Ketvirtadienis, 28.03.2024, 11:00
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2014 » Kovas » 5 » Sinchroniškumas Vietos Dvasiai suteikimas kūne
18:07
Sinchroniškumas Vietos Dvasiai suteikimas kūne


Sinchroniškumas

Šviesos darbuotojai visuotinai kelia savo vibracijas didėjančiu greičiu. Viskas juda greičiau, nei kada nors iki šiol ir pasikeitimai tampa norma. Man visada buvo įdomu kaip tai vyksta. Ar žinodami vyksmo mechanizmą galėsime poslinkį padaryti kiek įmanoma švelnesniu? Grupė garsiai atsako „Taip!".

Grupė:

Mums didelė garbė dalyvauti šiame susirinkime. Dabar šios vibracijos siekia tie, kas vaidins esmines roles Žemės planetos perėjime. Jus gerbia už tai, kad jaučiate šią trauką ir sekate ja. Leiskite mums būti pirmaisiais, kurie jus ir vėl pasveikins Namuose. Atėjo laikas prisiminti pradinę sceną ir atlikėjų sudėtį. Kyla trečioji planetinių gydovų banga, o tai numatyta nebuvo. Šis reiškinys labai gerbiamas, nes jūs save pervedėte į šią realybę visai netikėtai. Jūsų vaidmens Žaidime esmė buvo būti galutine begalinės Dvasios išraiška. Su didžiausiu kosminiu džiaugsmu matome, kaip jūs prisimenate savo begalinę jėgą ir pritraukiate ją į savo baigtinę realybę. Šis papildomas Laisvo Pasirinkimo Žaidimų Lentoje posūkis įnešė naujų minčių į Didžiojo Slėpynių Žaidimo rezultatus, o šito pasekmės yra aukščiau jūsų suvokimo ribų. Mes iš tiesų atiduodame pagarbą jūsų darbui šioje Uždangos pusėje ir šis darbas negalėtų būti užbaigtas kaip nors kitaip. Savo pačių akyse mokotės siekdami judėti pirmyn. Dabar jūs turite žinoti, kad mes jau matome jus šio Žaidimo laimėtojais. Spalvos, kurios po visų pasiekimų taps jūsiškėmis, didingos ir visada bus su jumis.

Žemė dabar taip pat keičia savo padėtį ir, gal būt, kurį laiką Ji išliks rami, tačiau jūs vis tiek turite daug darbo energijos pakeitimui savyje. Žaidimų Lenta pagal planą turėjo patirti dramatišką poslinkį, kurio pasekoje turėjo išnykti biologinė gyvybė planetoje. Jūsų darbas keliant savo vibracijas viską pakeitė. Darbas, kurį dabar atliekate, reikalingas perėjimui prie aukštesnių vibracijų sušvelninti. Jūs galite daryti įtaką materijai atitinkamoje realybėje, taip pat ir būsimiems pasikeitimams.

Jūs dažnai ieškote atsakymų ne savyje. Mes jums ir vėl kartojame, kad atsakymai yra viduje. Jei norite pakeisti pasaulį, tai turite atlikti viduje, viena širdis - vienu metu. Kai sąmoningai sujungiate savo širdis ir laikotės už rankų, jūsų jėgos išauga eksponentaliai. Būtent dėl šios tiesos ir perduodami kas mėnesiniai pranešimai. Būtent jūsų individualių vibracijų augimo dėka laukiamas energetinis šuolis gali būti žymiai švelnesnis. Šitas informacijos kanalas buvo atvertas tam, kad sušvelnintų vidinius Žemės pasikeitimus. Jūsų Su-Kūrimo esmė buvo Žemės išgijime. Kai tik šis Su-Kūrimas atgijo jūsų ketinimo dėka, Dvasia gavo galimybę atnešti tai į jūsų gyvenimą efektyvesnėje formoje. Šis Su-Kūrimas pasireiškė kaip savęs išgydymas, nes, kaip jau esame sakę, jūs su Motina Žeme esate viena. Pašalinę visus blokus iš savo emocinio kūno, jūs galėsi per save perleisti daugiau gydančios energijos į Žemę. Dauguma tai matys kaip krypties ar koncentracijos pasikeitimą. Mes sakome, kad tai tik galimybės Dvasiai atlikti savo darbą jūsų gyvenime suteikimas. Kai užduodate klausimą, dažnai nurodote, kokiu būdu turi ateiti atsakymas, tuo apribodami Dvasią. Šiais permainų laikais lengviau bus tiems, kurie sugeba neprisirišti prie rezultatų. Tai raktas į džiugų gyvenimą ateinančiais laikais. Lengvai priimkite pasikeitimus ir savo pasaulį matysite meistro akimis.

Permainos jumyse vyksta vis greičiau. Jei norite palyginimo savo realybėje, tai pažvelkite į kompiuterines technologijas, nes jų raida tiksliai atspindi jūsiškę. Permainos prasidėjo išoriniuose jūsų būtybės kūnuose ir dabar tiesiamas kelias į vidinius lygmenis. Paskutinius šešis metus jūs, kaip žmonių rasė, susigrąžinote savo išorinius ir eterinius kūnus, kuriuose įvyko daug kol kas nematomų pokyčių. Atėjus laikui jūs labai džiaugsitės šiomis permainomis, nes jos užtikrins jūsų išlikimą. Kadangi šie kūnai yra išorinės jūsų būtybės dalys, tolimos nuo fizinio kūno, jos nekėlė jokių rūpesčių. Atvirkščiai, šie pasikeitimai jūsų realybėje sustiprino jūsų dvasinį „Aš". Jie pasireiškė kaip globalus ir greitėjantis dvasinis pabudimas. Kaip tiesioginis jūsų eterinių kūnų pasikeitimų rezultatas – kitų išmatavimų atsivėrimas. Tie iš jūsų, kurie esate pirmame vibracijų pasikeitimo plane, pradėjote aštriai jausti kitas, jus supančias realybes. Pirmą kartą jūs supratote, kad egzistuoja jūsų dalys, kurios tuo pačiu metu egzistuoja kituose išmatavimuose. Sekantis jūsų evoliucijos žingsnis yra išmokti kontroliuoti judėjimą tuose išmatavimuose. Vėliau apie tai atsiras daugiau informacijos.

Pasikeitimų avangardas

Pasikeitimai, vykę jūsų kūnuose dabar išplito į emocinį ir fizinį lygmenis. Tai, kad jie vyksta arčiau jūsų pagrindinės būtybės, sukelia diskomforto pojūčius. Emocinis ir fizinis jūsų būtybės kūnai yra glaudžiai susiję. Dėl šio ryšio pokyčiai įmanomi tik abiejuose kūnuose iš karto tuo pačiu metu. Gaila, tačiau pasikeitimus lydi diskomforto pojūtis. Didžiausius sunkumus patiria tie, kurie yra aukštesnėse vibracijose ir tie, kuriuos vadinate Šviesos Darbuotojais. Žemė vis dar yra žemesnėse vibracijose, tad tie, kurie kloja kelią aukštesnėms vibracijoms, patiria tai, ką vadina gyvenimiškais sunkumais. Iš aukštesnės perspektyvos matyti, kaip šios sielos valo kelią, kad kiti galėtų lengviau įveikti perėjimą. Tai ir yra tikrasis Šviesos Darbuotojų darbas. Jūs aiškiai apšviečiate šviesos kelią kiekvienoje pasitaikiusioje kliūtyje. Žinokite, kad jei tai ir neatrodo svarbu plačiąja prasme, tačiau jūsų atliekamas vidinis darbas ruošia sceną tam, ką vadinate Pakilimu. Jūs keičiate pasaulį savo širdyse tikrąja šio žodžio prasme.

Fiziniame lygmenyje jūsų kūnai sparčiai keičiasi. Sėklos naujai biologinei struktūrai giliai pasėtos ir jau ima dygti. Šiuo metu vyksta svarbūs biologiniai pasikeitimai, nes į jūsų lauką pateko energija iš aukščiau. Šių pasikeitimų metu galimas emocinis diskomfortas, nes jūsų emocinis pamatas keičiasi kartu su fiziniu. Daugelis Šviesos Darbuotojų jaučiasi pažeidžiami šio perėjimo metu, nes jų kūnai reaguoja į pasikeitimus.

Jūs, žmonės, dažniausiai savęs nepagiriate už lėtą ir sistemingą asimiliacijos procesą. Vietoj to, kad kilti vibracijose lėtu eskalatoriumi, jūs renkatės greitaeigį liftą, per akimirką pakylantį šimtus aukštų. Ir po tokio pakilimo tikitės normaliai eiti?

Liftui pakilus ir durims atsidarius pastebite, kad jums sunku funkcionuoti naujoje aplinkoje. Jūs tampate labai jautrūs energijoms. Dažnai patys to nesuvokdami pastveriate svetimą energiją galvodami, kad tai jūsiškė. Apsijungus jautrumui ir planetos greitėjimui atsiranda disbalanso galimybė. Disbalansas reiškiasi emociniu jautrumu. Dabar ypač jaučiami emociniai šuoliai. Supraskite, kad tai jūsų siekimo greitai judėti pirmyn pasekmė ir nieko daugiau.

Padidintas jautrumas energijai

Keičiantis jūsų organizmui pastebėsite, kad darotės jautrus vos pastebimiems magnetiniams laukams, atsirandantiems vykstant planetinėms centruotėms. Laikykite tai kaip laimėjimą atsižvelgdami į savo fizinio kūno ribotumą. Atėjo laikas padėti vienas kitam palaikant emocinę pusiausvyrą. Jūs prašėte poslinkių pirmyn, kurie dabar reiškiasi globaliai. Žmonija juda link sekančio evoliucijos laiptelio ir savo išreikšto ketinimo dėka jūs einate pirmyn būtent tuo keliu. Istorijos požiūriu tai įvyks akimirksniu ir jau prasidėjo jūsų viduje.

Tie, kurie įsikibę laikosi savo idėjų, gali pastebėti, kad juda prieš srovę, nors iš tiesų patys ir paprašė tėkmės pakeisti kryptį būtent tokiu būdu. Tie, kurie ramiai priima besikeičiančią realybę, geriausiai pasinaudos kiekvienu momentu ir be pastangų slys per gyvenimą. Dabar atėjo laikas atsiverti tokiam gyvenimo būdui. Tai toks gyvenimo būdas, kuriame yra vietos pokyčiams ir Dvasiai. Tai toks gyvenimo stilius, kuris atspindi tikrą Dvasios gerbimą.

Jūsų tarpe yra tokių, kurie išreiškia ketinimą judėti pirmyn ir tada, Su-Kūrimo procese, atsiduoda Dvasiai, Kuri viską sudėlioja taip, kad ketinimas taptų jums efektyviausia manifestacija. Kai tik ši manifestacija ima reikštis fiziniame lygyje, jūs dažnai priešinatės jos atsiradimui, nes ji atneša pasikeitimus ir jums yra nepažįstama. Tai trukdo jūsų pirminiam Su-Kūrimui ir dažnai sukelia skausmą, o kartais net anuliuoja jį.

Iš mūsų Uždangos pusės atrodo, kad jūs nepasitikite Dvasia Su-Kūrimų išreiškime. Mes nesmerkiame, tačiau tai labai apriboja jūsų pastangas. Jūs prašotės būti išvesti į savo kelią, bet kai durys atsidaro, klausiate, kodėl griūna jūsų gyvenimas. Visų pirma Dvasia turi būti pakviesta į jūsų gyvenimą ir tik tada bus leista sąveika šioje Uždangos pusėje. Tai svarbiausia Laisvo Pasirinkimo instrukcija. Daug kartų Dvasia pradėjo pertvarkymus, sulyginančius jus su jūsų pasirinkimu, atrodo, vien tam, kad išgirstų kaip jūs išreiškiate baimę dėl vykstančių permainų. Tai sukelia tokį pat efektą kaip ir jūsų leidimo Dvasiai atlikti darbą panaikinimas. Ir po to jūs dar nekantraujate dėl proceso trukmės. Žmonės nelabai noriai priima permainas, nors jos ir būtinos tam, kad gautumėte tai, ko prašėte. Atsipalaiduokite šiame procese ir supraskite, kad visos permainos tarnauja tik jūsų aukščiausiajam gėriui. Visais atvejais permainos atves tik į kažką geresnio.

Dabar atėjo laikas, kada mums norisi jus apkabinti, mylėti jus ir žinokite, kad aukščiausiajam gėriui svarbus kiekvienas jūsų žingsnis. Ateis laikas ir jūs visa tai pamatysite. Tik tada pamatysite, kokia apimtimi svarbus dabar jūsų atliekamas darbas. Jūs sutikote dalyvauti šiame didingame eksperimente vardan visko, o mūsų meilė ir pagarba jums nenusakomos žodžiais. Tik todėl, kad paprašėte, mes suteikiame jums šią informaciją.

Savo energetinio lauko apibrėžimas

Pirmas dalykas, būtinas koncentracijai viduje, yra aiškus savo paties energetinio lauko apibrėžimas. Žinojimas to, kur prasidedate ir kur baigiasi kitas laukas, leis išsiskirti su tuo, kas ne jūsų. Energetinis persipynimas su tais, kurie yra šalia, buvo lengvai įgyvendinamas žemesnėse vibracijose ir daugeliui tapo gyvenimo būdu. Jūs dažnai tai darėte pasiaukodami kitam, nors ir patys jausdavote pasitenkinimą neapibrėždami savo pačių energijos.

Aukštesnėse vibracijose pastebėsite, kad tikroji jėga gimsta tik iš jūsų pačių lauko. Jei savo energiją talpinsite kituose, jūsų dėmesys pradės sklaidytis ir jūsų liks per mažai, kad galėtumėte duoti kitiems. Žmonės ieškos tų, kurie tiksliai save apibrėžia ir sieks jų vadovavimo. Tai aukščiausias tikslas to, ką jūs vadinate ego. Ego yra priemonė asmeninei energetinei pusiausvyrai. Ego galima kaip balioną pripūsti ir išleisti tokiu būdu palaikant energijos pusiausvyrą. Leidus ego per daug išsipūsti, jis užtemdytų visą jūsų būtybę ir leistų jums matyti tik jį. Taip pat jei ego neišvystytas, jūs dažnai įsiterpiate į kitų energetinius laukus kompensuodami jo trūkumą. Tarp jūsų yra tokių, kurie moko tos pusiausvyros. Yra ir tokių, kurie juda link savo jėgos tuo pačiu metu leisdami ir kitiems atrasti savąją. Atsirito nauja mokytojų ir gydovų banga. Šie naujieji mokytojai ir gydovai yra tie, kurie tvirtai eina į savo tiesą tuo pačiu metu suteikdami savo mokiniams galimybę rasti jų pačių vidinę tiesą, net jei ji prieštarauja jų pačių tiesai. Jie pasireikš kaip aukštesnė vibracija ir visus pritrauks savo laukais.

Kai tik apibrėšite savo lauką, taps lengviau atsisakyti prisirišimų ir sau leisti paprasčiausiai būti. Dažnai judėti pirmyn trukdo jūsų prisirišimas prie rezultato. Nurodydami Dvasiai kokiu būdu turi išsipildyti jūsų Su-Kūrimas, taip pat išreiškiate prisirišimą prie rezultato. Tame slypi dichotomija, nukreipianti šalin jūsų Su-Kūrimus ir rimtai apribojanti būdus, kuriais mes galėtume patalpinti realizacijas jūsų lauke. Mes prašome jūsų prisiminti, kad didingiausias yra Tikėjimo Aktas. Kai tik paleidžiate savo Su-Kūrimus gyvenimui, visiškai juos paleiskite ir saugokite pasitikėjimo Dvasia būseną. Toks santykis yra raktas į produktyvesnius Su-Kūrimus, nes jis palieka vietos Dvasios darbui jūsų gyvenime. Praktiškai tai atveda į beveik sinchronišką gyvenimo būdą, kai, atrodo, viskas atsiranda savo vietose tiksliai reikiamu laiku. Tai ir yra vietos Dvasiai suteikimas savo gyvenime ir veda prie džiaugsmingo buvimo.

Jei pažvelgtumėte į įvykius, kurie iki šiol formavo jūsų gyvenimą, pamatytumėte, kad daugelį iš jų vertinote kaip regresą. Mes dabar jums sakome, kad jei tai būtumėte ne įvertinę kaip nesėkmę, o tiesiog priėmę, jūs būtumėte pasitikėjimo Dvasia būseną įgavę daug greičiau. Įvykius savo gyvenime jūs natūraliai visų pirma įvertinate kaip gerus ar blogus. Tai yra Žaidimų Lentos poliariškumo rezultatas ir natūrali žmogiška reakcija. Šis vertinimas leidžia jums nusistatyti savo jausmą ir poziciją įvykio atžvilgiu. Mes jums sakome, kad dažniausiai tai stumia į ratą, iš kurio išsiveržti labai sunku.

Štai tipinis scenarijus: įvykis patenka į jūsų lauką per akis ir ausis. Įvertinate jį kaip nesėkmę. Bandydami suprasti, kaip tai galėjo nutikti, jūs vėl ir vėl tai kartojate. Tokiu būdu ciklas prasideda. Kai įgarsinate šį vertinimą, jūsų žodžių vibracijos atspindi jį kaip nesėkmę. Kai tik ištariate tuos žodžius, jie keliauja per organizmą ir susiranda kelią į ausis. Kai tik ši vibracija ten patenka, ji sustiprėja ir iškeliauja į Visatą kaip Su-Kūrimas. Kaip jau esame sakę, Visata turi tik vieną atsakymą į visus prašymus: „Te būnie taip". Tai, kas pradžioje buvo tik neteisingas suvokimas, dabar tapo realybe, todėl, kad jūs ką tik ją Su-Kūrėte.

Dėkingumo būsena

Mes prašome jūsų visų pirma pagalvoti apie dėkingumo pajautimą už visus įvykius, kurie patenka į jūsų lauką. O vertinimus „gerai" ar „blogai" pasilikti kitam kartui. Matykite save žaidžiantį Žaidimą. Pajauskite susijaudinimą ir įžvalgą, kuriuos jaučiate, kai reikia išsitraukus kortą padaryti sekantį savo ėjimą. Jei korta nesėkminga, pirma paleiskite dėkingumo mintį už tai, kad dabar jūsų eilė žaisti. Kai patiriate džiaugsmą, ar žiūrite į išorinius veiksnius, kurie jį atnešė? Gali būti, kad džiaugsmo radimas tame, kas jau yra jūsų lauke, yra mažiausio pasipriešinimo kelias. Ši lengva suvokimo korekcija yra raktas į aukštesnę vibraciją. Žinokite, kad šioje Žaidimų Lentoje visi ėjimai teisingi. Prašome, prisiminkite, kad šis Žaidimas skirtas malonumui. Jūs apsaugoti labiau nei galite įsivaizduoti ir iš tikrųjų jums suteikti skausmą būtų labai sunku, jei tik skausmas nebūtų jūsų tiesioginis pasirinkimas. Žaiskite Žaidimą aistringai ir įžvalgiai, ieškodami dovanų kiekviename sektoriuje, net jei tas sektorius jums rodosi nesėkmingu.

Vienas iš mėgstamiausių Saugotojo posakių : „Augimą dažnai lydi skausmas, tačiau kančia – tik pagal pasirinkimą". Būtent Žaidimų Lentos poliariškumas apibūdina įvykius žodžiais „geras" ir „blogas". Nesileiskite to būti apgauti. Kiekvienas į jūsų lauką patekęs įvykis savyje neša „Dovaną". Kiekvienas įvykis savyje turi sėklų augimui, kuris veda jus prie jūsų aukščiausios Dvasios išraiškos. Raskite „Dovaną" ir jūs rasite savo jėgą. Raskite savo jėgą ir būsite džiaugsme. Raskite savo džiaugsmą ir laimėsite Žaidimą, nes tada jūs pilnai išreikšite Dvasią. Gerai išmokite Žaidimo Taisykles. Ši informacija pasiekiama įvairiomis formomis ir iš daugelio mokytojų. Jūsų lygyje dabar yra daug naujų mokytojų ir metodų, kurie gali atskleisti Didžiojo Žaidimo taisykles tuo būdu, kuris jums priimtiniausias. Ieškokite jų pasinaudodami vidiniu atpažinimu, kad rastumėte tuos, kurie rezonuoja su jūsų vidumi. Meistrai – Gydovai tarp jūsų pirmieji ims ieškoti tų mokytojų, nes žino, kaip pasinaudoti jais kaip atspindžiais be būtinybės atiduoti jiems savo jėgą.

Mažiausio pasipriešinimo kelias

Šiame jūsų istorijos periode jums naudingiausia judėti pirmyn mažiausio pasipriešinimo keliu. Dabar mes prašome jūsų išmokti atpažinti mažiausio pasipriešinimo kelią. Prieš kiekvieną Žaidimo fazę jūs savo kelyje patalpinote daug kristalų. Tie kristalai neša Namų vibraciją ir rezonuoja su jūsų vidumi tokiuose giliuose lygiuose, kad jums bus sunku racionaliu būdu juos atmesti. Radę tokį kristalą pajausite didelį džiaugsmą ir pastebėsite, kaip įsitempia širdies stygos. Sekite širdies balsu ir jis atves jus į patį jūsų susitarimo centrą. Tai priminimai, kuriuos sau išdėliojote. Suteikite Dvasiai galimybę kas dieną su jumis bendrauti per sinchroniškumus. Keliaudami mažiausio pasipriešinimo keliu jūs savo noru lengvai judėsite per Žaidimų Lentą. Tai jūsų tikra Dvasios, esančios kiekviename iš mūsų, išraiška.

Jūs matote save biologiniame kūne su vidine būtybe. Mes matome jus kaip didingą meistrišką dvasią, žaidžiančią laikiname biologiniame apvalkale. Jei netikėtai prarasite šį matymą, pakvieskite mus, mes jūsų paslaugoms bet kurią akimirką, tik paprašykite. Jei įsidrąsinsite, pažvelkite į save mūsų akimis. Mes esame čia tam, kad padėtume jums prisiminti jūsų didybę.

Su didele meile jums prašome jūsų gerbti vienas kitą, rūpintis vienas kitu ir gražiai kartu žaisti...

Grupė

Mes su Barbara skridome į Tusoną (Arizonos valstija), kai pradėjau rašyti šį pranešimą. Šio trumpo skrydžio metu teparašiau du puslapius ir vis nuolat išsiblaškydavau. Buvo panašu, kad Grupė norėjo, jog visa ši informacija įsigertų į mano gyvenimą per kelias ateinančias valandas taip, kad gerai įsiminčiau.

Mes pasiekėme Tusoną ir išsinuomavome mašiną savaitgaliui. Mūsų laukė dviejų valandų kelionė, nes prieš sekmadieninį seminarą Tusone, mes dar buvome suplanavę rytinį seminarą Skotsdeile. Laikas buvo labai suspaustas, bet mes vis dar turėjome galimybę gerai išsimiegoti, jei viskas vyks pagal planą. Atvykome į Skotsdeilą vidurnakty ir viskas, ko tenorėjome – buvo miegas. Tačiau čia iškilo problema. Naktinis portje pranešė, kad išnuomavo mūsų kambarį nežiūrint į tai, kad jis buvo rezervuotas ir rezervacija patvirtinta. Jis pasakė, kad turi mums nors ir mažesnį, bet tinkamą kambarį. Dar jis pasakė, kad tas kambarys skirtas rūkantiems, bet liepė nesijaudinti, nes tuos kambarius jie gerai prižiūri. Pirma mano reakcija buvo pyktis ir jau norėjau juo pasidalinti su naktiniu portje, kai Grupė patapšnojo man per petį ir priminė tai, ką užrašiau lėktuve apie sinchroniškumus. „Gerai, jau,- pagalvojau sau,- pažiūrėsime kas bus toliau. Tu kai ką žinai apie vietos Dvasiai suteikimą savo gyvenime. Aš dar toliau nueisiu ir situaciją palaiminsiu". Aš sumurmėjau portje, kad darau tai tik dėl to, kad vėlu ir noriu miego. Taigi, aš mąsčiau kaip žmogus?

Buvę rūkoriai ypatingai jautrūs kvapams. Barbara ir aš ne išimtis. Todėl mes kilome liftu sulaikę kvėpavimą ir laukėme kas bus toliau. Mes vienas kitam palaikančiai šyptelėjome kylant liftui, tačiau iš tiesų bandėme suprasti, kokia bus kiekvieno reakcija. Kvapas koridoriuje šiek tiek erzino, tačiau visai neparuošė tam, kas mūsų laukė. Kai atidarėme duris į kambarį, į mus tvokstelėjo smarvė. Man tapo aišku, kad rūkorių kompanija paliko jį prieš kelias sekundes iki mūsų atėjimo ir valytoja stengėsi kiek įmanoma, kad mes galėtume čia būti.

Leidžiantis žemyn jaučiau, kaip kaupiasi nepasitenkinimo žodžiai. Barbara tylėjo ir šį kartą nebuvo jokių šypsenų. Ir man nereikėjo spėlioti, apie ką ji galvoja. Portje stebuklingu būdu numatė aštrų geros nuotaikos trūkumą ir įdavė į rankas naują raktų ryšulį dar vienam bandymui. Kitas kambarys buvo geresnis, bet mes vis tiek jautėmės nelaimingi. Nusprendėme, kad jau vėlu ir reikia visa tai tik ištverti, o ryte anksčiau išsiregistruoti, kad spėtume prasivėdinti.

Lifte mane apšvietė aiškus mąstymas. Atsiminęs tai, ką rašiau lėktuve, trumpam save pamačiau iš šalies. Ir pamačiau, kad galėjau meluoti tam, kad sužaisti Žaidimą. Galėjau supykti ir išreikšti savo nepasitenkinimą, arba galėjau paprasčiausiai plaukti pasroviui ir žaisti Žaidimą nukreipdamas savo energiją į svarbius dalykus. Tuo momentu, kai nusprendžiau plaukti, viduje pajutau palengvėjimą. Aš nebebuvau prisirišęs prie rezultato. Kai ėjome pro portje pasiimti savo krepšių, jis mums pasakė, kad turi siurprizą. Kadangi mes išsinuomavome konferencijų salę sekančiai dienai, jis nusprendė mumis pasirūpinti. Jis mums surado labai gerą kambarį kitame pastate, esančiame už penkių minučių kelio pėsčiomis. Aš nusišypsojau, o grupė mirktelėjo.

Tuo istorija nesibaigė.

Sekantį rytą atėjau į viešbutį valanda anksčiau, kad susimokėčiau už konferencijų salę. Po to, kai paskiau savo pavardę, iš dieninio portje veido supratau, kad jis kažką nuo manęs slepia. Ir pasakė, kad pas juos salė nerezervuota mums. Aš ir vėl pajutau, kad pažįstami nepasitenkinimo žodžiai veržiasi man iš burnos, bet laikiau juos viduje. Šį kartą panorėjau pasikalbėti su menedžeriu. Po to, kai pralaukiau 20 minučių kol jis atras visiems laikams prarastus popierius, pasikviečiau jį į šalį ir pasakiau, kad netrukus ims rinktis žmonės ir kur jis juos patalpins? Aš įsivaizdavau, kaip seminaras „Tiesos Kardas" vyksta vestibiulyje, bet greit supratau, kad tai neįmanoma.

Tą akimirką jis nusišypsojo ir nuvedė mane į idealų kambarį. Nors mes su Barbara patys turėjome jį apstatyti, vistiek tai buvo ideali vieta. Tuo metu, kai viską baigėme tvarkyti, pasirodė pirmieji žmonės. Maži sutapimai, kurie vis kartojosi tą dieną per smulkūs, kad juos vardinti, bet Grupė daug juokėsi. Ir vėl gi, kambario nuomos kaina buvo dvigubai mažesnė, nei iš anksto buvome sutarę už salės nuomą ir Grupė nusijuokė dar kartą. Tai puikus informacijos, kurią ką tik suteikė Grupė, panaudojimo pavyzdys. Esu visai tikras, kad jei būčiau išreiškęs nepasitenkinimą, situacija būtų pakrypusi visai kita linkme. Visai galėjo būti, kad būčiau atsidūręs prie viešbučio durų ir atidavinėjęs žmonėms pinigus. Vietoj to aš sužaidžiau Žaidimą.

Mintys kuria realybę. Jei jums nepatinka jūsų realybė... pagalvokite dar kartą.

 Išvertė: Inga

Peržiūrų: 2789 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 4.8/4
Viso komentarų: 141 2 »
0  
1 Gėlė   (05.03.2014 19:50) [medžiaga]
Labai gerulis:
"Kiekvienas į jūsų lauką patekęs įvykis savyje neša „Dovaną". Kiekvienas įvykis savyje turi sėklų augimui, kuris veda jus prie jūsų aukščiausios Dvasios išraiškos. Raskite „Dovaną" ir jūs rasite savo jėgą. Raskite savo jėgą ir būsite džiaugsme. Raskite savo džiaugsmą ir laimėsite Žaidimą, nes tada jūs pilnai išreikšite Dvasią."

0  
2 spurgelis   (05.03.2014 21:51) [medžiaga]
"... ims ieškoti tų mokytojų, nes žino, kaip pasinaudoti jais kaip atspindžiais be būtinybės atiduoti jiems savo jėgą."- o tuos mokytojus realiai sutinku kiekviename žmoguje, su kuriuo suveda gyvenimas. Gal dėl to tas "žaidimas" mane šitaip žavi ir džiugina kas sekundę dovanodamas galimybę augti.

0  
3 spurgelis   (05.03.2014 21:57) [medžiaga]
"Prieš kiekvieną Žaidimo fazę jūs savo kelyje patalpinote daug kristalų. Tie kristalai neša Namų vibraciją ir rezonuoja su jūsų vidumi tokiuose giliuose lygiuose, kad jums bus sunku racionaliu būdu juos atmesti. Radę tokį kristalą pajausite didelį džiaugsmą ir pastebėsite, kaip įsitempia širdies stygos. Sekite širdies balsu ir jis atves jus į patį jūsų susitarimo centrą. Tai priminimai, kuriuos sau išdėliojote."-primena vieną vaiko sapną: kai jis kosminėje erdvėje skraidydamas tarp žvaigždžių vis rasdavo skirtingų spalvų kristalus(man pasakojo,kad jis čia dalyvavo tokiame žaidime) ir juos palietus išsiskleisdavo planetų sąrašas su simboliais ir jis minties pagalba spusteldavo kristalą ir iškart atsirasdavo išsirinktoje planetoje.

0  
4 Gėlė   (06.03.2014 12:17) [medžiaga]
Visoms mergaitėms, merginoms, moterims jų artėjančios dienos proga:

„Moters siela turi būti plati ir atvira visoms žmogiškoms būtybėms, ji turi būti tokia rami, kad nė menkiausios jos liepsnelės neužgesintų audringi vėjai; tokia šilta, kad apsaugotų trapų pumpurą; tokia tyra, kad joks kenkėjas negalėtų apsigyventi tamsiuose kampuose ir plyšiuose; tokia tvirta, kad joks įsibrovėlis nesutrikdytų jos vidinio gyvenimo; tokia tuščia nuo savęs, kad kitiems joje atsirastų vietos. Ir galiausiai – savo pačios šeimininkė, kaip ir savo kūno. Taip, kad visas asmuo taptų pasirengęs būti bet kada pašauktas“, – E. Štein.

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTlCQihtB3PQgpNIA5-VijrAIAgI32fObp1Wyo43MkUC7QXp7pReA

0  
5 Doremi   (06.03.2014 16:51) [medžiaga]
kada bus raganų diena

0  
6 Gėlė   (06.03.2014 17:22) [medžiaga]
kasdien gi raganaujam, - kasdiena kaip šventė :D
http://www.taros.lt/index.php/ragan-veni-dienos.html

0  
7 Doremi   (06.03.2014 20:47) [medžiaga]
aš ne kasdien ir niekas nepaskelbė šventės, tik dirbu

0  
8 Gėlė   (06.03.2014 22:00) [medžiaga]
nu ne tai ne :) visi variantai tinkami :)

0  
9 Gėlė   (06.03.2014 23:04) [medžiaga]
Viešpats kurdamas moterį, jau šeštą dieną dirbo viršvalandžius.
Pasirodęs Angelas paklausė:
- Kodėl tiek daug laiko praleidi prie jos?
Viešpats atsakydamas tarė:
- Ar matei instrukciją? Ji turi nebijoti drėgmės, bet būti ne plastmasinė; ją turi sudaryti 200 judančių dalių, visos keičiamos; ji turi būti varoma vien juoda kava ir maisto likučiais; jos keliai turi būti tokio dydžio, kad ant jų vienu metu tilptų du vaikai, bet jai atsistojus atrodytų grakštūs; jos bučinys turi išgydyti viską, pradedant įdrėkstu keliu ir baigiant sudaužyta širdimi; ji turi turėti šešias poras rankų.
Angelą pribloškė šiai būtybei keliami reikalavimai.
- Šešios poros rankų! Na, jau ne! – sušuko Angelas.
Viešpats atsakė:
- O, ne rankose bėda. O trijose porose akių, kurios privalomos kiekvienai motinai!
Ir visa tai tipiniame modelyje? – paklausė Angelas, turėdamas omenyje tris poras akių.
Viešpats linktelėjo:
- Taip, viena pora akių, kad motina matytų kiaurai uždarytas duris, kai ji klausia savo vaikų, ką jie veikia, nors ji tai jau ir taip žino. Kita pora akių pakaušyje, kad matytų tai, ką jai reikia žinoti, nors kiti to net neįtaria. Ir trečia pora – štai čia, priekyje. Jos tam, kad ji pažvelgtų į neklaužadą vaiką ir be žodžių jam pasakytų, kad supranta jį ir myli.
Angelas bandė sustabdyti Viešpatį:
- Bet juk tai per daug darbo vienai dienai, pabaik rytoj.
- Bet aš negaliu, - paprieštaravo Viešpats, – Aš jau beveik baigiu šį kūrinį, kuris toks artimas mano širdžiai. Ji jau pati save išsigydo, kai suserga ir gali pamaitinti šeimą iš svaro maltos jautienos bei gali priversti devynmetį palįsti po dušu..
Angelas priėjo ir palietė moterį:
-Bet ji tokia švelni, Viešpatie...
Taip, ji švelni, – sutiko Kūrėjas. – Bet aš ją sukūriau ir tvirtą. Neįsivaizduoji, ką ji gali iškęsti ir kiek nuveikti.
- Ar ji moka mąstyti? – paklausė Angelas.
Viešpats patikino:
- Ji ne tik moka mąstyti, ji gali argumentuoti ir pagrįsti.
Tada Angelas kažką pastebėjo, ištiesė ranką ir palietė moters skruostą.
- Oi, atrodo, kad šis modelis praleidžia vandenį. Sakiau tau, kad bandai per daug visko į ją sukišti.
- Tai ne protėkis, - paprieštaravo Kūrėjas.- Tai ašara!
- Kam ta ašara? – nustebo Angelas.
Dievas paaiškino:
- Per ašaras ji gali išreikšti savo džiaugsmą, sielvartą, skausmą, nusivylimą, vienatvę, širdgėlą ir pasididžiavimą.
Angelas buvo sužavėtas:
- Viešpatie, tu – Genijus! Tu viską apgalvojai, nes moterys tikrai nepaprastos!
- O, taip, - pasakė Dievas. – Ji turi tokių jėgų, kurios gali nustebinti vyrą. Ji gali juoktis, kai nori verkti. Ji gali šypsotis, kai jai baisu. Ji padės kitam, kai jai pačiai reikės pagalbos. Ji vien savo žvilgsniu galės padaryti tai, kas ne vyro jėgoms...
Angelui pritrūko žodžių – jis tik stovėjo pakerėtas. Tada Dievas atsiduso:
- Tačiau ji turi trūkumą, kuris, jeigu jinai pati jo neištaisys, gali sugriauti jai gyvenimą...
- Kokį?
- Ji nežino savo vertės...

0  
13 Doremi   (07.03.2014 12:15) [medžiaga]
pasiskolinau paskaityti kitiems
labai ačiū

0  
10 Lauryna   (07.03.2014 02:44) [medžiaga]
'Spurgeli as dabar matau kuo tu vadovaujiesi rinkdamasi "dragus": - Tačiau ji turi trūkumą, kuris, jeigu jinai pati jo neištaisys, gali sugriauti jai gyvenimą...
- Kokį?
- Ji nežino savo vertės..." tu visada ieskojai draugu , kuriuos galetum "pataisyti". vat iki siol ir taisai. o ka tai reiskia buti DRAUGAS, tau tai pernelyg auksto daznio bangos.....pernelyg daug sviesos.

1-10 11-13
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Kovas 2014  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0