Penktadienis, 29.03.2024, 15:43
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2011 » Rugsėjis » 28 » Svarbūs momentai supratimui ir apmąstymui, kas liečia jūsų Žemės universiteto užbaigimo egzaminą
22:24
Svarbūs momentai supratimui ir apmąstymui, kas liečia jūsų Žemės universiteto užbaigimo egzaminą
Šis procesas neša pilną išsivalymą ir pasveikimą viso to, kas apsunkina jūsų pasikeitimą, atgimimą ir pakylėjimą į Dievo/Meilės rankas; atminties ir savigarbos atstatymą, kad jūs gyvenate eilinį kartą jūsų šventojo Tėvo/Kūrėjo, valdančiu „Vieningu" pasauliu, dieviškojo kūdikio gyvenimą.
Supraskite, kad kiekvienas išmatavimas išreiškiamas atitinkamu dažniu. Išmatavimo supratimas taps jums prieinamas tada ir tik tada, kada jūs pasieksite reikalingą dažnį jūsų sąmonėje ir sugebėsi palaikyti tą dažnį pastoviai.
Gyvenkite taip, kaip liepia širdis. Kalbėkite ir elkitės taip, kaip pasielgtų jūsų Mokytojai. Visada savęs klauskite, „O ką šioje situacijoje pasakytų ar pasielgtų Mokytojas?" Raskite atsakymus savo širdyje. Jei negalite rasti, imkite popieriaus ir pieštuką, uždekite žvakę, jei norite ir parašykite savo ketinimą rasti atsakymą savo viduje. Jūsų Aukščiausiasis Aš visada laukia ir pasiruošęs jums padėti.
Atsisakykite nuo trečio išmatavimo pasidailino suvokimo, duališkumo, poliariškumo ir dramų, visose jų pasireiškimuose. Nustokite tikėti į dvi jėgas, paleiskite jas ir atsisakykite nuo taip dievinamų jūsų trečio išmatavimo iliuzijų. Leiskite sau atsisakyti nuo viso šito, ko jūs ilgai mokėtės, bet kas neatnešė rezultatų. Būkit pasiruošę mokytis iš naujo, turėkite drąsos žengti į naują Meilės ir Burtų realybę. Suvokite, kad Meilė – tai vienintelė tikroji jėga ir pradėkite gyventi šiame naujame dažnyje, išspinduliuojant ją iš savo širdies į supančią erdvę.
Nesmerkite nei savęs, nei kitų. Nieko nelaukite nei iš savęs nei iš kitų. Ir tada gyvenimas atsidarys jums. Leiskite sau priimti visą tą stebuklą, kuris randasi „JŪSŲ „ viduje, leiskite sau atsiskleisti visame savo dieviškumo puikume, su giliu džiaugsmu ir padėka.
Priimkite susitaikymą ir džiaugsmingą paklusnumą Dievo Valiai. Jei jūs nežinote kas tai yra, tai suraskite laiko pasinerti į savo vidų, atlikite tyrimą ir jūs rasite, kad tas įstatymas užrašytas kiekvienoje jūsų kūno ląstelėje, jūsų DNR ir visose jūsų Šventos Širdies skyriuose.
Nustatykite ryšį su savo Aukščiausiuoju Aš, susijunkite su juo ir jūsų dieviško plano įvykdymu. Pakylėjimas – tai susiliejimas, įstojimas į dievišką sąjungą su jūsų didinguoju Aukščiausiuoju Būvimu, jūsų Aukščiausiuoju Aš taip, kad tas aspektas taptų pačiu artimiausiu jūsų draugu. Kaip gali susijungti su jūsų aukščiausiuoju aspektu, jeigu jūs su juo nepakankamai pažįstami, nesidomėjote juo, neleidote su juo laiko, kad suprasti ir ištirti jį.
Kartais mes stebimės žmonių atsakymais, kada juos klausiame, ko jie tikisi iš pakylėjimo. Jie sako, kad laukia išmatavimo pasikeitimo, turės viską, nebus apriboti piniguose, galės teleportuotis kur tik panorės ir tt... Taip, žinoma, visa tai jūs gausite kaip rezultatą ir dovanas, po Pakylėjimo proceso, bet juk tai nėra pagrindinis tikslas. Svarbiausia – tai JŪS, jūsų dieviškumo supratimo lygis ir tai, kaip tai įeina į kiekvieną jūsų dieną.
Supraskite, „ne pakenk" principą, gerbkite nepriklausomybę visų gyvybės formų , kurios su jumis dalijasi šia Planeta, gerbkite kiekvieno žmogaus dievišką planą.
Atsipalaiduokite nuo senų įsivaizdavimų, kad jūsų gyvenimą valdo ir nuo visų negatyvių emocijų, kurios saugomos jūsų sąmoningoje, nesąmoningoje ir pasąmonės atmintyje, išsirinkite su savo skolomis, kurias kaip jums atrodo, jūs turite gyvenimo atžvilgiu. Jus jau daug mokė šia tema.
Supraskite jūs jaučiate, kad paskui jus tempiasi sunkios skolos iš praeities, jūs pradedate galvoti kad pas jus sunki Karma. Tai priekabi idėja kad su tuo nieko negalima padaryti. Susidaro atitinkamas stabdymas jūsų emociniame kūne, kuris blokuoja jūsų siekius subalansuoti tas skolas. Jūs jaučiate jų neįveikiamumą ir net nebandote išsiaiškinti kas prie ko.
Kada žmogus tiki, kad jo skolos palengvės ir jis galės susijungti su dvasia, išlaisvinant nuo jų palaipsniui, valantis šventa liepsna, jis sukuria gaivinančio džiaugsmo srovę, kuri užpildo visą jo būtybę. Pajutimas jūsų sąmonės viduje džiaugsmo, turi tendenciją sukurti energijos žiede, kuris turi visus jūsų skolų įrašus, pataikavimą, nuima įtampą šiame žiede ir leidžia žymiai laisviau, lengvai ir paprastai judėti pirmyn, per visas iniciacijas.
Ir dar du dalykai, kurie padės efektyviai judėti toliau, kiaurai per jūsų būtybės tamsiąsias juostas. Tarp visko kito, pats svarbiausias –tai priimti visus reikalus, kuriuos jūs darote, kaip pačius svarbiausius jūsų gyvenime, nesvarbu kuo jūs užsiimate, jūs tai turite daryti su meile, visoms karalystėms, gyvenančioms jūsų Planetoje ir su padėka Kūrėjui. Tai antra, padėka, pripažinimas tai, kas padės jus nepaprastai.
Vystykite ir plėskite tikrą pakylėjimo ir nemirtingumo norą, valią praeiti šį kelią iki galo. Kol jūs neįdiegsite į savo sąmonę nuoširdaus noro pakylėjimo ir nemirtingumo, kol jūs nenumesite senus įvaizdžius apie jūsų gyvenimą trečiame išmatavime, kurie laiko jus ir visą žmoniją kančiose, neisite tuo keliu kurį jums parodė ir pratiesė išminties Meistrai, jūs negalėsite tapti tikrais kandidatais į Pakylėjimą.
Sėkmės, tikiuosi kad tai kažkiek jums padės...
Peržiūrų: 2184 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 5.0/6
Viso komentarų: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Rugsėjis 2011  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0