Ketvirtadienis, 25.04.2024, 01:24
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2011 » Gruodis » 20 » SaLuSa per Mike Quinsey 2011 Gruodžio 19
17:50
SaLuSa per Mike Quinsey 2011 Gruodžio 19

Prašau, neleiskite informacijai apie įvykius, įvykusius dėl Tamsos jėgų veiklos, sumažinti jūsų fokusavimosi į 2012 metus. Kaip jūs matote jie demonstratyviai puola, bandydami išlikti „paviršiuje", bet tai jiems nieko gero neatneš. Dabar, kada jūs jau suprantate kaip jie dirba, jūs galine išvengti pasekmių, kurias paprastai iššaukia baimė. Dabar jūs geriau suprantate jų darbo metodus ir esate daugiau suvokiantys, neduodami jiems pasiekti to rezultato, kurio jie siekia. Mes iš Galaktinės Federacijos vaidiname savo vaidmenį, gindami tuos iš jūsų, kurie yra pavojuje ir kai kuriais atvejais mes pieš juos pasireikšdavome asmeniškai, kad suteikti tą paramą. Būkite tikri, kad visi mums žinomi Šviesos Darbuotojai, nukreipiami keliu, kuris tolimas nuo konfrontacijos. Jos ne visada galima išvengti, bet būna situacijos, kada Tamsos jėgos būna žymiai nenaudingesnėje padėtyje, nei jūs. Viešumas, kurį jie gauna, yra sveikintinas, nes jis atskleidžia jų veiksmų būdo prigimtį, o tai leidžia pažinti juos kitiems.

Ne per seniausiai jus paprastai priimdavote viską, ką sakė žmonės esantys valdžioje ir jie pasinaudojo jūsų pasitikėjimu, kad suklaidinti jus, tuo tarpu patys vykdė slaptą veiklą prieš jus. Dabar jūs beveik kas diena sužinote teisybę, susijusia su daugeliu įvykių, kurie buvo Tamsiųjų jėgų veiklos rezultatai, bet tuo pačiu pridengti teisėta veikla. Teisybė gludi žymiai giliau, nei jūs iš tikro žinote, bet per sekančius mėnesius ji bus atskleista, ištaisant visą jūsų istoriją. Ji bus pateikta tokiu būdu, kad nebus galimybės jokiam paneigimui, patvirtinta dokumentaliais faktams, kuriuos mes jums duosime. Mums taip pat bus reikalingi tie įrodymai, kad pagrysti planuojamus veiksmus, kada bus pašalinta daugumas žmonių iš valdžios, dėl jų dalyvavimo nusikalstamoje veikloje prieš jus. Šiame etape, mūsų užduotis – pašalinti juos teisiškai ir negaišti laiko, kol jie bus pastebėti tais, kas tarnauja Šviesai.

Per daugelį metų mes surinkome daugiau nei reikia įrodymų, kad nurodyti kokios asmenybės pažeidė savo pažadus dirbti žmonių labui ir vietoj to pasidavė pažadams greitai praturtėti jų sąskaita. Todėl mes galėsime apsieiti be ilgų nagrinėjimų, nes tam nėra ir pakankamai laiko. Tačiau, kai kurie nusikaltimai prieš jus ant tiek svarūs, kad kai kurios asmenybės stosis prieš teismą tam, kad pilnai juos atskleisti. Kaip jūs ir galite įsivaizduoti, tos būtybės priskiriamos Iliuminatams, kurie turėjo globalaus Žmonijos rasės valdymo planus. Kadangi Pakylėjimas taip arti, jie bus pašalinti ir patalpinti į atitinkamą lygį, kur jie galės praleisti savo laiką, mąstydami apie tą įtaką, kurią jie darė milijonams Būtybių. Jiems ne viskas prarasta, bet jų kelionė į Šviesą bus ilga ir sunki.

Šviesos Darbuotojai savo darbo, nešant Šviesą žemėje, vaisius mato visame pasaulyje. Žmonės žymiai greičiau prabunda ir jaučia naujas vibracijas, gaubiančias Žemę. Tos vibracijos išvalo planetą, tai kas dengė žvilgsnį. Dabar teisybė išplaukia visur ir užduodami klausymai, į kuriuos jūs Šviesos Darbuotojai galite atsakyti. Anksčiau ar vėliau reikės aptarti klausymą, ką jums atneš  2012 metai, nes egzistuoja daug iškreiptų paaiškinimų, besiremiančių skirtingais Majų kalendoriaus išaiškinimais. Svarbus atsakymas yra apie laiko pabaigą, tai dauguma žmonių priima kaip pasaulio pabaigą. Apsišvietę žmonės, kurie pilnumoje išstudijavo šį klausymą, padarė teisingą išvadą, kad „pabaiga" priskiriama tik dualybės ciklui. Taip pat tie, kas skaito mūsų pranešimus, žino, kad tai reiškia ir naujos Eros pradžią, teisingai vadinamos kaip Aukso Amžius. Kiekviena siela kviečiama sudalyvauti, bet dės laisvos valios pasirinkimo, su jomis nesielgs kitaip, kaip su kitomis sielomis. Galimybė Pakylėti yra pas visus, bet tam reikalingas apsisprendimas, o taip pat pastangos, atnešant Šviesą į kasdienį gyvenimą. Jūs turite sugebėti savo viduje „pajausti" , ar dėl to jūs atėjote į šį gyvenimą ir tada jūs sužinosite, kad viskas yra iliuzija, nuo kurios jūs panorėsite eiti toliau į priekį.

 Ateinantys metai bus pripildyti intensyvia veikla ir praktiškai nė vienai sielai bus neįmanoma praeiti pro šalį, nesuvokiant kas vyksta. Mes būsime viso to kas vyks pirmutiniame plane ir mes laukiame greito prisistatymo jums, kas padarys pradžią mūsų glaudžiam bendradarbiavimui. Jūs mus pasiruošę priimti ir net su savo sena paradigma, kuri griūna aplink jus, mes žinome, kad mus karštai sveikins. Po to mes galėsime nuimti visą purvą ir įtikinamai jus nukreipti Pakylėjimo keliu. Laimingi laikai jau ne už kalnų ir jūsų kantrybė, kuri taip ilgai buvo bandoma, bus apdovanota. Pakentėkite dar truputį, Brangieji mūsų ir duoti jums pažadai pasireikš jūsų realybėje, jūs prisisotinsite sėkme, dėl kurios jūs dirbote eonus laiko.

Niekas neįvyksta atsitiktinai ir jūsų išlaisvinimas iš Tamsos jėgų buvo suplanuotas iki Dualumo ciklo pradžios. Atsiminkite, kad laikas kokį jus suprantate, egzistuoja tik Žemėje ir jūsų gyvenimai žemutinėse vibracijose teka linijiniu laiku. Iš tikro viskas yra Dabar ir todėl jus galite grįžti į bet kokį praeities momentą, kad vėl jį ištaisyti. Kada jūs peržiūrite savo gyvenimus, jie ne šiaip realistiški, o pilnai realūs, net garsai, kvapai, emocijos, kurias jūs galite pajusti. Kada jūs peržiūrite savo patirtį, negali būti jokios klaidos ir jūs taip pat galėsite suprasti kodėl jos galėjo būti. Daugeliu atveju tai karmos iš praeitų gyvenimų rezultatas ir jūs sužinosite, ar praėjote pamokas, kurios jums buvo paskirtos.

Jei gyvenimas Dualybėje atrodo kitoks, nedėkingas, atsiminkite, kad jūs panorėjote praeiti tą patirtį, tam kad padėti savo sielos augimui. Jūs palikote harmonijos ir taikaus egzistavimo  išmatavimą, kad išplėsti savo sąmonę ir dabar šis periodas beveik baigtas. Viskas laukia jūsų sugrįžimo, bet pradžioje reikia praeiti paskutinį jūsų žemiškos patirties etapą ir tai padaryti mažorine nata. Mes jums padėsime apsivalyme ir nuostabaus, stebuklingo sugrįžimo pasiruošimui.

Aš SaLuSa iš Sirijau, jūs turite žinoti, kaip be galo mes jus mylime.

 

Peržiūrų: 3177 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 4.8/6
Viso komentarų: 191 2 »
0  
1 giedre3325   (20.12.2011 19:09) [medžiaga]
įkvepia smile

+1  
2 alfairas   (20.12.2011 21:12) [medžiaga]
Žinot, kelis mėnesius domiuosi šiuo tinklapiu, gal kelioms temoms turiu savo subjektyvią nuomonę, tačiau esminiai įvykiai kurie VYKSTA, jų eiga, atitinka p. Virgio teikiamą informaciją. Taip, pakylėjimui reikalinga valia. Nepamirškite Visatos įstatymo, vienas jų "valios neliečiamumas" - individo ar visos civilizacijos. Niekas neturi teises šioje visatoje imtis veiksmų prieš Jūsų valią, NIEKAS. Pareiškę valia pakylėjimui - taip ir bus. Sąmoningai formuokite mintis, vaizdinius, juk žinote, kad mintis materiali -materija. Kartu suformavę, apjungę ketinimą, galime padėti Žemei, apsaugoti Ją ir apsisaugoti patys. Nibiru ateina. Padarykime taip, kad planetos prasilenktų, Nibiru ramiai iškeliautų. Visi turime tokių gebėjimų.

Ačiū Virgi!

0  
3 Merkurijus   (21.12.2011 01:23) [medžiaga]
Gal kas pakomentuos video, nesuprantantiems kitų kalbų?

0  
4 virgis   (21.12.2011 09:22) [medžiaga]
VIDEO: Vyksta čenelingas su Žemės sąmone, kuri vadinama Gaja (senovės graikai taip vadino visa kas gyva) Pers šią moterį, Peper, kuri su ja pradėjo bendrauti nuo vaikystės, Gaja atsakinėja į seminaro dalyvių klausymus. Kas tai yra čenas? Kaip užsimezga ryšys? ir t.t. Buvo įdomus atsakymas, kad ne tik šioje pusėje, trimatėje, bet ir kitoje subtilioje yra daug norinčių bendrauti, bet ne visiems lemta. Daugelis žmonių susidarę klaidingą nuomonę, kad Dvasia gali viską, iš tikro taip nėra. Todėl bendrauja su trimačiu pasauliu tik išrinktieji meistrai, kurie tai pasiekė. Žinoma viskas yra pasiekiama, jei yra noras ir konkretus tikslas. Toliau klausiama, kaip atskirti čeną nuo to, kad atrodo pradedi kalbėtis pats su savimi, kas išprotėjai? Tai tik Ego žaidimai, ką apie tave pagalvos aplinkiniai, taip sako Gaja. Jūs nesate nei geresni, nei išprotėję, palyginus su tais, kas to nedaro. Tiesiog jūs turite tokį ryšį, nes pas jus ne viską pilnumoje kontrolioja protas, ką jis daro pas kitus ir nenori paleisti tos kontrolės. Taip pat Gaja aiškina kad n eviskas gali būti perduota, nes dalis informacijos protas nesuvokia, todėl ginasi ir nepriima, stengdamas vėl išlaikyti kontrolę. Taip yra tik čia trimatėj erdvėje. Taip pat informacija turi įveikti atitinkamus barjerus ir t.t.

0  
5 Maja   (21.12.2011 10:10) [medžiaga]
Uh :) Ačiū!

-1  
6 qaz   (21.12.2011 13:14) [medžiaga]
pareiskiat valia pakylet tai ar suprantat ka sakot pakylet tai nepailgint kojas ar nepaaugt ( kas yra nesamone) o tik pakylet kaip maza vaika pakylejai mestelejai y virsu vaikam, tai patinka veliau pagauna ir pastato atgal ant koju, bet jai prasot pakylet siaip pas ka nors...... cia tada varijantu jau dauk.
a nu jo jie prisistate gi :)

0  
7 qaz   (21.12.2011 13:56) [medžiaga]
jai ka tai visai nepavydziu, pakyles pasidziauksit as irgi pasidziauksiu, jai kitam linksma bus.

0  
8 lak   (21.12.2011 16:12) [medžiaga]
Aciu uz palinkejimus
Ka pasakytum Virgi del Nibiru
http://www.torrnado.ru/viewtopic.php?t=84525

+1  
9 virgis   (21.12.2011 17:43) [medžiaga]
Pasakysiu, eilinis bandymas įbauginti, nepasiduokit nesamoningoms iluizijoms, galvoju kad jau laikas skirti kur melas, o kur arčiau tiesos... Apie Nibiru jau rašiau, kad ji praskris septynioliktais ir nieko blogo nenutiks, tik duos atitinkamas energijas, padėsiančias greičiau mums evoliucionuoti ir tiek. Netikėkite tais gązdinimai, juk ne kartą jau sakiau, jokių globalinių įvykių nebus, panika čia nereikalinga, nes ji kaip tik tinka toms jėgoms, kurios jus ir gaždina, žemina jūsų vibracijas ir užima jūsų dėmesį, atitraukia nuo pagrindinio tikslo

0  
16 lak   (22.12.2011 10:12) [medžiaga]
Kai Atlantida paskendo žuvo daug,taigi ne mums spręsti...Reiktu kontaktuoti su Žeme-Motina ir jos paklausti apie tai kas ivyko tada, gal ji pagalvos?..
Nesvarbu ką ji atsakytų,jei norite,kad tai jus neliestų reik visą laik palaikyti ryšį su Ja per savo meilę gal tada jūs visa tai pergyvensite taikiai... Bent jau taip D.Melchezedek mano...

0  
10 alfairas   (21.12.2011 19:59) [medžiaga]
Žmogus einantys dvasiniu keliu ramiai priims pasaulio ar kitokia pabaiga, nesvarbu kokiu laiku ji beateitu, suprasdamas, kad tai tik amžinosios Būties tęsinys. Neramu dėl artimųjų, draugų, matai jie stengiasi džiaugiasi gyvenimu, nekreipdami dėmesio nei į Pakylėjimus ir nei jokias Pabaigas. Gyveni ir pats, džiaugiesi karu, palaikai geras nuotaikas, bet džiaugsmas Gyvenimu nesijaučia. Sudėtinga, kai dabar esi Čia su visais, o mintyse Ten vienas. Tada apima liūdesys.
Neseniai, naktį, vyko pakylėjimas, visi kūno atomai vibravo (tiksliau rezonavo), atsibudau, jausmas tęsiasi, jutau didelį kūno palengvėjimą, jau kylu. Išsigandau, susigriebiau abiem rankom už sofos, kūnas aprimo.
Virgi ar teko patirti ką nors panašaus?

1-10 11-16
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Gruodis 2011  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0