susijungimas su savo energija - yra vienintelis būdas surasti savo vietą besikeičiančiuose laiko išmatavimuose. Prisimindami Žaidimų Lentą jūs matote, kad ši tiesa taip pat pradeda atsiverti. Kaip Danguje, taip ir Žemėje.

Jums prisitaikant viskas natūraliai ima sugrįžti ir ramybės jausmas tampa gyvenimo būdu. Jūs žinote apie šią vietą, tik negalite paaiškinti. Tai lyg lėtas atminties sugrįžimas. Be priminimų žinote, kad šioje vietoje, kurią vadiname Namais, yra daug lygių. Vibracija juos atskiria natūraliu būdu. Vibracinius Namų lygius sudaro dominuojanti vibracija ir visi rezonuojantys dažniai, kurie suteikia harmoniją pagrindinei vibracijai. Panašiai kaip harmoningas akordas, tie vibraciniai lygiai randa savo pačių ribas ir natūraliai kartu grupuojasi kaip vibracijos, traukiančios panašias į save. Kartu jos kuria Namų lygius. Kai kažkas pakeičia savo vibraciją, pereina į sekantį lygį, kad pabaigtų savo darbą. Tai panašu į kurso baigimą, kai aplinkui pereinantįjį į kitą lygį daug džiaugsmingo sujudimo. Perėjimas gali būti užbaigtas kitoje Uždangos pusėje arba Žaidimų Lentoje. Žaidimų Lentoje egzistuoja galimybė didžiam perėjimui, kas reiškia peršokimą per kelis lygius vienu šuoliu. Neegzistuoja jokio vertinimo apie lygių gerumą. Jie visi turi savo tikslus ir kartu kuria viena vientisa.

Nauji bendravimo lygiai

Iki šio laiko perėjimas į kitą lygį gana lengvai vyko biologiniame kūne. Dėl poslinkio ir Žaidimų Lentos vibracijų pakilimo atsirado daugiau galimybių judėti lygiais abiejose pusėse. Dabar tapo įmanoma sąveika su Žaidimų Lenta ir iš tos Uždangos pusės. Trumpai tariant, atsiranda sąmoningo kontakto galimybė gilesniame lygyje. Šis ryšio tiltas įmanomas dėka poslinkio, kuriam jūs padėjote įvykti Žaidimų Lentoje. Šio lygio ryšys buvo neįmanomas nuo pat Žaidimo pradžios. Ši nauja paradigma klos kelią sugrįžtantiems, kurie neš kristalinę vibraciją. Sekanti evoliucijos pakopa jau čia pat. Jūs darėte tam įtaką. Mes labai didžiuojamės darbu, kurį atlikote, kad tai taptų įmanoma. Skausmas ir sumaištis, jūsų patiriami biologinėje būsenoje, nepraeina nepastebėti. Tai praskynė kelią žmonijos evoliucijai. Netrukus Žemėje bus Rojus. Didysis Žaidimas greit bus laimėtas ir Danguje ir Žemėje.

Su didele meile mes prašome jūsų gerbti vienas kitą, rūpintis vienas kitu ir gražiai kartu žaisti...

Grupė

Išvertė Inga

Peržiūrų: 2065 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 4.3/6
Viso komentarų: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Liepa 2014  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0