Ketvirtadienis, 25.04.2024, 08:01
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2011 » Spalis » 4 » Perėjimo malda. Sanat Kumaras
22:10
Perėjimo malda. Sanat Kumaras

Visiems gerai žinomos dvasinės praktikos, dabar nustoja veikti. Tai apsprendžiama, naujų labai galingų energijų, iš Centrinės Saulės įtaka ir Planetos kvantinės bei magnetinės struktūrų pokyčiai. Planetą ir gyventojus, pasirinkusius Pakylėjimą, ruošia Kvantiniam Šuoliui. Tai žino daugumas, bet ką gi žino ne visi:

1.    Sprendimą apie pasiruošimą Perėjimui priima pati Siela ir niekas, be jos nepriims sprendimo, dėl jos tolimesnio Likimo.

2.    Sielos, nusprendusios atlikti Perėjimą, paruošimą, pagal Kosminės Tarybos nuorodą, atlieka specialistų komanda, tam specialiai sukurta ir dirbanti su konkrečios Sielos vibracijomis. Tai būtina kiekvienos sielos individualiam paruošimui, nes subtilieji kūnai pas visus skirtingi.

3.    Paruošimas vyksta ir dieną, esant aktyviam gyvenimui ir naktį, išėjimo iš kūno metu. Darbas miego metu žymiai produktyvesnis, todėl laiko poilsiui šiuo metu, reikia daugiau ir ryte žmogus ne visada jaučiasi pailsėjęs. Kelionės naktį gali netgi iššaukti atsiminimus dienos metu, bet ne kaip sapnus, o kaip realius nuotykius. Milijonus kartų mes išeidavome iš kūno ir net nesusimąstydavome – kam tai reikalinga? Dabar tai paaiškinama ir siela tą darbą gali atlikti sąmoningai. Aš žinau, kad daugumas Sielų jau pradėjo atsiminti kas jos tokios ir iš kur atėjo, bet daugumas dar ieško atsakymo.

4.    Pagrindinė Žemiečių dalis – būtybės iš kitų civilizacijų, atkeliavę iš Plejadžių, Sirijaus ir nedidelis procentas iš kitų planetų, bet visos jos atėjo norėdamos atlikti Kvantinį Šuolį ir sėkmingai praėjus tuos išbandymus,  pakilti į  žymiai aukštesnį vystymosi lygį. Ne visi galės laimingai baigti tuos išbandymus ir kažkas netgi gali prarasti prieš tai įdirbtą Šviesą, bet tai buvo jūsų savanoriškas pasirinkimas.

" Malda”(meditacijos, praktikos, požiūris į gyvenimą ir aplinkinius...), kuri bus duota, skirta Sielos sąmoningam kasdieniniam naudojimui, pagalbai ir jos paruošimui Perėjimui. Bet kuris žmogus, nepriklausomai kokių religinių įsitikinimų, gali naudotis šia informacija. Reikalingas tik proceso suvokimas, kuris yra Subtiliuosiuose Laukuose ir tikėjimas jo sėkminga pabaiga, vien žiniomis ir protu negali būti pakeltas į paviršių. Tai ir yra nuojauta, apie kurią jūs anksčiau girdėjote, bet sąmoningai negalėjote jos suprasti. Suvokimas, ne pasirinkimas protu, o pasirinkimas Subtiliajame to kelio Plane.

Žmogaus noras eiti į penktą išmatavimą – žmogaus kūno noras, o pasirinkimas yra Sielos, kuris yra pirmaeilis ir ne visada sutampa su tais norais. Sužinoti savo Sielos norus – pagrindinis šio momento  uždavinys.

Šis straipsnis kaip atmintinė, kurioje sukoncentruotai bus duodama, individo paruošimo Perėjimo procesui, schema, ar ne Perėjimo tiems, kas tai pasirinko. Visa informacija čia duodama kvantiniu pavidalu ir nežiūrint į jos kompaktiškumą, jūs sugeriate būtiną informaciją, kurios jums prisireiks darbui su savimi. Naujos kvantinės energijos praktikos tokios kaip " Auksinis Skritulys”, "Kristalinė Energija” ir t.t. perduotos jums gyvenimo Kelio praėjimo palengvinimui, bet jos negali savarankiškai keisti žmogaus mentaliteto – tai jo individualus darbas. Iliuzija yra tai, kad tik užsiimant šiomis praktikomis, žmogus galės pilnumoje save tobulinti. Tam reikia dar daug ko daugiau, apie ką bus kalbama.

Žmonių mąstymas atveda juos į aklavietę, o Ego neleidžia pripažinti to. Ieškoti savo kelio tampa vis paprasčiau ir tuo pat metu sudėtingiau, nes duotuoju momentu pasiruošimas Perėjimui labai žemas ir Sielai sunku apsispręsti savo tolimesniame vystymesi. Iš čia jausmų nepastovumas ir pojūčių tuštuma, kurią Sielos užpildo alkoholiu, narkotikais, seksu. Tai ne jų kaltė, o Eksperimento, kurį pravedė Aukščiausieji Žemėje ir kuris dabar baigiasi, rezultatas. Aš sakau Aukščiausieji, ne daug jėgų, skirtingo išsivystymo lygio ir turintys skirtingus tikslus, dalyvavo tame. Taip mūsų Kūrėjo, šioje planetoje-laboratorijoje, buvo organizuotas darbas. Aš irgi negalėjau kištis į tą procesą ir tik dabar galiu apšviesti tuos įvykius. Būsimo Perėjimo džiaugsmas toks didelis, kad Sielos užmiršta apie pasiruošimą tam procesui. Straipsnio tikslas – padėti "prabudusiems” pasirinkti teisingus sau žingsnius, o neprabudę jo ir neskaitys.

Sielos būsena šiuo metu

Kiekvieno individo Siela randasi skirtingoje būsenoje. Tai priklauso nuo sukauptų klaidų, praeitų ir įdirbtų, subtiliuosiuose Planuose, pamokų. Kiekviena Siela turi bendravimo su Kūrėju patirtį, bet ta informacija uždaryta iki pilno Sielos prabudimo momento. Tai padaryta dėl maksimaliai  efektyvaus mokymo Dualybėje proceso ir galimybės, kaip nuo tramplino šokti aukštyn. Tačiau tai gali būti šuolis ir į kitą pusę, tai yra į vystymosi lygio pažeminimo pusę. 25% šiuo metu yra tokioje būsenoje ir likusį laiką, gali panaudoti situacijos pakeitimui.

Žmonės pasirinko degradacijos kelią, griauna savo subtiliuosius kūnus, o kaip to pasekmė ir fizinį kūną. Iš čia atsiranda ankščiau nežinomos ligos ir su žmogumi atsitinka įvairūs "atsitiktiniai” nemalonumai: avarijos, traumos, apiplėšimai, kurie yra mentalinės degradacijos pasekmė. Tokio žmogaus siela neina į penktą išmatavimą, jai ten bus nekomfortiška ir ji galės praeiti evoliuciją kitoje, trimačio tankio, planetoje. O kažkas pateks netgi į gyvūno kūną, bet tai, pasikartosiu, asmeninis Sielos pasirinkimas. Ji realiai įvertina savo būseną ir pasirenka vietą tolesniam komfortiškam buvimui. Tokioms Sieloms, šis straipsnis nereikalingas, o Sielos priėmusios sprendimą apie judėjimą į žymiai aukštesnį tankį, turės ruošti savo energetinius kūnus aukštų vibracijų priėmimui. Kaip ruošti savo energetinius kūnus mes pasakosime antroje dalyje.

Pasiruošimo perėjimui formos  

Pasiruošime Perėjimui, turi būti išspręsta pagrindinė užduotis – paruošimas visų keturių kūnų. Šis darbas reikalauja didelių pastangų ir energetinių išteklių. Pagrindiniu uždaviniu čia yra maitinimosi pakeitimas, augalinio maisto pusėn, emocijų kontrolė ir visų kūnų, adaptacijos prie penkto išmatavimo energetikos, praktikos pravedimas. Ką tai reiškia? Mes turime išmokti suvokti save penktame išmatavime. Tai galima padaryti skaitant afirmacijas:

1.    VARDAN AŠ ESU TAS KAS AŠ ESU, IŠREIŠKIU KOLEKTYVINĮ NORĄ MANO DIEVIŠKO TANKIO, ATIDARYTI MANO SĄMONĖJE DIEVIŠKĄ PENKTO IŠMATAVIMO LYGI.

2.  VARDAN AŠ ESU TAS KAS AŠ ESU , AŠ LIEPIU VISOMS MANO LĄSTELĖMS, MANO GENAMS IR MANO SĄMONEI PEREITI Į PENKTĄ DVASINIO KOSMINIO SUVOKIMO LYGI.

3.    VARDAN AŠ ESU TAS KAS AŠ ESU, AŠ LIEPIU PILNUMOJE ATSIBUSTI MEILEI, GALINGUMUI IR JĖGAI, KURIE ATITINKA MANO EGZISTAVIMĄ PENKTAME IŠMATAVIME IR SUVOKIMO LYGĮ.

4.    VARDAN AŠ ESU TAS KAS AŠ ESU , AŠ LIEPIU VISOMS MANO LĄSTELĖMS, SISTEMOMS IR ORGANAMS, VISAI MANO BIOLOGINEI SISTEMAI PRIIMTI PENKTO IŠMATAVIMO ENERGIJOS LYGĮ, IR PERSITVARKYTI Į TĄ GYVENIMO LYGĮ.

TEBŪNIE TAIP

Tai reikia daryti kasdien, nepriklausomai nuo ląstelių pasiruošimo priimti penkto išmatavimo energetiką. Rezultatų nereikės ilgai laukti – jūs greit pastebėsite pokyčius odos ląstelių būsenoje. Senos atgyvenusios ląstelės pradės gausiai atkristi ir energetikoje jūs pajausite jėgų antplūdį. Aš rekomenduoju prieš visų praktikų pradžią skaityti Pakvietimą bendram vibracijų pakėlimui:

 VARDAN AŠ ESU TAS KAS AŠ ESU, su Žemės Karmos Valdovų leidimu, vadovaujant Sanat Kumarai, esant Arkangelo Maiklo apsaugoje, aš kreipiuosi į savo Aukščiausiąją Būtybę, savo Paauksuotą Angelą ir prašau pakelti visų mano kūnų vibracijas iki tokio lygio, kuris man leidžiamas, šiame sąmonės vystymosi etape. Aš prašau pakelti visų mano kūnų vibracijas iki tokio lygio, kuris eis mano Sielos vystymosi labui, Sielų tų žmonių ir Būtybių, kurie mane supa, visos Erdvės labui, planetos Žemė evoliucijos labui. Aš dėkoju visoms Aukščiausioms jėgoms už pagalba. Aš prašau Arkangelą Rafaelį išgydyti visus mano kūnus ir užpildyti išgydytas vietas tos spalvų gamos Šviesa, kuri padės mano kūnams išgyti. Aš su atvira Širdimi priimu suteiktą pagalbą ir dėkoju Žemės Karmos valdovams už leidimą, duotą Pakylėtoms Šviesos Jėgoms suteikti pagalbą man ir visai nepakylėtai žmonijai, o taip pat visoms Būtybėms, einančioms evoliucijos laiptais, visos planetos Žemė naudai. Aš priimu pokyčius vykstančius su mano kūnais ir sąmoningai nukreipiu Dievo Šviesą, einančią per mane, į tas vietas kur ji būtina. Tebūnie taip.

Šią praktiką aš rekomenduoju atlikti kasdien, per daug čia nebus. Tai padės jums paruošti save naujoms vibracijoms. Taip pat gerai dirba malda "minimali apkrova visiems organams”, aš ją duosiu pabaigoje. Šiaip tai nereikia savo kasdieniniame arsenale turėti daug maldų ar meditacijų, reikia išsirinkti būtiniausias ir jas skaityti, aš net pasakyčiau kurti – suvokimas ir malda turi eiti kartu. Energetiką stipriai veikia mūsų maitinimasis. Visi žino, kad žmogus pereis prie augalinio maisto ir ims daugiau energijos iš aplinkos, bet per prievartą to daryti neverta, tai turi tapti vidiniu žmogaus poreikiu. Nors, nuo mėsos reikia pradėti atprasti jau dabar. Apie maitinimąsi, aš atskirai nieko nepasakosiu, to ką jūs skaitėte, pilnai užtenka. Galima apsistoti ties emocijomis, nes tai labai svarbus momentas. Emocijos jūsų gyvenime įtakoja viską, netgi įvykiai nesusiję su mūsų sveikata priklauso nuo mūsų emocijų. Todėl pastoviai atsimename apie tai ir naudojamės valančia mantra:

 Bet kuri negatyvi mintis, priekabi, bauginanti situacija, scenarijus, noras atkeršyti, atsakyti jėga.

Tariame:

Tai ne mano mintis (situacija) Aš ją palaiminu, išlaisvinu ir su Meile paleidžiu. Visus žmones su kuriais aš šiandien (data) susitikinėjau ar kalbėjau telefonu, netgi trumpam, visas situacijas kuriose aš dalyvavau šiandien AŠ PALAIMINU, IŠLAISVINU IR SU MEILE PALEIDŽIU.

Tokiu būdu, kontroliuojant emocijas, mes galėsime pakeisti dabartinį gyvenimą ir paruošti save Perėjimui. Turimos praktikos bus efektingos, jei jas taikysit suvokdami, paliesdami Sielos giluminius sluoksnius. Priešingu atveju, jei jūsų jausmai neatitinka, pakitimai įvyks tik išoriniuose sluoksniuose, tai reiškia, kad pasiruošimas bus neefektyvus.

Santykiai su aplinkiniais

Santykiai su aplinkiniais – tai jūsų paruošto darbo rezultatas, savo rūšies testas. Pagal juos galima spręsti, kiek  efektingai jūs atlikote darbą. Jeigu pas jus liko neužbaigtos situacijos (nepriklausomai nuo teisingumo, pagal žemės matus), vadinasi atleidimo procesas neužbaigtas ir gerai būtų padirbėti ties atleidimu: Atsipalaidavote ir įeikite į meditacinę būseną. Pakvieskite savo Arkangelus ir Globėjus, savo Aukščiausiąjį AŠ, jūsų Dvasią. Pareikškite norą, kad meditacija praeitų naudingai jums ir visiems. Pareiškiate norą atsipalaidavimui nuo bet kurios negatyvios energijos kitų žmonių atžvilgiu, pilnutinai ir absoliučiai jiems atleisti. Po to atlikite atleidimo meditaciją, kiekvienam iš jų atskirai iš eilės, vizualizuokite tą žmogų, nuoširdžiai ir pilnai atleiskite jam, prašant jo atleidimo, palaiminant ir paleidžiant jį, o taip pat atleidžiant sau. Po to padėkokite savo aukščiausiems aspektams, savo Angelus ir Globėjus, išeikite iš meditacijos. Tai reikia atlikinėti iki tol, kol pas jus nedings visi nemalonūs pojūčiai žmonėms, su kuriais jums reikėjo bendrauti. Juk jūs vienas kitam buvote mokytojais ir nežinodami padėdavote atidirbti jūsų numatytas pamokas. Ypač svarbūs santykiai su artimais žmonėmis, nes jus dar riša ir Karma, neišspręsdami tos situacijos jūs padidinsite Karma ir po to vėl grįšite prie jos. Praeiti Pakylėjimą su nuoskaudomis ir įsižeidimais neįmanoma. Skaitysime kad ir šitą jūs išspręsite, todėl einame toliau.

Pasiruošimas permainoms jūsų namuose 

Šios dalies informacija jums nežinoma, bet turi svarbių momentų. Kalba eis apie jūsų namų energetiką. Namų energetika surišta ne tik su jų išsidėstymu Žemės magnetinėje gardelėje, bet ir nuo daiktų išsidėstymo. Feng-Šui daug kalbama apie tai, svarbiausia kad jūs suprastumėte, kad daiktų išdėstymas įtakoja psichinį emocionalumą. Jeigu jums, nuo kažkokio daikto ar jo išdėstymo,nekomfortiška, tai jums reikia pakeisti tai. Sufleravimas, net nežinant Feng-Šui įstatymų, galima padaryti taip, kad viskas būtų harmonijoje.

Dabar, skirianti nuo dvasinio pasaulio, uždanga plonėja ir jūs vis aštriau jaučiate įvairius "sufleravimus” iš ten. Perėjimo pasiruošimui, jums pakanka turėti minimum daiktų ir maksimum maitinančių energetinių rezervuarų. Jų funkcijas gali vykdyti religiniai daiktai, kristalai, gali būti netgi vardiniai talismanai, aš jums visada rekomenduoju nešiotis su savimi kristalinius rutuliukus. Jei jūs norite kažką pakeisti namuose, o šeimos nariai tam priešinasi, tai to daryti nereikia. Vadinasi to reikalauja šeimos energetika.

Išorinės pagalbos panaudojimas

Pagalba, jums ateina pastoviai, nuo jūsų Aukščiausių jėgų. Aš sakau "nuo jūsų”, nes pas kiekvieną jie savi. Pats pagrindinis jūsų pagalbininkas yra jūsų Auksinis Angelas. Tai jūsų aukščiausias aspektas, kuris pastoviai yra "švarioje sąmonėje” ir visada žino, ko jums reikia, o ko ne. Tai jis modeliavo jūsų gyvenimo planą ir sekė, kad jūs maksimaliai jį įvykdytumėte, viskas suplanuota. Štai kodėl, kai kuriais atvejais, jūsų siekiai lieka nerealizuoti, kaip jūs neprašytumėte visus Šventuosius apie tai, nes tai neatitinka jūsų ir sudarytos įsikūnijimo programos. Būna, kad gyvenimiška programa keičiama, bet tai būna retai. Aš dabar kalbu apie globalias gyvenimo patirties kryptis, kadangi detales ir situacijas jūs sau modeliuojate kasdieniniu gyvenimu. Bendras scenarijus irgi gali būti perrašytas, bet tai tik Kūrėjo prerogatyva, ką jis ir darė, planetos pasiruošimo Pakylėjimui, procese. Jūsų Angelas pastoviai palaiko ryšį su jumis, jūs jo negirdite, nes jūsų užterštas apvalkalas neleidžia prasimušti subtiliai energijai. Būna netgi atvejai, kai  dėl žmogaus žemos energetikos,  ryšys su Angelu nutrūksta ir žmogus patenka po "kitų angelų” valdymu. Bet daugumoje atvejų tai buvo įvykdyta jūsų Angelo nurodymu. Labiau čia nesigilinsime, nes tai labai plati tema.

Visko šaltinis - Saulė

Saulė yra visko egzistuojančio Saulės Sistemoje kūrėja. Taip, jums nepasigirdo, būtent Saulė. Kaip jūsų planeta yra gyvas organizmas, taip ir Saulė yra dar daugiau išsivysčiusi būtybė. Joje randasi visa eilė Pakylėtųjų Mokytojų, Avatarų. Visa, Saulės Sistemos energija, išeina iš Saulės. Pakitimai, kurių laukia visi, palies ir Saulę. Netgi ją pirmoje eilėje, nes ji duoda impulsą kitoms planetoms. Iliuzija – kad saulė susprogs ar užges. O štai, kad greitai atsiras antra Saulė – tiesa. Kam mums reikalinga tokia informacija? O tam, kad suprasti, greitai išeinančios energijos centras pasikeis ir mūsų dangaus skliaute spindės dvi Saulės. Pasiruošimo pakylėjimui procese, labai gerai meditacijos saulės šviesoje, paprasčiausiai stenkitės žiūrėti į Saulę, žinoma nepatiriant diskomforto akims. Tai duos papildomą energijos antplūdį ir organizmo atsijauninimą.

Saulė pati nuspręs ką jei toliau veikti. Po valdymo perdavimo į Naują Saulę, gyvenimas Žemėje taps mažiau sudėtingas, nes Dualybė bus sunaikinta ir žmonija galės laisvai atsikvėpti. Tai bus greitai.

Perėjimo iliuzijos 

Pasiruošimo perėjimui proceso periodu, jūs susidūrėte su daugeliu iliuzijų. Tai mitai apie artėjančią pasaulio pabaigą, ar atvirkščiai, kraštutinumas, kad visi pereis į naujas vibracijas. Tie du poliškumai turi daugybę scenarijų, kurių mes net nenagrinėsime. Realybė tokia:

1.    "Perėjimas” – realybė, kuri įvyks nepriklausomai, nei nuo ko, nei dėl ko.

2.    "Perėjimas” ir Pakylėjimas – tai planetos Žemė ir žmonijos evoliucijos galimybė.

3.    Galimybė evoliucionuoti suteikiama visam esančiam ir kiekviena būtybė gali pasinaudoti tais pasiūlymais, Sielai reikalingos apimties ribose.

4.    Po Žemės vibracijų pakėlimo, kurį laiką planeta dar gyvens dviejuose išmatavimuose, iki galutinio Žmonių pasidalinimo į Naujos rasės ir žmones pasiliekančius gyventi materialiame pasaulyje.

5.    Visi pasikeitimai baigsis 2018 metais, toliau Planeta bus tik aukštose vibracijose, galutinė būsena, šeštos rasės Planeta.

Svarbu tai, kad Žemės Pakylėjimo metu, žmonių energetinis pasiruošimas, pasirinkusių sau vystymosi kelią, atitiktų naujas vibracijas. Tai ir sudaro straipsnio esmę, padėti žmonėms pakeisti jų vibracijas.

Be kasdieninio darbo ir neišsprendus priešiškumo aplinkiniams ir tuo labiau artimiems žmonėms klausimo, pakelti vibracijas neįmanoma.   

Sielos pasirengimas pasireikš žmogaus harmonijoje – tai pakankamumas to, kas yra šiuo momentu, Meilės visiems Kūrėjo pasireiškimams.

Greito perėjimo svarba               

  Dabar daug rašoma apie greito Perėjimo galimybes. Tai suprantama, kaip savo struktūros greitas pakeitimas... Jei jūs valdote tokia energetika, kaip Meistras Jėzus, tada aišku galite, o kitaip tai neįmanoma. Yra tik vienas kelias, per savo vibracijų pakėlimą. Kitas siūlomas variantas pakilti su laivu-gelbėtoju į naują išmatavimą. Bet jūs suprantate, kad energetiką ten nepakis ir pagal atitikimo dėsnį, kur jūs galite patekti???

Baimė Perėjimo metu

Daugumas žmonių jaučia jaudulį, kai realiai pradeda įžvelgti tą procesą. Jaudinimasis – natūralus procesas, bet dėl viršnaujo įvykio, baimės negali būti. Atsiradus baimei, pas žmogų momentaliai krenta energetika, ji nueina pas būtybes, mintančias tuo. Blokuojami visi procesai ir Dvasinio vystymosi galimybės sustoja, aš jau nekalbu apie Pakylėjimą. Apie tai reikia pastoviai galvoti ir bet kokią baimę išvaryti su programa:

Paprašykite Aukščiausias jėgas iš Centrinio Pirminio Šaltinio NUIMTI IŠ VISŲ JŪSŲ GYVENIMŲ, ĮSIKŪNIJIMŲ, PASIREIŠKIMŲ IŠ PARALELINIŲ PASAULIŲ VISAS BAIMES, PROGRAMAS, ENERGIJAS, PRISIRIŠIMUS, MAIŠANČIUS LAIMINGO GYVENIMO SUREGULIAVIMUI, ČIA IR DABAR, APIMTYJE IR GREIČIU KOMFORTIŠKU JUMS. ATLAISVINTĄ ERDVĘ PRAŠYKITE UŽPILDYTI NAUJOMIS KRISTALINĖMIS ENERGIJOMIS, ŠVIESA, MEILE, SVEIKATA, DŽIAUGSMU, DVASINIU TURTU, LAIME (ir tuo ko patys dar norite).

Vienu kartu nuimti visko neįmanoma: būtinai reikia valyti visus gyvenimiškus planus, nes jie surišti tarpusavyje, vyksta energijų tekėjimas tarp jų. Valymo procesą reikia kartoti, nes jūs intensyviai vystotės ir pas jus pastoviai atsiranda naujos, jūsų vystymuisi jau nebereikalingos programos (baimės). Ši praktika labai efektyvi, padės ruošiantis Perėjimui, o svarbiausia normalaus gyvenimo atstatymui šiuo metu, nes baimės programos neleidžia vystytis pozityvioms, skleidžiančioms mums džiaugsmą ir laimę programoms.

Apie pasaulinę sudėtį, buvimą "čia ir dabar”

 Kosmoenergetikos mes dabar nenagrinėsime, klausimams kuriuos mes nagrinėjame, reikalingi tik atskiri jos momentai. Mes galime peržiūrėti rytdienos Pakylėjimo procesą šiuo laiku, jei neužmiršime, kad linijinis laikas egzistuoja tik pas mus, trečiame išmatavime, o aukščiau jo nėra. Todėl buvime „čia ir dabar" sutelkta viskas ir praeitis ir ateitis, mes galime iš dabartinio momento valdyti ir praeitį ir ateitį. Taip, kad ir kaip keistai tai skambėtų. Tiesa, reikia prisiminti, kad ne viską galima pakeisti, tai priklauso nuo laisvos energetikos apimties. Ir netgi kai energijos pakanka, yra sritys, kur gali kištis tik Kūrėjas. Tai jūsų Karma, kurią galima tik atidirbti, tai jūsų gyvenimo planas, kurį jūs sau pasirinkote ir dar daugumas kitų momentų. Bet ką galima koreguoti? Galima kreiptis pas Laiko Saugotojus ir paprašyti pernešti jus į praeitus ar būsimus įvykius:

Prašau Laiko Saugotojus sinchronizuoti mane...(pasakyti datą ir reikalinga laiką) Dėkoju. Kodu (raktu) bendradarbiavimui su Laiko Saugotojais yra horizontalus begalybės ženklas, kuris jūsų patalpintas truputį  aukščiau širdies centro, sukdamasis sudaro jums galimybę judėti į tą laiko erdvę, kurioje jums reikia atlikti darbą, ar kažką pakoreguoti.

Pastaba: tokiu būdu gali persikelti į praeitį, jei ženklą  suksime į kairę, jei į dešinę galime persikelti į ateitį. Tai jums leis su bendraminčiais atlikti meditacijas vienu metu ir koreguoti praeityje tai kas įmanoma. Apie galimybę koreguoti ateitį, sužinosite vėliau, kad jūs būsite daugiamatėmis būtybėmis.

Karma   

Karma labiausiai ištirta tema, tiesa ne visu teisingai suprasta. Žmones visada viliojo sužinoti daugiau apie galimas nuobaudas už praeities nuodėmes – taip, paprastai suprasdavo Karmą. Nors Karmos dėsnis buvo sudarytas jūsų, prieš įsikūnijant į Dualybę, jis vykdė apsidraudimo virvės funkciją, tam „užsižaidimo" trimačiame pasaulyje atvejui. Kitaip sakant, tai mechanizmas, neleidžiantis išeikvoti ankščiau sukauptą vystymosi lygį, nes jums kančiose reikia įdirbti iššvaistytą anksčiau Šviesą. Jei Karmos dėsnis neveiktų, tai žmonija Dualybėje seniai pasimestų. Tai ir spręskite ant kiek tai nuobauda. Bet vis dėlto Karmines skolas reikia atidirbti ir žmogus iš įsikūnijo į įsikūnijimą kartoja vienas ir tas pačias klaidas, nenorėdamas jas praeiti teisingai ir palikti „įrašą" savo kapsulėje, kurioje saugoma visa informacija apie Sielą. Kilti į aukštesnius išmatavimus su Karminėmis skolomis negalima, todėl Karmų valdovai sudegino visas senas skolas, bet subtiliuose laukuose liko programų elementai, sukeliantys kančias ir ligas, kuriuos galima išvalyti tokiu pat būdu, kaip ir pasiūlyta išvalyti subtiliuosius kūnus nuo baimės. Na ir žinoma stengtis neuždirbti naujos Karmos.

Gyvenimas kūne ar ne jame.

Fizinis kūnas – tai mūsų materialus apvalkalas ir po mirties mes jį numetame, kaip maišantį mums balastą, judame į Šviesą. Bet dabar, per Pakylėjimą, mes gavome galimybę Pakylėti kartu su fiziniu kūnu. Bet ar visiems to reikia? Daugelio žmonių kūnų būsena yra tokiame būvyje, kad jų atstatymui gali būti išnaudota labai daug energijos ir atstatymas šiuo atveju tampa netikslingas. Juk tą energiją Siela gali panaudoti kitiems svarbiems tikslams. Tokiu atveju žmogus praeina momentalią mirtį ir tuo pat metu atgimimą, kūnas išsaugo buvusias apimtis jau atstatytas. Bet daugelis atstatinės savo kūną Pakylėjimo procese. Kai kurios Sielos priėmė sprendimą praeiti per tradicinę mirtį ir po to gauti kitą kūną. Tai, iš tikro ne taip jau ir svarbu, žymiai svarbiau pasiekti subtiliųjų kūnų atitikimą, bet pasirenka visada Siela.

Ideali pakylėjimo forma

Tai yra Pakylėjimas sapnuose. Žmogus užmiega ir jau atsibunda naujose vibracijose. Kokią priimti perėjimo forma, spendžia pati Siela, ji geriausiai žino savo būvį, poreikius ir pasirenka optimaliausią variantą.

Praktiniai patarimai Pakylėjimui

Pagrindinis patarimas yra tai, kad Pakylėjimui reikia pasiruošti. Liko labai svarbus klausimas, magijos ritualų panaudojimas Pakylėjimo metu. Magija iš senovės laikų buvo draudžiama, netgi „Baltoji magija" nebuvo sveikintina tarp Šviesių žmonių. Atsakymas paprastas – Magija Dieviškumo plano koregavimas. Padaryti ką nors geriau nei Kūrėjas, niekas negali ir iš esmės tai eis ne gerovei, o pagimdys nuodėmę. Paruošiant švelnų pakylėjimą, kai kurie tinklapiai siūlo panaudoti „Baltosios Magijos" jėgą, daryti tai kategoriškai negalima.  Galima suardyti psichiką, žmogus gali netekti gyvybinių jėgų ir žmogų gali nukreipti ne tuo keliu. Pakylėjimo procesas – Kūrėjo prerogatyva ir bet kokie bandymai palengvinti ar pagreitinti procesą, atneš daugiau žalos nei naudos.

Pakylėjimo laukimas

Laukiant Pakylėjimo proceso, visi skirtingai parodo nekantrumą. Tai ir noras pagreitinti įvykių eigą, nekantrumas sužinoti scenarijų ir milijonai klausimų. Žmogaus nekantrumas sudegina daug energijos ir susilpnina bet kurį procesą. Bandymas kontroliuoti situaciją, maišo Dvasiniam vystymuisi. Pats geriausias būdas sulaukti – negalvoti apie rezultatus.

Vienminčių paieška.

Atrodo paprastas klausimas, bet atsakymas nevienareikšmis. Bendravimo metu mes keičiamės energijomis ir „abejotinų" žmonių energija jus gali kažkokiam tai laikui išbalansuoti. Todėl, prieš pasirinkdami partnerį bendravimui, kreipkite dėmesį į tai, kaip priima jį širdis. Tai padės sutaupyti energijų masę, reikalinga kitam.

Žaidimas, pinigai  

Nėra tokio žmogaus, kuris nenorėtų turėti pinigų. Tai natūralus žmogaus poreikis – gyventi geriau. Atsakymas paprastas: pinigų energija pririša žmogų prie materialaus pasaulio. Tas pats vyksta džiūgavimo, laimėjus azartinius žaidimus, metu. Žinoma, aš nesiūlau jums visiems gyventi skurde, bet galima rasti optimalų balansą tuose klausimuose.

Nauja ezoterikoje

Nauja ezoterikoje atsiranda kasdien. Tik smalsumo patenkinimą, daugiau tai nieko neduos. Visos Sielos praėjo įvairiapusę patirtį, būtent tame yra gyvenimo Gajoje prasmė.

Perėjimo Malda

Gulatės ant nugaros, kvėpuojate organizmo pagreitėjimui, galima pritaikyti pranos kvėpavimą. Po to nusiteikiate ryšiui su Kūrėju, galima įsivaizduoti tai, kaip Auksinės Šviesos Tėkmę. Jūs turite pajausti tą ryšį, tai gali pasireikšti šiluma delnuose ar galvoje galite išgirsti balsą, bet tai nebūtinai. Po to pradedame kreipimąsi:

Viso Esamo Kūrėjau. Kreipiuosi į Tave pagal Tavo įvesta Teisę, Prašau Tavęs, Visur Esantis pakeisti mano gyvenimo Planą, atsižvelgiant į mano Sielos priimtą sprendimą Pakylėjimui. Sukurk man naują laiką ir išmokyk mane teisingo naujų energijų įsisavinimo, kad nebūtų nominalių iškraipymų Kūrinijos Erdvėje. Aš pasiruošęs pateikti Savo Šviesą ir susijungti Kūrinijos Dalelės, kurioje gyvuoja Siela, Teisėmis. Prašau Tavęs Mielasis, neleisk man išnykti tuštumoje. Leisk nešti susijungimo džiaugsmą Tavo Visų Vaikų labui. Dovanojant meilę visoms Visatos Sieloms.

Gyvenimas penktame išmatavime

Gyvenimas ir kūryba penktame išmatavime kardinaliai skiriasi nuo gyvenimo trečiame išmatavime. Pagrindinis skirtumas bus tas, kad penktame išmatavime nebus Dualybės ir nebus jėgų, kurios pastoviai jus bandytų dėl pamokų, prisiimtų jūsų Sielos, prieš įsikūnijant.

Tai reiškia, kad visos ligos, nemalonumai ir kitas negatyvas ten neegzistuos. Jūsų gyvenimas bus kūrybinė laboratorija, jums nieko netrūks. Viską, jums reikalinga, jus galėsite sau sukurti. Levitacija ir bendravimas mintimis per atstumą, viskas jums bus prieinama. Kaip jūs suprantate, apdovanotas tokiais sugebėjimais, žmogus turi turėti aukštą Dvasinį išsivystymo lygį. Būtent todėl mes dabar ir rekomenduojame „Perėjimo Maldą", kaip instrumentą, keičiantį jūsų gyvenimo būdą ir duodantį galimybę sėkmingai pasiruošti ir pereiti į penktą išmatavimą. Labai tikiuosi jūsų noru produktyviai dirbti.

Perduota per Leonidą Sluckį 2011 07 29

Peržiūrų: 5106 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 4.1/13
Viso komentarų: 6
0  
1 qaz   (05.10.2011 17:58) [medžiaga]
man ydomu ar galima laikyt sita info patikima jai ja raso kaskoki robotai ar robotam, robotam duodami numeriai lyk ir matosi, kad dar gauna sesta numeriuka, toliau zodis kvantinis perejimas irgi su tuo susijas jo ? atsirado naujas zodis kvantinis ir vsio jau visi kvantiniai taip lyk jis nusakytu visa padety, aisku gali nusakyt tik pradzioj kaska, kai visi pasimete ar dar ka ,veliai manau sito zodzio turetu neustekt, ar dar turit kitu?

0  
2 Set   (05.10.2011 23:01) [medžiaga]
Viską vertink kritiškai. Bet sava kritika, o ne kitų.

0  
3 to-Set   (06.10.2011 09:00) [medžiaga]
tai cia tik toks ats ka ? ar kaip cia. :) siaip tai man usteko seniai seniai perzvelkt, kas cia bus ir tai dauk laiko neuzeme ir dartes tik randasi zodziai ir jai kam atrodo panasus, tai sory :D

0  
4 pi   (09.10.2011 23:48) [medžiaga]
siaip tikrai vertinga info, tik gaila, kad toks prastas vertimas ir tiek daug klaidu (ypac maldose) :/

0  
5 Tai New age   (20.04.2012 14:58) [medžiaga]
Iki koo oo priėjo pasirašiusieji, tie, kurie kumunijas dalina.O dalina Merkinės piramidėje. Be išpažinties, velnio titano konsekruotas, vanduo pakrautas nežinia kuo.Parašai su prikolu, kad tik galėtum likti prie tų piramidės kolų, tytanams .:
„Apie Dievo Tėvo ir Šventosios Dvasios nukryžiavimą, tai negali būti net jokios kalbos. Visa Dievo Švenčiausioji Trejybė nukryžiuota negali būti. Juk jie niekada nemirė. Širdies, paukščio, akies prikalimas ant pagoniškų kryžių kvepia SATANIZMU.“ Pažinimo kely Jurgisb.Ten pat: Saliamonas rašo: “Man atrodo su tais kryžiais yra taip: Povilas užsakė tris “belenkokius” medinius kryžius, o koks nors tų kryžių drožėjas pridrožė tai, kas jam šovė į galvą. Gal vienodų daryti nenorėjo tai ilgai nemąstęs “nukryžiavo” visą Trejybę. Kadangi anas labai giliai į simbolių prasmes nesigilino, o Povilas nebūdams kataliku – tuo labiau, tai ir gavosi toks lepsusas“ “Joana, MAN NEAIŠKU,KODĖL PRIEŠ PIRAMIDĖS KUPOLĄ STOVINTYS TRYS DIDINGI MENIŠKI KRYŽIAI YRA BE KANČIOS.TIK KAŽKAS,MATYT IŠ LANKYTOJŲ,YRA ATNEŠĘS MAŽUS KRYŽELIUS,NORMALIUS SU KANČIA ,IR PASTATĘS ANT ŽEMĖS ATREMTUS Į KRYŽIŲ.” Antikristiniai kryžiai visad be mūkų,o su kokiais nors ženklais. Šiuo atveju, įsiveizėkit gerai, yr gugle padidinti. Juose- pirmam kryžius ant kryžiaus su nukryžiuota širdim arba meile, antras – masoniškas trikampis, trečias- nukryžiuotas taikos balandis.Įsiveizėkit, aš matau prie jų taip. REIKĖTŲ PAKEISTI TUOS TRIS ŠVČ.TREJYBĖS KRYŽIUS Į TIKRUS SU MŪKELE AR BE JOS. DABAR TIK ŽMONIŲ TIKRI KRYŽELIAI,O PASTATYTI TIE TRYS ANTIKRISTO TITANO. Nebuvo visi Asmenys nukryžiuoti.

0  
6 yra   (20.04.2012 15:01) [medžiaga]
norinčių susijungti su Sant Kumara. ??? Liuciferis jis, minimas blavatskajos Baltų brolių, arkliais lakstančių link sirijaus numirėlių...

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Spalis 2011  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0