Šeštadienis, 20.04.2024, 08:00
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2014 » Balandis » 28 » Visatos energijos srautas
19:33
Visatos energijos srautas

Visatos energija

Vieną kartą mes gavome laišką nuo Šviesos Darbuotojo iš Vienos (Austrija). Ta moteris rašė, kad jei mes kada būsime Europoje, ji norėtų mums surengti seminarą. Aš jai parašiau, kad dėkoju, bet dabar mes neplanuojame vykti į Europą. Panašiai po savaitės ji parašė vėl ir paklausė, kas galėtų įtakoti mūsų atvažiavimui. Tuo pačiu metu parašė kitas žmogus, klausdamas, ar nežadame atvykti į Nyderlandus. Aš supratau, kad čia įsikišusi Grupė ir kad jie nepaliks mūsų ramybėje tol, kol nepajudėsime iš vietos. Praėjus trupučiui laiko, nusprendėme vykti į trijų savačių turą pradedant Austrija, Nyderlandais ir baigiant Danija. Mūsų gide Vienoje buvo Lurdis Resperger.

Telefoninio pokalbio turo organizaciniais klausimais metu ji manęs paklausė, ar nesutikčiau pakalbėti su Grupe Jungtinių Tautų Organizacijoje. Aš vos neišmečiau iš rankų telefono. (Dabar jau tikrai žinojau, kad čia Grupės darbas). Taip jau nutiko, kad ji buvo Jungtinių Tautų grupės „Ezoterinė Bendrija“ narė. Šią Bendriją buvo įkūręs vienas astrologas 1970 metais ir ji iki šių dienų suteikia galimybę žmonėms, dirbantiems skirtingose Jungtinių Tautų Organizacijos srityse, palaikyti ryšį su bendraminčiais. Laikas nuo laiko jie kviečia lektorius. Nuo to momento kai Lurdis pirmą kartą man parašė, ji labai buvo susirūpinusi susitikimo organizavimu, nes niekada nebuvo nieko panašaus dariusi.

Vieną kartą Barbara ir aš lydėjome Lee Carroll į Jungtinių Tautų Organizaciją Niujorke. Pasekti jo pėdomis ir išstoti tenai buvo mano beprotiška svajonė. Netrukus po pirmojo pokalbio Lurdis man pranešė, kad ką tik buvo paskirta Ezoterinės Bendrijos naujaja prezidente. Tai vėl buvo didelė užuomina!

Barbara ir aš atvykome į Vieną pakeliui pabendravę su keliais muitininkais. Nelengva keliauti po pasaulį su Ekskaliburo kardu! Po kelionės metro, nuotykių su kardu ir viso kito mes atvykome į Vienos Tarptautinį centrą. Faktiškai tai visas tarptautnis miestas Vienos viduje. Čia yra Jungtinių Tautų Organizacijos ofisai, atominės energijos Tarptautinės agentūros ir daug kitų organizacijų. Pagrindiniame vestibiulyje, palubėje sustingusios kabėjo visų šalių vėliavos. Sukrečiantis vaizdas! Mes pakilome kelis aukštus ir atėjome į kambarį, kur turėjo vykti seansas. 5: 30 val. užplūdo žmonės, nes kaip tik daugelis tuo metu baigė darbą ir susirinko paklausyti pokalbio. Žmonės buvo iš Jungtinių Tautų ir Atominės energijos agentūros. Kai baigėsi įžanginė dalis ir aš pradėjau kalbėti, buvo susirinkę apie 70 žmonių. Jiems pasakojau kaip viskas man prasidėjo ir kaip Grupė pirmą kartą atėjo pas mane. Kalbėjau apie Grupės pranešimus ir esmę darbo, kurį darome. Nustebau sužinojęs, kad daugelis čia esančių žmonių jau kurį laiką skaitė meditacijas „Šviesos Švyturiai“. Panašu, kad Grupės Pranešimai buvo perduodami vietiniu elektroniniu paštu jau kelis mėnesius. Jie buvo pasiruošę informacijai ir labai norėjo mus pamatyti. Taip jau nutiko, kad jiems tapome patvirtinimu. Jautėme jaudulį dėl šio susitikimo su Šviesos Darbuotojais iš skirtingų šalių, tačiau pakalbėjęs su jais 5 minutes ir pamatęs besišypsančius veidus ir žėrinčias akis, supratau, kad esu Namuose su šeima. Aš pasidalinau su kiekvienu Kardu, Skeptru ir Plunksna paaiškindamas, kaip šiuos instrumentus naudojame seminaruose iliustruodami Grupės duodamą informaciją. Kai kurie Šviesos Darbuotojai, laikantys Kardą rankose atrodė labai jaudinančiai.

Aš jaudinausi dėl ilgo skrydžio per kelias laiko juostas, nes turėjau tokią man svrabią informaciją perduoti praėjus vos kelioms valandoms po jo. Mano nustebimui, kai tik išėjau prieš klausytojus, išstojo Grupė ir pajutau, kaip mane užlieja gerai pažįstama energija. Bioritmų išsiderinimas negalėjo konkuruoti su tuo. Po trumpos pertraukos ėmiau transliuoti Grupės informaciją. Jie nusprendė iš anksto manęs nesupažindinti su turiniu. Papratsai dėl to jaudindavausi, bet šį katą buvau per daug užsiėmęs. Mūsų vizitas Vienoje sutapo su Kosovo krize, kuris buvo tik už kelių šimtų mylių nuo mūsų. Keletas žmonių pasiteiravo, kodėl ši krizė vyksta. Jie taip pat norėjo žinoti ir apie pabėgėlių vaidmenį. Ore tiesiog jautėsi liūdesys dėl šios situacijos. Atrodė, kad grupė tiesiog nenustygsta belaukdama, kada aš pradėsiu perduodti informaciją. Mes pradėjome ir tą pačią akimirką viena moteris pravirko Grupei tik pasakius „Geriausi linkėjimai iš namų“. Ji buvo atėjusi kartu su drauge vertėja, bet po kurio laiko ši nustojo versti. Pačioje renginio pabaigoje jos abi priėjo prie manęs. Pasirodė, kad ši nuostabi Meistrė – Gydovė nei žodžio nesuprato angliškai. Pilnomis ašarų akimis ji padėjo ranką ant širdies ir jos draugė vertėja pasakė, kad ji viską suprato daug aukštesniame lygmenyje.

Grupė:

Geriausi linkėjimai iš Namų.

Mes ilgai laukėme, kad tai pasakytume. Ilgai laukėme susitikmo su Jumis. Mes laukėme, kol surasite vienas kitą ir apsijungsite. Mes dėkojame jums, kad atėjote, dėkojame, už tai, kad tokie esate. Dėkojame, kad pareikalavote savo jėgos ir atradote Dvasią kiekvienas savyje. Mes džiaugiamės, kad jūs tvirtai pasirinkote laikytis plano „B“ ir eiti link to, ką vadinate Pakilimu.

Iš mūsų perspektyvos, mes matome netvarką ir tai, ką jūs vadinate sunkiais laikais. Prašome jūsų būti atsargiais pasirenkant kur nukreipti savo dėmesį, nes jūs, matydamai sunkius laikus, per ilgai sustojate ties tuo ir juos imate kurti. Žaidimų Lentoje dabar vyksta labai daug dalykų, kurie nesulaukia daug dėmesio kaip tie, kurie jus taip labai jaudina. Tačiau tam, kad išgainioti tamsą, reikia pirma į ją pašviesti Šviesa. Kaip tik tai dabar ir vyksta ir tai matyti įvykiuose, vykstančiuose Žaidimų Lentoje. Daugelis iš jūsų savaip laikėte Šviesą. Mes pripažįstame tuos, kurie dabar yra aukų vaidmenyje, nes jie tai daro aukščiausiu įmanomu būdu visų labui. Yra susitarimai, kuriuos jie pasirinko ir sutiko atlikti. Tai labai seniai sudaryti susitarimai. Jie sunkūs ir mes gerbiame tuos, kurie juos vykdo.

Kontraktų prigimtis

Mes norime jums padėti suprasti įvykius, vykstančius Žaidimų Lentoje. Pradžiai priminsime apie kontraktų prigimtį. Kontraktai – tai susitarimai, kuriuos jūs sudarote prieš ateidami į Žaidimą. Vieno žmogaus jūs prašote suvaidinti jūsų motiną, kito – tėvą, dar kurio nors paprašote, kad suvaidintų jūsų dėdės rolę. Jūs prašote mylimo brolio suvaidinti jūsų biznio partnerį, o po to teiraujatės ar jo meilė pakankamai stipri, kad suvaidintų niekšą, kad padėtų išmokti pamoką ir įvykdyti Karmą tokiu būdu, kokį pasirinkote tinkamiausiu savo patirčiai. Iš tolesnės perspektyvos, kai masiškai vykdomi kontraktai, jie gali lengvai patraukti žmonijos pusiausvyrą į vieną pusę ir sukurti galimybę bendram poslinkiui. Netgi tokiais atvejais tie kontraktai tėra potencialūs scenarijai, kuriuos sau parašėte. Visi kontraktai yra sąlyginiai iki tol, kol jūs jų nepriimate. Net jei akis į akis susiduriate su kontraktu, jūs vistiek esate Laisvo Pairinkimo planetoje ir turite pasirinkimą dėl jo vykdymo. Mes sakome, kad planetoje daugelis pasirinko įvykdyti kai kuriuos labai svarbius kontraktus. Mūsų meilė jums visiems, pasirinkusiems šį kelią, labai gili. To rezultatai siekia daug toliau, nei galite matyti iš savo trimačio egzistavimo. Naujos paradigmos, kurias kuriate per savos evoliucijos progresą, Visatoje bus matomos ilgą laiką. Spalvos, kurias gausite už tai, kad buvote Laisvo Pasirinkimo Žaidimų Lentos žaidėju, pakylės jus į aukščiausiųjų gretas ir nešiosite jas su pasididžiavimu. Jūs priklausote tai šeimai ir mums didelė garbė būti su jumis.

Visatos energijos srautas

 

Mes teikiame jums informaciją, kad padėtume komfortiškiau gyventi ir judėti į aukštesnes naujos Žemės planetos vibracijas, kurią jūs ir pradėjote kurti. Primename jums, kad tai, ką teikiame – tėra tik informacija, ir teikiame ją su gilia pagarbą jūsų jėgai. Siūlome ją su didele meile. Mes prašome jūsų pasiimti tik tai, kas randa atgarsį širdyje, nes tai sudaro jūsų jėgos pamatus, o visa kita palikite. Taip pat papasakosime apie perspektyvas, atsiveriančias iš toli. Dabar Žaidimų Lentoje paleista daug paprogramių. Jūs matote sunkumus, matote tamsias dėmes, kurias Šviesa nušvietė, gal būt, pirmą kartą. Naujos technologijos leidžia komunikuoti tokiais būdais, kurių anksčiau niekada nebuvo. Šių pasiekimų dėka jūs galite spindėti Šviesa, kuria anksčiau nebuvo galima spindėti. Mes žinome, kad jums tai sunku, nes jūsų perspektyvą apriboja tragedijos ir kančios, kurias matote. Prašome, atsiminkite, kad jūs nevieniši savo patyrimuose ir kontraktuose. Tas pats ryšys, kurį turime mes su jumis, taip pat apjungia ir jus su viskuo. Šių ryšių ir energetinių siūlų stiprinimas suteiks pusiausvyrą ir atvers naujas galimybes jums judant progreso link.

Papasakosime jums kaip atrodo atspindys Visatos energijos požiūriu. Laisvo Pasirinkimo planetoje jūs galite rinktis ne tik kokius kontraktus norite vykdyti, taip pat galite pasirinkti, ar būsite Visatos energijos sraute, ar judėsite prieš jį. Sakome jums, kad žiūrint iš aukštesnės perspektyvos nebeegzistuoja jūsų pasirinkimo vertinimų. Tai tik pasirinkimas ir visi pasirinkimai yra gerbiami. Neegzistuoja geras ar blogas pasirinkimas. Mes sakome, kad jūs baigsite tai ką suplanavote, arba ne. Jei jūs nekuriate savo Rojaus Žemėje versijos ir nejaučiate savyje tam aistros, tai, greičiausiai, neteisinga energijos kryptis. Energija yra tik energija ir neegzstuoja jos nei geros, nei blogos. Tačiau galima energiją nukreipti neteisinga linkme ir taip neleisti jai užbaigti natūralaus ciklo. Tai dažnai sukelia įvykius, kuriuos jūs suvokiate kaip sunkumus. Mes matome juos kaip neteisingai nukreiptą energiją, kuri neatkuria natūralaus Visatos Energijos srauto tekėjimo.

Nutrinant įsivaizduojamas linijas

Tokio pobūdžio įvykiai vyksta individualiame, bendruomenių, valstybių lygiuose ir net globaliu mastu. Jūs esate matę, kaip ištisos valstybės neteisingai nukreipdavo energiją. Rezultatus matote dabar. Dabar mes iš savo perspektyvos papasakosime, kokiu būdu šis procesas susijęs su Visatos energijos srautu. Labai tikimės, kad šie paaiškinimai jums nepasirodys pernelyg supaprastinti. Įsivaizduokite, kad vandenynų vanduo – tai Visatos energijos srautas. Daugelis dalykų iš jūsų gyvenimo Žaidimų Lentoje atsispindi tuose vandenyse. Stebėkite kaip juda bangos, kaip jos sudūžta į krantą, kaip juda potvyniai ir atoslūgiai. Pakildami ir nuslūkdami vandenys balansuoja planetos sukimąsi. Žiūrėkite į potvynius ir atoslūgius kaip į balansuotės aktą. Visatos energjos srautas juda kaip vanduo: pakyla ir nuslūgsta, kaip bangos: prisiartina prie kranto ir vėl atsitraukia. Laisvo Pasirinkimo Žaidimų Lentoje jūs galite pasirinkti būti srauto viduje ir ramiai sau plaukti ant bangų, arba galite priešintis srautui ir plaukti prieš bangas ir potvynį. Ir dar kartą: bet koks jūsų pasirinkimas gerbiamas ir nėra jokių vertinimų. Paprasčiausiai, skirtingi pasirinkimai atveda prie skirtingų rezultatų. Proceso supratimas gali padėti jums priimti informacija pagrįstą sprendimą.

Individualiu atveju, jei energija nukreipta darniai su Visatos energijos srautu, ji klesti ir užbaigia kūrimo ciklą. Jei energija nukreipta neteisingai, ji kaupsis tol, kol bus nukreipta tinkamai. Jei energijos kryptis neištaisoma, ji kaupiasi ir pritraukia panašias energijas panašioms kryptims kurti benduomenės lygyje. Jei tokia energija ir toliau augs, ji greit ras išraišką valstybės lygiu. Panašūs rezultatai plis ir toliau, kol neteisnga energijos kryptis nebus ištaisyta individualiame lygyje žymaus tos šalies žmonių skaičiaus. Tokiu būdu pilna globali manifestacija galėtų atvesti prie Žemės sunaikinimo. Į tokią baigtį jūs judėjote anksčiau. Neteisingos energijos kryptys yra fundamentalios, kaip ir pati energija. Visatos energija visada ieško pusiausvyros. Tai pasiekiama per susiliejimą. Leiskite energijoms susimaišyti savo Su-Kūrimuose ir jūs atsidursite Natūraliame Visatos Energijos sraute. Pabandykite izoliuoti ar apriboti energijos susiliejimą ir jūs iššauksite neteisingas tos energijos kryptis. (Šią akimirką grupė stabtelėjo. Po kelių sekundžių paaiškino, kodėl.)

Kažkas salėje paprašė išgyjimo. Mes sustojame akimirkai ir prašome, kad jūs taip pat nukreitumėte savo energiją į tą žmogų ir leistumėte tam įvykti. (Pauzė.)

Taip ir yra.

Visatos srautas dižiaja dalimi atsispindi daugelyje dalykų, kuriuos jūs vadinate gamta. Patekimas į Visatos srautą leiždia jums labai greitai pasiekti savo balansą. Visgi daugelis priešinasi tam. Sekant bangų analogija, apie kurią kalėjome, jei dažų lašelį pakrantėje įlašintumėte į bangas, jūs vandenyje pamatytumėte tų dažų splavą ir galėtumėte pasidžiaugti jos vibracija. Tačiau, vis tik, bangos labai greitai sumaišytų ir išsklaidytų dažus. Jūsų supratimu gražioji spalva prarasta visiems laikams. Žvelgiant iš toliau, mes sakome jums, kad žvilgsniui iš kitų planetų vandenynas atrodo turtingo gyvo atspalvio. Toks grožis įmanomas tik todėl, kad daug lašelių sukuria visumą. Sakome jums, kad šis susiliejimas pateisinamas, nes iš tikrųjų tai yra ieškanti balanso Visata. Supraskite, kad jūsų požiūris apsprendžia realybę.

Susiliejimas atitinka Visatos energijos tėkmę

Energijų maišymasis yra natūralus Visatos dėsnis. Jūs matote, kaip dėl šios priežasties žmonės, vyriausybės, organizacijos, kompanijos, kurios priešinasi susiliejimo procesui yra pasmerktos neteisingoms energijos kryptims. Tai tos neteisingos energijos kryptys, kurios ir iššaukia tiek neramumų jūsų Žaidimų Lentoje šiuo laiko periodu. Dabar Žaidimų Lentoje yra lyderių, kurie nusprendė išskirti dažų lašą iš vandenyno ir saugoti jį apibrėžtoje erdvėje. Trukdymas susimaišyti nudažytoms vandens dalelėms kertasi su natūraliu Visatos energijos srautu. Iš tiesų visos vandens dalelės energetiškai tarp savęs susijusios, taip kaip ir jūs visi tarp savęs esate susiję. Šių dalelsių atskyrimas yra ypatingai apsunkintas ir iššaukia Žaidimų Lentoje didelius konfliktus.

Žaidimo dalis, vykstanti dabar, įmanoma tik dėl žaidėjų priimtų sprendimų. Nežiūrint į parašytus scenarijus, žaidėjai turi teisę atlikti tą rolę, kurią priima. Kad pabaigtų šią žmonijos pamoką pasauliniu mastu, daugelis pasirinko priimti aukos rolę. Sakome jums, kad garbės spalvos, kurias jie nešios už šiuos vaidmenis, liks su jais visiems laikams. Jie visada bus žinomi kaip Šviesos Nešėjų Pirmtakai, nes jie sugeba skleisti Šviesą taip, kaip gali nedaugelis. Ir mes dėkojame jiems už tai.

Savo jėgos naudojimas tolygus savęs patalpnimui į Visatos natūralaus sarauto potvynius ir atoslūgius. Jūs pradedate gauti pojūčių akimirksnius apie tai, kas tokie esate ir kaip panaudoti savo jėgą. Jūs sutikote ateiti čia ir žaisti Žaidimą už Uždangos, kuri slepia nuo jūsų žinojimą apie jūsų tikrąją didybę ir jums sunku matyti, kokie esate galingi. Mes labai jus gerbiame už jūsų ėjimą į save ir kelio Šviesai savyje nuvalymą ir tuo pačiu metu jūs praleidžiate per save daug daugiau energijos. Atsiminkite, kad jūs judate pirmyn. Pasiektas didelis progresas per paskutinius kelis mėnesius. Nors laikraščių antraštės kalba apie chaosą, prašome prisiminti, kad jūsų žaidimų laukas kontrastingas: būtini tamsūs laikai, kad galėtumėte iš tikrųjų pamatyti Šviesą. Būtent tokiu laiku Šviesos Darbuotojas gali atlikti patį didžiausią darbą.

Priekinė permainų linija

Dabar šios galimybės jau prie jūsų slenksčio. Jūs pasirinkote ir viskas prasidėjo. Ši šeima, apsijungusi šį vakarą, buvo šiame pasaulyje daug kartų. Mes sakome, kad daugelis čia susirinkusių pasirinko sunkius kontraktus. Esantys priekinėje linijoje visada patiria didžiausią trintį. Ir mes dėkojame jums, kad pasirinkote šią rolę. Jūsų pasirinkimas sudarė galimybę to, kas ateis vėliau, paradigmos pasikeitimui. Jūs save suvokiate kaip apskrities, bendrijos gyventojus, kaip valstybės piliečius. Mes sakome, kad nebetoli tas laikas, kai į save žiūrėsite kaip į Didingos Planetos Žemė piliečius. Po to ateis laikas, kai save matysite Visatos piliečiais – tokiais, kokiais jus matome mes. Dabar matydami kitokius savo kaimynus, tuose skirtumuose jūs įžvelgiate priežastis karui. Tačiau jūsų perspektyva pasikeis, kai atrasite, kad Visatoje esate ne vieniši. Kai sužinosite daugiau ir atsivers dar kai kas iš jūsų pačių palikimo, sužinosite ir apie savo pačių prigimtį. Jūs iš tiesų tapsite naujos Žemės planetos piliečiais.

Kodėl neįmanomas globalus karas

Susiliejimas jau vyksta daugelyje aspektų. Mes norime parodyti jums kai kuriuos iš jų, nes teigiame, kad globalus karas neįmanomas. Tiesiog daugeliu atveju esate vienas su kitu per daug susiję, kitaip jūs bombarduotumėte patys save. Tai dalinai atsispindi Žaidimų Lentos ekonomikoje, netgi ten, kur apsijungėte į ekonomines struktūras. Ir nors tokioms permainoms egzistuoja pasipriešinimas, mes sakome, kad tokio pobūdžio Su-Kūrimai atitinka Visatos energiją. Jie padeda susilieti, padeda judėti iš poliariškumo arba segregacijos, į vieningumo lauką. Mes daug dėmesio skyrėme tam, kad jūs išmoktumėte koncentruoti savo energiją ir suprastumėte, kad kiekvienas esate savo Visatos centru. Svarbu, kad jūs tikrintumėte motyvaciją savo viduje ir naudotumėtės atpažinimu atgarsio suradimui būtent savo širdyje, o ne kieno nors kito. Šie veiskmai lygiaverčiai sugebėjimo sakyti savo tiesą įgavimui ir visu tuo jūs ateityje naudositės vis daugiau ir daugiau. Tačiau kai kuriuos tai glumina, nes jie įsivaizduoja tai esant egoistikša. Leiskite mums nurodyti skirtumą tarp egoizmo ir „pradėjimo nuo savęs“ (self-first). Kai tik save pirmu patalpinate į Visatos energijos srautą, atsiranda galimybė susijungti su visa kita. Apsijungę su visa kuo, kas yra jūsų lauke, jūs įgaunate pasiausvyrą, atrandate vieningumą su viskuo. Tai, kaip jūs nusistatėte savo teritorijas, savo vyriausybes, religijas, savo įsistikinimų sistemas planetoje, tėra įsivaizduojami pasidalinimai - jie neegzistuoja. Tai kas egzistuoja realiai – yra nenutrūkstantis energijos srautas, panašus į bangavimą. Mes prašome jūsų ištrinti tas įsivaizduojamas linijas. Leiskite laisvai tekėti energijai ir rasti jai savo pusiausvyrą.

Stiprėjatis jūsų ryšys su visa kuo egzistuojančiu ledžia maitintis Visatos Energija, tekančia per jus. Tai nutiks jei pastatysite save pirmą eilėje tam srautui gauti. Tai pareikalaus drąsos, nes jus visą laiką mokė kitus statyti į pirmą vietą. Čia egzistuoja esminis skirtumas, į kurį norime atkreipi dėmesį. Savęs pirmo patalpinimas į srautą ir kitų atkirtimas – būtent tai jūs pavadintumėte egoizmu. O savęs pirmo patalipinimas į srautą ir po to tos energijos panaudojimas kitų pamaitinimui – tai yra „pradėjimas nuo savęs“. Jūs neturite ko duoti, jei jūsų taurė tuščia. Patekę į Visatos Srautą jūs įgaunate tai, ką galite duoti kitiems - pirma pripildote savo taurę. Kaip ir visi Žaidimų Lentos veiksmai, taip ir savęs patalpinimas į natūralų Visatos Energijos srautą daro jūsų gyvenimą sklandų ir nereikalaujantį pastangų. Patalpinę save prieš Energijos srautą, jūs pritraukiate pasipriešinimą kiekvienam judesiui.

Tai naudotina daugelyje lygių. Jums būdinga kurti paprogrames, kurios materializuojasi valstybių ir organizacijų pavidalu. Tos paprogramės yra susikaupusi suminė vibracija individualybių, kurios sudaro organizaciją. Ieškokite būdų, kaip valdyti tų organzacijų tikslus savo ketinimu ir taip patalpinti juos į Visatos Energijos Srautą. Prisiimkite atsakomybę už savo aplinkos sukūrimą ir jei ji jums nepatinka, turėkite drąsos pasirinkit dar kartą. Mes žinome, kad tai sunku. Mes žinome, kad Uždanga gerai dengia akis. Mes žinome, kad jūs nematote, kas tokie esate iš tikrųjų. Mes prašome, pažiūrėkite vienas kitam į akis ir pamatysite mus. Taip bus lengviau atsiminti kas jūs tokie. Būtikte tvirti savo tiesoje.

Mes visada su jaumis, jūs niekada nebūnate vieni. Jūs turite daugiau galių nei įsivaizduojate. Akių, stebinčių kiekvieną jūsų judesį, jėga siekia toliau jūsų suvokimo ribų. Mes žinome, kad būna momentų, kai patiriate sunkumų. Jei pasijusite prarandąs pusiausvyrą, atsiminkite, kad galite šalia esančiam ištiesti pagalbos ranką ir taip elgamasis sustiprinsite savo ryšį su Visa Kuo Esančiu. Darykite taip dažniau.

Dėka jūsų pdarytų pasirinkimų, Žaidimas vyksta pilnai pagal planą „B“. Mes gerbiame jūsų pasirinkimus ir mylime jus labiau, nei galite suvokti. Ateinančiais tūkstantmečiais daugelis lankys planetą, kad pažiūrėtų, kokiu būdu Laisvo Pasirinkimo Žaidimų Lenta pasiekė savo viršūnę. Tai, kad mus įsivaizduojate būtent taip – daro mums garbę. Sėklos, kurias pasėjote – geros. Jūs gerai padirbėjote. Retai matėte šių sėklų vaisius, nes jie retai pakliūdavo į laikraščių antraštes. Tačiau sakome jums, kad nieko iš to nebūtų buvę, jei Žaidime nebūtumėte pradėję vykdyti savo kontraktų. Apsidairykite ir pamatysite to patvirtinimus. Globaliu mastu pas jus nusikalstamumas mažėja. Jūs tapote kilnesniais žmonėmis. Jūsų išgyvenimo motyvacija virsta į vienybės motyvaciją. Judėjimas į vieningumą daro aukščiausiąjį jūsų tikslą akivaizdžiu. Prašome, nenusiminkite, laipteliai tiesiai prieš jus. Žinokite, kad mes jus mylime ir visada esame kartu. Mes gerbiame jūsų pasirinkimus ir jūsų Žaidimą.

O dabar atsakysime į klausimus.

Klausimai ir atsakymai (2)

Per visus seminarus po informacijos perdavimo Grupė mėgsta atsakinėti į tiesioginius kausimus. Čia pateikti tik kai kurie klausimai ir atskymai į juos.

Kiek reiks laiko, kol prisiminsime?

Klausimas: kiek reiks laiko, kol prisminsime kas tokie esame?

Atsakymas: Jūs jau gaunate akimirksnio pojūčius apie tai ir daugiau suvoksite apie savo tikrąjį palikimą artimiausioje ateityje. Mums sunku nurodyti laiko ribas, nes jūs jas nuolat keičiate. Jūsų pasiekimai ateitį daro kaip judantį taikinį. Mes pasakysime, kaip tai atrodo dabar ir tai suteiks jums komforto būseną artimiausiems 6 mėnesiams. Asmeniškai jus aplankys Dvasia ir šis apsilankymas atsakys į daugelį klausimų. Jūs daug padarėte, kad užsitarnautumėte tai.

Kada įvykdyti mūsų kontraktai?

Klausimas: kaip suzinoti, kad musu kontraktai įvykdyti?

Atsakymas: tai geras klausimas, nes jūs ne visada žinote, kad įvykdėte kontraktą. Kontraktai – tai pasirinkimai. Visi kontraktai yra sąlyginiai pasirinkimai, sąlyginiai iki to momento, kol jų nepriimate. Kai kada tie susitarimai būna labai paprasti ir juos gali sudaryti tik vienas gerai ištartas žodis. Kai kada tai paglostymas per petį ir palaikanti šypsena. Kai kada toks palaikymas gali trukti visą gyvenimą.

Jūsų vidiniai DNR pasikeitimai padarė jus ypač jautriais Visatos Energijai. Pasinaudokite tuo jautrumu atpažindami ar kontraktas jau įvykdytas. Jei kažką dar reikia padaryti, kontrakto nenutraukite. Taip pat turėkite drąsos savo energiją nukreipti atininkamai Visatos Srautui, nes kai esate taip susibalansavę, jūsų gyvenimą papildo vis nauji kontraktai. Jei kažką darant, tai nuolat jus išveda iš pusiausvyros, yra didelė tikimybė, kad kontraktas įvykdytas. Įsivaizduokite save kaip sukutį, kuris bando atrasti pusiausvyrą. Jei jūsų kontraktų svoris išdėstytas tolygiai, jūsų sukutis suksis sklandžiai. Per daug dažnai jūs atsisakote paleisti kas jau pabaigta ir dar ilgai po įvykdymo kimbatės į tai. Tokiu būdu jūsų sukutis išsibalansuoja ir ima suktis nekontroliuojamai. Jei dažnai tikrinsite savo pusiausvyrą, tai taps jūsų geriausiu indikatoriumi, rodančiu, kada reikia skirtis.

O kaip su Kosovu?

Klausimas: Jūs sakote, kad Kosove žaidžiame žaidimą. Ar tai reiškia, kad mums reikia paprasčiausiai stovėti ir stebėti iš šalies, kaip viskas baigsis?

Atsakymas: ne, yra ne taip. Jūsų drąsa pasireiškė priimant sprendimą nebeleisti atitraukti švytuoklės dar toliau į šoną. Stovėti šalia ir stebėti, kaip viskas baigsis, reikštų ne žaisti Žaidimą,o leisti jam vykti savaime. Jūsų tikslingas žingsnis būtų sukurti savo pačių realybę ir visi veiksmai turi tai atspindėti.

Jūs siekiate aplinkos, kurioje žodis „kova“ daugiau nebus naudojamas. Jo paprasčiausiai nebereikės. Tačiau suprasti tai dabar jums yra sunku. Kai pilnai susijungsite su savo Aukščiausiuoju Aš, jūs galėsite apsijungti vienas su kitu. Kiekvienas suprasite, kad esate visi vienodi, tada taps lengviau bendrauti kaip kaimynams ir palaikyti vienam kitą, netgi leidžiant vienam nuo kito skirtis. Kalbant apie kontraktus, jūsų svarbiausias kontraktas yra subalansuoti savo energiją ir išmokti kurti savo realybę. Trimačiame pasaulyje gali būti laikas, kada svarbu pasakyti savo tiesą su visa jėga. Tai švytuoklės dalis, kuri nuolat juda. Ji nejudėtų, jei leistumėte ją laikyti vienoje pusėje. Mes prašome jūsų kurti savo relaybę pagal savo pasirinkimą, o ne pagal susidariusią situaciją. Subalansuokite savo energiją savyje, nes būtent tada jūs darote efektyvesnius pasirinkimus. Nebijokite pasirinkti neteisingai, nes tai neįmanoma. Įvertinkite grįžtamąjį ryšį ir atsiminkite, kad jei nepatinka jūsų realybė, jūs galite pasirinkti iš naujo. Ar atsakėme į jūsų klausimą?

Kaip man sekti širdimi, jei reikia apmokėti sąskaitas?

Klausimas: jei mano tikrasis darbas yra sekti širdimi, kaip man jį vykdyti, kai reikia apmokėti sąskaitas?

Atsakymas: gana dažnai iškyla sunkumų sferoje, kurią jūs vadinate darbu. Mūsų požiūris į jūsų darbą, gal būt, labai skiriasi nuo jūsiškio. Vardan semantikos pasakykime taip: tai ką jūs vadinate darbu, darote dėl egzistavimo užsitikrinimo. Dažnai gydovas, panašus į jus, susiranda darbą ir daro karjerą, kad pasiektų balansą ir išreikštų save kitose sferose. Dažniausiai viskas būna gerai, jei toks darbas nuolat nesekina jūsų energijos. Jūs patys sukūrėte Žaidimui taisykles. Dabar, kai esate aukštesnėse vibracijose, raskite savyje drąsos joms perrašyti. Daug žmonių pastebi, kad jiems nebetinka tai, ką darė iki šiol, kad užsitikrintų pragyvenimo šaltinį. O pasikeitė tai ne darbas, pasikeitė jie. Jūs einate į aukštesnes vibracijas, tad ir jūsų darbas turi keistis taip pat. Jei įmanoma pakeisti dabartinį darbą, kad atliktumėte savo kontraktą, tai savo rolę parašėte tinkamai. Supratę, kad darbas jums nebetinka, galite rinktis.

Pirmas pasirinkimas yra atstatyti balansą susirandant panašių vibracijų zmonių grupę ir apsijungti su dvasine šeima. Pusiausvyros atradimas tokiomis aplinkybėmis padeda aukštesnių vibracijų žmogui susibalansuoti ir ieškoti būdų saviraiškai laisvu nuo darbo laiku. Jei darbas jums nebetinka, praeis nedaug laiko ir reiks su juo skirtis. Aukštesnėse vibracijose, kurių siekiate, jūsų sėkmė bus tiesiogiai proporcingai susijusi su jaučiama aistra ir džiaugsmu, kuriuos patirsite kasdieninėje veikloje. Jei jūsų darbas nekelia jums nei aistros, nei džiaugsmo, būtų išmintinga iš jūsų pusės jį pakeistį į kitą, atnešantį visa tai. Jūs niekada nerasite savo kelio darbe, kurį pakenčiate vien todėl, kad reikia apmokėti sąskaitas. Atraskite savo aistrą ir bebaimiškai ja sekite, tik tada atrasite savo tikrąjį kelią. Dabar mes prašome jūsų kiek galite ilgiau išsaugoti savo balansą. Jei tai, ką darote dėl pragyvenimo, nuolat išsiurbia jūsų energiją, turite du pasirinkimus. Arba jūs keičiate darbą, arba darbas keičia jus. Dažniausiai tai atsispindi jūsų pačių biologijoje iššaukta liga, kuri jums sako, kad laikas atsisakyti energijos praradimų ir eiti toliau. Jei, vis tik, darbas jums tinka dalinai arba jus vis dar maitina kai kurie jo aspektai, galimi kontraktai, kurie gali čia suveikti.Tokiu atveju balansas gali būti pasiektas kitose jūsų gyvenimo srityse. Bus svarbių dalykų, kuriuos reiks užbaigti. Paprašykite, kad jums jie būtų parodyti. Žinokite, kad esate pati svarbiausia asmenybė toje aplinkoje ir turite gauti galimybę išreikšti Dvasią savyje visada ir visuose santykiuose kaip kompensaciją. Jei negalite to daryti darbe, raskite kitą vietą tam išreikšti, kol susirasite tinkamą sau darbą.

Pripratimas prie jautrumo energijai

Klausimas: Noriu paklausti apie Reiki. Kartais man būna sunku valdyti savo energiją, nes ji tai išsijungia, tai įsijungia tam tikrais momentais.

Atsakymas: Energijos judėjimas, kurį jaučiate, susijęs su jūsų paties DNR pasikeitimais. Jūs labai jautrus energijai ir esate tas, kurį mes vadiname empatiškai jautriu. Jūs sugeriate emocinę energiją ir kartais ne visada suvokiate, kad ji ne jūsų paties. Ši aplinkybė yra natūralus reiškinys, nes jūs judate į aukštesnes vibracijas ir pereinate į kitą evoliucijos lygį.

Dar prašome atsiminti, kad daugelis jūsų yra kelyje į prisiminimą. Šiame kambaryje daug Meistrų – Gydovų. Meistras – Gydovas – tiesog asmenybė, kuri įvaldė gydymo meną šiame ar praeitame gyvenime. Gydymo meno esmė yra sukurti galimybę kitam žmogui pasijausti pakankamai užtikrintai, kad išgydytų pats save. Tai vienintelis Visatai pasiekiamas išgyjimo būdas. Jūsų ego išraiška neturi apsiriboti vienu modalumu. Įdomu tai, kad jūs sukūrėte savo pačių modalumus, kurių kol kas pilnai neprisimenate. Leiskite sau augti. Kai jūsų mokytojai prašo padėti rankas čia ir praleisti tarp jų energiją, o jūsų širdis sako: „Ne, geriau bus, jei patrauksiu jas čia“, duokite sau laisvę pasakyti savo tiesą. Leiskite sau rasti tai, ką jūs vadinate tiesa ir rasite balansą. Kaip jautraus žmogaus mes prašome jūsų nesijaudinti dėl, iš jūsų pusės žiūrint, nekontroliuojamos energijos. Daugelis vibracinių sričių juda vienu metu. Jūsų pačių vibraciniai poslinkiai, planetos bei jūsų visuomenės pasikeitimai – visa tai trukdo jums suvokti, kur yra jūsų problema, o kur – jų. Problema, su kuria kartais kiekvienas susiduria, tampa neaiški dėl kitų problemų. Būkite kantrūs. Prašykite vadovavimo. Savo širdyje jūs jau žinote. Sekite ja. Jūsų širdis žino kelią. Ar mes atsakėme į jūsų klausimą?

Taip, dėkoju.

Sinchroniškumo paaiškinimas

Klausimas: ar galėtumėte paaiškinti sinchroniškumo sąvoką?

Atsakymas: Sinchroniškumo sąvoką galima paaiškinti daugeliu lygiu. Pradžiai pasakysime, kad mes dažnai apie tai kalbame kaip apie gyvenimo stilių, prie kurio jūs bandote priprasti. Mes apibūdinome tai kaip pasivaikščiojimą linijiniu laiko koridoriumi. Jūs judate iš linijinio koridoriaus į apskritiminį arba į „vieno momento“ laiko intervalą. To dalimi yra sinchroniško gyvenimo būdo palaikymas, nes tas gyvenimo būdas, kuris tiko jums anksčiau, paprasčiausiai nebegali jūs patenkinti. Jis paprasčiausiai daugiau nebepalaikomas. Tai jūs pasikeitėte pakeldamas savo vibracijas. Sinchroniškas gyvenimo būdas susijęs su ėjimu savo gyvenimo keliu lengvai stumtelint sekančias duris ir tikrinant, kurios iš jų atsidarys ir svarbiausia, susijęs su baimės stumtelėti jas įveikimu, o atsidarius - žengti pro jas. Viskas, ką galime jums pasakyti apie sinchronišką gyvenimo būdą yra – praktika. Pradėkite nuo mažų priimtinų žingsnelių. Pradėkite nuo mažo, vietoj to, kad stengtumėtės pakeisti viską iš karto. Susilaikykite nuo būdingo žmonėms elgesio pakeisti viską akies mirksniu. Suteikite mums galimybę padirbėti su jumis.

Yra viena anomalija, kuri palies daugelį šioje salėje. Tai yra tai, ką mes pavadinome šoninėmis durimis. Gana dažnai jūs einate koridoriumi stumtelėdami vienas po kitų duris, bet jos neatsidaro. Po kurio laiko jūs nusimenate, tačiau kai kada einate toliau, kad rastumėte dar vienas duris. Radę, stumtelite jas ir jos atsiveria. Jūs žiūrite vidun ir sakote: „Aš einu ne ten, tai ne tos durys, kurių man reikia“. Jūs manote, kad turite eiti toliau ir tikrinti vėl. Mes prašome jūsų kai sinchroniškumai išsirikiuoja į eilę, priimkite juos kaip ženklą iš savo Aukščiausiojo Aš. Kai atidarę duris į kambarį sakote : „Ne, ne ten aš einu“, bent jau turėkite drąsos peržengti slenkstį, nes kai tik žengsite pirmą žingsnį į kambarį, pažvelgę į kairę ir į dešinę pamatysite daug kitų durų, kurių nebūtumėte pamatęs, jei nebūtumėte žengęs pirmo žingsnio vidun.

Mes dažnai kalbame apie atsitiktinumus ir sinchroniškumus kaip apie tą patį. Kai imatės Su-Kūrimo, prašykite Dvasios, kad suteiktų jums visa kas aukščiausia ir geriausia, prašykite, kad atsidurtumėte savo kontrakte, o po to suteikite Dvasiai galimybę padirbėti su jūsų gyvenimu. Mes tai vadiname Su-Kūrimu, nes jūsų dirbate kartu su Dvasia kurdami savo aplinką ir savo Rojaus Žemėje versiją. Kai tik paleidžiate Su-Kūrimą, Dvasia imasi viską rikiuoti: tą žmogų patalpina čia, parenka šitą darbą, sukuria šias galimybes. Ji tiesia rankas į jūsų tirmatį pasaulį ir perstato viską aplinkui. Tai jums dažnai atrodo kaip atsitiktinumai. Atsiminkite, kad atsitiktinumų nėra. Sinchroniškumas yra būdas, kuriuo jūsų Auščiausiasis Aš tiesiogiai bendrauja su jumis kasdieniniame gyvenime. Ar mes atsakėme į jūsų klausimą?

Taip, dėkoju, kad patvirtinote mano mintis.

Supaprastinant mokslą

(Šį klausimą uždavė mokslininkas iš Atominės energijos agentūros. Daugelis iš mūsų salėje sąmoningai nesupratome nei klausimo, nei atsakymo, tačiau aš įtraukiau jį į knygą, nes Grupė mano, kad kai kurie supras.)

Klausimas: jei jūs paimtumėte Dvasios iliustraciją, kurią mums ką tik rodėte ir padarytumėte ją trimate, ar tada galėtumėte paaiškinti sinchroniškumo sąntykį su trimačiu tos iliustracijos atvaizdu?

Atsakymas: į jūsų klausimą nėra tiesaus atsakymo, nes viskas yra parasčiau, nei skamba klausimas. Atsiminkite, kad jūs esate daugiau, nei šis biologinis apvalkalas. Lieka tai, ką mes vadiname jūsų Aukščiausiuoju „Aš“, o sinchroniškumas yra priemonė, kurios pagalba jūsų Aukščiausiasis „Aš“ kalba su jumis. Mes galime tai paaiškinti jums suprantamomis sąvokimis, tačiau tai, vis tik, netarnautų jūsų aukščiausiajam gėriui. Paprasčiausias būdas paaiškinimui, būtų pakartoti, kad priimdami sinchronišką gyvenimo būdą ir leisdami Dvasiai veikti savo gyvenime, jūs lengviausiu būdu sau sukurtumėte aukščiausiąjį gėrį. Taip ir yra. Esate gerbiami ir mes jokiu būdu nenorime jūsų pažeminti, nes mokslininkai yra svarbūs. Pasakysime tik, kad jūsų klausime yra keli svarbūs nesusipratimai. Tam, kad atskyti, leiskite priminti, kad tame, ką jūs vadinate chaosu, egzstuoja tvarka. Greitai energijos architektai, kuriuos jūs vadinate ateiviais, sugrįš į šią planetą. Jie atliks labai svarbią rolę perprojektuodami energiją, kuri palaikytų aukštesnias Žaidimų Lentos vibracijas. Jūs geriau suprasite mūsų atsakymą, kai tai ims vykti.

Mokslinikas: ar tai reiškia, kad iliustracija, kurią demonstravote, nėra trimatė?

Atsakymas: teisingai. Iliustracija paprasta, ir, tuo pačiu metu, sudėtingesnė už pačią koncepciją, kurią pristato. Supraskite, kad tam, jog pasiektume jūsų vibracijas, mes turime kai ką sukurti, ką jūs galėtumėte lengvai suvokti. Taigi, kad tai atlikti, mums reikia atitinkamai koncepciją pateikti sudėtingiau tam, kad jūs suprastumėte. Mes negalime piešti trimačiame blonknote. Prašome, prisiminkite, kad egzistuoja daug daugiau nei trys to, ką jūs vadinate išmatavimais.

Apie ketvirtą išmatavimą

Klausimas: Ar galite ką nors papasakoti apie ketvirtą išmatavimą?

Atsakymas: mums lengviau papaskoti apie penktą išmatavimą, nes ketvirtas išmatavimas taip aiškiai jūsų realybėje neišsiskiria.Trečias išmatavimas, kuriame jūs dabar gyvenate, yra - nesikeičianti jūsų Žaidimo vieta. Ketvirtas išmatavimas yra perėjimo vieta, tai trečią ir penktą išmatavimus jungianti grandis. Panašias savybes turi šeštas ir septintas išmatavimai. Tai tie išmatavimai, kurie leidžia jums judėti iš vienos erdvės į kitą. Kada jais judate, jie jus prisotina savybių, kurias nešatės į sekantį nekintantį išmatavimą. Už aštunto išmatavimo ribų šis principas keičiasi.

Tai lyg vaikų darželyje dėstyti mokyklinį kursą, taip mums sunku surasti tinkamus žodžius, kad jūs lengvai suprastumėte. Leiskite tai mums papasakoti tokiu būdu. Jūsų pojūčiai ruošiasi pereiti į kitą išmatavimą. Jūsų rega, uoslė, klausa, skonis ir lytėjimas yra tai, per ką suvokiate trečią išmatavimą. Jūs pradedate imti energiją tokiais būdais, kuriai anksčiau to nedarėte. Šis augimas vyksta eksponentaliai tiesiog dabar. Tie pasikeitimai sukelia tam tikrą stresą jūsų emociniam kūnui. Vyksmo dalimi yra tai, kad jūs pradeda suvokti ir matyti toliau už anksčiau savo suvoktų vibracijų diapazono ribų.Tai panašu į šuns pajutimą to, ko jūs negalite pajusti, pamatymą dalykų tame vibracijų diapazone, kuriame anksčiau negalėjote matyti, tad jūsų pojūčiai taip pat plečiasi.

Kai tai priimsite, ketvirtą išmatavimą matysite kaip erdvę, kuria galima keliauti. Iliustracija, kurią rodėme anksčiau – yra tiltas. Ketvirtas išmatavimas yra tiltas, kurį jūs statote savo vibracijomis tarp trečio ir penkto išmatavimų. Įdomu tai, kad kai kas peršoks toliau. Greit ateis į planetą tie, kurie dirbs iš karto keliuose išmatavimuose. Nors dabar tai tapo įmanoma, tačiau tai daro dar labai nedaug žmonių. Kristaliniai vaikai atneš naujos žmonijos sėklas ir visi sekantys žingsniai taps įmanomi. Netgi dabar jūs dažnai atsiduriate pirmame išmatavime visiškai nesuvokdami, kad ir šiame išmatavime yra priemonių, kurias naudodami galite daryti įtaką savo trečiam išmatavimui. Prašome, būkite kantrūs sau ir neikite toli ieškodami atsakymų, nes jie daug arčiau nei manote. Jie paprastesni, nei manote. Leiskite jiems natūraliai jus surasti ir išjauskite juos. Nebijokite ištiesti rankos ir tyrinėti kitus išmatavimus. Jūsų žaidimo taisyklės skirsis kiekviename iš jų, tačiau jūs greitai adaptuositės. Ar atsakėme į jūsų klausimą?

Tai, labai jums dėkoju.

Prisiminimo proceso pagreitinimas

Klausimas: ką mes turime padaryti, kad pagreitintume prisiminimo pracesą ir savo jėgos atgavimą?

Atsakymas: geriausias būdas tai pagreitinti – yra susirasti savo dvasinę šeimą ir susijungti su ja. Apsijunkite su tais, kurie yra panašių vibracijų. Matykite jų akimis. Pajauskite, kas jie tokie ir dalinai prisiminsite save. Taip jie atspindės būdus, kurie padės jums prisiminti ir priimti savo palikimą. Ego buvo svarbia biologinio proceso dalimi. Žemei atšalus jūs buvote priversti priimti tankesnius kūnus, kad galėtumėte sąveikauti su Motina, kuri tapo tankesnė. Tuo momentu buvo svarbu įgyti Ego kaip išgyvenimo mechanizmą. Dabar jūs sulaukėte momento, kada reikia išsilaisvinti nuo Ego būtinybės. Ir nors esate dar nepasiruošę tam, jūs pirmą kartą judate ta linkme. Vis labiau išsilaisvindami nuo Ego, jūs imsite daugiau matyti, daugiau matyti save. Jei mes jums parodytume, kas tokie esate ir ką padarėte praėjusiais laikais, kad sudarytumėte kontraktus ir kiek gyvenimų judėjote į Šviesą, jūsų Ego neleistų priimti šios informacijos. Mes dirbame išlaisvinimo nuo Ego srityje. Jums sunku priimti savo pačių didybę, tačiau jei pažiūrėsite savo dvasinės šeimos akimis, nebeturėsite kito pasirinkimo, nes bus lengva aptinkti tiesą. Ir pažiūrėję savo dvasinės šeimos akimis, pamatysite savo didybę ne kaip vienkartinį reiškinį savo viduje, o kaip dalį visumos ir dalį visa jungiančio ryšio. Tad ieškokite savo dvaisnės šeimos. Atraskite panašių vibracijų ir įsitikinimų grupes, aptarinėkite ir bendraukite. Likite su tais žmonėmis ir palaikykite ryšį. Tokiu būdu apsivalysite nuo savo emocinių apsiribojimų, kad galėtumėte perleisti daugiau Šviesos per savo biologinį kūną. Tai mes vadiname Šviesos Darbu.

Mes gerbiame tai, kas vyksta Žaidimų Lentoje. Jūs neįsivaizdujate, kaip tai atrodo iš mūsų perspektyvos. Jei nors akimirkai galėtumėte pamatyti save mūsų akimis, daugiau niekada savimi nebeabejotumėte. Pereitumėte į džiaugsmo būseną ir joje liktumėte. Jus apimtų aistra, ir jūs mėgautumėtės kiekviena Žaidimo akimirka. Mes jums sakome, kad tai ta pati aistra, kurią mes nuolat patiriame mūsų Uždangos Pusėje. Kada jūs atrandate savo aistrą ir leidžiate jai tapti savo kasdieninio gyvenimo dalimi, jūs iš tiesų kuriate Namus savo Uždangos pusėje. Kada jūs kuriate Namus savo Uždangos pusėje, panašios vibracijos traukia viena kitą ir skirtumas tarp pasaulių mažėja. Tampa įmanomi daug ir įvairūs sąlyčio taškai, apie kuriuos net negalvojote. Nusimeskite savo apsiribojimus. Raskite savo jėgą. Atverkite savo kanalus. Prašykite ir jums bus duota. Kalbėkite savo tiesą. Būna laikas, kada mes nežinome, kiek esate stirpūs tiesoje. Mes matome dichotomijas, su kuriomis kas dieną susiduriate, dalykus, kuriuos jums tenka daryti, žiaurumą, kurį tenka ištverti. Tačiau mes sakome jums, kad judinti energiją galima tik iš tokios padėties ir, kad esate mylimi virš jūsų suvokimo ribų už drąsą, kurios reikia būnant šiuose biologiniuose kūnuose. Mes prašome ištiesti ranką ir pažiūrėti į akis tiems, kurie yra šalia, suburti savo dvasinę šeimą ir prisiminti, kas tokie esate , nes tai yra TAI, kas mus visus jungia. Mūsų didingiausia išraiška – yra perduoti jums informaciją ir padėti prisiminti. Didžiausia garbė mums yra prašyti jūsų gerbti vienas kitą, rūpintis vienas kitu ir gražiai kartu žasiti. Mes baigėme.

Grupė

Išvertė: Inga

Peržiūrų: 2213 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 5.0/3
Viso komentarų: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Balandis 2014  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0