Trečiadienis, 24.04.2024, 05:10
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2011 » Gruodis » 13 » SaLuSa per Mike Quinsey 2011 Gruodžio 12
22:20
SaLuSa per Mike Quinsey 2011 Gruodžio 12

Laukimas tęsiasi ilgai, jis yra jūsų tikėjimo ir sugebėjimo fokusuotis į viską, kas priklauso Šviesai, matuotojas. Egzistuoja  daug šaltinių, kurie klaidina žmones. Nepaisant to, jūs tapote žymiai išmintingesni ir sugebantys atskirti, kas iš tikro priklauso Šviesai. Bet kokiu atveju yra keletas įvykių, kurie įvyks pakeliui į Pakylėjimą, interpretacijų. Svarbiausia yra tai, kad jūs jaučiate, kas benutiktų, svarbiausias tikslas – Pakylėjimas, o kaip jūs kiekvienas prie to prieisite, neturėtų būti tas klausymas, kuris galėtų kelti nesutarimus tarp jūsų. Žinoma, kad bet kokiu laiku planai gali keistis. Visa tai jūs gerai žinote, bet atsiminkite, kad pakitimai kai kada reikalingi, mūsų veiklai pakoreguoti. Tamsos jėgos, priverstos atsitraukti, palikdamos po savęs nesėkmingus bandymus iššaukti jūsų pasimetimą, nestabilumą. Mes pasiruošę pamaišyti tiems bandymams ir dabar tam tikslui mes turime dieviškumo leidimą panaudoti daugiau jėgos. Kaip ten nebūtų, mes rūpinamės tuo, kad nenukentėtų nekalti žmonės.

Jūs sau galite įsivaizduoti, kad po to kai jūs įeisite į 2012 metus, bus daug kalbų, kartais prieštaringų komentarų apie tai, ką jie atneš. Majų pranašystės bus išnaudotos priklausomai nuo to, kokius turi įsitikinimus vienas ar kitas žmogus ir kaip jūs žinote daugumas laiko ciklų kaitą interpretuos kaip pasaulio pabaigą. Labiausiai mes nenorėtume matyti kaip ta idėja palaikoma, plečiant baimės faktorių tarp jūsų. Kai kuriuos tai gali tenkinti, nes jie tiki pasaulio pabaiga kaip Dievo bausmę už blogį žemėje. Bet mes norime pasakyti, kad jokių globalių katastrofų, gyvybių praradimų nebus. Tai neįeina į planus, kadangi Dievas yra Meilė, aišku, kad Jis niekada, net nei prie jokių aplinkybių nenutrauktų savo Dieviškos Meilės. Jūs visi Dieviškos kibirkštėlės ir kas beatsitiktų, jūs visada liksite nemirtingais.

Kartu su laiko ciklų pabaiga prasidės „rūšiavimas", kadangi sielos nukreipiamos į kelią, leidžiantį joms pratęsti evoliucinį vystimąsi tame vibraciniame lygyje, kuriame jos randasi. Nebūtų naudos ir prasmės, jei sielos būtų patalpintos į tuos išmatavimus, kuriose jos, pagal savo sąmonės lygį, būtų nesuderinamos su juo. Taigi, nesijaudinkite dėl kitų sielų ir atsiminkite, kad galutiniame rezultate visi suras kelią, kuris neis prieš jų laisvą valią. Jūs prieš savo inkarnaciją žinojote, koks bus galutinis rezultatas ir tai yra, dėl ko jūs dirbote, todėl niekas nebus nusivylęs. Mes suprantame, kad daugumas norėtų išsaugoti savo žemiškus prisirišimus ir santykius, nors meilės ryšys išliks, reikia atsižvelgti ir į tai, kas duos sielai pasirinkimo laisvę. Žmonės labai sureikšmina santuokų pažadus.

Žmonės sueina kartu tam, kad iš savo santykių, kurie esant būtinumui keičiasi skirtinguose gyvenimuose, gauti abipusę patirtį. Taigi, padėkokite visoms sieloms, kurios kartu su jumis žengė per dualybę ir žinokite, kad visi jūs mokėtės per savo patirtį. Taip pat, turėkite omenyje, kad kažkokiu tai laipsniu, visi jūs vaidinote ir Tamsiųjų jėgų roles. Niekas nėra  šventesnis, nei kas nors kitas, todėl jums sako, kad jūs žengiate pavojingu taku, kai teisiate kitas sielas. Galų gale visos sielos suras savo Šviesą ir Meilę, atsikratys nuo karminės atsakomybės už praėjusius savo gyvenimus. Atitinkamam etape bus ištrinti net atsiminimai apie tai, kai tai duos naudą. Atsiminkite, kad jūs patys panorėjote pažinti dualybę, mesti iššūkį žemoms vibracijoms. Buvo numatyta kaip jūs į jas pasinersite. Užbaigiant savo laiką, daugiau nėra būtinybė užsilaikyti toje patirtyje, nes jūs jau įrodėte savo sugebėjimus.

Jūsų tikri namai randasi aukščiausiuose išmatavimuose, kur jūs gyvenate pilnoje harmonijoje ir vedate džiaugsmingą, turiningą gyvenimą. Žemų išmatavimų iliuzija tai jūsų kūrinys ir atitarnavus savo tarnybą, ji dings. Pakylėjimas, tai Visatos masto procesas, kuris įvyks kaip vienetinis įvykis. Tas procesas nebūtų pilnas be Žemės Pakylėjimo. Tai demonstruoja jums ant kiek duotuoju momentu yra svarbi jūsų civilizacija. Dabar jūs matote, kodėl jums suteikiama tiek daug pagalbos ir kodėl jūs buvote išrinkti būti šioje planetoje duotuoju metu. Jūs esate Išrinktieji, kurie kaip buvo žinoma, pasieks sėkmę ir kaip tai nebūtų sunku priimti – to eksperimento dalimi taip pat yra ir Tamsos jėgos.

Savo realybėje jūs gyvenote iliuzijoje, bet gauta patirtis buvo labai reali.  Kada nukris uždanga ir baigsis iliuzija, visi jūs sužinosite apie vienas kito tikras roles ir judėsite toliau. Taip kad Atskleidimas yra  svarbiu mūsų apsijungimo būdu ir tai padės parodyti iliuziją taip, kad jūs suprastumėte. Padės jums pamatyti ant kiek jūs buvote pažeidžiami žemoms energijoms. Kaip Tamsos jėgos pavogė jūsų laisvę, tiesiai jums iš po nosies ir kaip jie to pasiekė. Tie atvėrimai jums bus būtini, kad išlaisvinti jus nuo tų energijų vieną kart ir visam laikui.

Jau daugumas iš jūsų gyvena žymiai aukštesnėse vibracijose ir jūs galite laisvai vaikščioti po dualybės minų lauką likdami sveiki. Jūs nutraukėte prisirišimus, kuriuos surinkote per daugelį gyvenimų ir kurie neatneša jums jokios naudos. Žinoma, kaip mes jau sakėme, norint įeiti į naujas vibracijas, reikalingas valios išreiškimas ir kai tik bus pareikštas toks ketinimas, jūs gausite visokią paramą. Dalį mūsų misijos sudaro tai, kad kuo daugiau žmonių praeitų per Pakylėjimą ir tai užtikrinti. Jūsų atminties praradimo gydymo dalimi yra teisybės atvėrimas, apie tai kas jūs esate iš tikro. Sutikite, kad ir kokiais jūs save nelaikytumėte protingais, jus apgaudinėjo, kaip ir visus kitus. Tamsos jėgos protingos ir labai klastingos, jos kantriai tam dirbo, jūsų ir jūsų pasaulio pavergimui. Bet jie neapskaičiavo mūsų ir Meistrų, kurie lankėsi Žemėje, rolės ir įtakos, pasėjusių Šviesos sėklas, kurios atvėrė jums akis.

Aš SaLuSa iš Sirijaus. Mes jus mylime ir mes taip jumis didžiuojamės už tai, kad jūs vėl prabudote.

Peržiūrų: 1898 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 5.0/3
Viso komentarų: 6
0  
1 Nerijus   (14.12.2011 01:36) [medžiaga]
Grb. Virgi, gal galetumet placiau pakomentuot, kas tas "valios isreiskimas"? As tai suprantu kaip dvasini sutikima,bet tik kaip tai tureciau isreiksti? Aciu

0  
2 virgis   (14.12.2011 08:02) [medžiaga]
Teisingai suprantate. Laisva valia priimti sprendimą judėti Pakylėjimo link. Išreikšti tai galima mintimis. Visos jos yra materialios ir žinomos mūsų Aukščiausiojo Aš, mūsų globėjų. Tai gali daryti kiekvieną rytą tik atsibudęs...

0  
3 Maja   (14.12.2011 13:05) [medžiaga]
Sveiki,

Jūsų skelbiama informacija be galo naudinga, svarbi ir reikalinga! Ačiū! Padedate man nepasimesti. Rašykite ir toliau :) o mes skaitysim, skaitysim, tobulėsim, mylėsim!

Ačiū :)

0  
4 xxxx   (14.12.2011 16:09) [medžiaga]
Virgi, prašau paaiškink, ką turėjo omeny "rūšiavimas"? Kaip jis pasireikš? Kiekvienas bus atskirtas pvz nuo savo šeimos, artimųjų? Klausimas kaip atskirs, jei rašoma kituose šaltiniuose, kad perėjimas be fizinio kūno mirties įvyks..

0  
5 virgis   (14.12.2011 21:40) [medžiaga]
Tai ir reiškia, kad kiekviena siela pasirenka laisvos valios principu, kur jei būti penktame išmatavime ar trečiame. Tai sprendžiasi ne fiziniame lygmenyje... O kaip konkrečiai "rūšiuos" čia jau reikia klausti SaLuSa...Tik tiek kad tas procesa nėra momentinis, jis ilgas, paleisk baimes

0  
6 Merkurijus   (20.12.2011 00:40) [medžiaga]
Labai Įdomu, jau mačiau yra kažkas naujo SaluSos paskelbta gruodžio 19 dienos. smile

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Gruodis 2011  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0