Penktadienis, 29.03.2024, 12:41
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2011 » Spalis » 21 » Tai vyksta
23:03
Tai vyksta


Okupuok Wall Streeta

Deividas Vilkokas: Šiuo metu daugelis požeminių bazių nušluota, medžiagos, įranga, personalas... nežinomomis jėgomis. Atsakomybę prisiėmė tarptautinė koalicija,pasiruošusi nugriauti Seną Pasaulinę Santvarką. Atrodo kad jiems padeda ir nežemiški sąjungininkai.
Aš nežinau kiek laiko užims viso to rezultatų paskelbimas, bet akivaizdu, kad Seną Pasaulinę Tvarką priverčia sudėti ginklus, nežemiškos jėgos, kurios pastoviai mus saugojo nuo branduolinio holokausto.


Okupuok Madridą
Metju Jork per Siuzi Jork: Turbūt jūs jau žinote apie dviejų požeminių slėptuvių, kartu su laboratorijomis, ginklais, sandėliais, transporto priemonėmis ir gyvenamomis patalpomis, kurias kontroliavo Iliuminatai, sunaikinimą. Kai kurie iš Iliuminatų stovyklos prarado vadžią, visiškai jiems nepadarius fizinės žalos. Kaip gynybai taip ir puolimui Šviesos jėgos naudoja Šviesos jėgą ir technologijas, neturinčias globalių pasekmių...



Užimk Berlyną

Galaktinė Federacija per Dangaus Klajoklį: Požeminės bazės, apie kurias mes kalbėjome ir kuriose užsėdo Iluminatų grupuotės, sudarydamos nedidelį pasipriešinimą vykstančioms permainoms, iš tikro buvo sunaikintos be gyvybės praradimų. Kai kurioms įnirtingai besipriešinančioms grupėms, buvo pasiustas pranešimas, pradėti derybas apie Iluminatų kapituliaciją. Dabar jie žino, kad pas juos nėra kito pasirinkimo ir kad tai jų pabaiga.





Užimk Amsterdamą
Metju Jorkas per Siuzi Jork: Jie (Galaktinė Federacija) žino apie jų planus prikimšti sprogmenimis su distanciniu valdymu tiltus. Todėl jie įpareigoti neutralizuoti tai. Nors tai gali atrodyti kaip Kūrėjo Laisvos valios įstatymo pažeidimas, tačiau taip nėra, nes gerbiama Žemės laisva valia. Po 9/11 ji nusprendė, kad panašūs terorizmo aktai tokio maštabo, bus nutraukiami iš pagrindų ir su Kūrėjo leidimu, mūsų Visatos Šeima, nutraukė daugelį tokių bandymų.




Užimk Bukareštą, Rumunija
Deividas Vilkokas: Viena iš labiausiai jaudinančių naujienų, kurias aš neseniai girdėjau, tai kad viršutinėje Žemės orbitoje atsirado dešimties milių sferinis NSO.
Buvo pastebėta apie 200 mažesnių laivų, išskrendančių iš motininio laivo atsidarančių ir užsidarančių apvalių durų.
Visa tai buvo stebima Tarptautinės Kosminės stoties personalo. (stotyje yra optinė įranga, leidžianti matyti tuos laivus, kurie paprastai maskuojami ir  nematomi nuo paprasto matymo spektro)





Užimk Lisaboną, Portugalija



Užimk Londoną



Užimk Manilą, Filipinai

Deividas Vilkokas: Geliausia ką gali dabar padaryti Pasaulinė Tvarka, tai palaikyti judėjimą "Užimk...". Jau per vėlu ir jie tai žino. Mūšis buvo pralaimėtas.



Užimk San Chuaną, Puerto Rikas



Užimk Santjaga, Čilė



Užimk Sarajevą, Bosnija



Užimk Seulą, Pietų Korėja



Užimk Stokholma, Švedija




Užimk Tokijų



Užimk Toronto, Kanada
Svarbu dabar, kad šitie gatvių procesai išsivystytų į normalius politinius procesus, kurie lemtų rinkimų rezultatus ir pačios sistemos griūtį. Ją reikia griauti, nes reformuoti nėra prasmės.

Peržiūrų: 2943 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 5.0/2
Viso komentarų: 6
0  
1 Vytautas   (20.10.2011 23:50) [medžiaga]
Gal truputi ne į temą nuoroda bet man patiko, tik labai daug skaityti http://quantumfuture.net/ru/volna.htm

0  
2 qaz   (21.10.2011 09:00) [medžiaga]
nesa y eilinia afera, Uzimt o kodel ? o kaip galima uzimt jai ten gyvenu tai matyt negyveno o jai ne tai uzimdami nemanau, kat prie to priartejo nu jo kruta kruta :D

0  
3 neo2   (21.10.2011 09:28) [medžiaga]
Ne vilkokas čia šneka. Čia yra elito planas išsivalyti savo gretas nuo nereikalingų insaiderių. Galaktinė federacija yra pasaka lengvatiniams. Kuo toliau, tuo labiau įsitikinu, kad kavassilas dėl jų teisus. Jie taip gudrumu įvylios į NWO. Judėjimas O.W,St. yra valdoma revoliucija. Jie įjungė HAARpą ir dabar visi kvailioja. Po to perkabins fasadus ir viskas bus taip, kaip buvo. Ras atpirkimo ožius, juos nuteis ir visi džiaugsis. Perskaičiau paskutinį Wilkoką divinescosmos.com ir galvoju - idiotas jis paskutinis su visasi savo insaideriais, jei nesupranta, kaip daromos revoliucijos. Visi pamiršta, kaip buvo pas mus prieš 20-25 metus. Tie patys komunistai persidažė sajudistais, tapo patriotais-katalikais ir liko savo postuose. Mes pasimokėm, o jie tai ne. Dabar taip bus ir dabar pasauliniu lygiu. O po Denveriu bazės niekur nesusprogdintos, pasigooglonkit youtube ir pamatysit

0  
4 Almiasas   (21.10.2011 14:03) [medžiaga]
Ačiū, Virgi, už tokią koncentruotą INFO.

Tik kad tikrai - labai jau kažkaip tas išsireiškimas "užimk" nieko gero nežada...
Panašiai 1917 m. bolševikai Rusijoje užėmė valdžią - tik kad nežinojo, nesuvokė, ką su ta valdžia po to veikti, kaip ją naudoti...
Ir buvo: pilietinis karas, gulagai, industrializacija, kolektyvizacija, ginklavimasis, II Pasaulinis karas, Leninas, Stalinas, Berija, Chruščiovas, Andropovas...

Na gal gi šį kartą Žemės istorijoje bus išimtis ?

0  
5 Soleadas   (21.10.2011 20:01) [medžiaga]
Šiuo metu kitų civilizacijų atstovai skelbiasi, kad vadovauja šitam procesui ir jį palaiko... Jie duoda mintis judėjimo organizatoriams ir stengiasi išlaikyti protestuotojus taikius. Taip pat neleidžia tamsos jėgoms panaudoti jėgą ir ginklus.

0  
6 to-Soleadas   (22.10.2011 11:10) [medžiaga]
nuu jai taip tai paaiskina ta zody UZIMK is ateiviu poziurio tai tinka ir tinka su pasakymu, kat palaiko judejima, nes atvirai issiduoda o jai taip, tai ka, kaskaip panasu tik y palaikyma :D
man tai kas pliusas tik kat kruta nu nesedi namuosa isena pasivaiksciot darosi rangdarbius(palaktus) nes dazniause tik perka dar gal yra ir kitu pliusu ! :)

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Spalis 2011  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0