Penktadienis, 29.03.2024, 08:04
Sveikinu Jus Гость | RSS

ŠVIESOS KELIU

Pagrindinis » 2011 » Gruodis » 8 » Žmogaus kūnas ir jo energetiniai laukai
13:57
Žmogaus kūnas ir jo energetiniai laukai

Dvasinė žmogaus Esybės dalis pasireiškia kaip energetiniai laukai. Pirmiausia, tai žmogaus auros laukas. Tą lauką galima apibudinti kaip šviečiantį kūną, kuris tarsi apsupa ir prasisunkia per visą fizinį kūną, turi savo nuosavą švytėjimą ir vadinama aura.

Mokslininkų pravesti tyrimai parodė, kad žmogaus energetinis laukas sudarytas iš dalelių ir turi fluidinį judėjimą, panašiai kaip oras ar vanduo. Pagal kai kuriuos tyrimus, tos dalelės yra labai mažytės, subatomų lygyje. Paprastai tokių dalelyčių sankaupas fizikai vadina plazma. Plazmos paklūsta atitinkantiems fizikiniams dėsniams, todėl fizikai jas vertina kaip kažką pereinamą tarp energijos ir materijos. Laboratorijoje stebimų žmogaus energetinio lauko savybių, leidžia teigti apie atitinkamą materijos būseną, kurią mokslininkai vadina „bioplazma". Bioplazmos vibracijų dažnis turi bangas, kurių ilgis siekia  300-2000 nanometrų.

1938 metais pirmą kartą buvo nufotografuota žmogaus aura, rusų fiziko Kirijano efekto metodu.


Šiame metode panaudota speciali metodika: fotojuosta padedama ant metalinės juostelės o daiktas kurį reikia fotografuoti, patalpinamas virš juostelės. Ekspozicijos metu per plokštelę praleidžiamas aukšto voltažo iškrova. Gautose nuotraukose daiktai turi skirtingų išmatavimų, spalvų ir formų auras. Tiksliau mes matome pirmą auros sluoksnį, esantį 2,5-7 cm. nuo kūmo.



Stebėjimo tyrimais buvo sudaryta teorinis auros modelis, suskirstytas į keletą sluoksnių. Tie sluoksniai kartais (ezoterikų) vadinami kūnais, kurie prasiskverbia ir gaubia vienas kitą atitinkama tvarka. Kiekvienas toliau esantis kūnas sudarytas iš žymiai subtilesnių substancijų ir žymei aukštesnių vibracijų nei ankstesnis. Kūnai turi skirtingas spalvų gamas.


Visa žmogaus aura turi kiaušinio forma ir paskutinis jos sluoksnis gali būti išsidėstęs vieno metro ar daugiau atstumu nuo fizinio kūno, priklausomai nuo žmogaus energetinio potencialo.


Žmogaus kūne egzistuoja vertikalus energijos srautas, kuris pulsuoja aukštyn ir žemyn pagal stuburo nervų lauką, galintis išeiti už žmogaus fizinio kūno ribų. Be to žmogaus kūne yra besisukantys konusiniai viesulai, vadinami čakromis. Jų viršūnės išsidėsto pagrindiniame vertikaliame energetiniame sraute, o atviri galai (konuso praplatėjimai) tęsiasi iki auros lauko kraštų, kuriame jie yra.

Žmogaus kūne iš viso yra septynios pagrindinės čakros, iš tikro jų šiek tiek daugiau, bet kitos randasi ne žmogaus kūne.

Kiekviena pagrindinė čakra priekinėje žmogaus dalyje susijungia su savo dvyniu, išsidėsčiosiu užpakalinėje žmogaus kūno dalyje, kartu jos sudaro vienos čakros aspektą. Priekiniai čakrų aspektai atitinka žmogaus pojūčius, užpakalinis aspektas – jo valią, o trys išsidėsčiusios ant galvos – mentalinius procesus.

Taigi, kaip parodyta piešinyje, kiekviena čakra turi savo A ir B komponentus iki šeštos čakros imtinai.


Čakros viršūnė, kuri surišta su pagrindiniu vertikaliu energijos srautu, vadinama čakros šaknimi ar čakros širdimi. Šioje širdyje egzistuoja izoliacija, kuri kontroliuoja energijų tarp auros sluoksnių apykaitą per tą čiakrą. Kiekviena čiakra surišta su savo žmogaus auros sluoksniu.

Pirmas sluoksnis (eterinis kūnas) ir pirmoji čakra surišta su fiziniu žmogaus funkcionavimu, fiziniu pojūčiu – fizinio skausmo ar malonumo. Tas sluoksnis surištas su automatinėmis ir autonominėmis žmogaus funkcijomis.

Antrasis sluoksnis (emocionalus kūnas) ir antroji čakra iš esmės surišta su emocionaliu žmogaus aspektu. Jose teka mūsų emocinis gyvenimas ir jausmai.

Trečias sluoksnis (mentalinis kūnas) ir trečia čiakra surišta su mūsų metaliniu gyvenimu, su linijiniu mastymu.

Ketvirtame sluoksnyje (astralinis kūnas) ir ketvirta širdies čiakra, per ją išreiškiame savo meilę – ne tik artimiesiems bet ir visai žmonijai bendrai. Ketvirtoji čakra aktyvizuoja meilės energiją.

Penktas sluoksnis (dvasinis kūnas) surištas su valia ir žymei artimesnis dieviškai valiai. Penktoji čakra surišta su žodžio jėga, paaiškinančią būtį, kurios klausant mes suvokiame atsakingumą už savo veiksmus.

Šeštasis sluoksnis (kosminis kūnas) ir šeštoji čakra surišta su „kosmine" meile. Ta meilė išeina už žmogaus meilės rėmų ir apima meilę viskam gyvam.

Septintas sluoksnis (bekūninis kūnas) ir septintoji čakra surišta su aukščiausiuoju protu, absoliutu, integruojančiam mūsų dvasinę Esybę.

Reikėtų paminėti kad visas fizinis žmogaus gyvenimas, jo poelgiai, ligos ir netgi mintys atsispinti auros lauke spalvų ir formos pokyčiais. Pas gydytojus-ekstrasensus egzistuoja ištisas mokslas apie gydymą paveikiant žmogaus auros lauką.

Dar vienu žmogaus energetiniu lauku yra Mer-Ka-Ba ar šviesos kūnas.


Geometrinė figūra – trikampis - skirtingose kultūrose simbolizuoja įvairius dalykus, pavyzdžiui, žemės vaisingumą, santuoką, gausą, liepsną, kalną, piramidę, Šventąją Trejybę, fizinį stabilumą. Rytietiškose mandalose apverstas trikampis yra moteriškos energijos, intuicijos, pasyvaus kūrimo prado, žemės simbolis. Trikampis, kurio viršūnė nukreipta į viršų, simbolizuoja vyrišką energiją, aktyvųjį kūrimo pradą, dangaus energiją.


Sujungus šiuos du trikampius gaunamas plačiai žinomas simbolis – Dovydo žvaigždė arba Merkaba. Jis dažnas įvairiose dvasinėse tradicijose ir paprastai siejamas su apsauga, džiaugsmu, išmintimi, pasitikėjimu, įžvalga, gyvenimo jėga. Kokia yra „Merkaba" reikšmė? Merkaba – tai besisukantys šviesos laukai apie mūsų fizinį kūną. Šis žodis sudarytas iš trijų žodžių: Mer, Ka, Ba.

MER – besisukantys šviesos laukai,  KA – dvasia, BA – kūnas arba mūsų realybė.

Mes buvome mokomi ir nuo vaikystės ėmėme tikėti, kad esame mažos, ribotos būtybės, bet tai toli gražu nėra tiesa. Atvėrus protą ir širdį, merkaba atvers galimybes peržengti per sąlygotą ir ribotą tikėjimą ir atpažinti bei suprasti nuostabų ir beribį savo tikrojo „Aš" potencialą. Sukurdami ir aktyvuodami savo Merkaba lauką mes padėsime sau padidinti savo potencialą kiekvienoje gyvenimo srityje. Tiek dvasiškai, tiek materialiai

Mer-Ka-Ba vizualiai negalima pastebėti, kadangi pas dauguma žmonių ji randasi pasyvioje būsenoje.

Priklausomai nuo žmonių sąmonės prabudimo ir Žemės transformacijos, Mer-Ka-Ba laukas pas žmones ims aktyvuotis. To lauko aktyvavimui turi įtakos ir praktinės metodikos, aprašytos pas Drunvalo Melchizedeką.


Mer-Ka-Ba lauke energijos juda per žmogaus čakras ir savo judėjimu suformuoja du erdvinius tetraedrus, kurie įstatyti vienas į kitą ir prasiskverbia per žmogaus kūną.


Sukantis tiems dviems tetraedrams į priešingas puses dideliu greičiu, Mer-Ka-Ba lauko forma tarsi išsitempia ir tampa panaši į skraidančią lėkštę (NLO). Esant aukštam žmogaus energetiniam potencialui tokios lėkštės skersmuo siekia iki 18 metrų.

Taigi kartais kai matosi skraidantys objektai, panašūs į besisukantį žaislinį „vilkiuką" gali būti ne ateivių laivas, o gyvos būtybės iš aukštesnių lygių, kurie taip pat kaip ir žmogus turi Mer-Ka-Ba laukus, galintis jo pagalba keliauti kosmose.

Peržiūrų: 13612 | Pridėjo: virgis | Reitingas: 4.4/5
Viso komentarų: 2
0  
1 Almiasas   (08.12.2011 14:28) [medžiaga]
Quote
Sujungus šiuos du trikampius gaunamas plačiai žinomas simbolis – Dovydo žvaigždė arba Merkaba. Jis dažnas įvairiose dvasinėse tradicijose ir paprastai siejamas su apsauga, džiaugsmu, išmintimi, pasitikėjimu, įžvalga, gyvenimo jėga.


Na kas dėl Dovydo žvaigždės simbolio man asmeniškai jau nelabai ji siejasi su gerais dalykais. Kur kas labiau siejasi su daugybe kruvinų karų...

O tie karai aprašyti Pirmojoje Kronikų arba Metraščių knygoje:

http://biblija.lt/index.aspx?cmp=reading&doc=BiblijaRKE1999_1_Met_1

0  
2 virgis   (08.12.2011 15:17) [medžiaga]
Dar vadinama Veliso žvaigždė - arijų simbolis. Taip kad tai nėra tik vienos kažkokios konkrečios tautos simbolis dėja...O kas yra Velisas pasiskaityk Vedose
Su pagarba

Имя *:
Email *:
Код *:
Tinklapio meniu
Įėjimo forma
Paieška
Kalendorius
«  Gruodis 2011  »
PRANTTRKETPENKTŠEŠTSEKM
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Užrašų arhyvas
Statistika

Tinkle viso: 1
Svečių: 1
Vartotojų: 0