Antradienis, 23.04.2024, 21:39
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2012 » Rugpiutis » 4 » Selas Reičelas Kristalinio šviesos kūno statyba
12:32
Selas Reičelas Kristalinio šviesos kūno statyba

Tai tik apytikslis aprašymas, besiremiantis informacija, gauta tiesiogiai nuo Aukščiausiojo Aš. Žinoma, jis neužbaigtas, kadangi "meistro šablono” sudėtingumas išeina už šios knygos rėmų.

Iš dešiniojo smegenų pusrutulio perspektyvos, mums reikėtu paprasčiausiai tapti imlesniais ateinančios penktos dimensijos energijoms ir leisti procesui išsiskleisti. Tačiau, įsivaizduojama, kad toks persiformavimas susidarys iš kelių žingsnių, su skirtingomis patirtimis kiekviename žingsnyje. Tuos žingsnius aš sudalinau sekančiai:

1)   Senos sąmonės išvalymas – Pirma-priežasties įsisavinimas;

2)   Žymiai žemesnių kūnų (fizinis kūnas, emocijos, protas ir širdis) išlyginimas su Dvasia;

3)   Šviesos kodų aktyvavosi priėmimas;

4)   DNR perprogramavimas (ląstelių restruktūrizacija) ir "meistro šablono” paleidimas;

5)   Fiziologijos, angliavandenio pagrindu performavimas į fiziologiją, silicio pagrindu;

6)   Erdvės/Išmatavimo poslinkis (Pakylėjimas).

Senos sąmonės išvalymas

Tai pats sunkiausias žingsnis, bet pats svarbiausias. Viską, ką reikia išvalyti, galima išreikšti trimis žodžiais: teisimas, neigimas ir kaltė. Priešingai tam, kuo norėtų tikėti daugelis Naujos Eros atstovų, ši pažįstama trijulė, labai stipriai veikia beveik kiekvieną žmogų. Didžioji dalis to, ką mes kažkada priėmėme už tiesą – iš tikro, tikėjimų rinkinys, išlaikomas teisimais, pastiprintas kalte ir slepiamų neigimų.

Naujos Eros tikėjimo pagrindas : "Dievas – tai tobula ir nesikeičianti meilė”. Nors, tobula nesikeičianti meilė iš tikro gali būti Dievo dalimi, mano nuomonė tokia: Dievas, kiekvieną momentą plečiasi ir vystosi, kadangi, mes sukurti "Pagal Jo atvaizdą ir esmę”, Dievas irgi išgydo teisimą, neigimą ir kaltę. Kitaip sakant, visas gyvenimas – Dievo atvaizdas.

Viso neigimo priežastis – baimė "elgtis blogai”, tai yra, besąlygiškai ir kiekvieną momentą, "aš” nepriėmimas. Labiausiai neigiama savojo "aš” dalis – emocinis kūnas, mes nepriimame visko, ką jaučiame, kiekvieną momentą. Tada mes, arba teisiame jausmą kaip nedvasinį, sustiprindami neigimą, arba leidžiame jausmo išreiškimą, o po to jaučiame kaltę už tokį išreiškimą. Kaltė išsklaido energiją ir maišo įgauti pakankamai energijos Pirma-priežasties įsisavinimui. Pirma-priežasties įsisavinimas – tai supratimas, jausmų lygyje, to, kas įvyko mūsų, kaip sielos, atsiradusios iš Dieviškumo, individualizacijos metu. Kol nebus suprasti teisimai, neigimai ir kaltė, viskas, ką mes kalbame, galvojame ir darome arba į ką tikime, tik sustiprins atsiskyrimą nuo Dieviškumo.

Žemesnių kūnų išlyginimas su Dvasia

Kalbėsime apie fizinį, emocinį, mentalinį ir širdies lygius. Tie lygiai atitinka pirmus keturis arba penkis suvokimo lygius, priklausomai nuo to, kokiu modeliu naudojatės. Terminas "žymiai žemesnis” neturi jokio teisimo, kad bet kuris iš tų lygių mažesnis nei Dievas.

Atstatysime atmintyje: fizinis lygis atitinka pirmą ir antrą čiakras (išgyvenimas ir dauginimasis). 

Emocinis kūnas priskiriamas trečiai čiakrai (saulės rezginiui), tai valios buveinė ir surišta su jėga, intuicija, imlumu ir norais.

Mentalinis kūnas apima penktą, šeštą čiakras ir turi reikalų su tikėjimais, idėjomis koncepcijomis, bendravimu ir įsivaizdavimu.

Širdies lygis surištas su ketvirta čiakra ir atstovauja kolektyvinę, gyvenimišką  individualios sielos patirtį. Taip pat, tai pusiausvyros, besąlyginės meilės ir priėmimo taškas.

Trejybinė Dieviškumo prigimtis – meilė, išmintis ir jėga (kas atitinka: širdžiai, protui ir valiai). Kad būti pasiruošusiam priimti šviesos kodų aktyvacija (3 žingsnis), tie kūnai turi būti išlyginti su fiziniu kūnu. Žymiai daugiau dvasiškai išsivystę žmonės išlygino proto ir širdies lygius, bet vis dar skaito, kad turi neigti kūną ir emocijas. Mano supratimas toks: mums reikia vystyti visus keturis žemutinius kūnus į žymiai aukštesnes dimensijas. Pilnas išsilyginimas reiškia, kad visi lygiai glaudžiai bendrauja vienas su kitu ir funkcionuoja kaip harmoningas vienis.

Šviesos kodų aktyvavimosi priėmimas

Tai šviesos pritraukimo į kūno ląsteles procesas, pasiruošiant genetinės struktūros mutacijai.(4 žingsnis). Jei išlyginti visi keturi žemutiniai kūnai, šviesos aktyvavimas pasileidžia automatiškai. Procesas greitinamas Dieviškumo Įsikišimu, šviesos būtybių, išsivysčiusių ateivių, angelų ir t.t. pagalbos iš šalies būdu ir gydomosiomis praktikomis, tokiomis kaip meditacija, darbas su kūnu, rebefingas, joga, vizualizavimas, grupinė fokusacija, šventos vietos. Taip pat gali padėti piramidžių, kristalų, plejadietiškų diskų, daugiabangių oscilografų ir radioelektroninės įrangos panaudojimas. Tačiau, naudotis šia įranga iki keturių kūnų pilno išlyginimo pavojinga, kadangi ji gali neproporcingai pagreitinti kiekvieno kūno vystymąsi.(tai yra, daugiau išsilyginę kūnai, gali "neužgriebti” mažiau išsilyginusių kūnų). Detalus pasiruošimas gali įtraukti valomąsias dietas ir fizinius pratimus. (Virgio trigrašis: mantros, toltekų energetinė gimnastika (pasai) ir t.t.)

Primygtinai rekomenduojama alkoholio apribojimą, cigarų, kofeino, tabako ir raudonos mėsos, nors kiekvienas žmogus turi sekti savo vidiniu vadovavimu.

DNR perprogramavimas ir šablono meistro paleidimas

Šablonas meistras – programa, kuri ruošia fizinį kūną tikriems pasikeitimams atominiame lygyje prieš Pakylėjimą.(5 žingsnis). Kad iliustruoti šį procesą, noriu pasidalinti savo patirtimi. Vizualizuojant, pas mane atėjo šviesos būtybė ir su mano leidimu, įstatė kristalinį inplantą į saulės rezginį. Man pranešė, kad kelių ateinančių savaičių bėgyje, kūnas restruktūrizuosis ir bus pasikeitimas atominėje struktūroje. Po to, Universaliu Protu aš pamačiau, kaip aktyvuojasi kūno paruošimo biokompiuterinė programa. Tai labai sudėtinga programa, apimanti tai, kaip reguliuoti hormonus, kad atsilaikyti greitam aplinkos pasikeitimui, kaip pritaikyti virškinimą ir išskyrimą pasikeitimo procese ir t.t. man pasakė, kad aš jausiu keistus kūniškus pojūčius ir greitu laiku pasikeis klausa.

Anglies  atomų pavertimas silicio atomais.

Taip pat man pranešė, realūs pasikeitimai įvyks kažkur tai nuo 1991 iki 2012 metų pabaigos. Mano chemijos elementarios žinios priėmė tai, kaip:

Anglis turi dvi elektronų orbitas. Silicis turi tris elektronų orbitas, su keturiais elektronais išoriniame apvalkale. Kad paversti angliavandenį siliciu, į anglies atomą turi būti įvesti nauji elektronai, o seni elektronai turi būti pervesti į naują orbitą. Nauji elektronai įtekės į atomą iš Visatos elektromagnetinių laukų. Jei į Žemę ateinančios energijos tęs savo vibracijų pakėlimą, bus pasiekta "kritinė masė” ir elektroniniai laukai įgaus pakankamą jėgą, elektronų įvedimui į atominę struktūrą, perstumiant ten jau esančius elektronus į naują orbitą.

Reali  šviesos kūno kristalizacija vyksta taip: Gyvybės formos, anglies pagrindu, sugeria deguonį ir išskiria anglies dioksidą (tai yra C + O2 = CO2). Gyvybės formos, silicio pagrindu, sugeria deguonį ir išskiria (šiuo atveju spinduliuoja) SiO2 Silicio dioksidą (dar vadinamas silicio oksidu), kasdieniniame gyvenime labiau žinomas kaip kvarcas, (tai yra Si + O2 = SiO2). Galutinis produktas - SiO2 – tai švarus kristalas (kvarco ekvivalentas). Silicis, esantis puslaidininkiu ir kvarcas, esantis natūraliu siųstuvu, sugeba priimti ir spinduliuoti skirtingus elektromagnetinius dažnius.

Išmatavimo/tankio poslinkis (pakylėjimas)

Kadangi šviesos kūnas silicio pagrindu toliau didina vibracijas, atsiverdamas dideliam kosminės energijos kiekiui (iš penkto išmatavimo), tai pradeda šviesti ir laužti, atspindėti šviesą daugeliu briaunų. Auros laukas aplink jį tampa aukštai įkrautas, sukurdamas mini-viesulus ir spiralę. Kai kurie matantieji, aprašo ją kaip baltos spalvos spiralę. Neseniai aš mačiau foto nuotrauką, demonstruojančią spiralinės šviesos koloną, kylančia žmogaus aura. Enoho ir kituose raštuose "pakylėjimo Liepsna” aprašoma piramidės formoje. Kai "liepsna” kyla, jis sutankėja piramidės užrakto akmenyje ir palaipsniui susilieja su "singuliacija” (be galo mažą tašką) užrakto akmens viršuje.

Fizikoje tai atitiktų erdvės-laiko tunelių fenomeną, hipotetiniame Visatos modelyje (baltų ir juodų skylių sąveika). Šiuolaikinė fizika mano, kat tokie tuneliai yra praėjimai į kitus išmatavimus. Atrodo iš čia sektų, kad mini tuneliai, sukuriami Pakylėjimo Liepsnos, perneš fizinį kūną į sekančią dimensiją. Apibendrinant: visas gyvenimas – atspindys. Viskas, ką mes matome pasaulyje, mūsų vidinės būsenos atspindys. Todėl, kai mes matome kažką, paleidžiantį baimę ir pyktį, mes pastebime, kad pas mus atsiranda galimybė išgydyti ir atvesti į išlyginimą kokia tai "aš” dalį. Raktas, pakylėjimui į šviesos kristalinius kūnus – išmokti priimti visas savojo "aš” dalis su meile, kaip išorėje, taip ir viduje. Aš nujaučiu kolektyvinio pakylėjimo šventę.

Peržiūrų: 6005 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 5.0/2
Viso komentarų: 1091 2 3 ... 6 7 »
0  
1 Braske   (04.08.2012 12:59) [medžiaga]
"Todėl, kai mes matome kažką, paleidžiantį baimę ir pyktį, mes pastebime, kad pas mus atsiranda galimybė išgydyti ir atvesti į išlyginimą kokia tai "aš” dalį"
sita gal uzsirasius priklijuosiu matomoj vietoj smile
nu man palengvejo prerskaicius del to, kad vistik ne as viena manau, kad neverta neigti ir slepti negatyvo.

0  
2 Doremi   (04.08.2012 13:37) [medžiaga]
"Iš dešiniojo smegenų pusrutulio perspektyvos, mums reikėtu paprasčiausiai tapti imlesniais ateinančios penktos dimensijos energijoms "
kadangi šitame straipsnyje rekomendacijos ir visa kita tik penktosios dimensijos gyventojams, aš neturiu ką pasakyti, apart to, kad nesu pasirengusi peršokti kartu su žeme į penktą D
čia vytautui, plajedietei, violetai yra aktualu
žemės kurmiai, vienykimės cool
teks pergyventi didelius iššūkius wink

0  
9 virgis   (04.08.2012 19:58) [medžiaga]
tai šneka tavo sena programa, atsiskyrimo, o tiksliau savęs nuvertinimo ir nepasitikėjimo. Peršokti iškart į penktą, nepavyks niekam,be ketvirto. O Žemė pradžioje bus perėjus iki trisdešimtųjų maždaug, ketvirtoje dimensijoje. O joje daugumoje gyvens ketvirto tankio būtybės ir penkto tankio, kurių bus pradžioje žymiai mažiau,tik nedidelis skaičius pereis į penktą tankį. Na o kai tokių bus kritinė masė, planeta tik tada judės į penktą išmatavimą. Bet juk svarbu pradžioje noras tai atlikti, o visa kita, kaip sakoma, prisidės.

-1  
3 Braske   (04.08.2012 13:45) [medžiaga]
tobulejimas nera isejimas is proto ir gyvenimo atsisakymas, pasaulio niekinimas. manau priesingai.

"Nėra pilkos kasdienybės, yra spindinti šventovė, kurią kiekvieną darbo dieną stato pats žmogus. Ne dangaus platybėse turi skrajoti žmogus, siekdamas gurkštelti grožio ir pailsėti nuo žemiškojo purvo. Bet į purviną, prakaituotą ir sielvarto kupiną žemę jis turi įlieti lašelį savo geranoriškumo. Žmogaus gyvenimas žemėje – tai ta Visatos dalelė, kurią jis sugebėjo priimti į save, savyje kūrybiškai perdirbti, apvalyti kančiomis ir išlieti atgal į Visatą, kad padėti jai judėti pirmyn."

"Jei žmonės užsiėmę vien tik kontempliacija, jeigu jų proto ir širdies jėga nukreipta tik į vidinio tobulėjimo paieškas, mes žinome, kad jiems uždarytas amžino judėjimo kelias. Nes Visatoje nėra galimybės gyventi tik sau, neįsitraukiant į pasaulio gyvenimą."
(K. Antarova)

0  
4 Milda   (04.08.2012 18:23) [medžiaga]
Virgi,ar tie mini tuneliai ( viesulai -spirales) gali susiformuoti bet kuriuo momentu dabartyje?
Ar cia eina kalba apie pati pakylejima? As kazkaip nesupratau...

0  
5 virgis   (04.08.2012 19:16) [medžiaga]
Viesulai spiralės, mini tuneliai susidaro aplink šviesos kūno, silicio pagrindu (kristalinį), aurą, toliau didinant vibracijas, kadangi sugebės daugiau sugerti naujos energijos. O ji, kaip jau žinote, nepoliarizuota, iš galaktikos centro. Kas ir leis susidaryti perėjimo portalams į kitą dimensiją ir vadinamam kvantiniam šuoliui pakylėjimui. Kad tai įvyktų, suprantama prieš tai reikia sukurti tą šviesos kūną, kas yra ir aprašyta šiame straipsnyje. O kosminiai ciklai tik padeda tai padaryti greičiau, nes spinduliuojamos į žemę daugiau nepoliarizuotos energijos. Tokių kosminių procesų pikų, spyrių mums į užpakalį, kad greičiau judėtumėm, bus trys pagrindiniai per paskutiniuosius dešimtmečius - šių metų gruodžio mėnesi, precesinis išlyginimas, 2017 metai, kai priartės kometa Ananutak ir 2030 metais, kai priartės Nibirų planetoidas, su kuriuo mus gandino jau dabar. Visi pakitimai vyks daugumoje elektromagnetiniame Žemės lygmenyje, kas savo ruoštu sukelia iškraipymus jame, o tie jau sukelia mūsų DNR mutacijas, kas pagreitina tuos palengvina šviesos kūno sudarymo procesus. Žinoma, tuo metu bus daugiau masiški pakylėjimai, kolektyviniai gal būt, kaip sako Selas, bet pakylėjimai vyks visada, pradedant nuo šių metų pabaigos. Ir vyks tol, kol visos būtybės su laiku virs penkto tankio, o po to ir Žemė. Kad išlikti su planeta ketvirtoje dimensijoje, į kurią ji juda dabar ir oficialiai tokia bus apie 2030 netus, užtenka pasiekti ketvirto tankio vibracijas, išplečiant sąmonę, suvokimą, pakylant virš trečio tankio gyvuliškų instinktų, tada jau bus daugiau šansų pasiekti ir penktą dimensiją.
Kuo tokių žmonių bus daugiau, tuo lengviau praeis ir Žemės persitvarkymas, kadangi mes patys pakeisime ir jos sąmonę, valymusi reiks mažiau, mažiau skausmingų. Kaip jau buvo sakyta, nebūtina praeiti pamokas skausmingai, bet kartais tai būna efektyvu. Todėl viskas mūsų pačių rankose, niekas nieko neišgelbės ir nepadarys tai už mus pačius.
Na o jūsų tikslas, kad tai įvyktų, platinti teisingą informaciją, kad žmonės turėtų pasirinkimą, nes daugumas net nežino apie vykstančius procesus, pilni baimės, klaidingos informacijos, nepasitikėjimo.Žinoma, viskas priklauso nuo kiekvieno laisvos valios, bet bent jau nors turės šansą rinktis, tas svarbiausia, mano manymų

0  
6 Airijan   (04.08.2012 19:21) [medžiaga]
Tai gal mėsos patys eidami link to nebenoresime , nes kaip suprantu kitu atveju, lengvo pakylejimo mesedziams nebus? Arba reiktu paleisti programa ir ziureti kaip keiciasi mityba.. happy

+1  
7 virgis   (04.08.2012 19:36) [medžiaga]
Mėsa yra maistas, suteikiantis kūnui žemų dažnių energiją. Kadangi plečiant sąmonę ir suvokimą, didiname ir savo kūno energetines vibracijas, o taip pat toks kūnas vis daugiau sugeria ateinančios iš galaktikos centro aukštesnio dažnio energijas, suprantama, su laiku bus pasiekta kritinė masė, kaip sako fizikai, dominuojančiomis kūne taps aukšto dažnio energijos. Tai reiškia, kad su laiku, mes fiziškai nebegalėsime priimti žemų dažnių energijos. Nes žemo dažnio energijos negali egzistuoti aukštose. Bet tam nereikia jokios prievartos, organizmas pats pasakys, kada pasiekė tą kritinę masę, o jai tai daryti per prievartą, tai mes vėl pažeidžiame balansą. Esant organizme skirtingo lygio vibracijoms, reikalingas ir skirtingų vibracijų papildymas, taip aš manau...

-1  
8 Doremi   (04.08.2012 19:49) [medžiaga]
o aš manau tep
karvei gerai- ji turi skrandį ir prieskrandį, ji vegetarė ir gali atrajot,
o aš tik žmogus, prieskrandžio da neįdėjo wacko tai ir maistas turi būti įvairus, jau ne viena asaba nuprotėjo ir tavo visiškais vegetarais, po metų grabaliodami sienas traukė pas daktarus, paprasčiausias fizinis išsekimas, jo

0  
46 virgis   (05.08.2012 07:07) [medžiaga]
mėsaėdžių gyvūnų virškinimo trakto ilgis yra labai trumpas, palyginus su žolėdžių. Kadangi reikalingas greitas virškinimas, greitai pūvančio negyvo maisto. Žoleėdžių gyvūnų - žymiai ilgesnė. Žmogaus virškinimo sistema ir dantų struktūra artimesnė žoleėdžiams. Taip, kad jūsų argumentas netinkamas, jei norite pasiteisinti, ieškokite sau kito argumento. Tai ne mano, o tyrinėtojų pastebėjimai

0  
10 virgis   (04.08.2012 20:16) [medžiaga]
Tai tik patvirtina tai, kad žmogus nesiklausė ir prievartavo savo kūną. Būdamas pats žemuose dažniuose, nedavė tokio pat dažnio energijos, kuri tuo metu jam dar buvo dominuojanti ir gyvybiškai reikalinga, kadangi organizmas buvo prisitaikęs perdirbti iš esmės tik tokios rūšies maistą, aukščiau bambos neiššoksi, kaip sakoma. Dar kartą kartoju, savęs prievartavimas, nesuvokiant kas vyksta, nepriimtinas ir nereikalingas ir netgi pasakyčiau rizikingas, kaip ką tik patys paminėjote.
Šiuose pasisakymuose daugiau jaučiamas savęs pasiteisinimas, kad jūs tokie, o ne kitokie. Kaip teisingai išsireiškė spurgelis, čia ne lenktynės, nėra nei atsiliekančių nei pirmaujančių. Jūs tokie, kokie ir turite būti, nenuvertinkite savęs ir paleiskite tos dualybės žaidimus. Visi mes be išimties vertingi, nepriklausomai, ar valgantys mėsą ar ne. Svarbiausia susitvarkyti su mintimis ir sąmone, o visa kita prisidės, kartoju dr kart
Su meile

-1  
11 Braske   (04.08.2012 20:43) [medžiaga]
nu taip. mesos atsisakymas ne budas pakelti vibracijas, o pokyciu salutinis poveikis.

tiesa pasakius tai man nelabai svarbu ar DNR pasikeis ir ar imsiu kaip sviesa vibruoti, i spec efekta pavirsti neturiu noro. noriu kitu dalyku - laisves gyventi kaip noriu, nepriklausomybes nuo pinigu ir jokios sistemos, taikos ir ramybes. tiek uztektu, zeme man patinka kokia ji yra dabar.
suprantu, kad toks poziuris nemadinga sir man cia tuoj pasakys "tavo pasirinkimas tamsoje likti", bet tai matau jau kas pasidaro kai zmogus pereina i kitas dimensijas. blogiau but kazin ar gali. kazkaip jausma turiu, kad Hitleris pakiles bvo taip pat.

prestizo reikalas dabar yra pakilt ir vibracijas pasikelt.

0  
12 Aldas   (04.08.2012 21:17) [medžiaga]
O ka darai kad butum nepriklausoma nuo pinigu ar kokiu kitu sistemu?

0  
14 Braske   (04.08.2012 21:21) [medžiaga]
pasakyk tu man, ka galima padaryti ir as tai padarysiu

0  
17 Aldas   (04.08.2012 21:30) [medžiaga]
Daryk tai ka darei iki siol.

0  
23 Braske   (04.08.2012 21:56) [medžiaga]
nesuprantu ka turi omeny.

0  
30 Aldas   (04.08.2012 23:05) [medžiaga]
sistema tai yra rezultatas zmoniu minciu bei elgesio.

0  
32 Braske   (05.08.2012 00:56) [medžiaga]
nu persiprasau. tai ne as sugalvojau principa dirbti tam kad turetum stoga ir maisto ir galetum dirbt

0  
36 Aldas   (05.08.2012 01:31) [medžiaga]
Ok, ziurim i realybe. Kai atejau i sita puslapi kaikurie cia buvo pasiryze mane gyva i gabalus suplesyt. Dar yra klausimu kodel sistema egzistuoja? Atsakau - niekas nenori but atsakingu todel sukure sistema kuri neva viskuom rupintusi. Kas ja sukure? sakai ne tu, galbut, bet klausimas ar tu ja palaikai elgdmasi taip kad sistema turetu "darbo".
Tas pats su pinigais - zmones nevertina ir nebrangina to ko gauna del to tenka to ismokt "kancios" keliu per iliuzija (pinigus). Ir viskas tik todel jog zmones galvoja kad sita realybe tikra ir nieko daugiau neegzistuoja uz jos ribu. vardan ko yra naikinama gamta, nuodijamas vanduo ir tersiamas oras? Vardan grazesnio ir greitesnio mersedeso ar ferrari? Vardan didesnio ir jaukesnio namo? Vardan grazesnio ir seksualesnio drabuzio? Visa tai tik iliuzija. taip kad kol zmones bus iliuzijoj tol teks naudot pinigus ir bendraut su sistema kas beje manes visai netrikdo ypac kai tai perpranti (statutus , istatymus ir kitas nesamones).
Teko tai ismokt kai sistema pervaziavo per mane kaip su tanku. Du zmones, Gintaras Beresnevicius bei Jurga Ivanauskaite, padejo atsimerkt ir suprast kur randuos. Taip kad toliau buciuokit trispalve ir giedokit tautine giesme bei nekeskit i save panasiu zmoniu ale priesu.

0  
39 Braske   (05.08.2012 01:45) [medžiaga]
kad tamsta apie mano gyvenima nicnieko nezinai smile tai kaip gali man adresuoti tokius zodzius? smile
as jau esu pervaziuota sistemos smile nu smile kaip is jos iseit man pasakyk.

0  
42 Aldas   (05.08.2012 01:51) [medžiaga]
Atsakymas 38 komentare.

0  
91 Lauryna   (06.08.2012 01:47) [medžiaga]
LINKIU IR TOLIAU ATSIBUDINETI. NES ESI DAR PUSIAUKELEJE, SORRY UZ ATVRUMA. Cia Jurga (ivanauskaite) prase tau taip pasakyti.

0  
94 Aldas   (06.08.2012 10:44) [medžiaga]
Koks "mano" tikras vardas jeigu jau zinute skirta "man"?

-1  
33 Braske   (05.08.2012 00:58) [medžiaga]
is visu pakylejimu tikiuosi tik to, kad sitai isnyks
ir vsio. jei tai isnyktu gruodzio 21, tai isvis butu super
nu bet cia tik pasvajot smile

1-10 11-20 21-30 ... 51-60 61-63
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Rugpiutis 2012  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 2
Svečių: 1
Vartotojų: 1
PlejadieteLina