Šeštadienis, 20.04.2024, 06:52
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2014 » Gegužis » 8 » Sistema išskiria - apsijungia patys žmonės
16:50
Sistema išskiria - apsijungia patys žmonės

Vertas pagarbos tas, kuris gyvena ir veikia dėl dvasinės savo sielos  ir visos žmonijos ateities...

Rigdenas Džappo

Dėka “Allat Ra” knygoje pateiktų Žinių, per pasaulį nusirito visuotinė dvasinio praregėjimo ir apsijungimo bangelė. Po visą pasaulį žmonės apsijungia dvasinių žinių pagrindu, griaunant primestas Gyvuliško proto sistemas, jų nuorodas, apie žmonių susiskaldymą, pagal mentalitetų ir interesų skirtingumą, tuo pačiu įrodant, kad visi žmonės, esantys dvasiniame supratime - vienodi.

Iš tikro, dabar nuo kiekvieno žmogaus priklauso visos žmonijos ateitis ir labai svarbu, kad kiekvienas atsibudęs, pažadintu kaip galima daugiau kitų, dar miegančių. Juk daugelis žmonių vis dar gyvena savo egocentrizmo ir viso pasaulio aplamai, nesunaikinimo iliuzijose. Bet visos tos iliuzijos yra labai trapios ir panašios į ploną ledą, esantį po žmonijos kojomis, kuris bet kurią akimirką gali skilti, veikiant stichijų ir globalinių pasikeitimų įtakai, galima greitai nugrimzti į bedugnės rūką.

Tam, kad dėl šio pasaulio saugumo žmonės nesusikurtų sau iliuzijų, priversta jiems pranešti tai, apie ką iki šios dienos žinojo tik nedaugelis. Per paskutines dienas, pabrėžiu, dienas, o ne mėnesius (Virgio trigrašis: tekstas išplatintas 2014 04 01, atsiprašau už pavėlavimą), tas trapus pasaulis jau du kartus pabuvojo per plauką, nuo totalios žūties. Pirmu atveju, dėl kai kurių agresyviai nusiteikusių žmonių per didelio pasitikėjimo savimi ir jų ambicijų, visas pasaulis vos nenuėjo į negrįžtamą tuštumą. Ir tik dėka kitų žmonių kantrybės, asmeninio didvyriškumo ir sveiko proto, jūs iki šiol galite matyti ne tik savo atvaizdą veidrodyje, bet ir džiaugtis bendraujant su savo vaikais, giminėmis ir draugais. Antruoju atveju, pasaulis išliko sveikas tik dėka To, Kuris dar vis egzistuoja tarp žmonių šiame pasaulyje, tarp mūsų. (Virgio trigrašis: matyt čia kalbama apie iki šiol žmogaus kūne esantį Šambalos vadovą, Rigdeną Džappo. O tie atvejai, manau, tiesiogiai susiję su įvykiais Ukrainoje, kur, pagal mane ir gyvena Rigdenas, tiksliau kūnas, kuriame įsikūnijo, bet esmė ne tame).

Tai geras pretekstas susimąstyti apie šio materialaus pasaulio trapumą, sąlygotumą ir laikiną žmogaus egzistavimą jame. Tai galimybė susivokti ir padaryti galutinį savo sprendimą čia ir dabar, išsirinkti savo mintyse ir veiksmuose, suprasti, kad pas mus nėra to “rytoj”, yra tik ši akimirka, ant bedugnės krašto, kurioje mes renkamės, tarp savo totalios mirties ir amžino gyvenimo.

Žmogus gali laimėti savo asmeninį Armakedoną, tik pasirinkęs dvasinį pasaulį ir tarnystę Jam. Tada ir sistema bus bejėgė, kadangi žmogus, atsisakęs nuo jos nuorodų, neįsileis į save tai, kas sukurtą nuo Gyvuliško prado, su jo mirtingomis iliuzijomis, kas primetama individams žmonių bendruomenėje, nes visa tai egzistuoja tik ant, dvasiškai miegančių žmonių pasirinkimo. Išsivaduoti iš to galima tik apsijungus visiems žmonėms.

Ir ačiu Dievui, kad šiame materialiame pasaulyje yra nemažai žmonių, turinčių gilų tikėjimą į gėrį ir teisingumą, mokančių teisingai ir be klastos draugauti, turintys drąsos ir narsos, imtis ant savęs iniciatyvą ir atsakingus sprendimus. Gerų žmonių pasaulyje yra daug, bet jie nežino apie vienas kito egzistavimą.

Svarbu duoti jiems Žinias ir apjungti juos dvasiniu pagrindu – tai pirmapradė užduotis, visiems geros valios žmonėms.

Dvasinei jėgai – nėra jokių kliūčių. Draugystei – nėra jokių ribų. Jei žmogus gyvena vienybėje su dvasiniu pasauliu, tai jis vieningas ir su visais dvasiniais žmonėmis. Apsijunkite draugystėje ir dauginkite turimas dvasines žinias. Garbė ir Sąžinė – kiekvieno žmogaus esmė, tik reikia pažadinti kiekviename žmoguje tai kas jame geriausia. Skubėkite išplatinti dvasines žinias šiandiena, kad rytoj jau nebūtų per vėlu. Apsijunkite dvasioje tam, kad visur įsigaliotų Tiesa. Išskiria mus sistema, apjungia –  patys žmonės. Tavo rankose, tavo paties dvasinė ir visos žmonijos ateitis.

Pirmapradėse dvasinėse žiniose yra žmogaus, kaip individo Atsibudimo ir visos žmonijos bendrai, jėga. Pas žmones dar vis yra šansas nugalėti Blogį. Visą pasaulį apimantis tautų apsijungimas, dvasiniu pagrindu, prasidės nuo mūsų pačių ir mūsų tautų. Pas žmoniją dar yra šansas išgyventi ir sukurti Gėrio civilizaciją.  Sukurti Taikos civilizaciją, kur žmonės gyventų suprasdami, kad nė vienas žmogus negali suteikti valdžią kitam žmogui, kadangi tikroji valdžia yra tik pas Dievą (Virgio trigrašis: ir tai yra Jėzaus Kristaus žodžiai); nė vienas žmogus negali kalbėti Dievo vardu, kadangi žmogus, tik žmogus. Kaip danguje nėra ribų, taip ir tarp žmonių neturi būti jokių ribų, skiriančių juos pagal materijos požymius.

Kaip kiekvienas žmogus atskirai, taip ir visa žmonija, dabar stovi ant pagrindinio savo pasirinkimo slenksčio. Blogis pasiekia savo apogėjų, neapykantos pagalba jis suskaldo ir išskirsto tautas, nes jis viešpatauja daugelio žmonių protuose. Tačiau žmonėms yra duotas “Allat Ra” – Pirmapradžių Žinių raktas, tų žinių, kurias į pasaulį atnešė Rigdenas. Ir tik apsijungę toje Tiesoje, žmonės nugalės blogį, pirmiausia savyje, patys sugebės atkurti teisingumą, tvarką ir palaimą visame pasaulyje.

Jeigu žmonės pasirinks Tiesą, tai žmonijai dar bus dovanota tūkstantis metų tam, kad bet kuri siela, subrendusi sugebėtų grįžti pas savo Dievą. Ir kai šiame pasaulyje sugrius paskutinis blogio antstatas, visoms pasaulio tautoms įvyks ženklus įvykis. Ten, kur pažeistas Rytų perlas pasuktas į Vakarus, obelisko, iš senovės šalies Ra, viršūnėje,  visų tautų pastangomis bus pastatytas pirmapradis kūrybos ir visa apimančios Taikos ženklas – Allat Ra.

Suspindės Allat Ra, suspindės visas Tikėjimo Stulpas, skelbiantis apie Tiesos pergalę. Kris visos religijos, kovojančios dėl žemiškos valdžios. Žmonės taps vieningi Tiesoje ir kiekvienas pasirinkęs Dievo pasaulį įgaus išsigelbėjimą  sau savo Sieloje.

Žmonijos išgyvenimas artimoje ateityje galimas, tik visų pasaulio tautų vienybėje. Priešingu atveju – žūsime visi. Atsiminkite, savižudiškas karas, arba tarpusavio apsijungimas draugystėje, visame pasaulyje, prasideda mūsų sąmonėje, tik mes patys pasirenkame kokia bus mūsų žmogiška visuomenė ir niekas kitas...

Anastasija Novih

 

Peržiūrų: 2342 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 4.6/7
Viso komentarų: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Gegužis 2014  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0