Trečiadienis, 24.04.2024, 18:09
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2012 » Spalis » 29 » Penktojo Spindulio Energija. Išgijimo Liepsna
20:22
Penktojo Spindulio Energija. Išgijimo Liepsna

Adama – Po Lemūrijos žūties, ilgą laiką Didžioji Nefritinė Šventykla buvo nepasiekiama, visiems paviršiuje likusiems žmonėms patekimas į ją buvo uždarytas.

Tačiau, paskutiniu metu šios Didžios šventyklos durys atvertos visiems, norintiems ją aplankyti. Eteriniuose kūnuose jūs galite įeiti į Šventyklą, kad atsistatyti, apsivalyti ir išmokti išgijimo. Tokia galimybė – didžiulė privilegija, šiuo metu suteikta žmonėms – žmonijos ir planetos išgijimo metu.

Lemūrijos laikais Didžioji Nefritinė Šventykla egzistavo fiziniame lygyje ir buvo skirta "išgijimui” tiesiogine to žodžio prasme. Tai buvo pirmoji Šventykla Lemūrijoje, pastatyta auksiniame jos amžiuje ir šimtus tūkstančių metų jos energija dovanojo žmonėms džiaugsmą. Šventykloje degė planetos Amžina Išgijimo Liepsna. Ta nemirtinga ugnis apsupta meile ir rūpesčiu lemūriečių, nesuskaičiuojamo angelų atstovų skaičiaus, vadovaujamų Didžiosios Dvasios. Šventyklos energijos palaikė būtiną fizinę ir dvasinę sveikatą planetai aplamai ir jos gyventojams.

Kai tapo aišku, kad kontinentas yra pavojuj ir greitai žus, mes įdėjome visas pastangas tam, kad atkurti tą Šventyklą Telose. Nors kopija šiek tiek mažesnė nei originalas, visi Amžinosios Išgijimo Liepsnos energijų parametrai buvo kruopščiai pernešti į Telosą, išlaikė pirmapradę galybę iki šiol. Netgi po Lemūrijos kontinento žūties, ta nuostabi energija visada buvo prieinama planetai.

Statyba ir Šventyklos energijų pernešimas prasidėjo gerokai anksčiau, keletą tūkstančių metų iki to,  kai Lemūrijos kontinentas pasislėpė po vandeniu. Telose taip pat, kaip jau žinote buvo atstatytos visos kitos mums svarbios šventyklos. Kiek įmanoma mes stengėmės išsaugoti savo kultūrą ir liaudį. Todėl mes pradėjome ruoštis išpranašautam kataklizmui prieš penkis tūkstančius metų iki jo.

Grupė -  Kaip galima pakliūti į Nefritinę Šventyklą eteriniame kūne?

Adama – Ketinimu, mano draugai, tik ketinimu. Viskas, ką reikia atlikti – paprasčiausiai labai panorėti. Jūs galite išreikšti ketinimą meditacijos ar maldos metu, ar prieš tai, kai užmiegate, paprasčiausiai pagalvoti apie kelionę į Didžią Nefritinę Šventyklą. Išreikškite nuoširdų ketinimą aplankyti Šventyklą, nešančią išgijimo energijas, jėgų atstatymui, išsivalymui, išgijimui, konsultacijoms, ar paprasčiausiai bendravimui su mumis.

Mes žinome kaip pasirūpinti tais, kurie nors kartą apsilankė pas mus. Iš esmės, jūsų siela žino kaip papulti į Šventyklą, paprasčiausiai patikėkite, kad tai įvyks. Net ir jeigu pas jus neliks sąmoningų atsiminimų, apie tą patirtį atsibudus, tai nereiškia, kad jūs neaplankėte Šventyklos. Eterinis kūnas atrodo beveik taip pat, kaip ir fizinis, bet jis žymiai tobulesnis. Kai jūs esate eteriniame kūne, jis jaučiamas taip pat, kaip ir fizinis. Būtent jame jūs pratęsite savo judėjimą į ateitį. Performuotas kūnas bus jaučiamas taip pat, kaip ir dabartinis fizinis, bet atsilaisvins nuo nereikalingo tankio ir įgis žymiai aukštesnį vibracijų lygį.

Sąmonės ir fizinio kūno performavimo procese, jūs nieko neprarandate. Jūs tapsite žymiai tobulesni, žymiai subtilesni, žymiai švaresni. Vienintelį, ką jus prarasite – perteklinį, nereikalingą tankį. Kūnas taps žymiai švaresnis, nuostabesnis, nepriklausomas ir nemirtingas. Bus jaučiamas kaip dabartinis fizinis, bet neturintis apribojimų, bet kurios rūšies pojūčiams ir jausmams. Jūs galėsite judėti minties greičiu ir tai iš tikro linksma. Aš pažadu.

Didžioji Žemės gyventojų dalis yra nesveika. Giliai sieloje žmonės saugo daug slaptų baimių, kurios gyvenime inicijuoja problemas. Jūs nešate anksčiau išgyventų emocijų pėdsakus, pasąmoniniame, nesąmoningame prote ir sieloje įšaldytus atspaustus. Tai buvusių išbandymų, paprastai skausmingų, bet ir tragiškų, rezultatai. Būtent tie išbandymai ir buvo gyvenimo pamokos, būtinos sielos evoliucijai. Kiekvienas žmogus turi traumų, atspindėtų emociniame kūne, rinkinį, tas "bukletas” pasipildo per daugelį tūkstančių įsikūnijimų. Dabar reikia priimti spendimą  apie "generalinį valymą”, galutiniam išsivalymui ir pasveikimui, priimti ir suprasti situacijas ir kam jos buvo sukurtos, kurias jūs išgyvenote anksčiau. Kai kurios neišvalytos gyvenimiškos situacijos kartojasi vėl ir vėl, tai vyks tol, kol jos nebus priimtos su išmintimi ir supratimu, gyliai sieloje išvalytos ir išgydytos.

Nusiminimas, nelaimės, kančios, visos sielos žaizdos ir jausmai, neatspindintys būties džiaugsmo, yra išgijimo būtinumo indikatoriais.  Jus išlaiko vietoje ir neleidžia judėti į prieki, sąmoningos ir pasąmonės baimės, jas reikia nugalėti suvokiant. Neteisingi įsitikinimai, imantys pradžią klaidingose programose ir neteisinguose tikėjimuose – pavyzdys to, kad jūs jau žinote, juos reikia išvalyti ir iki galo išgydyti. Būkite dėmesingi savo sielos sufleravimams. Kiekvienas gali pasirinkti, duotuoju momentu, pačią svarbiausią problemą ir ateiti į Šventyklą jos sprendimui.

Mūsų palydovai apsvarstys jūsų pamokas, pasiūlys suprantamas jūsų sąmonei žinias ir patars, ko reikia imtis  realiam ir galutiniam išgijimui. Išgijimą galima sulyginti su svogūno, turinčio daug lukštų, kuriuos reikia vienas po kito pašalinti, valymu. Po to jūs tampate švariu savo dieviškumo atspindžiu ir jums taps prieinamos visos fantazijos, iki pačių netikėtiniausių.

Didelę darbo dalį, bet toli gražu ne visą, galima atlikti naktį, kol kūnas miega, po to galima pereiti prie sąmoningo dienos darbo. Jums visiškai nebūtina žinoti, ką iš praeities neša kiekviena baimė. Reikalinga žinoti tik kaip sąmoningai atsikratyti nuo tų energijų, nesvarbu kaip jos besivadintų, ar kaip jas nejaustumėte. Tą darbo dalį galima atlikti kartu su mūsų palydovais, kadangi jie turi priėjimą prie jūsų Akašų Kronikų. Jie gali duoti geriausią supratimą išgijimui. Grįžus, pas jus bus daugiau žinių ir išminties, jūs galėsite naudotis tuo, viso savo gyvenimo metu. Meditacijos su savo Aukščiausiuoju Aš, prikels visas ankstesnes žinias sąmonėje.

Vidinis darbas – pats svarbiausias žingsnis, kurį jūs turite atlikti, kad pagreitinti savo vystymąsi ir sugrįžimą namo.

Šventykloje, sielos lygyje, mūsų palydovai suteiks smulkią informaciją apie tai, kodėl jūs patiriate vienokias ar kitokias problemas su sveikata. Jie parodys, kodėl jūsų gyvenime iki šiol egzistuoja atitinkami sunkumai, ar tai būtų fizinės, protinės, emocinės problemos ir kaip jūs patys jas sukūrėte. Su mūsų konsultantų pagalba jūs išmoksite išgydyti save, visus savo skausmus ir klaidas, palikusias pėdsaką jūsų sieloje. Pilnam jų fiziniam išgijimui, būtina atsikratyti nuo visų emocinių paklydimų ir iškraipymų savo tikėjimų sistemoje. Aš siūlau ne pirmą pagalbą nukentėjusiam, o pilną išgijimą.

Žinokite: fizinės problemos, netgi atsiradusios nelaimingo atsitikimo metu, šaknimis visada eina į emocinį ir mentalinį kūnus. Psichiniai stresai ir psichinės ligos šaknimis išeina iš emocinio kūno. Emocinis kūmas – svarbiausia, reikalaujanti išgijimo sritis. Skausmas, atsiradęs po Lemūrijos ir Atlantidos kontinentų žūties, kai per vieną naktį žmonės tapo išskirti su savo mylimaisiais ir artimaisiais. Tai pagimdė jų sielose didelį kiekį baimių, liūdesio, nusivylimo ir tos traumos atspaudą visi jūs nešiojate savyje.

Atėjo laikas galutinai išgydyti praeities žaizdas ir priimti naują meilės, neribojimo, beprecedentis gailestingumas ir gerovės visiems žmonėms, planetai aplamai, paradigmą. Mes jūsų broliai ir sesės iš Teloso, praeityje artimi draugai, mylime jus visa siela. Mums didelis malonumas ištiesti jums pagalbos ranką, į galutinį prisikėlimą, pakylėjimą Šviesos ir Meilės realybėje.

Mes žinome: Žemės paviršiuje skausmo lygis ant tiek didelis, kad daugumas žmonių uždarė savo širdis, kad apsiginti nuo skausmo, kurio daugiau nebeturi jėgų kentėti. Jūs patys pasirinkote gyvenimo būdą – išgyvenimas, vietoje to, kad paprasčiausiai priimti būties džiaugsmą.

Grupė -  Kad išgyventi trečiame išmatavime, mes netekome daugelio savojo dieviškojo Aš aspektų. Kaip galima išgyti, per tokį trumpą laiko tarpą, pasiruošti planetiniam poslinkiui?

Adama – Tai galima pasiekti giliai suvokiant, ką reiškia "nusileisti, paklusti Dievo Valiai”. Vidinis Aš tiksliai žino, kaip neskausmingai pilnai išsigydyti, išsivalyti ir palydėti jus "Namo”. Išsivalymas nuo praeities skausmų – palaipsninis procesas, tai pats įdomiausias nuotykis iš visų, kuriuos jūs pergyvenote per daugelį savo įsikūnijimų. Žingsnis po žingsnio jis veda prie sąmoningo apsijungimo su visais savo Aukščiausiojo Aš aspektais. To rezultate, širdis atsivers apytiksliai tūkstantį kartų plačiau, nei dabar. Atsiveriant širdžiai, jūs pradėsite žiūrėti savo sielos akimis ir geriau suprasti kas vyksta aplink.

Žinokite: širdis – didis sielos protas, būtent jis sujungtas su Dievo Protu. Dievo Protas žino ir atsimena viską, visus jūsų gyvenimus nuo pat pradžių, jis niekada jūsų neapgaus. Jūsų širdis, dalis jūsų būtybės, kuria pilnai galite pasitikėti, ir kurią galite išmokti suprasti. Brangieji, jūs uždarėte savo širdis todėl, kad baimės ir skausmo lygis buvo per aukštas, kad jį atlaikyti. Praeityje tai buvo būtina apsaugos priemonė. Bet tuo pat metu tai pasitarnavo jūsų vystymuisi, labai nepaprastu būdu, kokiu – greitai suprasite. Dabar tas mechanizmas daugiau nedirba. Pagaliau, atėjo laikas grįžti Namo, prie savo Dieviškumo Šviesos ir Meilės.

 Daugelis vis dar kabinasi už senų baimių, nes vis dar bijo atverti širdį besąlyginei meilei ir atsisakyti nuo senų, "išėjusių iš mados” įsivaizdavimų ir tikėjimų. Jūs bijote, kad atvėrę širdį jūs išbandysite dar didesnį skausmą. Senos baimės ir skauduliai tapo per daug įprasti, su jais jūs jaučiatės saugiai ir komfortiškai.

Grupė – Kaip gi atverti širdį ir pradėti išgijimo procesą?

Adama -  Universalaus recepto nėra. Kiekvienas žmogus unikalus ir kiekvienas turi savo receptą. Kiekvienas žmogus neša savo emocinį bagažą ir eina savo ypatingu keliu. Judėjimo teisinga kryptimi procesą, galima pradėti sekančiai: padaryti sprendimą ir kas dieną išreikšti tvirtą ketinimą. Naudokitės sąmoninga aktyvia meditacija ir derinkite ryšį su savo Aukščiausiuoju Aš. Prašykite savo dalies, priklausančios dieviškumo vienybei, parodyti, nuo ko būtina išgyti duotuoju metu ir kad nukreiptų pirmyn sąmoningam žinių įsisavinimui.

Aukščiausiajam Aš pastoviai duokite signalus ketinimo dėka, apjungti visas savo Aš dalis į vieną ir susijungti su juo. Aiškiai ir įtikinimai ištarkite, kad su pilna atsakomybe, pasitikėjimu, meile ir nuolankumu, pasiruošę priimti apsivalymo procesą. Būkite tikri, kad jūs gausite pilną savojo Aukščiausiojo Aš ir visų Šviesos realybės būtybių palaikymą. Ir tada išsivalymo procesas prasidės visuose lygiuose.

Aukščiausiasis Aš seniai laukia jūsų sugrįžimo prie dieviškumo. Neabejokite, iškart atsilieps į jūsų kvietimą. Niekada neleiskite sau teisti tai, kas su jumis nutinka ir vieną nuostabią dieną jūs pajausite save kitame tunelio gale, nuostabiame pasaulyje, kurio siekėte ir svajojote taip ilgai. Aukščiausiasis Aš elgiasi su jumis jūsų emocijų pagalba. O tai reiškia: būkite dėmesingi viskam, ką jaučiate. Jei tai nemalonumai, praleiskite juos per savo širdies ugnį ir viena po kito pradėkite juos gydyti, kol neatstatysite savojo Aš vientisumo.

Aukščiausiasis Aš nurodys kokias reikia skaityti knygas, su kokiais žmonėmis reikėtų susitikti, sudarys galimybes ir būtinus įvykius. Pastovaus ir tvirto ketinimo būdu, jūs galėsite atverti išgijimui protą ir širdį, tada procesas eis linksmai ir lengvai.

Išgijimas vyks iki tol, kol jūs jo norėsite. Pradžioje jūs pastebėsite, kad darbo labai daug; būkite pasiruošę, tai iš tikro taip. Žiūrėkite į procesą kaip į kelionę prie savo būtybės "saulės” ir žinokite, kad kelyje jūsų laukia malonūs siurprizai ir norų vykdymai. Savo kelionėje jūs ne vieniši. Visi angelai, globėjai, meistrai, visi mes iš Naujos Lemūrijos visada būsime su jumis ir visada padėsime. Visa Motinos-Žemė Dvasinė Hierarchija ir visos Šviesos realybės būtybės laukia jūsų pasirengimo pradėti išgijimą. Tik linktelkit, pakvieskite, mostelkite ranka. Jie bus šalia, kad jums padėti.

Priklausomai nuo išgijimo laipsnio, pas jus grįš energija. Kūnas, pradėjus atsikratyti nuo senų praeities skaudulių ir traumų, jaunės. Pajausite save žymiai gyvesniu ir energingesniu. Žmonija išnaudoja tik 5-10% savo dieviškosios būtybės potencialo. Likusi dalis yra miego būsenoje. Atsibuskite ir išgydykite save. Kai tik jūs atversite širdis ir leisite išeiti skausmui, atkusite. Džiaugsmas kurį jūs išbandysite, bus beribis. Neįtikėtinai atsivers protiniai sugebėjimai ir jūs pagalvosite, "o taip, mes tampame genijais ir gyvenimas tampa nuostabus”. Pačiu sąmoningiausiu būdu atsiverkite dieviškumui ir leiskite sau priimti tas energijas į savo kūną ir gyvenimą.

Grupė – Ar pasieksime mes kada nors būsenos, kada baigsis iliuzijos?

Adama – Žinoma. Kas kartą, kai jūs dirbate su vidiniu Aš, jūs einate vis gilyn ir gilyn. Nuimate vieną sluoksnį po kito. Pas kiekvieną žmogų unikalūs sluoksniai, bet iš esmės, pas kiekvieną iš jūsų jų yra pakankamai daug. Kai jūs galvojate, kad jau atsikratėte vieno sluoksnio ir pasijautėte geriau, staiga jis vėl atsiranda ir žymiai gilesniame lygyje. Tai būna todėl, kad daugumai žmonių šis įsikūnijimas paskutinis. Dabartiniame gyvenime jūs nusprendėte apsivalyti, ne tik nuo paskutiniųjų kelių gyvenimų, bet nuo visų gyvenimų, praleistų šioje planetoje, sukauptų klaidų. Jums būtina išvalyti viską, net pačius mažiausius "įbrėžimus”. Todėl gyvenimas gali pasirodyti žymiai sunkesnis nei anksčiau, o iš tikro visai ne taip. Dabar jūs sąmoningai galite matyti visą procesą, ko anksčiau nebuvo duota.

Grupė – Ar įtakoja planetos užterštumas, su kuriuo mes kas diena susiduriame, į išgijimo proceso greitį?

Adama -  Žinoma, tai pasunkina jūsų užduotis. Pas jus daug kūnų rūšių, kuriuos jūs vadinate subtiliais. Galima išskirti keturių pagrindinių kūnų sistemą: fizinis, emocinis, mentalinis ir eterinis. Kiekvienas iš jų turi daugybę tarp-lygių. Todėl kartais mes kalbame apie 12, o kartai ir daugiau kūnų. Dabar mes netyrinėsime kiekvieną iš jų. Apsistosime tik ties keturiais kūnais, kurie sudaro 25 % visos jūsų būtybės. Visi jie dirba kartu. Slopinant vieną iš jų, jūs slopinate ir visus likusius. Jei gydote vieną, išsigydo ir visi likę. Jeigu jūs priversti kvėpuoti toksinėmis medžiagomis, ar gerti nepakankamai švarų vandenį, žinokite: vienos medžiagos išvedamos iš jūsų kūno pakankamai lengvai, kitų – jūsų kūnas išvesti nemoka.

21 amžiuje chemikalai ir teršalai ant tiek prasiskverbė į maistą, vandenį ir orą, kad jūsų kūnui labai sunku nuo jų atsikratyti. Nuodų lygis kūne toliau auga. Kai žmonija buvo kuriama, toksinių cheminių medžiagų, kurias jūs sukūrėte, tada dar nebuvo. Cheminės medžiagos turi tendenciją apsistoti kūno ląstelėse ir tik teisingas homeopatinių ir vibracinių metodų panaudojimas sugeba panaikinti nenorimus įsibrovimus. Išsivalymo procesas gali pasirodyti pakankamai sunkiu. Darykite viską ką galite, kad išlaikyti švarų kūną: gerkite švarų vandenį, natūralius gėrimus, rinkitės švarius produktus. Kai jaučiate save fiziškai nesveiku, emocijos paaštrėja, protiniai sugebėjimai pažemėja. Jei jūs jaučiate emocinį disbalansą, kenčia ir fizinis kūnas, kadangi viskas surišta. Jūs negalite atskirti vieną nuo kito, kadangi esate viena.

Jūs negalite tapti vienu, jei vengiate išgydyti bent vieną savo energetinę sudedamąją. Pilnas ir galutinis išgijimas įmanomas tik užbaigus visų jūsų kūno lygių išvalymą. Yra žmonės, fiziniame lygyje kenčiantys fizinius susirgimus, sakysime vėžį. Jie pasirengę išleisti didžiulius pinigus vaistams ir chirurginėms operacijoms, nuodijančioms ir deginančioms vėžines ląsteles. Emocinė gi jų dalis, esanti atsiradusio vėžio priežastimi, niekada neimama. Atvirkščiai, jau perkaitusiam emociniam kūnui prisideda dar daugiau stresų ir traumuojančių situacijų. Kokio pasveikimo jūs laukiate, neigiant pagrindinius savo būtybės aspektus?

Kai kurie žmonės gali jausti laikiną pagerėjimą, bet tai ne galutinis ir negrįžtamas išgijimas. Net ir esant kažkokiam tai pagerėjimui, o siela neišmoko pateiktos naujos išminties pamokos, tikro išgijimo įvykti negali. Ir jeigu žmogus miršta po operacijos ar medikamentinio gydymo, išgijimas ir pamokos, kurias jam reikėjo suprasti, lieka neįsisavintomis, kadangi problemos šaknys liko emociniame kūne ir buvo ignoruojamos. Būtent emocijos tapo vėžio atsiradimo priežastimi. Ir visiškai nebūtinai, kad vėžys susidarytų dabartiniame gyvenime. Jei emocinis lygis neišgydytas, pamokos neįsisavintos, liga sugrįš kiekviename sekančiame įsikūnijime iki tol, kol nebus išgydyta, gilaus ir išmintingo problemos supratimo keliu.

Jūsų Dieviškoji Būtybė reikalauja, kad jūs išmoktumėte visas pamokas su pilnu supratimu, suvokimu ir išmintimi, prieš tai, kai įgysite dvasinę laisvę ir grįšite namo, jausite save vieniu. Tik dėl tokios priežasties jūs praeinate tokią ilgą mirčių ir gimimų grandinę.

Šviesos realybės angelai ir kitos būtybės, dirbantys su žmonija, taip pat lanko Didžiąją Šventyklą išsivalymui ir atsistatymui. Jiems tai tarsi dezinfekcija nuo tų energijų, kurias jie pasigauna žmonių bendruomenėje.

Aukščiausiasis Aš veikia Kūrėjo Dieviškajame lygyje. Išgydymo tikslais jis labai glaudžiai veikia su angelais, pakylėtais meistrais, žvaigždžių broliais ir su mumis. Mes niekad negalėtume dirbti su jumis, be Aukščiausiojo Aš leidimo. Bet ką pradedant, pradžioje reikia pasistengti susisiekti su savo Aukščiausiuoju Aš. Reikėtų išreikšti tvirtą ketinimą, ką jus norėtumėte padaryti, ką išgydyti ar išvalyti. Jei tai už jus darysime mes, kaip jūs tada tapsite meistrais, nešančiais dieviškumą?

Kartais žmonės labai pyksta ant Pakylėtųjų Mokytojų ar Angelų Hierarchijos, kadangi jaučia, kad maldos arba nenueina, arba ateina ne tas atsakymas, kurio jie laukė. Tada jie atsisako nuo savo ištakų ir uždaro širdį pagalbai.

Pasvarstykime, sakysime pas vieną iš Mokytojų, kad ir Jėzų/Sananda jūs prašote pinigų kelionei, o kelionė neįvyko. Arba prašote sujungti jus su atitinkamu žmogumi, o tai neįvyko. Vietoje to, kad paklusti Dieviškumo matymui ir Aukščiausiojo Aš išminčiai, žinančiam geriausią jūsų problemų sprendimo būdą, jūs pykstate ant Dievo ir Pakylėtųjų Mokytojų. Nusprendžiate daugiau su jais neturėti reikalų ir užveriate duris.

Toks elgesys dažnai sutinkamas žmonių visuomenėje. Dabartiniame įsikūnijime toks siauras mąstymo būdas atima iš žmogaus palaikymą. Jūs niekaip negalite suprasti, kad nei Angelai, nei pakylėtieji mokytojai negali su jumis kontaktuoti be jūsų ir be jūsų Aukščiausiojo Aš leidimo. Aukščiausiasis Aš tiksliai žino, kas reikalinga kelyje į tobulumą ir kokie dabartinio gyvenimo tikslai. Angelai ir mokytojai visada dirba glaudžiame kontakte su Aukščiausiuoju Aš, kad padėti realizuoti "didžius” jūsų išsimokslinimo užbaigimo planus. Kai jūs esate trečio išmatavimo pasaulyje, ant jūsų sąmonės tarsi nuleista uždanga, todėl jūs ir negalite matyti visų savo įsikūnijimo perspektyvų.

Aukščiausiasis Aš – jūsų vadovas, o siela neša visų jūsų kilimų ir kritimų bagažą. Pakylėjimas – tai visų jūsų sudedamųjų apsijungimas į vieną. Pradedama save asocijuoti su savo Aukščiausiuoju Aš, pilnai priimant savo dieviškumą. Finalinė pakylėjimo scena – pats nuostabiausias įvykis, koks tik begali įvykti jūsų evoliucijoje. Tiek daug gyvenimų jūs triūsėte su vieninteliu tikslu ir dabartiniame gyvenime jūs tą tikslą galite pasiekti. Jūs galite tapti tuo, kuo jūs norėjote tapti, kadangi dabar pakylėjimo durys atvertos tiek plačiai, kaip nebuvo atvertos niekada, per paskutinį milijoną metų.

Jūs gavote teisę pasakyti tai galimybei "taip” ir Pakylėti. Galite tikėtis mūsų begalinės pagalbos ir meilės. Būkite išmintingi ir pasinaudokite ta reta galimybe. Nėra geresnio laiko tai padaryti. Jums reikėtų su pilna atsakomybe atlikti sąmoningą pasirinkimą pakylėjimui ir norėti to labiausiai pasaulyje. Bet niekas negali jus priversti. Tai tik jūsų pasirinkimas.

Dabar jums siūloma pati patraukliausia galima vystymosi perspektyva. Ar norite paimti mūsų ištiestą pagalbos ranką ir grįžti Namo? Mes jau namie. Norite prisijungti?

Kelionė į Didžiąją Nefritinę Šventyklą, sąmoninga meditacija.

Tai nuostabi dieviška vieta, kur jėgų atstatymui ir išgijimui ateina būtybės iš visų planetos dimensijų. Šviesios dvasios, tiesiogiai dirbančios su žmonėmis, taip pat ateina čia, kad išvalyti savo energijas. Šventyklą lanko ir Galaktinės Būtybės. Ši įžymi Šventykla labai populiari. Ji pastatyta iš nepaprastai švelnaus tono obuolių-žalumo švaraus nefrito.

Atsisėskite patogiau, susikoncentruokite į širdies čakrą, atsipalaiduokite ir pradėkite išgydančių energijų įsisavinimą. Kviečiu sąmoningai vykti su manimi į kelionę, Telose, po Šasta kalnu, šiaurės Kalifornijoje esančią Didžią Nefritinę Šventyklą. Ten jūs vyksite eteriniame kūne. Toliau fokusuokite savo dėmesį į širdies čakrą, išreikškite ketinimą savo Aukščiausiajam Aš ir jūsų globėjai padės įvykdyti šitą patirtį. Telose dauguma laukia jūsų atvykimo ir pasiruošę padėti. Sąmoningai paprašykite savo globėjų pristatyti jus prie Šventyklos įėjimo ir jie tai noriai padarys. Jie puikiai žino tą vietą ir kaip jus ten palydėti.

Pilnai atpalaiduokite kūną, giliai kvėpuokite ir atsiminkite, kad nusprendėte keliauti į Didžią Nefritinę Šventyklą. Dabar jūs sugebate sąmoningai pamatyti save prie įėjimo į Šventyklą. Tai didžiulė Šventykla – keturių briaunų piramidė, sudėta iš nepaprastai švelnaus atspalvio obuolio-žalumo nefrito. Jus sveikina Aukščiausiasis Žynys, jis ir Šventyklos vadovas. Grindys išklotos iš nefritinių plytelių. Keliose vietose, į 10 metrų aukštį muša auksiniai-žali, liuminescenciniai šviesos fontanai, sukuriant neįtikėtiną mistinį efektą. Pajauskite save toje vietoje, apsidairykite aplinkui. Įkvėpkite Šventyklos oro, pajuskite nepaprastą gyvybišką energiją, sukuriamą fontanų, švarią, prasiskverbiančią, išgydančią energiją, egzistuojančia Šventyklos ore. Kaip stebuklingai ji jus veikia, atgaivinant ir atjauninant visą jūsų kūną. Nors Šventykloje jūs esate eteriniame kūne, grįžę, visas tas energijas jūs atnešite fiziniam kūnui. Tam, kad sukaupti kaip įmanoma daugiau tos energijos, giliai kvėpuokite.

Didelėse nefritinėse vazose matote augančias visokiausių formų smaragdo žalumo gėles, kurios sukuria iš tikro užburiančią aplinką. Įsižiūrėkite ir pajuskite tos vietos šventumą. Leiskite sau pajusti supančios jus atmosferos energijas ir pasilikite čia tiek, kiek galite.

Vyriausias Žynys pristato jus mūsų bendruomenei, kurie bus jūsų vedliais ir padėjėjais, kol jūs čia. Lydint savo palydovui, jūs įeinate į Šventyklą ir matote didžiulį apvalainį nefritinį akmenį, trijų su puse metrų skersmens ir dviejų metrų aukščio. Tas akmuo neša labai subtilias ir švarias išgijimo vibracijas. Akmens viršuje stovi 25 centimetrų aukščio Vaza, padaryta iš nefrito ir aukso. Joje deda, smaragdo-žalumo spalvos, Amžina Išgijimo Liepsna, tarnaujanti žmonijai daugelį milijonų metų.

Pajauskite Liepsną savo sielos gilumoje, atverkite jai savo širdį, apgaubkite ja savo emocinį kūną. Taip, į šventyklą jūs galite pasiimti ir savo emocinį kūną. Ta didinga Liepsna dega visada ir palaiko pagrindines, planetos motiniško kūno, energijas. Liepsna turi sąmonę. Ją maitina Šventos Dvasios, angelų ir mūsų meilė. Kai tik jūs prieinate prie nefritinio akmens, Šventyklos Žynys kviečia atsisėsti jus į nefritinę kėdę, meditacijai ir fokusavimuisi į tai, kam jūsų gyvenime būtinas išgijimas. Kokius pasikeitimus savo sąmonėje jūs norėtumėte gauti išgijimo procese? Dabar jūs gaunate telepatinį vadovavimą savo globėjų pagalba. Visi gauti nurodymai išsisaugo jūsų sieloje ir širdyje. Dabar mes minutei pasitraukiame, kad leisti jūsų Aukščiausiajam Aš padirbėti su globėjais jūsų labui (Pauzė)

Pažiūrėkite aplinkui, atkreipkite dėmesį į kristalus, papuošalus ir išgydančias Šventyklos energijas. Giliai kvėpuokite. Įkvėpkite išgydančią energiją taip giliai, kaip tiktai galite; jūs nešite tas energijas savo fiziniam kūnui. Toliau giliai kvėpuokite. Dabar jūs esate planetos pačioje švenčiausioje, išgydančioje vietoje. Čia jūs galite pasilikti tiek, kiek reiks, niekur neskubėkite. (pauzė)

Kai baigsite, atsikelkite nuo kėdės ir kartu su palydovu apeikite Šventyklą. Žiūrėkite ir gėrėkitės. Nebijokite su palydovu aptarinėti savo sielos problemas ir prašyti pagalbos tolimesniam išgijimui. Džiaugsmingai priimkite viską, kas jums atsivers. Tegul jūsų nejaudina tai, kad vėliau negalėsite atsiminti savo kelionės. Daugumai žmonių, kol kas tai neturi reikšmės – gaunate informacija šiek tiek kitokiame lygyje.

Jeigu jūs jaučiate, kad laikas grįžti į realybę, grįžkite. Padarykite keletą gilių įkvėpimų. Žinokite: jūs galite grįžti bet kuriuo momentu, kai tik panorėsite. Kiekvieną kartą planuojant kelionę į Šventyklą, žinokite:  jums bus suteikta tokia pat pagalba, kaip ir pirmą kartą. Kuo dažniau jūs grįžtate į šventyklą, tuo lengviau jūs atstatote ryšį su mumis. Mes pasiekiami visada. Ir prašome iš jūsų pusės irgi ištempti ryšio siūlą. Būtų nuostabu padaryti tai abipusiai.

Baigdami meditaciją mes siunčiame jums meilę, taiką ir išgijimą. Mes visada pasiruošę padėti. Mes jus mylime. Priimkite mūsų dalyvavimą. Mes visad šalia; jums tenka tik pagalvoti ir nuoširdžiai paprašyti. Ir mes čia.

 
 
Peržiūrų: 10129 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 4.2/4
Viso komentarų: 2121 2 3 ... 17 18 »
0  
1 Doremi   (30.10.2012 09:24) [medžiaga]
labas rytas suraitytas
tram pam pam
būkite sveiki visi ir žolininkai neturės veiklos tongue užsiimsime kitais maloniais dalykais,
žolytes nepešime, bet sodinsime grožiui biggrin

0  
2 spurgelis   (30.10.2012 13:15) [medžiaga]
maistui ir arbatai dar naudojamos žolytės,ne tik vaistams smile

0  
3 Gėlė   (30.10.2012 13:20) [medžiaga]
Lapkričio 14 dienos Saulės užtemimas vyks šalia Karminio Mėnulio mazgo Rachu, taigi, nepaisant gana rūsčios nuotaikos, sudėtingos ekologinės situacijos ir grėsmingai sukilusių gamtos stichijų, šis užtemimas duos didžiulį dvasinio vystymosi impulsą, padės užčiuopti buvimo būdus, kupinus dvasios drąsos ir jėgos tiems, kurie stengsis nepataikauti savo ar kitų silpnybėms ir girdėti dvasios vedimą. Šį mėnesį ypač praverstų paleisti iš savo gyvenimo tai, kas jį apsunkina, daro inertišką, lėtą, kas mus silpnina.
Lapkritis – tai metas, kai didžiausią dėmesį vertėtų nukreipti į dvasinės jėgos savyje atvėrimą, į mokymąsi išlikti sudėtingose aplinkybėse be panikos, silpnumo apraiškų. Materialiąja prasme svarbu bus sutelkti gyvybinius, materialius, intelektualius resursus, kad išsaugotume tai, kas brangiausia, – tai ne metas išlaidavimui, pretenzijoms ar plėtrai. Stipriesiems mėnuo suteiks didžiulį priartėjimą prie dvasinių realybių, stipraus ryšio su dvasia, savo siela užmezgimą.
Wolmer

0  
4 Gėlė   (30.10.2012 13:23) [medžiaga]
http://www.laimingasvanduo.lt/lt/apie-vandeni

0  
5 Gėlė   (30.10.2012 16:41) [medžiaga]
daug visko skaitantiems rusiškai:
http://zhurnal.lib.ru/janr/index_janr_14-1.shtml

0  
6 PlejadieteLina   (31.10.2012 01:01) [medžiaga]
Visiems, kurie nori eiti pirmyn, kurie nori dirbti VISUMOS LABUI, perduodu si prasyma: jei galit, ir jei yra noras, PRASAU uzdekite po zvakele ir PASIUSKITE MEILE TIEMS, kurie lapkricio 1 - osios nakti nuskendo kartu su Atlantidos zemynu. Nesvarbu kur uzdegsite zvakele, - namuose ar ant netvarkomo nezinomo Kapo. PRISIMINKIME TUOS, kurie ta lapkricio 1 - osios nakti nuskendo kartu su Atlantidos zemynu.

Zmonijos atmintis tai mena: juk ir si diena vadinama VISU SVENTUJU DIENA, nes Atlantu Civilizacija buvo tiek pasiekusi, kad Juos vadino SVENTAISIAIS.

Uzdekime zvakele ir pasiuskime Jiems MEILE, kuo nuosirdziausiai, is pacios Sirdies gelmiu.

JIE TA LAPKRICIO 1 - OSIOS NAKTI ISEJO. Bet Ju Ismintis JAU BUNDA MUMYSE!

0  
7 PlejadieteLina   (31.10.2012 01:16) [medžiaga]
VYTAUTAI,

Tu pajuokini mane. Aciu Tau!

MONNTOS - MANTAI,

Rasai, - jog Tavo Siela jau viska zino -, TAIP, zino. Zino tiek, kiek siuo metu Jai (Sielai) reikia zinoti! Tavo Siela YRA GERA.
Tu man vis priestarauji, bet juk priestaravimai neegzistuoja. Tai ILIUZIJA, nes yra tik - Tavo ir mano nesuderinamos energijos!

VYTAUTAI ir MONNTOS,,,

pernelyg zerinti Judviem mano Padange, pernelyg tolimi tos Padanges auksciai. Ir Jusu Sviesa dar negali toje Padangeje pasilikti, nes nepakankamai dar stiprios Jusu saknys.

Svelniai, svelniai, su MEILE - as Judu apkabinu.

0  
8 PlejadieteLina   (31.10.2012 01:30) [medžiaga]
GELE,

Komentaruose radau klausimu, skirtu man. Tad atsakysiu.

Taip, Plejadieciai, visose Planetose atlieka ta pati (uzsejimo) darba. Tai TEKEK VISKAME Gentis.

Kitose Planetose zmogaus vystymasis vyksta kitaip, ten Geris ir Blogis yra VISISKAI KITOKS. Bet tai yra, nes kitaip nevyktu Tobulejimas - nebutu jokios prasmes!

Be uzsejimo, visos Planetos butu tuscios!

Laisvos valios Planetu daugiau nera, NES VISOSE PLANETOSE, ZMONIU EVOLIUCIJA EINA - KUREJO NUSTATYTU KELIU.

Klausi - kitose Planetose, zmones su Sielomis ar ne? - Juk jau komentaruose rasiau, kad Beribiame Kosmose YRA PUSIAUSVYRA: puse Planetu YRA MIRTINGOS (zmogus) ir puse Planetu YRA NEMIRTINGOS (zmogus).

Tyra Tyra Dvasios MEILE Jus as apkabinu.

0  
9 Gėlė   (31.10.2012 10:33) [medžiaga]
Ačiū Lina, laukiau atsakymo ir jis parėjo, su savo kantrybe dar turiu daug darbuotis :) Labai įdomu, dėkui.
Uždegsim būtinai žvakutes, visada mintyse esu tiek su savais išėjusiais, tiek su visais... Įdomią datą Atlantida pasirinko...

0  
10 Doremi   (31.10.2012 10:33) [medžiaga]
lina, o man vaidenasi, kad tau vytauto ir montės dangūs nepasiekiami wacko jų dangūs irgi šviesūs, gal būt jie ne žėri akinančiomis spalvomis, jų dangūs švelnių tonų su sproginėjančiais laimių burbulais wacko
tau savo, jų savo,
norėtum sukelti pavydą savo aprašomu gyvenimu, bet nepavyks,
daugiau ar mažiau, šio puslapio lankytojai turi savų laimių
dabar galvoju wacko
atšalo ir ožkelę tvartan uždarė, todėl jos nematau čionai, bet ji ištrūks, pasirodys
žiūriu pro langą-o jau žvirbliai kad įsipenėją surprised į saują netilptų kaip paprastai
šokinėja sniege, sėklas rankioja ir gaidį erzina, nors gaidžiui mažai rūpi žvirbliai wacko vištos jo septynios, susitvarkyk kad gudrus cool

0  
11 Gėlė   (31.10.2012 10:44) [medžiaga]
Ožkelė jo dingo, ir Aldas ir Bebriukas, bet sakykime kad laikinai, lauksime gryztant.
Nežinau ar tai noras sukelti pavydą, man labiau panašu kad kalbama "skirtingomis kalbomis" ir nesigirdi kito širdies balso + metaforos tarp eilučių, arba spontaniškas ala "teisybės rėžimas" per daug nesigilinant į tai ką sakai...

Noriu tikėti kad čia žmonės bendrauja atvira širdimi, be noro įskaudinti, pažeminti kitą ir panašiai, jeigu kada tai "netyčia" atsitiko, galima atsiprašyti, kad ir dabar pat :)

Aš atsiprašau visų, jeigu kažką netyčia įskaudinau - tikrai to nenorėjau, AČIŪ, KAD ESATE - VISI.

1-10 11-20 21-30 ... 161-170 171-178
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Spalis 2012  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0