Ketvirtadienis, 25.04.2024, 16:06
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2011 » Lapkritis » 20 » Planetos pasikeitimai. Globalinis atšilimas. Saulės poveikis
20:07
Planetos pasikeitimai. Globalinis atšilimas. Saulės poveikis

Viename iš savo čenelingų Metatronas gana tiksliai apibūdina pasikeitimus mūsų planetoje : „ Iš tikro jūsų planetoje įvyks begalios pasikeitimų. Tai yra negrįžtamo proceso pradžia ir tie pakitimai yra būtini. Paleiskite baimę. Jie turi įvykti. Tai perkrova. Įjungiama nauja programa. Jūsų ekonominė sistema persikrauna ir persiformuoja jūsų planetos paradigma. Poliariniai ledynai toliau tirps. Jų kristalinis vanduo turi būti ištirpdytas, nes jis laiko vibracijas, kurios daugiau jums nebetarnauja. Šiame, tūkstantmečius užšaldytame poliarinių ledynų vandenyje, egzistuoja mikrobai ir fermentai, kurie taps būtini ateityje. Pasikeitimai neturi būti globaliai katastrofiški. Bus lokalūs pasikeitimai, bet neturi būti lokalios katastrofos, panašios į tą kuri buvo Atlantidoje. Tai vyks lokaliais būdais.  Vyks palaipsniui per 80-100 metų laikotarpį.

Jūsų pačių reakcija, kokia tai prasme apspręs, kaip tai įvyks. Jūs reaguosite su baime ir tai stiprinsite? Ar jūs suprasite tai ir veiksite su meile, leisdami tam vykti savaime?„

Čia reikėtų atkreipti skaitytojų dėmesį, kad neleistinas yra žmonių gąsdinimas, kuris vykdomas per  publikacijas žurnaluose ir knygose, kino filmuose, TV. Žmones pastoviai gazdinami globalia katastrofa, civilizacijos žūtimi, pasaulio pabaiga ir kitomis kvailystėmis. Toks masinių informacijos priemonių elgesys sukelia baimę ir isteriją, o tai iš tikro gali pasunkinti perėjimą prie naujo gyvenimo.

Metatronas skelbia: „Saulės karūnos spinduliavimas, cunami, aukščiausios kategorijos uraganai, aukščiausios kategorijos tornadai – visi jie sudaro dažnių pasikeitimus, kurie būtini planetai. Šiuolaikinė audra - tai harmonikų kokteilis, kuris balansuoja planetą. Jei ne jų pasireiškimas, mes jums garantuojame, kad įvyktų gana žymus globalinis kataklizmas. Lokaliniai kataklizmai leidžia pažeminti  įtampą. Nebijokite jų ir nestiprinkite jų. Leisite jiems ateiti su aukščiausia nauda. Jie Žemei neša nuostabų „adatos dūrį", per tai Žemė įleidžia savo dažnius, jei reikalingus. Nebandykite jų sustabdyti. Nebijokite jų."

Pabaigai kreipimasis į mus žmones: „Jūs žmonės  pasiruošę prisiimti kaltę sau, už globalų atšilimą. Brangieji, tai pasikeitimų ciklas. Mes jums sakome, kad jūsų poliariniai ledynai vis tiek tirptų, net jeigu jūs būtumėte visuomenė, su minimaliais poreikiais. Kad ir kaip jums patiktų kaltinti save, jūs esate nekalti dėl globalaus atšilimo. To reikalauja vystymosi ciklas. Pirminė priežastis – vidinio Žemės branduolio pagreitinimas. Pasikeitimai įvyks, jie būtini. Jums tai reiks suvokti ir leisti tam įvykti su didžiausia nauda. Baimės neegzistuoja. Nustokite kovoti. Tai jau vyksta."

„Pagrindinė globalaus atšilimo priežastis – tai kosminio spinduliavimo, iš galaktikos centro poveikis ir Galaktinio Poslinkio poveikis. Ta energija prasiskverbia į Žemės vidų, padidindama vidinio branduolio apsisukimų greitį, kas duoda didelį šilumos kiekio išsiskyrimą ir paviršiaus įšildymą.


Galaktinio Poslinkio energija veikia visą Saulės Sistemą, įskaitant ir pačią Saulę. Įvyksta Saulės karūnos masės įsiveržimai. Susidaręs saulės vėjas, sugeriamas tektoninių Žemės plytų ir padidina Žemės vibracijų rezonansą."

Didelę reikšmę planetos pasikeitimams turi aukščiausios kategorijos uraganai ir audros. Metatronas praneša: „Jie labai neteisingai suprantami ir jų bijo. Vėl baimė. Iš tikro jie skirti tam, kad įkrauti okeanus nuostabiomis energijomis. Į jų paskirtį neįeina būtų pritrauktais prie sausumos. Bet visas pasaulis susikoncentruoja į tai, kur tai įvyks, kokius sugriovimus tai sukels ir ekspertai nusako kur turi atvykti pagalba. Su tokiu globaliu dėmesio centru, uraganas iš tikro pritraukiamas  prie kranto, kur jo laukia žmonės, pasimetę ir baimėje." „Negalima sakyti kad žmogiškos emocijos sudaro precendentą, greičiau sukaupta baimė gali įmagnetinti ir pritraukti uragano energiją į įvairias vietas. Jei ta masyvi emocinė energija nesibazuotų baime, tai uraganai liktų jūroje ir ateitų į krantus su žymei mažesne energija."

Apie žmogaus minčių jėgą ir materialumą jau buvo rašyta. (galite paskaityti straipsnyje „Mes galime pakeisti pasaulį. Kaip? Tai lengva.") Mintys – tai energija ir ji materiali, o apjungta ir nukreipta žmonių masės energija – tai jėga. Nepamirškime to.

Su pagarba ir meile

Peržiūrų: 5227 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 5.0/2
Viso komentarų: 121 2 »
0  
1 xMx   (20.11.2011 20:18) [medžiaga]
Tai, kaip aš supratau: jei kažkas radikaliai pasikeis, tai pasikeis tik po 80-100 metų ? smile

0  
2 virgis   (20.11.2011 20:29) [medžiaga]
Pasikeitimai jau senei vyksta ir vyks toliau. Aš jau sakiau 2012 tik vieno ciklo pabaigos taškas, žinoma su atitinkamais pasikeitimais ir naujo ciklo pradžios taškas. Niekas jums ir nežadėjo pasikeitimų per naktį. To tikrai galite nelaukti. O perėjimas, čia kiekvieno asmeninis reikalas, kada pasieks atitinkamą lygį. Šitaip aš suprantu tai, iš Metatrono čenelingų. Neužmirškit, kad jie nėra 100% teisingi...Taigi tikrinkit

+1  
3 Arijus   (20.11.2011 22:54) [medžiaga]
na gal nereiketu programuot saves ir supancios aplinkos ant ilgos "keliones per kopas" ,kaip manot ?:) 2012 metu gruodi planetu issidestymas i viena linija pasieks pika.Kaip galvojat prie ko viskas veda ir kam tai ?:) Didieji pokyciai ,transformacijos ,vibraciju ir daznio sukuriai aktyvuos pagrindinius ivykius..tikrai ne priesiskus mums ,tai didziule svente musu samones tranformacijai ir DNR bloko nubraukimuj..kas tiksliai vyks cia butu idomiausia tema.Visgi nuo sito etapo mano manimu ir vyks idomiausi ivykiai :zeme pagimdys savo nuostabu kudiki ,tai yra naujus namus..kaip vyksta "naturalus gimdymas" jus turbut suprantat..tas pats vyks ir su mumis tik perkeltine prasme..tai reiskia mes kordinaliai keisimes..aisku kiekvienas gaus tai kuo jis visa si laikotarpi gyveno ir ka toleravo( na juk savo vidines busenos ir minciu skaidrumo nuo kureju nepaslepsi ) kaip mastai ,ka sakai ir ka darai..ta ir igausi :) O ,kaip bus tiksliai bus matyt ,bet tikrai nebutu prasta tokia eiga pozityviam sviesiam zmoguj :)

0  
4 Globalinis atsalimas   (20.11.2011 23:25) [medžiaga]
Krajonas taip pat snekejo, kad nera jokio globalinio atsilimo ir tikrai ne del siltnamio efekto tirpsta ledynai. Zinant, kad praeitu metu ziemos daug kur muse rekordus,( uztenka prisiminti ir Lietuva :) vyksta visiskai atvirkscias procesas - globalinis atsalimas, kurio deka turetu atsinaujinti visi vandenynai, kas nuniokota ir isvaistyta, kur beveik nebera zuvu ir juros gerybiu sio proceso metu atsigaus. Pamatysim, nors zenklai butent ta ir byloja :)

0  
5 Globalinis atsalimas   (20.11.2011 23:31) [medžiaga]
P.S. Pamirsau pamineti, kad tam kad prasidetu globalinis atsalimas, dar vadinamas vandens ciklu pirma turi buti atsilimas, kuris pajudintu ivykius.

0  
6 Mikas   (21.11.2011 11:00) [medžiaga]
ar ne persifantazavot? :)
http://www.technologijos.lt/n/pasaulio_paslaptys/S-22769/straipsnis?name=S-22769&l=1&p=1

0  
7 virgis   (21.11.2011 12:01) [medžiaga]
Mikai - ar tu iš vis skaitei straipsnį, ar šiaip nuorodas pamėtyti noras apie kažkokios pasaulio pabaigos nebuvimą. Čia kaip tik patvirtinimas, jūsų kišeninių "mokslininkų" šio straipsnio teisingumo. Jokios Pasaulio Pabaigos NEBUS...Ačiu
Su pagarba ir meile..

0  
8 lak   (21.11.2011 12:31) [medžiaga]
"Mintys – tai energija ir ji materiali, o apjungta ir nukreipta žmonių masės energija – tai jėga."
Teisingai ra6o,gal daugiau ka nors =inai apie energija MMT

0  
10 Almiasas   (22.11.2011 14:38) [medžiaga]
Na Virgi, Virgi, bet ir išsireiškimas čia tavo 7 komentare: " jūsų kišeninių "mokslininkų" "... Iš tokio išsireiškimo galima susidaryti nuomonę, kad visi mokslininkai paskutiniai durniai ir užsiima nežinia kuo, tarnauja nežinia kam ir pan. ... Deja, kaip sakoma - "visokių yra, visokių ir reikia".
Jei taip jau objektyviai paėmus - tiek Kawasilas, tiek ir Willockas taip pat nusiskiedę kaip reikiant su savo ezoteriniais plepalais, krūva ir jų "prognozių" neišsipildė... O jais vis dar tiki krūva žmogelių...

Aš suprantu, kad daug ko nesuprantu, o tą tiesiog naudoju. Matau, kad kažkodėl jauti nepaaiškinamą neapykantą mokslui. Kodėl ?
Panašu, kad priešprieša mokslui atsirado pagal klasikinę sąsają: "Ko nesupranti - to bijai, o ko bijai - to vėliau imi nekęsti." Virgi, nedaryk daugiau šitaip...

P.S. Pasaulio pabaiga vos neištiko 1883 m. Plačiau apie tai šiek tiek kalba tik anot tavęs "kišeniniai mokslininkai": http://www.technologijos.lt/n/mokslas/astronomija_ir_kosmonautika/S-22332/straipsnis?name=S-22332&l=2&p=1

Galbūt galėtum gauti tikslesnės einformacijos šiuo klausimu iš ezoterikų ?

0  
11 virgis   (22.11.2011 18:13) [medžiaga]
Na gal ir per griežtai, bet aš neturėjau omenį viso mokslo, gal tik norėjau pabrėžti, kad nereikia pilnai pasitikėti viskuo. Nes ne visi žino, kokia ten padėtis ir kam parašytas vienas ar kitas straipsnis. O neapkęsti... tai jau praeities energijos, kaip ir baimės, kuriu kaip ir neturiu. Žinoma, dar pratrūksta kartais ego... Atsiprašau už tai ir ačiu už pastabas...
Su pagarba ir meile

1-10 11-11
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Lapkritis 2011  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0