Penktadienis, 29.03.2024, 09:47
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2011 » Lapkritis » 9 » SaLuSa per Mike Quinsey 2011 Lapkričio 7
23:29
SaLuSa per Mike Quinsey 2011 Lapkričio 7

Įvykiai vystosi taip greitai, kad jums nereikia daug informacijos apie galutinį rezultatą. Darosi aišku, kad krizė Europoje toli nuo išsisprendimo, skola Europos Sąjungoje  tokia didelė, kad gali privesti prie jos kritimo. Tuo tarpu žmonės tampa dar aktyvesni nei kada nors anksčiau. Jų spaudimas, kuris daromas vyriausybėms, atneš savo vaisius. Mes su savo sąjungininkais irgi aktyviai dirbame užkulisiuose, toliau darome tai, kad Tamsos jėgos suprastų, kad jų dienos suskaičiuotos. Jų gretose vyrauja didelis neramumas ir baimė dėl savo veiksmų pasekmių. Jie niekada negalvojo, kad reikės atsakyti už savo nusikaltimus, bet dabar darosi akivaizdu, kad jiems reikės tai padaryti.

Mūsų sąjungininkai pasiruošę pasinaudoti bet kokia galimybe, kad įvestų mūsų veiksmų planą.  Mums leista panaudoti jėgą pašalinant bet kokias kliūtis mūsų kelyje, mes daugiau nekentėsime jokių įsikišimų. Per paskutines savaites Tamsos jėgos buvo žymiai susilpnintos. Mes manome, kad jų pasipriešinimas negalės sustabdyti mūsų progreso. Laukite ir greitai išgirsite apie kitus mūsų žingsnius. Mes jau pašalinome nuo savo kelio daugelį turėjusių valdžią ir tai darysime toliau. Šiuo metu mes žinome visus Iluminatų vardus, nė vienas iš jų neprasprūs pro juos supantį tinklą. Mes pasiruošę pašalinti vyriausybines grupes, kurios netarnavo žmonių interesams, ir kai tik tai įvyks, galima laukti mūsų Prisistatymo.

Kas benutiktų, mes ryžtingai numatę pradėti naujus metus pergale prieš Tamsos jėgas. Šią savaitę bus du išskirtini įvykiai. Vienas- tai vidury savaitės atvykimas to, kas buvo neteisingai aprašyta kaip asteroidas. Iš tikro tai valdomas laivas, lieka tik laukti, kaip jis sąveikaus su Mėnuliu ir Žeme. Penktadienį bus ilgai laukta  11.11.11, kuri atneš dar vieną didelį blyksnį energijos, iššauksiančios  nuostabų  jūsų suvokimo lygio pakilimą. Jos kolektyvinis poveikis pasireikš naujoje meilės bangoje per visą planetą. Pagal galimybę susiraskite tylią vietą, kur jūs galėsite atsipalaiduoti ir atsiverti naujoms energijoms.  Turėkite omenyje, kad ta energija jau pasireiškia, galite ruoštis jai prieš porą dienų, likdami ramiais ir taikiais.

Tas mėnuo daugeliu atžvilgių yra tarsi tramplynas naujam, žymiai didingesniam veiksmų periodui, kuris tęsis iki pat 2012 metų pabaigos. Jūsų lūkesčiai greitu metu bus patenkinti, o mūsų- kai įvyks Pirmas Kontaktas.  Nuo to momento jūs taikiai plauksite pasroviui, stebėdami, kaip įgyvendinami mūsų planai, o jūsų gyvenimo kokybė didės septynmyliais žingsniais, kai tik pradėsite gauti gėrybes, kurios jums priklauso.  Ilgą laiką visas dėmesys buvo nukreiptas į Vakarus,  patikėkite, greitu laiku bus įjungtas visas pasaulis. Savo laiku mes jau kreipėmės į jūsų vyriausybes, jie žino, kodėl mes čia ir ką tai reiškia jūsų civilizacijai. Mes daugiau nei pagalbos ranka, liksime su jumis per likusias jūsų kelionės dalis. Tai bus džiaugsmingas susijungimas, jūs tikriausiai sužinosite, kad esate mūsų dalimi, sužinosite apie savo dieviškumo paskirtį.

Toliau žiūrėkite į ateitį ir leiskite jai pripildyti jūsų širdį džiaugsmu, nes tai bus iš tikro svarbiausi įvykiai, nepalyginami nei su viena praėjusia ciklo patirtimi. Įvykių eiga nustebins jus greičiu, kokiu jie vyks, nes jie buvo nuodugniai suplanuoti. Tai didelė atsakomybė mums, bet mes nė trupučio neabejojame imdami ją sau, nes mes turime turtingą Pakylėjimų patirtį. Mes matome, kad vis daugiau jūsų ramiai priima mūsų egzistavimą ir nekantriai laukia mūsų oficialaus atvykimo į Žemę. Nepriklausomai nuo to, kaip mus vaizduoja jūsų filmuose ir masinėse informacijos priemonėse, mes niekada nepuolėme jūsų ar jūsų Žemės, neturėjome tokių ketinimų. Mūsų misija remiasi  Meile visiems Kūrėjo sutvėrimams nepriklausomai nuo formos, dydžio ar spalvos.

Pirmo Kontakto dalį sudarys susipažinimas su skirtingomis gyvybės formomis jūsų Visatoje, jūs būsit jiems pristatyti. Jūs greitai sužinosite, kad išorinė forma nesako nieko apie vidinę dvasingą būtybę jų viduje. Netgi jūsų sąmonės lygyje jūs pajausite, kad aukščiausios Šviesos vibracijos sutinkamos tik išsivysčiusiose būtybėse.

Senos sistemos, netarnaujančios tiems, kas prabunda, griūna,nes netinka Naujai Erai, ir jokios pastangos to nesustabdys. Valomas kelias naujoms idėjoms, labiau atitinkančioms jūsų poreikius, jose nėra trūkumų.  Daugelis idėjų buvo slopinama senos paradigmos išlaikymui, greitai jos bus išlaisvintos jums. Labiausiai turtinga sritis ta, kuri priklauso laisvai energijai, greitu laiku bus padaryta maža portatyvi įranga. Daug kas tarnaus jūsų tikslams, bendros pastangos bus nukreiptos jūsų poreikių  patenkinimui. Visa tai padės išsilaisvint jums nuo susikaustymo, vergijos, kada jums reikėjo dirbti daugelį valandų, norint užtikrinti sau normalias egzistavimo sąlygas.

Netgi per tą trumpą laiką, kuris liko iki Pakylėjimo, jūsų gyvenimas kardinaliai pasikeis, keldamas jūsų suvokimo lygį, ruošdamas jus užimti savo vietą tarp mūsų. Dabar jūs pakankamai informuoti, ko galima laukti, ir tai turi atnešti džiaugsmą , laimę į jūsų širdis.

Dėkoju jums SaLuSa

Peržiūrų: 2825 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 3.5/6
Viso komentarų: 151 2 »
0  
1 Igo   (09.11.2011 08:04) [medžiaga]
...Super !!! Tai ir jauciau,nes neskubejau pirkti malku ir jungtis duju.Jau seniau esu domejasis Teslos isradimais ,HHO keitikliais,Kapanadzes darbais ,panudojant Teslos mintis
Nebijokit-nesusalsiu...)))
Visiems geru ir aukstu vibraciju!!!

0  
2 Vytautas   (09.11.2011 11:34) [medžiaga]
Ne po tuo straipsniu komentuojam apie Teslą, bet gal Virgis labai nesupyks. Radau neblogą nuorodą, kurioje yra kitos nuorodos http://pasidarykpats.verinukas.lt/viewtopic.php?f=14&t=13 . Gana įdomių minčių yra.

0  
3 artis   (09.11.2011 13:10) [medžiaga]
nu jei patikimumas 75%, tai jau manau daug. Beje, o kaip nustatomas saltinio patikimumas? Jau kazkas pasitvirtino ar tvirtinasi, ka tas saltinis teigia? Ir kodel reikia pateikti 75% tiesos ir 25% melo? Cia jie ziuri kaip i zaidima koki?

0  
4 virgis   (09.11.2011 14:53) [medžiaga]
Visas mūsų gyvenimas yra žaidimas ir didi pamoka...
Informacija turi praeiti, atitinkamus taip vadinamus barjerus, kol mus pasiekia. Taip pat čenelerius ir įvairius vertėjus, tame tarpe ir mane. Kiekvienas "prideda" savo supratimą, taigi taip ir gaunasi. O iš kitos pusės gal ir gerai, kad taip yra. Tai skatina jus mastyti, analizuoti, o ne aklai pasitikėti, tuo kas rašoma.
Patikrinti galima per tuos žmones, kurie gauna info iš savo šaltinių tiesiogiai, iš savo vidaus, ar aukščiausiojo Aš, "komandos". Taigi dalis informacijos buvo patvirtinta. Neužmirškit ir savo širdies, jos kol kas dar niekas neapgavo, jei išmoksite jos teisingai klausytis ir suprasti.
Su pagarba ir meile bye

0  
5 menza   (09.11.2011 15:15) [medžiaga]
nemegstu rasyt komentaru bet
"Mums leista panaudoti jėgą pašalinant bet kokias kliūtis mūsų kelyje, mes daugiau nekentėsime jokių įsikišimų."
Brrrrrr
leiskit as jums papasakosiu savo viena sapna (sapnai aplanko kiekviena diena, kartais sapnuoju pranasiskus sapnus)
praejusi pavasary aplanke sapnas
iseinu vakare i savo kiema pasizvalgyti po zvaigzdeta dangu
danguje menulio pilnatis kabo gan aukstai ir salia jo didziulis piramides formos laivas
kvieciu zmona paziureti, mes ziurim, nuo laivo atsiskiria mazesnis ir leidziasi
staiga suvokiu, kad jis leidziasi musu ir staiga mus istinka paralyzius. Jauciu neapsakoma artejancia gresme ir baime,
krentu ant zoles prie namo, negaliu net ikvepti, jauciu veidu tik vesia zole. ir jauciu kad jie arteja nenumaldomai. Sukaupiau paskutines jegas ir ...
Zodziu pasoku lovoje rekdamas. Manau, kad tai buvo sapno paralyzius, bet tai buvo taip tikra.
Nuo to laiko stebiu menulio pilnatis ir visos iki sios nebuvo tinkamoj vietoj. Taciau siu dienu pilnatis bus kaip tik ten kur reikia.
"Iš tikro tai valdomas laivas, lieka tik laukti kaip jis sąveikaus su Mėnuliu ir Žeme."
Negaliu nusikratyti blogos nuojautos.
O ir sapnu apie pasauline katastrofa labai padaugejo. Daznai tai atominis holokaustas, paskutiniame uzvakar sapne kazkas ka ivardijo DARKNESS,dar buvo Arka ir 10000 issigelbejusiu ir kad tai bus labai greitai.

0  
6 neo2   (09.11.2011 15:25) [medžiaga]
Kaip sako rusai "už dyką ir actas saldus"
Aš tai visiškai nenoriu, kad už mane spręstu kažkokie ufonautai. Aš tikrai neisiu į jokius pasitikimo paradus, neisiu į jokius portalus, nesėsiu į jokias lėkštes. Nes aš neatlikau darbo su savimi ir nenoriu būti pilka mase, kurios veda kakrur kažkokie ufonautai.
Bet kas sumanim eitan lažybų: aš sakau, kad jokių ufonautų šį mėnesį nei kitą , nei 2012 mes nepamatysim. Pradžiai statau 100 Lt.

0  
7 Igo   (09.11.2011 17:28) [medžiaga]
Gerbiamas Vytautai-aciu uz nuoroda,bet sitame straipsnyje pamineta portatyvus energijos saltinis......"Daugelis idėjų buvo slopinama, senos paradigmos išlaikymui, greitai jos bus išlaisvintos jums. Labiausiai turtinga sritis tai, kas priklauso laisvai energijai, greitu laiku bus padaryta maža portatyvi įranga".....
Mazas klausimas visiems-kas is jusu vartojate alkoholi?.....na ,kad nors ir 50gr..per metus...???

0  
8 Vytautas   (09.11.2011 18:27) [medžiaga]
Nevartoju net alaus :-), o ar reiktų?

0  
9 sofija   (10.11.2011 11:51) [medžiaga]
Vartoju, labai mėgstu gerą baltą vyną, o ką?

0  
10 artis   (10.11.2011 17:27) [medžiaga]
stipresni vartoju labai labai retai. Megstu savos gamybos alu wink O ka?

1-10 11-14
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Lapkritis 2011  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0