Šeštadienis, 27.04.2024, 18:48
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2023 » Spalis » 22 » Tamsios jėgos peržengė tam tikrą raudoną liniją
13:46
Tamsios jėgos peržengė tam tikrą raudoną liniją

Pasipriešinimo judėjimas:„Tamsios jėgos peržengė tam tikrą raudoną liniją ir reaguodamas į tai ėmė veikti Pasipriešinimas. Tamsiosios jėgos savo kolektyviniais veiksmais pažeidė kritinę Galaktikos kodekso principų masę ir pagal įstatymą Šviesos jėgos turi žalią šviesą kištis į planetos paviršių, nepaisant vietinių įstatymų, kuriuos žmonija vistiek neatitinka. Pirmasis šio paviršinio įsikišimo proceso žingsnis buvo pašalinti visus tuos šviesos pajėgų atstovus, kurie turėjo per daug karo traumų ar baimės, kad galėtų reikšmingai prisidėti prie išsivadavimo proceso. Laikas nesibaigiančioms diskusijoms apie Galaktikos tarybą baigėsi. Visos šios sužeistos ir išsigandusios būtybės buvo nugabentos į vietas, esančias už šios Saulės sistemos ribų, kur jos gautų labai reikalingą gydymą. Likę padarai patiria daug mažiau baimės ir yra pasirengę veikti.

Sen Žermenui buvo suteiktas vadovavimas visoms požeminėms ir antžeminėms operacijoms, o visos Šviesos jėgos, įskaitant, bet tuo neapsiribojant, Plejadų, Sirijos, Andromedanų, Arktūriečių ir Centrinės rasės pasipriešinimą bei laivyną, dabar yra jo vadovaujamos       Pasipriešinimas naudojo šį konfliktą kaip priedangą, kad pagaliau pradėtų kai kurias antžemines operacijas. Dabar jis aktyviai šalina skaliarinius ir nukreiptos energijos ginklus nuo paviršiaus. Kai „Hamas“ spalio 7 d. pradėjo invaziją į Izraelį ir atakavo festivalį netoli Kibuco Urimo, Pasipriešinimo nariams pavyko iš dalies išjungti kai kurias skaliarines ir žvalgybos sistemas Urimo karinėje bazėje, esančioje vos už kelių kilometrų.

Prisiminkime, kad Urimo bazė  yra pagrindinė Archontų tvirtovė ir pagrindinė skaliarinių bei tikslinių atakų bazė. Jame yra labai galingas kvantinis superkompiuteris ir apversto planetinio tinklelio centras, pirminės planetinės anomalijos centras. Pasipriešinimo judėjimas paskelbė, kad pasipriešinimo antžeminės operacijos, skirtos skaliariniams ir nukreiptos energijos ginklams neutralizuoti, bus tęsiamos, tačiau informacija apie operacijas lieka įslaptinta. planetų atžvilgiu. operacijos. Sen Žermenas įsakė lengvosioms pajėgoms veikti nedelsiant, o spalio 5 d. Pasipriešinimas pašalino didžiąją daugumą vaikų išnaudojimo vietų juodosios aristokratijos Archontų pilių rūsiuose, taip išgelbėdama daug vaikų. Juodoji bajorija tai suvokė kaip kėsinimąsi į savo privačią nuosavybę ir pirmą kartą savo egzistavimo metu baiminosi dėl savo gyvybės. Reaguodama į tai, Pallavicini šeima davė nurodymą suaktyvinti Doom33 planą arba tai, kas iš jo liko.

Pagal šį Doom33 planą, kai prasidės masiniai areštai, nefiziniai archontai per okultinius ritualus duos signalą aukštesniems fiziniams archontams Maltos riteriuose ir tarp 33 laipsnių masonų. Tada šie žmonės per savo ryšius kariuomenėje ir abėcėlės agentūrose įsako sukurti kuo daugiau sunaikinimo ir chaoso. Dabartinį karą Izraelyje suplanavo Yahya Sergio Yahe Pallavicini, turintis ryšių tiek aukštuose Izraelio politiniuose sluoksniuose, tiek su „Hamas“. Izraelis sąmoningai leido „Hamas“ įsiveržti. Juodosios aristokratijos tikslas yra kiek įmanoma išplėsti Izraelio konfliktą, tikintis sukurti Trečiąjį pasaulinį karą pagal jų pranašystes apie Armagedoną. Šviesos pajėgos daro viską, kas įmanoma, kad apribotų konfliktą ir neleistų jam plisti už Izraelio sienų

Pasipriešinimo judėjimas  sakė: „Šviesos pajėgos daro viską, kas įmanoma, kad sutramdytų konfliktą Artimuosiuose Rytuose. Jie informavo juodųjų bajorų šeimas (archontus), kad pradės juos šalinti iš planetos paviršiaus, jei šis konfliktas dar labiau paaštrėtų. Tai yra tikroji priežastis, kodėl Izraelis nesiryžta pradėti sausumos puolimo Gazos ruože. Pasipriešinimas vis dažniau dalyvauja antžeminėse operacijose, kurių pagrindinis prioritetas, be kita ko, yra skaliarinių ir nukreiptos energijos ginklų naikinimas. Pasipriešinimo agentai naudoja Hamas tunelius Gazos ruože kaip idealią priedangą pasiekti paviršių." 

Koks Hamas? Patys palestiniečiai nesuprato, kas tie žmonės, kurie taip akivaizdžiai demonstravo žiaurumą konflikto pradžioje ir iš kur jie kilę. Palestiniečiai stebisi ne mažiau nei izraeliečiai. Taigi, viskas šioje matricoje surežisuota ir paruošta iš anksto. Analitikų duomenimis ši grupelė žmonių, įsiveržusi į Izraelio teritoriją, buvo genetiškai modifiluoti ir psichologiškai parengti kariškiai. Ir žinoma joks Hamas. Tokie spec. parengties žmonės buvo pastebėti ir Ukrainoje Azovstalyje. Jiems visiškai vienodai kas prieš juos, vaikai ar seneliai, moterys ar kariai. Tai spec. žudimo mašinos, nejaučiančios gailesčio ir skausmo. Taigi spektaklis, surežisuotas blogio jėgų ir "pateisinantis" šiandieninį genocidą Gazos ruože, pavyko 100 procentų. Nes nemastantys ir viskuo tikintys žmonės daugumoje pakibo ant tokio kabliuko.

Mūsų mąstymas formuoja kiekvieną mūsų gyvenimo aspektą. Objektyvas, per kurį žiūrime į pasaulį, nuspalvina viską – tai, kaip interpretuojame įvykius, pasakojame sau istorijas ir bendraujame su kitais. Nors mūsų mąstymas dažnai lieka neišnagrinėtas, jis nėra fiksuotas. Rūpestingai ir ketindami galime pakeisti savo mąstymą taip, kad tai lemtų gilią asmeninę transformaciją.

Norint pakeisti mąstymą, reikia atkaklumo, savimonės ir atvirumo pažvelgti į dalykus nauja šviesa. Tačiau atlygis gali pakeisti jūsų gyvenimą. Keisdami savo mąstymą galime pertvarkyti kliūtis kaip galimybes, išsiugdyti didesnį atsparumą problemoms spręsti, panaudoti motyvacijos ir energijos atsargas ir atverti duris galimybėms, kurių kitu atveju galėtume nepastebėti.

Kenkdami kitam, jūs netiesiogiai kenkiate sau. Padėdami kitam, jūs netiesiogiai padedate sau. Būkite išmintingi ir padėkite kitiems. Jei kenkiate kitam, jūs prisipildote neigiamomis energijomis, kurių pasekmes būtinai pajusite. Ir, priešingai – padėdami kitiems, jūs pildotės gėriu, kuris grynina jūsų dvasią ir atneša gerus rezultatus. Todėl būkite geri ir nuoširdūs su visais, visur ir visada,  džiaukitės gyvenimu...

Agresiją ir priešiškumą, pakeiskite žmoniškumu – meile, išmintimi, vienybe – jau šiandien, tuomet rytojus bus kitoks. Taika žmogaus širdyje – taika visame pasaulyje. Ir tai vienintelis teisingas kelias...

Jūs esate planas! Skleisdami tiesą, mes dalyvaujame žmonijos pabudime ir pasirenkame laisvės ir teisingumo naudai.
Taikos ir ramybės

Peržiūrų: 359 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 5.0/2
Viso komentarų: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Spalis 2023  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0