Penktadienis, 19.04.2024, 14:09
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2011 » Lapkritis » 21 » Pamastymai apie perėjimą į naujas energijas
12:18
Pamastymai apie perėjimą į naujas energijas

Indigo vaikų ir suaugusių – šimtai tūkstančių, ir jie gali viską – lankstyti geležį, skaityti pėdomis, ausimis ir pažastimis, matyti ne akimis, girdėti ne ausimis, užuosti ne nosimi. Keisti medžiagų struktūrą, persikelti mintimis erdvėje ir laike… Jie tiesiog mato realų pasaulį, visą pasaulio vaizdą erdvėje ir laike, o ne iliuziją, kurioje kol kas pasilieka kiti… Jie jau auksiniame amžiuje – jie tiesiog rodo mums pavyzdį ir veda paskui save.

Dabar aišku, kaip tai vyksta – be globalinių katastrofų, be pranešimų per radiją ir televiziją – pasauliai tiesiog išsiskiria. Jūs nustojate pastebėti kažką iš pažįstamų, jūs pasukate galvą, atsidūręs betarpiškai šalia nuostabaus reginio, jūs nebeprisimenate kažko, ką anksčiau gerai pažinojote – tiesiog jis perėjo į kitą pasaulį. Arba jūs.

Jeigu mano tankis neleidžia per save praleisti šviesos ir gyvenimo srauto – tai yra priimti srauto dažnio – aš pasiliksiu dėžutėje ir tęsiu gyvenimą toje dėžutėje, kol ji dar atlaiko naujų energijų spaudimą, kol ji nesugriūna arba – kol aš nesusiderinsiu su nauju dažniu, sukūręs jį savo viduje.

Lengviau tą daryti dabar, kol neatėjo energijos jau pernelyg aukštos ir neprieinamos šiam kūnui…

Bet juk naujos energijos – aukštos ir tyros, mūsų siela ir Aukščiausiasis Aš yra ir visada buvo šiame aukštesniame dažnyje. Tai kūnas turi didesnį tankį, kūnas turi savo protą, kuris valdo išlikimo instinktų lygyje – bet negalime būti jam pavaldūs. Reikia pasitikėti siela – ji išves ir pakels, tiktai štai surasti į ją kelią daugeliui iš mūsų ne taip paprasta.

Visų Žemės žmonių Aukščiausiasis Aš yra šiame aukštesniame dažnyje, ir mes galime pakilti į šį aukštį, jeigu to sieksime, jeigu tapsime pastabesni ir nustosime kažkur skubėti ir bijoti. Jeigu atidėsime visokias dramas ir konfliktus, paleisime nuoskaudas ir nepasitenkinimą – jie tokie smulkūs palyginus su ta didybe, į kurią mes einame visi kartu – ir susiderinsime su Dėkingumu, Džiaugsmu ir Meile. Būtent šie jausmai keičia mūsų vibracijas. Reikia padėti sau atsirasti ten, kur mes patiriame šiuos jausmus, o jeigu negalime – tiesiog atsisėsti ir sukurti juos savyje – muzika, meditacija, jogos užsiėmimais. Mes skirtingai jaučiame poreikį – būti tarp žmonių ar tik su savimi. Būti tarp žmonių ir lengviau, ir sunkiau – jūs galite pagauti nuostabią vibraciją ir susiderinti su ja, ir tai padės. O galite pagauti negatyvo ir purvo srautą, su kuriuo negalėsite susitvarkyti ir nugrimsite į depresiją – o tai reiškia, atsiliksite judėjime į naująjį pasaulį… Visada pasirenkate jūs.

Jogos užsiėmime vakar rodė: mūsų rankos – mūsų dviejų pasaulių sparnai, – kairė iš tamsaus pasaulio, dešinė – iš šviesaus, – sujungiame delnus ir susideriname taikos dažniui, ir tampame vienumoje su viskuo, kas yra, padedame sau garsu – OOOOMMM – taip lengviau susiderinti… Visiems būna ir džiaugsmo ekstazės, ir visiškas įkritimas į negatyvą. Neužtrukite, jeigu kur nors įkritote – raskite savo būdus atgauti pusiausvyrą. Galima pakrauti vandenį, kurį geriate, savais nuostabiais dėkingumo žodžiais arba netgi ne savais – muzika, meditacija… Vanduo išgirs ir perduos jums. Aplamai viskas aplink jus girdi – baldai ir sienos taip pat. Jūs pakraunate juos – tuo, kas jumyse šiandien vibruoja.

Pasauliai išsiskiria…

Perėjimas vyksta jau dabar…

Reikia suprasti vibracijų dėsnius ir nuolatos dirbti keičiant savo vibracijas, kiekvieną akimirką. Dabar nėra laiko visam kitam – jeigu reikia per dieną dirbti, o po darbo daryti remontą, jeigu jūsų mintys nukreiptos tik į išgyvenimą – jūs išsiskiriate su nauju pasauliu, jūs nepereinate, – jūs būsite nepastebimi tiems, kurie pereidinėja arba perėjo.

O naujas pasaulis, aukso amžius, jau atėjo (kai kam) – jūs tą girdėjote? – šimtai tūkstančių naujų indigo vaikų su naujais sugebėjimais kurti pasaulį, materializuoti mintį – jie jau gyvena tarp mūsų ir savo vibracijomis kelia, veda į naują pasaulį tuos, kurie šalia, kurie juos girdi – jūs irgi galite tapti tais, kurie išgirs, susidomės, pasmalsaus, PATIKĖS. Jie tam ir atėjo, ir jie nesusirinkę vienoje vietoje – kažkas iš jų yra šalia jūsų – pamatykite jį, jis čia yra dėl Jūsų. Tiesiog gelbėja pasaulį.

Su meile visiems jums – tai yra sau…

http://forum.lightray.ru/viewtopic.php?f=31&t=8651
Išvertė Eugenija L.

 

Peržiūrų: 2641 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 5.0/5
Viso komentarų: 4
0  
1 Vicarious   (21.11.2011 16:20) [medžiaga]
Manau, kad labai tiks sita nuoroda prie sito straipsnio. http://jauni.lt/kramarik-seima-stilius/
Sviesos ir meiles visiems :)

0  
2 Arijus   (21.11.2011 18:37) [medžiaga]
gal ir ne i tema bet kodel gi ne ,visai net i tema..neitiketinas sviesaus musu atlikejo muzikinis albumas - neabejoju ,kad sitas zmogus zino apie vykstanti globalini perejima : Andriaus Mamontovo albumas - "Elektroninis dievas" atpalaiduojanti muzika ,supantys prasmingi zodziai ,skaitykit tarp eiluciu :) Parsisiust galit visi nemokamai is cia http://new.lnk.lt/elektroninisdievas/

0  
3 huhu   (23.11.2011 21:55) [medžiaga]
Pritariu tam kas parasyta.Manau esu tas is nedaugelio kuris mato viska kitaip.Vaikysteja maciau auras ir daug ka kas kitus baugintu.Jauciu viska aplink ir bloga zmogu ir gera siluma salti.Dbr atsirado jausmas kurio as dar nesuprantu ir nemoku naudoti.Manau tai trecioji akis ar telepatija nes jai susikaupiu viduje jauciu dilkciojima tarp akiu uz odos ir kaulu.Tai ne nervas patikekit manim.Nes jai taip ilgai darau jauciu kad tai dideja ir net eina per visa galva tada nebesuvaldau to nes daznai nepakankas vidines energijos.Esu zvagzdziu vaikas ne vampyras todel jaucuosi daznai pavarges netik kunu bet ir dvasia.Nes kovoju ir duodu dali saves kitiems kas nusipelno to.Tikuosi kasnors supras mane ir priims meile kure as dovanoju.

0  
4 ona   (01.12.2011 10:30) [medžiaga]
Dar daug ko nežinome,o tiek žinojimas,tiek ir žinių trūkumas gimdo beribes fantazijas,kurios ir vilioja ir baugina.Pasaulis ne vien materialus be abejo,bet kas neįrodyta tai ti spėliojimai ir per trumpas mūsų amžius,kad įsitikintume teiginių be pagrindo tikrumu.Mano nuomone daugiau užsiimkime kankrečiai darbais,rupinimusi,šeima,savo gyvenimais,savo kuniška ir dvasine pusiausvyra,o globalūs dalykai be mūsų primityvių samprotavimų atei arba praeis nepastebimai o gal ir galutinai...

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Lapkritis 2011  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0