Sekmadienis, 28.04.2024, 07:51
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2023 » Lapkritis » 12 » Norėdami tapti Galaktikos šeimos dalimi, pirmiausia turime visiškai išsivaduoti iš tamsos
06:21
Norėdami tapti Galaktikos šeimos dalimi, pirmiausia turime visiškai išsivaduoti iš tamsos

Nors oficialus ateivių buvimo atskleidimas juda per lėtai, planetos išsivadavimas vis spartėja ir mes vis labiau artėjame prie to, kad tikrai taptume Galaktikos šeimos dalimi. Pasipriešinimo judėjimas aprašė, kaip tai atsitiks:
 „Šios planetos paviršiuje gyvena apie 8 milijardus žmonių. Ir labai mažas procentas rodo bet kokį susidomėjimą, pareiškia bet kokį susidomėjimą užmegzti ryšį su galaktikos bendruomene. Norėdami iš tikrųjų būti Galaktikos šeimos dalimi, turite išmokti elgtis kaip šeimos dalis, ko žmonija dar akivaizdžiai nepadarė. Kad būtume oficialiai priimti į Galaktikos šeimą, pirmiausia turime būti visiškai išlaisvinti iš tamsos, ir tai bus pasiekta per Įvykio eigą. Tuo metu ši planeta nebebus tamsos planeta. Toliau bus tam tikra procedūra, tam tikras protokolas. Prieš tai, kai žmonija bus priimta kaip lygiavertė Galaktikos visuomenės dalis, įvyks  Pirmasis kontaktas.
Prieš pirmą viešą kontaktą bus susisiekta su kai kuriais konkrečiais žmonėmis ir papasakos apie savo patirtį. Plejadiečiai turi prioritetų sąrašą, jie susisieks su žmonėmis, kurie yra labiausiai sąmoningi ir kurie bus pakankamai saugūs, kad galėtų pereiti šį kontaktą be jokio tamsos trukdymo. Bus pradėta grandininė reakcija, kuri tam tikru momentu sukels masinius Galaktikos laivyno stebėjimus, žiniasklaidos pranešimus apie tai, visa tai susiję su Įvykiu ir Viso atskleidimo procesu. Visa tai yra to paties proceso elementai, vykstantys tam tikra seka. Tai bus fiziniai kontaktai su įrodymais. Žmonės galės fotografuoti, žmonės galės filmuoti. Visa tai kada nors bus išplatinta per žiniasklaidą.

Mes visuomet pasirenkame patys: galvoti apie save kaip apie kūrėją, ar jaustis aplinkybių auka. Mes linkę pasiduoti visuotinei panikai, kuri aptemdo sąmonę ir gesina mūsų saviraišką. Kai esame baimėje, mes negalime pamatyti teisingų sprendimų, kurie skatina savirealizaciją. Baimė apriboja, sumenkina, sustingdo. Tuo tarpu tik realizuodami savo vidinį potencialą, mes galime būti laisvi ir laimingi.

Gyvenimas nuolat suteikia mums daugybę galimybių išreikšti meilę, išmintį ir visas kitas savo geriausias savybes. Mes nuolat renkamės – eiti meilės ir harmonijos, o galbūt – abejonių ir baimės keliu. Priklausomai nuo pasirinktos krypties, atsiveria nauji keliai ir kryžkelės. Pats geriausias kelrodis gyvenimo keliuose ir kryžkelėse yra meilė: ji išmintinga, ji visada nurodo teisingą kryptį, ir dėl to laimės gyvenime nuolat gausėja.

NET JEI MES VISI LABAI LABAI SKIRTINGI = TURIME IR GALIME GYVENTI KARTU ŠIAME PASAULYJE Likite žmogumi, nepraraskite savęs. Labai sunku išlikti Žmogumi šiame žiauriame pasaulyje, kuriame šėtonas viešpatauja. Parodyk atjautą , mylėk bet ne užsiiiminėk seksu, daryk gera, kurk ir nenaikink, duok gyvybę, nežudyk. Neikite keršto keliu – tai labai blogas pasirinkimas.....❤️

Mes nesame žmonės, turintys dvasinių išgyvenimų. O esame dvasinės būtybės, gaunančios žmogišką patirtį.❤️Pajusite skirtumą = pradėsite naują gyvenimą ❤️ Pašalinkite "asmenybes" iš meilės supratimo ir viskas stos į savo vietas. Pašalinkite objektyvumą ir suprasite, kas yra BESĄSĄLYGĖ MEILĖ VISKAS ❤️ „Asmenybė“ turi ne tik juslinius, bet ir emocinius prisirišimus, o TAI nebėra MEILĖ. „Asmenybė“ meilėje reiškia abipusiškumą. MEILĖ YRA NUOLATINĖ SIELOS BŪSENA, o ne jausmai ir emocijos, paprastai priimamos materialiame pasaulyje  kaip meilė. Jei tai suprasite = žinosite, kas yra TIKRA MEILĖ ❤️

Jūs esate planas! Skleisdami tiesą, mes dalyvaujame žmonijos pabudime ir pasirenkame laisvės ir teisingumo naudai.
Taikos ir ramybės

Peržiūrų: 313 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 3.7/3
Viso komentarų: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Lapkritis 2023  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0