Penktadienis, 19.04.2024, 11:45
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2012 » Birželis » 12 » Pirmapradžių Kūrėjų pranešimas “ Galaktinis poslinkis” Per Selą Reičelą
21:09
Pirmapradžių Kūrėjų pranešimas “ Galaktinis poslinkis” Per Selą Reičelą

Kokia tai šios informacijos dalis pasiekiama jums per kitus kanalus, o taip pat dėka Žemės mokslininkų tyrinėjimų. Bet tikslaus, datos ir papildomų žinių įvedimo pagrindo, tuose pranešimuose niekada ankščiau čia žemėje nebuvo pateikiama. Beveik visa į Žemę pateikta čenelingų medžiaga, yra susijusi su precesiniais ciklais, o ne su galaktiniu poslinkiu. Kaip ir su visais, informacijos perdavimo atvejais, jokia pateikta informacija negali garantuoti 100% tikslumo (Virgio trigrašis: nes viena iš priežasčių, kad mes pastoviai keičiame, taip vadinamą ateitį, savo mintimis ir emocijomis)

Tikslas, perduoti papildomą informaciją – įsigilinti į tolimesnes detales, liečiančias precesinį išlyginimą ir didelį, žymiai reikšmingesnį išlyginimą, ne visai gerai žinomą jūsų tyrinėtojams – galaktinio poslinkio ir tų dviejų procesų tarpusavio sąveiką. Į tokį poslinkį įtraukiama visa Saulės Sistema.

Jūsų Saulės Sistema juda kartu su vienu iš išorinių, spiralinės formos galaktikos Paukščių Takas, rankovių. Kaip ir daugelis spiralinės formos galaktikų, jūsų galaktika sukasi aplink aukšto įkrovimo energijos centrą, žinomą kaip Centrinė Saulė. Iš tikro, šalia jūsų galaktikos centro egzistuoja saulių klasteris, formuojantis kombinaciją juodoji skylė/baltoji skylė, jungiančia jūsų galaktiką su kaimynine seserine galaktika, priešingo poliškumo arba su tuo, ką jūs pavadintumėte galaktika dvyne. (Virgio trigrašis: čia galima atsiminti Jeshua, su jo šachmatinės visatos struktūros  aiškinimą). Dvynė galaktika – dalis paralelinės, ar veidrodinės galaktikos, sudarytos iš priešingo poliškumo materijos ir energijos, nei jūsų visata.

Vienas iš pagrindinių fizikos dėsnių, su kuriuo daugumoje sutinka jūsų mokslininkai – energijos tvermės dėsnis. Šis dėsnis svarbiausias fizikoje. Kitaip sakant, juodosios skylės, egzistuoja jūsų lokaliosios Visatos daugelio galaktikų centruose, atrodytų pažeidžiamas energijos tvermės dėsnį, jei į tai žiūrėti tradiciniu metodu. Vieną kart jūsų mokslininkai atskleis, kad paralelės visatos, su priešingu poliškumu egzistavimas, išsprendžia  tą atrodantį pažeidimą, energijos tvermės dėsnio. Jūs galite sakyti, pas kiekvieną juodąją skylę yra baltoji skylė, turinti vienodą priešingą poliškumą ir egzistuojanti paralelėje visatoje. (Virgio trigrašis: visa tai gerai išaiškinta akademiko N.Levašovo pasaulėdaroje. Mums matoma juodoji skylė, nes energija išteka į paralelę visatą, o paralelėje visatoje tai atrodo kaip žvaigždė,  arba baltoji skylė, per kurią materija įteka.http://atsibudimas.ucoz.com/news/meta_erves_matricos_erdves_super_

erdves_sesiaspindulines_erdves/2010-10-22-16#comments) Paimtos kartu, abi visatos tiksliai balansuoja viena kitą ir jūs turite tobulą pusiausvyrą.

Kai kurios energijos, su kuriomis susiduria Saulės sistema, besisukdama aplink galaktikos Paukščių takas Centrinę Saulę, savo sudėtyje turi paralelios visatos energijos dalį, kuri balansuoja Lokalios jūsų Visatos poliškumą.

Įsivaizduojama, kad tradiciniais instrumentais tiriant energijų spinduliavimus, bus aptikta gama ir rentgeno spinduliavimas, išeinantis iš juodosios skylės, galaktikos centre. Kadangi per ateinančius metus spinduliavimas palaipsniui augs, tai radikaliai pakeis realybės aplinką visoms gyvybės formoms Žemėje.

Energija, spinduliuojama kvazarų ir išsilyginanti su Žemės poliais, precesinio išsilyginimo periode, numatytame 2012 gruodžio 20-22 dienomis, palyginus maža, su energija, spinduliuojama iš Centrinės Saulės ir atitinkančios ją, juodosios skylės. Energijų juostos, su kuriomis susidurs Saulės Sistema, judėdama kosmose, iššauks tai, kas vadinama "galaktiniu poslinkiu”. Galaktinis poslinkis prasidėjo 1950 metais ir apytikriai baigsis 2100 metais. Jis didins savo intensyvumą apytikriai vienu metu su precesiniu išlyginimu.

Didysis poslinkis (galaktinis poslinkis) vyksta du kart per kiekvieną galaktinį ciklą. Galaktinis ciklas tęsiasi apytikriai 216 milijonų metų, po to laiko-erdvės kontiniume vykdoma iškraipymų korekcija ir sąveika su tamsiąja energija, tamsiąja materija. Iš tikro, tamsioji materija ar energiją – pavadinimas, suteiktas eterinio lauko "įtakai” materijos fiziniam laukui.

Dabar jūsų mokslininkai išskaičiavo, kad vienam galaktiniam ciklui, kai Saulės Sistema atlieka pilną apskriejimą apie jūsų galaktikos Centrinę Saulę, apytikriai sudaro 227 milijonus metų. Po aukščiau paminėtų greičio iškraipymų korekcijos, tarp vienos spiralinės galaktikos rankovės ir kitos, mes pastebime, kad realus galaktinio ciklo laiko periodas sudaro 216 milijonų metų.

Yra energijos pliūpsniai, spinduliuojami iš paralelios visatos visomis kryptimis nuo juodosios skylės, esančios galktikos Paukščių Takas centre. Pliūpsniai koncentruojasi dviejose srityse, esančiose panašiai 180 laipsnių viena nuo kitos ir nepriklausančios nuo kaimyninių žvaigždžių sukimosi. Kitaip sakant, žvaigždės, besisukančios apie galaktikos centrą, praeina spinduliavimus du kartus per galaktinį ciklą. Galaktikos rankovė, kurioje randasi Žemės planeta ir Saulės Sistema, praeina per tas energijos juostas, kas 108 milijonai jūsų žemiškų metų.

 Skirtingai nuo precesinio išlyginimo, Saulės Sistemai reikia daugiau nei trys dienos energijos juostų perėjimui, žinomų kaip galaktinis poslinkis. Bendra poslinkio trukmė apytiksliai 150 (1950-2100) metų.

Atitinkamai nepoliarizuotos elektromagnetinės energijos juosta pavadinta daugeliu vardų, įskaitant ir "fotoninė juosta”, ir "elektromagnetinė nulinė zona”. Nors skaitoma, kad praėjimas per taip vadinamą nepoliarizuotos elektromagnetinės energijos lauką, tęsis panašiai tris žemiškas dienas, taip iš tikro nėra. Tris dienas tęsis tik precesinis išlyginimas. Tačiau, per tas tris dienas spinduliuotos energijos iš Centrinės Saulės poveikis, bus labai stiprus, žymiai stipresnis nei per likusią galaktinio ciklo dalį. Be to, smulkūs kvazarų pliūpsniai, išsilyginantys su Žemės ašimi – nėra vienas ir tas pats, kas energija spinduliuojama iš galaktikos centro, galaktinio ciklo periodu. Per tas tris 2012 metų gruodžio mėnesio dienas, tie du energijos šaltiniai sutaps.

"Dvigubo smūgio” efektas, panašus į tai, ką jūsų meteorologai vadina " ideali audra”, atves prie nemažų pasikeitimų Žemėje.

Kas kiekvienus 25 920 metų, Žemės poliai uždedami taip, kad išsilyginti su Šaulio žvaigždžių grupe, spinduliuojančia taip vadinamus pliūpsnius "skaliarinės elektromagnetinės energijos”, tai yra sąlyginiai nepoliarizuotos energijos. Toliau energija pasiskirsto per Žemės lėjos linijas arba vienodos elektromagnetinės jėgos linijas, supančias ir skverbiančias  Žemę kiaurai. Toliau, energija "išteka” iš lėjos linijų į supančius Žemės regionus ir galų gale visa Žemė pasipildo kažkuriuo tai kiekiu skaliarinės energijos. Procesas žinomas kaip precesiniu išlyginimu (Virgio trigrašis: apie energijos pasiskirstymą ir kristalinę gardelę, plačiau aprašyta Metatrono pranešimuose)

Kas kartą, kai Žemė praeina precesinį išlyginimą, jos padėtis, galaktikos Centrinės Saulės atžvilgiu keičiasi. Galaktinio ciklo periodu, apytiksliai egzistuoja 9 000 skirtingų Žemės padėčių, galaktikos Centrinės Saulės atžvilgiu. (tas skaičius gautas dalinant 227 milijonus iš 25 920 metų. Iš tikro, laiko rėmai išsikreipia ir pilną ciklą sudaro 216 milijonų, iš čia seka, kad precesinių išlygimų bus truputi mažiau nei 9000 kartų)

Apytikriai kas kiekvienus 108 milijonus metų, Saulės Sistema praeina tai, kas vadinama "fotonų juosta” ar " elektromagnetinė nulinė zona”. Tai erdvės sritis, kur iš paralelės visatos, per juodąją skylę, esančia galaktikos Paukščių Takas centre, spinduliuojama didelė dalis gama ir rentgeno spindulių. Galaktikoje visur aptinkami tokie spinduliavimai, bet ypatingai koncentruojasi dviejose srityse, esančiose viena kitos atžvilgiu 180 laipsnių.

Spinduliavimo juosta koncentruojasi palyginus mažoje erdvės srityje, bet ji pakankamai didelė tam, kad įtakoti Žemę, Saulę ir kaimynines planetas daugelį metų. Spinduliavimas pradėjo žymiai daugiau įtakoti Žemei nuo 1950 metų ir pasieks savo piką apytiksliai 2015 metams. Juosta nepradės pastebimai siaurėti iki apytiksliai 2035 metų, ir tik po 2100 metų Saulės Sistema pilnai išeis iš skaliarinės elektromagnetinės energijos spindulio poveikio zonos, spinduliuojančio iš galaktikos Centrinės Saulės.

Tai atitiktų antrą Dieviškumo Leidimą. Leidimas atsiranda tada, kai Dieviškumas, duotajame visatos sektoriuje, pradeda keisti Kūrinijos programą. Paprastai kosminiai ciklai lieka nesikeičiantys, bet jeigu Dieviškumas įžiūri kritinę būtinybę padėti sielų grupei, Jis įvykdo atitinkamus pakeitimus. Dieviškumas įvertina sielų grupių būseną ir priima sprendimą, besiremiančiu tuo vertinimu. Brangieji Kūrėjai, tai ne svarstymas. Prašau, teisingai supraskite šią padėtį. Dievas nesugeba teisti, nes Jis – VISA, KAS ESAMA, įskaitant ir Kūrinijos aspektus, kurie dar mokosi ir vystosi. Galvojame, kad jus nesiginčysite su tuo, kad Dievas, esantis VISKUO, KAS YRA, įskaitant žmogiškas būtybes.

Kaip jau buvo sakoma, lokalioje jūsų Visatoje (Virgio trigrašis: vienoje iš daugybės lokalių visatų, kurios visos yra bendroje bazinėje Visatoje, arba Visatoje-matricoje, jei jums taip patinka) yra 12 Kūrinijos lygių ir yra sielos, kurios duotuoju momentu tyrinėja visus 12 lygių. Vienos jų įsikūnija į 1-mą tankį – mineralų tankį, kitos į 2-rą tankį – augmenijos, kitos į 3-čią tankį – gyvūnų ir taip toliau. Daugumas humanoidinių sielų pradėjo evoliucines keliones 3-čio, 4-to tankio pasauliuose.

Kada sielos pasiruošusios ištirti sekantį, žymiai aukštesnį evoliucijos spiralės lygį, įvyksta kažkas panašaus į vertinimo periodą, už kurio seka "išleidžiamasis balas”. Paprastai išleidimo periodai atitinka kosminius ciklus, kadangi kosminis ciklas vaidina pasikeitimų katalizatoriaus vaidmenį. Kosminis ciklas – galimybė ištrūkti iš ribotos sferos patirties, su kuria sielos pasiruošusios persikelti. To pasekoje, kai sielos pateko į žymiai žemesnių sferų spąstus ir pradėjo save suvokti, kaip žymiai žemesnių sferų psichinėmis egoistinėmis formomis, vienos sielos pasiruošusios judėti į kitą patirties oktavą, kitos ne. Nepasiruošusioms sieloms suteikiama galimybė įsikūnyti planetose, neįeinančiose į skaičių tų, kurios atliks perėjimą į sekantį evoliucijos lygį (kitaip sakant, tos planetos yra tokiose galaktikos vietose, kurios nepraeina per galaktinį poslinkį)

Brangieji Kūrėjai, planetos – irgi sąmoningos būtybės. Jos taip pat pakylės spirale, panašia į spiralę, kuria pakylėja jūsų sielos.

Dar kartą primenam: Nėra tokio dalyko kaip "pasaulio pabaiga”. Niekas ir nieko, žymiai aukštesnėse sferose, neteisia ir nesvarsto, vertingos sielos ar ne. Nors gali pasirodyti, kad sielos, paliekančios Žemę, mažiau vertingos, nei tos kurios lieka ir pakylėja, greičiau tai sielos pasirinkimo prerogatyva, (Virgio trigrašis: laisvos valios). Ir kiekvieno individo reikalas suvokti, kas reikalinga pakylėjimui. Procese atsirandantys sunkumai ir pasitarnavo Dieviškumo Leidimo atsiradimui.

Egzistuoja pakankamas kiekis pasaulių, vibruojančių 3-me tankyje, tinkančių ir pasiruošusių priimti sielas, nepasiruošusias pereiti į 4-tą tankį. Dauguma tokių planetų randasi toli nuo elektromagnetinės nulinės zonos ir neužplanuotos judėti katalitiniu periodu, per atitinkamą laiko periodą. Tai yra, jos suteikia "atsiliekančioms” ar "kaprizingoms” sieloms daugiau laiko pamokų išmokimui, kol sielos bus pasiruošusios perėjimui į žymiai aukštesnę būseną.

Sumuojame. Kosminiai ciklai – pasikeitimų katalizatoriai. Jie – sielos prabudimo jungtukai. Jei sielos nepasiruošusios prabusti, tai kosminiai ciklai tarnauja kaip išleidimo momentas, duodantis galimybę pabandyti išmokti pamokas kitame pasaulyje, gal būt žymiai palankesniame jų mokymosi greičiui. Dauguma planetų, numatytų sielų priėmimui, perėjimo periodu, specialiai aprūpintos pasikausčiusiais mokytojais, kad suteikti toms sieloms daugiau galimybių išmokti pamokas.

Klaidinga manyti, kad visos sielos pereis pakylėjimą per trijų dienų precesinio išlyginimo periodą. Neabejotinai, daugelis pasinaudos galimybe perėjimui iš vieno tankio į kitą, ar perėjimui iš Žemiško plano į kitų planetų astralines sferas, kad pasiruošti įsikūnijimui ten. Jūsų įsivaizduokite, kad tik atitinkamai nedidelis skaičius sielų paliks Žemę ir pakylės būtent tuo trijų dienų periodu. Kadangi didysis galaktinis poslinkis (elektromagnetinė nulinė zona) tęsis 150 metų, pas Žemės sielas bus pakankamai laiko perėjimui, vis dar būnant katalitinėse energijose.

Precesinis 2012 metų išlyginimas veiks kaip postūmis, sielos evoliucijos pagreitėjimui. Per 150 metų periodą bus dar du tokie "postūmiai” , atitinkantys žvaigždinius įvykius – vienas 2017 metais, kitas –2030 metais, kaip buvo nurodoma anksčiau (Virgio trigrašis: skaitykite  straipsnyje http://atsibudimas.ucoz.com/news/kosminiai_ciklai/2011-11-16-242)

Nors patys įvykiai, numatomi lengvai paaiškinamais būdais, kuriuos jūs galite suprasti, egzistuoja daugybė pasikeitimų. Pasikeitimai atsiranda dėl sudėtingos laisvos valios prigimties jūsų pasaulyje ir sielų, padedančių žmonijai iš skirtingų planų aplink Žemę dėka.

Pavyzdžiu, yra nežemiškos sielos, dirbančios Žemės astralinio plano 4-me tankyje ir turinčios konkrečias pagalbos programas Žemės žmonėms. Vienos iš jų išreiškia gerus ketinimus, kitos poliarizuotai negatyvius, arba kaip tai vadinasi "tarnauja sau”. Tų būtybių naudojami įvairūs mechanizmai ir metodai, sielų perviliojimui, kad jos sektų konkrečiomis jų programomis.

Įsivaizduojama, kad būtybės iš visos visatos nori dalyvauti darbe su išsilyginančiomis planetomis, kad padėti neįtikėtinai savo sielos evoliucijai ir pasikeitimams. Planetų, patenkančių į elektromagnetinę nulinę zoną, beveik vienu metu su Žeme, skaičius – 26 . Iš milijonų pasaulių, su protinga gyvybe, esančių tame galaktikos spektre, kurios praeina per poslinkį, tik nedidelė saujelė atsiduria toje unikalioje padėtyje, kurioje esate jūs.

Planetos, esančios tame galaktikos regione, nesiruošia praeiti per reikšmingą poslinkį dėl trijų priežasčių: arba jų precesinis išlyginimas neįtakoja tokiam kolosaliam poslinkiui, arba jų rūšys nepakankamai išsivysčiusios tam, kad pasinaudoti tų kataklizmų persvara, arba jų gyvybinės formos išsivystė aukščiau tokios kosminės "pagalbos” būtinumo.

Visata dirba tobuloje pusiausvyroje. Dieviškumo Leidimai atsiranda tiksliai reikalingu laiku, kad suteikti sieloms galimybę sekti pačiu aukščiausiu pašviesėjimo keliu. Kosminiai ciklai – paprasčiausiai katalizatoriai, sukurti suteikti pagalba sielos valiai, kai ji susilygina su Kūrėjo Valia. Kūrėjo valia – vystytis, augti, plėstis, tęstis ir keistis, skirtingose išraiškose. Kiekvienas kosminis ciklas – tai galimybė padėti sieloms to proceso įgyvendinimui.

Kada žemė praeina per spindulį, viskas transformuojasi ir keičiasi, visos gyvybės formos ir pati planeta, pervedama į kitą išmatavimą.

Dabar nemažai žmonių vibruoja 4-me tankyje, praėję per 3-čio tankio portalą meditacijos pagalba. Jei jūs pakankamai nuraminate savo protą, sąmonės judėjimas baigiasi ir jūs įeinate į portalą. Pradžioje įėjimas gali būti dalinis, bet su praktika jūs pastebėsite, kad visa jūsų būtybė pasistumia į 4-tą tankį. Realus perėjimas per portalą, kvantinis šuolis, bet šiame pasaulyje viskas matosi vykstant  palaipsniui. Kitaip sakant, vienos ląstelės mutuoja į 4-to tankio vibracijas greičiau, nei kitos, nors iš tikro tai iliuzija. Egzistuoja kritinė masė, atsirandanti ląstelių lygyje. Kada pakankamas ląstelių skaičius išsilygina (ar susiderina) su 4-tu tankiu, įvyksta kvantinis šuolis ir visas kūnas pradeda vibruoti 4-me tankyje.

Keletai akimirkų jūs nustatote kontaktą su žymiai aukštesniu planu ir viso gyvenimo Vienybės momentaliu supratimu. Nuo to momento jus tampate sąmoningais Kūrėjais, gyvenantys 4-to tankio vibracijose (nors keletas jūsų dalių dar būna 3-me tankyje).

Brangieji Kūrėjai atsiminkite: visi čia panaudoti žodžiai - tik priartėjimas. Prašome, "neužsiciklinkite” su idėja, kad jums reikia vibruoti viename ar kitame lygyje. Tos temos duodamos tam, kad protingas protas galėtų ką nors supaisyti pasistūmėjimo metu. Svarbiausia: realybė, aukštesnė už bet kokius žodžius.

Tie, kurie koki tai laiką vibruoja 4-me tankyje, sąmoningai ruošiasi pakylėjimui į 5-tą tankį. Kad tai daryti sąmoningai, iš proto reikia išimti dualumą. Tai reiškia: kad jums žiūrint į kokybę, paprastai vadinama šviesa ir tamsa, gėriu ir blogiu, pozityviu ir negatyviu, reikėtų matyti tik kontrastus, o ne svarstymus. 5-to tankio sąmonė įžiūri Dieviškumą viskame, be svarstymų. Pats greičiausias būdas paruošti sąmonę 5-tam tankiui – leisti pasitraukti visiems Svarstymams, sulyginimams ir dualumo prisirišimams.

Jūsų Žemė praėjo per 40 galaktinių poslinkių, (kiekvienas kas 108 milijonus metų) priklausomai nuo to, kada pradėjo Žemę laikyti stabilia planeta. Pirmųjų kelių poslinkių periode, Žemė iš esmės dar buvo dujinė planeta ir pakankamai nestabili iki beveik 4,5 milijardus metų atgal. Gyvybė, kokią žinote jūs (atsirado 2-tro tankio sąmonė, augalinėje formoje)  nesiformavo iki beveik 3,8 milijardai metų atgal.

Studijuojant planetos istoriją, jūs pastebėsite, kad tik keletas galaktinių poslinkių atvedė prie kataklizmų, radikaliai paveikusių Žemės evoliuciją.  Patys galaktiniai poslinkiai, kartu su precesiniais išlyginimais, nors ir atlieka pastebimą poveikį, nėra automatiniu Žemės geologinių ir meteorologinių pokyčių signalu. Tačiau, jie apsprendžia kolasalius poslinkius biologinėse Žemės formose ir žymiai išsivysčiusių rūšių technologinių "išradimų” atsiradimui, o būtent, žmonijos.

Saulės pasikeitimai poslinkio periode.

Saulė yra Saulės Sistemoje generuojamo elektromagnetinio lauko centru. Elektromagnetinius virpesius pradžioje gauna Saulė, po to, kai jie spinduliuojami į Saulės Sistemą, dažnis pažemėje. Nors neginčijamai, planetos gauna dalį elektromagnetinių žybsnių/virpesių nuo galaktikos Centrinės Saulės ir kvazarų, patys veiksmingiausi žybsniai/virpesiai ateina nuo jų nuosavos žvaigždės - Saulės.

Pastebėsite, kad precesinis Žemės ašių išlyginimas, nedaro žymaus poveikio į Saulės aktyvumą, tai neabejotinai atlieka galaktinis poslinkis, elektromagnetinės nulinės zonos išraiškoje. Todėl, ne visiškai tikslu tvirtinti, kad saulės aktyvumas pasieks savo piką 2012 metais, Intensyvūs virpesiai buvo pastebimi jau 2007 metais. Jūsų mokslininkai nesupranta, kodėl toks didelis saulės aktyvumas, nesibaigus dar 11-kos metų ciklui, kurį jie pastebėdavo anksčiau.

Saulės aktyvumas pasieks savo piką viduryje elektromagnetinės nulinės zonos 20-čio periodo. Vidurys apytiksliai tęsis nuo 2015-2035 metų. Precesinis 2012 metų išlyginimas, nors ir tiesiogiai neveiks į pačią Saulę, žymiai sustiprins saulės aktyvumo įtaką Žemei. Tai atves prie Žemės atmosferos pokyčių. Nors pilno polių persivertimo nenumatoma, galaktinis poslinkis ir precesinis išlyginimas sudarys žymiai stipresnius efektus, nei prie paprasto dalinio polių persivertimo.

Švelnesnės sąlygos Žemei nuskilo todėl, kad galaktinio poslinkio pikas įvyks po precesinio išlyginimo piko. Štai kodėl mes laukiame ne per stipriausių kataklizmų, kuriuos praeis maždaug ketvirtis žmonijos.

Remiantis mūsų ir kitų šaltinių analize, žymus žmonijos nutekėjimas įvyks ne dėl kataklizmų žemėje - potvynių, žemės drebėjimų, vulkanų išsiveržimų ir klimatinių pasikeitimų – o dėka  žmogaus organizmo imuninės sistemos nukrypimų. Ir tai atsitiks dėka elektromagnetizmo virpesių (ir aišku pačios sielos pasirinkimo). Neginčytinai, sieloms, pakėlusioms sąmonę, išsivaliusioms nuo psichologinių ir emocinių problemų, bus lengviau turėti reikalą su elektromagnetizmo virpesiais.

Saulės elektromagnetizmo virpesiai atlieka labai didelę įtaką žmogaus organizmui. Intensyvūs saulės spinduliavimo periodai dažnai sutampa su padidėjusiu emociniu jautrumu ir smegenų cheminių elementų išdirbimo pasikeitimais. Daugelis sielų tokiu metu jaučiasi tarsi išprotėjusios. Pastebima prievartos ir nusivylimo padidėjimo tendencija.

Intensyvūs žybsniai Saulės paviršiuje, įeinantys į viršutinį atmosferos sluoksnį, įtakoja orus, iššaukia laikinas sausras ir globalų atšilimą. Taip pat tai veikia palydovus, o per juos komunikacijų ir ryšių sistemas.

Poslinkio poveikis kitoms planetoms

Jupiterio,Saturno, Neptūno, Urano dujinė struktūra, daro jas labai jautriomis saulės elektromagnetinio lauko pasikeitimams. Mokslininkai pastebi tų planetų atmosferų pasikeitimus ir nesugeba paaiškinti to.

Peržiūrų: 3430 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 4.8/6
Viso komentarų: 9
0  
1 Barnis   (12.06.2012 22:05) [medžiaga]
beveik nieko nesupratau kas cia parasyta. gal galit kas nors keliais sakiniais ir paprasciau paaiskinti?

0  
2 Ponas Bebras   (13.06.2012 16:02) [medžiaga]
>Barnis

keliais sakiniais ir paprasčiau tai būtų štai kaip: taip nieko ir nebus iki 2100 metų, tik visokie reiškiniai vyks, kurie niekam nebus matomi (kaip visada). O po 2100 metų būsim jau perėję kokias tai mistines juostas, ir galėsim būt pakylėti (nors faktiškai greičiausiai jau mūsų nebebus tais 2100-aisiais :D). Nors naujausiam straipsnyje buvo parašyta, kad per visą žmonijos istoriją vos 300 žmonių sugebėjo pakilt.. O dalinai pakilt kažkaip tai ~5%. Tai vistiek su tokiais skaičiasi mūsų šansai maži, švelniai tariant :D Ir toliau gyvensim kaip ir gyvenom šitam pragare, vadinamu žeme :( Dar tam naujam straipsnyje parašyta kitos informacijos šiek tiek, bet mane bent jau tai į neviltį varo, nes pagal tuos aprašymus tai be šansų išvis kada nors pakilt bent iki 4D, nebent jau turi būt gimęs šventuoju ir gyvent vienuolyne visą gyvenimą, kad kažkokias būsenas pasiektum. O čia paprastam žmogum, kuriam reik eit į darbą kad pragyvent, tam darbe stresai, namie vėl stresai, tai taip ir suksies šitam prakeiktam karmos rate milijardus kartų be galimybės išeiti.. Jei viskas čia tiesa, tai pasibaisėjimą kelia tokie Dievai ir tokia jų sugalvota sistema...

0  
3 TaiAs   (13.06.2012 17:38) [medžiaga]
Kazkodel man sitas straipsnis pasake visiskai ka kita... Pakylejimo pikas bus gruodzio menesi 3 dienas, visi zmones, kurie yra 4 tankyje tada sugebes pakilti i 5, o likusius metus iki 2100 tobules like zmones ir taip po truputi visi pakilsime. Mane sis straipsnis nuteike labai optimistiskai, stenktis tikrai verta, o jai ir nepakilsi juk taip turi but, toks tavo sielos pasirinkimas, as viska priimu kaip mokyma ir mielu noru kentesiu, kad ir 200m kol pakilsiu, nes noriu kaip galima daugiau ismokt zemeje ir kaip galima daugiau evoliucionuot.

Kitavertus neziurekime i viska taip siauriai ir neapsiribokime tik motina zeme ir cia vykstanciais procesais, juk turime visa visata po kuria galesime klaidzioti mire ar pakile ir jokie rupesciai nebekvarsins galvos.

0  
4 Ponas Bebras   (13.06.2012 18:32) [medžiaga]
Na jo, kiekvienas pateikiamą informaciją suvokia pagal savo lygį :D Gal kadangi aš giliai įsišaknijęs 3D, tai ir nelabai pastebėjau tų šviesių vietų tam tekste. Nu bet čia ne apie tai. O dėl tų kad galime klaidžioti po kitas visatas, tai bent jau kiek aš suprantu iš visų tekstų, tai tokia galimybė bus suteikta tik dabar, kai visi tie 3D žmonės galės persikelt į panašias kitas planetas kaip žemė, nes žemė savo ruožtu pakylės iki 5D ir bus netinkama kurie liko 3D lygyje dar. O iki šiol, tai visi sukomės tame karmos rate, kuris tarytum pririša mus prie šios žemės ir niekur kitur. Išeiti iš to rato nebent įmanoma tada, jei pakyli bent iki 4D, tada gali tuos 4D pasaulius, bet ten vėl savo ruožtu gali užsiciklinti tokiam pačiam rate. Na tai aš čia nežinau, tik kolkas esu susidaręs tokią nuomonę, nors gal ji ir klaidinga, tai būtų gerai jei sukritikuotumėt šitą komentarą ir išdėstytumėt savo versiją :D Kaip sakoma, "ginčuose gimsta tiesa" :D

+1  
5 virgis   (13.06.2012 18:33) [medžiaga]
Atsiprašau, Ponas Bebre, nenoriu nieko nervinti ir įžedinėti, o juo labiau mokyti ir piršti savo įsitikinimus, bet norėjau šiek tiek pasdalinti mintimis, kurias sukelia jūsų, gerbiamas skaitytojau, komentaras.
Bet kurioje informacijoje, kiekvienas mato tai, ką jam leidžia matyti: susiformave stereotipai, fobijos, apsiribojimai, baimė išankstinis nusistatymas prieš viską kas nežinoma, kas griauna iliuzijas, prie kurių pripratę.
“taip nieko ir nebus iki 2100 metų, tik visokie reiškiniai vyks,” Vienoje sakinio dalyje jau iškart pastebimi du prieštaravimai. Tvirtinama, kad nieko neįvyks ir čia pat priešingas tvirtinimas, kad vyks “visokie reiškiniai”.
Taip, tikrai reiškiniai vyko ir vyks, šiais metais ir toliau. Bet tai tik įrankiai, tikslui pasiekti, kurie palengvina procesą ir nereikia iš jų tikėtis “(kaip visada)”kad tie reiškiniai atliks tai, ką turite atlikti jūs patys, tai yra keistis, keičiant savo sąmonę ir suvokimą. Chaliavos nebus ir niekas tai už jus nepadarys.
“O po 2100 metų būsim jau perėję kokias tai mistines juostas, ir galėsim būt pakylėti”- Pirmiausia, “juostos” ne mistinės ir tai jau aptikta moksle įranga. Antra – tai tik vienas iš pavadinimų - “fotoninė juosta”, galaktikos sritis, kurioje aktyviau spinduliuoja elektromagnetinė nepoliarizuota energija iš Centrinės Galaktikos Saulės (juodosios skylės,portalo, jungiančio mūsų visatą su antivisata, ar paralele visata su priešingu poliškumu, jei taip aiškiau, iš kurios is ateis gama ir rentgemo spinduliai, kurių aktyvumas jau fiksuojamas).Trečia – po 2100, jūsų, kaip tokių 3-čio tankio butybių tikrai nebebus, nes žemi dažniai negalės egzistuoti aukštuose, o Žemė pati bus pilnai perėjusi į ketvirtą vibracijos tankį. Taigi iki to laiko arba jūs būsite pakylėję mažiausiai į ketvirtą tankį, ar būsite įsikūniję kitoje galaktikos planetoje, kuri nepraeis galaktinio poslinkio, ar fotoninės juostos jei taip patogiau.
“O dalinai pakilt kažkaip tai ~5%.” – Čia tai išvis neatydžiai skaityta, nes buvo rašoma, kad padidėjo paskutiniuoju metu pasirinkusių Šviesos kelią nuo 20% iki 25%, ketvirtis žmonijos. Tas skirtumas, kaip matosi yra 5%, o tai realiai yra nuo septynių milijardų žmonių skaičiuojamas Šviesiuolių padidėjimas miljonais.
“Tai vistiek su tokiais skaičiasi mūsų šansai maži, švelniai tariant” – Šansus ir galimybes, apsprendžia ne kokie nors skaičiai, pirmiausia noras ir siekis, užsibrėžto tikslo. Kaip gali priversti žmogu kažkuo tapti, jei jis to nenori ir nieko nadaro dėl to.
“bet mane bent jau tai į neviltį varo, nes pagal tuos aprašymus tai be šansų išvis kada nors pakilt bent iki 4D, nebent jau turi būt gimęs šventuoju ir gyvent vienuolyne visą gyvenimą,”- visiškai priešingai, nė viename čenelinge ar kituose mokymuose nerasite reikalavimo atsiskirti, užsiimti tik dvasinėmis praktikomis ir medituoti ir panašiai. Taip tuo reikia užsiimti, bet su saiku, neužmirštant ir žemiškų rūpesčių ir fizinio kūno, kurį reikia mylėti, nes tai jūsų sielos šventovė. Svarbiausias reikalavimas pasiekti balansą, subalansuoti tinkamai savo gyvenimą, visus savo kūnus (pravesti visų kūnų konferenciją). Paprastas darbininkas gali būti žymiai dvasingesnis, nei koks jogas ar vienuolis, kuris gyvena atsiskyręs kalnuose ir rūpinasi tik savo dvasingumu, užmiršdamas, kad mes visi esame Viena ir jei bus gerai kitam, bus gerai visiems, tame tarpe ir tau.
“suksies šitam prakeiktam karmos rate milijardus kartų be galimybės išeiti..” – Pirmiausia, jokio karmos rato nėra, Yra tik dėsnis. Yra pamokos, kurioms išmokti sielai prireikia papildomų įsikūnijimų ir patirtis, kurią būtina sukaupti, kai būsimiems sąmoningiems Kūrėjams. Jūs turbūt sumaišėte su įsikūnijimu ratu, toks yra išsireiškimas.
“Jei viskas čia tiesa, tai pasibaisėjimą kelia tokie Dievai ir tokia jų sugalvota sistema...” – Sugalvota sistema yra mūsų pačių, tai yra mūsų aukščiausiųjų Aš, prieš sieloms įsikūnijant pirmą kart šioje planetoje. Mes patys esame ir tos dramos režisieriai ir artistai, to dualybės spektaklio, kuris artėja prie pabaigos. Visi atėjome savanoriškai ir netgi galima sakyti prašėmės, dalyvauti šiame spektaklyje. Žinoma, lengviausia apkaltinti kažką, tik ne save, taip jau mus įpratino sistema su savo iškreiptais mokymais ir pasenusiomis paradigmomis, stereotipais ir taip šnibžda mūsų ego, kuris visada gins save iš paskutiniųjų

0  
6 Ponas Bebras   (13.06.2012 21:22) [medžiaga]
Dėkui gerb. Virgi už komentarą. Na, aš bent jau tai tikrai nesinervinu ir neįsižeidinėju nuo pastabų ir kritikos, nes praktiškai tai to čia ir einu komentuot ir pabendraut su kitais, vardan bent kokio nors aiškumo. Gal tik mano paties tie komentarai būna paskubėti ir padiktuoti emocijų, na bet ką darysi, neišeina taip imt ir pasikeist per akimirką :)
Va, o dėl Jūsų tų verčiamų ir dedamų tekstų, tai manau labai gerai būtų dar jei gale parašytumėt ir savo kažkokį komentarą, apibendrinimą ar pan. Gal net geriausia būtų kažkaip ar tai pavyzdį kokį duot, ar palyginimą, nes taip yra žymiai lengviau įsisavinti informaciją, negu gryną sausą tekstą su įvairiom savokom ir skaičiais. Kaip ir Jėzus daugiausiai kalbėdavo visokiais palyginimais, kad suprastų paprasti žmonės informaciją geriau :)
Na, kantrybės Jums ir kitiems su tokiais kaip aš :D Ne iš piktos čia valios eina tie komentarai, gal tik tiek, kad šiuo metu geriau neišeina nieko suregzt :D

0  
7 Milda   (14.06.2012 09:06) [medžiaga]
Virgi ,tikrai ,ir as noreciau to paties kaip ir Ponas Bebras ,
tikrai butu aiskiau jei po straipsniais parasytumete savo paaiskinima,
savo nuomone, komentara ir mintis.
lengviau butu orientuotis.
Butu labai aciu.

0  
8 Dziundze   (17.06.2012 15:12) [medžiaga]
Šikniau tu išdūrei mus. Kur ateivių revoliucija, kurios taip laukė

0  
9 monntos   (17.06.2012 15:28) [medžiaga]
dziundze :D tai tu ju nematai ????? :D jie tarp musu ,rodo per televizija,pilnas dangus erdvelaiviu ,kas cia daros,bendrauja jie moko mus,taip aiskiai viskas.Tai kaip tu ju nematai? ai tu turbut dar nepilnai prabudus,nusviesk savo proto :D

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Birželis 2012  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0