Ketvirtadienis, 28.03.2024, 14:21
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2011 » Lapkritis » 22 » SaLuSa per Mike Quinsey 2011 Lapkričio 21
12:05
SaLuSa per Mike Quinsey 2011 Lapkričio 21

Priėmę sprendimą, kur judėti, niekam neleiskite nukreipti jūsų dėmesio nuo siekiamo tikslo. Žinokite, kad tam jūs ruošiatės labai ilgą laiko tarpą. Jūs jau taip toli pasistūmėjote ta linkme ir turite šiuo momentu žinoti užtikrintai, dėl ko jūs tai darote. Jūsų karma visais atžvilgiais turi artėti į atidirbimo pabaigą ir jau šiame įsikūnijime daugelis iš jūsų pasirinko pilna išlaisvinimą iš jos. Nepergyvenkite, jei jūs žinote kad liko kažkiek tai karminio darbo, nes viskas, kas liks Pakylėjimo momentui, bus atleista Gailestingumo Dėsniu ir nebus pernešama kartu su jumis. Dėl karmos kentėjo daugumas santykių, bet atsiminkite, kai tik jūs paliksite šį išmatavimą, jūs visi kartu galėsite lengvai susijungti. Jūs pripažįstate, kad jūsų Žemiška šeima atėjo į įsikūnijimą, visų jūsų kolektyvinės karmos atidirbimui ir vienąkart jūs paliksite savo roles, o tai atves prie žaidimo pabaigos. Šeimos dažnai įsikūnija kartu dar ir dar kartą, kaip jūs galite įsivaizduoti, vaidina skirtingus vaidmenis, būdami tai vyriškos giminės, tai moteriškos ir dažnai keičiasi rolėmis. Tai viena iš priežasčių, kodėl jūs turite stengtis neteisti kitų, nes kol jūs negrįšite į aukščiausius išmatavimus, neturėsite pilno vaizdo, paaiškinančio jūsų patirties visas priežastis ir pasekmes. Esant būtinumui jūs vaidinate ir Tamsos jėgų rolę, tuo galite būti tikri. Tai reiškia ne ką kitą, o kad jūs pragyvenote gyvenimą su negatyviomis užduotimis.

Apie jus dirbama, atitinkamai Universalumo Dėsnio, jūs turite džiaugtis tuo. Priešingu atveju jūs išbandytumėte tikrą chaosą, su mažais šansais išvengti pasekmių. Neapsišvietę žmonės, esantys tarp jūsų, galvoja, kad būtent tai dabar ir vyksta, neturėdami jūsų tikėjimo ateitimi, jie nemato išėjimo iš problemos šiame pasaulyje. Todėl, mes skubiname savo sąjungininkus užbaigti savo darbo dalį, kad mes galėtume įvykdyti atsiskleidimą ir įeiti į kontaktą su jumis. Labai svarbu, kad visos sielos kurios nesupranta, ar labai silpnai supranta, kas jos yra iš tikro, gautų pagalba. Mes tikime, kad kai tik mus oficialiai pripažins ir pakvies nusileisti į Žemę, mūsų buvimas bus vertinamas kaip draugiškas, su mūsų planu pakelti jūsų sąmoningumą, kuris bus jums priimtinas. Dalį to pasiruošimo aišku sudarys tamsos jėgų nušalinimas nuo valdžios postų, nes kai tik mes pradėsime valymosi procesą, norėsime judėti į priekį be jokių stabdymų.

Ar neįgyvendinamos jūsų svajonės dabar, kai Žemėje prasidėjo taika, karai visam laikui baigti. Taika jau prasidėjo, kai kurį laiką mes palaikėme taiką, jūsų vardu. Daug kartų, per paskutinius 50 metų stabdėme veiksmus, nukreiptus dar vieno pasaulinio karo link. Tie veiksmai tęsiasi dar ir dabar, bet mes įsikišome ir nuginklavome branduolines įrangas. Egzistuoja keletas tamsos grupių, kurios klesti, kai vyksta kariniai veiksmai, pas juos nėra jokio sąžinės graužimo, parduodant ginklus abiems kariaujančioms grupėms. Tai vyksta gana ilgą laiką ir buvo labai pelningas reikalas. Bet dabar, mirties pardavėjai baigia savo veiklą, o jų ginklai ir įranga greitai dings. Keletą šimtmečių atgal buvo laikai, kai jūs buvote pilnoj nežinomybėj ir Žmonijos rasė buvo linkusi vertinti ateivius kaip pavojų savo egzistavimui. Dabar jūs suartėjate vienas su kitu, suvokdami kad jūs esate Viena ir progresui jums geriau apjungti savo jėgas. Galų gale visi jus judate prie vieno ir to paties tikslo, stengdamiesi grįžti prie Viso Esamo Šaltinio.

Taip, ar kitaip, mus greitai pamatys kiekviena siela ir mes apšviesime jus, nuimdami blokus, trukdančius jums priimti tiesą, kuria mes jums pranešime. Šiuo momentu jums net sunku įsivaizduoti, kad jūsų tikėjimai gali būti abejotini, bet nepaleidę jų, jūs negalėsite judėti toliau. Argi mes nesakėme, kad reikia pasitikėti jūsų intuicija ir šis patarimas dabar yra svarbiausias. Šitaip jūsų Aukščiausiais AŠ, atves jus prie tokių situacijų, kurios duos jums reikiamus atsakymus. Be to, dar turite savo Globėjus ir Angeliškas Būtybes, patarimo galite kreiptis pas juos. Jūs niekada nebuvote vieniši, bet Globėjai negali jus išlaisvinti nuo jūsų patirties, nes kai kurios pamokos yra būtinos evoliucijai ir judėjimui į priekį.

Pradėkite šį bendravimą dabar, nes tai labai svarbu šiuo metu, kai įvykiai gali atvesti dauguma žmonių į pasimetimą. Tada jūs galėsite padėti kitiems savo žiniomis ir tai bus ypatingai naudinga, kai bus kalbama apie dezinformaciją. Tiesos ir melo rūšiavimu negali užsiimti neinformuoti žmonės, tai gali būti stiprus iššūkis ir Šviesos Darbuotojams. Tas faktas, kad masinės informacijos priemonės vis dar užima susilaikymo poziciją ir praeina cenzūrą, nestipriai padeda tam, bet prieštaraujančio melo baimė nėra tokia didelė, kaip anksčiau, kadangi pastebimas didesnis atvirumas. Kyšininkavimas ir korupcija praktiškai klesti visose šalyse ir tai greitai pasikeis. Visa tai mūsų dėmesio taikinyje ir mes rasime būdų padėti jums. Masinės informacijos priemonės turi užsitarnauti žmonių pagarbą, tai vienodai tinka ir politikai, kurioje pilna nusikaltėlių ir šarlatanų.Visa tai turi pasikeisti ir pasikeisti labai greitai, kad užsitarnautų pasitikėjimą.

Kvietimas pokyčiams nuo jūsų palaikomas demonstracijomis, jos vis stiprėja ir valdžia nebegali sustabdyti jų plitimo.(http://atsibudimas.ucoz.com/news/tasi_vyksta/2011-10-21-217)

Energija gyvena savo gyvenimu ir pritraukia panašią energiją, kuri gauna naują impulsą.(http://atsibudimas.ucoz.com/news/jus_galite_pakeisti_pasauli_tai_lengva_kaip/2011-10-20-216)


Nenuostabu, kad atėjo toks laikas, nes jūs sudarinėjote tokius norus daugelį metų. Dabar jūs galite matyti savo darbo vaisius, pasipriešinimo fronte, kuris žymiai susilpnintas, ateinančios Šviesos energijomis. Nepriklausomai nuo jūsų pakilimų ir kritimų kelyje, visada buvo apspręsta pasekmė, laimėti mūšį su tamsos jėgomis, todėl jums nėra ko jaudintis – jūs laimėsite. Netolimoje ateityje mes tai galėsime atšvęsti kartu, laukia grandiozinis laikas. Mes nemanome, kad jūs pilnai suvokiate, koks didingas pasiekimas tai bus ir kokiu toli einančiu jis taps. Daugelis sielų priklauso nuo to rezultato, jos ruošiasi švęsti kartu su jumis.

Aš SaLuSa iš Sirijaus ir aš myliu jus visus už tai, kad priėmėte šį iššūkį. Kartais jūs kritote žemyn, bet jūs nepasiduodavote ir vėl kildavote, demonstruodami Meilės ir Šviesos Jėgą.

Ačiu jums SaLuSa   

     

Peržiūrų: 2123 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 3.7/3
Viso komentarų: 2
0  
1 Almiasas   (22.11.2011 14:53) [medžiaga]
Nedidelis papildymas: judėjimas "Užimk Wall Street'ą" buvo išvaikytas Niujorko policijos.
Plačiau: http://www.alfa.lt/straipsnis/13002679/Niujorko.policija.isvaike.Uzimk.Volstrita.protestuotojus=2011-11-15_16-58

Ne taip jau lengva pakeisti Žemiškąją sistemą, net ir su nežemiškųjų ateivių padrąsinimais ir "pagelba" smile

0  
2 Stepas   (22.11.2011 21:03) [medžiaga]
Bet tai laisvos valios desnio pazeidimas-pagalba is isores.Apie tai pasakoja ir Kavasillas.Visa jega yra TIK kiekviename is musu,VISUOSE mumyse,nes mes sukurti pagal Dievo atvaizda.Ivairiapusis vykstanciu procesu aiskinimas,remiantis faktais-kitas reikalas.Nes tikejimas be faktu -tai irgi religija

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Lapkritis 2011  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0