Trečiadienis, 24.04.2024, 08:14
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2012 » Birželis » 18 » Pasimetęs gyvenimas
17:21
Pasimetęs gyvenimas

Mane nervuoja aplink mane esantis pasaulis. Aš jo nesuprantu ir neįstengiu klausytis. Jis taip pasikeitė nuo tų laikų, kai lankiausi jame paskutinį kartą, kad nebegaliu jo atpažinti ir pritapti. Rodos, tik vakar išvykau, bet nebepažįstu jo šiandien. Man baisu... Siela nebegali pritapti prie savo darbo vaisiaus. Ji nebenori daugiau lygiuotis su savo kūno šešėliais.

Per tanki tamsa sukaustė tyrą šviesą. Bet ji vis dar gyva. Girdžiu jos širdies plakimą. Jau beveik pasiektas egzistencijos dugnas, prieitas finalas. Kontrastų klajonė. Metas namo. 

Seniai seniai, nors tai buvo dar tik vakar, sielos į šį pasaulį ateidavo, kad padėtų kitiems atrasti savo kelią. Jos sveikindavo naują kūną ir be jokių sunkumų nugyvendavo drauge nuostabų meno kūrinį. Taip buvo todėl, kad siela jautėsi jaukiai ir saugiai, ji jautėsi laukiama ir susieta bei neatskirta nuo savo šaltinio. Ji gyveno paprastą, bet stebuklų pilną svajonę. Tai buvo aukso amžius.

Žmogaus kūnas nebuvo našta, o jo protas buvo šviesus ir tyras. Kiekviena mintis atskriedavo iš sielos glūdumų ir tapdavo gyvenimo išraiška. Auksu žėrėjo miestai ir mira kvepėjo sodai. Nebuvo pančių ir kliūčių, nes nebuvo baimės ir pavydo. Didieji rašytojai ir išmintingieji fantazuotojai savo vizijose regi šias oazes, kurios gyvavo visoje planetoje ir toli už jos ribų. Savo kūriniuose jie išreiškia nesąmoningą ilgesį ir harmoniją, bet dabartis yra per svetima, kad įsiklausytų. Ji per daug pasimetusi, kad nebūtų vedama baimės ir priimtų vaikišką paprastumą į savo širdį. O, kad aš jai galėčiau padėti! O, kad įstengčiau paimti žmogų už rankos ir priminti jam jo tikrąjį gyvenimą! Tačiau negaliu laužyti laisvos valios ir ignoruoti traukos dėsnį, kuriuo jis naudojasi nesąmoningai, pamiršęs, kaip daryti stebuklus. Gyvenimo ratas įsuktas sustojo. Per tanku jam judėti prieš srovę. Per sunku priimti tikrovę.

Tu meldiesi, tu klupi. Verkte šaukiesi pagalbos. Ir manai, kad tavęs niekas negirdi. Juk tu nesi per daug svarbus, kad Dievas į tave kreiptų dėmesį. Tavo širdies skausmas tėra išmįslas. Vidinė kova, bejausmė vaitonė. O kas, mielasis, jei aš tau pasakyčiau, kad aš ir esu tu? Kad aš žinau kiekvieną tavo mintį, girdžiu kiekvieną tavo žodį, matau kiekvieną tavo padarytą žingsnį. Aš tau padedu kas kart atsistoti suklupus ir švelniai stumteliu į priekį. Aš tau dainuoju lopšines prieš užmiegant, rytais glostau Saulės spinduliais. Nuplaunu tavo pėdas lietaus lašeliais, spalvinu tavo laukus gėlėmis ir jų aromatu dovanoju meilę. Aš esu tavo įkvėpimas, šnabždantis į ausį ateities šedevrus, aš esu tyras dangus, nuraustantis kas kart tau pažvelgus į mano veidą. Aš esu muzika, virpinanti kūną ir primenanti tau tavo siekius. Aš esu tavo giminingoji siela, esanti visada šalia ir linksminanti tavo šypseną. Aš esu paveikslas, nutapytas tavo rankomis. Aš esu tavo vaikas, išaugintas meilėje. Aš esu nepažįstamasis niūrią dieną taręs "Gal reikia pagalbos, brolau?". Aš esu tavo svajonė, sulyginanti tave su žvaigždžių spindesiu. Aš esu tu. Meile mano, Žmogau, tik nuo tavęs priklauso ar aš būsiu nepasiekiama, ar aš būsiu tavo rankose, tavo širdyje. Aš visada būsiu šalia ir niekada, nei akimirkai, neišvyksiu kitur. Mano požiūris į tave nepasikeis. Aš amžinai skrajosiu meilėje. Aš niekada nepavargsiu laukti, kol baigsis mūsų patirtis ir prasidės naujoji. Aš labai noriu, kad tu suvoktum savo grožį. Aš meldžiu tavęs nebesaugoti jo tik sau, nes tuomet jo išvis negali būti. Dovanok savo širdį su meile. Ir ji grįš dvigubai stipresnė. O, mano vaike, priimk mane. Tu esu visiškai to vertas ir tuo neabejok. Pakeisk spalvas ir požiūrį į jas. Nesišalinki manęs uždaręs į narvelį. Ne šventyklose man vieta, ne aukų aš geidžiu. Tik tavo širdis mano namai, tik tavo meilė yra mano šviesa. Tetrokštu tavo laimės, tavo juoko, kurį nusprendei palaidoti vaikystėje. Pažvelk į mane reginčiomis akimis, išgirsk iš tiesų įsiklausęs. Aš visur. Aš visa. Laukiu tavo ženklų.

Vartai praviri ir aš žinau kelią pro juos.

Tai yra mūsų patirtis, kurią sukūrėme būdami savo protėviais. Aš, jausmas tarp eilučių, vesiu tave į praeities ateitį.

Nesvarbu, ką kiti sako, svarbu, ką jaučia tavo mylinti širdis. Greit balti balandžiai skris į naujus nematytus tolius. Aš būsiu lengvas vėjas, stumiantis į pietus.

 

Su meilės kupina širdimi, Kristina.                                                                                               

Peržiūrų: 4088 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 4.2/5
Viso komentarų: 381 2 3 4 »
0  
1 monntos   (18.06.2012 18:09) [medžiaga]
Jei siela pati pasiraso,zino ant ko ir pati susiplanuoja gyvenima.Tai,kaip suprast,kad dabar jauciasi blogai,nebeatpazysta pasaulio.Kodel tada sielos jauciasi blogai?

0  
38 Aldas   (26.07.2012 21:41) [medžiaga]
Geras klausimas ir visiskai nekeista kad ne vieno bandymo atsakyt, bet pilna bus tokiu kurie tau paaiskins kaip yra ir kaip turi but. Keep questioning smile

0  
2 Ponas Bebras   (18.06.2012 18:37) [medžiaga]
Na jo, man tai irgi keistai su tuo "laisvos valios" įstatymu.. Milijonai žmonių kasdien šaukiasi išgelbėjimo, bet jis kaip neatėjo taip neateina, nes neva taip būtų pažeista tavo valia :D Nu gal čia protas šaukiasi to išgelbėjimo, bet tai jei man blogai, kūnui blogai, emocijos blogos, nuotaika bloga, tai ir siela tikriausiai nesidžiaugia.. Nes jei džiaugtusi, tai kažin ar tokios nuotaikos kasdien lydėtų.. Nežinau nieko kaip čia yra, viskas suimaišę :D

0  
3 Garbe pazinti   (18.06.2012 20:54) [medžiaga]
Daugelis vis dar priima informacija per proto EGO prizme..akivaizdziai matosi ,kaip jie sokineja nuo ,iki.. tuo paciu ne samoningai teigdami ir paneigdami savo minciu staigia uraganine spusti :) Ne brolyciai nieko taip nebus - juk agresyviai nusiteikusio EGO paskirtis ,kad "dvasingumo pripumpuota" sklidinas teisingos informacijos "taures turinys" nepasiektu sielos gelmiu suvokimuj papildyti..kokia jus ten dveseliena ir imbieriniu sausainiu su smeletu kalkiu idaru maitinate savo pramogini zveriuka vardu - EGO?:) (juokauju) Stai kodel daugelis negali skaityti ir priimti pozityvios naudingos info ,kad ir teisingu cenelingo saltiniu..jiems to neleidzia ,jie vis dar dresiruoja savo agresyvu augintini :) Ismokti skaityti tarp eiluciu EGO jum neleis..jam reik pramogu ,kad butu viskas aisku po senovei ir taip ,kaip juos pratino nuo mazumos ,sistemos balansuj ir enegrijos donorystei.O juk tie kurie rekia ,kad tuose perdavimuose nieko konkretaus..nubudes zmogus is keliu sakiniu pastraipu skaitymo gauna tiek info ,kad galetu knyga parasyti :) Gal visgi imam pagaliau valia ,pareiskiam nora ir judam ten kur tikrieji - gimti namai :)

0  
4 Garbe pazinti   (18.06.2012 20:57) [medžiaga]
Cia galbut kiek paprastesnis paaiskinimas musu visu gerbiamo proektuotojo – Krajono , http://planeta.moy.su/blog/chenneling_vzgljad_krajona_na_voznesenie/2012-06-14-22158 bet taip pat ir neitiketinu fraziu lavina kuri labai net rezonuoja su mano dabartiniu pojuciu gama.Ipatingai tai ,kaip jis sako reiktu tapti neutraliu stebetoju siose paskutintose ciklo akimirkose ,kad sie metai uzsibaigia ,kaip po tokie materialus 3D formate ,neabejoju.Akivaizdu ,kad dabar vyksta pasiruosimo etapas pakylejimuj ,o pats pakylejimo zidinys uzklups taip staigiai ir praeis ,kad nespesi “mirktelti”..pasakiskas jausmas lyg pats buciau ,tai surezges :) (o juk taip ir yra )

0  
5 xMx   (18.06.2012 21:00) [medžiaga]
Jeigu atjungiu protą ir skaitau širdimim, nors ne viskas patinka - man tai būna aišku, tik va kyla klausimas: Ar tikrai tai yra gerai?

+1  
6 Barnis   (18.06.2012 21:49) [medžiaga]
To Garbe pazinti,
As dar priimu informacija per EGO prizme, nes neturiu dar supratimo kaip taip nesielgti. Bet man idomu ar tu tikrai esi toks pakiles ar tik tavo EGo toks pakiles. smile

0  
7 monntos   (18.06.2012 21:58) [medžiaga]
Skaitik neskaites tarp eiluciu,bet jei zmogui gerai.Ar tada jis masto,kad pasikeite pasaulis,kad laikas keistis pasauliui.Dauguma zmoniu svajojantis apie roju,tai tie kurie jauciasi gyvenantis pragare.Kas blogiausia,kad jie gyvena su viltim kol kas juos isves i sviesu rytoju ir mazai kas supranta,kad jau dabar yra sviesu.Manau jau atejo stbuklu metas :D

0  
8 Garbe pazinti   (18.06.2012 22:42) [medžiaga]
Kazkaip ikvepimo banga leido prasiverzti man ,nors seip nesu diskusiju dalyvis :) Kad nesudaryciau neigiamos ar teigiamos ,savotiskos savos modeliuotes pateikiamos informacijos turinio ,jusu vaizduotei patirti..gal kiek apibendrinsiu esama savo padeti (nors esu pastraipom ganetinai prasitares ) nesu as nei pakiles ,nei nusvites ,kaip kiti megsta saipytis is religiniu fanatiku :) Tiesiog atejo diena ,kai supratau ,kad manyje vyksta permainos (apipavidalinau glaustai anksciau) ..dabartiniu suvokimu suprantu ,kad atsisveikinau su savo buvusiu personazu EGO ,jis manyje anksciau grieze pirmu smuiku ( man reikejo praeiti aibe pamoku ,iveikti uzduotis ,jis padejo tai atlikti ) Asku jis niekur nedingo ,kaip vadinu - as ji isleidau i komandiruote poilsiaut :) Nuspalvinsiu tokia forma ivykiu eiga .."pasitaiko : "paskambina gryzes is atostogu i duris ir ziuri gailestingom akytem sakydamas gal galeciau uzeiti bent minutelei?As ji apkabinu ,padekoju ir su pagarba praneses apie savo pasirinkima isleidziu ji pramogaut toliau ,tik jau be manes".Taigis ,kai esi savo platformos seimininkas ir suvoki esamos sistemos tarpines desnius ,tavo mielasis personazas EGO tampa tau nebepavaldus ir tu visada zinai kada jis bando prasmukti pro duris :)

0  
9 Barnis   (18.06.2012 22:54) [medžiaga]
To Garbe pazinti,
o kaip reikia save suvaldyti ir isleisti EGO pailseti? Nes kiek bandau, man sunkiai sekasi. Suprast mazdaug suprantu, bet igyvendinti vis neina. Prasimusa tas manasis EGO i pavirsiu ir viskas, daryk ka nori. Tokiais atevai kaltinu aplinka, nors visada esu pats kaltas del EGO issiverzimo

0  
10 Vytautas   (18.06.2012 23:01) [medžiaga]
Kas skaitot rusiškai visai įdomios mintys http://anubis.sokrytoe.com/002/5780-bogi-mifov-prishelcy-iz-kosmosa.html . Esmė paprasta - Žemė gyvybe užsėta iš kosmoso, o vėliau ateiviai mažumėle pažaidė su mūsų genetika. Tuos pažaidusius mes laikom dievais ar dievu.

1-10 11-20 21-30 31-37
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Birželis 2012  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 2
Svečių: 2
Vartotojų: 0